View Full Version : Divizia B 2004-2005
Aici se poate vorbi despre meciurile si rezultatele echipelor din Divizia B, sezonul 2004-2005 :P
stefan
25-07-2004, 08:56 PM
Ca tot a deschis mns topicul asta, nu stiti daca s-a decis programul pentru sezonul viitor sau cand se va decide? si inca o nelamurire: petrolul o sa joace in B1 sau B2? ca se zvonea ca o sa fie in B1
dj-cata
26-07-2004, 12:28 AM
eu nici nu stiu cand incepe divizia B..dar astept sa vad ce face UTA...sper sa aiba probleme la retrogradare..
Petrolu cred ca o sa fie in B1... Nici nu stiu cand se trage programul, si nici cand incepe Divizia B... Sunt nerabdator sa vad ce face UTA, oare scapam de retrogradare... :(
stefan
26-07-2004, 09:15 AM
pai Divizia B incepe pe 21 august.....da ce se intampla la Arad de ziceti ca UTA retrogradeaza? ca de cand a promovat Poli Iasi in A nu prea am mai fost la curent cu divizia B, mai ales cu seriile 2 si 3.
ma da CSM Resita a retrogradat pana la urma sau nu?
ca yo stiam ca nu
si altu zicea ca da
stefan
26-07-2004, 10:38 AM
Da ma, a retrogradat.....din B3 au cazut CSM Resita, FC Baia Mare si Minaur Zlatna.
dj_mozart -> Treaba cu UTA e asa: au venit si au plecat foarte multi jucatori. Avem antrenor nou (Sorin Cigan) si acuma se incearca omogenizarea echipei, care este una foarte tanara. Obiectivul UTA-ei este locul 1-6, dar in ochii nostri, adica a suporterilor, nu acesta ar fi obiectivul. Cel putin dupa parerea mea, care urmaresc UTA de cativa ani buni (cam de vreo 5-6 ani), ar fi mare lucru daca ne-am salva de la retrogradare.
UTA va termina undeva intre locurile 8-14...daca avem noroc nu vom avea probleme cu retrogradarea, oricum pana acum Sandu Ion pare destul de sigur pe el si ar putea sa faca o treaba buna la echipa...dar asa am zis si despre Chisbora si Locic
Nu putem zice clar ca va face treaba sau nu...Nu putem sti, poate e un om serios. Chisbora ar fi vrut sa faca ceva, dar nu a avut forta financiara. Cat despre Locic, nu mai trebuie vorbit, a aratat ca este un om de nimic...
Eu am auzit ca Sanu Ion e printre cei mai bogati oameni din Arad, poate totusi nu ne va dezamagi..a avut si o decizie buna cand a refuzat jucatorii de la baia mare sau de unde...pai aia au picat in C, ce poti sa vrei de la asemena jucatori...
Eu am mers dupa masa, la fiecare antrenament al UTA-ei (ma plictiseam acasa :) ) si am urmarit acei juniori. De prima data cand i-am vazut, am zis ca sunt slabi rau. Un prieten din anturajul echipei mi-a zis ca acei jucatori sunt slabi, iar Petescu a venit la UTA ca sa ne dea o "tzeapa".
Nu mai bine facem un topic pt. UTA, ca aproape toate msg de aici sunt de UTA ? :)
stefan
27-07-2004, 09:24 PM
deja incepe sa semene cu sezonul 2000/2001 cand poli iasi a retrogradat la final in C si echipa era formata mai mult din juniori, care cu o zi inaintea unui meci au fost la banchetul de absolvire al liceului si abia se mai tineau pe picioare, ce fotbal sa mai joace :lol:
Nu e chiar asa. Avem jucatori tineri, da nu sunt chiar juniori de liceu. La baimareni s-a renuntat, asa ca, UTA este cam aceeasi din sfarsitul returului sezonului trecut, cu inca cateva noutatzi, vreo 6.
au plecat si multi jucatori fata de sezonul trecut, dar cam ai dreptate UTA este cam unde a fost la sfarsitul sezonului trecut...nici nu vreau sa ma gandesc la ce ar fi putut fi daca nu venea locic cu gasca lui si daca ramanea boruga :( poate jucam noi cu Poli AEK ;p
Din pacate asa e, Locic ne-a tras o teapa... si ar trebui sa ne invatam minte, sa nu mai facem afaceri cu toti miticii...mai bine ramanea boruga la echipa, aveam mai multe sanse decat cu Ilie Stan...
