PDA

View Full Version : Cupele Europene

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

Tuby
12-03-2005, 10:53 PM
Daca trecem de Villareal ne incurcam rau cu divizia A si nu-mi place deloc atitudinea contracandidatilor la titlu care in mod cert ar fi pus problema in acelasi fel ca si noi daca ar fi fost in aceeasi situatie...
Oricum, acum orice echipa din uefa ne poate pune probleme si daca trecem de spanioli cred ca vom fi si noi catalogati drept " echipa punatoare de probleme" :P

stefanm14
13-03-2005, 12:01 AM
daca trecem de villareall, sa cadem cu cine o fi...e bine ca am ajuns pana aici. si AZ mi se pare mai buna ca newcastle in acest moment

Ratonu
13-03-2005, 11:27 AM
DaS> Faptul ca tie nu-ti vine in minte nici un jucator de la Alkmaar nu inseamna ca nu e o echipa extrem de periculoasa. In primul rand, sunt foarte bine legati, in al doilea rand, au un tehnician excelent (pe Co Adriaanse) si in al treilea rand au un lider formidabil (pe Denny Landzaat). In 16-imi au intalnit o Alemannia Aachen care, totusi, a castigat Cupa Germaniei in sezonul 2003 - 2004 si care este mult peste... multe echipe din Romania. Au avut o grupa destul de dificila... Anul acesta se descurca fantastic si in Eredivisie, ramanand in lupta pentru titlu, ceea ce este admirabil, in conditiile in care PSV Eindhoven joaca... cum joaca in acest sezon. Si, foarte important, este o echipa constanta (spre deosebire de Auxerre, de exemplu, care ar fi urmatoarea pe lista "periculozitatii").
Oricum, imi pare rau ca n-am pus la pariuri dinaintea meciurilor cu Valencia ca Steaua va castiga Cupa UEFA... Cota ei la acest capitol s-a redus acum de la 100 la 30.

DaS
13-03-2005, 01:27 PM
eu zic ca am vazut meciu cu shahtior si nu am vazut o echipa foarte periculoasa. pur si simplu au profitat cam la maxim de toate fazele lor de poarta.
dupa cum ziceam dintre toate echipele ramase, doar austria viena are cota mai mica. in cazul in care trec de zaragoza si noi de villareal ... nu as vrea un meci direct pt ca intotdeauna (parerea mea:P) o echipa mai mica, si fara f multe performante in ultimul timp va incerca sa-si joace la maxim sansa, sa dea totul din ei, pe cand o echipa mai cunoscuta te-ar putea trata mai de sus ... cum e si cazul lui villareal care tocmai a declarat ca ei nu o sa mai faca antrenamentul final la bucuresti, ca ei "e" o echipa prea mare si prea tare si terenul stelei nu e multumitor pt ei.

Ratonu
13-03-2005, 01:31 PM
Din cate stiu eu, Partizan Belgrad e singura echipa mai slab cotata decat Steaua, Austria Viena fiind cotata la fel ca echipa romana.
Cat despre Villarreal, cred ca e spre dezavantajul lor sa se antreneze pe terenurile lor jmekere...

Time2Chill
13-03-2005, 02:36 PM
partizanu sigur nu s sub steaua, si austia e sigur sub noi, asta e catatia de la casele de pariuri externe

DaS
13-03-2005, 03:04 PM
pai dak steaua are cota 30, austria viena 100... partizanu nu stiu cat are ...
cica villareal ar veni in romania abia marti seara ... dupa ce-si termina antrenamentul pe terenurile lor smechere, apoi dupa meci vor pleca direct in spania.
deh ... nu prea le place aici din cate se vede ... oricum sper sa-i intampine iar cu baneru ala "bine ati venit in infern" :P

stefanm14
13-03-2005, 10:37 PM
dupa cum am mai spus, sa trecem noi de villareal, si putem sa cadem cu oricine. eu zic ca steaua, desi e printre, daca nu chiar cea mai slab cotata la casele de pariuri are mai multe sanse ca multe echipe ramase in cursa (partizan, austria viena, zaragoza s.a.)

Time2Chill
13-03-2005, 10:44 PM
villarreal a spulberat contracandidata la ucl, cu 4-1, da bine ca forlan si riquelme nu joaca cu noi, mai raman inca 2, marcatori sorin si inca cunu cu F. meciu din ghencea e decisiv pt calificare

stefanm14
14-03-2005, 09:55 AM
asa e , e bine ca nu joaca forlan si riquelme, nici jose mari se pare. meciul din ghencea e f. important, dar eu zic ca nu e decisiv (un 0-0, de ex, ar mentinte sanse pt steaua)

vali16_84
14-03-2005, 10:27 PM
Daca face 0-0 aici nu prea mai au sanse...Villareal joaca foarte bine acasa la ei si daca facem un 1-1 la ei ar fi o minune...Steaua trebuie sa bata cu 2-0 ca sa aiba sanse de calificare..altfel nu prea sunt...

Cotele echipelor pentru castigarea trofeului(de la Gamebookers):
Outright 16 Mar 05 20:00 CET
Winner
UEFA Cup Winner 04/05
Villarreal
6.00
Newcastle
5.50
FC Sevilla
10.00
Middlesbrough
34.00
Real Zaragoza
9.00
CSKA Moscow
10.00
Sporting Lisabon
7.00
Olympiacos CFP
101.00
Shakhtar Donetsk
81.00
Auxerre
8.00
Lille OSC
34.00
AZ Alkmaar
11.00
Parma
17.00
Partizan
51.00
Steaua B.
34.00
Austria Wien
51.00

micutzu
15-03-2005, 04:18 PM
Baieti sa speram ca spiritele neamului lui jiji sunt bine dispuse si o sa ajute steaua sa treaca de villareal,ca data trecuta se suparasera rau de tot :P Trebuie neaparat sa ii batem la bucuresti,ca in spania ni-o luam.

Time2Chill
15-03-2005, 05:10 PM
eu sunt surprins k sahktar si olimpiakos sunt sub steaua, probabil pt facptu k au luat bataie data trecuta???????????????????? mai e o zi pana la marele meci :P

Floyd
16-03-2005, 07:44 AM
Avem doar de castigat, nimic de pierdut! LUPTA STEAUA! :romania:

mns
16-03-2005, 11:09 PM
au facut 0-0, asta e, bine totusi ca nu au luat gol si inca mai pastreaza sanse de calificare, mici de tot, dar mai exista o speranta...

oricum nu vreau sa jugnesc pe nimeni dar daca juca azi dinamo sau rapid pe giulesti sau stefan cel mare bateau cu 3-0 si se calificau deja in supercupa europei...cum adica, daca erau ele in optimi nu ningea in bucuresti, sa fim sriosi, ca ele o sa bata steaua si ele ar fi batut pe valencia cu 4-0 sau chiar 5-0...sa le fie rusine la totistelisti ca sustin o asemenea echipa ca steaua care a ajuns asa departe, ca dinamo putea sa ajunga si mai departe

dar si poate... <_<

DaS
16-03-2005, 11:30 PM
dak era rapidu' in champions league in locu lui barcelona batea cu 3-0 in deplasare pe chelsea ... etc
1. dinamo si rapid nu o sa ajunga niciodata in primavara ... poate in grupe desi m-as mira
2. dinamo sau rapid luau in seara asta de la 3 in sus
3. dinamo si rapid o sa ia de la 3 in sus pe ghencea
4. ei nu ar aduna atatia suporteri nici dak se aduna nr lor la urmatoare 5 etape :)

mns
16-03-2005, 11:38 PM
stii cand o sa joace dinamo intr-o asa atmosfera..cand o sa joace cu steaua pe ghencea...

stii cand o sa joace dinamo cu oechipa europeana adevarata sau de nivel european? cand o sa joace cu steaua in campionat

stii cand dinamo o sa fie cel mai aproape de cupele europene ? cand o sa o ia cu 3-0 de la steaua :P

ma rog..puteti pune si rapid in loc de dinamo...

Tuby
16-03-2005, 11:53 PM
S-a vazut clar ca spaniolii sunt cu o clasa peste noi...am avut noroc ca nu au fortat caci sunt sigur ca le-ar fi iesit orice...au avut cateva iesiri pe contraatac si numai superficialitatea lor a facut ca scorul sa se prezinte asfel..
0-0 e un scor la care inca putem spera intr-un egal miraculos acolo si calificare..
Oricum...ai nostri au jucat bine tactic meciul...daca ar fi avut un pic de sange rece ( Dinita :P) am fi putut merge cu avantaj in Spania...

Floyd
17-03-2005, 12:09 AM
Nu mi se pare ca au fost cu o clasa peste noi. Nu au avut decat o singura ocazie clara iar in prima repriza noi nu am jucat asa cum ar fi trebuit si Villareal a jucat mai bine la mijlocul terenului. Asta nu s-a mai repetat in partea a doua a meciului, cand oaspetii s-au multumit sa se apere si sa declanseze din cand in cand contraatacuri. Inca de prin minutul 60 au inceput sa cam arunce cu mingile din apropierea propiului careu. Intr-adevar, au dat dovada ca sunt o echipa solida, foarte bine legata si cu cateva individualitati care pot aduce sclipirea de moment.
Eu imi mentin increderea si cred ca ar fi timpul sa spargem gheata si sa inscriem iar in deplasare pt ca daca nu vom reusi asta atunci nu putem avea pretentii si mai mari.
Inca ceva: m-a impresionat placut siguranta lui Hamutovski, lucru foarte important!

Ratonu
17-03-2005, 09:49 PM
Pacat, pacat... Trebuia sa vedem un gol aseara! Oricum, a fost frumos si avem sanse destul de bune de a ne califica.

Ce a fost mai najpa:
- chelu ala de la ei care a comentat la suporterii stelisti;
- muistii aia de la peluza a II-a care s-au luat la bataie;
- Dica;
- apararea Stelei, cam emotiva in unele momente.

DINITAAAAA!!!! :sanshine2:

Time2Chill
17-03-2005, 09:50 PM
nu comentez meciu, desi nu s-a jucat mare lucru atmosfera, mult sub cele la care am mai fost, si meciu, care a fost destul de cursiv au facut ca timpu sa treaca repede. da eu am o intrebare retorica? de ce, dak nu mai erau bilete, au fost multi oameni in postura de a vedeam meciu d-afar???

Ratonu
17-03-2005, 09:57 PM
Sa-ti zic eu de ce, din cauza ca unii nenorociti si-au rupt biletele si au dat si la altii... :angry: In afara de asta, au venit si ceva mai multi abonati...

Kkt k s-ar putea sa nu vad returul (o sa fiu in excursie)...

tobo
19-03-2005, 10:42 PM
Mesaj off topic...
The Real tobo iz back :))
Despre ce discutati ? ca mie lene sa citesc mai sus...

mns
20-03-2005, 12:25 PM
The real tobo? ce vrei sa zici? :P

Nah, azi e marele meci, toata lumea zice ca steaua va pierde, dar nu stiu ce sa zic...eu am o oarecare incredere in ei, dar totusi am o presimtire ca vor rata calificarea la mustata...undeva pe la un 2-1 cu golul 2 de la villareal in ultimele 10 minute...am avut prea mult noroc pana acum..nu stiu daca ne va tine si azi :o

Tuby
20-03-2005, 01:40 PM
Fata de ce sanse am avut in partida retur cu Valencia cand trebuia sa castigam la 3 goluri diferenta acum pare a fi mai simpla situatia..
Oricum...nu avem ce pierde...obiectivul stabilit la inceputul sezonului european a fost de mult indeplinit...

tobo
20-03-2005, 04:34 PM
:offtopic: mns, suna fain, the real... :offtopic:
Oricum, eu mi-as dori din tot sufletul ca Steaua sa treaca de astia, si sa lase Spania fara echipe in cupele europene. Dar, ei au un lot mult mai valoros, si cred, ca le va da vreo 2 boabe lu Steaua, si isi rezolva calificarea...

