View Full Version : Cupele Europene
Pages :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
yahoo
23-11-2006, 10:30 PM
lol, mai e un meci!
JohnnyUSA
23-11-2006, 10:30 PM
N-am de zis nimic niggathebest, cuvintele sunt de prisos. Razboiul asta va continua la nesfarsit si eu deja am obosit. Fiecare cu ai lui.
PICIU
23-11-2006, 10:33 PM
lol, mai e un meci!
[/b]
nu a batut pe mlada la bucuresti si tu vrei sa bata la atena........e bine ca esti optimist.BAFTA.as vrea sa se califice si rapidul,dar nu prea cred ca mai au sanse.
P.S.G - Hapoel 2-3 la pauza
SSORIN
23-11-2006, 11:00 PM
Rapidului ii va fi foarte greu sa se califice pentru la Atena nu va fi usor. Brugge - Dinamo 1-1 acum, un rezultat bun pentru Dinamo, insa se poate si mai mult, Niculescu tocmai a ratat o ocazie foarte mare.
yahoo
23-11-2006, 11:21 PM
Pacat, e inca 1-1 si Brugge nu reuseste sa marcheze! Mare pacat!
bullzeye
23-11-2006, 11:44 PM
Pacat mai yahoo, mare pacat. Deci Dinamo e 80% calificata, mare pacat. Bineinteles ca probabil nu o sa treaca de 16-imi, dar totusi e mare pacat ca Rapid o sa iasa inaintea lui Dinamo din Cupa UEFA, fara sa prinda macar primavara.
sisu_stelistul
24-11-2006, 09:11 AM
Sper sa treaca si Rapidul pana la urma, avem nevoie de cat mai multe echipe in primavara, dar o sa fie greu, trebuie sa fie in mare forma ca sa poata sa bata la atena, iar Dinamo putea sa rezolve ccalificarea de azi, au jucat asa cum ne-au obisnuit si sunt ce-a mai in forma echipa din romania, dar tot Steaua va ajunge mai departe in Europa , cred ca si Rapidul s-ar fi descurcat mai bine in primvara.
gianni
24-11-2006, 01:25 PM
Dinamo a jucat cu prea multa teama! Putea sa invinga! Galamaz a fost slab de tot! In rest, mi-a placut de Dinamo! Cat despre meciul Rapidului, ce sa mai zic: portarul cehilor a foat de nebatut! Rapidul merita sa invinga, dupa cum a jucat in repriza a doua! Asa cum s-a mai spus: Rapidul mai are un meci si potem spera sa invinga! amai facut-o si altadata! Daca joaca cum a facut-o aseara, in cea de-a doua repriza, avem mari sanse!
Si mai lasati "ura" aceasta dintre suporteri! In chestii de genul acesta, suntem in primul rand romani! Pana si Borcea a tinut cu Steaua in meciul cu Kievul!
Eu m-am uitat la ambele meciuri si am vazut cam acelasi lucru pe care l-am vazut marti..un fotbal relativ ineficient.
Rapidul slab de tot...daca a ajuns Mlada cur sa ne domine la Bucuresti inseamna ca nu meritam sa iesim din grupe. Prea crispati in fata golului exact atunci cand trebuie sa fi lucid.. Acelasi lucru si pentru Dinamo...pai au avut vreo 6,7 mingii in marginea careului pe care le-au scos la un sut care nu a venit niciodata.
Rapidul trebuie sa bata acasa la o echipa deja calificata si apoi sa spere in ultima etapa..e cum nu se poate mai greu..
Dinamo mai are 2 meciuri grele cu Leverkuses si Totenham dar se vor califica.
gianni
24-11-2006, 02:48 PM
Portarul celor de la Mlada a fost in zi de gratie sau mai bine-zis, am facut-o noi de oaie! Da, ai dreptate, in privinta sanselor Rapidului, dar poate ca vor face ceva in meciul cu grecii!
nigga_thebest
24-11-2006, 06:28 PM
portarul mladei a fost in zi de gratie dar si Coman a fost.. putea fi lejer la pauza 2-0 cel putin .. daca castigam la atena ne-am calificat si daca facem egal , ne putem califica prin jocul rezultatelor... chiar nu ma intereseaza ce face dinamo sau steaua.. in europa ... eu stiu atat.. rapid nu a existat in prima repriza.. au intarziat la meci.. nu se poate sa joci in asa hal , oricat de bine ai jucat in repriza a 2-a
gianni
27-11-2006, 08:22 AM
Rapidul are probleme, dupa parerea mea: merge bine doar o repriza, fie prima, fie a a doua!
Oricum, saptamana aceasta aflam cum o sa fie: alba sau neagra!
nigga_thebest
27-11-2006, 08:34 PM
gianni nu cred ca e o problema... cred ca la meciul cu Mlada a fost pur si simplu o tratare a meciului necorespunzatoare.. i-au luat de sus si asta nu a fost deloc bine.. In campionat echipa merge unsa , iar daca bateam pe mlada chiar puteam sa spunem c asuntem cea mai in forma echipa din romania dar asa am putea pati ce a patit dinamo anul trecut :)
gianni
28-11-2006, 08:21 AM
Ramane sa vedem ce vom face la Atena! Dinamo poate sa obtina un rezultat pozitiv!
little_foot
28-11-2006, 10:23 AM
gianni nu cred ca e o problema... cred ca la meciul cu Mlada a fost pur si simplu o tratare a meciului necorespunzatoare.. i-au luat de sus si asta nu a fost deloc bine.. In campionat echipa merge unsa , iar daca bateam pe mlada chiar puteam sa spunem c asuntem cea mai in forma echipa din romania dar asa am putea pati ce a patit dinamo anul trecut :)
[/b]
Esti sigur ca merge unsa? Meciul cu Nationalul nu prea a demonstrat chestia asta. Ati tremurat serios pe final. Personal cred ca Rapidul va rata calificarea in primavara europeana.
sisu_stelistul
28-11-2006, 12:28 PM
Mlada , desi o echipa fara nume este intr-o forma de invidiat, dar Rapidul a avut ocazii si a pierdut "ca proasta", Dinamo putea sa rezolve calificarea de la bruge dar nu o sa aiba probleme.
SSORIN
28-11-2006, 12:58 PM
Si Dinamo si Rapid vor avea meciuri grele. Dinamo va intalni o echipa care isi va juca ultima sansa de calificare iar Rapid va trebui sa bata altfel vor avea sanse foarte mici sa mearga in primavara.
Jokes
28-11-2006, 06:50 PM
Sper sa se descurce Edel,are meci greu mai ales ca este primul de asa importanta pentru el.Din pacate Coman sta 3 saptamani pe bara,a fost diagnosticat cu tendinită la braţul stāng
nigga_thebest
28-11-2006, 10:06 PM
little .. nu cred ca ai vazut meciul... pe bune.. nu au miscat pana in minutul 80 la eliminarea lui Sapunaru de abia treceau de mijlocul terenului.. am ratat foarte foarte mult.... jucatorii s-au odihnit probabil pentru meciul de la atena .. poate ca nu se vor califica dar in campionat chiar joaca bine .. :)
PICIU
28-11-2006, 10:34 PM
Dinamo a jucat cu prea multa teama! Putea sa invinga! Galamaz a fost slab de tot! In rest, mi-a placut de Dinamo! Cat despre meciul Rapidului, ce sa mai zic: portarul cehilor a foat de nebatut! Rapidul merita sa invinga, dupa cum a jucat in repriza a doua! Asa cum s-a mai spus: Rapidul mai are un meci si potem spera sa invinga! amai facut-o si altadata! Daca joaca cum a facut-o aseara, in cea de-a doua repriza, avem mari sanse!
Si mai lasati "ura" aceasta dintre suporteri! In chestii de genul acesta, suntem in primul rand romani! Pana si Borcea a tinut cu Steaua in meciul cu Kievul!
[/b]
nu vezi ce ofticat e yahoo ca dinamo a facut 1-1 la brugge si e aproape calificata, iar rapidul e aproape eleminata
gianni
29-11-2006, 08:09 AM
Dinamo joaca diseara si sper sa obtina victoria! Sper ca si Rapidul sa joace maine dezinvolt si sa invinga! Dintre cele doua, cele mai mari sanse le are Dinamo, dar nici Rapidul nu trebuie subestimat! Pana la urma a fost acceptat Edel de catre cei de la Uefa!?
PICIU
29-11-2006, 08:22 AM
da a fost acceptat si el cred ca va apara la atena
little_foot
29-11-2006, 08:59 AM
little .. nu cred ca ai vazut meciul... pe bune.. nu au miscat pana in minutul 80 la eliminarea lui Sapunaru de abia treceau de mijlocul terenului.. am ratat foarte foarte mult.... jucatorii s-au odihnit probabil pentru meciul de la atena .. poate ca nu se vor califica dar in campionat chiar joaca bine .. :)
[/b]
O echipa joaca bine daca joaca constant bine toate cele 90 de minute. Daca o duci 80 de minute cu dominarea dai 1 gol si ultimele 10 minute te inghesuie aia in careu si-ti dau ei 2 nu o sa ii planga nimeni ca au dominat 80 de minute si au pierdut.
sisu_stelistul
29-11-2006, 11:38 AM
Edel e mai bun ca minca, minca e un gafeur de prima clasa, o sa jucati mia bine cu edel, dar tot nu se ridica la valoarea lui Coman. Dinamo o sa bata diseara, deoarece leverkusen numai este echipa de acum cativa ani care juca finala UCL cu real.
nigga_thebest
29-11-2006, 06:15 PM
da rezultatul conetaza.. dar asta nu inseamnaca nu au jucat bine.. plus ca in meciul cu national socul s-a facut dupa eliminarea cam usoara zic eu a lui Sapunaru
Jokes
29-11-2006, 09:02 PM
Asta chiar le intrece pe toate!!! (http://www.prosport.ro/articole/zotta-am-trait-o-umilinta-peste-care-vom-trece-greu/16965)
PICIU
29-11-2006, 10:08 PM
Dinamo e condusa.gaez parca era un trecator.............s-a uitat cum intra mingea in poarta
bullzeye
29-11-2006, 11:44 PM
Deci s-au calificat si prafuitii astia pe care ii mai simpatizez eu. Ce-i drept e ca meciul a fost destul de slab, iar echipa a jucat la fel. Prea bine nu-i vad pentru primavara dar macar au ajuns acolo.
yahoo
29-11-2006, 11:47 PM
3 goluri venite asa din senin, mai mult pe bulan. Frumos lucrat ultimul. Dar meciul a fost unul sub mediocru, execrabil.
sisu_stelistul
30-11-2006, 09:56 AM
Dinamo a castigat pana una alta, si daca conducerea este desteapta si la iarna va face miscarile necesare, sunt sigur ca va avea cel mai bun parcurs dintre echipele ramase in uefa. Legat de meciul rapidului de diseara, Pana nu est un adversar asa de dificil, daca ar fi si rapidisti in forma, nu ar avea probleme cu ei.