dj-cata
30-07-2004, 11:00 PM
daca nu venea locic poate uta era acum in divizia a in locu clujului
De multe ori sunt asa dezamagit si ma simt asa neputincios cand ma uit la UTA a noastra, si ma gandesc ca putea sa fie in Divizia A. Echipele cu traditie in fotbalul romanesc se "zbat" in Divizia B, iar in Divizia A au aparut unele echipe care nu au istorie, cum ar fi Poli Aekk, Apulum, Bistrita si etc.
RaPiDuTz
31-07-2004, 06:32 PM
Originally posted by dj-cata@Jul 31 2004, 12:00 AM
daca nu venea locic poate uta era acum in divizia a in locu clujului
parca erai bucuros cand venise... :D
Pai de unde sa stim ce avea sa se intample...el a venit mai mult pentru afaceri imobiliare in arad, dar cum a picat Dorel Popa, fostul primar, locic a vazut ca nu mai poate face afaceri necurate aici si asa ca a plecat
Oricum, Locic a demonstrat ca pe el l-a durut exact in ceva de UTA, si ca a venit aici ca sa se afle in treaba. Nici nu mai are rost sa vorbim de omu asta fara valoare(cel putin in ochii mei)...
Sper ca UTA sa revina in A, deoarece este o echipa cu traditie, aradenii sunt un public frumos si vreau sa vad live pe SUR, cei care mi-au lasat o pimresie placuta sezonul trecut.
Si noi speram Blue, dar sezonu asta sigur nu se va intampla, deoarece echipa nu este pregatita pentru un asemea salt...
Daca nu o fii UTA ,sa fie JIUL :P , atata timp cat olimpia , gaz metan sau alte panarame de ecipe nu promoveaza , eusunt fericit. As vrea sa vad U Cluj in A, daca ar fuziona cu Cfr ar avea o echipa mai puternica .
RaPiDuTz
01-08-2004, 04:54 PM
din cate stiu cele 2 se urasc prea mult pt a fuziona...
LoL Clujul un oras prea mic pentru U si CFR. Ar fi bine sa se uneasca, CFR are echipa bunicica si U au fani .
Nu-i prea intereseaza pe ei fuzionarea asta de care vobiti voi. Nici nu se gandesc la asta, CeFeRe-u este patronat de o mare firma, Ecomax, si n-au ei nevoie de altceva, iar rivalitatile dintre U si CeFeRe sunt prea mari pentru asa ceva, nici un suporter nu ar accepta...
dj-cata
07-08-2004, 02:09 PM
azi s-au stablit cele 3 serii din divizia B iar uta nu a scapat de jiul petrosani sau gaz metan medias..dar oricum nu cred ca ar putea sa promoveze.
azi intr-un amical UTA - Unirea Sannicolau Mare 4-3 (0-2)
Am fost la meci, si am ramas suprins neplacut de prezentarea echipei. In prima repriza, echipa a jucat destul de slab, incasand 2 goluri de la echipa oaspete, drept ca unu` era din pinalty. Dar in repriza a doua, UTA a jucat mai bine, si nu am crezut ca la 3-1 mai poate intoarce rezultatul. Dar nu asta conteaza, important este sa jucam bine, si sa ne mentinem in plutonul Diviziei B.
Luni va avea loc la FRF, tragerea programului Diviziei B, unde, sper, ca nu jucam cu Oradea in prima etapa...
Intrebare: Oradea a facut baremu in Divizia A sau nu?
dj-cata
11-08-2004, 12:30 AM
am vazut ca uta joaca in primele 5 etape cu gaz metan, jiul si u cluj...inceput foarte greu de campionat
nu cred ca oradea a facut baremul
Program greu pentru UTA in tur. Cu toate contracandidatele la promovare avem acasa. Oricum, nu avem obiectivul promovarea...
