View Full Version : Road to WC 2006
LiviuRO
08-07-2004, 01:12 PM
Campania de calificare sta sa inceapa. Nu sunt mari modificari la nivelul lotului national. Vom merge in continuare cu Iordanescu si pe mana lui Mutu, Chivu, Pancu, Lobont, sustinuti din spate puternic de flota ruso-ucrainiana (Stoican, Barcauan, Rat, Iencsi, Soava, poate chiar Tamas si Marica), sustinuti puternic de cea turca (Bratu, Ov. Petre poate si Miu) plus ratacitii prin vest (Stelea, Contra, M. Niculae, poate Tararache, Zicu, Mitea) carora li se vor adauga zmeii Diviziei A.
Premize pentru o eventuala calificare exista. Olanda si Cehia sunt puternice, dar daca grecii au putut sa castige Euro, cred ca si noi avem o sansa buna intr-o grupa in care Finlanda poate sa ne incurce, sau dimpotriva sa ne ajute mai mult decat speram.
Sa speram ca vom avea motive de bucurie la cupa mondiala, nu stiu daca o sa mai uit la un turneu final unde nu suntem implicati.
Ratonu
08-07-2004, 01:20 PM
Hai sa dau devreme un pronostic... locul 4 la Mondiale (pai avem lot, ce pana mea)! ;)
Castigarea Campionatului European de catre Grecia a fost un soc... acuma nu stiu daca sa ma bucur ca daca au luat aia avem si noi sanse sau sa ma tem de echipe ca Finlanda sau Macedonia... :o
dj-cata
08-07-2004, 02:34 PM
stati linistiti ca noi castigam campionatu mondila din 2006....ii rupem pe toti :) ... care se baga la un pariu cu mine ? :)
liviu - nu cred ca au loc toti aia pe care i=ai zis tu in lotul national...sunt cativa care nu au ce cauta. Oricum avem un lot bun...si daca nu ne calificam nici acum suntem cei mai prosti...mai ales ca la olandezi e perioada dintre generatii si putem sa ii prindem mai descoperiti iar la cehi cam tot la fel este.
Sunt sigur ca ne vom califica, si vom intrece performanta obtnuta la mondialele din 94'. Avem u lot puternic, dar important este sa jucam impreuna. Un mic pronostic, ii vom bate atat pe olandezi cat si pe cehi acasa, in Olanda un egal si in patria lui Baros vom lua bataie.
LiviuRO
08-07-2004, 03:35 PM
blue-> exact si pronosticul meu, referitor la meciurile cu Olanda si Cehia.
Ratonu-> eu as exagera, si as zice ca jucam finala daca ajungem in Germania, cu toti jucatorii apti, valizi si in forma.
cata-> lotul e in linii mari, am subliniat "posibilitati", nu "certitudini".
danutz_andrey
08-07-2004, 04:29 PM
Si eu zic ca o sa-l castigam......o sa fim marea surpriza a mondialelor,dar pana atunci trebuie sa ne calificam!
lol
ma da cam ambitiosi sunteti
sa castigam noi Mondialele
oricum dak in mondialele astea nu facem nimic cu siguranta o sa facem la Europene
vali16_84
08-07-2004, 04:36 PM
eu zic ca ne calificam....chiar de pe primul loc!!!! hai ma ca avem sanse destul de mari sa ne calificam chiar de pe primul loc....pe olandezi si pe cehi acasa o sa-i batem (n-au nici o sansa :P ) si la ele acasa scoatem un egal, iar cu celelalte nici nu se discuta....finlanda o sa ne ajute...cred ca o sa le incurce pe una din ele....
Din punctul meu de vedere cred ca la sfarsitul meciurilor din grupa ne vom clasifica pe 2...pe primul loc va fi Cehia...
Iar in meciul de baraj adversara ne va fi Slovenia sau Danemarca :) cu care vom juca precaut in tur si ii vom umili in retur :)
Se pare ca io is mai pesimist un pic...dar mai mult de semi nu cred ca pupam...desi lotul de care dispunem este poate cel mai bun de pana acum....tot ce trebuie este o tactica "de mondiale"
vali16_84
08-07-2004, 05:00 PM
Fratzilor stiti ce ne trebuie....ANTRENOR....jucatori avem, chiar foarte multi...ne trebuie un antrenor "adevarat" si putem sa ajungem departe...., sa vedem ce face Iordanescu...poate si-a mai revenit....
vin si eu cu un pronostic... locul 3 in grupa si nici o victorie cu Olanda si Cehia, maxim 2 puncte din intalnirile cu ele...de ce? pentru ca iordanescu nu e rehagel, si jucatori...avem, talentati da..dar au o parere mult prea buna despre ei...cand vine vorba sa joace sunt niste domnishoare.. :P
LiviuRO
08-07-2004, 11:52 PM
mns-> ptiu! cobe! huuuuo! Vrei sa te auda iconitele lu` Iordanescu? Si sa se puna rau cu antrenorul secolului?
Eu cred ca Romania, daca mergea la acest Euro, ajungea cel putin unde a ajuns si Cehia. Ca joc, suntem si peste Olanda (aparare slaba, iar in atac au lasat totul pe umerii lui Ruud si Robben), iar cehii fara nedved, s-a vazut ce au facut cu grecii.
hahahahahahaah, DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA DACA, caca-mas pe noi de romania, noi nu am batut norvegia si ajungeam in semifinale :o
RaPiDuTz
09-07-2004, 10:12 AM
Originally posted by LiviuRO@Jul 9 2004, 12:52 AM
suntem si peste Olanda (aparare slaba, iar in atac au lasat totul pe umerii lui Ruud si Robben), iar cehii fara nedved, s-a vazut ce au facut cu grecii.
lasa ca si noi avem jucatorii nostri cheie care daca lipsesc putem pierde meciuri care la prima vedere sunt usoare (amicalul Irlanda - Romania)...plus ca cei "12 zei" ai grecilor au avut o super tactica la europene si chiar daca nu au fost cei mai buni la aceasta competitie (parerea mea) in meciul direct cu Cehia au jucat f bine si ar fi facut`o chiar si daca ramanea Nedved
dj-cata
09-07-2004, 01:52 PM
eu nu cred ca batem acasa cehia...si poate nici olanda...dar cu siguranta in deplasare nu pierdem cu nici una din astea 2...poate chiar obtinem o victorie la olandezi acasa pe care ii vad ratand mondialu din 2006.
daca se retrage nedved si koller....avem sanse mari de calificare.
odata ajunsi la mondiale....il castigam....mai greu va fi sa ajungem acolo. peste 2 ani o sa va reaminstesc ce am scris aici ROMANIA - campioana mondiala in 2006
Ma Cata sper sa ai gura de aur cand spui asta , cred ca vom ajunge departe, dar cupa chiar...desii nu m-as supara daca ar iesii Romania campioana mondiala.
vali16_84
09-07-2004, 03:51 PM
nu cred ca sa-r supara cineva...daca ar castiga Romania CM din 2006...ce bine ar fi...ar c-am fi cazul sa castigam si noi ceva :mishto:
Vreau sa ies si yo cu steagul tarii mele in oras, nu numai kokalarii aia de greci.
Sk8erBoy
09-07-2004, 05:19 PM
ma baieti stati linisti ca nu avem cum sa nu castigam cm 2006
cel putin in finala ajungem
daca o sa fie iordanescu destept abga mai multi din divizia a
de abia astept sa vad cupa :D
RaPiDuTz
09-07-2004, 08:28 PM
castigam grupa preliminara iar pe 2 termina Cehia...iar la CM ajungem pana in semifinale unde ne elimina Suedia...
ps: tocmai m`am intors din viitor...
pps: credeti`ma !
Vise, vise. Daca Iordanescu face echipa dupa interese si dupa jucatorii lui Ioan Becali, iara nu mergem la mondiale. Zic eu, ar trebui adus un antrenor strain, care sa nu fie influentat de faptul ca jucatorul selectionat este jucatorul lui Becali sau nu, sau daca provine de la Steaua sau Dinamo. Daca jucatorul merita sa joace la nationala, atunci sa joace, indiferent de impresar sau clubul de provenienta...
Sirius
09-07-2004, 09:46 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Jul 9 2004, 08:28 PM
castigam grupa preliminara iar pe 2 termina Cehia...iar la CM ajungem pana in semifinale unde ne elimina Suedia...
ps: tocmai m`am intors din viitor...
pps: credeti`ma !
De ce am pus quote? Vedeti la sfarsit.
In primu' si-n primu' rand grecii au avut tactica si au jucat colectiv, fara simulari si faulturi inutile (cel putin atunci cand nu era cazul) si mai ales au avut devotament. La noi, tot incearca unu sau altu' sa ia mingea si sa se duca in...cu ea.
Asta-mi aminteste ca grecii aveau si o conditie fizica teribila. Cand o sa faca Iordanescu 5 flotari din stand in maini, atunci o sa-l cred ca-i antreneaza bine in partea fizica.
Daca vom pierde cu Olanda si Cehia vom pierde la o diferenta mica sau poate vom fi egalati in ultimele minute si atunci se va sari ca de obicei pe arbitru. Orice ziceti voi, apararea noastra inca e fragila si nu cred ca va putea face fata lui Van Nisterlroy si nici lui Baros. Degeaba au tinerii nostri potential, nu stiu inca sa si-l valorifice.
A zis bine LiviuRO. Romania se duce la WC2006. Evident, pentru mine WC inseamna...stiti voi ce. :naughty:
Rapidutz, mai lasa-l naibii pe Asimov. Si daca te mai prind pe la mine prin laboratoare te angajez la Dirty Sanchez.
