View Full Version : Cupele Europene
Pages :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
Andrey95
07-04-2006, 12:47 PM
Felicitari Stelei! Felicitari si Rapidului! In semifinale Steaua va juca cu Middelsbrough!
Un adversar extrem de greu pentru Steaua, care a revenit de la 1-0 pentru ca in final sa castige cu 4-1!
DarkComy
07-04-2006, 01:45 PM
Nu cred ca la un astfel de nivel ( sferturi , semifinalele cupei UEFA) putem sa afirmam ca echipa X e un adversar mai usor decat Z. Toate echipele sunt foarte bune.
Pacat ca dupa meciul de aseara unii jucatori au aratat lipsa de FAIR-PLAY :
- Maldaraseanu care le-a aratat :fyou: suporterilor ( nu ma asteptam la asa ceva din partea lui , trebuia sa se abtina chiar daca probabil a fost injurat ca in meciul tur)
- Paraschiv nu trebuia sa afirme :"Multumim sortilor, pentru ca Rapid a fost cea mai accesibila echipa" nu e frumos
Astia sunt timisorenii:
http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/cup...2&viewItem=9929 (http://www.onlinesport.ro/sport/fotbal/cupa%20uefa/index.php?meniuId=35&viewCat=372&viewItem=9929)
Omul se bucura si singur nu trebuie mers intr-o piata, oricum urat gestul timisoreniilor.
DarkComy
07-04-2006, 02:08 PM
Da ma , cei mai civilizati sunt suporterii lui Poli :P
Cu suporterii astia vor sa castige campionatul? Degeaba vin cate 40000 la meciuri daca se comporta asa! Nu ar trebui considerati romani!
stefan
07-04-2006, 02:17 PM
De marii suporteri ai stelei de ce nuziceti nimic? ca aseara in Piata Universitatii in loc sa se bucure pentru calificare ei strigau "Dinamo, *** Dinamo". Cat despre timisoreni nu stiu cat de condamnabil este gestul lor, cand ai echipa cu pretentii la titlu in orasul tau este normal sa tii cu echipa ta, mai ales ca acei suporteri si stelei din Timisoara si din alte orase probabil nu au calcat de prea multe ori pe stadion, au fost doar atunci cand juca steaua cu echipa locala, despre deplasari nu prea poate fi vorba, dar astea este, noi romanii am inventat "suporterii la distana".
Ratonu
07-04-2006, 02:26 PM
Scandari obscene am fi auzit de la orice grup de suporteri, stelisti, dinamovisti, rapidisti, polisti etc. Si nu cred ca acele scandari produc pagube materiale.
stefan
07-04-2006, 02:33 PM
Mda, nu produc pagube materiale, dar ce legatura avea dinamo cu calificarea stelei? din cate stiu eu a jucat steaua cu Rapid...Nu mai dati in suporterii altor echipe cat timp suporterii stelei se comporta in acest mod. Stiu ca acum o sa imi spuna Johnny sa imi tai venele sau sa ma arunc de la balcon dar asta este, stelistii vad ce vor ei, nu ce vad altii.
Ratonu
07-04-2006, 02:42 PM
Si suporterii Timisoarei ce treaba au? Sa-si vada de superioritatea lor. Daca nu esti din Bucuresti nu ai voie sa fii stelist?
Da, ambele gesturi sunt condamnabile, dar e normal sa se insiste mai mult pe cel al timisorenilor cand ei au pretentia de a fi mai dezvoltati.
stefan
07-04-2006, 02:50 PM
Daca esti stelist si locuiesti intr-un oras in care mare parte din microbisti tin cu echpa locala, te mai si abtii. Daca juca Steaua cu o echipa din strainatate si se califica, poate ar fi fost altceva (dar dupa ce a trecut de Betis nu am auzit ca suporterii din provincie ar fi iesit in strada) Dar acum a jucat o echipa din romania cu o alta echipa din romania, si Romania a pierdut si a castigat in acelasi timp, deci era clar ca nu toti romanii vor fi de aceiasi parere cu invingatorii (care practic nu au castigat nici un meci).
JohnnyUSA
07-04-2006, 04:00 PM
Stefane, stai linistit, au iesit suporterii in provincie si dupa meciul cu Betis. Probabil ai avut pana de curent si nu ai vazut ce s-a relatat la tv din Constanta, Cluj, Pitesti si alte orase ale tarii. Ti-as spune mai multe, dar nu este acum momentul, este ziua ta. Insa iti voi spune maine.
stefan
07-04-2006, 05:18 PM
Iti garantez ca nu am avut pana de curent. Si nu te obosi sa-mi mai spui maine de Steaua, am auzit destule pareri ale stelistilor (toate sunt la fel). Logic ca acestea nu coincid cu cele ale rapidistilor, dinamovistilor, iesenilor (bine, suporterii adevarati ai politehnicii, cei care stiu unde e stadionul), timisorenilor, etc. Si cum cei din a doua categorie sunt mai multi, eu as zice ca ei au dreptate.
JohnnyUSA
07-04-2006, 05:48 PM
Important este ca NOI suntem in semifinale. Important este ca NOI suntem cea mai galonata echipa din Romania. Important este ca NOI avem o istorie plina de realizari si de satisfactii. Important este ca o Europa intreaga stie de NOI. Important este ca an de an avem jocuri excelente in Cupele Europene. Important este ca SUCCESELE noastre alimenteaza FRUSTRARILE voastre, ceea ce nu face decat sa ne bucure pentru ca suntem invidiati. De aceea ce spuneti voi restul nu conteaza, fotbalistic vorbind. Totodata dezaprob total maniera comportamentala a "razboinicului luminii".
Sper ca m-am facut inteles, o zi buna ;-)
DarkComy
07-04-2006, 07:19 PM
Mai usor cu cearta ca deja o dam in diverse :)
stefan
07-04-2006, 07:22 PM
In fine, hai s-o lasam moarta, tot ce am inteles din ultimele 2 pagini e ca nu exista persoane mai incapatanate ca stelistii :P
Important este ca nu numai datorita VOUA ne cunoaste EUROPA! Si datorita RAPIDULUI vom avea din 2007 2 echipe in Champions League!!!
Au spus-o si altii, invidia e mare, e logic sa fie asa, sincer sa fiu daca s-ar fi calificat Rapidul as fi fost mult mai afectat decat daca ne-ar fi scos Betisul.
Ca se striga trivialitati, hai ca inteleg, dar eu nu tin minte ca Stelistii sa rupa scaunele si sa arunce cu ce pot in Giulesti cum s-a intamplat aseara. E drept atunci inca nu era nimeni eliminata dar nu a fost un comportamet corect. Vazusem la stiri de dimineata un grup de rapidisti care au continuat sa cante pentru echipa lor tot drumul spre casa, acum nu stiu daca era pentru ca erau filmati sau pur si simplu asta a fost modul lor de a accepta infrangerea.
yahoo
07-04-2006, 08:19 PM
Probabil niste penalty-uri ar fi fost mult mai juste,dar hai,s-a vazut experienta in Europa a Stelei!Au o echipa mai bine inghegata!E pacat sa fi eliminat fara sa pierzi vrun meci dar asta e fotbalul!
Tuby noi,Rapidistii calmi avem un cantec pe care il cantam si atunci cand suntem invinsi!
Ma mai bucura si iesirea lui dinamo din aceasta imagine europeana si faptul ca acei PORCI de la conducerea lui dinamo sunt invidiosi!
Jokes
07-04-2006, 09:11 PM
Dar sa fim realisti,daca se califica Rapidul nu ar fi putut sa folosesca prea multi jucatori de baza,unii fiind accidentati alti suspendati,si ar fi avut sanse mai putine decat Steaua,care are doar 2 absenti,pe Iacob si Bostina. :mellow:
Daca Steaua a fost echipa potrivita se va vedea in dubla mansa cu englezii, ce ar fii facut Rapid cu ei nu se va stii niciodata pt ca nu ei s-au calificat. Inteleg manaia unora dar totusi daca echipa ta pierde ar trebuii sa fii trist nu nervos pe adversar, si pana la urma cati rapidisti se gandeau ca vor juca in sferturi tocmai cu Steaua! dupa ce au trebuit s-o i-a de jos cu bucatari si soferi?
pikciu
08-04-2006, 10:35 PM
nu stiu daca mai are rost acum, dar am vazut o poza care m-a impresionat mult: http://www.prosport.ro/index.php?c=410&a=102421
nigga_thebest
09-04-2006, 07:37 PM
foarte foarte trist.Nu credeam ca o sa-l vad chiar pe V.Moldovan plangand in asemenea hal.Asta se datoreaza faptului ca s-a integrat foarte bine la Rapid si atasat de aceasta echipa!!! :( :(
gianni
12-04-2006, 08:46 AM
Poate ca asa a vrut D-zeu sa fie! Sa joace doua echipe romanesti, sa fie egal in ambele manse! Nu trebuie sa fim tristi! Rapid a jucat bine si a adus multe puncte Romaniei, dar acum este randul Stelei sa demonstreze ca poate mai mult!
Jokes
12-04-2006, 11:31 AM
Le da cineva vreo sansa in dubla cu Boro?
Ratonu
12-04-2006, 03:30 PM
Clar. Cum am mai spus, este o echipa mai convenabila pentru Steaua decat Basel. Cred ca Steaua este capabila sa castige Cupa UEFA si probabil ca nici nu mi-as fi pus problema ca acest lucru sa nu se intample daca Protasov nu pleca de la echipa. Eu zic ca va fi 2-1 la Bucuresti si 1-1 la Middlesbrough.
Jokes
12-04-2006, 06:31 PM
In sfarsit un om increzator mai pe toti care i-am intrebat nu i-au dat sanse Stelei sa treaca de Boro.
little_foot
12-04-2006, 10:19 PM
Eu sunt convins ca o sa treaca. Chiar m-am bucurat ca joaca cu englezii si nu cu Basel.
gianni
13-04-2006, 01:47 PM
Steaua se poate motiva mai bine decat Rapid! Si eu cred ca Steaua poate merge mai departe! Sper sa mearga cat mai departe!
MuRaZoR
13-04-2006, 06:43 PM
Originally posted by Ratonu@Apr 12 2006, 05:30 PM
.... probabil ca nici nu mi-as fi pus problema ca acest lucru sa nu se intample daca Protasov nu pleca de la echipa....77464
aici sunt de acord cu tine ... cand era Protasov nu aveam emotii la meciuri acu ... si aseara la meciul cu Poli imi era frica :( <_<
bullzeye
13-04-2006, 08:36 PM
Sa dea Dumnezeu sa se califice, eu sincer inca de acum am emotii, si chiar ma indoiesc ca o dubla cu Basel ar fi fost mai usoara, asta cred ca s-a vazut in returul dintre cele doua, eu unul nu am mai vazut pe nimeni sa joace cu daruirea pe care o au englezii, sa nu mai vorbesc de publicul pe care acestia il au meci de meci, asa ca in anglia cred ca Steaua va fi intampinata ca in infern si din motivul acesta ii va fi foarte greu sa obtina vreun punct acolo, deci sa speram ca isi va optine calificarea la Bucuresti.