PICIU
30-11-2006, 10:18 AM
3 goluri venite asa din senin, mai mult pe bulan. Frumos lucrat ultimul. Dar meciul a fost unul sub mediocru, execrabil.
[/b]
de cat ca rapid care isi creeaza 10 ocazii si da un gol..........Dinamo a jucat in seara asta la rezultat.cu aceasta victorie dinamo demonstreaza ca e cea mai buna echipa din romania
yahoo
30-11-2006, 10:59 AM
Eh, ocupati locul 2 si o sa jucati cu o echipa de UCL. Echipele din grupa lui dinamo au avut doar numele de partea lor, ca jocul lor a fost unul de divizia B. Oricum mai e Tottenham si dupaia un Werder, Celtic/Benfica, Sporting, cam pana acolo o sa mearga dinamo.
bullzeye
30-11-2006, 11:36 AM
Lasa ca e bina ca macar au ajuns acolo, altii s-ar putea sa nici nu prinda primavara. Si oricum, mijlocul Bundesliga-ei crezi tu ca e Divizia B?! Dinamo a batut aseara e echipa nemteasca de valoare medie din Bundesliga, ceea ce nu e asa rau, nu o echipa de Divizia B sau altceva cum iti place tie sa crezi.
P.S. Anul asta se pare ca Dinamo e chipa care a pus cel mai mult umarul la coeficientul tarii.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../tcoef2007.html (http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/tcoef2007.html)
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/d.../ccoef2007.html (http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/data/method3/ccoef2007.html)
gianni
30-11-2006, 02:46 PM
Dinamo a invins aseara si s-a calificat in primavara europeana! Felicitari!
Urmeaza si Rapidul!?
Ba, mie mi-a placut de Dinamo aseara..cred ca le-a fost greu sa revina pe tabela dar au reusit. Mi-a placut golul 2 unde s-a vazut mai mult frica fundasilor de loviturile libere ale lui Niculescu pentru ca nici unul nu a atacat decisiv la Ganea..
yahoo
30-11-2006, 08:10 PM
N-ati vazut ma cum a jucat Leverkusen aseara, nu legau 2 pase, dezinvoltura, de toate.
bullzeye
30-11-2006, 08:30 PM
Poate ca nemtii nu reuseau sa lege nici doua pase si sa-si creeze ocazii claew ca au inchis foarte bine dinamovistii jocul, dupa cum a zis si Dragomir. Jocul nu a fost foarte spactaculos, iar eu nu pot sa fiu foarte incantat de prestatia lor cand echipele cu adevarat mari fixeaza cu totul alte standarde, dar poate sunt eu prea pretentios.
nigga_thebest
01-12-2006, 08:58 AM
Pao Rapid 0-0 un rezultat la care inca mai putem spera... Nu am jucat chiar rau dar nici prea bine :).. oricum FORZA Pao :D
stati la mana a 2 rezultate, asta e partea nasoala...
N-ati vazut ma cum a jucat Leverkusen aseara, nu legau 2 pase, dezinvoltura, de toate.
[/b]
cam ca si Rapidul anul trecut,cand a jucat cu echipele germane
SSORIN
01-12-2006, 01:06 PM
Pentru Rapid cel mai inportant meci din cele 2 care urmeaza in grupa sa este PSG - Panathinaikos pentru ca in cazul unei victorii a francezilor vor face 5 puncte vor trece peste Rapid. Meciul dintre Hapoel si Mlada nu prea conteaza pentru la orice rezultat (1,X sau 2) Rapidul ramane pe 3. Deci PSG nu trebuie sa castige, numai asa Rapid se poate califica.
Time2Chill
01-12-2006, 03:00 PM
Orice ati zice, si orice s-ar intampla in meciul de la paris, rapidul a jucat penibil in grupele uefa, 4 egaluri... 2 de 0-0 si in celelalte meciuri rapidul a fost condusa de fiecare data, se pare ca acea calificare, in extremis obtinuta, nu a fost doar o intamplare...
In meciul cu Panta aia au jucat cu rezervele si rapidul n-a putut avea mai mult de 2 ocazii. aia nici macare nu au vrut sa bata rapidul, dar ei au fost atat de incompetenti incat nu au putut s-o bage in ate... ma rog a bagat-o putin EDEL... dar bine ca nu a bagat-o de tot
yahoo
01-12-2006, 03:18 PM
Prost n-am jucat, dar s-au aparat bine si au atacat foarte periculos.
Vorba unui jurnalist, fara victorie nu meriti sa mergi mai departe dar si fara infrangere nu merita sa fi eliminat!
bullzeye
01-12-2006, 06:47 PM
Ba ati juact prost, va e greu sa recunoasteti dar asta e adevarul. Le spune bine Time2Chill.
nigga_thebest
01-12-2006, 07:04 PM
nu a jucat cu rezervele.. au menajat 2 jucatori :P.. si la rapid au lipsit destui jucatori :P si nu cred ca am jucat prost dar nici nu pot sa zic ca am jucat bine... Acum pot sa zic ca meritam si sa ne calificam dar la fel de bine meritam si sa nu ne calificam.. Puteam sa castigam toate meciurile .. puteam sa le si pierdem toate.. deci totul depinde de noroc :)
PICIU
02-12-2006, 09:47 PM
Prost n-am jucat, dar s-au aparat bine si au atacat foarte periculos.
Vorba unui jurnalist, fara victorie nu meriti sa mergi mai departe dar si fara infrangere nu merita sa fi eliminat!
[/b]
daca u spui ca dinamo a jucat prost si rapidul a jucat bine in ultimile meciuri din uefa, inseamna ca nu ai nici o treaba cu fotbalul
yahoo
02-12-2006, 11:50 PM
Asa e ma, cum zici tu, n-am nici o treaba cu fotbalul. Cat ti-a luat sa ajungi la concluzia aceea?
Voi marcati din 2 suturi, atat, noi nu!
Jokes
03-12-2006, 01:06 PM
Variantele Rapidului de calificare!!!
• Varianta 1: Panathinaikos si Hapoel cistiga - Rapid se claseaza pe locul 3 si obtine calificarea.
• Varianta 2: Panathinaikos cistiga, iar Hapoel si Mlada termina la egalitate - Rapid se claseaza pe locul 3 si obtine calificarea.
• Varianta 3: Panathinaikos si Mlada cistiga - Rapid se claseaza pe locul 3, la egalitate cu Hapoel, dar despartite de golaveraj. In acest moment, Rapid are un golaveraj de 3-3, in timp ce Hapoel de 6-6, dar o infringere cu Mlada i-ar aduce, implicit, un golaveraj negativ, dupa ultimele meciuri din grupa.
• Varianta 4: Panathinaikos si PSG incheie la egalitate, iar Hapoel cistiga - Rapid se claseaza pe locul 3 si obtine calificarea.
• Varianta 5: Panathinaikos-PSG si Hapoel-Mlada se incheie la egalitate - Rapid se califica de pe locul 3.
• Varianta 6: Panathinaikos si PSG remizeaza, in timp ce Mlada cistiga la Tel Aviv - Rapid se claseaza pe locul 3, la egalitate cu Hapoel, dar despartite de golaveraj. In acest moment, Rapid are un golaveraj de 3-3, in timp ce Hapoel de 6-6, dar o infringere cu Mlada i-ar aduce, implicit, un golaveraj negativ, dupa ultimele meciuri din grupa.
Din astea 6,macar una sa se adevereasca!!!
nigga_thebest
03-12-2006, 02:18 PM
astea sunt combinatii fara sens... Pao trebuie sa nu piarda la paris si gata.. :P
PICIU
03-12-2006, 10:10 PM
Variantele Rapidului de calificare!!!
• Varianta 1: Panathinaikos si Hapoel cistiga - Rapid se claseaza pe locul 3 si obtine calificarea.
• Varianta 2: Panathinaikos cistiga, iar Hapoel si Mlada termina la egalitate - Rapid se claseaza pe locul 3 si obtine calificarea.
• Varianta 3: Panathinaikos si Mlada cistiga - Rapid se claseaza pe locul 3, la egalitate cu Hapoel, dar despartite de golaveraj. In acest moment, Rapid are un golaveraj de 3-3, in timp ce Hapoel de 6-6, dar o infringere cu Mlada i-ar aduce, implicit, un golaveraj negativ, dupa ultimele meciuri din grupa.
• Varianta 4: Panathinaikos si PSG incheie la egalitate, iar Hapoel cistiga - Rapid se claseaza pe locul 3 si obtine calificarea.
• Varianta 5: Panathinaikos-PSG si Hapoel-Mlada se incheie la egalitate - Rapid se califica de pe locul 3.