DarkComy
09-07-2004, 11:06 PM
atata timp cat iordanescu face echipa pe interese si in loc sa ne gandim cum sa ne batem adversarii pupam iconite si ne rugam la Dumnezeu nu o sa ajungem la WC 2006 va spun sincer :alida:
Daca il mai convoaca Iordanescu pe Soava MA IMPUSC :angry: cred ca Soava il linge in c*r de il tot selectioneaza in loc sa aduca altii jucatori
RaPiDuTz
10-07-2004, 03:13 AM
mda...Soava nu e el mare jucator de fel dar la nationala eu zic ca sa descurcat pana acum...nu el e buba :)
Mah Soava e un jucator bun, dar sunt altii mai buni. E noraml ca sa-l convoce, nu e o panarama.
Voi ce ati patit, canicula va afecteaza capacitatea de a gandii, sunteti inca excitati de victoria greciei. Cum dracu puteti afirma ca noi o sa castigam campionatul mondial de fotbal, poate campionatu mondial de mancat porumb sau baut bere proasta (burger - divizia a burger) :P pai noi nici nu ne calificam la mondial...cu cine...chiar atat de orbi sunteti si nu vedeti ca nu avem echipa? cine? mutu, cernat, chivu, pai astia nu mai joaca nimic de re'un an...incredibil, ma speriati
RaPiDuTz
10-07-2004, 12:11 PM
mha deci daca eu am zis ca ne calificam...ne calificam !
mai pupa putin puiu icoanele si castigam turneu...cine stie... :D
Scouville
10-07-2004, 01:17 PM
Salutare fratilor ... ma bucura optimismul vostru ... da grecia a facut ce afacut deoarece a folosit o tactica veche ce nu a mia fost folosita de 20 de ani si in plus de asta un antrenor neamt , jucatoriii de 1,85 in sus si disciplina de armata=>Grecia a facut ce au facut si alte echipe mai mici in urma cu cati va ani .... chiar Danemarca '92
Pana un alta va zic eu ca pe olanda putem sa o batem nu zicnu dade cehia nu trece nici Franta(poate doar grecia:))
sper sa scoatem un eggal cucehia si sa batem macar pe olanda si restu victoorii si paote egali in meciurile de acasa cu cehia si olanda
Restuechipelor nu emit pretentii poate doarandorra cu acea infrnagere memorabila 2-0 cu franta:)
LiviuRO
10-07-2004, 04:07 PM
Si, cand Connex se va lauda ca a anticipat cu 3 ani inainte victoria Romaniei in 2006 (spotul "Tu faci viitorul", daca tineti minte), iar noi, astia loviti de canicula vom fi loviti de coma alcoooooooolica a bucuriei, mns si Sirius, si probabil si altii, vor spune: moama: R`, chiar fusese in viitor, atunci, in vara torida din 2004...
Revenind la realitate, avem sanse cate a avut si Grecia sa ia CE 2004. Dar, sa ne calificam, eu zic ca avem o sansa excelenta.
RaPiDuTz
10-07-2004, 09:48 PM
dap...voi ajunge celebru :D
cand incepe acest drum catre wc-ul public 2006 ? :D
danutz_andrey
10-07-2004, 09:53 PM
Cred ca prin august.....cu Finlanda!
Sirius
17-07-2004, 09:38 PM
Pe 18 august, mai exact.
Liviu, dar daca va fi invers? mns cu mine si cu altii vom pleca pe banii vostri in Bahamas si vom ranji la voi in timp ce in canicula din Romania va veti uita la World Cup 2006 de gat cu Mutu, Plesan si cine mai vreti voi.
sa nu uitam de iordanescu, care poate cine stie va fi rin finlanda antrenand vro selectionata a pinguinilor sau a barmanilor :P sau dupa cum il cunoastem toti pe nasul aka godfather sandu probabil iordanescu va antrena in continuare gainushele noastre sau PIMPii nostrii de jucatori pentru calificarea la euro 2008 :P
Traiasca CONNEX si Coca-Cola
LiviuRO
18-07-2004, 12:58 AM
mah, ascultati-ma pe mine, o sa ajungem in Germania 2006 si va fi cel mai bun turneu final la care va participa vreodata Romania.
Asa sa fie omule..cum zici tu si nu ne suparam...dar mai sunt 2 ani pana atunci....2 ani in care echipele mari care au dezamagit in trecut au destul timp de a-si inchega echipa..
Avem lor valoros dar cum am mai spus avem nevoie de o tactica mai europeana sa zic...prea ne bazam cu jucatorii noi pe tactici invechite....si rezultatele iata ca se vad..
LiviuRO
04-09-2004, 10:03 PM
Io-te topic de topic, abandonat pe pagina a 3-a... tsk tsk tsk
Dupa Romania - Finlanda 2-1 (Mutu,Petre - Enckelman Jr.), ai nostir reusesc inca o victorie, chinuita ce-i drept. Executia de exceptie a lui Mutu din minutul 88 a salvat ceea ce cred ca ar fi fost un nou dezastru national. Daca nu am fi reusit 3P azi la craiova, nu stiu ce sanse am fi pastrat in batalia pentru Germania.
Ai nostri au jucat chiar foarte bine primele 30 de minute, a marcat si Pancone, am jucat spectaculos si exact. Pe urma... deh, tipic romanesc.
Sincer, cand vad meciuri ale nationalei precum acesta, eu nu vad decat o singura idee, fixa, recunosc. Schimbarea lui Iordanescu.
Floyd
04-09-2004, 10:19 PM
Ioranescu si noi toti am avut noroc! Noroc cu talentul lui Mutu. El ne-a scos din rahat si in meciul asta cu Macedonia. Uriasa eroare defensiva de la golul egalizator.
Astept un egal miercuri intre Olanda si Cehia ( meci transmis in direct pe Antena1) si apoi mai astept revenirea celor doi stalpi ai apararii Chivu si Radoi. Poate asa ne va cruta nervii domnul Iordanescu, tinandu-l departe pe Soava.
Eu nu inteleg de ce se tot cramponeaza lumea cu Iordanescu....sigur toata lumea e nostalgica amintindu-si de performantele din 94 dar acum altfel sunt vremurile...
Merita respectul nostru pentru rezultatele obtinute dar in momentul de fata este depasit clar....omul asta nu stie cat risca...mai bine renunta acum si ramane un om glorios in mintea noastra decat sa ratam al treilea turneu important consecutiv si atunci romanii vor uita de 94....vor uita de performante si il vor pastra in minte drept principalul vinovat al caderii fotbalului romanesc...
Avem noroc cu sclipirile jucatorilor ca altfel eram acum la inceputul unui nou scandal national legat de tricolori..
Pot spune ca in meciul de astazi am avut noroc...si am stiut sa profitam de experienta in plus..
loooool
Liviu -> e Eremenko JR. nu cum ai scris tu
in ceea ce priveste meciul asta
a fost super urat
LiviuRO
04-09-2004, 11:13 PM
Ady-> ala e! :)
Totusi, chiar si cu un antenor slab, am asteptat mai mult de la ai nostri... Speram sa faca un meci clar, de 3-0. Dica, Petre si Danciu n-au jucat mai nimic. Mai bine a jucat Neaga ala.
Deci, sa incep asa : ROMANIA A JUCAT JALNIC!
Asa ceva nu am mai vazut, sa nu fim in stare sa atacam, 40 de minute au fost aia pe noi, si uite, ca u bagat-o in poarta...Mutu a jucat ca dracu(in afara de gol), eu l-as fi schimbat, singurii pe care i-am vazut jucand mai k lumea au fost Pancu(care nu mai putea din cauza durerilor) si Neaga, care nu a avut destul timp sa joace...Mutu trebuia eliminat la faza in care l-a lovit pe portarul macedonian, sa fim seriosi, noroc ca arbitrajul a fost de partea noastra, ca altfel, o buleam reu de tot... Iordanescu mai bine si-ar da demisia si ar lasa locul altor antrenori care ar putea face din Romania forta de altadata, ca asa ceva nu se mai poate...
Eu am zis ca ne impacientam prea tare la victorii de nimic in meciuri amicale sau in meciuri de tineret cu echipe de pinguini, pai noi acum ne bucuram ca am batut la tineret pe macedonia cu 5-0, mdea mare victorie, sa vedeti cand vine ziua in care vom juca la tineret cu olanda sau cehia ci vireji vom fi atunci si cum vom juca :P ca ne vor scoate aia fotbalul din cap, acum in leg cu meciul de ieri, parca vad ca un lipsa lui chivu si radoi e importanta, si d'aia a stat ala singur in careu si a dat gol cand ceilalti 4 fundashi erau pe altul, grrr cehia cum a jucat cu o echipa de rezerve la euro si tot a castigat :P
sanshine
05-09-2004, 04:53 PM
eu am stat linistit, aveam de invatat. m-am dus sa vad primul gol, am stat la TV cat am mancat, am plecat fara griji la 1-0 pentru noi, a while later aud ceva urlete pe la blocuri, ma duc, vad ca e 2-1, a marcat Mutu, totul e bine acuma. ok. great. am luat 10 la examen.
Time2Chill
05-09-2004, 08:56 PM
bv sanshine
M-am uitat la meci, dar am cam fost dezamagit............................ unde e coordonatoru nostru de joc, sau mai important cine ar trebui sa fie?