Floyd
20-03-2005, 05:08 PM
M-au contrariat cotele de la casele de pariuri care aproape ca nu dau nici o sansa Stelei :angry: ! O sa le dovedim inca o data ca se insala si Steaua se va califica dupa un rezultat de egalitate dupa 90 de minute!
FORZZA STEAUA!!!

mns
20-03-2005, 09:54 PM
Hmzzz, 1-0 la pauza pentru Villareal...ce sa facem, asta a fost, oricum un sezon european cu mult peste asteptari pentru steaua :(

Eh...2-0, asta e ... oricum felicitari jucatorilor pentru ca au ajuns pana aici...sper ca a fost o experienta ce va ajuta la maturizarea lor ca jucatori si a stelei ca echipa...si cum spunea stoichita..sa nu uitam ce au facut pana acum si sa ne uitam cu incredere spre viitorul sezon european)

Tuby
20-03-2005, 11:05 PM
Nu am nimic de reprosat Stelei...cum am spus si dupa partida tur spaniolii sunt cu o clasa peste noi si astazi nu au avut ce sa faca..au fost mai pragmatici si mai experimentati..
Oricum...am ajuns mult mai departe decat ar fi crezut multi dintre noi la inceputul sezonului european si cred ca deja rezultatele au aparut...daca nu ma insel am mai castigat un loc in cupele europene pentru inca o echipa de club din Romania..

dj-cata
20-03-2005, 11:37 PM
Adio....visul frumos s-a terminat......

asta e, acuma asteptam meciul cu dinamo sa ii inchidem de tot gura lu porcea si tamas

e de laudat ca aproape 10.000 de romani au fost la meci si si-au sustinut echipa tot timpu

cu punctele adunate de steaua anu asta, din sezonu 2006-2007, vom juca din nou din turul 2 in UCL, doar anul asta vom juca din turul 1

Floyd
20-03-2005, 11:58 PM
Nici de data aceasta nu am inscris in deplasare si acum chiar era vital. Spusesem ca daca nu spargem gheata si nu reusim sa dam gol afara, pretentiile noastre nu vor putea merge mai departe.
Jocul echipei noastre nu a fost rau insa a lipsit incisivitatea. La pauza cred ca Zenga ar fi trebuit sa faca anumite miscari menite sa ajute echipa sa ramana mai mult timp in fata, sa puna o presiune mai mare pe adversari, dar asta nu s-a intamplat.
Timp pretios si foarte mult s-a pierdut permitandu-le adversarilor sa paseze la nesfarsit la mijlocul terenului. De asemenea schimbarile de jucatori au venit cam tarziu si nici nu s-au simtit.
O mare parere de rau am pentru nesiguranta lui Hamutovski din prima repriza. Nu ma asteptam la asa ceva mai ales pentru ca la meciul de pe teren propriu mi s-a parut a fi sigur pe el.
Una peste alta, Steaua a onorat fotbalul romanesc si a ajuns mult mai departe decat se astepta toata lumea, au castigat mult in experienta si in maturitate si cred ca doar asta le-a lipsit intr-o masura mai mare comparativ cu Villareal.
In momentul in care trebuie sa inscrii e necesar sa ataci si sa fi ca un ghimpe in apararea adversa. Noi nu am mai reusit acest lucru.
Multumim Steaua pentru aceasta primavara europeana si vom ramane mereu alaturi de voi sustinandu-va pentru a ajunge iar acolo sus!
Suntem pe drumul cel buna.

tobo
21-03-2005, 12:25 PM
Pot sa zic, ca in ciuda infrangerii, cu 2-0, Steaua a facut o impresie buna Europei, si a dovedit ca nu este o echipa oarecare. Atat s-a putut la Villareal, care este o echipa foarte buna, si, cu putin ajutor de la Khamutovski, a reusit sa ne elimine. Multumesc Steaua pentru bucuriile aduse Romaniei, si a suporterilor stelisti in special, si NU multumesc lui Khamutovski care ar fi bine sa isi ia talpasita, ca este un ratat...

Tuby
21-03-2005, 12:36 PM
Referitor la Hamutovski, toti avem prestatii mai slabe uneori..important e sa nu devina constante...de cand cu accidentarile la cap Hamu nu a mai fost portarul din sezonul trecut dar ramane un jucator important al echipei si nu merita criticat atat de dur...stii..in toate exista un echiibru...daca nu ar fi luat golul acela poate isi dadea Radoi autogol sau mai stiu eu ce...mai mult nu s-a putut si trebuie sa fim recunoscatori pentru cat au reusit baietii pana acum..
Sigur, daca aducem un portar mai bun si mai in forma schimbam, dar cand singura solutie in poarta in momentul de fata este Hamu eu zic sa ii acordam sansele pe care le merita

tobo
21-03-2005, 12:41 PM
Acuma, si Khamutovski, poate ca am fost cam dur, dar totusi, de mai demult a vrut jiji sa se scape de el...motivu(pentru care l-am criticat), tot mai slab e, pe zi ce trece, se observa, tot mai slab, nu o aparat nici un penalty cu Valencia, doar ca au dat handicapatii peste poarta, ca daca era vorba de dat pe poarta, nu se califica Steaua, o avut noroc...

Time2Chill
21-03-2005, 10:34 PM
da acu ce vrei ma, un nou dukadam, oricum, acu ceva timp am prins o stire la tv, cum k steaua ar fi luat un portar international sarb, pe la juniori, de vreo 18 ani. nuj dak am auzit bine

DaS
21-03-2005, 10:54 PM
da e un sarb de 20 sau 21 de ani fff inalt aproape 2 m. cica ar fi bun si l-au luat pt ca din vara ii expira contractul lui tudor care s-ar putea sa plece de vreme ce nici nu prea prinde echipa :)

DaS
21-03-2005, 10:54 PM
da e un sarb de 20 sau 21 de ani fff inalt aproape 2 m. cica ar fi bun si l-au luat pt ca din vara ii expira contractul lui tudor care s-ar putea sa plece de vreme ce nici nu prea prinde echipa :)

later edit: net infect ... a aparut de 2 ori msg-ul. sorry
ps: thanx pt warn-ul scos ... oricine a facut asta ... :)

tobo
21-03-2005, 10:55 PM
Nu stiu, nu am auzit de asa ceva, dar un lucru este cert...Khamutovski a cam fost pe langa....

Ratonu
22-03-2005, 11:00 AM
Khamutovski are un mare defect, acela ca nu prea iese la centrari, desi constructia lui l-ar ajuta in astfel de faze... Pacat, am luat din nou 2 goluri din faze fixe, cred ca puteam obtine un rezultat mai bun, oricum e admirabil ce am realizat... La anul vom fi echipa din turul 1 Champions' League cu cel mai bun coeficient.

Time2Chill
22-03-2005, 03:39 PM
nu vom juca in turu 1, pt k gratie prestantelor echipei steaua :D campioana romaniei este bagata din nou in turu 2 :P

tobo
22-03-2005, 06:36 PM
da, din 2006-2007 :P

Time2Chill
22-03-2005, 10:55 PM
yo stiam k in sezonul 2005-2006 :huh:
da am o nelamurire, stiu k dak s-ar fi calificat 2 echipe in grupele ucup, atunci Rom ar fi avut iar 3 echipe pe uefa adica si locu 3 din camp, avem acu 3 echipe?

tobo
22-03-2005, 11:03 PM
lol, pai ma, in total avem 3 echipe : Champions League(locul1 - turul1), Cupa UEFA(locul2 - turul1), Cupa UEFA(castigatoarea cupei - turul2) - sezonul 2005-2006
Sezonul 2006-2007: Champions League(locul1 - turul2(datorita Stelei)), Cupa UEFA(locul2 - turul1), Cupa UEFA(castigatoarea cupei - turul2)

Tuby
14-04-2005, 08:38 PM
Se pare ca odata cu eliminarea Stelei s-a dus si forma buna a lui Villareal...dupa ce au luat-o in bot acasa cu 1-2 acum sunt condusi cu 1-0 si sansele lor se reduc dramatic...pacat...inseamna ca cu putin noroc si cu ceva mai mult tupeu puteam sa stopam forma spaniolilor de mai devreme..

Time2Chill
14-04-2005, 09:09 PM
am fi putut, dar si pe noi, ne-ar fi bautut Olandezii, nu cred k am fi reusit :(

MaPaX
28-04-2005, 07:29 AM
Cupa UEFA - avancronica semifinalelor
Joi sunt programate partidele din prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA la fotbal, Sporting Lisabona - AZ Alkmaar şi Parma - ŢSKA Moscova.

Sporting vizează calificarea ?n finala competiţiei care o va găzdui chiar stadionul său, "Jose Alvalade", pe 18 mai, adversara din semifinale fiind revelaţia acestui sezon, formaţia olandeză Alkmaar, ?n vizibilă pierdere de turaţie ?n ultima vreme. Sporting nu va putea conta joi seara pe fundaşul Beto (suspendat), ?n timp ce Carlos Martins este incert. De partea cealaltă, Co Adriaanse se confruntă cu o avalanşă de probleme, atacantul Martijn Meerdink şi fundaşii Joris Mathijsen şi Jan Kromkamp fiind accidentaţi pe termen lung, ?n timp ce un alt fundaş, Barry Opdam, este suspendat. Sporting nu a mai disputat o finală europeană din 1964, c?nd a ?nvins pe MTK Budapesta şi a c?ştigat Cupa Cupelor. Dacă atunci regulile ar fi fost ca ?n ziua de astăzi, lusitanii ar fi ratat calificarea ?n finală, pentru că ?n semifinale au terminat la egalitate cu Olympique Lyon, 1-1 la Lisabona şi 0-0 ?n Franţa, dar Sporting s-a calificat după al treilea meci, de baraj, c?ştigat cu 1-0. Este interesant de remarcat faptul că ?n cele trei semifinale jucate, Sporting nu a c?ştigat pe teren propriu, termin?nd de fiecare dată la egalitate: 1-1 cu Lyon ?n 1963-64 (Cupa Cupelor), 1-1 cu Magdeburg ?n 1973-74 (Cupa Cupelor) şi 0-0 cu Inter Milano ?n 1990-91 (Cupa UEFA). Partida cu Alkmaar va fi al 200-lea meci european pentru Sporting, bilanţul fiind de 85 de victorii, 46 egaluri şi 69 de ?nfr?ngeri, golaveraj 329-250. Alkmaar a mai ajuns o dată ?ntr-o finală europeană, ?n Cupa UEFA, sezonul 1980-81, pierdută ?n două manşe ?n faţa englezilor de la Ipswich Town (4-5). ?n acest sezon, olandezii au revenit ?n Europa după 22 de ani de absenţă. ?n cupele europene, Alkmaar a jucat 38 de meciuri, dintre care a pierdut doar 6. Singura ?nfr?ngere din acest sezon a avut loc ?n Austria, 0-2 cu Grazer AK, ?n faţa grupelor, Alkmaar c?ştig?nd nu mai puţin de 9 meciuri ?n această ediţie.

O prezenţă neaşteptată, Parma, va ?nt?lni ?n semifinale pe ŢSKA Moscova, echipă susţinută financiar de magnatul Roman Abramovici, patronul lui Chelsea. După un sezon de probleme ?n campionatul italian, care continuă, echipa lupt?ndu-se din gru să evite retrogradarea, AC Parma a ajuns ?n semifinalele Cupei UEFA, competiţie care a abordat-o nu o dată cu jucători de rezervă, care au jucat ?nsă cu ambiţie. Pentru partida cu ŢSKA, antrenorul Carmignani nu poate conta pe australianul Mark Bresciano, ?n timp ce moscoviţii nu-l vor avea la dispoziţie pe Evgheni Aldonin, suspendat, ?n timp ce lituanianul Deividas Semberas este incert. Cele două echipe s-au mai ?nt?lnit, ?n primul tur al Cupei UEFA, ediţia 2002-2003, la Moscova scorul fiind egal 1-1 (19 septembrie 2002), ?n timp ce Parma s-a impus ?n retur cu 3-2 (3 octombrie 2002). Adrian Mutu a adus victoria şi calificarea ?n meciul din manşa secundă, marc?nd ?n ultimul minut al partiei, după ce ŢSKA a condus cu 2-1 ?n repriza secundă. ?n actuala campanie, Parma nu a primit gol ?n 7 din cele 12 partide disputate, dintre care 4 disputate acasă. De notat faptul că Parma s-a calificat ?n finală de fiecare dată c?nd a atins faza semifinalelor: de două ori ?n Cupa Cupelor şi de două ori ?n Cupa UEFA. Trei finale au fost atinse ?n primele patru sezoane ale Parmei ?n Europa, ?n ciuda faptului că la debut, 1991-92, italienii au părăsit Cupa UEFA din primul tur. ŢSKA este singura echipă din Cupa UEFA, care a participat ?n acest sezon la ?ntrecerile din Liga Campionilor. Ruşii au c?ştigat doar 2 din cele 18 meciuri ?n deplasare ?n cupele europene de la victoria-şoc cu 3-2 la Barcelona, ?n 1992-93. ŢSKA nu atinsese niciodată p?nă ?n acest sezon sferturile de finală ale ale unei cupe europene.

micutzu
24-06-2005, 12:30 PM
Steaua va juca cu ?nvingătoarea din meciul Glentoran(Irlanda) - Shelborn(Irlanda de Nord) :D Sanse mari sa se califice cel putin in turul 3.

faboulos84
24-06-2005, 01:19 PM
Sanse imenseeeee .... dar nu de turul asta imi faceam probleme ci de turul 3, acolo o sa vedem valoarea Stelei ... GL&HF

Blue
24-06-2005, 02:54 PM
Astea zic eu ca se califica in turul 2:

1. liverpool
2.haka
3.kaunas
4. tbilisi
5.gorica
6.kairat
7. hafnarfour
8.skonto
9.shelbourne
10.sherrif
11. zdrinski

Ratonu
24-06-2005, 03:11 PM
Mda, Shelbourne din Republica Irlandeza... Nu cred ca va fi o problema, e o echipa care e clar cea mai buna din Irlanda, dar e foarte inconstanta si in ultima vreme a pierdut cam mult acasa. Despre Glentoran nu stiu prea multe, n-am mai auzit de mult de ei, oricum cred ca vor pierde dubla mansa cu irlandezi... dar daca o vor castiga, mai bine pentru noi. Bine ca nu am cazut cu Malmo!