Ratonu
13-04-2006, 09:03 PM
Echipa elvetiana dispune de o viteza foarte mare, de o agilitate foarte mare si de o rezistenta foarte mare la efort. Toti stelistii, in afara de Nicolita, ar fi depasiti la aceste capitole. Englezii se bazeaza mai mult pe forta, lucru la care putem raspunde fara probleme. In schimb, desi cred ca Middlesbrough are jucatori mai tehnici decat Basel, imi dau seama ca am gresit cand am spus ca meciurile vor fi mai frumoase. Vor fi, probabil, la fel de frumoase/urate cum ar fi fost cu Basel, dar in stiluri diferite: impotriva elvetienilor i-am fi vazut pe ai nostri alergati de mama focului, iar impotriva englezilor o sa-i vedem driblati si, ocazional, brutalizati. Cred, insa, ca varianta pe care o avem in fata are o permitivitate mai mare pentrul jocul Stelei, iar Steaua joaca fotbalul cel mai de calitate dintre cele trei.
yahoo
13-04-2006, 10:21 PM
Mie mi-e tare frica!Parca ceva imi spune ca daca Steaua nu bate acasa in deplasare sigur pierde!Steaua are puterea si vointa sa castige primul meci acasa!Insa asa de pesimist am fost si la meciul cu Hamburg al Rapidului si uite ca altu a fost deznodamantul!
andreiutzu
14-04-2006, 10:04 AM
Steaua trebuie sa castige neaparat acasa cu minim 2-0,ca englezi astia si-au facut un obicei sa dea 4 goluri acasa :saliveaza: :alien:
Si daca bat englezii acasa cu 4-0? :P
MuRaZoR
14-04-2006, 03:34 PM
Originally posted by andreiutz (sunt cocalar de mirc)u@Apr 14 2006, 12:04 PM
Steaua trebuie sa castige neaparat acasa cu minim 2-0,ca englezi astia si-au facut un obicei sa dea 4 goluri acasa :saliveaza:* :alien:
77617
nu stiu de ce dar parca am mai auzit si la stirile sportive replica asta dar culmea spusa exact al fel :nashpa:
nigga_thebest
14-04-2006, 04:14 PM
Probabil ca ai auzit ca si eu am auzit dar chiar este adevarul .Si nici atunci nu suntem siguri de calificare .
MuRaZoR
14-04-2006, 04:29 PM
ma refeream la altceva dar in fine :crazyboy:
gianni
17-04-2006, 07:37 AM
Se pare ca englezii isi permit sa nu foloseasca prima echipa in meciurile de campionat, concentrandu-se pe semifinalele Cupei Uefa! Au ceva individualitati, dar, asa cum a spus si Olaroiu, nu au un grup unit, cum este cazul Stelei! Sper sa invingem acasa la o diferenta care sa ne asigure calificarea!
nigga_thebest
17-04-2006, 06:46 PM
L-am auzit aseara pe Olaroiu zicand ca jocul lui Boro este mai slab decat al Rapidului dar ca ei se bazeaza foarte mult pe individualitati.Jucatori ca Hasselbank pot sa decida fara probleme un meci.Si inca ceva : cred ca ar fi mai bine pt steaua sa nu revina V.Iacob .Cred ca ar strica jocul Stelei ;)
Ratonu
17-04-2006, 07:48 PM
Cum sa strice jocul Stelei? Iacob e un finalizator excelent si de asta avem nevoie in ultimele acte ale competitiei, pentru ca la poarta o sa ajungem, cu siguranta. In plus, are foarte multe calitati pentru un jucator pe care unii in numesc "de forta" (mobilitate, capacitatea de a produce acele devieri superbe s.a.).
Eu as schimba totusi ceva la Steaua odata cu revenirea lui Iacob: l-as scoate probabil pe Paraschiv, l-as retrage pe Dica in linia mediana - ceva mai multa munca pentru Radoi, dar asta nu ar fi o problema - si l-as pune pe Oprita al doilea om de atac. Nu ma astept, insa, la asa ceva din partea lui Olaroiu, care si-a dovedit in multe randuri impotenta si lipsa de imaginatie (totusi nu zic nici ca varianta mea ar da, cu siguranta, rezultate), ultima oara in partida cu Dinamo (ce greu era sa-l introduca pe Baciu in locul lui Nesu ca sa joace cu 3 fundasi centrali, dar nu, trebuia alergat saracul Banel ca sa acopere 2 posturi, ca doar de aia e in teren, sa alerge, cum sa schimbam noi sistemul).
gianni
18-04-2006, 07:20 AM
Am vazut lista comparativa intre cele doua echipe, in ceea ce priveste bugetul, jucatorii, sumele de transfer! Pai cei de la Boro, deja s-au calificat! :P Nu stiu ce sa zic, dar cred ca o sa fie destul de greu pentru Steaua! Trebuie sa invingem acasa neaparat si sa nu primim gol!
sisu_stelistul
18-04-2006, 09:48 AM
Boro e sub betis, iar pe betis am batut-o. Trage-ti voi concluzia.
gianni
18-04-2006, 10:03 AM
M-as bucura nespus sa fie asa! Englezii joaca pe cartea atacului, astfel ca putem specula spatiile din defensiva unde, se pare, nu au jucatori atat de buni! Totusi trebuie sa recunoastem ca au niste atacanti de valoare!
Jokes
18-04-2006, 10:05 AM
Da trebuie sa fie foarte atenti ca altfel nu o sa mai aiba dupa ce sa profite daca primesc gol la aproape fiecare faza de atac
gianni
18-04-2006, 10:09 AM
Totusi daca vom juca asa cum am facut-o pana acum, avem ceva sanse! Din pacate, ne lipseste un varf de valoare!
P.S. Prima pentru calificarea in finala Cupei Uefa : 100.000 Euro/jucator!!!
Jokes
18-04-2006, 11:11 AM
Lasa ca-l avem pe Banel Nicolita
gianni
18-04-2006, 11:37 AM
Este bine ca-l avem pe Banel , dar mai bine ar fi fost sa avem 2 de Banel! :D
Oricat de optimist sunt parca mi-e totusi teama! ;)
Jokes
18-04-2006, 12:07 PM
Normal sa-ti fie teama de fapt tuturor ne este teama doar jucam cu Middlesbrough.
little_foot
18-04-2006, 12:32 PM
Mie nu-mi este teama. Sunt convins ca Steaua va castiga aici. O sa vedeti ca vor reusi sa le anihileze jocul englezilor ;)
DarkComy
18-04-2006, 12:34 PM
Problema e ca Radoi la urmatorul cartonas galben e suspendat si hai sa zicem ca daca nu il primeste in tur ci in retur , rateaza finala.
5 jucatori are Steaua in situatia asta asa ca ori o sa fie un retur f greu ori o finala f grea
Mai bine sa bata acasa cu doua, trei goluri diferenta si sa ia si cartonase galbene, pt ca asa ar avea un retur greu dar un retur la adapostul golurilor marcate acasa. Daca primesc multe galbene in retur, o sa aiba o finala dezastruoasa!
DarkComy
18-04-2006, 12:55 PM
Slabe sanse sa bata la 2-3 goluri diferenta
Jokes
18-04-2006, 01:18 PM
Steaua totusi e mai buna in aparare decat in atac slabe sanse sa dea 2-3 goluri.
DarkComy
18-04-2006, 03:39 PM
Daca mai era Protasov nu cred ca mai erau atatea griji
Jokes
18-04-2006, 03:40 PM
Da ce are Protasov in plus fata de Oli? ;)
Ratonu
18-04-2006, 03:53 PM
Ce are in plus? A crescut intr-un mediu fotbalistic mult mai bun, e mai inteligent, are idei, stie ceea ce face... Pe cand Olaroiu lasa tot mai mult impresia ca e total depasit de ceea ce se intampla. Luati si declaratia de dupa meciul cu Rapid: "[...] Poate ca a vrut Dumnezeu sa se califice Steaua [...]". Fair-play fata de rapidisti si nimic mai mult pentru multa lume, dar eu cred ca asta e o dovada clara a incompetentei lui. Mi-a fost rusine sa vad acea declaratie pe site-ul UEFA.
Sa fim seriosi, probabil ca nu mai e mult pana cand Steaua o sa ajunga sa joace precum Nationala lui Iordanescu.
Jokes
18-04-2006, 04:07 PM
Ai perfecta dreptate. :rolleyes:
Cred ca nu am stat nici o clipa sa ma gandesc la aspectele astea.
gianni
19-04-2006, 07:27 AM
Asa cum s-a mai spus: avem aparare buna, dar atacul nostru este slab! Asa ca nu se pune problema de a marca atat de mult! As putea zice: macar sa marcam! Voi nu vedeti ca nu prea marcam pe "Lia Manoliu"?
JohnnyUSA
19-04-2006, 11:08 AM
Tare imi doresc sa-i ardem pe englejii astia.. prea infumurati sunt.
gianni
19-04-2006, 01:13 PM
Ar cam trebui, fiindca deja se vad calificati, iar portarul lor a zis ca au o super echipa! Poare ca asa este, dar meciul se joaca pe teren! Hai Steaua! ;) :romania:
Jokes
19-04-2006, 01:34 PM
:romania: Speranta moare ultima!!! :fotbal:
andreiutzu
19-04-2006, 02:14 PM
Si chiar daca ii batem,o sa zica ca a fost terenul prost,sunt de vina arbitri ca au favorizat Steaua, ,au avut ghinion si ca ei au fost echipa mai buna(tot infumurati raman)
Si Steaua cu calificarea...daca sunt asa o echipa buna de ce ocupa un loc asa de prost in Premier League? Sunt o echipa slaba, greaoie si dura iar antrenorul lor se bazeaza pe stilul old school englez deci tactica lor e 0. Steaua e obligata sa-i bata nici o echipa romaneasca nu a avut si nu cred ca va avea un drum mai usor spre finala cupei Uefa.
Ratonu
19-04-2006, 02:20 PM
Originally posted by Blue@Apr 19 2006, 03:17 PM
Si Steaua cu calificarea...daca sunt asa* o echipa buna de ce ocupa un loc asa de prost in Premier League? Sunt o echipa slaba, greaoie si dura iar antrenorul lor se bazeaza pe stilul old school englez deci tactica lor e 0. Steaua e obligata sa-i bata nici o echipa romaneasca nu a avut si nu cred ca va avea un drum mai usor spre finala cupei Uefa.
78005
Pana la urma cam asa e.
Sper ca Mirel Radoi sa ia cartonas galben in tur.
andreiutzu
19-04-2006, 03:45 PM
Da ,de 20 ani nu a mai fost un trofeu european atat de aproape de o echipa romaneasca
gianni
20-04-2006, 07:34 AM
Ratonule cum sa ia Radoi cartonas galben? Iti doresti tu asta? ;) Sau a fost o greseala de redactare!? Nu, nu este bine sa primeasca niciunul dintre jucatorii pasibili de suspendare, cartonas galben, nici acum, nici in retur! Dar asa cum spunea si Olaroiu nu il poti obliga sa joace fara sa faulteze, mai ales atunci cand este necesar faultul!
Imi pare rau sa aud ca galeria Rapidului si-a manifestat sprijinul pentru formatie engleza! Sa le fie rusine! Ar trebui sa fim cu toti romani si sa sprijinim Steaua, fiindca ea reprezinta Romania!
Dar daca ia in retur si Steaua se si califica? Nu joaca finala si e o pierdere foarte mare pentru Steaua intr-un meci asa important.
habbib
20-04-2006, 09:21 AM
azi o sa fie 1-0 pentru Steaua si in retur o sa fie un meci de cosmar dar o sa castigam si acolo :) Steaua e peste englezi cam din toate punctele de vedere, o sa ramana cu coada intre picioare englezii dupa astea doua meciuri..mai stiti si in dubla cu Sounthamton, iar faceau aia balci cu ce suporteri grozavi au si cum ii imping de la spate dar vedeti si Middlesborough la fel ca Sounthamton are o experienta apropiata de 0 in cupele europene, lucrul asta are sa conteze enorm ;) Steaua e o echipa mare si dupa aceasta dubla mansa are posibilitatea sa devina o forta a Europei in adevaratul sens al cuvantului. Trecem de englezi si jucam finala cu FC Sevilla ;) Hai Romania!!
gianni
20-04-2006, 09:25 AM
Asta zic si eu optimism! O sa fie diseara o atnmosfera extraordinara, asa cum a fost si la meciurile precedente! Eu stau aproape de stadion si pot spune ca numai pentru modul in care isi sprijina suporterii echipa, merita sa mergem mai departe!
Ce ziceti de afirmatiile lui Corsicanu? De sprijinul rapidistilor pentru Boro?