Oricum si Petre mi sa parut total depasit de meci........................ si la fel si Danciulescu........................N-avem nici o sansa de calificare dak o sa jucam la fel cu Cehia si Olanda
Scouville
05-09-2004, 10:24 PM
nu vreau sa par deplasat dar voi chiar credeati ca avem vre-o sansa?
ne chinuim pt un 2-1 cu finlanda sau cu macedonia cand cu ani in urma faceam golaveraj in meciurile inpotriva lor ...
va zic eu ca o sa ajungem sa tragem de un 1-0/2-0 cu andorra(chit ca si franta la fel s-a chinuit)
RaPiDuTz
06-09-2004, 12:04 AM
Originally posted by Time2Chill@Sep 6 2004, 06:56 AM
N-avem nici o sansa de calificare dak o sa jucam la fel cu Cehia si Olanda
nu avem cum sa jucat asha de prost...
si oricum am batut chinuit pt ca Macedonia a jucat bine...nu prea mai sunt echipe slabe...sa vedem ce va fi cu Andorra :mellow:
LiviuRO
06-09-2004, 12:41 AM
Scouville-> noroc! welcome!
Mah, acuma, sa fim seriosi, cu Andorra, poa` sa joace si cu a 14-a echipa, si tot facem de la 3-0 in sus. Mai important este ca avem punctele necesare pana acum. Nu v-ar placea sa jucam prost mereu, sa batem chinuit, dar sa merge la WC 2006? Mie sincer, da :). Pana acuma, jucam cat de frumos, spectaculos, ratam mult, si ne mancam singuri, acum cel putin, din ocazii mai putine, dam gol.
Nu zic ca viitorul pare roz, dar cel putin, avem sanse, cel putin pana vor incepe meciurile cu adevarat tari.
sanshine
06-09-2004, 08:56 AM
Originally posted by LiviuRO@Sep 6 2004, 12:41 AM
cel putin, avem sanse
expresia de om de fotbal este: "ne mentinem in cartile calificarii" :rolleyes: . in rest, ai dreptate
cel putin pana vor incepe meciurile cu adevarat tari
Originally posted by sanshine+Sep 6 2004, 09:56 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sanshine @ Sep 6 2004, 09:56 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-LiviuRO@Sep 6 2004, 12:41 AM
cel putin, avem sanse
expresia de om de fotbal este: "ne mentinem in cartile calificarii" :rolleyes: . in rest, ai dreptate
cel putin pana vor incepe meciurile cu adevarat tari [/b][/quote]
lol, da aveti dreptate, ma uitam ieri la recursul etapei si era tipul ala de la scoala de antrenori cica, si zice si el, inca suntem in cartile calificarii, pacat ca ei nu vad ca noi jucam ca curu, fara nici o logica, jucam aiurea si pur si simplu fara nici o tactica => antrnor = 0
RaPiDuTz
06-09-2004, 02:43 PM
Originally posted by LiviuRO@Sep 6 2004, 10:41 AM
Mah, acuma, sa fim seriosi, cu Andorra, poa` sa joace si cu a 14-a echipa, si tot facem de la 3-0 in sus.
pai Franta a jucat cu a 14-a echipa de sa chinuit cu Andorra ? :P
sa nu uitam ca acolo este gazon ca la divizia C la noi...asta nui bine
mare dreptate mai avea ala la Recurs aseara...alergam mai mult ca mingea...asta nui bine
LiviuRO
06-09-2004, 07:47 PM
oho, in Andorra este teren mai bun ca in giulesti... Iar meciul ala cu Franta, ala a fost un accident. Nu avem cum se ne impiedicam de vreo una din echipele astea, Macedonia, Armenia, Andorra decat daca vrem noi :).
sanshine
06-09-2004, 08:02 PM
Originally posted by LiviuRO@Sep 6 2004, 07:47 PM
Nu avem cum se ne impiedicam de vreo una din echipele astea, Macedonia, Armenia, Andorra decat daca vrem noi
totdeauna am banuit ca faci parte dintr-o organizatie secreta, Liviule. e prea tarziu sa mai negi acuma. zii, cine sunt? masonii? extraterestrii? IasiSquad? :P Si de ce ati pus gand rau NATIONALEI ???!?
De cand nationala a devenit o pepiniera a lui Giovanni Becali, care isi duce jucatorii acolo ca sa le faca imagine, si dupaia sa-i vanda la alte echipe din Europa, pentru mine nationala este FC Becali. Si si asa, daca ne-am califica la WC cu jocul asta infect, ne-am face de ras acolo, oricum, eu nu mai pot sa tin cu FC Becali... De exemplu, la meciul asta cu Macedonia a jucat Iencsi pentru ca la rusi e rezerva, si l-a bagat ca sa-i caute echipa(asta e unu din motive)+sa nu uitam ca Radoi si Chivu sunt accidentati...
habbib
07-09-2004, 09:40 AM
o sa se intample exact ca si in campania trecuta, romania o sa castige toate meciurle cu echipele de rahat iar cu olanda si cehia o sa pierdem acasa iar in deplasare "nu o sa ne facem de rusine",cand o sa se trezeasca iarasi o sa fie prea tarziu o sa fie de vina arbitrul, starea ternenului,mizeria din fotbalul romnes,bla bla bla..probabil ca romania o sa mai ajunga la vreun campionat cand o sa se reintoarca cupa balcanica,si acolo cine stie,cui ii mai pasa de echipa natinala, nici nu merita sa iti srici nervi pentru ea si apropo de becali, cred ca nici al capone nu a facut mai multe mizerii decat nimicu' asta..sa ii tinem pumnii echipei in meciul crucial cu andorra, haide baieti!, faceti-ne sa fim mandrii de voi :mishto:
habbib, ma uimesti, esti chiar tu?!?!?! :o
habbib
07-09-2004, 10:02 AM
chiar eu mns, acelasi habbib care te-a cam umilit ieri la ping-pong :lol:
m-ai umilit, muhahaha, pai cat a fost la mare 2-1 sau 3-2.. ca nu mai stiu, mi-a luat ceva pana sa-mi revin, dar hai sa lasam ping pongul, aici e alt subiect, daca vrei sa vb de cum te-am batut la ping pong mergi la forumul Alte sporturi ca e acolo un subiect Ping - pong :P
habbib
07-09-2004, 10:13 AM
bine, bine gata cu ping-pong-ul...a, dc vrei sa stii a fost 3-1 la mare :cooool:
LiviuRO
08-09-2004, 10:24 AM
Cred ca va faceti prea multe probleme, o sa vedeti, vom juca cu cehii si olandezii la adevarata noastra valoare. Si cred, inca, ce am spus acum vreo 2-3 luni, ca vom termina grupa asta neinvinsi.
Acum, ce nu inteleg, este ce legatura vi se pare voua ca are Becali... tobo si-a dat peste cap raspunsul, ca si-a dat seama in timp ce scria ca era normal sa joace Iencsi, Chivu si Radoi fiind accidentati, iar Barcauan suspendat. Iar Fl. Moldovan, chiar daca, sa zicem, ar fi fost pus acolo de Giovani, a facut un meci cel putin bun.
Da, de acord, la echipa nationala, are si Giovani un cuvant de spus, dar totusi, in afara de Soava ala, si de stelistii fara valoare (adusi ca sa nu se mai certe Iordanescu cu Jiji) alti jucatori asa, poame, n-am vazut.
habbib
08-09-2004, 10:36 AM
eu raman la parerea ca romania o sa adune din dublele cu cehia si olanda doar 2 puncte,sper sa ma insel doamne ajuta..in ultimi 10 ani, romania s-a calificat la turnee pentru ca era cap de serie,aveam grupe castigate din start,poate irlanda ne-a mai pus asa o mica poblema..cum n-am mai fost cap de serie, gata abia mai prindem locu 2 si nici ala,din pacate cred ca o sa terminam pe locu 3 in grupa, singura speranta ar fi ca cehia si olanda sa termine la egalitate meciurile dintre ele iar finlanda si macedonia sa le mai puna nishte probleme,cred ca avem nevoie de o minune pentru calificare,sa vedeti diseara, cehia si olanda o sa termine la egalitate, noi o sa batem cu vreo 6-0 si toata lumea o sa inceapa iarasi cu noua generatie de aur,mutu o sa fie omul meciului, toata lumea o sa il elogieze iar in meciurile importante n-o sa faca mai nimic..cum am spus si mai devreme, sper sa ma insel dar tare cred eu ca si de data asta o sa o comitem,sunt curios pe cine o sa puna la nationala in locu lu Iordanescu <_<
Luci90
08-09-2004, 10:44 AM
Mutu nu are cum sa fie omul meciului pt ca ii suspendat.
habbib
08-09-2004, 10:46 AM
au, ai dreptate, am uitat :sanshine2:
LiviuRO
08-09-2004, 10:49 AM
bine ca nu joaca Mutu, ca exact asa se va intampla, doar ca Marica si Neaga vor fi oamenii de gol :). Stai calm Tuby, din ce am vazut pana acum, de la toate echipele din grupa, cred ca vom fi in Germania. Cu putin noroc, pe carte oricum Iordanescu il are.
habbib
08-09-2004, 11:03 AM
sper sa ai dreptate,oricum olanda si cehia nu au mai jucat un meci oficial de la campionatu european incoace, deci nu te poti lua dupa ce ai vazut in amicale,oricum abele au echipe super valoroase, cred ca si cu echipele de rezerva ne-ar pune probleme(tineti minte cehia-germania),cel mai frica imi e de flancul stang al olandezilor, unde Robben nu iarta nimic,dc Stoican isi va face bine treaba, avem ceva sanse,cred ca o sa fie mai greu cu olanda decat cu cehia..
Liviu -> aici sunt :lol:
Cum sa incep...noi astazi la mai mult de 4 goluri nu cred ca vom castiga...important e sa luam punctele pentru a pune presiune asupra cehilor si olandezilor...daca ei fac astazi un egal se iveste o buna opportunitate de a ne strecura printre cele 2 echipe..sau cine stie sa le depasim pe amandoua...