Time2Chill
24-06-2005, 06:21 PM
in momentu de fata shelbourn sunt pe locul 3 in camp... ar trebui sa nu avem belele prea mari cu ei, dar oricum tre' sa fim atenti

Ratonu
25-06-2005, 04:38 PM
Am facut niste cercetari si am vazut ca Steaua, cel mai probabil, va intalni in turul 3 una dintre urmatoarele echipe:
Liverpool FC 115.864
Manchester United 110.864
Internazionale FC 101.191
Panathinaikos 70.714
Celtic FC 63.477
Villarreal CF 58.326
Sporting CP 55.740
AS Monaco 53.325
AFC Ajax 52.144
Club Brugge 50.477
Anderlecht 47.477
Glasgow Rangers 40.477
Dinamo Kiev 40.200
Werder Bremen 40.166
Lokomotiv Moskva 38.470
Rosenborg BK 36.666
In dreapta echipelor sunt scrisi coeficientii.
Adversarii sunt, dupa cum se observa, destul de grei, cei mai usori dintre acestia fiind, probabil, Rosenborg, Lokomotiv si Glasgow Rangers (dar parca nici cele 2 echipe din Belgia n-ar de netrecut).
Coeficientul Stelei este 20.101.

Tuby
25-06-2005, 06:51 PM
Ar fi interesant sa ne luam revansa in fata lui Villareal..si la ce coeficient avem suntem outsideri indferent de adversar...

Floyd
26-06-2005, 04:52 PM
Eu as vrea o confruntare in grupa CL cu Villareal si Sahtior :D

Time2Chill
26-06-2005, 05:00 PM
eu as prefera una din echipele belgiene... park nu-s asa de netrecut.. poate si rosemberg, da astia au mai jucat prin ucl... si nu-s chiar usori... cu rusii n-as vrea sa picam pt k au bagat destul de multi bani in fotbal si s-ar putea sa ne cam arda

mns
26-06-2005, 06:02 PM
eu nu cred ca steaua va reusi sa ajunga in grupele UCL...si cel mai probabil jiji il va da pe antrenorul ucraienean afara in cazul asta...si apoi sa vedem cine mai vine la steaua...

stefan
26-06-2005, 06:10 PM
lasa ca il pune pe Radoi :D

s-a calificat gloria in turu urmator in Intertoto dupa ce a batut azi cu 11-0 :lol:

Blue
26-06-2005, 06:24 PM
Lol sincer daca ar juca Gloria corect si nu ar mai vinde meciuri ar termina in primele 3-5

micutzu
26-06-2005, 06:41 PM
Era o vorba ca "daca Gloria ar vrea ar deveni campioana".Parca Sabau va fi antrenor la Gloria deci poate se vor mai rari meciurile trucate de la bistrita.

Cfr Cluj a batut pana la urma cu 4-1 si v-a juca cu Athletic Bilbao

faboulos84
26-06-2005, 10:16 PM
daaaaaaaa ?!!!
Cu Atlhetic Bilbao ... marfa !!!
Cat va trai Padureanu vor exista blaturi la Gloria :D

Tuby
03-07-2005, 09:52 AM
Cu Athletic Bilbao pe care iata ca i-au si batut cu 1-0, bine...chiar si asa eu nu prea le dau sanse de calificare...dar este un mare pas inainte pentru Clujeni..
Sa speram ca echipele noastre mai titrate vor invata din ambitia echipelor provinciale :P

Time2Chill
03-07-2005, 02:46 PM
au avut si ghinion si noroc clujenii cu putin noroc ar fi castigat cu 3-0 sia tunci calificarea ar fi fost cam jucata dar ar fi putut si remiza, calificarea fiind jucata la fel, dar la 1-0 pt cluj, dak fac un meci bun in deplasarea, sa-r putea sa faca ceva... frumos debut pt Munti :mishto:

faboulos84
03-07-2005, 04:25 PM
Bv Cluj, dar in retur pierdetzi lejer :D

Tuby
09-07-2005, 10:46 AM
Astazi e marele retur pentru Clujeni..ar fi o palma dura data Stelei daca s-ar califica...lucru care nu poate decat sa ma bucure...poate se trezesc si stelistii cu ocazia asta..

Ratonu
09-07-2005, 05:31 PM
Stai linistit ca si-o ia cu vreo 5-0... M-as bucura sa se califice, dar nu prea au sanse.

faboulos84
09-07-2005, 06:41 PM
Bafta multa celor de la cefere ;)

mns
09-07-2005, 06:54 PM
SI eu zic ca o sa o iacu un 2-0 sau hai sa zicem un 3-0 ... asta pe la inceput in primele 30 de minute...apoi o sa reduca aia viteza si jocul se va mai echilibra

Ratonu
09-07-2005, 11:51 PM
Si iata ca totusi CFR Cluj reuseste performanta de a se califica in fata echipei a doua a lui Athletic Bilbao, la penalty-uri! Clujenii pot intalni in urmatorul tur UEFA Intertoto pe St. Etienne sau pe Xamax Neuchatel.

mns
09-07-2005, 11:55 PM
bravo lor, meritau victoria...nu am vazut decat ultima repriza de prelungiri si penaltiurile...ma bucur pentru dorinel...sper sa o tina pe drumul asta ascendent si poate vedem un podium Poli, CFR, Farul :D

Tuby
10-07-2005, 12:03 AM
Da..felicitari Clujului care m-a tinut cu sufletul la gura la penalty-uri..se pare ca incet incet aceasta loterie incepe sa ne poarte noroc...de la 94 numai prostii faceam al penalty-uri...acum parca mai merge :P
Asadar un adversar mult mai usor decat Bilbao....sper din tot sufletul sa nu si-o ia in cap cum ii sta romanului in fire si sa-i vedem alaturi de dinamo in Uefa

Ratonu
10-07-2005, 12:06 AM
Nu cred ca va fi un adversar mult mai usor... St. Etienne este o echipa destul de puternica si nu cred ca va juca cu rezervele, cum a facut Bilbao. Oricum, sperante sunt si in cantitate considerabila. :)

Time2Chill
10-07-2005, 10:11 AM
:D bv pt clujeni, de dimineata nu mi-a venit sa cred cand am citit pe gsp :mishto:

faboulos84
10-07-2005, 10:19 AM
Bv lor pacat ca n;am vazut meciul :( credeam ca n;are rost sa vad lectzia de fotbal predata de catre spanioli, din fericire m'am inselat :romania:

Ady
10-07-2005, 10:37 AM
m-am uitat aseara la tot meciul
au jucat destul de bine , mai ales repriza a doua unde puteau s-o bage in ate
dar e bine ca i-am batut la penaltiuri :)
St.Etienne au jucat in tur cu titularii din cate am observat

micutzu
25-07-2005, 05:46 PM
Cine se astepta ca CFR Cluj sa ajunga asa departe dupa ce a avut adversare precum Bilbao si Saint-Etienne? :mishto: Bravo!!Nu ar fi rau sa intre si ei in preliminariile Cupei UEFA.Tre sa treaca de Zalgiris Vilnius penultima in campionatul din Lituania.Sper sa-i elimine si pe astia. :bere: :romania:

Tuby
25-07-2005, 06:20 PM
Stii cum e vorba aia cu innecatul ca tiganul la mal :P Asa era si in 94..dupa ce am batut echipe ca Columbia, Argentina cine se astepta sa ne invinga Suedia...asa si acum...or fi astia niste neicanimeni dar daca isi vor dori mai mult victoria si nu o sa li se urce la clujeni la cap nu avem nici o sansa

Time2Chill
27-07-2005, 08:33 AM
azi, sunt 2 meciuri importante pt Romania

Zalgiris Vilnius - CFR Cluj si Shelbourne - Steaua

mi-ar placea dak ar castiga ambele echipe, sincer am mai multe emotii pt steaua, nu pt faptul k sunt stelist, ci pt k nuj cum vor juca baietii... cfr-u a demonstrat k poate juca, trebuie doar sa fie putin organizati, si calificarea e castigata... o victorie in deplasare ar cam asigura calificarea pt oricare dintre echipe :mishto:

am vazut k protasov a schimbat putin stilul de joc, jucand cu Iacob - varf, Dica in spatele lui, iar Dinita - mijlocas dreapta.... eu totusi l-as fi bagat pe banel(da' nu eu antrenez steaua :D ) sau oprita(da' asta de-abia a revenit)

Tuby
27-07-2005, 09:21 AM
De cand a venit la carma echipei toti au spus ca de acum Steaua va practica un joc mult mai agresiv si mai mult bazat pe atac ( ca doar e cea mai buna aparare :P) sa vedem insa daca va fi si la fel de pragmatica..
Cat despre Clujeni..ar fi pacat sa se califice in finala si acolo sa dea cu bata-n balta...oricum merita felicitarile tuturor..au scos echipe mult mai bine cotate decat ei

little_foot
28-07-2005, 11:20 AM
dupa jocul de aseara al stelei cred k ne vom califica in turul 3 dar nu-i vad facand mare branza mai incolo.iacob a ratat cu capul din toate pozitiile si in afara de nicolita restul alergau ca oile pe teren.nu stiau ce e cu ei.se simte lipsa lui dorinel..este adevarat k iar ne-au furat arbitrii ca in codru.la noi orice contact era fault si daca il manca palma dadea si galben.la ei sufletu'...daca o sa avem parte de acelasi lucru si acasa jucam in turul 3 cu 1/4 de echipa suspendata.
cat despre cluj s-a vazut oboseala si faptul k s-au considerat calificati de la inceput.oricum bravo lor.sper sa castige si finala si sa joace in uefa k merita dorinel. :mishto:

Time2Chill
28-07-2005, 05:20 PM
sincer, iacob mi se pare o cauza pierduta... poate ma insel, dar deja ar fi al 3lea atacant dupa Radu Niculescu si Ciocoiu, adusi la steaua doar pt faptul k nu costau nimik... schimbarile facute de protasov au venit cam tarziu si mi s-a parut k au fost fakute cam in disperare....

yahoo
28-07-2005, 08:15 PM
Bai dar ma exasperati cu faptul "ca ne fura arbitri"!E adevarat ca a gresit dar e omeneste!Ce dreaq atata!Steaua n-a jucat mai nimic tot meciu si au avut noroc ca a fost 0-0!Nu zic ca Shelbourne merita ceva mai mult decat un egal dar s-a vazut ca daca Steaua ar juca cu o echipa in turul trei ar pierde in deplasare!Per total a fost un joc plictisitor!Ma asteptam ca irlandezii sa atace mai mult ca sa prinda un avans cat mai mare!Dar asta a fost istoria unui meci mediocru si plictisitor!

little_foot
29-07-2005, 07:55 AM
yahoo inteleg k esti rapidist si urasti steaua dar fii si tu putin obiectiv cand vine vorba de parcursul unei echipe care va ajuta rapidul sa nu mai joace din primul tur cu echipe din andorra sau insulele feroe.nimeni nu contesta faptul k steaua a jucat turca electronica dar ar trebui si sa recunosti k multe dueluri aeriene au fost jucate foarte dur de irlandezi si nu s-a dat nimica.apoi primul cartonas galben pe care i l-a dat lui lovin nu stiu pentru ce a fost...nu ne ajuta cu nimic dk ne dadea faulturile alea dar dk nu le-a dat i-a incurajat pe irlandezi in jocul lor dur. :huh:

stefan
29-07-2005, 09:01 AM
pai fotbalu e pentru barbati ma, nu pt domnisoare, irlandezii au jucat cum au stiut ei ca sa nu ia gol si nu le interzice nimeni sa faca asta.