dj-cata
21-08-2004, 02:27 PM
loooool...ce tare de suporterii lu uta....au plecat pana la dej in excursie. asta e ...au vizitat orashul
Totusi, char daca la Dej, a avut loc un simplu amical, UTA a castigat la masa verde cu 3-0, si s-a instalat in fotoliul de lider. Insa, chiar daca am castigat, avem de trecut un hop mare, adica, acela de sambata cu Gaz Metan. Sper sa-i "umflam" :)
Nu toti au plecat, cel putin cei de la Spetza nu au mers la dej :P probabil doar Red Fighters au mers, dar nu prea cred :P macar in amicalul jucat cu dej au castigat cu 1-0 .. sper ca venirea lui sumudica si a lui stere sa aduca un plus de experienta si incredere echipei
Daca UTA, reuseste sa faca 15 puncte in primele 5 etape, zic eu, isi croieste un drum spre Divizia A. Insa, eu nu prea as dori sa promoveze :rolleyes: , din cauza unui sinplu factor, stadionu. Nu vreau ca la Arad sa se intample ce s-a intamplat la Galati. Nu am de gand sa ma duc la Ploiesti sau mai stiu eu unde, ca sa o vad pe UTA.
Minerii au luat bataie intr-o comuna cu statul de oras. Tot ziceau ca-i bat pe aia de le oua cocosii , sper sa se redreseze si sa lase blaturile pe mana cofetieriilor.
Mda sunt pusi pe treaba mediesenii astia, bat pe Jiul, ii dau un 3-1 l' Uta acasa, o sa fie o echipa important, sper ca sa nu promoveze, deja i-am vazut odata, un orasel proclamat municipiu pt ca asa era la moda.
meciu asta cu Gazificatii astia, am fost la meci, si va asigur ca nu mai merg. In asa hal a jucat bouu ala de Szilyer(sta in bloc cu mine, si am tipat la el), si Cigan asta, vai de meseria sa de antrenor. Sa fim seriosi, ne trebe un antrenor k lumea, care sa poata sa-si aseze echipa cum trebe in teren...
UTA are ca obiectiv construirea unei echipe nu promovarea, in mom de fata are jucatori mult prea slabi si diferenta dintre jucatorii experimentati si cei noi e foarte mare, poate am fost oi prea entuziasmati la inceputul sezonului :P
PS
Oamenii de afaceri şi oficialităţile locale au demarat acţiunea
Stadion galactic pentru Arad!
Vineri a avut loc o ?nt?lnire la care au participat c?ţiva dintre cei mai importanţi oameni de afaceri ai Aradului şi oficialităţile locale, ?mpreună cu primarul Gheorghe Falcă. Subiectul? Construirea unui stadion modern la Arad!
?S-a discutat deja şi chiar am căzut de acord asupra construirii unui nou stadion. Mai trebuie să punem c?teva detalii la punct şi vom demara lucrările, care, după proiectul nostru, ar putea fi finalizate la 15 august anul viitor?, spune Sandu Ion, unul dintre cei implicaţi ?n acest grandios proiect, omul care conduce ?n momentul de faţă cele mai prestigioase cluburi arădene, CSM PAB Romania ? reprezentată de şapte sportivi la Jocurile Olimpice, respectiv FCM UTA.
Noul stadion ar urma să fie construit la marginea Aradului, la hipodrom, dar se mai discută asupra locaţiei. Firmele implicate ar urma să susţină financiar mare parte din acest proiect, dar Primăria are, şi ea, sarcina de a atrage fonduri străine.
Model de la Euro 2004
Proiectul viitorului stadion este inspirat dintr-una din arenele care au găzduit ?n această vară jocurile de la Euro 2004 din Portugalia, fără a fi precizat care anume. Capacitatea acestuia a fost stabilită la 20.000 de locuri, toate pe scaune, urm?nd ca arena să fie dotată cu nocturnă, spaţii comerciale, centru mass-media foarte modern, dar şi pistă de atletism. ?Vreau să ofer Aradului sport de calitate pe un stadion de calitate?, continuă Sandu Ion, patron al firmei de construcţii PAB Romania, firmă care ar putea susţine lucrările.
Lucian Dănilă
CLISEU: Proiectul stadionului ?Dr. Magalhaes? din Leiria ar putea constitui modelul pentru stadionul arădean
CASETĂ
?Vreau ca la inaugurare UTA să fie ?n divizia A?