Dar bine...vitale pentru calificare sunt meciurile directe...asa ne-am fript cu Danemarca si Norvegia si ar trebui sa invatam din greseli..
habbib
08-09-2004, 12:39 PM
tocmai asta-i problema, ca nu invatam niciodata din greseli,sper ca iordanescu sa isi fi facut temele si sa nu ne mai dezamageasca din nou,eu unul am fost distrus dupa meciul cu danemarca din retur,e adevarat ca si nimicu ala de maier ne-a furat, dar ce sa faci dc nu ratam atatea ocazii la sfarsit, nu mai avea nimic de facut, asa noi am ramas acasa, am avut si mult ghinion,sper ca si norocu sa se mai uite la noi campania asta ;)
ma yo nu inteleg de ce iordanescu nu-l cheama pe Sanmartean
acum nationala e in "constructie" si sper sa se imbunatateasca echipa pentru meciul cu cehia
LiviuRO
08-09-2004, 03:10 PM
da-l draq si pe Sanmartean ala, alt minigcar. Nu-i suport pe astia, e de ajuns un Cernat, care sa dribleze 4 insi, si sa rateze singur cu portarul.
In seara asta, la Cehia - Olanda, eu merg pe 1-1 (am pus si la pariuri), iar noi, dupa ce vom bate Andorra, vom avea ascendent moral fata de ei. Vom juca de pe prima pozitie, ne vor conveni 2 rezultate, lor unu` singur. Si cu putin noroc, si un meci mare facut de baieti, batem acasa si Cehia si Olanda, iar la ei, X-uri, ca de atat avem valoare.
danutz_andrey
08-09-2004, 03:14 PM
Hmmm sa stii ca nicimacar eu nu sunt chiar asha de optimist. ;) eu sper sa scoatem cel putin 4 ptc. acasa cu Cehia si Olanda si la ei macar 3.
sanshine
08-09-2004, 04:36 PM
Ne-a dat gol Andorra! Bine baietii, bine apararea! :mishto:
Stralucita strategia lui Nea' Avicola, sa ii lase pe cehi si pe olandezi sa ne creada slabi, si, cand astia sunt ocupati sa sara unii la gatul altora, noi ne furisam si le bagam sula-n coaste! :ph34r:
ooooofff.
bine zicea cineva pe hattrick-ro:
Cu Nea' Puiu la echipa
Doar de-Andorra nu mi-e frica!
Time2Chill
08-09-2004, 06:56 PM
Am batut cu 5-1, o echipa de liga a 4a :nashpa:
fundasii centrali au fost cam prosti, iar dak nu erau Pancu Si Niculae era destul de urat. Marica, o fi el bun, da' totusi nu cred k e de Nationala Mare, dar in lipsa de altii e bun si el, de 2X in 2 meciuri consecutive a ratat singur cu portaru.............
Echipa o fi in constructie, dar tot o construim de vreo 2-3 ani........................ :bere: hai mai bem o bere pt Nationala.......................
Hai ma ce ne plangem atat, doar suntem in grafic, si ne-am dovedit talentul, pai doar am batut cu 5-1 si de la echipa au lipsit multi titluari incontestabili toti realizati pe plan international, cum ar fi Radoi, Chivu si Mutu, aceste coloane vertebrale alea nationalei noastre. De asemenea parerea mea este ca am jucat mai lejer pentru a induce in eroare selectionatele Olandei si Greciei. :P Apropo, mah, eu tot timpul cand ma uit la jucatorii care ii avem la nationala (ma refer si la mutu si chivu) parca simt ca lipseste ceva...cred ca niste jucatori de valoare care sa joace cel putin un meci din 4 la echipele lor din club :crazyboy: in fine cu toate ca jucam dezordonat, fara cap si ca curu...SUNTEM IN GRAFIC...noi sa fim sanatosi
Grecia? :o
looool
pai aia au pierdut de la Azerbadjan
ma deci Nationala e ca Dinamo
cheama jucatori
ii lasa acasa si cheama altii
in cazul lui Dinamo ii vinde
si pana nu se face echipa de baza nu prea e mare spectacol
deci puiule hai mai repede cu echipa de baza
RaPiDuTz
08-09-2004, 09:36 PM
mda...slab jocu... <_<
la 3-1 aia chiar ne dominau si au avut ocazii...o tara mai mica ca Caracalu (scuzati cacofonia :lol: )
oricum daca ne gandim ca a fost ziua tarii lor probabil ca si ai nostrii or fi lasat`o mai moale :P
danutz_andrey
09-09-2004, 06:49 AM
Mda ;) scpul scuza mijloacele :P
ieri au mai fost rezultate care pe mine m-au surprins.De exmeplu:
Ins.Feroe 0-2 Franta dupa ce sambata Elvetia iau batut cu 7-0 Franta s-a chinuit cu ei :rolleyes:
Moldova-Italia 0-1
Polonia-Anglia 1-2(dupa ce a fost 1-1)
Bosnia-Spania 1-1 :blink:
habbib
09-09-2004, 06:57 AM
bravo romania! am reusit performanta sa luam gol de la o echipa care a castigat un singur meci in istorie si ala amical cu belarus, la un moment dat credeam ca o sa mai luam o boaba, atunci chiar ca ii induceam in eroare pe cehi si olandezi..apararea fara radoi si chivu, nu e buna de nimic,tot ma intreb de cativa ani incoace ce cuata fat frumos ala de soava la nationala,ce i-o fi placand la iordanescu atat de el, ca nu-i bun de nimic..eu zic sa mai lasam cu indusu in eroare,probabil; asta e valoarea nationalei in momentul de fata,adevarat ca sunt si multi absenti..m-am uitat aseara la olanda cu cehia,mama lui de arbitru, trebuia sa se termine 1-1, penalty clar la baros,pacat,cehii au dovedit ca si fara nedved sun to echipa redutabila,olanda in afara golurilor, abia ca s-a vazut in teren..ce ziceti de franta?, au avut nevoie de ajutor cu feroe,in cazul asta noi putem fi mandri ca am batut andorra cu 5-1 :bere:
Hai sa fim seriosi, nu suntem chiar asa slabi, daca ne gandim logic, nu numa noi ne-am chinuit cu echipele astea, daca ne uitam la Italieni, Fancezi si la Englezi, si ei s-au chinuit. Franta a facut 0-0 cu Israelu :o , apoi abia a batut Ins.Feroe, iar Anglia, a facut 2-2 cu elvetia, si a fost aproape de inca un egal ieri.
Daca ne uitam asa in mare, suntem in grafic, dar daca ne uitam cum au jucat Cehia si Olanda, suntem in BUDA!!! :angry: Daca nationala va juca la fel in continuare, ar trebui sa ne gandim deja la preliminariile pt CE 2008 si sa ne pregatim televizoarele...
In locu lui Iordanescu, de mult as fi plecat, pentru binele nationalei romaniei, dar, din pacate nu sunt Iordanescu, sau, din fericire...
habbib
09-09-2004, 08:09 AM
vom vedea, momentul adevarului va fi meciul cu cehia,daca scoatem un rezultat bun la ei,atunci putem incepe sa ne gandim la calificare si dc suntem sau nu in grafic, asa am fost intotdeauna in grafic, pana am jucat cu echipele tari ale grupei,dupa aia s-a rupt totul..iordanescu ar face bine sa califice nationala la mondial, altfel nimeni n-o sa il mai ierte,asta chiar ca e ultima lui sansa..
" cu nea puiu la echipa, doar de andorra nu ne e frica " ... i-a fost frica lu iordanescu de andorra
pai cu cehia shi olanda ce mai face construieshte biserica pe stadion sa pupe icoanele shi sa se roage :lol: nu merita romania sa ajunga nicaieri cu prostu de iordanescu shi nici nu o sa ajunga :cooool: :dansing:
Edy_smf
09-09-2004, 01:21 PM
Oare mai e cazul sa mai zic si eu ceva sa sa tac in continuare :zzzz: ?
Oricum parerea mea este ca mai trebuiau tinuti in echipa macar 2 'batrini'pt o coordonare inteligenta a jocului pe langa 9 mai tineri care sa alerge(chiar si aiurea pe langa mingie cu o fac de obicei :dansing: )
Asta e,o piramida nu se construieste fara baze,eu ramin la parerea mea in echipa trebuiau tinuti macar citeva meciuri pina se integrau bine astia tineri macar Stelea,Contra,Dorinel si Moldogoal daca mai accepta ca tot a fost cel mai bun fotbalist roman sezonul trecut.
Ca portar Lobont mi se pare cam aiurea...pina isi revine macar sa-l mai studieze pe Stelea chiar daca si asta are mai putin noroc dar e totusi cu citeva clase peste aiuritul asta de Lobont.
Oricum eu nu cred ca o sa ma mai uit cu asa mare interes la meciurile echipei nationale pina nu se construieste intr-adevar o echipa calumea,nu cred ca e bine sa-mi distrug sanatatea si nerviii aiurea :injur:
Totusi sa-i remarcam pe Pancu,revenirea lui Marius Niculae si chiar imi place Rat si nu in ultimul rind Cernat care mi se pare de viitor. In rest dumnezeu cu mila ,nu-i pot numi pe restul inca jucatori de nationala mare.