• Varianta 6: Panathinaikos si PSG remizeaza, in timp ce Mlada cistiga la Tel Aviv - Rapid se claseaza pe locul 3, la egalitate cu Hapoel, dar despartite de golaveraj. In acest moment, Rapid are un golaveraj de 3-3, in timp ce Hapoel de 6-6, dar o infringere cu Mlada i-ar aduce, implicit, un golaveraj negativ, dupa ultimele meciuri din grupa.
Din astea 6,macar una sa se adevereasca!!!
[/b]
mai bine puneai ca PSG nu trebuie sa bata pe panathinaikos si intelegeau toti......
gianni
04-12-2006, 08:51 AM
Important ca nu au fost invinsi in niciunul dintre meciurile jucate! Rapidul merita sa se califice in primavara europeana! Totusi, niciodata, nu-i bine cand stai la mana altora!
Jokes
05-12-2006, 09:41 PM
Puteau lejer sa castige 2 meciuri,eu cel putin nu sunt multumit,sunt curios totusi ce jucatori vor pleca
Eu cred ca o sa plece si Lucescu. Nu e in totalitate vina lui dar are si el coltisorul sau.
Cred ca vina principala vine de la presiunea rezultatelor de anul trecut cumulata cu niste transferuri proaste ( numai Lazar concretizand)
little_foot
06-12-2006, 11:41 AM
Il uiti pe Molodovan. Fara el multe puncte ar fi fost pierdute. Lucescu se pare ca s-a cam blocat. Presiunea mare...se gandeste probabil ca ar fi trebuit sa plece la Timisoara.
sisu_stelistul
06-12-2006, 12:16 PM
Sabau nu ar fi mai bun decat Lucescu, ar trebui sa-l pastreze, astazi sper sa castige Steaua, dar vad ca nici ea nu joaca cu toti titularii.
gianni
06-12-2006, 02:59 PM
Steaua trebuie sa joace relaxat astazi, pentru ca nu mai are nicio presiune! Adica sa faca spectacol!
Lyon-ul va juca probabil cu rezervele, o sansa in plus pentru noi, suntem calificati, presiune nu exista, om trai si om vedea.. :)
sisu_stelistul
06-12-2006, 11:11 PM
Pana acum am dominat, putea sa fie 2/3-1. Sper sa castigam pana la urma, succes steaua.
yahoo
06-12-2006, 11:46 PM
Lyon-ul a jucat cu rezervele si asta s-a vazut. Oricum steaua a avut probleme si cu aceasta formula. Au jucat bine dar s-au complicat in fata portii, Banel e dus, Oprita e jucator de Unirea Urziceni.
Cate un egal pentru fiecare. Oare si ucrainienii au jucat relaxat?
Ratonu
06-12-2006, 11:56 PM
Alt meci in mare parte plictisitor, dar, interesant, cu cele mai bune momente ale Stelei in CL-ul curent si cred ca asta se datoreaza in mare parte lui Radoi. Cum era si normal, Thereau a fost inexistent.
Jokes
07-12-2006, 01:59 PM
Se pare ca francezul are clasa decat petru campionatul intern,deci asa de slabi suntem?!
Ratonu
07-12-2006, 02:02 PM
Francezul e un pomanagiu supraevaluat care deocamdata nu a facut nimic deosebit la Steaua.
nigga_thebest
07-12-2006, 04:26 PM
nu a facut nimic dar marcheaza non stop...:| intr-o echipa enevoie si de pomanagii :D
sisu_stelistul
07-12-2006, 08:52 PM
Da, dar mie imi place cum joaca, sper sa mai trasnferam cativa jucatori la iarna, si sa nu plece nimeni. Realul a folosit niste jucatori sub cei ai lui Lyon(ma refer la cei folositi aseara).
gianni
08-12-2006, 08:53 AM
Steaua a scos un egal nesperat! Nu cred ca mai sta mult Dica la Steaua!
Oricum, am iesit cu fruntea sus din aceasta grupa! Eu zic ca se putea si mai bine, daca nu pierdeam prosteste la Real acasa!
PICIU
13-12-2006, 10:14 PM
PSG - PAnatinaikos 1-0.......ce gol a luat ebede.
nigga_thebest
13-12-2006, 10:25 PM
ce blat nerusinat... si ce portar taran :)
cand zici blat cred ca esti ironic, nici nu s-a pus problema de asa ceva...daca portarul ala a fost vai capul lui, asta e. Pana la urma voi trebuia sa fiti deja calificati din prestatii, nu sa asteptati la mana unor greci veniti cu rezervele in deplasare..
Imi pare rau sincer, mi-ar fi placut 3 echipe in primavara dar asta a fost sa fie..
sisu_stelistul
13-12-2006, 10:55 PM
4-0, asta este, rapidul nu are noroc, mare pacat.
nigga_thebest
13-12-2006, 11:09 PM
tuby... chiar e blat ....am avut parerea asta de la inceputul meciului... jucatorii greci nu fortau deloc.. nu erau deloc agresivi... si ocaziile pe care le-au avut grecii la inceput au aratat doar slabiciunile francezilor... si portaru ala parca se trage de mingi :|
JohnnyUSA
13-12-2006, 11:11 PM
Eu zic sa incetati sa va miorlaiti cu blaturi & shit. Cum a zis si Tuby, erati buni, cu stateati la mana unor greci. Acum asta este priviti inainte cu barbatie, nu incepeti cu noroiul tipic romanesc.
nigga_thebest
13-12-2006, 11:15 PM
Johnny... si eu zic ca trebuia sa fim calificati si sa nu fim la mana grecilor .... normal ca e vina echipei.... dar tot blat e :)
yahoo
13-12-2006, 11:34 PM
La 1-0 m-am dus sa ma joc. M-am uitat cand era 2-0, am inchis tele-ul 5 minute, si........era 4-0 :P Fain rau, chiar ma apuca rasu la 4-0.
51% nu meritam calificarea pt ca n-am castigat, dar iti ramane un gust amar cand nu pierzi.
gianni
14-12-2006, 07:59 AM
Rezultatul era unul asteptat! Poate, daca Rapidul reusea sa castige meciurile mai usoare, atunci nu se ajungea aici! Cred ca o sa se lase cu scandal! Sa vedem ce face Dianmo diseara, dar asa cum a spus Ganea, ei merg mai mult la cumparaturi!
PICIU
14-12-2006, 10:48 AM
ar fi bine o victorie pt dinamo, ca sa cada cu o echipa mai usoara.................
Probabil Lucescu o sa plece nemaiavandu-l pe Vama sprijin, nu stiu daca e bine sau nu, poate socul o sa-i trezeasca, poate putin timp daca mai aveau impreuna isi reveneau, ma rog, e treaba lor.
Cat despre Dinamo, prevad un egal, englezii nu vor forta.
sisu_stelistul
14-12-2006, 09:12 PM
Blat 100% nu e, dar a fost diferenta de atitudine fata de meci. Nu cred ca va faceati voi prea multe sperante oricum.
yahoo
14-12-2006, 11:13 PM
3-0, si inca mai e de jucat. Sincer sa fiu putea fi lejer 5 sau 6-0. Indiferent cu cine va pica din UCL, dinamo pleaca cu sansa a doua!
S-a vazut atitudinea voastra din meci...domne plecam in Anglia la cumparaturi..si noi am facut-o la Lyon dar parca sunt ceva deosebiri intre meciul nostru si al vostru...poate va mai treziti cu ocazia asta...nu e inca anul vostru.
yahoo
15-12-2006, 12:27 AM
Anu asta vom avea meciuri mult mai grele decat in sezonul trecut. dinamo indiferent de adversarul din 16zecimi, va avea 2 meciuri imposibile. In primul rand ma uit la echipele care vin din UCL, iar cea mai "usoara" echipa, AEK, a batut Milanul la Atena.
Steaua si ea va avea meciuri grele. Diferenta dintre posibili adversari e mare, dar nu trebuie subestimati.
In fine, pot zice ca nu o sa adunam prea multe puncte dupa aceasta faza. Pana la urma is realist cand zic ca vom avea o "primavara" scurta!
JohnnyUSA
15-12-2006, 12:29 AM
Sunt curios, si putin rautacios si pun o intrebare Yahoo, daca era Rapidul acolo .. tot asa scurta era primavara?
Acum redevenind seriosi, si eu cred acelasi lucru, nu vad nici Steaua nici Dinamo facand ceea ce au reusit Steaua alaturi de Rapid anul trecut.
yahoo
15-12-2006, 12:52 AM
Rangers, AZ, Blackburn, Tottenham, Espanyol, Newcastle, Parma...... Da, tot la fel de scurta ar fi fost vara, sunt 4 echipe cu acelasi stil de joc englezesc, noi avem o fobie cu echipele engleze. AZ stim cu totii cum joaca acasa, Espanyol intotdeauna o surpriza placuta sau nu si Parma sa zicem un adversar acceptabil.
Daca trece de 16zecimi, cu siguranta Steaua va da peste una sau 2 echipe engleze. Dinamo, nu trece de 16zecimi, inca odata, ma raportez la numele echipelor venite din UCL si la jocul prestat de aceastea.
Cupa UEFA va fi castigata de o echipa engleza sau de Werder Bremen.
gianni
15-12-2006, 08:08 AM
Inclin sa va dau dreptate! Parca nu este entuziasmul de anul trecut, cand Steaua a practicat un fotbal deosebit! Bine, parca atunci se simtea inca amprenta lui Protasov!