Sandu Ion declara ?n urmă cu c?teva zile că nu priveşte promovarea echipei UTA ca pe un obiectiv primordial ?n acest sezon. Odată cu apariţia ideii de a se construi un stadion ultramodern, Sandu Ion devine mai ?ndrăzneţ. ?dacă va fi inaugurat la anul ?n 15 august, vreau ca la acel moment UTA să fie ?n divizia A. Pe l?ngă fotbal, viitorul stadion va găzdui şi concursuri atletice de nivel internaţional?, a ?ncheiat omul de afaceri.
"U" Cluj - FC Oradea 4-0
un rezultat care pe mine cel putin ma mira
a fost azi dimineata pe TV Sport un meci din divizia B
si juca o echipa in echipamentul Olandei sau cel putin era asemanator
loooooooooooooool asta de unde ai scos-o ???!!! :o U Cluj a pierdut cu 2-3 acasa :))))))
In legatura cu stadionu, incep sa visez, ar fi frumos, dar cred in construirea acestui stadion. Este necesar, foarte necesar, nu se mai poate ca UTA si ACU sa joace pe niste stadioane care au 60 de ani, crapate, deja mi-e groaza ca se darama...
mns, de unde ai luat stirea? ca s-a vorbit de stadion si la sedinta cu galeria...
aia cu 4-0 scria la TV Sport
da asta cu 2-3 am auzit-o la national tv
RaPiDuTz
29-08-2004, 09:45 PM
am vazut si eu ieri un rezultat gresit exact in modul asta tot pe TV Sport (totusi cred ca nu era asta meciul) :o cam batuti in cap astia...
faza cu stadionu o am de pe forumul oficial al uta-ei, si stiu pe cineva care mi-a zis ca stiu de la ceva presedinte de la uta ca e adevarata toata faza, articolul e luat din observatorul aradean, daca nu ma insel
Da, a fost o sedinta in urma cu 2 sapt., presedinte - galerie, nush daca ai fost, eu am fost, si s-a pus intrebare de faza cu nocturna. El a raspuns ca nu mai are rost sa mai bagi bani in stadionu lu` UTA sau ACU, ca-s depasite amandoua. Ne-am luminat la fata cand a zis ca are un proiect de construirea unui stadion nou, dar cred ca nici unul dintre noi nu credea asa ceva, dar, eu incep sa cred...
O noua victorie pt ortacii mei, una importanta cu U Cluj, anul asta sigur promovam, cumpara Simota toate meciurile daca nu se poate dar promovam. Btw vedeti ce faceti cu stadionul ala, sa nu ramaneti doar cu el :P
Victoria pacii, le-a dat arbitrul un penalty orb...
Mah 3 puncte sunt 3 puncte.
Am vazut faza penaltyului la emisiunea "In prelungiri"(TVR Timisoara), era prezent presedintele lu ACU Arad, antrenoru` Jiului, Ionutz Popa si Jackie Ionescu. Toti au zis ca a fost penalty(nu prea a fost clara faza), dar eu din ce am vazut, nu mi s-a parut penalty, dar pe foaie tot 3-2 scrie, asa ca, nu putem schimba nimic...
dj-cata
14-09-2004, 08:31 PM
am fost la ultimele 2 meciuri de acasa a lu uta si vreau sa zic ca daca nu se schimba ceva....divizia C ii asteapta. exista o singura echipa mai slaba in serie ACU..care e tot din arad :) ... ce a scazut fotbalul aradean...
dupa meciu cu jiul am fost la vestiare unde sumuica a zis ca pleaca de la echipa...dar vad ca s-a schimbat...oricum cu un jucator nu faci mare lucru..
habbib
14-09-2004, 08:38 PM
nasoala situatia la uta,intradevar cu un singur jucator nu se poate face nimic,cred ca uta va termina anul asta campionatul in jumatatea a doua,sa speram ca nu va retrograda,cat despre acu,e ca si retrogradata, cine stie cad aradul va mai avea o echipa in a,poate va fi nevoie sa mai treaca 7 ani ca si data trecuta :nebun:
Eu unu, am incredere in Dan Cuedan, si cred ca UTA va putea sa se redreseze. Nu am fost la meciul cu Jiul, dar unii au spus ca UTA a jucat mai bine, a ratat niste ocazii cat caru, dar Jiul a fost prea buna. Cat despre clasare, UTA se va clasa in final, sub locul 10, asta e clar, iar ACU, nu vad cum s-ar mai salva...