Sper in revenirea mai urgenta a lui Chivu s a lui Ganea,nasol fara ei...Atacantii sint cam 0 exceptindu-l pe Marius Niculae care nu peste mult timp o sa fie si el gonit ...doar e jucatorul lui Sporting nu cred ca mai conteaza asa mult pt becali daca joaca sau nu la nationala.Cit despre un batrin sa tina jocul in friu chiar daca nu alearga prea mult cred ca nici nu cred ca mai incape discutie,ce pret poti sa iei pe un jucator peste 30 de ani? :pimp:
Sa speram ca vom mai avea noroc sa dam macar goluri din faza fixe pina nu-si ia zborul Mutu ca tot da din aripi la lovituri libere(O fi invatat de la Puiu sa fie si el o pasarica pe teren) In rest Mutu nu prea se vede in atac nu prea le stie..
habbib
09-09-2004, 01:32 PM
stelea si contra n-au ce cauta la nationala,sunt cel putin doi portari mai buni decat stelea iar contra ce sa mai zic, stoican e cu mult peste el in momentu de fata, pacat pentru contra, credeam ca o sa fie multi ani cel mai valoros fundas dreapta al europei dar se pare ca ii sa cam urcat la cap vedetismul si acum vai si amar de capu lui,pun pariu ca o sa retrogradeze cu w.b.a...munteanu si moldovan intradevar pacat ca nu mai fac parte din nationala,e nevoie si de jucatori cu experienta, mai ales in meciurile cu olanda si cehia..
LiviuRO
09-09-2004, 09:47 PM
avem jucatori cu experienta, care sa mai aiba si valoare? Stelea este sub Lobont, sub Dolha, sub Curca, sub Cristi Munteanu, Contra este clar sub Stoican, Filipescu n-ar prinde loc de titular nici la Dinamo, cu apararea noastra beton, Galca este terminat de mult timp, grupul ala, Rosu, C. Munteanu n-are sens, oricum nu joaca fotbal, Dorinel d-abia isi mai trage basinile dupa el (scuzati exprimarea) iar Ganea, singurul fotbalist adevarat, are contra-candidati super valorosi: Mutu, Danciu, Neaga chiar Niculae si Marica. Oricum, nu atacul este problema noastra, ci apararea a fost. Cand va reveni Chivu, si va face cuplu cu Barcauan pe fund, iar Radoi la inchidere, o sa vedeti ce fotbal stim sa jucam.
Cum am mai zis, avem cativa jucatori de super clasa, Chivu, Mutu, Pancu, Stoican, Radoi. De ei in forma avem nevoie pentru a ne lupta cu olandezii si cu cehii, nu de batranei din astia semi-sclerozati, cu joc din ala de-a latul terenului, gen 1990.
In incheiere, welcome back Edy_smf!
Am mai spus-o, pentru cas echipa Romaniei sa conteze, nu sunt numai jucatorii, ci si tampeniile ce le debitam. De exemplu, superstitiile lui Cashcheta de genu, echipamentu galben, stadionu Giulesti si asa mai departe sunt niste prostii. Cascheta ar trebui sa vada de jucatori si sa lasam prostiile astea...
Edy_smf
10-09-2004, 10:10 AM
hai mai sa fim seriosi ce hal de jucatori sint astia de divizia A?Avem oare vreo echipa sa ne reprezinte?Dinamo s-a facut de ultimul handel cu Manchester,si Steaua era sa piarda calificarea acasa in fata looserilor aia cehi sau ce natie or fi fost oricum niste anonimi.Fiti si voi realisti jucatorii astia de la Steaua sau dinamo n-ar face fata in Anglia,Spania,Italia sau Franta nici in divizia C la ei,asa ca nu mai comparati jucatorii de valoare pe care inca ii mai avem pe afara cu astia din Divizia a ,nu are nici un sens nu e acelasi nivel de joc ce drac,daca erau asa buni credti ca nu-i vindea becali la cluburi mai bune decit in rusia sau turcia?Oricum si aia sint mai buni decit astia din tara.Cernat ,Pancu,Rat sint destul de buni dar nu comparati pe Barcauan cu Filipescu sau pe Stoican cu Contra,poate erati prea mici cind jucau astia si nu ati vazut diferenta de clasa dintre ei...cind o sa vad si eu goluri date de stoican precum Contra sau joc bun in aparare la Barcauan precum la filipescu mai vb...iar pe Stelea nu l-am vazut sa faca greselile copilaresti ale lui Lobont,poate 2-3 scapari aiurea ,dare nu uitati ca si Barthez face la fel si e totusi cel mai bun portar dupa parerea multora.Cit despre contra canditatii lui Ganea nici nu incape vorba :lol: Poate Marius Niculae sau o spectaculoasa revenire a lui Moldovan...eu unu as juca cu toti 3 si cu Mutu in spatele lor :cooool: poate daca jucam Kamikazee avem sanse cu cehia si Olanda ca altfel nu vad ...sper totusi sa ma insel cu toate ca nu prea am facut-o de obicei cind a fost vorba de nationala :alida:
habbib
10-09-2004, 11:29 AM
crezi ca trebuie sa traim din amintiri, ce daca contra a dat nu stiu cand goluri de la mijlocul terenului, acum ii varza, nu are ce cauta la echipa nationala, stoican e cu mult peste el in momentu de fata,contra e un jucator pierdut, nu o sa mai aiba niciodata evolutiile din anii trecuti..filipescu nici atat,nu e nici barcauan cine stie ce, dar cand o sa isi revina radoi si chivu, o sa mai fie nevoie de el doar pe banca de rezerve..si eu raman la parerea ca in meciurile cu cehii si olandezii trebuie jucat la risc, cu 2 varfuri impinse iar mutu in spatele lor..
edz, nu are rost sa ne mai intoarcem in trecut, jucatorii de fotbal nu sunt ca si vinul sa se faca tot mai buni la batranete, filipesu este deja gata, contra s+a dus si el (cam devreme), ei nici nu au mai jucat de ceva vreme, nu poti sa-l bagi pe contra cand el la ultimele meciuri in care a jucat a jucat ca scandura... trebuie sa mergem mai departe, astia ii avem, cu astia defilam :P
LiviuRO
11-09-2004, 01:43 PM
ma bucur ca in sfarsit incearca si altcineva sa-i explice lu Edy ca faimosii: Felipe, Moldovan, Galca, Stelea si Dorinel ar trebui sa se apuce de cariere de antrenori...
Repet, as prefera o echipa a Romaniei, formata din tineri, care sa joace prost, sau fara spectacol, dar sa castige la limita. Daca in 2006 nu mergem la World Cup, nu cred ca vom mai reusi vreodata sa ajungem in elita fotbalului.
Totusi, mi se pare interesanta o chestie, de ce am merita noi? sa ajungem la World Cup? Sau in UCL? Fotbalul nostru este decazut, toate lumea investeste pentru a spala bani, suntem suporteri de ocazie, cautam toate pilele si toate relatiile ca sa intram gratis la meciuri, nu exista echipe cotate la bursa, nu exista oameni dispusi sa investeasca in clubul pe care-l sustin. Mafie si coruptie, de ce am avea voie sa intram vreodata in cercurile elitiste ale Europei?
Time2Chill
11-09-2004, 06:21 PM
Cu ce au meritat grecii sa se duca acolo, sau 3 echip in UCL, in perioada noastra de glorie fiecare tara avea un sg reprezentant acolo. Nu vad de ce n-am merita.............. avem cativa jucatori buni, care dak s-ar tine numai de fotbal ar fi unii dintre cei mai buni di europa.............. dar cum noi suntem romani si cand gasim un petic de plapumioara ne invelim cu el in loc sa luam toata plapuma........ jucatorii nostrii vor ramane la un nivel mediu..................
Time2Chill
03-10-2004, 09:37 PM
Sambata avem meciu cu cehii :alida: :alida: deja mi-e groaza, portar, n-avem, aparare n-vaem, atac n-avem si mijloc scartie........................................... ....
Lobont ne-a aratat "clasa" sa in UCL, dezastru...............
Cei 3 de la Sahktar, or fi ei bunicei, da............ au luat mereu goluri si o sa ia si sambata, iar al 4lea fundas central, probabil Ghionea/Iencsi(asta n-a mai jucat de mult), Chivu no chance :nashpa:
Mijlocu, fundas la inchidere, nema, ala de la Kiev nu vrea sa vina, si cel folosit de Tata Puiu e cam prost, pe stanga sunt destui, ca ofensiv Pancu (no problem, sper) si pe dreapta Dumitru/Petre(con de umbra pt ambii)
Atacu : Mutu(accidentat, neaccidentat, oricum rezerva la Chelcea), M Niculae(accidentat, iar), Danciu si Neaga(n-au mai jucat nimik, chiar dak primu a dat gol azi), ar mai fi Bratu, care are gratia unui STALP(dupa cum ziceau turcii), alte optiuni........................................... .................................................. ...
desi u vreau ne-o luam rau sambata :romania: :romania: :romania: :romania:
habbib
04-10-2004, 06:46 AM
intradevar, se apropie marele meci cu cehia,momentul adevarului,sau nu..sa speram intr-un meci bun si implicit intr-o victorie,lipsesc destui jucatori,dar mai ales unii sunt intr-o forma dezastroasa sau nu prea joaca,tot raman la parerea ca avem nevoie de o minune pt ai invinge pe cehi,sper doar sa nu ne facem de ras..
:romania: :romania: :romania:
PS:Am pus atatea stegulete pentru ca probabil ca atatea goluri vom lua :nebun: ..sau vom da <_< :lol:
Cu cehia o vom lua anal :D Totusi, trebuie sa speram ca semi-jucatorii pe care ii are la ora actuala FC Becali(adica, Romania), va reusi sa introduca de cat mai multe ori o sfera in cutia de tifon a echipei Cehiei, si astfel, sa reusim sa castigam... Forza Romania :romania: :romania: :fotbal:
Poet Of Tragedies
04-10-2004, 06:41 PM
eu cred ca vom face macar un egal cu Cehia sau Olanda,dar mi-e tare frica ca nu o sa ne calificam sau daca ne calificam la baraj il pierdem cu o semi-echipa :P
DarkComy
04-10-2004, 07:34 PM
eu zic ca ii batem si pe Cehi si pe Olandezi si ne bagam P**A in toti arbitrii care ne fura si in toti cei care vor raul nationalei :mishto:
HAI ROMANIA!!!! :romania:
Facem minim un egal cu cehii dar eu zic ca batem cu 2-1 goluri Mutu si Pancu :bere: :fotbal: nu ma intereseaza cine marcheaza pt cehii asta daca marcheaza :P
Nu vrea nimeni rau Romaniei...toate atacurile astea sunt din cauza ca suntem prea subiectivi..si e logic sa fim asa :)
Eu zic ca un egal acolo este un rezultat foarte bun.....sa nu uitam ca acum 2 ani am avut 2 adversari mult mai slabi in grupe decat Olanda si Cehia si orice echipa care vrea performanta trebuie sa invete din greseli...nu trebuie sa fie cu ochii pe posibilele greseli de arbitraj ci sa se concentreze numai la joc..