Infrangetrea lui Dinamo nu vreau sa o comentez! A fost un meci fara istoric, mai ales ca dinamovistii au fost in Anglia la shopping!
sisu_stelistul
15-12-2006, 11:38 AM
Eu cred ca dupa pauza de iarna o sa vedem o alta steaua, mai buna, si un alt dinamo, mai slab. Oricum sper ca ambele sa ajunga macar in optimi.
gianni
15-12-2006, 11:45 AM
Ehe, mi-as dori eu sa fie asa! Insa, in Cupele Europene, mi-as dori sa aiba un parcurs cat mai lung!
nigga_thebest
15-12-2006, 02:39 PM
benfica dinamo
sevilla steaua..
ce sa mai.... daca dinamo ar mai avea sanse si alea mici.. steaua nu are nicio sansa :)
Jokes
16-12-2006, 09:59 AM
Si benfica este o echipa destul de grea pt Dinamo,cred ca aceste echipe o sa cam incurce planurile.Cat despre Sevillia,doar o minune ne mai poate salva :huh:
sisu_stelistul
16-12-2006, 10:37 AM
Tragerea la sorti pt. Dinamo este buna, Benfica este o echipa de batut, o sa se chinuie,dar vor reusi. IN schimb steaua a picat cu cea mai buna echipa ramasa in competitie, cea mai in forma.
SSORIN
16-12-2006, 10:50 AM
Poate ca pentru dinamo se putea si mai rau. Dar la steaua nu mai am ce sa zic, mai greu decat atat nu se putea, vor fi 2 meciuri foarte grele, daca echipa nu isi revine in pauza asta nu avem nicio sansa.
Time2Chill
16-12-2006, 12:41 PM
O sa vedem pe 14/15 febr ce se va intampla. La prima vedere Steaua nu are nicio sansa, dar ramane de vazut... poate aduc ceva jucatori de valoare, dar ma indoiesc... cu echipa actuala, nu vom face performanta anul acesta.
Dinamo poate trece de Bemfica, daca va face un meci foarte bun in deplasare si va sta bine in defensiva in Groapa...
yahoo
16-12-2006, 05:29 PM
Gata, pana aici ne-a fost anul asta!
Ratonu
16-12-2006, 06:01 PM
Pe Dinamo ii vad cu sanse bunicele daca isi tin capul la joc. Se putea mult mai rau. Pentru Steaua nu pot spera decat la un joc decent si nu foarte multe goluri primite.
Dupa mine, Sevilla, Spartak si Werder sunt cele mai tari echipe din UEFA in momentul asta.
nici eu nu le dau mari sanse desi am mai scos noi detinatoarea in curs a trofeului :)
Nu stiu ce sa zic, Sevilla defileaza cu tot inafare de Barca si cateodata si cu ei, Benfica e acolo sus ca de obicei..poate inca 2 transferuri chiar reusite sa putem avea pretentii.
Time2Chill
17-12-2006, 10:58 AM
Cred ca ati onservat ca in fiecare an ne vine o detinatoarea trofeului in Romania, dar pana acum i-am cam scos, excetand pe Liverpool... dar eu inca nutresc sperata ca ne vom califica, desi este doar o speranta...
shinoda
17-12-2006, 11:28 PM
e multe si e grele. Parerea mea...pana aici ne`a fost sezonul asta. Mult prea puternica mi se pare Sevilla, cat despre Benfica nu sunt ei cine stie ce, dar nu vad pe Dinamo trecand de portughezi.
gianni
18-12-2006, 04:02 PM
Oho! Sa ne antrenam bine iarna aceasta, altfel o sa ne facem de rusine!
Sevillia este cea mai tare echipa, o dovedeste si evolutia din campionatul Spaniei!
Dinamo va juca cu Benfica si eu ii dau oarece sanse!
Vom trai si vom vedea!
yahoo
14-02-2007, 11:47 PM
In sfarsit! GOL Benfica. Ce eliberare!
pikciu
14-02-2007, 11:49 PM
asa e... tocmai vorbeam cu un prieten ca ma enerveaza benfica, si apoi... gool :D
Time2Chill
15-02-2007, 12:01 AM
Dinamo a practicat un joc penibil, de fapt n-a jucat nimic, a incercat sa se apare si a patit-o pe pielea ei... Si acum aud discursuri de genul, "meci echilibrat", "am jucat bine"... sa fim seriosi.
P.S. Un meci de fotbal dureaza 90 de minute
tza2k
15-02-2007, 12:05 AM
Iar vine dinu cu "a fost un joc echilibrat", echipele au jucat o asezare tactica cu portarii n careu si au folosit un 1-3-2-1-3-1 care s-a schimbat la pauza intr-un 1-9-1 si apoi s-a rupt jocul prin schimbarea tactica a jocului :D
Dinamo a jucat f prost azi, ma mir ce meci o fi vazut rednic si dinu ? Unul echlibrat ? No way !
yahoo
15-02-2007, 12:12 AM
Dinamo a jucat ceva 1-3-6! S-au aparat mai tot meciul. Oricum Dinamo a avut mare noroc de Lobont, putea fi lejer 3,4 zero!
Danciulescu: "Nu are ce sa facem" YES, ROMANA RULLZ!
Saint
15-02-2007, 09:21 AM
Nu stiu ce sa zic, Sevilla defileaza cu tot inafare de Barca si cateodata si cu ei...
Nu poti sa compari astfel. Fiindca o echipa joaca altfel in meciurile din cupele europene, si altfel in "diviziile mama"! Benfica si-a luat bataie de la o echipa din a doua divizie! Barcelona si-a mai luat bataie prin campionat de la echipe mai slabute. Tottenham in Anglia nu o duce foarte bine, etc, si lista continua!
Eu cred in sansa Stelei, in seara asta. Sa speram ca va face un meci frumos ^_^
sisu_stelistul
15-02-2007, 10:46 AM
Pacat de Dinamo, desi stelist aseara am inteles ca este in interesul romaniei sa castige dinamo. Ea a fost aproape de a castiga mai ales cu ajutorul lui Lobont, dar din pacate a pierdu cu mult ghinion. Sa speram ca Steaua va avea noroc diseara.
tza2k
15-02-2007, 11:45 AM
Sisu zi-mi si mie cand dinamo a fost "aproape de a castiga" cu benfica aseara ?
SSORIN
15-02-2007, 12:16 PM
Aseara Dinamo a fost aproape de a obtine un rezultat care i-ar fi dat mai multe sanse la calificare, au fost departe de victorie. Rezultatul a fost unul normal, Benfica a avut 3-4 ocazii de gol in timp ce Dinamo a avut decat una.In a 2-a repriza nu au jucat mai nimic, au avut noroc cu Lobont care a scos niste mingi grele ca altfel altul era scorul.Dinamo poate intoarce rezultatul la Bucuresti.
Ratonu
15-02-2007, 12:48 PM
Aseară am scris aici (http://visatorul.blogspot.com/2007/02/cugetri-benfica-dinamo.html) nişte impresii rapide despre meci.
Aş mai avea de adăguat că după bara din lovitură liberă aveam impresia că mai văzusem scenariul ăsta şi eram sigur că urma să se termine 0-0 şi că mă aştept ca ambele echipe să joace mai bine īn retur.
-Dany-
15-02-2007, 01:22 PM
Sa fim sinceri ..Dinamo nu a fost pe teren...doar lobontz ... rezultatul e drept , desi sunt roman ..recunosc!
yahoo, rRapid la ce ora joaca?
Nu schimba subiectul, catzelusule, ati jucat prost si v-au muscat aia de coada!
gianni
15-02-2007, 02:48 PM
Penibil! Nici 0-0 nu era un rezultat prea bun! Sper sa se revanseze Steaua diseara! Hai Steaua!
Nici pe Steaua nu o vad cu prea multe sanse . Am inteles ca o sa joaca un 4-3-3 cu Thereau varf si Nicolita si Para care vor urca sa il ajute . Asta inseamna ca nu va fi decat un jucator de careu , Thereau.
gianni
15-02-2007, 04:06 PM
Steaua are o datorie de platit tuturor suporterilor: finala ratata anul trecut!
Acum are sansa sa arate daca merita sa joace finala!
eu nu cred ca au ramas in vreun fel datori sezonul trecut..ba chiar au indeplinit mai mult decat si-au propus si mai mult decat am sperat oricare dintre noi.
Aseara ar fi fost foarte bun un egal..e enervant ca au luat gol pe final, desi portughezii au avut vreo 3,4 ocazii clare in timp ce noi..prea putin.
nigga_thebest
15-02-2007, 04:14 PM
dinamo nu a jucat nimic... nu am fost cel mai infocat suporter dar cred ca am vrut sa castige dinamo :D nu cred ca mai sunt sanse... si spun asta nu din cauza scorului ci mai mult datorita jocului
-=FaN MaNcHeStEr=-
15-02-2007, 04:17 PM
dinamo nici macar nu a avut un sut pe poarta...asa ca nu au aratat nimic...bine ca il au pe Lobont...ca fara el...ar fi fost si mai rau....dar dinamo o sa bata la Bucuresti...pentru ca sunt buni cand joaca acasa
gianni
15-02-2007, 04:30 PM
Lobont a jucat foarte bine! Poate ca Dinamo va reusi sa intoarca rezultatul la Bucuresti! Sper ca Steaua sa joace mult mai bine decat a facut-o in anumite meciuri din CL!
Omega
15-02-2007, 06:11 PM
Dinamo s-a dus in Portugalia cu prea mult respect fata de adversari, au jucat cu frica, de fapt nu prea au jucat fotbal :D ... Si unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Dupa parerea mea calificarea inca se joaca. In ceea ce priveste Steaua nu-mi dau cu parerea inca despre soarta calificarii dar ca un prognostic as zice ca 0-0 sau 1-0 pentru Steaua, sper ca nu-s prea optimist :p .
sisu_stelistul
15-02-2007, 08:03 PM
Sisu zi-mi si mie cand dinamo a fost "aproape de a castiga" cu benfica aseara ?
Remiza este ca o victorie.
tza2k
15-02-2007, 09:19 PM
Steaua 0 - Sevilla 1 la pauza :huh:
De ce te miri, voiati mai mult?
tza2k
15-02-2007, 09:29 PM
Lasa ma ca fata de dinamo , a facut mai mult aseara : a avut un gol anulat pe merit asta e drept , a avut o bara si 1 sut sau 2 pe poarta .