dj-cata
16-09-2004, 12:33 AM
asa e ...uta a facut cel mai bun joc din campionatu asta. stefaliga a ratat 4 ocazii de singur cu portaru si pt asta a fost dat afara. la acu sunt sedinte peste sedinte si degeaba...nu vad cum se pot salva
Noa iaca, s-a jucat si Cupa Romaniei. Ca de obicei, dupa prestatiile din campionatul asta, UTA s-a chinuit cu Vointa Macea, un sat cu mai putin de 1000 de locuitori, a fost in stare sa tina UTA in sah. Ca norocu, UTA a dat 2 goluri la abureala, pentru a nu ne face de rusine...
ACU a pierdut la Unirea Sannicolau Mare cu 1-0, iar Tricotaje Ineu au pierdut cu 5-3(dupa penalty) in fata lui CS Deva...
habbib
16-09-2004, 08:26 AM
oleeeeeeeeeeeeeeee,fotbalul aradean o duce din ce in ce mai bine,iarasi o sa ramanem in b mult si bine(sper k macar in B),nu se stie ce surprize ne mai rezerva batrana doamna, cu uta nu se stie niciodata..tocmai de aceea ,un huoooooooooooooooooooooooooooooooooo si pentru ei
Nu o sa ramanem in B mult si bine, eu am incredere in Sandu Ion si in faptul ca va ruesi in cel putin 3 ani sa redreseze echipa, nu uitati ce a zis cand a preluat UTA, avem nevoie de timp sa reconstruim si sa creeam o echipa de divizia A...nu a zis niciodata ca vrea promovare din primul an..trebuie sa avem rabdare
dj-cata
16-09-2004, 10:48 PM
cu rabdarea asta poti ajunge in divizia C. sper ca la iarna sa dea afara jumatate de echipa si sa aduca jucatori cu care sa scape de retrogradare
Da, si Poli Iasi din C a ajuns in A. Dar nu va ramane in A din simplul motiv, este jucaria lui Dinamo, pe care o va sacrifica, la fel si pe Apullum...Veti vedea...
s-a jucat azi un meci in seria B2 parca
Dacia Unirea Braila - Unirea Galati 8-2
cred ca a fost un meci foarte frumos :fotbal:
stefan
18-09-2004, 04:30 PM
defapt meciul a fost in B1 si s-a terminat 9-2 :P
si uta a terminat un meci azi :o a fost 2-0 pentru u cluj, heheh, inca o infrangere acasa, nu credeam ca va fi chiar asa serioasa treaba :o
habbib
18-09-2004, 04:58 PM
eu eram sigur ca va fi asa serioasa treaba,tot ziceai tu ca ai incredere in sandu ion, sa vedem ce o sa faca cand uta o sa fie in c, o sa il doara in p**a si o sa plece de la echipa,rusineeeee uta,huooooooooooooo..
eh
am uitat de cand sa terminat meciul lui Dinamo II care si aia dezamageste :(
dj-cata
19-09-2004, 01:50 PM
mns am auzit ca si-au dat cap in cap jucatorii de la uta...si s-au accidentat intre ei ....asa a fost ?
mi-a zis un prieten ca a stat la tr1 in repriza 2 si a mai intalnit 6-7 si au inceput sa faca valuri :) ... deja vad ca e haos total ....
nu am fost la meci, nu am fost decat la primul meci jucat acasa, cel cu gaz metan parca
Haosu de la UTA nu vine de la Sandu Ion, vine de la semi-antrenoru de Cigan, care nu a vazut cu ce marionete va juca in Divizia B, si uite ca, domnu Cuedan nu prea are cu cine discuta(ma refer la panaramele astea de jucatori). Oricum, RUSINE sa ne fie...
habbib
28-09-2004, 08:15 AM
minune!? batrana doamna a reusit sa castige in deplasare la "super puterea" seriei Oasul Negresti,suntem pe drumul cel bun,cine stie,poate castigam tot de acum inainte si l anu intram in A :lol: ..incurajator este jocul utei,care l-a surprins si pe noul antrenor iorgulescu,de care sa imi bag p**a daca am auzit vreodata pana acum,poate o sa faca treaba buna omu,nu se stie..incurajatoare pzitia in clasament a ineului,locul 2 la egalitate de puncte cu primul loc,oricum astia se streseaza acum, ca sa aiba de unde da in retur..acu e cam retrogradata :nashpa:
ACU e clar, retrogradata din pacate...