E adevarat ca majoritatea jucatorilor sunt iesiti din forma dar tocmai asta fac echipele mari...indiferent de forma jucatorilor reusesc sa scoata rezultate mari si asta trebuie sa faca ROmania...sa ne duca in Germania si sa facem istorie in 2006.
DarkComy
04-10-2004, 08:42 PM
si cine crezi ca e de vina ca nu mai avem jucatori de valoare in stainatate lipsa de participari la campionatele europene si mondiale si din cauza cui ?? Din cauza organizatiei proaste adika a lui MIRCEA SANDU :scaun: care nu vrea sa inteleaga ca trebuie sa demisioneze la fel si Iordanescu :sanshine2: . Sunt o multime de persoane care fac rau nationalei fara sa stie <_<
Mircea Sandu este printre cele mai insuportabile persoane pe care le vad...omu asta e in stare de orice ca sa-si asigure un fel de dinastie asupra frf...daca nu pleaca Sandu fotbalul romanesc are nevoie de noroc pentru a face performanta...
Iordanescu este insa cel inconstient...inconstient de faptul ca este depasit si nu realizeaza ca echipa romaniei are nevoie de o tactica mai occidentala..
DarkComy
04-10-2004, 09:26 PM
vezi am avut dreptate
Iordanescu face rau nationalei chiar daca o face neintentionat pt ca e DEPASHITTTT :angry:
Iar Sandu vrea sa mai rontzaie la OSUL numit FRF pana cand i se termina mandatul pot sa jur ca unii oameni parca sunt alesi pe viata :angry: pe anumite locuri :scaun: :sanshine2:
Mircea Sandu e asa un om prost si prefacut, care isi urmareste propriile interese, si anume, promovarea jucatorilor lui becali la nationala. Si anume prin cine ii poate promova ? Prin domnul Cashcheta, care, executa ce zic ceilalti...si asa s-a nascut FC Becali(adica nationala),dar aceasta nu e nationala, e FC BECALI! :greata:
Time2Chill
05-10-2004, 07:29 PM
Eu nu prea stiu ce aveti cu mircea sandu(are o grama' de defecte si mai e si corupt) da nu joaca el............. nu el antreneaza jucatorii, el nu se ocupa decat de management si smenarii, n-are nici o treaba cu valoare fotbalistilor :P :P
Sirius
05-10-2004, 07:56 PM
Uite ce cred eu despre insuccesul nationalei. In strainatate, la echipele mari este un sistem disciplinar teribil. La ora stabilita, toata lumea este la antrenament. Intr-o anume perioada de timp, daca antrenoru' zice fara baruri si femei, apai e fara baruri si femei. Cand se fac ore suplimentare de antrenament, toata lumea vine. In timpul antrenamentelor, ordine si disciplina. Marile echipe mai au si un psiholog excelent care stie sa-i grijeasca k lumea pe jucatori. Cine nu respecta toate astea, valea!
La noi va garantez ca nimic din toate astea nu se intampla. Si nici la Shaktior sau la celelalte echipe de unde se mai aduc asa zisele talente ale Roamaniei, stranierii. Chivu si Mutu, cum au dat un pic cu nasul de regimul de mai sus hop! ne-am accidentat.
Restu' jucatorilor trag chiulu' cum pot, lipsesc cel mai probabil de la sedintele cu psihologul si mai trag si o chelfaneala buna in timpul programului. Dar le face cineva ceva? Dimpotriva, sunt mai adorati si iubiti.
Si atunci de ce sa te mai miri ca noul Ronaldo <_< Marica si Cernat rateaza singuri cu portaru'...Sau ca in afara de Mutu, Chivu si inca cativa nimeni nu poate trimite un sut de la distanta. Sau o centrare mai acatarii. Ce sa mai vorbim de pasele la adversar cand apararea era in careu' advers...
Cehii nu sunt fenomenali. Dar cred ca ne vor bate. Daca cele de mai sus ar fi fost aplicate din timp, i-am fi batut fara probleme, fiindca la potential suntem mult mai buni ca ei. Dar asa? Pai cine se poate masura cu Koller in careu? Barcauan, Iencsi, Stoican? Da, or fi ei saritori da' cand e vorba de conditie fizica ii cam bate vantu'. Cine se va ocupa de viteza lu Baros pe contraatac? Rat, care ati vazut si voi in meciul cu Barcelona ce bine si-a facut datoria...Cine-l va contra pe Plasil la mijlocu' terenului? Bietu' Florentin Petre? Da, se poate masura cu asta, dar si Florenti are o limita, care din pacate e sub ala.
Astea-s aspectele negative. Aspectele pozitive ar fi norocul si...cam atat. Eu pur si simplu nu vad altceva. Talent? Nu prea. Creativitate? Nici atat. Jocul e mult prea previzibil. Initiativa? Ei na! O sa vedeti cum or sa conduca cehii jocul si ai nostri or sa stea cuminti in aparare, doar-doar o veni contraatacul.
Si ca sa inchei, stati cuminti cu arbitri care fura. O echipa mare n-are nici o treaba cu felul de a arbitra. Si ce daca nu le-a dat un penalty si la ailalti le-a dat unu' inexistent. Ghinion! Te lupti si le mai dai la aia inca trei goluri. Sa le ajunga. Daca-ti vin nervii si juma' de ora comentezi la arbitru, cum sa te mai concentrezi la meci? In rest, off-side-urile sunt cel mai greu de decis si niciodata nu i se poate inculpa unui tusier o semnalizare gresita. Acelea sunt erori umane.
Si gata, cu un singur post, am zis tot ce trebuia despre meciul Cehia-Romania. Daca am uitat ceva in analiza, voi reveni.
eu nu cred ca vom castiga, nu avem cu cine, avem numai jucatori de toata jena, supraapreciati, sunt niste papusoi sau niste marionete manate de fratii becali...sa avem noroc :P
dj-cata
05-10-2004, 11:01 PM
eu zic ca daca jucam si fara mutu avem sanse mai mari de ca castiga decat cu el in teren. ar trebui bagati jucatorii care sunt in forma si sa ii lasa locul lui marica iar in locul lui lobont sa fie popa de la national. doar cu niste surprize am putea juca.
alta surpriza ar fi paraschiv in locul paralelului de soava
eu as face o echipa asa :
popa
rat,barcauan,ghionea,stoican(ogararu)
dica(cernat),pancu,paraschiv,petre
marica,danciulescu(neaga)
vali16_84
06-10-2004, 12:54 PM
eu cred ca facem un egal in cehia 1-1 cel mai probabil...sau cu putin noroc batem cu 2-1...asta daca nu e Golbont in poarta :lol: :lol: :romania: :fotbal:
LiviuRO
06-10-2004, 01:53 PM
Fiti mah seriosi :), asteptati meciul, ca e primul cu adevarat dificil dupa un an si ceva, si abia pe urma incepeti sa trageti concluziile. Cum bine a zis si Mircea Sandu (ca mai zice si chestii destepte cateodata), presiunea va fi foarte mare pentru cehi, care stiu ca orice pas gresit cu noi, poate insemna dezastrul pentru ei. Si asa, vom putea juca pe contra-atac, cu Marica titular, care o sa faca un meci foarte bun. E adevarat, o sa avem probleme la fazele fixe, dar eu fac pariu cu voi, ca daca va marca cehia din vreun corner, Iencsi nu o sa-l scape pe Koller. Koller nici nu o sa se miste. Iar Barcauan (cred ca va fi titular), o sa faca tot ce se poate face in fata lui Baros.
Referitor la "problema" portarului, nu inteleg cum puteti sa il vedeti pe Lobont doar in meciul cu Bayern (catastrofal de altfel), dar uitati celelalte evolutii foarte bune pe care le-a avut anul acesta. Ma mir ca Iordanescu l-a vazut in sfarsit pe Popa!! Are o bila alba pentru asta :)
Mutu, care probabil va juca, este, din nefericire pentru voi se pare, batut in cuie la nationala, il recomanda experienta internationala, sclipirile, jocurile constant bune de la echipa nationala. In plus, ii aminteste lui Iordanescu de Hagi, stie ca se poate astepta de la el la o sclipire, care sa schimbe un meci (vezi primele 2 partide din preliminarii).