Apropo alex, rapid cand joaca ?
Ce treaba are rapid cu meciul stelei? Acum joaca steaua, discutam despre steaua, cand o sa joace rapid discutam despre rapid! Vrei sa iti fac teoria chibritului aici?
nigga_thebest
15-02-2007, 09:34 PM
cand a jucat rapidul , noi am fost primii care am zis ca e vina noastra si am fost varza... acum asteptam sa faceti si voi la fel... :D
sisu_stelistul
15-02-2007, 09:42 PM
Se vede clar diferenta de valoare dintre cele 2 echipe.
tza2k
15-02-2007, 09:44 PM
Eu nu prea o vad . Ce diferenta de valoare sa fie intre castigatoarea cupei uefa si semifinalista ? cam aceiasi sau f apropiata .
Kellerman inca un atac subtil asupra stelistilor de pe forumu asta si ai zburat de aici.
On topic - momentan au o clasa peste noi..nu joaca cu toate vedetele, calm si relaxati..la noi se vede putina crispare la Cernea, am luat golul din cauza lui. Un plus clar pentru Banel care spre surprinderea mea a jucat bine, revin dupa meci.
tza2k
15-02-2007, 10:03 PM
2-0 acuma
sisu_stelistul
15-02-2007, 10:15 PM
Vezi, 2-0 si mai zici ca nu e diferenta, din pacate Steaua ca si toate echipele romanesti joaca mai prost ca anu trecut. Iar Sevilla joaca mai bine ca anul trecut tot este pe loc de liga chiar daca a jucat mai slab in ultimele meciuri.
MuRaZoR
15-02-2007, 10:27 PM
hahalerelor cand am zis ca nu jucam nimica ati spus ca asta se intampla doar in amicale dar na ... becalismu' , poate nu ma pricem eu la fotbal dar totusi am avut dreptate ^_^
Eu v-am zis sa nu va incredeti prea mult in forma celor de la Sevilla din campionat pt ca e diferenta mare!
nigga_thebest
15-02-2007, 10:31 PM
pana la urma un meci foarte asemanator cu cel de ieri, parca stiaua a jucat mai bine dar a luat mai multe...
care e faza? nu se transmite returul?
yahoo
15-02-2007, 11:07 PM
Eu nu inteleg ma cat optimism pot avea unii? Voi chiar credeati ca puteti bate Sevilla? Imi place declaratia lui Iacob care a zis ca au intrat timorati, cand luni de zile se incurajau singuri si se gandeau sa intre relaxati si concentrati!
@tubi: Nope, nu se transmite la tele!
andreiutzu
15-02-2007, 11:54 PM
A iesit destul de nasol..:( ...din 1-0 a ajuns 0-2
yahoo
16-02-2007, 12:49 AM
Parerea mea e ca Cernea si-a dovedit in seara asta calitatile limitate sau mai bine spus e portar de Liga I si atat! Sa vedem ce va face Andrey, cel putin sper sa fie un portar mult mai bun. Seriozitatea lui imi inspira acest lucru, dar vedem a primu meci!
gianni
16-02-2007, 08:15 AM
De la faza golului anulat, Steaua s-a "taiat", n-a mai evoluat cu entuziasmul de altadat`; ce bine era daca ramanea Protasov la Steaua! "Zeroli" mai are multe de invatat! Imi pare rau, de fapt nu-mi pare rau, pentru Steaua! Mai avem mult de munca si din vorbe nu putem castiga campionate si cupe!
sisu_stelistul
16-02-2007, 10:52 AM
Steaua si ca si dinamo nu mai au forma de anul trecut nu pot sa-mi dau seama de ce, oricum am avut si ghinion de adversari grei. Andrey probabil va juca mai bine dcat cernea, dar nici cernea nu a jucat asa de prost, nu trebuie sa-i facem acum ca lui Carlos dupa niste gafe, se pare ca nici el nu rezista presiunii.
xdevil
16-02-2007, 12:02 PM
Dinamo se va califica, Steaua nu. Despre Cernea... stiam ca e un portar slab. Mie mi-a placut tot timpul Carlos. Nu era un portar slab dar cred ca avea nevoie de un psiholog.
toti portarii considerati buni au si aparari de valoare in fata lor daca observati,trebuie sa recunoastem ca Steaua nu are linie de fund,cred ca lui Dinamo i-a lipsit viteza Stelei iar lui Steaua apararea si portarul lui Dinamo
MuRaZoR
16-02-2007, 02:38 PM
ce-ai comiso cu(,) carlosh
Time2Chill
16-02-2007, 02:55 PM
Dinamo se va califica
De ce esti asa de sigur? Pentru ca dinamo sa se califice trebuie sa mercheze, crezi ca poate marca cu un singur sut pe poarta, ca in meciul tur? Ce te face sa crezi ca intr-o saptamana echipa va evolua mult mai bine?
la Steaua cu ce le-a ajutat ca au tras mai mult la poarta?Mulge Becali oile mai cu foc?
nigga_thebest
16-02-2007, 03:22 PM
nu mai sunt sanse... ori cat de optimisti ati sau am fi .. nu mai sunt sanse.. Benfica e peste dinamo ; mie nu imi suna deloc bine chestia aia cu " ce a aratat benfica in plus?" a fost o dominare copioasa si punct...
-=FaN MaNcHeStEr=-
16-02-2007, 05:23 PM
asa ca nici steaua nu mai are sanse...au fost peste noi cei de la Sevilla...
"Ăsta e fotbal, ce am arătat noi?! Nu, e antijoc!", a izbucnit patronul echipei din Ghencea la sfīrşitul celor 90 de minute. Finanţatorul roş-albaştrilor a văzut meciul alături de Gheorghe Hagi, īn aceeaşi lojă.
Foarte nervos, iritat chiar, a evitat ziariştii, ca niciodată! S-a oprit pentru cīteva clipe doar cīnd i-a auzit pe cei din jurul său dīnd vina pe arbitraj: "Ce arbitraj, că noi n-am jucat nimic! Arbitrul e de vină pentru că noi n-am fost īn stare să construim nici o fază de atac, că n-am putut să jucăm nimic?", a spus Gigi Becali.
Daca a zis si Razboinicu ca nu au jucat NIMIC, noi de ce ne certam ca fraierii?
Se aprinde repede el . :lol:Sanse un cred mai avem ,poate Dinamo daca prinde un meci ca in vremurile ei bune . Steaua ,in schimb , doar prin o minune se mai poate califica . Apropo , am auzit ca meciul din retur nu va fi trasmis de nici o televiziune din Romania ?:eek:
Imi cer scuze pentru postare consecutiva . In loc sa dau edit am dat post reply .
Nu, nu va fi transmis de nimeni, Sevilla e in proces cu o grupare media din Spania si nu transmite niciun meci de acasa!
sisu_stelistul
16-02-2007, 08:38 PM
Din pacate nu va fi transmis, am inteles ca pe tv sport va fi un show in timpul meciului si ne vor tine la curent.
Degeaba , daca nu dau meciul in direct . Rezultatul pot sa il aflu de pe livescore.
shinoda
16-02-2007, 11:02 PM
Ce`mi place de voi stelisti. Pana acum sustineati ca Olaroiu este mare valoare de antrenor, ca el a dus Steaua in grupele CL iar acum il faceti "zeroli". Asa si cu bietul Cernea. Pana ieri era dupa cum zicea mehme stoica cel mai bun portar din Romania, iar azi este unul mediocru din liga 1. Nu poti judeca un jucator dupa un singur meci. Probabil pt unii presiunea acestui meci a fost prea mare si au clacat, desi nu prea cred ca asa trebuie sa se intample mai ales ca steaua a fost obisnuita cu meciuri de o astfel de miza in ultimii ani. Parerea mea este ca steaua nu mai are nici o sansa, cat despre dinamo cred ca le va fi si lor greu...n`am vazut meciul tur si nu prea pot sa ma pronunt, sa fac o comparatie.
Cat despre ce zic unii, ca steaua a jucat asa de slab deoarece a lipsit Dica, parerea mea este ca e foarte grav daca o echipa se bazeaza asa de mult pe un singur jucator.
gianni
17-02-2007, 10:01 AM
Steaua a jucat mult mai bine decat Dinamo! Aici nu cred ca exista contradictii! Ca ai pierdut cu 1-0 sau cu 2-0, tot infrangere se numeste! Ca Dinamo are mai multe sanse decat Steaua, posibil! Dar daca joaca Steaua, asa cum a facut-o cu Betis!?
-=FaN MaNcHeStEr=-
17-02-2007, 12:12 PM
pai...am vrea noi...dar sevilla este o echipa mare la ea acasa...si in plus vor juca mai toate vedetele...
bullzeye
17-02-2007, 12:14 PM
Dar daca joaca Steaua, asa cum a facut-o cu Betis!?
Ar mai trebui pusa si conditia ca Sevilla sa joace cum a facut-o Betis atunci, si totusi Sevilla de acum nu se compara cu Betis de anul trecut! Deci indiferent cum ar reusi Steua sa evolueze diferenta dintre ei si Sevilla tot ramane mult prea mare.
Sevilla nu mai poate fii batuta la 2 goluri diferenta in nici un caz . Calificarea e pierduta . Macar sa castigam puncte la coeficienti , atat ne mai ramane .