Ascultam meciu la Radio in masina, si dintr-o data, aud ca s-a dat gol la Negresti Oas...Stupoare, eram sigur ca e 1-0, dar aud ca e defapt 0-1 :lol: . La sfarsitul meciului nu-mi venea sa cred, UTA castiga in deplasare, dupa ce la meciul de sambata trecuta, jucatorii si-au dat cap in cap...
Am incredere ca Iorgulescu(desi nu am mai auzit de el in viata mea) va face treaba la UTA...La sfarsitu meciului, desi am castigat, Iorgulescu i-a pus pe fotbalisti sa faca 8 ture de teren :D Asa le trebe, daca-s paraleli...
habbib
28-09-2004, 09:57 AM
eu pe impiedecatii aia i-as pune sa fuga pana si-ar vomita matzele,p***a mami lor,pentru aia is fotbalisti, ca sa fuga,nu sa se plimbe pe teren ca pe bulevard..
dj-cata
29-09-2004, 11:34 PM
sannicolau - uta 0-1 si uite asa o sa joace si uta cu o echipa din A ...poate pica cu dinamo steaua sau rapid :)
habbib
30-09-2004, 07:31 AM
ooooo,bravo lor,vad ca iorgulescu asta face treaba cu ei,a vedem meciurile urmatoare,pentru ca astia din sanicolau nu sunt cine stie ce,oricum mai departe nu cred ca o sa mearga uta,cu o echipa din A nu are nici o sansa,ar fi mishto un meci UTA-Poli :D
Da, UTA-poli, sa ne facem de ras <_< ...Eu as prefera ca UTA sa joace cu ceva echipa varza din Divizia A, ca sa nu se faca de ras, sau, sa piarda la un scor mic...
Daca UTA va obtine 3 victorii consecutive din 3 meciuri posibile(campionat) eu cred ca o va lua pe drumul cel bun...Oricum, obiectivul nostru nu e acela de a promova, noi avem obiectivul de a "cladi" o echipa redutabila, cu care sa putem promova in divizia A, deci, daca UTA va incepe sa joace din ce in ce mai bine, eu zic ca va pleca pe drumul cel bun, si acela, drumul spre Divizia A :D
Pai eu ce ziceam pana acum...dar in fine si la noi la arad exista multe specimene intribuna care pur si simplu nu inteleg ca UTA nu are ca obiectiv promovarea si la primul pas gresit imediat huiduie si injura ca prostii, si in asemenea conditi nu poti face performanta...Eu zic ca si vicotriile astea se datoreaza adversarilor slabi, pai doar 1-0 am facut cu echipe de kko...macea, oasul, sanicolau, sa vina aia mari, sau stai au venit deja si am pierdut...important e sa nu picam in c anul asta :P
dj-cata
01-10-2004, 01:17 AM
lasa ca sannicolau mare nu e echipa mare....o sa vedeti pe viitor ca o sa termine in prima jumatate a clasamentului
Am fost saptamana trecuta la ACU - UTA, si o manifestare mai groteasca a penibilului din fotbalul romanesc ca in meciul asta nu am mai vazut niciodata in viata mea, pai astia nici macar blaturi nu sunt in stare sa faca...aia de la uta dadeau aiurea cu mingea, ceilalti se enervau ca prostii si urlau tot timpu la arbitru in loc sa se concentreze la blat..pai daca ACU nici cand ii lasata sa castige nu poate sa inscrie ce pretentii mai pot avea? Apoi alta faza, sumudica, rezerva pana in repriza a doua si a iesit la incalzire, a inceput sa vb cu nu stiu cine si sa il ia la mishto pe antrenor parca si pe mai nu stiu cine, ca "mai stau nu stiu cate minute si daca nu ma cheama bag p**a in el", pai ce atitudine e asta, si cand a intrat pe teren a avut faza de singur cu portarul si a dat-o ca o racheta in sus ca a iesit din stadion mingea :o
Time2Chill
15-11-2004, 07:49 PM
eu nu prea postez pe aici, cred k asta e al 3lea post, da am auzit la stiri k o sa se desfiinteze Corvinu :( k au datorii mari
Scoutnight
15-11-2004, 10:37 PM
Pe mine din B ma intereseaza numa U Cluj, aveau vise de promovare da acuma li s-au cam spulberat... :angry:
dj-cata
16-11-2004, 01:18 AM
mns - dupa meciu asta Sumudica a zis ca Divizia B e prea mult pt el si a plecat de la Arad, nu ? :D ..marea vedeta a plecat...
