PDA

View Full Version : S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

DarkComy
09-07-2004, 10:16 PM
deci am luat de pe www.jucaushii.ro o arhiva de 151 de MB care contine 4 filmulete extensie .mov ( deschideti cu quick time) in care descrie jocul din ce am vazut jocul poate concura cu usurinta cu DOOM 3 si HALH LIFE 2 parerea mea grafica e super mai ales lumina si umbrele care pot fi comparate cu cele din Splinter Cell va recomand sa va uitati la trailere sau macar sa vedeti poze

In finalul celui de-al patrulea filmulet tipul si spune ca jocul va fi pentru calculatoarele HARD :lol: eu din cate am vazut merita un upgrade la calculator

danutz_andrey
10-07-2004, 07:03 PM
Am vazut si eu ceva poze.....o sa fie bestial jocul!

Tuby
10-07-2004, 09:03 PM
Si eu care ma gandeam si speram in acelasi timp ca s-au potolit cu producerea de jocuri care cer la maximum resursele...ehh...
Referitor la joc...nu am cautat inca poze sau trailere....si nu prea imi dau seama de storyline....e clar ca are legatura cu explozia reactorului..mostri mutanti..bleah...urasc genul asta de jocuri cu mostrii si chestii ireale..

RaPiDuTz
10-07-2004, 09:42 PM
am vazut trailerul la tv...sincer nu prea ma impresionat :(

tuby> vor aparea din ce in ce mai tari cu grafica...nu vor sta pe loc :P

Tuby
10-07-2004, 09:57 PM
Asta stiu ca vor aparea...dar ma gandeam ca pun la punct o cale de mijloc sa zicem :)
Un exemplu a fost kkrieger...

RaPiDuTz
10-07-2004, 10:23 PM
:offtopic: pai tocmai ca ala nu e excemplu...acel "joc" nu ocupa mult pt ca toata treaba era facuta pe placa video..care era rupta in doua in timp ce tu te jucai :D si deci automat iti tre si placa foarte buna

Sirius
26-07-2004, 09:44 PM
Conform LEVEL se pare ca va aparea in jurul datei de 1 noiembrie 2004. Sa speram ca nu-l vor amana, ca Bstroe fac din ei.
Asa, ce se mai spune: nu grafica va fi cel mai revolutionar lucru (producatorii se lauda ca va merge bine si pe GeForce 4-evident nu ca pe 6800, da'...), ci gameplay-ul. Se pare ca ucrainienii experimenteaza o metoda noua de comportare a AI-ului, metoda care nu se va mai baza in totalitate pe script-uri. Astfel, vom AI-ul va avea o inteligenta superioara fata de ceea ce am vazut pana acum. NPC-urile vor gandi in doua planuri, unul cand sunt de capu' lor si analizeza, ce-i de facut, iar una cand vor avea contact cu jucatorul. Om vedea ce va aduce in plus fata de Thief 3.

http://www.stalker-game.com

PS: site-u' incercati-l daca va tine teava, ca altfel intra super greu.

DarkComy
27-07-2004, 02:29 PM
mie siteul mi-a mers imediat :huh: foarte interesante lucrurile :mishto:

vali16_84
27-07-2004, 06:07 PM
si mie imi merge bine site-ul, o sa fie marfa jocul...imi place grafica :mishto:

RaPiDuTz
27-07-2004, 08:58 PM
mda...promite mult jocul asta...
oricum orice ai zice Sirius de AI...cu siguranta nu va fi peste cel din HL2 :P

Sirius
28-07-2004, 10:55 AM
De ce ma? Ce ai cu ucrainienii?
Eu nu cred ca va fi mai bun, dar nici mai prost. Vor fi asemanatoare ca de-aia si iesi mai tarziu ca sa vada ce pot ''subtiliza'' din HL 2. Nu degeaba sunt pe jumatate rusi! :naughty:

Sirius
06-08-2004, 09:40 PM
Evident ca ucrainienii n-au tinut cont de of-ul meu si l-au amanat pana-n primavara. Las' ca tot merg in Delta, desert le fac din canalu' Bstroe. :injur:

