View Full Version : Portugalia - Stelele lumii
MaPaX
08-07-2004, 08:36 PM
Luni, 12 iulie, ora 21:45 in direct pe Prima TV: PORTUGALIA - Stelele lumii
Nu stii cumva, cam ce jucatori fac parte din echipa Stelelor? Presupun ca nu e nici un roman...
danutz_andrey
08-07-2004, 08:42 PM
Din cate am auzit o sa fie multi brazilieni si o sa joace si Schumaher......le arata el valoare! :P
Arata la F1. Parca il vad ca mere cu Ferrari-u pe teren, burrrrr :)
RaPiDuTz
08-07-2004, 09:14 PM
mmm...ce as vrea sa joc contra neamtzului sa ii rup picioarele ca sa nu mai apase el pe frana la F1 :)
DarkComy
09-07-2004, 11:11 PM
alt meci de frectie ca sa ii faca fericiti pe fanii portughezi care sunt tristi ca au pierdut finala in afara ca e un meci umanitar si banii se doneaza cu care sunt de accord nu sunt de accord cu restul <_<
LiviuRO
10-07-2004, 03:31 PM
Totusi, nu inteleg de ce nu se respecta traditia, si nu se organizeaza un meci Grecia - Stelele Lumii, parca asa ar fi fost corect si frumos.
danutz_andrey
10-07-2004, 06:51 PM
Pai se organizaeaza Portugalia-Stelele Lumii pt. ca este ultimul meci in nationala pt. Figo.....si pt. ca Grecia nu au atatea vedete cum au portughezii!
Nu ma intriga cu nimic evenimentul asta....dar totusi Figo nu e cam tanar pentru a se retrage la nationala ?
danutz_andrey
10-07-2004, 09:09 PM
33 de ani.....e totusi o varsta,dar a vazut ca nu mai face fatza la nationala si s-a gandit ca asha e mai bine!
RaPiDuTz
10-07-2004, 09:43 PM
sa vazut la euro totusi ca e cam degeaba...chiar daca alerga o faceam aiurea rau...doar in semifinala a stralucit...restu 0 !
danutz_andrey
10-07-2004, 09:47 PM
Poate in meciul asta o sa faca cate ceva...asha pt. specatacol!
RaPiDuTz
10-07-2004, 09:50 PM
da dar mie ca o sa il eclipseze pana si prostu de schumacher :P
danutz_andrey
10-07-2004, 09:50 PM
Schumaher o sa fie vedeta!
danutz_andrey
11-07-2004, 06:55 PM
maine e meciul,dau si yo un pronostic:
3-3 sau 4-3 pt. Portugalia(trebuie sa castige si ei ceva anu asta :P
Ratonu
12-07-2004, 09:25 AM
Si eu zic tot 4-3 pentru Portugalia (desi ar fi urat, cel mai bine ar fi un 5-5). Schumacher stie ceva fotbal, dar nu stiu ce are cu Nike, ca la ultimul meci in care l-am vazut si-a acoperit cu un fel de plasture swish-ul de pe tricou...
Sk8erBoy
12-07-2004, 10:03 AM
portugalia s-a dus...
"generatia lor de aur" e gata
acum incep si ei o schimbare de generatii si probabil din echipa asta vor ramane jucatorii tineri (ronaldo , Simao etc) si cei panma la 28 de ani (maniche , poate rui costa etc) figo i s-a dus vremea ...
lol
pai si rui costa are tot 33 de ani
danutz_andrey
12-07-2004, 01:08 PM
Pai acuma e ultimul meci al generatiei "de aur".....o sa fie spectacol...cel putin asha sper.....ca o sa fie multzi jucatori cunoscuti si din cate am auzit pe prima multi brazilieni!
da e belea ca e si un roman
Mariusssssssssssssssssssssss Niculaeeeeeeeeeeeeeeeeeee
danutz_andrey
12-07-2004, 06:32 PM
Nici nu stiam ca o sa joace si el.....brv lui..cred ca de-aia a fost ales pt. ca joaca in Portugalia!