Time2Chill
17-02-2007, 06:32 PM
Dar de ce sa castigam la coeficienti? Sa avem 7-8 echipe in uefa (2-3 in liga si si 4-5 in Cupa uefa), iar din acestea, maxim 2 sa ajunga in primavara? Sincer mie mi se pare ca locul pe care il ocupam acum este suficient de bun, nu avem nici banii, nici jucatorii, nemtilor si portughezilor
poli tm in fifa
17-02-2007, 06:47 PM
foarte corect cea ce ai zis:
decat sa mergem acolo si sa ne facem de rusine mai bine stam frumos in banca noastra si gata
poate ajunge Gloria Bistrita in preliminarii si nici in grupele cupei UEFA nu ajunge...asa mai bine merge steaua,rapid,dinamo...poate si poli da pana se omogenizeaza lotul (cum e la steaua) mai e
Pai chiar daca momentan nu avem echipe , odata cu banii vor veni si performantele . Era mai bine cum era acum 4 ani cand nici macar nu visam la primavara europeana?
gianni
19-02-2007, 08:43 AM
Daca se investeste, atunci o sa vedem si performante! Putem emite pretentii doar in Cupa Uefa, fiindca CL-ul este tabu pentru romani!
corect,inca nu ne putem bate de la egal la egal cu marile forte ale europei
sisu_stelistul
19-02-2007, 12:04 PM
Am avut si ghinion la tragerea la sorti, adversari ca acestia puteau macar sa ne pice runda viitoare, Dinamo ar fi trecut 100% de Benfica daca avea cateva meciuri in picioare, si asa are sanse. Stelei ii este foarte greu cu Sevilla, totusi este pe locul 2/3 in Spania, iar Steaua pe 2 in Romania.
gianni
20-02-2007, 08:38 AM
Este clar: Dinamo poate sa invinga Benfica! Are si avantajul terenului propriu!
Cat despre Steaua, poate la anu`!
Dinamo va trece de Benfica daca ataca si nu-i lasa sa-si faca jocul,altfel n-are sanse
gianni
21-02-2007, 08:33 AM
1-0 nu este un scor care sa nu poata fi remontat! Nici 2-0 nu este ceva de speriat! Conteaza jocul pe care-l va practica echipa! Eu cred ca Dinamo are cele mai multe sanse de calificare! Totusi, astept si din partea Stelei un joc bun si de ce nu, poate o frumoasa surpriza!
tza2k
21-02-2007, 10:51 AM
Dinamo, daca joaca ca la lisabona nu are nici o sansa .
Iar cu Steluta... om trai si om vedea . Pacat ca va trebui sa ascultam meciul la radio.:mellow:
-=FaN MaNcHeStEr=-
21-02-2007, 04:16 PM
o televiziune va transmite meciul prin video-telefon
gianni
22-02-2007, 08:40 AM
Din cate stiu o sa fie doar la radio transmis!
Pana la urma, nu prea mai conteaza, important este sa facem un joc, si daca nu reusim sa facem vreo surpriza, macar sa spalam rusinea din meciul tur!
Bafta multa si dinamovistilor!
sisu_stelistul
22-02-2007, 11:20 AM
Nu este voie sa dea la tv, nu au voie sa filmeze. Am inteles ca vor fi amenzi pentru cei care incearca sa filmeze.
Mi se pare ca televiziunea cu care se judeca avea exclusivitate.
gianni
22-02-2007, 01:31 PM
Parca-i mai palpitant sa asculti meciul! Sigur o sa fie transmis de Romania Actualitati, iar daca o sa comenteze Ilie Doooooobreeeeee, atunci o sa fie o placere! Chiar daca nu ne calificam!
-Dany-
22-02-2007, 09:35 PM
ieeeee...1-0 la pauza pt Dinamo.. hai steaua :P
andreiutzu
22-02-2007, 09:44 PM
Mda...si cu un penalty necordat...
liquid
22-02-2007, 09:45 PM
arbitrul asta cam batut in cap dar asta e :)
sisu_stelistul
22-02-2007, 10:13 PM
Din pacate dinamo a pierdut calificarea.
Stiti frecventa de FM a radio romania actualitati de constanta?
stelistul_1000
22-02-2007, 11:44 PM
Din pacate dinamo a pierdut calificarea.
La fel si Steaua! :( Am pierdut cu 1-0 si nici macar nu am putut vedea meciul! :(
MuRaZoR
22-02-2007, 11:44 PM
a pierdut Steaua cu 1-0 :D , pacat ca sunteti dezamagiti , sperati la un 3-0 :lol:
andreiutzu
23-02-2007, 08:30 AM
La Steaua ma asteptam sa piarda...dar in Dinamo imi pusesem sperantele...cand am vazut ca pot...totusi intr-un anumit moment puteam sa avem 2-0 si calificarea asigurata
sisu_stelistul
23-02-2007, 09:18 AM
Astazi Steaua a jucat bine, am inteles ca a ratat mult, oricum nu cred ca era cineva care sa creada cu adevarat in calificare, in schimb Dinamo a jucat prost. Se pare ca Steaua joaca mai bine intr-un sistem 4-4-2
stephen
23-02-2007, 10:22 AM
Dinamo nu a jucat prost...Cel putin nu in prima repriza.Dar arbitrul ala nenorocit...Lovitura libera neacordata + ca a impins jocul spre poarta noastra.La fel a facut si in tur,semnalizat offside la niculescu care plecase perfect regulamentar si sg cu portarul.Asta e...suntem romani.Imi pare rau de Steaua.Am auzit ca a avut Banel ocazia aia...daca inscria ,reveneau in joc.Nu aveau nevoie de mai mult de un gol sa-si intre in ritm.Pacat...
sisu> I-ai vazut tu ca au jucat bine?
yahoo
23-02-2007, 10:53 AM
Ce rau-mi pare, chiar vroiam sa ies pe strada cu r5m sa sarbatorim victoria lui dinamo cu 2-1, dar n-a fost sa fie! :(
iahu, dinamo nu se califica la 2-1 :p
cand avem o echipa cu nume in fata ne pierdem,asa suntem noi romanii,tin minte acum cativa ani cand Dinamo era sa intoarca rezultatul de la Moscova,dar de...atunci juca cu Spartak
-Dany-
23-02-2007, 01:34 PM
Doamnelor si Domnilor.. un video cu golul incasat de Steaua la Sevilla : http://www.youtube.com/watch?v=8-wSZPN_Q7g ... poate imi dati si mie putina reputatie :D
1. L-am vazut azi dimineata! :p
2. Vrei reputatie in minus? Ca doar asta iti vor da stelistii! :D
-=FaN MaNcHeStEr=-
23-02-2007, 06:35 PM
asta e,au fost mai buni,au jucat mai bine la bucuresti si s-au calificat.
poate sezonul viitor
gianni
26-02-2007, 04:07 PM
Poate la anu`! Anul acesta am pornit cu prea mari fumuri in cap, cu un clasament al coeficientilor prea bun pentru noi si am cam mers pe aratura!
Nu avem fata de Cupe! Nici macar de Uefa!
De Steaua ce sa mai zic, se vede ca este intr-o "forma" si-n campionat! De la Dinamo aveam speranta, mai ales ca recuperasera golul de la Lisabona!
Da` asa suntem noi, romanii!
sisu_stelistul
26-02-2007, 08:18 PM
Meciul a fost dat pe Roja Directa in direct ???... daca stiam ma uitam si eu.
Pana acum nu am vazut golul mersi dani36, despre reputatie mai vorbim :)
meciul nu a fost dat nicaieri, nici pe internet, alea sunt doar faze surprinse cu o camera ascunsa sau ceva de genul!
nigga_thebest
26-02-2007, 09:24 PM
daca nu a fost la tv nici pe net nu putea sa fie.A fost mai bine asa pentru mimi si ceilalti ca au putut sa se laude cum ca au jucat foarte bine & shit
Saint
14-07-2007, 07:47 PM
Ma bucur pentru Gloria Bistrita in special :) A castigat impotriva lui M. Haifa (2-0 in tur pentru Gloria si 2-0 in retur pentru Haifa, iar Gloria s-a impus cu 3-2 la penalty-uri). Acum urmeaza 2 meciuri foarte grele cu A. Madrid!
Otelul cu cine joaca in finala?
SSORIN
14-07-2007, 08:29 PM
Otelul va juca cu Trabzonspor si are sanse mari sa treaca de turci. O sa fie mult mai greu pentru Gloria, mai ales daca joaca cum au facut-o azi.
M.I.L.32
20-09-2007, 10:05 PM
R U S I N O S ! ! ! asta spun eu despre partidele disputate pana acum in cupele europene de catre formatiile din Romania. anul acesta ne-am dat cu firma in cap.... sper ca totul sa se schimbe in urmatoarele meciuri, iar daca acest lucru nu se va intampla peste cativa ani nu vom mai avea reprezentante in cupe.
gianni
21-09-2007, 09:17 AM
Felicitari Rapidului! Bravo Bergodi! Bravo Rapid! Rusine Steaua! Rusine Dinamo!
Nu, n-am devenit rapidist, sunt in continuare stelist, dar circul de la Steaua si Dinamo le-a adus pe acestea in ipostaza de a se face de rusine in Europa.
M.I.L.32
21-09-2007, 09:23 AM
Si cand te gandesti ca Steaua si Dinamo porneau ca favorite...... Rapidul sincer nu ma asteptam sa obtina un rezultat asa bun...dar asta e au jucat bine si au meritat.
Profethu
21-09-2007, 12:45 PM
...... Rapidul sincer nu ma asteptam sa obtina un rezultat asa bun....
Inseamna ca nu stii fotball....cum ma Rapid a fost in sferturi acuma 2 sezoane este pe locul 2 sau 3 in Romania...pe cand Nurnberg aia au fost pe 6 in Germania...acuma is pe 11-12 si nu prea au experienta in cupele europene...Rapid era favorita clar..Oricum rezultat excelent in Germania
M.I.L.32
21-09-2007, 03:51 PM
Dar tu compari campionatul din Germania cu cel din Romania? :confused: :p
Profethu
21-09-2007, 04:05 PM
Da il compar!...imi permit sa spun ca Rapid este peste o echipa Nurnberg care acuma 3 sezoane a urcat in prima divizie germana...in primele sezoane a terminat pe locurile 11-12..sezonul trecut ce a facut progrese si terminat pe locul 6..In afara de Werder Bremen Bayern Munchen STuttgart si Schalke restul se bat pt locuri 5-6 care duc prin Uefa si Intertoto...Asa ca vezi-ti de trb ca nu stii ce vorbesti
M.I.L.32
21-09-2007, 05:55 PM
Asta e parerea ta... Parerea mea este ca Nurnberg este mai buna ca Rapid... fiecare ne spunem parerea, nu trebuie sa ne ambalam cand nu ne convine parerea altora.