Time2Chill
29-07-2005, 09:27 AM
pai mah irlandezii au jucat destul de violent, in unele faze jocul a semanat mai mult cu rugbi-u decat cu fotbalul, au fost niste body-check-uri violente....nu mai dramaiza cu jocul de fete.... k n-ai dreptate...

tobo
29-07-2005, 09:28 AM
Pana la o anumita limita... Oricum, problema cea mai mare a Stelei este plecarea lui Munteanu... Deocamdata, nu s-a gasit un inlocuitor k lumea, care sa faca fata cat de cat, ei l-au pus pe Lovin, care e o fosta rezerva a Stelei.. Steaua nu va putea sa ajunga in Champions League cu astfel de jucatori.. :nashpa:

Time2Chill
29-07-2005, 09:38 AM
si cu dorinel nu cred k ar fi avut sansa sa joace in UCL, dar dak ar fi fost pe teren, cred k am fi castigat meciul de miercuri

Tuby
29-07-2005, 10:44 AM
Eu nu am vazut decat un singur jucator si anume pe Nicolita care a fost singurul care s-a zbatut..in rest..lipsa de omogenitate...s-au incurcat de n ori la mijlocul terenului..pase aeriene...iar Iacob inca nu si-a intrat in mana...lucru scuzabil pentru ca este totusi primul meci oficial si nimeni nu intra in forma maxima din primul meci..
E un rezultat foarte nasol...mi-e frica de un egal aici si s-a dus dracu toata europa pentru noi..macar daca pierdem in turul 3 sa jucam in uefa.
Si vad ca deja domnul Becali s-a ratoit la antrenor si jucatori...inca nu a inceput campionatul si deja e tensiune...cred ca pana la urma o sa vanda Steaua gratis pentru ca in asa conditii nu ajungem niciodata in grupe.
Ma intreb daca era Steaua in postura lui Celtic...cu un conducator ca Becali pai cred ca ii executa public :P

gianni
29-07-2005, 10:56 AM
Cred ca Steaua ramane Steaua, indiferent cine joca si cine o conduce... este un simbol al Romaniei, un motiv de mandrie nationala... pacat ca a incaput pe mainile unui tampit ingamfat, un analfabet si un anagramat, ca acest becali ( nu merita sa-i scriu numele cu litera mare)...Oricum, HAI STEAUA!!!!.... Cat despre CFR CLUJ si DORINEL MUNTEANU, cred ca sunt pe val si-ar fi pacat sa nu se califice in cupa Uefa... MERITA TOATE FELICITARILE!!! CE bun era Dorinel la Steaua acum!!!! :romania:

little_foot
29-07-2005, 11:25 AM
Originally posted by stefan@Jul 29 2005, 09:01 AM
pai fotbalu e pentru barbati ma, nu pt domnisoare, irlandezii au jucat cum au stiut ei ca sa nu ia gol si nu le interzice nimeni sa faca asta.
fotbalul nu este numai pentru barbati...din umilele mele informatii se organizeaza campionate mondiale de fotbal pentru fete.nu iti interzice nimeni sa ii dai unuia un pumn in gura atunci cand sari la cap dar se presupune k atunci cand faci asta esti sanctionat nu se maerge la jucatorul faultat si i se spune k e domnisoara.scuze pt :offtopic: :P

faboulos84
29-07-2005, 11:35 AM
Mdah ... se pare ca tot prost joaca Steaua asa a facut'o si sezonul trecut, dar cu toate astea a castigat campionatul ... Bv V. Iacob esti cea mai trae achizitzie :scaun:

gianni
29-07-2005, 11:39 AM
Nasol, dar asta este...totdeauna Steaua ne-a reprezentat mai bine in Europa...

Ratonu
29-07-2005, 12:12 PM
Tragere la sorti favorabila as spune... Daca trecem de Shelbourne (si nu am nici o indoiala ca o vom facem) jucam cu Rosenborg!
Deocamdata cea mai interesanta dubla mansa pare ca va fi cea intre Inter si Shaktar.
Betis - Monaco se mai anunta spectaculos...

little_foot
29-07-2005, 12:26 PM
o sa fie tare si liverpool cu csk sofia :da:

bug
29-07-2005, 12:49 PM
Super tare tragerea la sorti :mishto: , cred ca becali a mancat k k cand era mic.

Sper sa reusim sa trecem mai departe.

Forza Steaua!

vali16_84
29-07-2005, 12:53 PM
Oare acum o sa fie momentu' .... dupa atatia ani o sa intram din nou in grupe..? :rolleyes: io am avut o presimtire....si sper sa devina realitate :) Forza Steaua

Tuby
29-07-2005, 01:10 PM
Pe cat de sigur e jiji ca ajungem in grupe ( asta dupa tragerea la sorti) pe atat de nesigur sunt eu...si pe atat de mare va fi regretul ca am fi putut ajunge..sper si eu desigur sa facem o figura frumoasa in europa dar presiunea si influenta negativa pe care le exercita acest oier ma fac sa fiu nesigur de calificare

fredala2003
29-07-2005, 01:25 PM
eu cred ca vor ajunge in grupe dar dupaia..........o sa fie ff greu . important deocamdata e sa ajunga pana acolo!!!

gianni
29-07-2005, 01:28 PM
Fratii mei de ce credeti ca Rosenborg este o echipa slaba? Mereu a fost o prezenta-n Liga sau in cupa Uefa, chiar dak n-a aratat cine stie ce... Sper sa invingem pe Shelbourne si apoi sa vedem ce mai avem de facut...oricum este bine...URAAAAA pentru toti fanii Stelei... poate vom juca in grupe...HAI STEAUA!!!!!

fredala2003
29-07-2005, 01:40 PM
eheeee , frate io cred ca rosenburg nu mai e echipa de alta data , care punea probleme granzilor europei !!!! cred ca e o echipa de depasit!!!

Time2Chill
29-07-2005, 01:41 PM
nu-i treaba k lumea crede k rosenborb ii o echipa slaba, dar este cea mai accescibila dintre toate... cat despre saktar vs inter... dak trec de inter vor demonstra k au valoare

b.t.w. ar fi si timpul sa intram in grupe :D

fredala2003
29-07-2005, 01:49 PM
dar de liverpool nu mai zice nimeni nimik??? :D dupa parerea mea liverpool a avut
cel mai usor parcurs de pana acum . cred ca ar trebui deschis un topic despre " cine va castiga UCL 2005-2006 " , sau poate ca exista un topic si nu stiu !!! :unsure:

fredala2003
29-07-2005, 02:13 PM
Cupa Uefa turul 2 preliminar :

Dinamo - Omonia Nicosia ( Cipru )
Varda Skopje ( macedonia ) - Rapid

Dinamo o sa aiba un meci greu , iar Rapid are un adversar accesibil ( astea sunt parerile mele )

fredala2003
29-07-2005, 02:15 PM
Cupa Uefa turul 2 :

Dinamo - Omonia Nicosia ( cipru )
Vardar Skopje ( macedonia ) - Rapid

Dinamo cred ca o sa aiba ceva probleme!!

Tuby
29-07-2005, 03:06 PM
Probleme cu netul ? :)
Cred ca amandoua echipele vor trece de acest tur..problemele vor veni in turul urmator..sa speram ca vor intra amandoua in grupe..Steaua in grupele alea mai mari :P dar visam prea frumos pentru nivelul fotbalistic pe care-l practicam

faboulos84
29-07-2005, 03:23 PM
Avem o foarte4 mare sansa sa ajungem in grupe, poate nu o fructificam ca dau foc la club, le ard baraca .. :oops:

tobo
29-07-2005, 04:20 PM
Dinamo si rrapid nu vor avea vreo problema cu acele echipe... Steaua intai traba sa treaca de Shelbourne, ca sa fie sigura ca va continua in UEFA, dar, parerea mea, ca Rosemborg va fi cea care nu va avea nici o problema cu Steaua. Din ce am vazut in Irlanda, Steaua nu are nici o sansa la Champions League... Repet, pentru Champions League, iti trebuie o echipa k lumea cu o conducere k lumea, nu acrituri ca si jiji, care nu ii in stare sa aduca niste jucatori k lumea. Pot sa zic, ca atata timp cat Steaua nu aduce nici un jucator, sansele sunt nule..

micutzu
29-07-2005, 04:42 PM
Ce frumos suna: Steaua in grupele CL, Dinamo,Rapid,CFR Cluj in grupele Cupei Uefa :o :mishto: Dar nu sunt asa de sigur ca macar 1 dintre astea 4 echipe se va califica in vreo grupa ;) Oricum Steaua are o mare sansa sa se califice si nu ar trebui sa piarda o asemenea ocazie,dar inca nici macar de Shelbourne nu sunt sigur ca vor trece si nu m-ar surpride sa faca un egal acasa si sa piarda un an de munca degeaba.

Antoninho
02-08-2005, 12:09 PM
:mishto: parerea mea este ca Steaua se va califica in Champions League.Rosenborg este cel mai accesibil adversar.

faboulos84
02-08-2005, 09:56 PM
parerea mea, steaua abia va trece de shell born , cu greuuuuu !!!!

TuDoE`
03-08-2005, 01:34 AM
Steaua(poate ajunge in grupele UCL da nu cred) , Dinamo..poate si Rapid in grupele cupei uefa...CFR Cluj eliminata in finala cupei Intertoto...atat am de zis :)

Time2Chill
03-08-2005, 10:46 AM
dak dinamo intalneste shaktaru in ultimu tur preliminar al cupei uefa, k nu va fi cap de serie, crezi k se mai califica????
CFR-u Probabil se va opri in finala(k si-au cam luat-o-n cap) "Cea mai buna prestatie europene a unei echipe din Romania, dupa Steaua 86, sa fim seriosi... nu se compara... ei joaca nijte preliminarii pt cupa uefa, sa ajunga prin sferturi, semifinale.... si tot n-ar fi cea mai buna prestatie a romaniei dupa Steaua 86; dupa Steaua 86 a urmat Steaua 89, s-au s-a uitat......

Time2Chill
03-08-2005, 09:31 PM
steaua a invins cu 4-1(dupa un joc bun, zic eu) si cu putina sansa, putem trece de rosenborg(Fredrikstad 5 - 1 Rosenborg :mishto: )
Oprita a marcat si el si vad k a luat nr lu' LACA, sa speram k-i va aduce noroc :mishto:

Bogdan_MC
03-08-2005, 10:10 PM
Originally posted by faboulos84@Aug 2 2005, 09:56 PM
parerea mea, steaua abia va trece de shell born , cu greuuuuu !!!!
Hahaha, greu ziceai ? --> 4-1. :lol:

Ratonu
03-08-2005, 10:14 PM
Da, un joc chiar foarte placut al Stelei in unele momente... cu toate ca rudimentarii adversari au reusit in cateva randuri sa-i deconcentreze pe jucatorii nostri de la jocul si sa-i atraga intr-un joc mai potrivit pentru alte animale, nu pentru specia superioara.

faboulos84
03-08-2005, 10:48 PM
Dap imi fac mea culpa ... gg guyz ... f bine jucat ...

Tuby
04-08-2005, 12:25 AM
Ma intreb daca s-au bataut calumea in vestiar ca incepusera comentatorii ziceai ca vor comenta o runda de box :)
Mi-a placut...am avut noroc in primele minute dar cum se stie...norocul tine cu cei buni :)

faboulos84
04-08-2005, 10:14 AM
s'au batut frumos:D, bine ca a iesit invingator Dica , steaua in grupele sampion lig, dinamo cefere si rapid , in grupele cupei uefa !!! :romania: :romania: :romania:

Ratonu
04-08-2005, 12:44 PM
Da ma, cica l-a batut Dica pe animalu ala... Mie mi-a fost frica pentru el cand a am auzit ca s-a dus prostu sa se bata. Se pare, insa, ca n-a contat fizicul irlandezului cat rautatea tiganului.

faboulos84
04-08-2005, 02:05 PM
Originally posted by Ratonu@Aug 4 2005, 12:44 PM
Da ma, cica l-a batut Dica pe animalu ala... Mie mi-a fost frica pentru el cand a am auzit ca s-a dus prostu sa se bata. Se pare, insa, ca n-a contat fizicul irlandezului cat rautatea tiganului.
Hahahahah, bine spus :mishto:

TuDoE`
04-08-2005, 03:18 PM
A batut STEAUA pana la urma asta conteaza :mishto: bv lor...totusi o sa urmeze un meci greu cu rosenborg sa vedem ce o sa faca...eu deabia astept...sa joace STEAUA in UCL :mishto: BV baietilor si BV si lui POLI pt ca au facut acel egal cu juve :mishto: GG in continuare

tobo
04-08-2005, 04:16 PM
N-am citit ce ati scris mai sus, ca mio fo` lene, numa ce am ajuns acas de la tzara :D
Din ce am vazut eu, Steaua a jucat destul de bine, si zic eu, are sanse sa se califice in Champ. League. Dar faza cu Dica nu am vazut-o, parca vad, ca l-o ciomagit bine pe ala :))

Time2Chill
04-08-2005, 08:36 PM
Iti dai seama k n-o sa zica Dica, dak sau batut, sau nu, sa vedem ce va zice uefa, pana acu, nu vazui nimik pe la ei pe site... deci cred k oficialii lor n-au vazut, sa speram, k dak au vazut, s-ar putea sa jucam fara dica anu asta :(

Ratonu
04-08-2005, 09:24 PM
Cum sa jucam fara Dica anul asta, ca mai avem cel putin 8 meciuri de jucat in CL?! :D
Mai mult de 4 etape nu cred ca ia, Riquelme de la Villarreal a luat sezonul trecut una singura pentru ceva asemanator.