JohnnyUSA
20-04-2006, 10:37 AM
este o replica la acea "balarie" a lu' nea jiji oieru' luminii.
gianni
20-04-2006, 10:42 AM
Chestia aceea era din 2005, parca! La botezul copilului lui Dica! Pana la urma nu trebuie sa tinem cont de ceea ce face Jiji, pentru ca el oricum este dus cu pluta! Conteaza ca suntem romani si ca trebuie sa uitam de aceste orgolii, macar ctunci cand este vorba de Romania! Iar astazi Steaua reprezinta Romania, asa cum a facut-o Rapidul si Dinamo!
bullzeye
20-04-2006, 01:16 PM
numai pentru modul in care isi sprijina suporterii echipa, merita sa mergem mai departe!
Mda, daca de noi zicem asta atunci de ei ce mai putem spune? Adevarul este ca nicaieri in intreaga lume nu sunt suporteri mai tari decat in anglia, acolo toate echipele au stadioane uriase si care sunt arhipline meci de meci fie ca e vorba de Premierlegue sau de cupele europene si astfel se genereaza atmosfera de vis, atmosfera de care nu am vazut nicioadata in Divizia A, si asta la absolut toate echipele, de la locul intai pana la cele de retrogradare. Acolo din ce am auzit se vand si abonamente pe durate de pana la cinci sezoane. Asa ca daca ar fi sa ne luam dupa suporteri ei ar fi deja calificati :P , dar norocul nostru e ca fotbalulu nu se joaca intre suporteri. Si asa am vazut ca pe la cesele de pariuri Boro e favorita, insa in opinia publica Steaua ar fi privita cu sanse mai mari. Asa ca ramane un singur lucru de zis: "Om trai si om vedea!"
Bafta Stelei Boro e o echipa de batut ar fii pacat sa nu profite de sansa asta. pronostic: 2-0 goluri Banel si Radoi
nigga_thebest
20-04-2006, 06:05 PM
Hai sa va zic ceva : Eu m-am saturat sa tot fac pe stelistul si o sa zic ce am de zis .Eu nu tin cu Steaua .Sa fim seriosi , nu cred ca este vreun Rapidist de exemplu, care sa tina cu adevarat cu Steaua . Numai la asta ma gandesc daca ar fi fost Rapidul in locul Stelei ce bine ar fi fost . O sa ziceti ca mi ciuda ; da mi ciuda da macar recunosc asta :P :ph34r:
JohnnyUSA
20-04-2006, 06:07 PM
te intelegem, poate asa am fi fost si noi in locul tau.
Ratonu
20-04-2006, 06:19 PM
S-ar putea ca sezonul viitor va fi ultimul in care voi tine si cu celelalte echipe romanesti in cupele europene. Cand vom fi reprezentati cu succes in Champions' League va insemna ca vom fi inceput sa avem un campionat de nivel inalt, iar in momentul in care Romania va fi o forta intr-un sport ca fotbalul, nu voi mai avea de ce sa tin cu alta echipa decat Steaua.
JohnnyUSA
20-04-2006, 06:23 PM
Tu erai Nostradamus ?:-)
Jokes
20-04-2006, 08:19 PM
Nu-mi vine sa cred Steaua a dat gol,incep deja sansele sa creasca.
andreiutzu
20-04-2006, 08:30 PM
Ce gol minunat a dat Nicolae Dica!!!!!!!!
Ratonu
20-04-2006, 08:35 PM
Saracut jocul din prima repriza, dar inviorat de golul superb al lui Dica. Dica... e fotbalist.
nigga_thebest
20-04-2006, 09:02 PM
Boro joaca super prost cred ca bate steaua :(
Jokes
20-04-2006, 09:39 PM
Cred ca cei de la Boro nu au avut chef de fotbal azi,iar Steaua a rata vreo 3-4 ocazii mari,bine ca sa terminat 1-0.In retur ne ajunge 0-0.
Au jucat bine cei de la Steaua, pacat ca nu au resuit sa mai inscrie un gol sau doua. Si transmisiunea a fost foarte buna, am ramas surprins de calitatea reluarilor, filmarilor, etc.
andreiutzu
20-04-2006, 09:50 PM
Steaua a controlat total aceasta partida,si a avut 3-4 foarte mari ocazi,dar bine ca a batut;)
pikciu
20-04-2006, 09:54 PM
dica fotbalist... mda, nu bag mana in foc. in afara de executia aia, care ce-i drept a fost superba, n-a facut nimic, mai mult a incurcat.
transmisiunea a fost foarte buna, comentariul nu prea. altceva era cu cosmescu si gradinescu :) de remarcat gazonul foarte bun si ratarile care sper sa nu fie decisive. o victorie mare :) spre eindhoven :mishto:
Calificare s-a decis zic eu in mare masura, nu a primit Steaua gol a si marcat si a demonstrat in meciul tur cu Rapid ca poate obine un rezultat bun fara sa faca mare lucru. Pacat ca lipsesc Banel dar e mai bine asa o sa fie mai proaspat in finala. Felicitari!
Ratonu
20-04-2006, 10:13 PM
Pana la urma e bun si 1-0. E bine ca n-am primit gol pe teren propriu, dar puteam sa incercam ceva mai mult sa profitam de inexactitatile echipei engleze.
Din pacate, se vede, insa, ca jocul Stelei devine din ce in ce mai limitat. Olaroiu trebuie sa le multumeasca pentru aceasta campanie lui Zenga, lui Protasov si jucatorilor (in special exceptionalilor Nicolae Dica si Mirel Radoi) si este ultimul angajat al clubului (poate cu exceptia femeilor de serviciu) care merita felicitat.
Cred ca avem sanse mari sa obtinem calificarea in finala. Steaua este o echipa mai putin naiva decat Basel si cu o aparare mult mai solida. Pacat de absenta lui Nicolita, care ar fi fost crucial pe contraatac.
SSORIN
20-04-2006, 10:22 PM
Chiar daca Nicolita si Paraschiv(parca) nu vor juca in retur Steaua va rezista, au jucatori cu care sa ii inlocuiasca Olaroiu (Lovin, Cristocea). Nu-i nimic, se odihnesc si ei pentru finala :P
habbib
20-04-2006, 10:30 PM
Pana acum am nimerit-o :) 1-0 si ne asteapta un meci foarte greu la ei. Si la Shalke vad ca s-a terminat 0-0 deci daca ne calificam in finala, toate sansele sa jucam cu Sevilla. Va reveni in retur Iacob din cate am auzit, care va conta foarte foarte mult, mai ales in felul in care se va aborda aceast meci. Eu zic ca o sa castige Steaua si in deplasare iar in finala ramane de vazut. Comentariul a fost cam slab, cu multe imbarligari de cuvinte si greseli gramaticale, oricum Emil Gradinescu si Cosmescu sunt peste cu mult fata de ce am vazut azi, oricum o sa avem sansa sa ii auzim sarbatorind calificarea Stelei saptamana viitoare.
bullzeye
20-04-2006, 10:48 PM
Sansele, cred ca eu, ca abia acum sunt 50% - 50%. Zic eu ca nu e bine sa ne dam viteji inca de acum si sa zicem gata Steaua e deja in finala Cupei UEFA. Englezii au demonstrat de atatea ori ca sunt capabil sa revina oricand din orice situatie. Ba mai mult, la majoritatea caselor de pariuri, intra-adevar, Steua era favorita sa castige meciul acesta dar la obtinerea calificarii Boro este favorita, avand cea mai mica cota dintre toate cele 4 echipe sa ajunga in finala, iar daca au avut dreptate despre meciul tur, s-ar putea sa aiba dreptatea si despre soarta calificarii :P .
Din contra trebuie sa lamas deoparte tampeniile astea de impresii ca ceilalti sunt de enshpe mii de ori mai buni. Boro e cea mai slaba din cele 4 asta e clar , nu te poti lua dupa casele de pariuri pun cote ca sa atraga lumea. sansele sunt cam de 70 % in favoarea Stelei. Sunt sigur ca nu vor marca englezii o fii el Oli un antrenor fara imaginatie dar a facut o defensiva beton la Steaua.
Jokes
20-04-2006, 11:59 PM
Da Steaua are cea mai buna defensiva,cat despre comentatori unul din ei a facut numai greseli.
Sincer nu am recunoscut stadionul,surplusul de reclame si gazonul mi-au luat ochii.
bullzeye
21-04-2006, 12:14 AM
De, sunt eu mai pesimist de felul meu :D , si oricat de convingatori ati fi voi cand spuneti ca Steaua e deja cu ambele picioare la Eindhoven, eu tot o sa am o groaza de emotii la retur.
JohnnyUSA
21-04-2006, 12:33 AM
Chiar mi-am dorit aceasta victorie, sa-i temperam putin pe infatuatii suporteri englezi care au venit in Romania pentru bere si tarfe.
1-0 este un scor bun, dar nu ma multumeste, la cum a jucat "semi-finalista" Boro in seara asta, trebuia ca Steaua sa profite din plin. Se vede ca nu avem varful acela autentic...prea multe ratari. O sa fie un meci greu in retur..foarte greu. Dar , daca ma iau dupa ce am vazut in seara asta, fotbalul este o necunoscuta pentru Boro.
Sansele cresc, am pretentia ca noi nu suntem Basel...vom trai si vom vedea, important este ca am mai luat niste puncte la coeficientul UEFA :-)
bullzeye
21-04-2006, 12:50 AM
Da chiar, acuma ca am luat inca 3 puncte, parca mai avem nevoie de unul singur pentru a avea o echipa direct in grupele UCL in viitor. Si am o intrebare, daca, sa zicem, ca ne bat englezii in retur dar tot ne calificam, sa zicem ca ar fi 2-1 pentru ei sau ceva de genu, iar finala o sa se termine la egalitate dupa 90 de minute si pierdem in prelungiri sau la 11 metrii, rezultatul oficial ramane acela de egalitate de la sfarsitul timpului regulametar, si astfel primim punctul de care mai avem nevoie? Daca ar fi asa cazul, iar mie mi se pare logic sa fie astfel, am avea mari sanse sa obtinem toate punctele necesare (sau ma rog, punctul :P ) pentru a trimite o echipe direct in grupele UCL :mishto: .
JohnnyUSA
21-04-2006, 12:52 AM
din cate stiu, se pune rezultatul care se inregistreaza la sfarsitul celor 90 de minute regulamentare. Ce urmeaza apoi, nu influenteaza punctajul.
gianni
21-04-2006, 07:18 AM
In primul rand, FELICITARI STELEI! Echipa a jucat foarte bine si putea sa inscrie inca unul sau doua goluri! Sa nu uitam ca si englezii au avut ceva ocazii! Oricum, pana nu se termina si mansa retur, nimeni nu este calificat sau eliminat! Pacat ca nu vor juca Nicolita si Paraschiv, dar se stia ca arbitrul Hamer da cam 7 cartonase galbene pe meci!
Este important ca in Anglia sa jucam la fel de incisiv si sa nu stam cu fundul in poarta!
Imi pare bine ca suntem o.k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana). si in clasamentul coeficientilor Uefa si daca vom obtine un egal ( si de ce nu o victorie) vom avea 2 echipe in CL si 4 in Cupa Uefa!
Asa ca ar trebui sa fim cu totii romani si sa uitam de rivalitati, mai ales ca este si Saptamana Mare! Ganditi-va ca Steaua aduce puncte si pentru Rapid, Dinamo, Sportul, Poli Timisoara! Astfel, ele vor putea evolua in competitiile internationale!
pikciu
21-04-2006, 09:57 AM
probabil cu eventualele puncte obtinute in urma calificarii, vom avea campioana in ucl. Eu zic ca ar fi mult mai frumos sa se faca un play-off intre primele 4 clasate, si cea castigatoare sa mearga in ucl. parca asa e in olanda... nu?
gianni
21-04-2006, 10:01 AM
Ai dreptate, asa n-ar mai fi nimeni dezavantajat! Insa, meritul trebuie sa apartina echipei campioana, care a tras tare in campionat, nu? Important ar fi sa reuseasca Steaua sa ajunga-n finala, fiindca, doar asa putem spera sa obtinem punctele necesare!