Fiin tot rezerva la Sporting, si dupa atata accidentari, l-or fi ales si pe el. Sper sa fie un meci bun, si cu spectacol :)
danutz_andrey
12-07-2004, 08:41 PM
Imediat incepe meciul....spectacol o sa fie....eu vreau sa-l vad pe Schumi cum i da clasa lui Figo! :D
RaPiDuTz
12-07-2004, 10:56 PM
3-3 a fost scorul final...danutze ai ghicit :)
a jucat bine Niculae...chiar a ratat o mare ocazie iar surpriza a fost sir Bobby Charlton la cei 70 de ani ai lui :D
danutz_andrey
13-07-2004, 06:49 AM
Da 3-3.....dar jocul nu a fost cine stie ce...fara prea mare spectacol...
Nu m-am uitat pana la sfarsit. Insa m-a impresionat Niculae, a jucat destul de bine, dar a si ratat cateva ocazii bune. Sa speram ca va redeveni un jucator bun, dupa accidentarile suferite :)
super belea meciul
faza cum a alunecat Gascoigne si a mai fost ca au jucat Ally McCoist(comentatorul de la fifa 2003 si 2004) si Sir Bobby Charlton care a fost un mare atacant
in prima repriza mi-a placut Niculae in a doua mi-a placut tot :P
RaPiDuTz
13-07-2004, 01:17 PM
da...a doua a fost mai misto...
pacat ca prostu ala de Hassan a cam stricat unele faze ce erau misto :(
da
cel mai prost a fost ala
MaPaX
13-07-2004, 05:31 PM
Atacantul echipei Sporting Lisabona, Marius Niculae, a fost coleg cu pilotul de Formula 1 Michael Schumacher, ?ntr-un meci de binefacere organizat, luni, de "Fundaţia Luis Figo".
Niculae şi campionul mondial de Formula 1 au făcut parte din formaţia "Stelelor Lumii", antrenată de scoţianul Alex Ferguson, adversară fiind o selecţionată portugheză, pregătită de brazilianul Luiz Felipe Scolari.
Partida, care a avut loc la Faro-Loule, s-a ?ncheiat cu scorul de 3-3. Golurile "Stelelor Lumii" au fost marcate de Figo, Joaquin şi Gascoigne, ?n timp ce pentru portughezi au ?nscris Evandro şi Dani - 2.
Internaţionalul rom?n a fost titular, fiind ?nlocuit, ?n minutul 53, cu Hassan. ?n prima repriză, Niculae a reuşit să ?nscrie un gol printr-un lob de la 40 de metri, dar reuşita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.
Din echipa "Stelelor Lumii" au mai făcut parte Luis Figo, Manuel Rui Costa, Fernando Couto, Sergi Barjuan, Josep Guardiola, Marcel Desailly, Paul Gascoigne şi Ally McCoist, ?n timp ce dintre vedetele portughezilor s-au remarcat Ricardo, care a jucat doar c?teva minute, Maniche, Jorge Andrade şi Helder Postiga. La 66 de ani, Bobby Charlton a jucat ?n ultimele minute pentru "Stelele Lumii", reuşind să ridice spectatorii ?n picioare.
Niculae, care a fost accidentat mai mult timp ?n campionatul trecut, promite un sezon de excepţie la Sporting. El s-a declarat bucuros de faptul că a avut ocazia să evolueze ?n meciul de luni. "A fost amuzant. M-am simţit foarte bine juc?nd alături de at?tea celebrităţi şi bucuria mea este sporită de faptul că am contribuit la o cauză nobilă, ajutorarea copiilor defavorizaţi", a declarat Niculae pentru cotidianul portughez "Record".
De la această sărbătoare au lipsit olandezul Frank de Boer (Glasgow Rangers), spaniolul Fernando Morientes şi brazilianul Ronaldo (ambii Real Madrid) şi germanul Michael Ballack (Bayern Munchen).
La ?nceputul ?nt?lnirii s-a ţinut un moment de reculegere ?n memoria secretarului general al Federaţiei Portugheze de Fotbal, Manuel Quaresma, decedat, duminică, la v?rsta de 49 de ani.
Fondurile str?nse cu ocazia acestei ?nt?lniri vor fi donate copiilor defavorizaţi.
danutz_andrey
13-07-2004, 05:59 PM
Looooool de parca nu stiam! :P
Am vazut la meci, si a jucat destul de bine... :)
vali16_84
13-07-2004, 08:09 PM
da cica a dat si un gol...da cuca a fost ofsaid :P :D
Sirius
17-07-2004, 09:42 PM
Oricum, iata ca l-am vazut pe Ally McCoist (prietenul nostru comentator la Fifa)jucand. Excelenta surpriza, asta ca sa nu mai vorbesc de Sir Boby Charlton.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.