Time2Chill
04-08-2005, 09:30 PM
probabil doar atat va lua si el, k pe uefa, nu era scris nimik la match report despre bataia dintre cei 2 :siriusblack:
deci ne vom baza pe dica in meciu 2 cu rosenborg :D

Tuby
04-08-2005, 09:37 PM
Are cineva abonament sezonul asta ? ca am inteles ca CL nu e inclusa in acesta si la ce foame de bani e in Ghencea o sa puna baietii niste preturi la bilet de mai bine ma duc la meciurile din deplasare :P

mns
04-08-2005, 09:49 PM
pai daca se califica se imbogateste becali...ce naiba sa mai ceara si niste preturi exagerate pe bilete...

tobo
05-08-2005, 09:55 AM
Pai exagerate pentru romani, ca daca ne gandim asa, la noi is cele mai ieftine biletele dintre toate echipele participante, aproape cele mai ieftine, sa nu exagerez... Oricum, mi se pare normal sa le mareasca, ca nu in fiecare zi ii CL la noi...

Time2Chill
05-08-2005, 10:31 AM
Originally posted by Tuby@Aug 4 2005, 09:37 PM
Are cineva abonament sezonul asta ? ca am inteles ca CL nu e inclusa in acesta si la ce foame de bani e in Ghencea o sa puna baietii niste preturi la bilet de mai bine ma duc la meciurile din deplasare :P
abonamentele scoase pana acum sunt valabile numai pt campionat, iar posesorii de abonamente platesc doar 50% din pretul biletelor in cupele europene

tobo->cele mai ieftine sunt la Shaktar :P

Ratonu
08-08-2005, 09:12 PM
S-a decis: Dica va sta 3 etape in cupele europene.
Iar Rosenborg isi schimba antrenorul...

Tuby
09-08-2005, 08:39 AM
Nasoala decizie..desi nu l-am putut suferi sezonul trecut, pana la urma Dica e un jucator important si i se va simti lipsa.
Cred insa si sper ca lui Rosenborg ii va lua mai mult de 2 meciuri pana va iesi din forma proasta si in cazul asta le urez bafta in cupa Uefa :)

tobo
09-08-2005, 09:16 AM
Cu sau fara Dica, va fi greu cu finlandezii, care, desi au o perioada mai slaba, au fost in ultimii ani mai mereu in Champions League. Oricum, eu sunt increzator in Steaua.
P.S: Sper ca CFRu sa castige prima mansa din finala astazi :D

Gorghette
09-08-2005, 09:42 AM
tobo -> daca nu stiai Rosenborg e din NORVEGIA, si intradevar va fi greu sa treaca de ei

Sab
09-08-2005, 09:42 AM
Originally posted by tobo@Aug 9 2005, 09:16 AM
Cu sau fara Dica, va fi greu cu finlandezii, care, desi au o perioada mai slaba, au fost in ultimii ani mai mereu in Champions League. Oricum, eu sunt increzator in Steaua.
P.S: Sper ca CFRu sa castige prima mansa din finala astazi :D
"norvejieni" :D

o sa-i bata steaua.

cfr cluj echipa momentului in Europa :)

urmeaza Rapid si Dinamo. Rapid nu cred ca o sa faca cine stie ce in prin Uefa, de la Dinamo se vor ridica pretentii, lot mare, valoros. Ar fi o mare performanta daka toate echipele ar intra macar in grupe.

tobo
10-08-2005, 09:17 AM
Norvegieni, Finlandezi, Danezi, tat un draq ii, nimic nu stiu de Rosenborg aia, asa ca intelege-ma :D
CFR a facut un meci super bun, insa arbitrul ne-a defavorizat cam mult... Asa ca, eu zic ca CFR-u se va opri in aceasta faza a competitiei. Oricum, jos palaria fatza de ei si fatza de Munteanu :)

faboulos84
10-08-2005, 10:24 PM
Asta e ... lipsa mare de maturitate in joc, credeam ca au capatat ceva dupa parcursul pe care l'a avut sez treut in Europa, anyway, traim in Romania si ar trebui sa fim obisnuitzi cu esecurile ...
GG Banel ... :greata:

Ratonu
10-08-2005, 10:30 PM
Mda... stelistii au ratat in mare parte sansa vietii lor de pana acum... Ea mai exista inca, dar va fi foarte greu la Trondheim. 1-1 este un rezultat nedrept pentru felul in care s-a jucat. Totusi, o echipa de Champions' League trebuie sa-si fructifice cea mai mare parte a ocaziilor...

Tuby
10-08-2005, 11:16 PM
Pai e simplu..eu ai avut 2 ocazii - una fructificata => 50 % procentaj
Noi 10 ocazii una singura frunctificata => 10 procentaj
Doamne cat m-am enervat..inceputse o seara perfecta la o terasa si s-a terminat atat de prost...sansa mai exista..rosenborg arata prost rau dar sunt in avantaj in momentul de fata si acesta e lucrul care ar trebui sa ne roada.

little_foot
11-08-2005, 07:54 AM
mda...s-a vazut rau de tot lipsa lui dica aseara.cristea alearga k o oaie beata pe teren,nicolita nu s-a simtit deloc bine pe partea dreapta si dupa ce a intrat oprita in loc sa limpezeasca jocul si sa joace simplu l-a incucat si mai rau.pacat.o sa fie greu in norvegia.nu vreau sa cobesc dar daca joaca la fel de haotic si acolo tare mi-e frica k si-o fura.
cat despre cluj nici daca le taiau picioarele cu toporul in careu si nu le dadea penalty.si francezii mai au si nesimtirea sa spuna k s-au incucat anca si tilinca in careu si k nu l-a lovit portarul pe anca.oricum jos palaria pt dorinel care le-a dat inca o palma mare celor care ziceau k nu isi merita cei 150.000 de euro pe care ii primea la steaua.

tobo
11-08-2005, 09:44 AM
Ce sa zic, jucatorii Stelei sunt niste prosti in toata regula... Cum sa ratezi 10 ocazii, inceredibil, am crezut ca o sa sparg televizoru`. Cristea ii un ratat si jumatate, care a dormit pe teren, si viteza lui a fost super la patrat foarte incet... Oricum, s-a terminat, nu stiu cand romania se va alege din nou cu o ocazie atat de uriasa, numa ca noi suntem prosti, asta suntem...

Floyd
11-08-2005, 10:24 AM
Iar ne intoarcem la mentalitatea romanului cand discutam de cele 10 ocazii in care nu am inscris decat un gol, fata de adversari care au avut o singura ocazie si au fructificat-o.
Totusi raman increzator si spun ca vom castiga in deplasare cu 2-1. Voi miza si la pariuri o suma de bani pe scorul acesta.

Ratonu
11-08-2005, 01:04 PM
Jocul Stelei n-a fost deloc haotic... Au fost chiar combinatii foarte reusite, la care a iesit in evidenta Lovin, pentru ca nu ma asteptam sa progreseze atat de mult. Cu acest joc de pase si cu mai multa luciditate la finalizare ii putem invinge pe norvegieni la Trondheim.

Bogdan_MC
11-08-2005, 09:12 PM
FC Rapid 3 - 0 Vardar Skopje, rezultat meritat de Rapid.

little_foot
12-08-2005, 01:53 PM
ma asteptam la mai mult de la dinamo aseara.daca jucau la fel cum au jucat in supercupa cred k ar fi castigat la cel putin 4 goluri diferenta.cipriotii in afara de masivitate nu au aratat nimic.
Bogdan_MC>cum a fost la bara aia pe finalul meciului? :P iti ramasese berea in gat nu? :rolleyes: eu zic k se califica fara probleme si dinamo si rapid in timp ce steaua daca se concentreaza putin mai mult merge sigur in grupe.

Bogdan_MC
12-08-2005, 03:59 PM
Originally posted by little_foot@Aug 12 2005, 01:53 PM
Bogdan_MC>cum a fost la bara aia pe finalul meciului? :P iti ramasese berea in gat nu? :rolleyes: eu zic k se califica fara probleme si dinamo si rapid
Nu chiar, am dat-o afara :P . Frumos sutul, efect mult :) insa am avut putin noroc. Asa e Dinamo si Rapid se vor califica fara probleme, Steaua mai are de muncit, cu toate ca Rosenborg a aratat ca o echipa f. slaba, nu a facut nimic in atac. Vom trai si vom vedea.

Time2Chill
16-08-2005, 07:48 PM
pai steaua e calificata oricum in turul urmator din cupa uefa, in cel mai rau caz....
Steaua a jucat destul de bine, mie mi-a placut, dar le-a cam lipsit claritatea in joc... si le-a mai lipsit putin noroc

dinamo si rapid, au batut la un scor, care, zic eu le va asigura calificarea in turul urmator... dar cel putin dinamo, a ramas cam repede fara benzina, parerea mea

faboulos84
20-08-2005, 11:25 PM
Dupa prestatzia in meciul cu Timisoara ... sansele Stelei au scazut cu muuuuuuuuuult !!! :(

Time2Chill
21-08-2005, 01:30 PM
eu nu-s de acord cu tine... timisoara are o echipe buna, si cred k in aparare sta mai bine decat norvegieneii......meciul inca nu s-a jucat.... tre' sa asteptam si sa avem rabdare, eu, totusi, am mai multa incredere in Protasov, ca antrenor, decat Zenga... pare mai stabil

faboulos84
21-08-2005, 02:09 PM
Mie unul jocul stelei mi s'a parut haotic, si ca deobicei, cu fff multe ratari, imaturitatzi in joc, parca a fost reeditat meciul tur cu rosenborg, nu au invatzat nimic din meciul ala ///

tobo
23-08-2005, 09:02 AM
Hai nu mai acuza Steaua...
Azi este o zi importanta pentru fotbalul romanesc... CFR-u isi incearca norocul la Lens, si Steaua se va lupta pe muchie de cutit cu norvegienii aia... Asa ca, succes celor 2 echipe... :mishto:

Tuby
23-08-2005, 10:09 AM
Clujul are meci greu rau, daca ne luam dupa ultima prestatie in campionat a francezilor nu prea au nici o sansa.
Steaua beneficiaza de o mare sansa, daca o va concretiza va fi perfect, daca nu jale mare nu ar trebui sa fie, ramanem totusi intr-o cupa europeana.

faboulos84
23-08-2005, 10:29 AM
JAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLEEEEEEE FFFF MAREEEEEE .... dak nu se califica, se lasa cu televizoare sparte,aruncate pe geam , si masini rasturnate , ehhh poate exagerez putzin, dar sper sa terminam seara cantand pe strazi imnul sampion lig, si sa bem sampanie :mishto:

Tuby
26-08-2005, 02:05 PM
Dinamo - Everton
Rapid - Feyenoord
Steaua - Valerenga
Greu pentru toate 3 echipele, s-a dus speranta ca vom avea 3 echipe in grupe.

andrei09
26-08-2005, 02:20 PM
Steaua poate se califica, insa de celelalte doua ma cam indoiesc :o
mda...numai noi puteam avea "norocul" asta :injur: :scaun: :nebun: :sanshine2:

fredala2003
26-08-2005, 03:12 PM
da ba sa moara petre , ce meciuri au rapid si dinamo !!! au cam 20 % sanse de calificare . pe de alta parte steaua are un meci mai usor !!! Asta e , D-zeu nu ne vrea in europa !! :(

andrei09
26-08-2005, 03:19 PM
mi-e frica si de Steaua dupa ce a aratat in meciurile cu Rosenborg...nu prea au simtul portii :oops:

Time2Chill
26-08-2005, 05:05 PM
nuj cat de multe sanse are, sau n-are steaua, dupa meciul de infarct de marti nu as mai vrea sa fac nici un comentariu.
aparent, steaua pare k ar avea un meciu usor, dar velerenga e pe 2, in liga Norvegiana, si are ceva jucatori experimentati si caliti pe la echipe tari din europa... Sansa este.... dar sansa se face preintr-un meci bun si joc inchegat el echipei, nu prin ceea ce au aratat marti, in prima repriza

Tuby
26-08-2005, 05:18 PM
Steaua are 50 - 50 sanse, pai nu prea ati auzit voi de echipa dar atacul lor e format din Flo si Iversen. Mi-e frica sa nu facem ca si dinamo anul trecut cand au fost eliminati si din CL si cupa Uefa.
Rapid si Dinamo au meciuri foarte grele dar daca se considera de acum elimnate nu rezolva nimic.

yahoo
28-08-2005, 11:48 PM
Valerenga e vicecampioana Norvegiei si ar in atac doi oameni de nationala:Flo si Iversen!Nu va fi deloc un meci usor!50-50 pt acest meci!Rapidu are cel mai greu meci cu un Fayernoord in mare form dar ma hazardez sa dau un 40-60 pt olandezi!Iar dinamo are si ea un meci f greu cu un everton care poate prinde o zi buna sau una rea!30-70 pt acest meci considerand ca ei nu vor avea probleme acasa!