Jokes
21-04-2006, 10:35 AM
Si mie imi este frica de retur Boro pare echipa care da lovitura de gratie acasa.Cu Basel ati vazut ce le-a facut,au avut nevoie de 4-1,4-1 le-au dat,sa ne rugam la Dumnezeu sa ramana 0-0 s-au chiar sa dea Steaua un gol s-au 2 nu sa ne trezim ca ne bat de ne asculta cu urechea,cum suferim. :mellow:
gianni
21-04-2006, 10:48 AM
Boro este o echipa puternica acasa. Asemenea Stelei beneficiaza de aportul unui public electrizant! Nu stiu cum va proceda Olaroiu, dar trebuie sa marcam! Si mai ales sa nu facem un joc prea defensiv, fiindca ei ataca mereu! S-a vazut si aseara! Trebuie sa jucam inteligent si sa mergem sa marcam!
Ratonu
21-04-2006, 10:53 AM
E aberanta faza cu playoff-ul; e normal ca in Champions' League sa joace campioana.
P.S. Jokes> "un gol sau doua".
bullzeye
21-04-2006, 11:33 AM
Da chiar, doar ii zice Liga Campionilor deci campionii sunt cei care ar trebui sa se califice, desi daca stau sa ma gandesc mai bine in campionatele puternice din care 4 sau 5 echipe se califica, cum s-a intamplat in Anglia sezonul acesta, nu mai poate fi vorba doar de campioane ;) .
pikciu
21-04-2006, 02:22 PM
ziceti si voi asa, dar daca vom avea o echipa sigur in ucl, si va castiga dinamo campionatul, sigur ati vrea sa se joace play-off :P
il ascultam pe gabi safta la totalsport fm, si zicea: "ce bine ca nu au acceptat multi pe steaua si ca a venit oli". si cand te gandesti ce hulit era...
Sistemul Playoff-playout sa ramana numai pt campionatele de basket, hochei s.a.m.d fotbalul ssa ramana cum e. Numai tari cu un campionat slab precum cel al unguriilor folosesc acest sistem. Oricum dinamo nu va castiga campionatul si oricum faza cu chl se pune in practica numai de la anul asa ca en avant les chiens in liga tot nu veti juca.
Jokes
21-04-2006, 02:44 PM
De unde ati auzit voi faza asta,e prima oara cand aud
nigga_thebest
21-04-2006, 03:56 PM
Ce e prima oara cand auzi ? faza cu CL sau ce? :blink:
bullzeye
21-04-2006, 04:00 PM
Cred ca s-a referit la faza cu play-offul. Si ca sa fiu sincer nici eu nu am mai auzit de asa ceva, habra n-aveam ca se practica chestii de genul asta.
nigga_thebest
21-04-2006, 05:58 PM
Nu mi se pare ca ar fi corect .Chiar daca Rapidul ar termina pe 3 si ar avea sansa sa castige campionatul nu este deloc corect .Ma gandesc doar daca ar fi invers ce frustrat as fi .Cred ca in continuare constanta de-a lungul unui sezon reprezinta cea mai buna metoda de desemna campioana !!!
Cica au recalculat baietii din Gazeta punctele si se pare ca am acumulat deja punctele necesare pentru a intra in 07 direct in grupe cu una si in preliminarii cu a doua clasata.
Ratonu
21-04-2006, 07:44 PM
Da, asa este. Ce mai e interesant e ca peste 2-3 sezoane putem fi printre primii 5 la coeficientul de tara daca mentinem ritmul cat de cat.
Time2Chill
21-04-2006, 08:42 PM
Vreau sa felicit steaua, pt meciul facut aseara, de putin timp am ajuns acasa si-s foarte multumit de cum a jucat steaua, cred ca daca steaua joaca asa si joi, se va califica.
Cu sistemul de play-off nu prea sunt de acord...
Iar despre nr de echipe in ucl, sa fie cat mai multe, dar sincer nu cred ca in anii urmatori vom mai egala performantele... Cred ca steaua se va califica in finala, dar am impresia, ca vom fi cam "rupti" la capitolul jucatori, adica Radoi nu va juca sigur, si am o presimtire ca nici Dica nu va intra pe teren!
pikciu
21-04-2006, 09:16 PM
pai de ce sa nu joace? ti-e teama de cartonase galbene? ar fi chiar nedrept... s-a stabilit brigada pt meci?
nigga_thebest
22-04-2006, 09:19 AM
Nu este posibil sa mai avem sezoane asa bune in Europa in viitor pentru ca vor fi mai multe echipe in Europa si de la noi in afara de Steaua , Rapid si Dinamo nu cred ca este vreo echipa care sa fie capabila ajunga de exemplu in grupele cupei UEFA .Si e mult mai greu sa obtii puncte in CL.E drept ca la CL sunt mai multe puncte bonus dar tot mai bine iesi din Cupa Uefa cel putin in cazul nostru ;)
andreiutzu
22-04-2006, 09:34 AM
Da,ai dreptate,daca Sportul ajunge in UCL(OAUUUUUUUU), nu trece de grupe
pikciu
22-04-2006, 09:56 AM
Originally posted by andreiutz (sunt cocalar de mirc) (sunt cocalar de mirc)u@Apr 22 2006, 10:34 AM
Da,ai dreptate,daca Sportul ajunge in UCL(OAUUUUUUUU), nu trece de grupe
78331
hai ca ai zis-o p-asta... il si vad pe ronaldinho in regie, cum da mingea prin copaci :P
sisu_stelistul
22-04-2006, 10:21 AM
Originally posted by Tuby@Apr 21 2006, 09:36 PM
Cica au recalculat baietii din Gazeta punctele si se pare ca am acumulat deja punctele necesare pentru a intra in 07 direct in grupe cu una si in preliminarii cu a doua clasata.
78280
Daca castiga o echipa din tarile care-s pe locurile 1-9(adika in fata noastra) liga campionilor in 2006/2007, atunci avem o echipa direct in grupe. Astia de la gazeta ziceau ca de fiecare data a castigat o echipa din una din tarile de pe locurile 1-9 UCL.
pikciu
22-04-2006, 10:28 AM
pai toate din semifinalele UCL fac parte din tari din primele 9. asadar din 2007 avem o echipa in grupe. poate o sa avem chiar anul asta, o sa vedem in toamna...
nigga_thebest
22-04-2006, 11:44 AM
Probabil ca o sa avem numai sa nu castige Dinamo campionatul .Ar fi un an dezamagitor pentru ca nu putem sa ne imbunatatim performanta adica sa facem ceva mai mult in cupa UEFA sau noh poate o finala romaneasca in care sa se razbune cu adevarat Rapidul pe Steaua :saliveaza:
Ratonu
22-04-2006, 12:04 PM
In sezonul 2006/2007 nu putem intra direct in grupele Champions' League chiar daca Steaua castiga ambele meciuri. Un sezon in cupele europene nu-l influenteaza pe urmatorul (de aceea stim deja sigur ca in 2007/2008 vom intra direct in grupe).
Cat despre Sportul, joaca foarte bine si nu ne-ar face de ras. Sigur, e lipsa de experienta, dar ganditi-va la parcursul lui Groclin in Cupa UEFA de acum 2 sezoane sau la cel al lui Villarreal in Cupa UEFA si in Champions' League din ultimele 2 sezoane. Multe sunt posibile in fotbal.
nigga_thebest
22-04-2006, 12:08 PM
Ma gandesc ca Sportul va vinde ceva in vara asta si noh. Asta n-ar fi placut sa avem o echipa gen sportul care sa joace foarte bine si sa castige un loc de cupa europeana si sa aibe sanse dar sa vanda jucatorii care au obtinut performanta .Ar fi nasol rau <_<
andreiutzu
22-04-2006, 12:36 PM
Da,in cupa UEFA ,Sportul ar avea sanse sa ajunga intr-un punct avansat al competitiei,dar in UCL(peste 2 sezoane ma refeream mai devreme)nu ar avea cum(doar n-o reveni HAGI???? :lol: !!!!!!!! :fotbal: :romania: :pimp:
nigga_thebest
23-04-2006, 05:15 PM
Va spun eu ca Sportul sigurat pierde cativa jucatori .Cred ca daca pleaca Niculae de la Rapid , Mazilu va fi noul atacant al Rapidului mai ales ca Siman este in relatii foarte bune cu Copos >:)
gianni
26-04-2006, 08:53 AM
Cu siguranta Mazilu va pleca de la Sportul! Maine vom afla verdictul: vom fi in finala Uefa sau nu!? Eu sper intr-un raspuns pozitiv, desi imi este frica de atmosfera de pe stadion, de faptul ca Boro nu s-a calificat in finala Cupei Angliei si astfel vor trage mai tare pentru Uefa! Bine ca s-a accidentat portarul! Oricum o sa fie un meci greu!
Ratonu
26-04-2006, 01:46 PM
Vizionarea meciului din Cupa Angliei cu West Ham nu a facut decat sa-mi confirme faptul ca Boro este o echipa rudimentara pe langa Steaua, ca pe langa orice jucator de la formatia engleza Dica si Oprita sunt magicieni. Maine, stelistii au, probabil, sansa vietii, si o ratare ar fi de neiertat. Cred, totusi, ca au ajuns la nivelul la care concentrarea nu mai reprezinta o problema
P.S. Vom fi arbitrati de Lubos Michel, om de incredere al oficialilor care nu vor sa vada sus echipe din tari "mici". S-ar putea ca, de data asta, arbitrajul sa fie o problema mare.
gianni
26-04-2006, 01:57 PM
Alternativa a fost cumva Urs Meier? Imi pare rau ca avem un avantaj mult prea fragil (1-0) si ca puteam sa marcam mult mai mult la Bucuresti! Asa, maine, cred ca trebuie sa marcam cel putin un gol si nu stiu daca-i de ajuns, avand in vedere returul lui Boro cu Basel! Important este sa nu-i lasam sa ne preseze, sa plimbam mingea, dar cu folos si atunci avem ceva sanse! Doamne ajuta!
Basel s-a relaxat si s-a batut singura. Boro chiar nu e cine stie ce, a eliminat Roma in timp ce aceasta era in scadere de forma, fel si fel de conjuncturi. E o sansa asemanatoare cu cea avuta cu Rosenborg, sper ca stelistii stiu sa invete din greseli si astfel sa jucam o finala europeana.
gianni
26-04-2006, 02:43 PM
In meciul cu Farul, Balan, Lovin si Cristocea au jucat binisor. Sunt curios daca si maine vor fi la fel de siguri, cand vor fi intr-un vulcan! De asemenea sunt curios daca o sa fie utlizat Victoras Iacob!
Ratonu
26-04-2006, 02:49 PM
Nu am nici o indoiala ca Iacob va fi utilizat din primul minut si ca asta va oferi un moral bun echipei. Vom reusi, probabil, si sa marcam, iar mai mult de 2 goluri ne va fi foarte greu sa primim.
gianni
26-04-2006, 03:13 PM
Mi-as dori sa nu primim nici macar unul! Nu cred ca este bine sa primim gol, sau daca se intampla acest lucru, Doamn fereste, sa fie dupa ce am marcat noi unul si sa fie de preferinta, prin minutul `90! :P
MuRaZoR
26-04-2006, 04:26 PM
dupa cum il cunosc pe Olaroiu , Steaua se v-a apara si v-a incerca si loveasca pe contraatac ceea ce v-a fi foarte greu avand in vedere ca Nicolita nu joaca el fiind probabil singurul jucator de contraatac de la noi.... din ce am auzit pe la stiri Balan v-a juca cica mijlocaj dreapta ... sincer mie imi este mai multa frica de arbitru decat de englezi :unsure: :alida: ... oricum Forza Steaua :romania: :fotbal:
Ratonu
26-04-2006, 04:34 PM
"va apara", "va incerca", "va juca".