Profethu
21-09-2007, 07:58 PM
You have a point there!
Vladutzyy
29-07-2008, 12:18 AM
Am vazut ca acest thread e mort cam de aproape 1 an ...dar as vrea sa discutam in continuare despre cupele europene : Vineri , 1 august , ora 13:00 in direct la Sport.ro tragerea la sorti turul 3 preliminar UCL si de la ora 14:05 tot la Sport.ro in direct turul 2 preliminar Cupa UEFA..sper ca cele 2 reprezentante ale noastre: Steaua si FC Vaslui sa aiba o tragere la sorti cat mai accesibila...le urez noroc!
sisu_stelistul
29-07-2008, 10:06 AM
Se pare ca Vasluiul s-a calificat in Cupa UEFA, acum ar trebui sa ajunga cat mai departe, ca sa nu ne dauneze la coeficient, sper sa prinda adversar usor, la fel si Steaua, sa ajunga pentru al treilea an consecutiv unde pana acum cativa ani ni se parea imposibil.
Ratonu
29-07-2008, 10:57 AM
Anul ăsta probabil că nu vor fi probleme cu menţinerea poziţiei Romāniei īn clasamentul UEFA, iar sezonul viitor, dacă printr-o minune īncepe să se investească serios īn cluburi din toate punctele de vedere, avem şanse de a ajunge īntre primele 5, ceea ce ne-ar permite să avem 3 echipe īn Champions League. Dacă nu, măcar să ne menţinem constanţi şi va fi bine... şi dacă nici atāt, după aceea va īncepe beleaua.
Oricum, cel puţin 2 ani de acum īncolo n-avem de ce să ne facem griji că nu vom vedea romāni īn Grupe.
Vladutzyy
29-07-2008, 01:35 PM
Da...dar totusi eu zic ca e important ca in fiecare an sa ne dam silinta sa facem cat mai mult puncte pentru Romania,ca cine stie ;) Ne trezim peste 2 ani,timp in care Romania nu a facut nimic in cupele europene si zicem: "Bah anu' asta tre sa se califice neaparat echipa "X" in cupa "Y" " asa ca sa fim imprevizibili :p
Ratonu
29-07-2008, 02:48 PM
Păi da, normal, cluburile trebuie să-şi dea silinţa. Tocmai asta e. Ce voiam să zic īn primul rānd e că n-avem de ce să dăm cu pietre īntr-o echipă ca FC Vaslui că s-a calificat īn Cupa UEFA, unde ar putea să īntālnească adversari grei şi să tragă punctajul puţin īn jos. Cu gāndirea asta n-am ajunge niciodată nicăieri.
Vladutzyy
29-07-2008, 03:50 PM
Vaslui este la primul ei sezon in cupele europene..este bine pentru o echipa infiintata acum 8 ani,dar problema este lipsa de experientza,care s-a mai vazut shi la cfr in sezonul trecut la dubla cu Anorthosis.
Steaua sper sa aiba parte de un adversar usor,cam orcare inafara de: Atletico Madrid,Glatasary,Firoentina,Sparta Praga,Slavia Praga(daca am omis pe cineva va rog sa ma corectati)
CFR Cluj : Este calificata direct in grupele UCL si sper sa faca o figura frumoasa acolo,sper sa prinda locul 3 in grupa shi sa mearga mai departe in Cupa UEFA
Rapid este calificata in turul 1 al Cupei UEFA,este cap de serie si nu cred ca va avea mari probleme la calificarea in grupe.
Dinamo la fel.
La Unirea e aceeasi problema ca la FC Vaslui: lipsa de experienta,plus ca va avea nevoie de un noroc nebun la tragerea la sorti deoarece nu e cap de serie.
Poli Timisoara: S-au intarit in vara aceasta cu jucatori destul de buni zic eu si am incredere ca pot face o figura frumoasa in Cupa UEFA.Insa nici ei nu prea au sezoane in Cupele Europene si asta e un minus..
Eu totusi le urez succes celor 7 reprezentante ale noastre!
P.S. : coeficientul UEFA ia in considerare si perforamanta echipelor din UEFA Intertoto? :) , acolo stam destul de bine in ultimii ani :p
Saint
29-07-2008, 06:22 PM
Nu se iau in considerare meciurile din Intertoto :p.
sorin
29-07-2008, 06:57 PM
Vaslui este la primul ei sezon in cupele europene..este bine pentru o echipa infiintata acum 8 ani,dar problema este lipsa de experientza,care s-a mai vazut shi la cfr in sezonul trecut la dubla cu Anorthosis.
La Unirea e aceeasi problema ca la FC Vaslui: lipsa de experienta,plus ca va avea nevoie de un noroc nebun la tragerea la sorti deoarece nu e cap de serie.
Poli Timisoara: S-au intarit in vara aceasta cu jucatori destul de buni zic eu si am incredere ca pot face o figura frumoasa in Cupa UEFA.Insa nici ei nu prea au sezoane in Cupele Europene si asta e un minus..
Eu zic ca este bine ca s-au califiicat si alte echipe decat Steaua, Rapid si Dinamo in cupele europene. Lucrul asta obliga echipele mici sa se intareasca pentru a face fata concurentei din campionatul intern si meciurilor grele din Europa, fapt ceea ce duce la o crestere a valorii fotbalului.
Chiar daca echipa in sine nu are prezente in cupele europene, asta nu inseamna ca nu poate aduce jucatori care sa suplineasca lipsa de experienta.
Cred ca e o arma cu 2 taisuri aceasta calificare a mai multor echipe in cupele europene. Pe de o parte arata ca avem un fotbal dezvoltat, dar pe alta parte am putea cadea in capcana coeficientilor si in 3-4 ani sa incep sa o luam din nou de la zero. Am intele ca vineri particaipa la tracerea la sorti doar Steaua si Vaslui( echipe care de altfel se intalnesc maine. Sper ca Steaua sa aiba acelasi noroc din ultimul am cu Zaglebie Lubin si Bate Borisov, iar Fc Vaslui sa poata si ea macar sa ajunga in turul 3 preliminar, chiar daca ii va fi greu sa ajunga mai apoi in grupe.
Acum nu mai ramane de spus decat BAFTA!
Turul 3 preliminar in cupa Uefa ? Iar au schimbat astia ?
S3BBY
29-07-2008, 08:28 PM
Cred ca vrea sa zica ultimul tur(care din cate stiu eu,e Turul I).Oricum,sper ca echipele prezente anul acesta in cupele europene sa nu dezamageasca.:)
Saint
29-07-2008, 08:30 PM
Nu bre, doar viseaza @lin. E turul I al Cupei UEFA. Vaslui are sanse sa ajunga acolo, avand in vedere ca in al doilea tur preliminar e cap de serie, insa nu si in Turul I. Vom vedea ce va fi. Ar fi pacat ca din 7 echipe sa ramanem doar cu 4 in Cupele Europene.
Vladutzyy
30-07-2008, 12:19 PM
E posibil sa nu ramanem nici cu 4..va aduceti aminte anu trecut de ne dadeam noi mari ca avem 5 echipe in cupele europene shi pana la urma nu s-a calificat niciuna in primavara europeana,sa nu mai zic shi de grupele cupei UEFA.Dar acum e altceva nu cred ca se mi poate intampla "dezastrul" din sezonul trecut :)
Cred ca vom avea 5 echipe in grupele CL si grupele Cupei Uefa. 2 in Cl,iar Dinamo, Rapid si Timisoara sau Unirea in Cupa Uefa.
Vladutzyy
30-07-2008, 01:18 PM
Cred ca vom avea 5 echipe in grupele CL si grupele Cupei Uefa. 2 in Cl,iar Dinamo, Rapid si Timisoara sau Unirea in Cupa Uefa.
timisoara sau unire nu cred ca se vor califica in grupe pt ca nu sunt cap de serie shi ar avea nevoie de un noroc mare la tragerea la sorti :)
LE: Dupa meciul de asta seara incep sa ma indoiesc la calificarea stelei in grupele UCL :|
sorin
31-07-2008, 09:00 AM
Listele oficiale cu capii de serie pentru toate meciurile preliminare din ambele competitii (aici (http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/seeduc2008.html) pentru Cupa Uefa) precum si urnele valorice pentru grupele CL (aici (http://www.xs4all.nl/%7Ekassiesa/bert/uefa/seedcl2008.html), pentru UCL).
In turul trei preliminar, ar fi frumos ca Steaua sa joace cu Brann sau Anorthosis (a invins cu 3-0 in tur pe Rapid Viena).
Vasluiul nu ar trebui sa aiba emotii in turul doi preliminar, ar fi bun un meci cu Siroki Brijeg sau IB Ljubljana.
Rapid si Dinamo ar trebui sa evite Borussia Dortmund si Hapoel Tel-Aviv, iar pentru Urziceni, Timisoara (si Vaslui) totul e o cauza pierduta daca nu vor pica cu echipe ca Nancy, Herenveen sau Levski.
Saint
31-07-2008, 11:40 AM
Vaslui trece de turul II preliminar. Ma gandeam azi dimineata, cand stateam in pat, ca un meci AC Milan - FC Vaslui sau AC Milan - Unirea, mi-ar aduce aminte de Inter - FC Brasov :rolleyes:.
Eu presimt ca Vaslui nu trece de turul II preliminar, indiferent de adversar.
Eu presimt ca Vaslui nu trece de turul II preliminar, indiferent de adversar.