HerrDoktor
06-09-2005, 07:22 PM
niciun meci nu seamana cu celalat. dupa meciul de acasa al stelei nimeni nu se astepta la asa raspuns de la norvegieni. calificarea sa decis prin ratari, gafe dar si mult ghinion. dinamo putea avea aceeasi soarta can in mn 92 lov libera nu a fost fructificata. au avut noroc
zic totusi ca rapid are un meci mai usor fiindca joaca la ei cu tribunele goale, si problema la rapid nu e de valoare ci de evolutii oscilante. daca prind o zi buna vor castiga
dinamo kiar nu stiu ce sanse are acum cu owen
stelei ii trebuie maturitate si seriozitate. in rest sunt caliti prin europa, lotul e omogen si atacanii in forma. ci nororc nu vor mai gafa

Andrei_C
06-09-2005, 09:33 PM
Originally posted by HerrDoktor@Sep 6 2005, 07:22 PM
dupa meciul de acasa al stelei nimeni nu se astepta la asa raspuns de la norvegieni
dupa meciul de acasa nimeni nu se astepta ca steaua sa joace atat de prost in primele 70 de minute ...

Ratonu
06-09-2005, 10:14 PM
Originally posted by HerrDoktor@Sep 6 2005, 07:22 PM
dinamo kiar nu stiu ce sanse are acum cu owen

Owen e la Newcastle United.

HerrDoktor
07-09-2005, 09:24 AM
Sry Van der Meyde :) tot la fel de greu e si cu el
Steaua a jucat prost din cauza sistemului. Am jucat 5-4-1 cand noua ne trebuia minim 1 gol insa norvegienii nu s-au mai balbait nici ei, nu ne-au mai lasat la fel de multe spatii.

faboulos84
11-09-2005, 08:00 PM
Nu o sa intram cu nici o ekipa in grupe ... vai de mama noastra,ca prost mai joaca "cele 3 puteri din fotbalul romanesc"

Time2Chill
11-09-2005, 08:58 PM
Si eu am devenit destul de pesimist, astept cu nerabdare primul meci, pentru a-mi face o idee mai clara despre calificarea in grupe

faboulos84
15-09-2005, 10:30 AM
Today is the day :P ... FORZA STEAUA ... restu' nu conteaza !!!

DarkComy
15-09-2005, 11:39 AM
D-Day , ziua cea ma lunga !!!!! :lol: BAFTA LA TOATE ECHIPELE

habbib
15-09-2005, 01:26 PM
nu stiu de ce dar mi-a venit cheful sa pun niste pronosticuri pentru meciurile de diseara :crazyboy:

Dinamo - Everton 2-0 (Niculescu 5', 54')

Valerenga - Steaua 1-3 (Flo 10' - Banel "Jardel" 17', Iacob 33',80')

Feyenoord - Rapid 1-1 (Kuyt 45' - Niculae 15')

cam aberante poate,dar pur si simplu asa am simtit,am avut o scanteie :romania:

ori o fi cam asa ori o fi dezastru pentru toate 3

ma incumet sa spun si marcatorii :scaun:

Ratonu
15-09-2005, 01:44 PM
Originally posted by habbib@Sep 15 2005, 01:26 PM
cam aberante poate
Clar. :D

Eu zic: Feyenoord 2-0 Rapid (Kuyt, Kalou), Valerenga 1-1 Steaua (Flo; Iacob), Dinamo 1-1 Everton (Bratu; Bent).

faboulos84
15-09-2005, 03:12 PM
Sa dea domnul sa fie cum spui u habbib, desi totusi , miracol ar fi putzin spus ca sa se intample ce zici u :)

little_foot
15-09-2005, 04:16 PM
IONUŢ POPA:" Nici o echipă rom?nească nu se va califica ?n grupele Cupei UEFA"
asta ar trebui linsat.anul trecut cand facea declaratiile alea ca nu intelege cine e craiova si de ce ar fi asa mare tragedie sa pice in b si ca el chiar vrea sa pice in b ca universitatea nu inseamna nimic pentru ftbalul romanesc am crescut ca e vreun frustat care are ceva personal cu oltenii.acum e clar ca ori e nebun ori ii place sa se scrie despre el in ziare. :scaun:

Bogdan_MC
15-09-2005, 04:19 PM
Ce pot sa zic, bafta tuturor echipelor, insa Steaua are oarecum cel mai usor meci, Dinamo & Rapid avand meciuri extrem de grele, sa speram ca toate vor scoate o victorie. Go-Romania ! :romania:

Ratonu
15-09-2005, 08:16 PM
E tare Popa... mie imi place. :D

Steaua are 2-0 la pauza, in timp ce Rapidul este condus cu 1-0... Si un rezultat foarte interesant: Krylya Sovietov 5-3 AZ Alkmaar.

yahoo
15-09-2005, 08:32 PM
@little foot: A cam aberat acu dar sunt cel mai fericit om de pe planeta pt ca Craiova e in B!Isi merita pe deplin locu!

Revenind la meciuri dupa parerea mea sunt niste scoruri foarte normale!

Time2Chill
15-09-2005, 09:27 PM
Habbib a fost destul de aproape!
Steaua si-a cam asigurat calificarea(3-0).
Rapidul are inca sanse de calificare(1-1).
Dinamo, nu prea cred(1-1).

Revin cu o rectificare si dinamo este in carti la 3-1 :D

DarkComy
15-09-2005, 10:43 PM
Dinamo a batut cu 5-1 BV ei
Steaua cu 3-0
Rapid 1-1

Eu zic ca Steaua e calificata , Dinamo 90% iar Rapid are sanse 50%-50%

yahoo grrrrr :angry: ;) :D

yahoo
15-09-2005, 11:40 PM
Daca si la 5-1 nu esti calificat atunci......!

@Dark imi cer scuze ca ti-am jignit echipa si mai ales suporterii dar asta e ceea ce am simtit eu si simt in continuare pentru o echipa care A FOST buna dar acuma e plina de fite de promovare si nu mai stiu ce!Sorry dar cam asta e adevaru!

Edit: Europenii astia tot n-au invatat unde e Romania si capitala ei! "While Everton were falling apart in Budapest",acesta este o bucatica din articolul Eurosportului despre victoria dinamovista!

Ratonu
16-09-2005, 06:13 AM
Ne pisam pe Eurosport si pe toti, suntem mari acum! :D

faboulos84
16-09-2005, 06:40 AM
INCREDIBIL :P ... GG ekipele romanesti, sa o tinem tot ashea si in retur :mishto: :romania:
Yo unu mi'as dori o grupa cu shaktor si rapid :)

Time2Chill
16-09-2005, 09:48 AM
Toate echipele merita felicitate, dinamo poate pierde calificarea, doar prin niste erori ale defensivei, desi mi-as dori sa se califice......
faboulos=>nu cred ca vei vedea o grupa shaktar - rapid, pentru ca rapid nu se va califica. Ma bazez pe trecut, cand rrapidul facea meciuri bune in deplasare si pierdea acasa :) . Vezi ca returul cu Valerenga se va juca la CT vedeti sa umpleti stadionul :P !!!!!!!!!!!!!!!

faboulos84
16-09-2005, 11:09 AM
DAAAAAAAAAA asa vom face, pai e oras de stelisti Constantza :P sa speram ca nu joaca la Timisoara

little_foot
16-09-2005, 12:25 PM
Originally posted by yahoo@Sep 15 2005, 08:32 PM
@little foot: A cam aberat acu dar sunt cel mai fericit om de pe planeta pt ca Craiova e in B!Isi merita pe deplin locu!

Revenind la meciuri dupa parerea mea sunt niste scoruri foarte normale!
si ce te lauzi? :D la ce istorie aveti mi-ar fi rusine sa aduc vorba despre divizia B.oricum ori in B ori in starea voastra e cam acelasi lucru nu? :lol:

Ratonu
16-09-2005, 02:16 PM
Se pare ca va fi pana la urma Constanta; Timisoara e plina de antibucuresteni stresati, iar Bacaul se pare ca se afla pe raza nepermisa pentru cativa kilometri.

Ady
16-09-2005, 02:31 PM
Bacaul nu are stadion care intruneste ce vrea uefa de la stadion
Constanta e mai aproape ca Bacau

yahoo
17-09-2005, 01:18 AM
@little: unor asemenea rahaturi nu raspund!Lasa-ma bre cu istoria!A fost odata si de demult!Traim in prezent!Si unii romani sunt prea stresati:Cand ii aud ca le pare rau deoarece craiova e in B imi vine sa le dau in cap!Craiova e o simpla echipa de provincie care e umflata de toate posturile de rahat care ma tin in cine stie ce stiri despre "marea" echipa a craiovei!Stati linistiti in B iar cand ve-ti reveni in A mai vorbim!Hai salut!

La Constanta se va juca!Doar a devenit peste noapte oras anti-dinamo :P

Blue
17-09-2005, 01:31 AM
Nu ma asteptam la astfel de scoruri , cel putin cel al lui dinamo m-a lasat cu gura cascata, la fel si egalul rapidului, steaua ma asteptam sa bata doar ziceau vikingii ca vor juca cu rezervele dar 3-0 e totusi peste ce ma asteptam. A fost un tur plin de surprize si e bine ca s-a intamplat asa. Bv baieti si bafta rapidului ! asta pt ca celelate echipe romanesti sunt deja calificate.

yahoo: despre datu' in cap.. vezi sa nu se intample invers moshule, vezi pe unde mergi si ce porti , ai vazut ce se intampla daca porti culorile gresite. Le pare rau oameniilor de U pt ca fie sunt suporteri in mare parte sau pt ca stiu ce e fotbalul si stiu sa respecte echipele care merita respectate. "Respect" ;) !

vali16_84
17-09-2005, 01:31 AM
Steaua e calificata, Dinamo 85% tre' sa fie atenta..pt ca englezii o sa traga tare la ei acasa...si Rapidu' 55% cu putin noroc se califica si ei...si uite asa o sa avem 3 echipe in grupe :D

yahoo
17-09-2005, 12:50 PM
@Blue: Tot respectul pentru galerie si fanii echipelor romanesti!Insa modul cum a tratat anu trecut craiova campionatul ("de sus") ma intrigat foarte mult!In rest n-am nimic cu ei!Da-le doamne success sa ramana in B si ne vedem in cupa romaniei!Bafta

little_foot
17-09-2005, 01:35 PM
steaua si dinamo sunt calificate 100% nu au cum sa mai rateze calificarea.rapidul a reusit un meci bunicel care parerea mea mai mult i-a incurcat.o sa-i calce in picioare olandezii in giulesti.
yahoo foloseste si tu cuvinte putin mai alese ca nu ne tragem de sireturi.si vorba lui blue ai grija pe unde mergi ca s-ar putea sa te impiedici.si am incheiat discutia cu tine.sa cresti mare <_<

gianni
20-09-2005, 03:23 PM
Steaua putem spune ca este calificat, Dinamo si ea putem spune ca este, da` trebuie sa fie atenta, iar Rapid, cerd ca se poate califica daca joaca atent si nu se pierde...sper sa nu conduca cu 3-0 si apoi ....Doamne fereste!... ar fi frumos sa avem 3 echipe in grupe... poate mult prea frumos... imi pare rau de Cluj...Hai Romania!

[K4]RedDog17
25-09-2005, 02:23 PM
steaua e calificata 100%, dinamo daca nu ia gol in prima jumatate de ora se califica sigur...rapid..trebuie sa inchida foarte bine jocul si sa nu-i lase pe olandezi sa domine...si sa nu mai rateze atata daniel niculae...cu putin noroc avem 3 echipe in cupa uefa (grupe), sau cel putin 2.
HAI ROMANIA!!! :romania: :romania: :romania: :romania:

yahoo
29-09-2005, 08:12 PM
Incredibila seara pt fotbalul romanesc!3 echipe in grupe (dinamo e ca si calificata)!Bravo tuturor!Azi Rapid a jucat superb insa am ratat intr-una!Bravo RAPID si Steaua!

Jokes
29-09-2005, 08:16 PM
Important e ca s-au calificat toate trei. :romania: :fotbal: :valuri: :betie:

Time2Chill
29-09-2005, 08:58 PM
Toate echipele merita felicitate(Desi dinamo mai are 90 min).
Rapidul a avut cel mai greu meci/ cel mai puternic adversar, eu nu credeam ce ei se vor califica, bv lor.
Steaua a avut un meci facil, parca ar fi fost mai frumos daca nu marcau aia si se termina 3-0 :D .

mpdanyel
29-09-2005, 09:20 PM
SENZATIONALA PERFORMANTA ECHIPELOR ROMANESTI IN CUPELE EUROPENE!!! MERITA FELICITATE IN SPECIAL RAPID CARE A INTALNIT CEL MAI TARE ADVERSAR DUPA PAREREA MEA :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto:

[SIZE=14]FORZA STEAUA-CAMPIONII DIN GHENCEA

DarkComy
29-09-2005, 11:16 PM
Imi pare rau pt Artreta ala (cred ca a facut o comotie ,la un moment dat imi era frica , ca moare ala acolo cand au facut zoom pe el si vedeam cum ii tremura picioarele) , nu merita . Plesan trebuia sa ii faca asta lui Ferguson ala , un nenorocit <_<

FELICITARI la toate cele 3 echipe pt accederea in GRUPELE UEFA!!!!!! :bere: :bere: :bere: :bere: :bere:

HAI ROMANIA!!!! :romania:

yahoo
29-09-2005, 11:26 PM
Mie chiar imi e mila de baiatu ala de Arteta!Nu s-a luat la harta in timpu meciului,om la locul lui!Pacat!Chiar imi pare rau!Parerea mea e ca plesan trebuia sa primeasca rosu asa cum trebuia sa o primeasca si Ferguson!