Pana la urma nu va fi nici o problema daca mai mult ne vom apara. Important e sa obtinem calificarea in finala; faptul ca stim mai mult fotbal decat englezii l-am demonstrat in repetate randuri.
nigga_thebest
26-04-2006, 04:40 PM
Originally posted by Tuby@Apr 26 2006, 02:23 PM
Basel s-a relaxat si s-a batut singura. Boro chiar nu e cine stie ce, a eliminat Roma in timp ce aceasta era in scadere de forma, fel si fel de conjuncturi. E o sansa asemanatoare cu cea avuta cu Rosenborg, sper ca stelistii stiu sa invete din greseli si astfel sa jucam o finala europeana.
78497
Eu nu pot sa cred ce aud !!!!! Cum poti compara pe Boro cu Rosenborg .Dupa mine daca steaua pierde cu Boro nu cred ca ar fi un dezastru totusi au batut pe chelsea .Au revenit cu Basel nu conteaza ca elvetienii s-au batut singuri faptul ca au avut puterea sa marcheze 4 goluri dovedeste ca este o echipa buna .Si cu Roma chiar din potriva ;Roma era in plina forma adica din cate stiu eu chiar atunci au avut seria aia de 7-8 victorii consecutive . Si iarasi nu sunt de acord adica mai bine Oprita decat Hasselbank sau Viduka ? sau Ayegbeni ;ala are vreo 20 ani.Cu west Ham nu au prins o zi buna se mai intampla :)
MuRaZoR
26-04-2006, 04:49 PM
Originally posted by Ratonu@Apr 26 2006, 06:34 PM
"va apara", "va incerca", "va juca".
Pana la urma nu va fi nici o problema daca mai mult ne vom apara. Important e sa obtinem calificarea in finala; faptul ca stim mai mult fotbal decat englezii l-am demonstrat in repetate randuri.
78507
aha ok ratonu ms pt informatie pentru ca eu stiam ca dupa la,va,sa etc. daca urmeaza un verb se scrie cu cratima ... dar cred ca ai dreptate
eu ma rog de inaintea returului in fiecare noapte sa se califice si deobicei cand ma rugam ceva chiar se intampla ... sper si ca o sa se intample si acum :pimp:
JohnnyUSA
27-04-2006, 01:02 AM
N-ai tupeul sa te apuci sa construiesti si tu Biserici, altfel nu se vor califica...
gianni
27-04-2006, 02:14 PM
Steaua se poate califica doar daca reuseste sa-si faca jocul obisnuit de pase. Important este sa nu joace la 0-0, fiindca este greu sa rezisti pe terenul celor de la Boro! In fine, vom trai si vom vedea diseara rezultatul final! HAI STEAUA! :romania:
Jokes
27-04-2006, 09:25 PM
Nu-mi vine sa cred Steaua deja conduce cu 2 goluri, am ramas mut,sincer
Ratonu
27-04-2006, 10:03 PM
Am vazut o prima repriza interesanta. Au fost doua faze bine legate de englezi (cat vazusem in total de la ei in ultimele doua meciuri) pe fondul emotiilor si lipsei de concentrare prezente la stelisti in unele momente. Au fost si doua goluri venite normal de la Steaua. Totusi Middlesbrough este o echipa modesta pentru o semifinala de cupa europeana. Mi-au placut cat de cat de la englezi Taylor si Downing.
Calm si concentrare, de astea avem nevoie; in rest englezii nu ne sunt superiori la nimic (poate doar la viteza, in unele cazuri).
ionut_blue_lion
27-04-2006, 10:10 PM
Sigur ajunge steaua in finala !!!!!!!!!BRAVO LOR!!!!!!!
Jokes
27-04-2006, 10:56 PM
Da de unde Boro este in finala au aplicat aceeasi tactica au luat bataie in tur iar in retur goluri dupa goluri
JohnnyUSA
27-04-2006, 10:58 PM
asta ne este valoarea, back to the Divizia A shit sa ne luptam cu dinamu & restul.
Imi doresc sa-i bata si Rapidul si sa piarda si titlul. NU SE POATE SA PIERZI UN MECI ASA.
Si se pare ca nu s-au calificat.
PS: Gunoaiele ce vor veni sa zica GG Boro si aberatii de genu asta iau ban automat, ok? :P De ce? pentru ca pot sa dau ban, nu-mi pasa ca sunteti user vechi sau nou :P
S-a vazut ca Steaua e o echipa de tot cacatu azi, nu merita nici un pic de respect pentru tot parcursul, au facut ce era destul de clar ca vor face, s-au impiedicat pe ultima suta de metri, o ocazie ca asta nu cred ca se mai va ivi prea curand.
Si Olariou e un papitoi prost, un papusoi, echipa inca mai joaca din cand in cand din ce isi aduc aminte jucatorii de la Protasov, nu se poate sa pierzi un meci in asemenea hal dupa ce ai avut 3-0 la general.
bullzeye
27-04-2006, 10:59 PM
Tragedie! Cea mai buna echipa din Romania a primit clasa de la echipa de pe locul 13 din Anglia. Suntem niste furnici pe langa ei! :alida: :alida: :alida: Nu-mi vine sa cred. :alida:
Au avut o ocazie imensa pe care au pierdut-o chiar pe mana lor, englezii au avut doar un NOROC CHIOR.
JohnnyUSA
27-04-2006, 11:03 PM
ar trebui sa ne schimbam denumirea in Basel si sa fuzionam cu ei si sa ne mutam sa jucam in Burundi.
bullzeye, nu poate fi vorba de noroc cand o echipa te domina 70 de minute.. sa fim seriosi.
meciul asta imi aduce de meciul din CL cu AC Milan cand am luat-o cu 4-0....dar nici atunci nu am jucat atat de prost.
habbib
27-04-2006, 11:08 PM
las-o mai moale cu tragediile, tragedii sunt inundatiile care lasa in padure mii de romani, sa ne intoarcem noi mai bine la problemele noastre reale, ca avem destule..boro e o echipa foarte slaba, au dat 4 goluri pe 4 greseli ale unor jucatori de 10 ori mai varza..dica in loc sa isi puna mainile in cap si sa se vaiete ca a luat galben, mai bine strangea din dinti si ajuta echipa sa se califice..parca si vad acum toata ziua buna ziua numa asta o sa vad la televizor pe toate posturile..am tinut si am avut emoti pentru steaua pana in ultimul minut, am sa tin si la anu si tot asa..
Cum naiba totusi,sa ai 3-0 la general, sa stii ce s-0a intamplat cu Basel si tot sa mai te bagi cu fundul in poarta, pai englezii cat timp Steaua ataca si in meciul tur si in primele minute, nu au jucat nimic, si ei ce fac, se baga cu fundul in poarta. Asta e, nu meritam calificarea cu asemenea joc.
Avea dreptate stefan cand zicea ca stelistii sunt niste verze :P
Jokes
27-04-2006, 11:10 PM
imi pare rau de jucatori si de oli dar de meme si becali nu,s-au increzut prea mult in ei ca sunt deja calificati ca Boro nu are nici o sansa in fata lor si nu inteleg de ce a jucat Iacob cand putea foarte frumos sa joace Andrei Cristea.Iacob a jucat cu frica sa nu accindenteze si mai rau,in fine Steaua trebuie sa se gandeasca la meciul cu Rapid acuma
JohnnyUSA
27-04-2006, 11:13 PM
mns, lasa-ne vere pe noi stelistii sa declaram sa echipa este varza.. nu te arunca tu in neant cu astfel de afirmatii.. gloriosii tai jucatori viseaza macar la preliminariile unei cupe europene, noi de bine de rau suntem pe acolo.
Nu trebuie sa mai veniti voi cu frustrarile voastre peste frustrarile create noua SUPORTERILOR STELISTI de meciul din seara asta.
SSORIN
27-04-2006, 11:16 PM
Degeab suntem daca jucam asa. Mai bine se ducea rapidul mai departe decat sa pierdem asa ! :nashpa:
Ratonu
27-04-2006, 11:16 PM
Asta este plaga romanilor. Panica, nenorocita asta care devoreaza creiere si picioare. Cum era prea frumoasa o prezenta in grupele Champions' League, era prea frumoasa si o prezenta in finala Cupei UEFA.
Bineinteles ca vina este in cea mai mare parte a lui Cosmin Olaroiu. Sa te aperi o jumatate de ora cu cel putin 6 oameni cand adversarul are numai 2 fundasi in teren... Nu stiu ce sa mai zic. Este si vina jucatorilor, care in cea mai mare parte a jocului nu si-au gasit concentrarea, dar ce fel de antrenor nu incearca deloc sa profite de faptul ca adversarul joaca 2-4-4!?
Imi va fi greu sa accept ca am parasit competitia. Jucatorii si unii suporteri meritau mai mult. Ramanem, insa, cu totii, niste cop?i.
habbib
27-04-2006, 11:18 PM
stelistii au jucat ca niste mamaligi 60 de minute, au respins mai mult in spate decat in fata, apararea varza, au tocat-o englezii cum au vrut, problema a fost la psihic..a fost frumos si pana aici..felicitari si Stelei si Rapidului!
JohnnyUSA
27-04-2006, 11:20 PM
SSORIN daca Rapid meritau, treceau de noi.. si de unde sti ca Rapidul n-ar fi patit la fel ?... aaa .. corect .. in lume sunt doua echipe care pot pati asta .. Basel si Steaua Bucuresti.
SSORIN
27-04-2006, 11:21 PM
Jucatorii pana la urma au facut ce a zis olaroiu da' golul doi nu trebuia luat ! greseala lui carlos, incredibil, nu ma asteptam la asa ceva de la el ! Atunci au cazut phsihic jucatorii...
@Johnny -> hai sictir :P
Cand de la 3-0 pierzi cu 4-3 si echipa nu joaca nimic, ce esti daca nu varza?
Sa vad ce mai zic cacatu ala de Becali, asta e raspunsul lui Dumnezeu la ipocrizia lui Becali :P
Ce ti-am zis dimineata habbibe, ca am visat ca o sa se intample ceva groaznic si Steaua o sa fie neputincioasa, visasem cu 2 seri inainte ca bat aia cu 5-1 mai intai si apoi cu 2-0. :naughty:
Pacat oricum, mai bine ma tineam de promisiunea ca nu mai ma uit la nici un meci de fotbal, acum numai m-am enervat. De azi poa sa joace Steaua si cu Barcelona finala UCL ca nu ma ma uit. Numai nervi imi aduc rapciugosii aia analfabeti. :P
habbib
27-04-2006, 11:26 PM
mi-a placut maica-mea, tot timpul de-a lungul anilor noi stam si ne uitam la meciuri ba ale romaniei, ba ale vreunei echipe de club si ea sta linistita la bucatarie si se uita la ceva film dar tot timpul trage concluzia cea mai buna:"asa suntem noi romanii tot timpul ne culcam pe o ureche.." numai cand jucam intre noi n-avem emotii..
offfffff si am si facut pariu cu bunicu-meu, na pe langa ca nu sunt suporter stelist in general, acum mai sunt si bun de plata :)
habbibe, de data asta ce-i in mana ii minciuna :D (la 3-0) general pentru Steaua :D
yahoo
27-04-2006, 11:29 PM
Au stricat tot bunul de care l-au facut prin calificarea!
Mi-a adus aminte de un alt meci ultra defensiv,Hamburg Rapid cand ne aparam cu toti oamenii dar macar nu ne dadeam picior in picior,nu intra jucatorul peste portar!Incredibil ce de cacat au jucat!E si vina lui Oli insa in ultimele 15 minute cand era 3-2 le-a spus clar sa iasa la atac,sa tina mingea,degeaba!Intr-un cuvant pot spune ca sunt prosti!
E adevarat ca la 2-0 intervine sentimentul de a tine de rezultat,de "a te baga cu curu in poarta" dar nu sa te aperi atat de prost,sa lasi spatiu enorm de constructie!Pacat,dar am pierdut pe mana noastra!Vorba lui Habbib,mamaligi tata!
bullzeye
27-04-2006, 11:33 PM
Ceva interesant. Cititi aici: http://www.gsp.ro/index.php?a=41415&shift=1
No comment despre Becali, se intelege de la sine cat de dobitoc este.