DarkComy
28-10-2004, 04:04 PM
S.T.A.L.K.E.R. amanat din nou

Thq au lansat un nou comunicat de presa prin care ne anunta ca au avut vanzari de 96 milioane de $ in al doilea semestru al anului fiscal 2005, cu 6 milioane mai putin decat perioada similara a anului precedent. Si acum ca v-am plictisit, sa va spun ca singurul lucru interesant din comunicat este, din pacate, o noua amanare a S.T.A.L.K.E.R. -ului, care, din primul sfert al anului viitor, va ajunge in mai 2005.

Sirius
29-10-2004, 07:54 PM
Singurul lucru care ma mai poate consola in privinta STALKER-ului este gandul ca mai bine il amana decat sa se grabeasca sa-l scoata si sa iasa prost si plin de buguri. Si probabil ca au idei noi si interesante ce merita sa fie aplicate.
Cine stie, poate va fi unul dintre acele jocuri rare ce nu au nevoie de patch-uri, vezi MotoGP 2

DarkComy
29-10-2004, 09:38 PM
Motivele amanarii S.T.A.L.K.E.R.

Max Steller, online content manager pentru THQ, a dezvaluit unul dintre motivele pentru care data lansarii S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl a fost din nou amanata.
Din declaratia lui Max Steller, intelegem ca jocul este gata, insa developerii au mai cerut timp pentru a putea testa extensiv sistemul dynamic life simulation, care a devenit extrem de complex. Un alt motiv ar fi optimizarea codului.
Una peste alta, motivele par un pic cam cusute cu ata alba. Sa speram insa ca ma insel eu si jocul nu va deveni S.T.A.L.K.E.R. F.O.R.E.V.E.R.

DarkComy
30-10-2004, 09:12 PM
Sirius daca te intereseaza pe www.pixelrage.ro au aparut 8 imagini noi din S.T.A.L.K.E.R. ti-am zis ca sa iti mai alinez din durerea amanarii

DarkComy
05-11-2004, 07:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. demo ?n aprilie 2005

?ntr-un interviu acordat unui site rusesc, GSC a declarat că plănuieşte să lanseze un demo jucabil pentru S.T.A.L.K.E.R. cu aproximativ o lună ?nainte de lansarea jocului, anunţată pentru luna mai a anului următor. De asemenea, nVidia ar putea lansa p?nă la sf?rşitul anului un tech demo folosind X-Ray, engine-ul ce stă la baza lui S.T.A.L.K.E.R.

vali16_84
06-11-2004, 03:18 PM
de abia astept sa apara...pana acum pare sa fie super marfa joku

stefan
17-12-2006, 12:18 AM
Dupa nenumarate amanari se pare ca jocul va fi lansat in sfarsit in primul trimestru al anului 2007. Deja nu cred ca il mai pot amana, probabil e cel mai asteptat joc, am auzit prima data de el prin 2003 si de atunci tot astept. Partea proasta e ca sunt mari sanse sa nu imi mearga jocul :(

bullzeye
17-12-2006, 12:45 AM
Baietii postau prin 2004 si jocul tot nu a aparut?! Hai ca asta e prea tare :D .

Anyways, am dat si eu un search pe Gamespot sa vad ce e cu el, si nu ma impresioneaza deloc, lasand la o parte faptul ca, dupa DOOM 3 si Half Life 2, jocul in sine nu mai are nimic de oferit si tot nu vad de ce l-as juca, pana si grafica e slaba, chiar foarte slaba daca ma uit la screenurile lui dupa o ora de Gears of War si inca ceva timp petrecut benoclandu-ma la screenurile unui joc next-gen in adevaratul sens al cuvantului.

stefan
18-12-2006, 07:07 PM
Teoretic AI-ul personajelor ar trebui sa fie revolutionar, grafica am impresia ca e destul de veche, pentru vremea aia ar fi fost si ea iesita din comun.