Sper sa avem si ceva bafta, tipic romaneaca, caci eu cred ca suntem in stare sa batem 2-1/1-0 in Cehia.
habbib
06-10-2004, 03:59 PM
sa nu ne prea bazam pe bafta,ca in ultimi ani ne-a ocolit rau de tot,o sa fie un meci infernal,cred ca cehii vor ataca in valuri,de baros mi-e frica,un jucator de super clasa,am vazut putini fundasi care sa ii poata face fata,sper ca barcauan sa se numere printre ei,asul din maneca noastra ar putea fi presiunea care apasa umerii cehilor,intradevar,pentru ei ar fi un dezastru sa piarda meciul cu noi,oricum si daca sa zicem ca o sa castigam,lupta pentru calificare e departe de a fi terminata,mai raman 7 meciuri grele de jucat (ala cu andorra nu se pune :D ),e un drum foarte lung,dar sa speram ca la sfarsitul lui sa fim fericiti,ca altfe e bai,ar fi 3 calificari pierdute si nu suna prea bine :scaun:
LiviuRO
06-10-2004, 05:28 PM
nu stiu daca de meciul asta, de la Praga depinde calificarea, mai important mi se pare in momentul meciul din Olanda, si sa avem forta sa batem acasa, macar una dintre Cehia si Olanda, si X in cealalta partida. Din aceste 4 confruntari, daca venim cu 7 puncte macar, cred ca avem sanse mari sa mergem mai departe.
Pronosticul care l-am dat acum cateva luni o vedea pe Cehia ca invingatoare, dar sper sa nu fie asa. Sper intr-o victorie Romaneasca la Praga.
dj-cata
06-10-2004, 10:16 PM
blue ma mir ca tzi cu nationala...mare minune...
Pai, de ce nu as tine cu Nationala?
RaPiDuTz
06-10-2004, 11:38 PM
mha de un lucru sunt sigur...fara mutu...fara chivu...nu asta conteaza...jucatorii stiu ca e un meci foarte important si vor juca bine...se mobilizeaza ei ;)
dj-cata > lasal pe dica pt ca ne trebuie cernat :P
Floyd
07-10-2004, 01:05 AM
Cernat merita sa joace titular! Din pacate nici Radoi si nici Chivu nu vor putea tine piept cehilor si asta pt noi inseamna f mult. Barcauan cred ca e inca marcat de ceea ce a patit in meciul cu Barcelona, sincer cred asta, si cred ca vom avea emotii din punctul asta de vedere. Asa ca apararea noastra e intr-un mare impas. Aici mi se pare punctul cel mai important al intalnirii. Nu va depinde soarta calificarii de meciul acesta insa speram ca vom reusi sa scoatem un egal.
dj-cata
07-10-2004, 01:21 AM
blue - stii tu de ce..ai motivele intelese doar de tine...
R - il las pe cernat dar pe mutu nu il las....pe banca cu el :D ....dar....poate sambata face meciul vietii lui si imi schimb parerea despre el....cine stie...totul e posibil
Probabil confunzi tampeniile lu' jiji "steaua -echipa nationala" cu realitatea.
dj-cata
07-10-2004, 02:01 AM
spune-mi tu ce a facut mutu in fiecare meci ? a jucat prost tot meciu...a tinut mingea foarte mult...nu juca in pase. singurul lucru bun era ca avea bulan mare de tot si dadea gol pe final si toata lumea il pup in cur...dar ce ar fi fost daca nu era mutu in teren sa tzina mingiile alea...poate se transformau in gol ..si poate nu mai era nevoie sa stam k prostii pana in min 89 la fiecare meci. exemplu : romania - germania
dar poate sambata mutu o sa faca meciul vietii lui si o sa imi schimb parerea despre el
Mutu e un terminat, a umblat numai dupa p***a si a petrecut nopti intregi si uite unde a aajuns. In meciul asta as miza pe cuplul de atac Marica-Mitea sau Mitea-Danciu'.
dj-cata
07-10-2004, 03:24 AM
mitea nu e la nationala mare si oricum juca doar mijlocas stanga dar e marica si danciulescu si neaga....3 atacanti foarte buni.
Pacat ca nu e , l-am vazut in meciul cu Juve si mi-a placut mult de el, si ca mijlocas sa joace, adica un mijlocas avansat, in spatele varfurilor. Ca sa le dam gol cehiilor ne trebuie niste atacanti f rapizi, deci Danciu' si Marica ar fii ideali, pacat ca nu o sa joace Plesan, avem mare nevoie de el, mai ales ca in fine e in forma.
habbib
07-10-2004, 06:52 AM
intradevar,destul de ciudata decizia lui iordanescu de a nu-l chema la nationala mare pe mitea,un jucator foarte rapid si incisiv,era nevoie de el in meciul asta,si eu l-as fi folosit titular,pacat..am si vazut un interviu cu mitea,care era foarte dezamagit ca nu a fost chemat,mai ales ca si-a aratat valoarea in multe meciuri recente,cu juve,cu macedonia,cand a marcat 3 goluri pt tineret..acuma sunt curios care va fi echipa de start,oricum,sper ca fat frumosu' ala de soava sa nu fie nici macar rezerva ca m-am saturat sa tot aud de "favoritul lui iordanescu",ce p**a mea il tot cheama pe varzalitu ala nu stiu..am vazut aseara declartiile unor cehi,destul de arogante,ca vezi Doamne sa plecam de la Praga cu mana goala,ca nu avem nici o sansa,bla bla bla,p***a mamii voastre sa vedeti ce batuta va tragem :cooool:
Marica ? Stati ma linistiti...eu l-as baga pe pustiul ala treptat numai pe final de meci...in momentul de fata nu e in stare sa inscrie pentru Nationala...si s-a vazut in meciurile trecute...se precipita in fata portii si tinteste portarul....
Cernat nu are voie sa nu fie titular...este in forma foarte buna... cu moral crescand si poate fi factorul determinant al rezultatului...
Mitea joaca bine dar la tineret...la echipa mare nu stiu cat de mult randament ar da...cat despre Rat....momentan nu mai are nici o treaba cu fotbalul...in fiecare meci a gresit ca bou si sper ca daca isi pastreaza aceasta constanta mai bine sa si-o tina pe banca de rezerver...
Cum am mai spus...un egal la cehi ar fi perfect....victorie vom obtine daca norocul va fi de partea noastra iar cehii vor prinde o zi dezastruoasa..
LiviuRO
07-10-2004, 11:49 AM
e bine ca avem 3 solutii viabile pe stanga (Dica, Cernat, Mitea), dar pe dreapta spre ex, in afara de Petre, nu exista alt jucator care sa dea randament, Caramarin saracul, parca uitat tot cand e in galben.
Marica, daca nu i se da incredere totala, cum a facut lucescu la sahtior, nu poate sa confirme, din pacate, e un jucator foarte talentat, dar si foarte capricios. Oricum, e bine ca avem solutii, daca nu viabile, macar decente.
Sirius
07-10-2004, 09:49 PM
Cred ca pericolul principal pentru noi e totusi Baros. Koller e cam ratangiu de felul lui, insa primul este foarte agil si poate scapa destul de usor singur cu portarul unde, spre deosebire de Marica sau Cernat mai si marcheaza.
In fine, eu cred ca va fi un egal.
Apropo, ce ora interesanta are meciul, 17.30...
Koller e ca un fel de njock al lor, mare si lent. Numai ca cehul mai si dribleaza sau face un stop, rar, dar o face. Baros in schimb e unul dintre cei mai buni jucatori ai planetei, nu va lasati influentati de pasa proasta pe care o are in UCl, s-a vazut valoare lui la Euro 2004.
dj-cata
07-10-2004, 10:51 PM
meciul e la ora 18 ora noastra dintr-o superstie a lor...cand ne-au batut at cu 5-2 au jucat tot la ora asta :D
baros e cel mai periculos de la ei...si inca ceva...daca ii dam lov libere lui heinz ne batem singuri...le baga asta mai ceva ca beckham. doar ashtia 2 ne pot da gol
daca marica va fi titular...si daca mutu invata sa dea pase...marica o sa dea gol sigur
habbib
08-10-2004, 12:37 PM
:o mai este o zi pana la marele meci..to be or not to be......varza?..sunt tare curios cu ce formula de echipa va incepe jeneralu,per ca cernat sa fe titular,forma lui foarte buna din ultimul timp,ne poate scoate din rahat,este cel mai indicat pentru postul de coordonator,deasemenea sunt foarte curios cum va incepe romania meciul,in atac sau in aparare?..indraznesc sa dau un pronostic:3-1 pentru cehi :(
LiviuRO
08-10-2004, 12:43 PM
Echipa pe care o prevad eu: Lobont; Stoican, Barcauan, Iencsi, Rat; Petre, Codrea, Pancu, Dica; Danciu, Mutu
De asemenea, cred ca meciul va incepe foarte static, fara riscuri, apoi cehii vor domina pana prin minutul 30, cand le vom da noi gol pe contra-atac :).
habbib
08-10-2004, 01:13 PM
mah, eu sper sa ai dreptate..sa zicem ca o sa fie cum zici tu si o sa dam gol pe contra atac,intrebarea e dc o sa stim noi sa aparam avantaju,ca romanii se stie ca nu prea se pricep in a conserva un rezultat,intotdeauna tre sa avem emotii cand conducem o echipa puternica,sper ca dc va fi vorba de vreun avantaj pt noi sa reusim sa il pastram..va fi un meci de infarct :fotbal: :romania:
LiviuRO
08-10-2004, 02:57 PM
Cum zicea Grigorie Cartianu, la Fotbal Cafe, Jeneralul ar trebui sa-si aminteasca "tactica"cu Argentina de la WC 94 :). Bine, asta pentru meciurile in care vor reveni Chivu si Radoi. Ca asa, aparare prea stabila nu avem, dar avem explozie si ingeniozitate, plus, jucatori care pot schimba meciul: Mutu, Pancu, Cernat sau chiar Danciulescu (in forma!!!).