Acuma e si rau pentru ca o saptamana probabil peste tot numai despre meciul asta o sa se vorbeasca.
SSORIN
27-04-2006, 11:37 PM
La ce caracter are era normal sa reactioneze asa. Razboinicii lui s-au facut de ...
JohnnyUSA
27-04-2006, 11:39 PM
nu este numai vina lui olaroiu.. este vina echipei .. s-au pierdut toti.. NU ESTE PERMIS SA PIERZI de la 2-0.. si 3-0 la general.
mns... nu comentez vere ce ai afirmat tu, sunt prea nervos si as fi prea dur in exprimare.. o sa dau, daca o sa mai dau replica, maine cand voi fi mai linistit.
bullzeye.. am citit articolul ala, te mira?.. toata tara stie ca jiji este un neanderthal.. nu stiu ce tot viseaza el sa conduca tara pentru ca toti stim ca asa ceva nu se va intampla niciodata...inteleg ca supararea este mare, ca pentru prima oara "razboinicul este infrant...".. asemenea iesiri nu-si au rostul .. si jiji nu este la prima iesire de genul asta.
La inceput l-am simpatizat, mai tarziu mi-am dat seama ca el defapt se foloseste de Steaua pentru a-si face campanie ....& shit. Un singur lucru apreciez la el, a tinut echipa care a tinut-o si a facut PERFORMANTA..momentan atat se poate.. asta este.
Pui prea mult la suflet un joc :P de parca castigi ceva sustinand echipa :P
yahoo
27-04-2006, 11:43 PM
Adevarul e ca te pierzi cu firea ca jucator tanar,insa cand ai o defensiva atat de buna ca cea a Stelei (logic ca fara meciu de astazi) nu ai voie sa faci aceasta greseala!
habbib
27-04-2006, 11:44 PM
uite Sevilla e aproape in finala..singurul lucru de care imi pare rau (da si de ala doar asa putin) e ca niciodata nu am fost mai increzator in steaua, cat am fost astazi si mai ales campania asta..noi sa fim sanatosi ;)
JohnnyUSA
27-04-2006, 11:46 PM
mns, tu nu faci diferenta intre Suporteri si simpatizanti.. probabil tu faci parte din categoria simpatizantilor, noi, suporterii ne implicam pentru ca asa suntem noi..traim fotbalul, traim din fotbal.. iubim pana la extrem fotbalul si iubim Steaua Bucuresti ( pt suporterii Stelisti :-) pentru celelalte se stie )
Extraordinar .. ma uit acum la TVSport si Stoichita plange ...impresionant .. RESPECT!
Asta e, macar sa ne bucuram ca am ajuns sa discutam in topicul asta cu o saptamana inainte de finala. Practic Steaua a jucat numarul maxim de meciuri din cupa UEFA - 1 :P
SSORIN
27-04-2006, 11:53 PM
Ca tot ai adus vorba de plans, ma uitam la dica cand a luat cartonasul ala galben, pe care si l-a facut cu mana lui, mai avea un pic si incepea sa planga(chiar imi parea rau daca steaua se califica si dica nu juca)
habbib
27-04-2006, 11:56 PM
asta cred ca-i poanta zilei..bravo lui ca a dat goluri bla bla bla, ce sa planga? mai vezi tu in alta parte decat la noi plangaciosi din astai de jucatori, trebuia sa uite si sa dea totul pe teren pentru ECHIPA
finala e decisa: FC SEvilla - Boro..si ce aproape am fost sa jucam tot cu o Seville :D multi am fost dusi de val cu aceste coincidente care ne legau de anul 1986, dar se pare ca am omis alte doua care au legatura cu Basel, culorile si "patronul"
JohnnyUSA
27-04-2006, 11:58 PM
gata, a trecut.. poate la anul.
Vorba batranilor... "asa suntem noi.. doar suntem romani" ;-(
Ratonu
28-04-2006, 12:00 AM
Intr-adevar, Steaua a jucat VARZA timp de peste o ora, dar e cam exagerat sa spunem ca e o echipa de cacat. Totusi a ajuns in semifinalele Cupei UEFA, cea mai buna performanta fotbalistica romaneasca in multi ani si a facut-o pe merit,
yahoo> La Rapid nu cred ca Razvan a jucat 25 de minute cu 6 fundasi. In plus, in momentul in care antrenorul se sperie evident, ce sa le ceri jucatorilor la nivel psihic!?
Asta este, Steaua a meritat sa piarda cu 4-2 in seara asta, merita sa bata la o diferenta mai mare in tur, dar putea fara indoiala sa bata si la Middlesbrough.
Era pur si simplu prea frumos pentru mintile noastre de romani.
JohnnyUSA
28-04-2006, 12:10 AM
cica.. oltenii se bucura in centrul craiovei :-))
cat de dureros trebuie sa fie sa fi oltean ? cat de dureros trebuie sa fi asa prost?
( persoanele de aici care au aratat decenta si corectitudine cat si altii , sunt excluse )
Ratonu
28-04-2006, 12:22 AM
Ma gandesc cu groaza ca inca mai am destule de indurat. Sunt destule persoane (de fapt e discutabil daca acele fiinte pot fi numite persoane) care imi vor rade in nas astazi cand le voi intalni. Apoi, mai sunt masurile pe care le va lua Gigi... Ma tem ca bietul Balan e terminat. Nu mai zic ca mai pe seara o s-o vad pe Raluca Arvat bosumflata, si nu-i sta bine deloc asa.
JohnnyUSA
28-04-2006, 12:28 AM
:-)))) tare asta cu Raluca :-))))... nu ai de indurat nimic Ratonu deoarece NOI am ajuns aici.. altii doar viseaza sa ajunga pana aici.
DarkComy
28-04-2006, 12:31 AM
Johnny hai sa vorbim de meci nu de suporterii altor echipe ;) e treaba lor ce fac . Noi sa comentam tacticile lui Oli care sta pe margine si gandeste si gandeste si nu se mai opreste in timp ce echipa primea gol dupa gol . Pacat de Protasov
P.S. Felicitari Stelei pentru parcursul din acest an si multumim foarte mult pentru punctele adaugate :mishto:
JohnnyUSA
28-04-2006, 12:34 AM
pai ce sa vorbim vere de meci ? ... e de no comment.. am fost varza in seara asta.. teoretic .. suntem clinici de cand a plecat protasov.. dar ne-am mintit singuri pana acum.
yahoo
28-04-2006, 12:43 AM
Vazand "aftermath-ul" pe Tvr unu,Banciu a adus in discutie jocul lui Radoi!Individual a jucat bine,a fost pe tot terenul,insa ca organizare a facut de cacat!De asemenea,si alte greseli din trecut in meciuri extrem de importante: impotriva danezilor,cu Rosenborg si acum cu Boro!Sa fie oare prea mare presiunea pt el?!
Eu nu caut vinovati pt ca sunt destui: Oli ca l-a bagat pe Balan desi cica gresise mult la antrenament,pe Iacob l-a tinut in teren 70 de minute desi inca nu era complet refacut (a facut si el ce a putut,nu e el de vina),ca nu a luat nici odata in discutie posibilitatea unui esec!A fost prea aerian!Pacat!
A fost un meci pierdut de toata echipa de data asta si nu numai de antrenor!Oli nu are autoritate!Pai daca antrenorul iti spune sa iesi la atac,pai amu iesi la atac ca dupaia iti iei sanctiuni,dar nexam!
S-au inecat ca tiganul la mal dar fara Banel. Mare sansa, imensa, astronomica, galactic- sa fie pe placul lui jj- pierduta. Nu imi venea sa cred 2-0 pt Steaua cand am ajuns acasa si incet incet au pierdut din avantaj. Pacat mare pacat. Oli a dovedit inca o data ca nu e un antrenor ci doar unu' care face niste mazgalituri pe o foaie care vor sa para sisteme de joc si sta pe banca de parca ar fii primit o pedepsa. Daca o sa mearga pana-n panzele albe cu Oli si Meme o sa ajunga in triunchiul bermudelor jiji asta. Intr-un fel e bine , declara ca Dumnezeu e cu ei sau ceva de genul asta, ei bine poate s-a convins ca poti sa pupi milioane de icoane si sa construiesti zeci de biserici ,degeaba , daca in viata de zi cu zi faci afaceri murdare, pagubesti statul si bati reporteri degeaba iti pui cenusa in cap. Pacat Dica si ai lui n-au stiut sa profite de aceasta uriasa sansa. Pacat.
Am auzit ca au iesit indivizi in strada sa se bucure...opinia lor durerea si supararea altuia nu-ti aduce placere.
andreiutzu
28-04-2006, 07:13 AM
Daca nu a fost Banel,s-a prabusit toata echipa,dar nu inteleg cum au reusit in prima repriza sa inscrie 2 goluri,in repriza a doua,zici ca ii omora cineva dupa meci!!!!!
Jokes
28-04-2006, 09:46 AM
Este foarte simplu Oli nu trebuia sa-i retraga in aparare,asta a fost greseala care a eliminat-o pe Steaua
SSORIN
28-04-2006, 10:19 AM
Greseala asta cu retragerea dupa ce isi iau un avantaj o fac multe echipe (mai ales romanesti) si de multe ori rezultatul e cel de aseara. Steaua trebuia sa joace in continuare ca la 0-0 si sigur altul era rezultatul, asta daca nu s-au vazut deja calificati cand conduceau cu 2-0. Oricum toti sunt de vina pentru necalificare, nu are rost sa dam vina pe oli sau oricare alt jucator.
Jokes
28-04-2006, 11:43 AM
Si Becali are o parte de vina el se credea calificat dinainte de meci si cred ca le-a insuflat si jucatorilor ideea asta
nigga_thebest
28-04-2006, 01:18 PM
Mai prieteni nu mai criticati atata adica ce ati fi vrut sa ai 3 -0 la general si ataci ca disperatu ? Nu va ganditi ca poate Boro a fost de vina pentru ca steaua s-a retras in aparare si a fost normal sa se apere cu multi jucatori dar golurile au venit dupa niste greseli in lant asa ca nu cred ca ar fi vina lui Olaroiu :P chiar daca tot timpu l-am criticat >:)
gianni
28-04-2006, 02:23 PM
Hai s-o lasam balta! Am pierdut pe mana noastra! Caracteristic romanilor! Aseara eram prea linistit si mi-am dat seama ca nu ne vomn califica nici macar atunci cand era 2-0 pentru noi! Puteam sa nu ne bagam cu fundul in poarta si sa facem presing!
Puteam sa facem anti-fotba, sa dam mingea pe afara, sa o dam prin porumb, pe unde puteam, dar nu sa gresim in modul in care am gresit!
Asta este! O sansa pe care fotbalul romanesc o sa o aiba peste 20 de ani!
P.S. Nu merita sa ne certam pentru ceea ce a fost aseara! Tot ce am castigat eu aseara a fost vreun kilogram in plus, fiindca de nervi am mancat vreo ora! :P
Ratonu
28-04-2006, 03:14 PM
Nu, nu are rost sa ne certam dar nici s-o lasam balta. Ne place sau nu, nu vom uita meciul asta prea curand si nici nu trebuie. Sa ne fie clar, am pierdut meciul tactic in fata unor adversari inferiori si asa ceva nu trebuie sa se mai intample.
Am fost trist 10 minute dupa meci pentru ca la 2-1 am vazut din terasa autobuzele cu jandarmi care goneau catre piata si m-am gandit ca o sa aiba o seara grea dar frumoasa, m-am inselat. Am fost trist in subcontient pentru ca azi noapte numai fotbal am visat. Dar in fond n-ar mai trebui sa criticam atat de dur echipa, a ajuns pana aici cand nimeni nici nu visa lucrul asta.
Ceea ce ne deranjeaza pe toti atat de mult este faptul ca am fost atat de aproape dar am pierdut, ca si in Norvegia, lucru care demonstreaza ca oricat de maturi ar parea, jucatorii stelei inca nu sunt pregatiti mintal pentru o cupa europeana castigata.