Time2Chill
30-09-2005, 09:22 AM
Cam dobitoc si plesan, ala, dar asta e fotbalul, bine ca n-a patit Arteta nimic, dar dinamo e jucat execrabil, de fapt n-a jucat de loc, daca aia ar fi avut ceva soarta, in primele 30 min ar fi condus cu vreo 3-0.

Am vazut coeficientii UEFA, inainte sa-i vad ma asteptam si eu ca steaua sa fie in urna 3, dar de unde, e in 4. Nu ma deranjeaza decat punctele a 3 echipe(ultimele 3 din U3) Bolton Wanderers Eng 20.864, Sampdoria Ita 20.191, Palermo Ita 20.191, cum au ajuns astia cu un punctaj superior, ca n-au jucat in viata lor in Uefa, ba mai mult, acu vreo 2-3 ani astia jucau in ligiile inferioare :scaun: :scaun:
Cu echipele bolduite as vrea sa fie steaua in grupa, azi la 2, am impresia ca vom afla cu cine am picat, sincer n-as vrea sa picam cu primele 3 din 1

Urna 1
CSKA Moscow (TH) Rus 34.469
AS Roma Ita 73.191
VfB Stuttgart Ger 58.166
AS Monaco *** Fra 53.324
Hertha BSC Ger 46.166
Lokomotiv Moscow *** Rus 38.469
Besiktas ** Tur 37.872
AZ Alkmaar Ned 37.145

Urna 2
Sevilla Esp 36.326
Olympique Marseille @ Fra 36.324
PAOK Thessaloniki Gre 35.714
Slavia Praga *** Cze 35.223
FC Basel *** Sui 33.887
Middlesbrough Eng 32.864
Espanyol Esp 29.326
RC Lens @ Fra 29.324

Urna 3
Shakhtar Donetsk *** Ukr 28.199
Heerenveen Ned 26.145
Dnipro Dnipropetrovsk ** Ukr 24.199
Hamburger SV @ Ger 24.166
Red Star Belgrade ** Srb 21.012
Bolton Wanderers Eng 20.864
Sampdoria Ita 20.191
Palermo Ita 20.191

Urna 4
Steaua Bucuresti *** Rom 20.101
Br?ndby IF *** Den 19.676
Grasshopper-Club Z?rich ** Sui 18.887
Zenit St. Petersburg ** Rus 18.469
Levski Sofia ** Bul 18.118
RC Strasbourg Fra 17.324
Stade Rennais Fra 16.324
CSKA Sofia *** Bul 15.118

Urna 5
Vit?ria Guimar?es Por 14.739
FC Lovech ** Bul 14.118
Halmstads BK ** Swe 13.076
Viking Stavanger * Nor 12.665 (ca sa mai mergem o data in norvegia)
Dinamo Bucuresti ** Rom 12.101
Rapid Bucuresti * Rom 8.101
Maccabi Petah-Tikva ** Isr 7.218
Troms? IL ** Nor 6.665

habbib
30-09-2005, 10:41 AM
marti e tragerea la sorti T2C, cu siguranta o sa fie niste grupe foarte interesante..si eu m-am speriat un pic cand era prabusit la pamant Arteta,intotdeauna asa se intampla,aia care stau la locu lor si isi vad de treaba,ei o patesc..Plesan a exagerat cu intrarea,sa vazut ca nu prea avea treaba cu mingea,intradevar o intrare de rosu..acum sa revin la nesimtitii astia de englezi care tot meciul au dat cu pumnu,cu coatele si cu tot ce au apucat,mai ales Ferguson ala,trebuia eliminat de 3 ori(chiar daca nu e posibil:)oricum in proportie de 80% e vina arbitrului care le-a lasat mana libera la astfel de gesturi nesportive..si din moment ce ia dat galben,e clar ca a vazut asistentul ceva,dar pentru asa ceva se da rosu fara discutie,nu galben(+etape de suspendare mai multe de la uefa)o fi la ei in campionat jocul mai dur,dar totusi..acum mi-am adus aminte un meci din scotia,am vazut rezumatul si au inceput 2,unul de la celtic si celalat de la Hibernian sa se ia la pumni in fata arbitrului si ala ce sa faca, a scos cartonasul galben pentru amandoi..

una peste alta felicitari celor 3 echipe si sanse de accedere in faze si mai avansate sunt,pentru ca 2 meciuri vor juca acasa,si se poate intampla ca si anul trecut cu steaua,cu 2 victorii acasa sa se califice in 16-imi..bafta incontinuare!o sa fie o toamna plina cu meciuri europene;)sa speram ca prelungite si in primavara..

DarkComy
30-09-2005, 10:44 AM
Din prima grupa , adverasari acceptabili pt Steaua le vad pe :Lokomotiv , Besiktas , Herta si poate Monaco , poate...

Din a doua grupa cele mai nasoale sunt Marseille, Sevillia si Middlesbrough
Din a treia cele mai nasoale sunt Sahtior si Hamburg si nici cu RSB nu ar fi mishto ca daca pica pe terenul lor o sa fie cam nasol

Tragerea la sorţi a grupelor Cupei UEFA va avea loc marţi, 4 octombrie, la Nyon.

P.S. Eu nu l-am inteles deloc pe arbitrul ala la faza cu Ferguson si Tamas cand a primit pumnul . Ori nu ii dai nimic , ori ii dai rosu , cum vine asta galben . Ori ROSU ca ai vazut incidentl , ori nimic ca nu l-ai vazut . Galbenul l-a dat la mishto ca sa zica ca a facut si el ceva la faza aia

Arbitrajul PENAL , radeam cu taicamiu in ultimele 10 min de meci la ce decizii lua ala
La o faza Bratu sau Baltoi a fost aruncat pe gazon iar arbitrul a dictat fault in atac , am ras intr-un hal ... :lol:

Floyd
30-09-2005, 11:50 AM
O seara f productiva pentru fotbalul nostru. Totusi, Dinamo a lasat impresia ca nu se poate descurca atunci cand echipa adversa pune o mare presiune pe ei. Un meci scapat total de sub control de "caricatura" aceea numita arbitru...
Imi doresc grupe puternice pentru toate cele trei echipe ale noastre pt a confirma rezultatele. Sunt premise serioase in ceea ce priveste o renastere a fotbalului romanesc.

Ratonu
30-09-2005, 01:42 PM
BRAVO RAPID! :blink:
Eu as prefera pe Besiktas din prima urna valorica, pe PAOK din a doua si pe Heerenveen din a treia.

Tuby
30-09-2005, 02:47 PM
Seara extrem de reusita, credeti-ma ca am stat cu sufletul la gura in finalul partidei din giulesti. Steaua a castigat lejer iar Dinamo n-a facut fara unei presiuni cu numeroase tente barbare. Important este ca toate cele 3 echipe au ajuns in grupe si sa speram vor ajunge chiar si mai departe.

gianni
30-09-2005, 04:05 PM
Sper ca anul acesta sa fie un an super bun pentru echipele romanesti.Chiar meritam sa ajungem cat mai sus si daca se poate sa o facem cu toate echipele romanesti. Cred ca se poate!Avem valoare!Felicitari echipelor noastre! Bravo STEAUA! Bravo DINAMO! Bravo RAPID!
Ce frumos ar fi sa avem o finala romaneasca! Deja visez prea frumos, dar visele pot deveni realitate! Bravo baieti!

yahoo
30-09-2005, 10:08 PM
http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?...a=24162&shift=1 (http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?a=24162&shift=1)

Sa-mi bag p**a in el!Pai da-o mai draqu daca asta nu e de eliminare si 5 etape suspendare atunci care e?

Last hour edit: Chiar acum 2 minute am trimis un email catre UEFA si sper sa il citeasca!Cu poza si un mic comentariu!

Blue
01-10-2005, 02:35 AM
Nu mai conteaza acum , toate echipe noastre s-au claificat si fotbalistii din orasul cormoranilor au ramas acasa. Primavara nu-i ca toamna se poate zice si inic 5-1 nu-i ca 1-0.

gianni
04-10-2005, 07:33 AM
Are dreptate Blue, oricum suntem prea mici ca sa facem ceva.Dar le-am demonstrat pe plan fotbalistic ca suntem niste adevarati.

habbib
04-10-2005, 12:34 PM
Dinamo - CSKA Moscova - Marseille - Heereenven - Levski Sofia

Rapid - Stuttgart - PAOK Salonic - Sahtior - Rennes

Steaua - Halmstat - Hertha Berlin - Sampdoria - Lens

andrei09
04-10-2005, 01:21 PM
nici ca se putea mai rau.
dupa parerea mea dinamo are cea mai grea grupa...cu cska moscova si marseille.
rapid a picat cu shaktar (lupta intre tata si fiu :mishto: )
steaua are o grupa cat de cat usoara...cu herta si lens o sa fie mai greu
Bafta celor 3 echipe din cupa Uefa!!!

Tuby
04-10-2005, 03:47 PM
Eu zic ca e bine, singurul motiv pentru care as zice ca Steaua are cea mai accesibila grupa este acela ca cele mai grele meciuri sunt primele 2, asadar micile greseli aici pot fi reparate cu adversari mai modesti din etapele urmatore.
In rest greu, dar nu imposibil, asteptam cu nerabdare meciul dintre Rapid si Sahtior.
Sa auzim de bine !

Ratonu
04-10-2005, 05:50 PM
Din pacate, probabil ca doar Steaua si Dinamo se vor califica in Primavara Europeana (Steaua de pe primul loc, daca isi vor imbunatati finalizarea, iar Dinamo probabil de pe 3). Rapidul, pentru a obtine calificarea, are nevoie de cel putin 3 meciuri precum cel din Giulesti cu Feyenoord plus mai multa luciditate la finalizare si e greu de crezut ca vor reusi asa ceva.

yahoo
04-10-2005, 06:50 PM
Poate se aranjeaza meciul Sahtior - Rapid si se califica ambele echipe :P Oricum grupe dificile!

Blue
04-10-2005, 08:29 PM
Din contra grupe bune pt toate echipe romanesti. dinamo a picat cel mai bine, cainii au pe Heerenveen si Levski Sofia, 2 echipe nu foarte dificile si un porgram bun. echipa mai slaba din grupa stelei e Halstad si cred ca stelistii se vor califa daca nu d p primul loc cum crede becalli macar d p 2 sau de ce nu 3 , la fel si dinamo. rapid are o grupa mai grea, toate echipe din aceats grupa sunt puternice, dar daca a a trecut de Feyenord, de ce nu ar trece de Sttutgart sau PAOK?

yahoo
04-10-2005, 09:02 PM
PAOK e o echipa accesibila!Sttutgart...mmm...daca scoatem un egal e super bine!Cu Sahtior si Rennes va fi foarte greu!Dar nimic nu e imposibil!Insa cel mai mult ma bucura faptul ca vin CSKA in Romania!

habbib
05-10-2005, 12:47 PM
Steaua parca are cea mai usoara grupa iar Rapid pe cea mai grea,iar Dinamo undeva intre..Steaua daca castiga ambele meciuri de acasa(eu cred ca nu ar trebui sa aiba vreo problema pe Ghencea)si scoate un punct sau mai multe afara e ca si calificata,cam ca si anul trecut,cand datorita celor doua meciuri castigate acasa,sa calificat mai departe..La Rapid, nu stiu,totul depinde de atitudinea jucatorilor..acasa cu Rennes nu e foarte usor,dar sa nu uitam ca Rennes este cu mut sub Feyenoord,cu PAOK e periculos dar nu ar trebui sa fie prea mari prblemele,sunt o echipa cam slaba din cate stiu eu..in deplasare la Stuttgart,cam greu(0p)iar la Sahtior acolo totul e posibil,ala o sa fie meci de zile mari..Dinamo acasa cu CSKA are puterea sa castige,la fel si cu Herenveen(care e destul de slaba)..iar in deplasarile de la Marseilles si Sofia,destul de greu..Grupele sunt foarte echilibrate,nu sunt nici echipe slabe si nici super puteri..o sa fie o toamna-iarna foarte interesanta..poate prindem si primavara,macar cu 2 echipe,ar fi superb pentru fotbalul asta romanesc..

Floyd
05-10-2005, 02:01 PM
Mie nu mi se pare deloc ca Steaua ar avea cea mai usoara grupa. Toate cele 4 echipe cu care ros-albastrii se vor confrunta sunt solide. Va fi f greu sa castigam ambele meciuri de acasa dar nu imposibil de scos puncte din deplasare. Cu ceva inspiratie si prin jocul rezultatelor ar fi posibil sa ne calificam de pe locul 2.
Rapidul cred ca are sanse considerabile de calificare, mai ales daca va evolua cu aceasi inteligenta in joc precum in returul cu Feyenoord. De asemenea, Dinamo are sanse bune de a prinde macar locul 3 in grupa.