intr-un fel il si inteleg, divizia b e un jeg de toata frumusetea, 66% din echipe nu ar avea ce cauta nici in ultima divizie posibila al finlandei :P nici echipamente nu au, nici bani nici stadioane, e varza rau fotbalul romanesc
Nu numai asta le face varza, ci si aranjamentele care flutura peste tot in Divizia B. Si sunt convins, ca si UTA a aranjat ceva meciuri, mai ales ca miticu de Sumudica l-a sunat pe Boruga de la Jiu, ca sa primeasca bani sa bata pe Oradea...
ZapPy
24-02-2005, 11:08 PM
<_< <_< <_< Da cand incepe returu ca deja ma enerveaza!!!CAnd incepe? :nebun:
stefan
24-02-2005, 11:18 PM
in mod normal incepe la o saptamana dupa Divizia A, da tu ar trebui sa stii mai bine ca ziceai ca tii cu oradea :P
ZapPy
25-02-2005, 12:34 PM
DA tin ca is Oradean :P DAr Div A a inceput de mai mult de o sapt..nu? Si inca nu se zice nimic de retur :( (in div B)
Originally posted by ZapPy@Feb 25 2005, 12:34 PM
DA tin ca is Oradean :P DAr Div A a inceput de mai mult de o sapt..nu? Si inca nu se zice nimic de retur :( (in div B)
ce ai ?? cum sa inceapa divizia a? tu n-ai televizor acasa :P ?
sambata ce vine incepe ... adik pe 4.
stefan
26-02-2005, 11:03 AM
?n şedinţa de ieri, Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Rom?ne de Fotbal a decis am?narea cu o săptăm?nă a startului returului diviziilor B şi C, ediţia 2004-2005. ?n adoptarea acestei decizii, Comitetul a luat act de situaţia necorespunzătoare a mai multor terenuri de joc şi de solicitările transmise ?n acest sens de mai multe cluburi din respectivele eşaloane. Astfel, meciurile din cadrul etapei a 16-a a campionatului Diviziei B, care ar fi trebuit să se dispute pe 5 martie, vor avea loc pe 12 martie. ?n aceste condiţii, ultima etapă a actualei stagiuni se va juca ?n ziua de 11 iunie, nu pe 4 iunie, conform programării iniţiale.
Etapa a 15-a a Diviziei C a fost reprogramată pentru ziua de vineri, 18 martie, ea trebuind să aibă loc, iniţial, pe 11 martie. Ultima etapă se va disputa nu pe 3 iunie, ci pe 10 iunie.
micutzu
26-02-2005, 07:58 PM
Ma mira faptul ca nu s-a suspendat prima etapa a returului si in div a, ca oricum pana prin aprilie fotbalul romanesc se joaca in morcila. :nashpa:
Vaslui la anu joaca in div a,cred eu ca merita.
stefan
13-03-2005, 12:16 AM
Vasluiu a luat azi bataie de la Midia Navodari :P
Jiul a batut singurul motiv de bucurie pe ziua de azi .
pfuuu, ce sa zic, dupa ce UTA a capotat in fata Jiului, UTA obtine un 1-1 la Medias... Pe pluta...
Bah, deja e prea de tot, pierd ca prostii cu unirea dej acasa si apoi scot egal la gaz metan acasa...tare ma tem ca ultimul meci a fost un mare blat...echipa a mers mult prea bine in pregatire sa joace asa prost aca cu dejul...