Ba trece. Daca nimeresti un advrsar gen Siroki Brijeg nu ai cum sa fii eliminat.
sebseb
31-07-2008, 02:28 PM
Group Stage (32 teams)
Pot 1 coef. Pot 2 coef.
------------------------ --- ------- ------------------------ --- -------
Chelsea Eng 124.996 Bayern München Ger 92.078
Liverpool *** Eng 118.996 PSV Eindhoven Ned 91.610
FC Barcelona *** Esp 117.837 Villarreal Esp 90.837
Arsenal *** Eng 110.996 AS Roma Ita 81.934
Manchester United Eng 107.996 FC Porto Por 81.176
Olympique Lyon Fra 99.380 Werder Bremen Ger 74.078
Internazionale Ita 96.934 Sporting CP Lisbon Por 67.176
Real Madrid Esp 93.837 Schalke 04 *** Ger 67.078
Pot 3 coef. Pot 4 coef.
Juventus *** Ita 66.934 FC Basel ** Sui 51.993
Glasgow Rangers ** Sco 66.013 Olympiakos Piraeus *** Gre 51.525
Olympique Marseille *** Fra 63.380 Fenerbahēe ** Tur 51.469
Zenit St. Petersburg Rus 60.437 Shakhtar Donetsk *** Ukr 49.932
Steaua Bucuresti *** Rom 59.398 Anderlecht ** Bel 41.810
Panathinaikos ** Gre 52.525 Fiorentina *** Ita 40.934
Girondins Bordeaux Fra 52.380 Spartak Moscow *** Rus 40.437
Celtic Sco 52.013 CFR Cluj Rom 13.398
uitati-va ce coeficient are ultima echipa :lol: ce diferenta:lol::lol::lol:
Group Stage (32 teams)
Pot 1 coef. Pot 2 coef.
Chelsea Eng 124.996 Bayern München Ger 92.078
Liverpool *** Eng 118.996 PSV Eindhoven Ned 91.610
FC Barcelona *** Esp 117.837 Villarreal Esp 90.837
Arsenal *** Eng 110.996 AS Roma Ita 81.934
Manchester United Eng 107.996 FC Porto Por 81.176
Olympique Lyon Fra 99.380 Werder Bremen Ger 74.078
Internazionale Ita 96.934 Sporting CP Lisbon Por 67.176
Real Madrid Esp 93.837 Schalke 04 *** Ger 67.078
Pot 3 coef. Pot 4 coef.
Juventus *** Ita 66.934 FC Basel ** Sui 51.993
Glasgow Rangers ** Sco 66.013 Olympiakos Piraeus *** Gre 51.525
Olympique Marseille *** Fra 63.380 Fenerbahēe ** Tur 51.469
Zenit St. Petersburg Rus 60.437 Shakhtar Donetsk *** Ukr 49.932
Steaua Bucuresti *** Rom 59.398 Anderlecht ** Bel 41.810
Panathinaikos ** Gre 52.525 Fiorentina *** Ita 40.934
Girondins Bordeaux Fra 52.380 Spartak Moscow *** Rus 40.437
Celtic Sco 52.013 CFR Cluj Rom 13.398
uitati-va ce coeficient are ultima echipa :lol: ce diferenta:lol::lol::lol:
Destul de interesanta statistica asta. Totusi ma uimesc coeficientii echipelor: Sporting Lisabona si Fc Basel, care au ii au ca mari ( nu stiu de unde au putut aduna atata), fata de Juventus, care desi nu a participat 2 ani, parca are cam putin.
Dar astia sunt coeficientii si nu avem ce face. Insa se vede ca CFR nu are ce cauta acolo. Ar trebui inainte sa se caleasca in Cupa Uefa.
boggy
01-08-2008, 01:03 PM
Stelei i s-a cam terminaty norocul .Nu o vad trecand de Galata .
champion
01-08-2008, 01:25 PM
Vaslui a cazut cu o echipa din Lituania, Metalurg Liepajas. Primul meci se joaca in Lituania-14 august, iar returul la Vaslui-28 august.
Un adversar accesibil, dar sa nu uitam ca nici Vaslui nu e o echipa cunoscuta.
nigga_thebest
01-08-2008, 01:41 PM
Destul de interesanta statistica asta. Totusi ma uimesc coeficientii echipelor: Sporting Lisabona si Fc Basel, care au ii au ca mari ( nu stiu de unde au putut aduna atata), fata de Juventus, care desi nu a participat 2 ani, parca are cam putin.
Dar astia sunt coeficientii si nu avem ce face. Insa se vede ca CFR nu are ce cauta acolo. Ar trebui inainte sa se caleasca in Cupa Uefa.
sporting a ajuns in finala cupei uefa iar basel a jucat sfert de uefa si a avut cateva participari consecutive in champions league
Varaloi
01-08-2008, 02:16 PM
Da, iar CFR-ul nu are coeficientii mari pentru ca este primul an in care ei au contat pentru Cupele Europene, in care ei s-au intarit destul de tare pentru a pune probleme la varf. Sunt de abia la inceput, iar stelistilor care tot comentati de coeficientii echipelor din provincie, uitati-va mai bine ca acum 4 ani provincia nici nu conta, iar acum are echipa in grupe direct in Champions League, si da majoritatea echipelor Romaniei in cupele europene...
gianni
04-08-2008, 08:14 AM
Vasluiul, la cum a jucat in ultima vreme are sanse mari sa mearga mai departe. Cat despere adversarul Stelei, nu cred ca mai este nimic de comentat: Galatasaray este o echipa dificila, mai ales pe terenul propriu. In infernul turcesc, mai ales fara capitanul Radoi, Stelei ii va fi greu sa-si faca jocul. Totusi, mingea este rotunda!
Varaloi
04-08-2008, 02:19 PM
gianni, tu chiar crezi ca o echipa atat de mare ca Inter (de fapt, orice echipa) ar plati 15 milioane de euro ca sa cumpere un jucator de cel mult 5? Hai ma, ca ce zice Becali e vrajeala! Asa a zis ca pleaca si Goian, si a plecat de s-a rupt. Becali habar n-are sa faca transferuri (nici nu vrea, nici nu poate)!
gianni
05-08-2008, 08:30 AM
In cazul lui Radoi situatia este diferita: Radoi este cu mult deasupra lui Goian si mai este si un jucator polivalent. Dar, mai presus de orice, Radoi isi da sufletul pe teren si asta este unul dintre argumentele aducerii lui la Inter. Mourihnio pretuieste jucatorii care dau totul pentru echipa. Si, mai mult ca sigur ca, nu 15 milioane de euro o sa fie pretul de transfer, dar in jur de 10 tot o sa fie. Doar nu este Sapunaru mai bun decat Radoi?
P.S. Celui ce cu multa bunavointa mi-a cerut sa-mi indrept typourile: esti multumit acum? Apropos, nu-mi mai cere sa fac asta deoarece, mai devreme sau mai tarziu eu imi revizuiesc greselile! Oricum, multumesc de atentionare!
Vladutzyy
13-08-2008, 07:13 PM
hai sa nu mai vorbim despre transferul lui Radoi la Inter ci despre Cupele Europene. Am inteles ca la Steaua va fi titular Toja se pare,11-le trimis de Lacatus in teren va fi: Zapata - Golanski, Rădoi, Goian, Petre Marin - Ovidiu Petre, Lovin - Bănel Nicoliţă, Dayro Moreno, Toja - Arthuro FORZZA STEAUA batem 2-0 ;)
stefan
13-08-2008, 07:20 PM
Fiecare echipa care evolueaza intr-o competitie europeana are un topic dedicat asa ca va rog sa postati acolo. Acest topic este dedicat echipelor din strainatate.
Vladutzyy
30-08-2008, 05:42 PM
Super Cupa Europei : Manchester United - Zenit ST. Petersburg 1-2 , nu ma asteptam ca Manchester sa piarda aceasta Super Cupa,se pare ca deocamdata Zenit face senzatie in cupele europene :)
champion
02-10-2008, 09:37 PM
Trist ! 0/5 echipe. :mellow:
Sa nu incercam sa cautam scuze penibile, dar adevarul este ca am fost jalnici.
sebseb
03-10-2008, 12:57 PM
Mda penibil.Vasluiul a jucat bine(a si condus cu 1-0)poate si Urziceniul in rest dezamagitor.
liquid
03-10-2008, 01:22 PM
Fiecare echipa care evolueaza intr-o competitie europeana are un topic dedicat asa ca va rog sa postati acolo. Acest topic este dedicat echipelor din strainatate.
<_<...
bogdan7
24-10-2008, 05:06 PM
Milanul a batut cu 3-1 pe olandezi.^_^
Cu Ronaldinho, Kaka si Sheva in forma maxima plus venirea lui Beckham... Milanul isi face o echipa tare rau, cred ca acum lor li se potriveste mai bine termenul de ,,galactici" :D
Ratonu
24-10-2008, 06:48 PM
Nu ştiu dacă sunt toţi īn formă maximă, dar Milan ar fi, probabil, echipa cu cei mai mulţi jucători care au putut fi numiţi la un moment dat "cel mai la modă".
Din Cupa UEFA, cel mai mult mă interesează Standard Liege, ar fi frumos să-i şi vedem mai mult la televizor.
bogdan7
24-10-2008, 11:38 PM
Nu ştiu dacă sunt toţi īn formă maximă
eu ma refeream daca sunt...la viitor, doar am adus vorba si de Beckham, transfer inca nerealizat...Ca daca ar fi sa o luam asa, Shevchenko poate mult mai mult decat a realizat in acest moment, dar oricum e bine, da semne de revenire :)
"cel mai la modă"- nu mi se pare chiar corect... Mereu fotbalistul ce va fi denumit jucatorul anului va fi ,,la moda" asa cum zici tu...
PS: Milan n-a castigat niciodata Cupa Uefa :mellow: Sper sa o faca anul asta ^_^
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.