Cine vine si spune ca daca era Rapidul sau Dinamo in locul lor s-ar fi descurcat mai bine e un ipocrit total, ca si toti suporterii care s-au imbatat aseara de fericire in terasele din Stefan cel Mare si Giulesti.
Sper ca jucatorii sa poata trece peste moment, trebuie sa castige campionatul, teoretic au 6 puncte in fata, sa vedem cum vor sta la capitolul practic.
Jokes
28-04-2006, 05:56 PM
Ce nu mi-a placut deloc au fost suprterii stelisti care inainte ii laudeau iar acum am auzit pe multi injurandu-i
Ratonu
28-04-2006, 05:58 PM
Tocmai am citit pe http://www.fcsteaua.ro/ - cica site al suporterilor stelisti - o cronica de tot cacatul. O vreme am avut o parere buna despre acel site, dar se pare, totusi, ca sunt cam inconstanti (apar si articole bune, dar si orori cum este cel despre meciul de aseara). Ma intreb de ce se uita la meciuri unii oameni precum cel care a scris acea cronica. Probabil sunt un bun antrenament pentru campionatele mondiale de seminte viteza.
nigga_thebest
28-04-2006, 06:07 PM
Originally posted by Tuby@Apr 28 2006, 05:43 PM
Am fost trist 10 minute dupa meci pentru ca la 2-1 am vazut din terasa autobuzele cu jandarmi care goneau catre piata si m-am gandit ca o sa aiba o seara grea dar frumoasa, m-am inselat. Am fost trist in subcontient pentru ca azi noapte numai fotbal am visat. Dar in fond n-ar mai trebui sa criticam atat de dur echipa, a ajuns pana aici cand nimeni nici nu visa lucrul asta.
Ceea ce ne deranjeaza pe toti atat de mult este faptul ca am fost atat de aproape dar am pierdut, ca si in Norvegia, lucru care demonstreaza ca oricat de maturi ar parea, jucatorii stelei inca nu sunt pregatiti mintal pentru o cupa europeana castigata.
Cine vine si spune ca daca era Rapidul sau Dinamo in locul lor s-ar fi descurcat mai bine e un ipocrit total, ca si toti suporterii care s-au imbatat aseara de fericire in terasele din Stefan cel Mare si Giulesti.
Sper ca jucatorii sa poata trece peste moment, trebuie sa castige campionatul, teoretic au 6 puncte in fata, sa vedem cum vor sta la capitolul practic.
78684
Eu am recunoscut ca nu am tinut cu Steaua si chiar m-am bucurat ca au pierdut si inca ma bucur si nu cred ca a zis nime ca daca era rapidu' se intampla altfel adica orice se poate intampla ,noi rapidistii am patit-o atat de des . :cuminte:
pikciu
28-04-2006, 07:09 PM
bai nigga, nu stiu cum poti sa tii cu niste straini... il mai auzeam pe maftei ca el nu o sa tina niciodata cu steaua, bla-bla... e AIUREA. i-am vazut si pe aia din timisoara, care calcau fulare in picioare, ce voiau sa arate, ca sunt mai tari decat o tara intreaga? AIUREA. nu fiti falsi in afirmatii ca v-ati bucurat de infrangerea stelei, ca e AIUREA.
P.S. sunt sigur ca steaua s-ar fi calificat daca l-ar fi avut pe Hamutovski in poarta. Boro a aratat ce inseamna fotbalul practicat din daruire si vointa. :alida: pacat........
yahoo
28-04-2006, 11:19 PM
Hai sa nu bagam Rapidu aici!Daca si cu parca se plimbau in barca....!Asa ca nu are rost sa mai presupunem atata!
Rivalitate exista peste tot asa ca e normal,insa acolo rivalitatea e creata datorita luptei pt UCL,Cupei Libertadores,etc.!
nigga_thebest
29-04-2006, 08:41 AM
Un articol al lui Catalin Tolontan care cred ca-mi da dreptate :
http://www.gsp.ro/index.php?a=41506&shift=1
JohnnyUSA
29-04-2006, 09:58 AM
Catalin mi se pare cel mai bun ziarist de presa sportiva din Romania, nu pot decat sa fiu total de acord cu ce spune el acolo.
nigga_thebest
29-04-2006, 01:43 PM
hai sa va zic o gluma buna:)
televizor......300 $.......abonament tv......200$.........masina......15.000 $..................bucuria ca am vazut-o pe Steaua UMILITA...........NEPRETUITA=)))))LOLozaur fara suparare pentru prietenii mei stelisti:)
JohnnyUSA
29-04-2006, 01:53 PM
este o gluma izvorata din fustrarile ce vi le-a produs Steaua de-a lungul timpului. Ma bucur ca va amagiti cu astfel de insiruiri de cuvinte ce incercati sa le dati un sens pentru ca va mai alina durerea ;-)
nigga_thebest
29-04-2006, 02:10 PM
Originally posted by JohnnyUSA@Apr 29 2006, 01:53 PM
este o gluma izvorata din fustrarile ce vi le-a produs Steaua de-a lungul timpului. Ma bucur ca va amagiti cu astfel de insiruiri de cuvinte ce incercati sa le dati un sens pentru ca va mai alina durerea ;-)
78707
Probabil ca ai dreptate dar s-a cam terminat adica Rapidul va fi noua echipa fanion a Romaniei cel putin asa sper eu >:)>:)
Echipa fanion ? Sa nu incremeniti in vreun "colt" al terenului.
Ratonu
29-04-2006, 03:18 PM
Rapidul, echipa fanion?... N-ar fi prea bine. Pana la urma, daca va straduiti sa priviti cu atentie meciurile disputate de echipele romanesti, nu aveti cum sa nu constatati ca tot Steaua joaca de departe cel mai frumos fotbal de la noi. Cat o sa mai tina asta, ramane de vazut, dar deocamdata nu prea e loc de disputa.
P.S. Felicitari Tuby, cu postul de mai sus ai devenit legenda! :D
Si inca o chestie, am vazut ca multi considera jucatorii principalii responsabili pentru ceea ce s-a intamplat la Middlesbrough, iar unele specimene chiar il lauda pe Olaroiu si ii desfiinteaza pe cei care l-au purtat pana in semifinalele Cupei UEFA... Sa fie clar, fara acei jucatori Steaua nu ar fi ajuns nici macar pana acolo. Profesionalismul cu care i-a injectat Zenga si placerea de a juca pe care le-a oferit-o Protasov au facut din ei o echipa care se lasa stricata de Olaroiu cu mult mai greu decat m-as fi asteptat.
Sa nu exageram, totusi, Steaua a ajuns pana in semifinale, nu Rapid, nu Dinamo. Ambele au avut insa sanse sa fie umilite in meciuri cu o miza mult mai mica. :P
gianni
02-05-2006, 09:20 AM
A trecut "ceva" timp de la necalificarea in finala si sunt in continuare trist, vazand ca se putea, dar n-am avut curajul sa speram! Cred ca anul acesta se putea castiga Cupa Uefa, fiindca Sevillia nu este o echipa atat de puternica! Dar asa este in fotbal, trebuie sa profiti de fiecare sanasa care ti se ofera si sa lupti pana la capat!
P.S. Cine o sa tina cu Boro in final? ;)
SSORIN
02-05-2006, 11:10 AM
Eu nu am nicio favorita in finala, cea mai buna sa castige. Inca nu mi-a trecut supararea. Am fost atat de aproape...inca ma mai gandesc ca STEAUA putea juca finala cu SEVILLA.
nigga_thebest
02-05-2006, 01:16 PM
Am tinut destul cu Boro .Cred ca imi place mai mult Sevilla dar as prefera un meci din ala nebun :bere:
Ratonu
02-05-2006, 02:18 PM
Eu nu tin cu nici una (nu, nu vreau sa scriu legat) si probabil ca in timpul meciului voi fi la un concert... Stiu ca Sevilla este capabila sa joace un fotbal mult mai frumos decat cel al lui Boro, dar si ca este o echipa total lipsita de constanta. Meciul este deschis oricarui rezultat.
MuRaZoR
02-05-2006, 03:08 PM
eu vreau sa castige Boro ... macar sa stiu ca am fost eliminat de castigatoare
nigga_thebest
02-05-2006, 03:35 PM
Ce gandire " misto" . Oricum e bine ca daca nu castiga Boro o sa puteti zice ca ati luat bataie de la "finalista" ;e aproape tot una cu "castigatoare":)) :-"
JohnnyUSA
02-05-2006, 07:04 PM
nigga the best, voi ati fost eliminati de Steaua Bucuresti. Scurt, CLAR si la OBIECT.
gianni
03-05-2006, 07:52 AM
Nu am nicio favorita in aceasta finala! Pentru mine Cupa Uefa s-a terminat in momentul in care Steaua a parasit competitia! Asa ca nu ma intereseaza cine o sa castige Cupa anul acesta! " De-o fi una, de-o fi alta..." :P
nigga_thebest
03-05-2006, 04:47 PM
Originally posted by JohnnyUSA@May 2 2006, 07:04 PM
nigga the best, voi ati fost eliminati de Steaua Bucuresti. Scurt, CLAR si la OBIECT.
78912
Din pacate si asta e adevarat :(
gianni
04-05-2006, 07:57 AM
Poate anu` viitor vom avea acelasi parcurs frumos si poate echipele romanesti se vor opri in finala! ;)
bullzeye
04-05-2006, 09:31 AM
Ma indoiesc ca vom mai avea vreodata un an la fel de bun ca acesta. Cel putin sezonul viitor daca se califica Sportul in Cupa UEFA, ma indoiesc ca are sanse sa ajunga macar in grupe.
gianni
04-05-2006, 11:35 AM
Avand in vedere ca an de an am crescut la capitolul valoare si ca spre deosebire de anul trecut , cand Steaua mai facea ceva bun pentru fotbalul romanesc, anul acesta am avut doua echipe ( Steaua si Rapid ) care au facut o figura foarte frumoasa! Astfel sunt inclinat sa cred ca si la anu` o sa facem o figura frumoasa in competitiile internationale!
Mai degraba ar fii mai rau daca s-ar califica Farul, Sportul e o echipa buna, ofensiva si daca Siman nu ii va vinde o gramada de jucatori cred ca sigur se vor califica in grupe.
bullzeye
04-05-2006, 08:33 PM
Pai eu ma refeream tocmai la faptul ca Sportul va vinde forte multi jucatori la sfarsitul sezonului, Siman e mai putin interesat in performanta clubului si mai mult interesat in profiturile pe care clubul i le poate aduce. Gianni, nu uita ca la Steaua nu mai e antrenor Zenga sau Protasov, spre deosebire de ultimele doua sezoane care intr-adevar au fost foarte bune pentru Steaua, ci Olaroiu, asa ca tine bine minte cand iti spun ca sezoanele viitoare vor fi mult mai proaste decat acesta.
nigga_thebest
04-05-2006, 09:08 PM
Originally posted by Blue@May 4 2006, 02:26 PM
Mai degraba ar fii mai rau daca s-ar califica Farul, Sportul e* o echipa buna, ofensiva si daca Siman nu ii va vinde o gramada de jucatori cred ca sigur se vor califica in grupe.
79017
Chiar daca mi-e greu s-o spun ar fi mai bine sa mearga Dinamo :) in cupa uefa .Sa termine dinamo pe 3 si sa castige rapid cupa si campionatul si asa :) Si Farul nu poate merge in cupa uefa :-w cred ca ai vrut sa zici FC National :)
gianni
05-05-2006, 07:25 AM
Se pare ca vor fi multi jucatori transferati din sezonul urmator, atat de la Steaua, cat si de la Rapid! Sa nu mai vorbim de Malizu, de la Sportul, care sigur pleaca din vara!