PS am citit in prosportul de ieri ca ar vrea sa-l schimbe pe iorgulescu? ar fi o mare prostie, nu cred ca in momentul de fata coras ar face o treaba mai buna
Yote si o poza de la UTA-Dej de etapa trecuta :P
Cu blaturi fara blaturi ce mai conteaza, sau castigat campionate in felul asta, de ce nu s-ar si promova. Si uite ca totusi au jucat corect cu Deva cand puteau sa o lase mai usor cum au facut gorjenii.
mns, eu am vaga impresie, ca UTA a trantit meciul cu Deju. Pare total absurd, dar diferenta din jocurile din amicale si ce figuratie a facut UTA in fata ultimei clasate... Stiu, ca meciurile amicale nu sunt ca si cele oficiale, dar totusi, a fost prea mare diferenta.. Si inca un semn mare de intrebare ? De ce, Sandu Ion a putut aduce campioni la cacatu lui de atletism, si la UTA, aduce carpe de jucatori ??? Aici, se vede interesul lui Sandu Ion, si la stadion... Vrea sa faca stadion de atletism, nu patrat, de fotbal, pt UTA...
Nu stiu ce naiba se intampla si la noi, egal cu gaz metan la ei acasa, acuma zic ca vor sa bata la jiul, dar pierd acasa cu echipa de pe ltimul loc care nu acastigat nici un meci tot campionatul...oricum, locul uta-ei in momentul de fata e in divizia b pe la mijlocul clasamentului...si pana vom reveni noi in divizia a mai este mult...mult de tot
am fost is azi la UTA cu Oasul 3-1 la final...meci destul de slabutz...si daca asta e nivelul echipelor din B...suntem batuti de soarta, fotbalisti paraleli cu fotbalul...nu am mai vazut meci asa de slab de la ultimul meci al uta-ei :o
si o poza de la primul gol...era lentila nurdara si a iesit destul de urat
Andrey95
05-06-2005, 06:44 PM
tobo si mns, sunteti aradeni? daca raspunsul e da sunteti prietenii mei. Si eu sunt aradean. HAI UTA! :fotbal:
faboulos84
07-06-2005, 12:32 PM
Steauaaaaa 4 ever ... A.M.R. 4 zile !!!
stefan
07-06-2005, 12:39 PM
tinand cont ca aici se vorbeste despre divizia B, poate vroiai sa zici steaua 4 ever in Divizia B ca altfel e off topic si iei warn :P
faboulos84
07-06-2005, 05:23 PM
Originally posted by dj_mozart@Jun 7 2005, 12:39 PM
tinand cont ca aici se vorbeste despre divizia B, poate vroiai sa zici steaua 4 ever in Divizia B ca altfel e off topic si iei warn :P
aoleu da ai dreptate :crazyboy: sorry ... nu stiam yo de ce am luat warn :o
Poate te razgandesti :P Ciao
faboulos84
12-06-2005, 09:22 AM
A promovat jiul care va vinde locul mai mult ca sigur, sper sa nu faca acelasi lucru si pandurii ... :iamwithstupid:
Jiul? tu auzi ce vorbesti? cum sa vanda jiul locul...aici nu suntem in seria B1 sau B2 unde se vand locuri pe o bucata de paine sau un rand de echipamente, singura echipa ce va vinde locul e pandurii targu jiu...sau boratii aia de la vaslui...
faboulos84
12-06-2005, 09:57 AM
frate vasluiul nu vinde locul e clar, vasliul are bani, are oameni puternici in spate !!!
Yo raman la parerea mea, o sa vedem ce va fi !!!
Frate iti spun eu ca Jiul nu vinde nici un loc , probabil nu-l stii pe Simota, sunt destui bani si o sa vezi ca Jiul o sa fie o surpriza in A , doar sunt echipa mea ce dreq ;). Pandurii aia sper sa vinda sau in cazul in care vor juca primul lor sezon in A, sa-l joace numai pe ala.
faboulos84
13-06-2005, 10:59 AM
U vrei sa cumpere Craiova minima locul :) /// poate cine stie in locul celor de la pandurii ...
Andrey95
21-06-2005, 07:43 PM
Se pare ca UTA, dragi aradeni, nu a reusit sa promoveze in Divizia A. A fost unul din cele mai proaste sezoane ale UTA-ei. Poate in sezonul 2005-2006...
o sa "promoveze" in divizia c :P
DeadHope
22-06-2005, 09:19 PM
O sa promoveze in C unde o sa joace cu echipa mea d-aciulea....din judetz....Building Vanju-Mare care a reusit performantza sa retrogradeze k bleaga!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.