Blue
05-10-2005, 04:48 PM
Totusi multe din adversarele echilor romanesti sunt iesite din forma, de ex OM a inceput rau de tot camp ( am pierdut 3-4 meciuri mizand pe ei), rennes si mai prost, Stuttgart nu o duce prea bine. Lens nici ea nu straluceste, PAOK habar n-am , stiu doar ca au pierdut un meci f usor acasa acum catev sapt. Doria e singura echipa in forma maxima si bulgarii nu joaca tocmai prost, dar nu cred ca este o mica mare diferenta intre camp bulgar si cel francez sau german totusi.

gianni
06-10-2005, 07:17 AM
Baieti, eu cred ca toate grupele sunt echilibrate si pana la urma meciurile se joaca pe teren; depinde si forma din ziua meciului, de jucatorii si oricum un meci nu seamana niciodat unul cu celalalt.Nu prea mai exista favoriti in fotbal in zilele acestea, iar exemple sunt cu duiumul.Oricum, eu sper ca vom avea tot trei echipe si-n turul urmator!

Time2Chill
07-10-2005, 07:54 PM
Mie grupele mi se par accesibile, nu prea cred in sansele rapidului si ale lui dinamo, darse pot califica.
Am vazut preturile la meci, 250.000 pt T2, din cate persoane am intrebat nici una nu vrea sa mearga la meci, s-ar putea sa aiba stadionul pe jumatate gol gigi :ph34r:

Ratonu
08-10-2005, 01:17 PM
Daca iau ceva zilele astea la pariuri, ma duc :D. Daca nu, cred ca oricum ma duc la meciul cu Halmstad.
Apropo, m-am enervat rau cand am aflat ca abonatii vor putea intra gratuit si la meciul cu Lens, faptul ca la inceputul sezonului se anuntase ca abonamentele nu sunt valabile si pentru meciurile din Cupele Europene fiind un factor crucial in decizia mea de a nu-mi procura asa ceva. :(

T-man
08-10-2005, 06:31 PM
Baieti, eu zic ca steaua are o grupa destul de facila, se poate califica doar sa joace serios nu cum o fac in campionat. De asemenea si dinamo pastreaza unele sanse, imi pare rau de rapid insa

[K4]RedDog17
15-10-2005, 06:50 PM
se califica toate 3
steaua bate acasa pe lens si pe halmstad si in deplasare scoate max un punct cu hertha, cu sampdoria eu zic ca nu are nici o sansa.
dinamo bate pe heerenveen acasa si max un egal cu CSKA iar in deplasare cu levski este un meci de 1X2 si cu marseile nu cred ca are sanse
rapid bate acasa pe PAOK si pate si pe rennes (am auzit ca astia vor sa joace cu tineretul) in deplasare cu sahtior tota asa meci de 1X2 iar la stutgard nu are sanse

va zic eu, cu putin noroc ce califica toate 3 !!! :romania:

Time2Chill
15-10-2005, 09:36 PM
Mama ce optimist esti, sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu! :D

gianni
17-10-2005, 07:29 AM
Cred ca atat timp cat joaca cu determinare, asa cum au facut-o pana acum, avem toate sansele sa ne calificam! Cu toate echipele!

Gorghette
17-10-2005, 09:35 AM
eu zic ca se califica Steaua si Dinamo, dar Rapid nu cred ca se duce mai departe....

gianni
17-10-2005, 10:51 AM
De multe ori, fotbalul a demonstrat ca este un sport imprevizibil! De aceea este atat de frumos! Am murit frumos anul trecut, alaturi de Steaua, dar sigur anul acesta vreau sa luptam si sa speram, alaturi de toate echipele romanesti! Hai Steaua, Dinamo si Rapid!

DarkComy
20-10-2005, 08:59 PM
BV STEAUA!!!!! frumos meci si bine jucat , poate dupa infrangerea asta usturatoare , francezii vor invata cine e antrenorul Stelei :lol:

P.S. Mi-a placut TORPILA lui DICA!!!! SUPER!!!!!!

stefanm14
20-10-2005, 09:22 PM
bvo steaua, are sanse mari de calificare dupa aceasta victorie...sa speram ca si dinamo va invinge... ;)

yahoo
20-10-2005, 10:37 PM
Dinamo a facut azi unu dintre cele mai slabe jocuri ale ei de pana acuma!E adevarat ca si Hereenveen a jucat tot timpul in jumatatea proprie dar dinamo trebuia sa marcheze azi!Pacat,2 puncte pierdute usor in fata unei echipe modeste dar eficiente!

Ratonu
20-10-2005, 10:50 PM
Din pacate, n-am vazut decat ultimele 10 minute din meciul Stelei, pentru ca am dormit ca porcu :(. Am vazut, in schimb, meciul lui Dinamo, si pot sa spun ca pentru prima oara in multa vreme am vazut un Dinamo coplesit de miza unei partide in care pornea ca favorita destul de clara. Cu Florentin Petre foarte nesigur in executii si cu Zicu si Grigorie mai superficiali ca oricand, cred ca Dinamo a aratat clar inca din primele minute ca este incapabila sa inscrie in seara asta. E un dus rece pe care Dinamo il merita.

gianni
21-10-2005, 07:03 AM
Bravo Steaua! A jucat magnific! Incet-incet se incheaga o echipa mare-n Ghencea! V-am si spus zilele trecute, singurul meci de care-mi este frica este cel cu Rapidul de duminica! Cat despre Dinamo, imi pare nespus de rau! Ma asteptam sa invinga, dar inca nu-i o echipa mare! Chiar daca invinge acasa la diferente de 5 goluri, in Europa, inca ii este teama sa confirme! Poate ca victoria cu Everton a fost doar un vis frumos! Oricum au pierdut 2 puncte importante! Totusi, mult succes in continuare!

stefanm14
21-10-2005, 10:53 AM
Dinamo trebuie sa bata neaparat in meciul de acasa ...daca nu ..adio calificare..la moscova pot scoate puncte, dar la marsillia nici o sansa ..

habbib
21-10-2005, 11:31 AM
felicitari stelei,a jucat foarte bine,a inscris multe goluri,putea si mai multe,tot mecil au fost peste francezi,nici nu stiu daca au avut aia vreo ocazie clara de gol..toate compartimentele au facut un joc foarte bun,mijlocasii au plimbat foarte bine mingea..radoi e un jucator de clasa,pune suflet foarte mult,are si valoare si asta se vede tot mai bine in fiecare meci..cred ca poate juca la orice echipa din lume..dinamo a dezamagit,a fost un meci urat,atata cat l-am vazut..daca tot asa o sa joace,nu prea cred ca o sa se califice..

Andrey95
21-10-2005, 12:22 PM
Steaua - Lens 4-0! Ce meci! Steaua i-a distrus pe francezi!
Dinamo - Heerenven 0-0: Nu prea am ce zice... Dinamo a avut un joc slab...

Floyd
21-10-2005, 05:29 PM
Ce sa inteleg eu din jocul echipei Dinamo? Sa inteleg ca atunci cand nu au noroc cu carul sau nu sunt ajutati de arbitrii (autohtoni), nu pot face fata meciurilor importante?

P.S. Mandru ca am fost, sunt si voi fi stelist!

Time2Chill
22-10-2005, 06:30 PM
Norocul si ajutoarele auxiliare se termina, la un moment dat, din meciul cu dinamo trebuie trasa o singura concluzie, daca dinamo joaca cu o echipa bine-inchegata nu prea se descurca... vom vedea pe viitor, btw n-are sanse nici cu CSKA :(

despre steaua no coment, au aratat totul pe teren :D

[K4]RedDog17
22-10-2005, 06:39 PM
este adevarat ca dinamo a facut un meci estul de slab...dar si aia s-au aparat cu 10 oameni in propriul careu...cu echipele mai mici mereu este mai greu pt ca se baricadeaza in aparare..(steaua-neman grodno sau zeleznic)
oricum dinamo poate sa bata la sofia cu levski pt ca si pt bulgari este meciul de debut in cupa uefa si cine stie...
acasa cu TSKA Moscova castigam sigur...am un feeling..cu echipele bune ne mobilizam foarte bine si vom castiga..si cu 7 punce suntem calificati...
la OM nu cred ca avem vreo sansa doar sa scoatem un egal, asta daca OM in ultima runda cand joaca cu dinamo sa fie deja calificata..

Ratonu
22-10-2005, 09:23 PM
Dimpotriva, as zice ca Dinamo e genul de echipa care se descurca foarte bine cu cei mici, insa cu Heerenveen au fost coplesiti de faptul ca porneau ca favoriti intr-un meci de cupa europeana. Le va fi extrem de greu sa obtina calificarea dupa egalul asta.

Time2Chill
22-10-2005, 09:49 PM
RedD. nu vreau sa ma cert cu tine, dar cu ce echipa mare s-a mobilizat dinamo? ca eu nu stiu... englezii aia erau bunii candva, dar de atunci au vandut vreo 3-4 jucatori.... sincer eu nu cred k dinamo va scoate 3puncte cu CSKA

gianni
24-10-2005, 02:35 PM
Ce a fost a fost! Sa vedem ce va fi de acum inainte! Steaua trebuie sa joace bine-n continuare, Dinamo trebuie sa puna mai mult suflet si sa nu mai fie atat de fricoasa, pentru ca nici un meci nu seamana cu altul, iar Rapid sa spere ca poate sa se califice! Inca mai avem sanse sa ne calificam cu toate cele trei echipe!

[K4]RedDog17
01-11-2005, 06:55 PM
pronostic pt meciurile de joi...
levski-dinamo 1-2
sampdoria-steaua 1-0
rapid-rennes- 1-0

habbib
01-11-2005, 07:53 PM
nu stiu ce sa zic..dinamo nu prea cred ca o sa scoata vreun punct..deci Levski Dinamo 2-1..

la steaua probabil ca o sa fie un meci in genul celui de la parma,numai ca sampdoria e mult mai buna decat parma..deci Sampdoria - Steaua 2-0..

si rapidu cred ca o sa castige,rennes nu e cine stie ce echipa,mai ales in deplasare Rapid - Rennes 1-0

gianni
02-11-2005, 08:13 AM
Nu vreau sa fac pronosticuri, dar sper ca macar una dintre cele trei echipe romanesti sa castige 3 puncte. ;) Nu stiu daca va fi Steaua, Rapid sau Dinamo! Dupa forma aratata in ultimele meciuri de campionat , cele mai mari sanse le are Rapidul! Dar nici un meci nu seamana cu altul! Sper, insa, intr-o seara magica pentru Romania!

little_foot
02-11-2005, 09:06 AM
dinamo pierde 100%,steaua s-ar putea sa scoata un egal norocos pe dominarea italienilor,iar rapid va castiga la 1-2 goluri cu rennes ;)

gianni
02-11-2005, 09:41 AM
Si eu cred ca Rapid are cele mai mari sanse dintre cele trei echipe romanesti, dar nu pot decat sa sper ca vom reusi sa obtinem puncte prin toate echipele! Cred ca si Dinamo poate reusi ceva, daca se mobilizeaza! Desi sunt stelist, nu cred ca Steaua va reusi sa faca ceva la Sampdoria! Dar ma rog sa fie bine si pentru Steaua! ;)

[K4]RedDog17
02-11-2005, 09:44 PM
cel mai bine ar fi sa bata toate 3 si sa se califice toate in primavara europeana pt. a face puncte in clasamentul uefa...

mns
03-11-2005, 12:39 AM
Cel mai bine ar fi sa castigam cupa UEFA, dar asta nu se va intampla prea curand. :P Acum sa revenim cu picioarele pe pamant, eu zic ca Steaua poate sa scoata cel putin un egal astazi, Rapidul, nu stiu, tare mi-e teama (la echipele romanesti joaca un meci extrem de bine si apoi extrem de rpost) ca o vor da in bara, iar dinamo o sa castige undeva la 3 goluri diferenta. Parerea mea :P vedem maine seara cine a avut dreptate, sper ca toate 3 sa bata, dar e destul de greu.

Blue
03-11-2005, 01:20 AM
Doria-steaua 1-1 , rapid-Rennes 2-0 , Levski-dinamo 1-2

Ratonu
03-11-2005, 07:10 AM
Cred ca toate 3 pot invinge si sper acest lucru.
Sampdoria 1-2 Steaua, Rapid 2-1 Rennes, Levski 1-3 Dinamo.

yahoo
03-11-2005, 01:02 PM
Eu chiar am dubii in privinta unei victorii al lui Dinamo in Bulgaria!Parca ceva imi zice ca vor face doar un egal!Steaua probabil va scoate un egal iar in privinta Rapidului nu zic nimic!Sper intr-o victorie!

DarkComy
03-11-2005, 06:28 PM
Eu zic ca Dinamo face egal , Rapid bate si Steaua Crestina pierde