Bullzeye, nici Zenga nu era cine stie ce antrenor ( cu toate ca a fost cel care a adus practic titlul in Ghencea ), singurul care merita sa fie amintit este Protasov, care a realizat ceva extraordinar la Steaua: a dat omogenitate echipei si i-a insuflat dorinta de a juca fotbal! Protasov ar trebui sa fie marele regret al Stelei!
bullzeye
05-05-2006, 09:25 AM
Dar totusi parerea mea ramana ca Olaroiu e cu mult sub Zenga ca antrenor, nu esti de acord?
Zenga a adus viata si aer vestic in jocul extrem de plictisitor si mioritic al lui Piti.
Protasov si-a impus stilul de a juca pe cartea atacului toate minutele, chiar daca de cateva ori s-a fript cand ii era lumea mai draga.
Oli a venit direct cu presiune pe umeri, trebuia sa depaseasca ceea ce au realizat precedentii, a reusit in mare masura, a gresit si el de cateva ori si cred ca este nvoie de mai mult timp, trebuia ca suporterii sa aiba rabdare si se pare ca o au, lucru pe care-l observ cu destula uimire.
gianni
06-05-2006, 09:10 AM
Din cate se pare Ogararu o sa plece de la Steaua pentru 1,5 milioane de Euro, la Marseille. Oricum a avut o evolutie constanta si multumitoare la Steaua!
Bullzeye, nu stiu daca Oli ar fi mai jos, ca valoare, decat Zenga; cred, totusi ca Zenga nu a avut parte de atat de multe meciuri importante asa cum s-a ointamplat cu Oli, de aceea nu cred ca pot face o comparatie intre cei doi!
Asa cum a spus si Tuby, venirea lui Oli s-a facut intr-un moment in care Steaua lui Protasov era foarte stralucitoare si presiunea pentru Oli era destul de ridicata! Faptul ca a reusit sa duca Steaua pana in semifinalele Cupei Uefa este un bun exemplu! Poate ca nu a stiut sa gestioneze asa cum trebuie acel retur de semifinala cu Boro, dar jucatorii au avut si ei partea lor de vina!
Ratonu
06-05-2006, 09:42 AM
Chiar ma bucur pentru Ogararu, mai ales ca O.M. este una din echipele mele favorite. Trebuie sa acceptam faptul ca vor pleca jucatori; nimeni n-ar vrea sa ramana in Romania toata cariera. Cred ca Balan il va inlocui cu succes pe George.
Cat despre Olaroiu, ce rabdare sa mai avem!? S-a vazut in toata cariera lui de pana acum ca nu are nici o treaba cu postul pe care-l ocupa.
andreiutzu
06-05-2006, 10:09 AM
Ogararu la O.M.?!!!!!Oauuuuu!!!!!!Ce veste!!:D
gianni
06-05-2006, 10:18 AM
Asa cum a spus si Nea Jiji: Oli ramane antrenorul Stelei, indiferent de rezultatul campionatului acestuia! Asa ca, rabdare! :P
cate meciuri am vazut sezonul asta cu steluta , multe goluri au venit de pe dreapta
Cate meciuri am vazut returul asta la dinamo, multe goluri au venit din toate partile, asta ce mai inseamna ? :D
Lasand gluma la o parte e logic ca unii jucatori sa plece si bravo lor si-au facut datoria fata de noi, treaba e sa nu aduca foste rebuturi care si-au facut plinul prin asia si acum vin sa omoare ce a fost creeat. Si aici ma refer in special la Mr. Neaga ca am inteles ca e posibil sa se intoarca.
Ratonu
06-05-2006, 02:05 PM
Nici eu n-as fi de acord cu venirea lui Neaga, mai ales la schimb cu Andrei Cristea. Bietul Cristea s-ar rata complet daca ar pleca in Coreea in momentul asta.
nigga_thebest
06-05-2006, 04:56 PM
Mai da ce aveti cu Neaga? Eu cred ca e un adevarat stelist si cand a plecat de la steaua nu aplecat pentru ca a jucat prost din contra era cel mai bun jucator si chiar si in asia joaca super bine.Da foarte multe goluri.Si Cristea ce sa se mai rateze ? el e deja un jucator ratat :P
bullzeye
06-05-2006, 05:59 PM
Mda, Cristea este intr-adevar un jucator ratat, dar nici Neaga nu cred ca ar fi o optiune prea buna pentru Steaua, sunt sigur ca in cazul in care se va intoarce va fi doar o umbra a jucatorului care a plecat, probabil ca i-ar calca pe urme lui Danciulescu, care a plecat golgeterul campionatului iar acuma valoreaza zero pe teren.
nigga_thebest
07-05-2006, 11:29 AM
Danciulescu s-a ratat in China spre deosebire de Neaga care joaca foarte bine unde joaca !:)
pikciu
07-05-2006, 02:51 PM
ce ai mai auzit tu de neaga in ultima vreme? de unde stii ca joaca bine? acolo s-a dus numai pentru bani, nu a cautat performanta. daca voia asta, ramanea la steaua sau la o echipa din vest
JohnnyUSA
07-05-2006, 03:24 PM
Neaga nu a stat la Steaua din alte motive, nu ca nu ar fi vrut el, nu mai vorbiti prostii. Eu stiu toata povestea de la fratele lui.
Va dau niste indicii, restul deduceti voi: Radoi <-> Neaga -> jiji => Neaga pleaca.
Cum adica te ratezi ca jucator? Nu are 19 ani si tehnica pe care o ai ca fotbalist nu se pierde pe drumul de 10 ore pana-n Seul sau pe unde joaca Neaga.
nigga_thebest
07-05-2006, 04:26 PM
Neaga da goluri multe unde joaca . sursa stirile din sport.Aici cand spun ca dagoluri nu spun ca da 30 goluri pe sezon da 15 tot da spre deosebire de Cristea!!! si faza cu Radoi ..... Totul are logica acum . Ma gandeam eu canu e posibil ca Neaga sa plece de la Steaua ca "asa vrea el"
gianni
08-05-2006, 08:48 AM
Radoi este un tampit! A dovedit-o in meciul cu Bistrita! Adicam dupa meci!
Din pacate la Steaua cam domneste prostia de cand a venit Nea Jiji! Iar MM Stoica a dus nesimtirea la cote inalte si chiar extreme!
Consider ca este corect sa fie lasati sa plece jucatorii care si-au facut datoria fata de echipa, nu sa se rateze, fiindca asa vrea Jiji!
Iar Neaga chiar este un stelist adevarat si nu a plecat de bunavoie! Amintiti-va episodul plecarii lui!
Ar mai fii de adaugat ca marele fotbalist-paluga Iacob ar trebuii sa primeasca cel putin o etapa de suspendare in plus pentru acel gest idiot, stie el si stiti si voi care. Probabil se crede vedeta si ar cam fii cazul sa-l aduca cineva la pamant. Sa-si calce pe cap propriile fite.
gianni
09-05-2006, 08:03 AM
A primit doua etape de suspendare! Oricat de stelist sunt, gesturile lui Radoi si Iacob sunt niste prostii si n-are rost sa le mai comentam!
nigga_thebest
09-05-2006, 07:23 PM
Pe mine ma sperie gandul ca va castiga Dinamo campionatul.Traditia cam asa e adica echipa care termina pe primu loc turul castiga campionatul .....asa se intampla de cativa ani :-SS In caz ca ar castiga ar castiga total nemeritat cu o echipa slaba care nu va trece nici macar de turul 2 preliminar.
bullzeye
09-05-2006, 07:54 PM
In orice ce caz, daca nu ar lua Steaua sau Rapid campionatul, oricum ar fi mult mai bine Dinamo decat Sportul, de la care in vara va pleca un val urias de jucatori, asa ca nici nu sa-r pune problema ca Sportul sa treaca de turul II, ba, probabil, va fi si umilita in ultimul hal in acele doua meciuri disputate.
Ratonu
09-05-2006, 08:01 PM
N-ai de unde sa stii. 5 milioane nu da, oricum, nimeni, pe vreun jucator de la Sportul. Cea mai mare problema a lor ar fi, in opinia mea, lipsa de experienta, care ar putea duce la panica si lipsa de concentrare.
gianni
10-05-2006, 11:16 AM
Diseara se joaca finala Cupei Uefa! Astazi trebuia sa fie Steaua in locul celor de la Boro! Am pierdut o ocazie fantastica de a cuceri, dupa 20 de ani un nou trofeu continental!
sisu_stelistul
10-05-2006, 11:35 AM
Pacat ca a pierdut Steaua, acum jucatorii sunt demoralizati si sper sa nu piarda si titlul. Cat despre finala cupei UEFA sper ca BORO sa piarda.
gianni
10-05-2006, 11:45 AM
Jucatorii Stelei trebuie sa incerce sa gaseasca solutia salvarii titlului, fiindca trebuie sa invinga, nu au alta alternativa! Imi pare rau pentru ratarea finalei Cupei Uefa, dar acum conteaza foarte mult sa castige campionatul ca sa poata relua parcursul european! " Ai invins, continua! Ai pierdut, continua!"
nigga_thebest
10-05-2006, 05:43 PM
Boro o sa o fure diseara pentru ca ei nu sunt tari decat pe riverside..Bate Sevilla la 2 goluri diferenta :)
Sa bata oricine, atat timp cat nu e Steaua acolo nu ma intereseaza, si-au jucat sansa, au ratat-o, asta e, un nou fuleu de genul asta nu stiu cand va aparea in fotbalul romanesc, sa speram ca va fii cat mai repede.
Jokes
10-05-2006, 10:28 PM
Boro sa dus la fund,umilinta totala,poate intr-un fel sa facut dreptate :blink:
Ratonu
10-05-2006, 10:39 PM
Ei da, cam asa se face si tot cam asa ar fi facut si Protasov.
Victorie meritata pentru Sevilla. Mai multa pricepere, mai mult entuziasm si la fel de mult profesionalism.
yahoo
10-05-2006, 10:46 PM
Sevillia a facut ceea ce trebuia sa faca steaua dar n-a facut!Mclaren a jucat cu 4 atacanti iar consecinta a fost mult mai mult loc de patrundere pt atacantii Sevilliei!Frumos meci!
bullzeye
10-05-2006, 11:01 PM
O diferente mult prea mare pentru a reflecta adevarat diferenta dintre cele doua, intr-adevar a fost mai buna Sevilla dar mai mult de 1-0 cu siguranta nu ar fi meritat, ca dovada e si faptul ca ultimele 3 goluri s-au marcat doar in ultimele 15 min impotriva unei defensive la pamant d.p.d.v. moral. Cat despre faza ca s-ar fi facut dreptate, cu siguranta ca nu poate fi vorba de asa ceva, Boro nu a fost cea mai buna echipa dintre toate, dar si-a castigat locul in finala prin pura daruire, daruire de care nu am mai vazut la alta echipa niciodata in viata mea, si un astfel de scor este cat se poate de nedrept, mai ales pentru fani, la sfarsitul meciului am vazut un fan al lui Boro care aplauda cu lacrimi in ochi :( , asta dovedeste din nou ca nimeni nu intelege fotbalul precum britanicii.
L.E. : Apropo, a fost sau nu a fost penalty la acea faza? La fel ca si comentatorul eu sunt de parere ca a fost destul de clar penalty, mi-ar fi placut sa vad rezultatul final daca s-ar fi acordat acea lovitura de la 11 m :P .
yahoo
10-05-2006, 11:44 PM
A fost penalty!Faza este identica cu cea din meciul Villarreal-Arsenal,cand parca Clichy il faultase pe Forlan!
A fost dar Viduka a amplificat un pic contactul si cred ca de aceea arbitrul a refuzat penalty-ul.
Un meci frumos, Boro a avut sansele ei dar Sevilla a jucat extraordinar si a speculat tot.
gianni
11-05-2006, 07:24 AM
Ulciorul a mers doar de doua ori! Sevillia a meritat victoria, iar diferenta de scor este edificatoare! Acum vad si cei de la Boro cum este sa iei vreo 4 goluri!
Din pacate, cu riscul de a ma repeta, Steaua ar fi avut o sansa mare, daca reusea calificarea! Asta este, vom trai si vom vedea ce ne va aduce anul viitor! ;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.