Poet Of Tragedies
09-10-2004, 02:22 AM
nu-l subestimati pe Koller,eu cred ca e cel mai periculos ceh...asta daca prinde o lovitura de cap la noi in careu la un corner sau lovitura libera suntem terminati,sa nu mai zic de cazul in care face devieri de-alea kkcioase catre Baros :(
faza e sa nu le dam cornere sau lovituri libere...sau sa il punem pe Ganea sa le rupa picoarele lu Koller,Heinz si Baros :naughty:
eu am un pronostic, 4-1 pentru cehia, gol baros 1, koler 2 si inca unu un gol, iar de la noi da gol mutu :P degeaba ne amagim atat, nu avem cum sa castigam, uitati-va ca jucatoro jenanti avem in echipa....
Ratonu
09-10-2004, 11:48 AM
Eu cu alti 2 colegi am facut un triunghiular de pariuri, 10.000 lei fiecare, invingatorul ia totul, eu am zis 0-1, altul a zis 1-2, iar celalalt 0-0. :D
Koller e un superfotbalist si nu e genul de atacant de care sa te preocupi numai la cornere si faze fixe, pentru ca are o tehnica impresionanta si un picior drept (marimea 52 parca :o ) 'rupator', ca sa zic asa :P .
DarkComy
09-10-2004, 01:50 PM
Koller e un fel de Njock numai ca e mult mult mai bun adika e mai tehnic are un sut mai bun dar si ei il folosesc cum si noi il folosim pe Njock trimitem baloane si el le directionaeza la alti jucatori
Nu putem sa-l comparam pe Koller cu Njock...
Ce dreq ne amagim atata ? E clara treaba, Romania va pierde, iar, Cashcheta va fi din nou apostrofat(sper). Se vor lua in calcul ca a plouat, ca arbitru, ca mingea, ca p**a mea...Suntem cei mai penibili, ce mai...
Floyd
09-10-2004, 03:48 PM
Putem sa scoatem un egal cu conditia ca bajetii nostri sa fie concentrati si sa speculeze orice slabiciune a cehilor. Cu o tactica bine pusa la punct si cu o aparare concentrata putem sa le smulgem un punct.
HAI ROMANIA!!! :romania: :romania: :romania:
eu zic ca pana acum suntem in grafic, adica am luat gol, jucam ca naiba, nu am avut nici o ocazie clara pe poarta, dar din pacate nu ii avem pe chivu si pe radoi, cele doua aripi atat de necesare ale nationalei noastre, sa fi vazut cum am fi zburdat pe teren daca nu am fi avut cele 2 absente de marca :P :crazyboy:
Time2Chill
09-10-2004, 07:08 PM
am luat bataie doar cu 1-0 cu multa soarta, el grande giucatore, marikk, n-a facut numik, cum nu face nik nici in UCL, acu s-a vazut de ce mutu e rezervam k nu e mare lucru de capu' lui.............. eu sunt total dezamagit de ce a jucat romania <_< <_<
hai sa vedem cine e de vina...
1. arbitrul ala nesimtit
2. absenta a 3 mari jucatori, radoi, chivu si acum vine bomba marius niculae
3. gazonul prost si plin cu pete
As vrea sa stiu, asta daca are cineva vreo informatie, l-a mai sunat nastase pe avicola dupa meci sa-l felicite pentru strategia brilianta folosita in acest meci...care este, sau a fost spulberat de antijocul nesimtitilor aia de cehi?
SUNTEM DE CACAT, nu avem nici un jucator de valoare, hai ma sahtiorilor, laudati-l pe marica care a dat cu capu mingea in bratele lu ceh, lol barcauan care a fost jalon pentru baros, rat care a fost panarama, mutu care se uita dupa tipe prin tribuna....ce sa facem nu primim lovitura libera in apropierea portii...asta e...
amzis eu ca in vara lu 2006 vom sta toti prin case cu sticla de bere si mititeii langa noi si ne vom uita la meciurile de la WC, iar jucatorii nostrii...normal, nu vor fi in tara vor fi toti prin spania, caraibe sau mai stiu eu unde in vacanta :P
DEMISIA DEMISIA DEMISIA
dj-cata
09-10-2004, 07:57 PM
astazi am jucat penibil...nu am avut nici o ocazie clara de gol. eu daca il mai vad pe soava titular si in urmatoru meci nu ma mai uit deloc la meci.
cine sa fie vinvotatii....ia sa vedem...soava care nu stiu ce cauta la nationala....cel mai penibil de pe teren....barcauan care inca nu si-a revenit dupa episodul iniesta ....mutu care dupa cum v-am zis si sapt trecuta .... daca nu are lov libere cu bulan e 0 ca jucator....rat care nu stie sa dea o centrare buna tot meciu.....si ca si cireasa de pe tort in a doua repriza intra cernat....salvatorul romaniei care a jucat si el penibil.
orice boschetar facea o echipa mai buna si isi dadea seama ca barcauan si soava trebuiau scosi la pauza....si ca moldovan trebuia sa fie titular
singurul lucrur bun dupa meciul asta a fost codrea ....care mi-a placut cum a jucat si publicul care cand a vazut ca tvr transmite in direct a incepu sa strige demisia....numele lui bolony....si pui puiu puiu lasa=neeee..lasa-neeee
oare cat ne mai chinuie tata puiu pana pleaca ?
Pana ratam sigur calificarea...atunci cred ca isi va da demisia...pana atunci nu e nimic de facut decat sa speram ca va gasi o formula de joc decenta...
Inafara de Lobont care a avut 2 parade salvatoare nimeni nu a jucat nimic...cehii erau peste tot pe teren....mijlocul era al lor...au dominat copios...
M-au enervat la culme Soava si Pancu..acesta din urma dupa ce ca se misca greoi nici nu dadea drumu la pase....in fine...per global un nivel tactic demn de desfigurel_mutristii adica jalnic...sa speram ca a fost un hop care sa ne deschida ochii...poate era mai bine sa facem egal cu macedonia...poate am fi jucat mai motivati..
stefan
09-10-2004, 08:21 PM
Avem o nationala de panarame care daca joaca la vreo echipa din serie B, C, D, sau prin ucraina,rusia si eu stiu ce alte tari comuniste deja is mari stranieri :P Avem un antrenor care baga in teren toate panaramele care le gaseste. Asa ca sa nui mai aud pe unii ca ala nu a fost penalty, ca daca ala nu a fost, atunci inainte cu cateva minute a fost 100% . Asta este, jucatorii nostrii vor vedea CM la TV din nou, pentru ca daca Mutu mai plateste multe amenzi nu o sa aiba bani de bilete de avion pana in jermania.
LiviuRO
09-10-2004, 08:26 PM
Chiar a fost rau :P. Adica, ma asteptam sa nu contam in atac prea mult, si mi-e era teama de Baros, da speram intr-un contra-atac ceva. Parca am retrait Dinamo - Partizan, caracteristica generala fiind neputinta. Am inceput defensiv, prea defensiv, degeaba tot recuperau Codrea si Soava, daca nu avea cine sa duca mingea in fata. Pancu in foma jalnica, Petre nu avea ce sa faca, ca primea mingii doar la piept, si aia aveau 20 de cm peste el. Marica, a incercat el sa fie bataios, dar nu mai ziceti, ca in afara de capul ala, alta minge ca lumea, nu a avut.
Nu-l mai blamati pe Mutu, cand nu are cine sa-ti dea o pasa ca lumea, pe jos, sa poti sa-i pui stop, sau sa faci o preluare, nu ai cum sa alergi 45 de minute, sa vii sa mingii de la centru, dirblezi, pasezi, si pe urma sa fii si demarcat, ca alde Soava sau Pancu, il vad doar pe el :).
La Barcauan s-a vazut totusi ca are o limita, de viteza, sau, 2 viteze sub Baros, ca toate incursiunile lui Milan s-au facut pe viteza.
Plusuri? Daca pot exista asa ceva dupa un meci atat de slab... Ar fi Codrea, ar fi Stoican care joaca tot mai bine, si se vede ca are siguranta aia, caracteristca fotbalistilor valorosi. De asemenea, Flavius Moldovan. Bine, daca l-ar fi luat Baros la alergat si pe el, tot ca Barca patea, norocul nostru ca n-au fortat cehii.
Nu mai irositi cuvinte, propozii si expresii, oricum Iordanescu daca va pleca in timpul campaniei pentru Germania, o face prea tarziu. Adica, atunci cand diferenta matematica nu va mai putea fi recuperata.
Poet Of Tragedies
09-10-2004, 08:49 PM
Am jucat prost dar din ce am vazut eu nici nu era cu putinta sa joci mai bine cu cehii...stau foarte bine pe teren oamenii astia,nu poti trece de ei.
Mutu mi se pare ca e intr-o oaresce forma dar nu poate juca bine daca nu are sprijin,nu e el de vina...s-a vazut ca a incercat macar,Marica nu are experienta,mijlocul a fost inexistent(NU AVEM COORDONATOR DE JOC!!!) iar apararea lenta.
Asta e,let's face it...suntem o echipa mediocra sub Cehia si Olanda...asta nu inseamna ca nu ne putem califica totusi,sa speram in continuare :)
Hai Romania! :bere:
Sirius
09-10-2004, 09:18 PM
Desi am spus ca Cehia-Romania o sa fie egal, n-am luat in considerare mai multe lucruri, care am crezut ca totusi se va rezolva. Acestea sunt in primul rand mentalitatea si in al doilea rand pofta de joc si spiritul de echipa. Din ce am vazut eu, in afara de Petre, Stoican si, ocazional, Codrea sau Mutu, nimeni nu prea se chinuia sa alerge, cand era necaz in aparare, aia stateau cu mana-n...buzunar si se se uitau ca prostii etc.
Un alt aspect care s-a vazut in meci a fost conditia fizica slaba a jucatorilor. Pai au facut cehii cateva ture cu ei si imediat toti se tavaleau pe jos si la contratac se repliau alegand pe loc.
Si acum sa trecem de la general la particular. Lobont a jucat bine, n-am ce-i reprosa, desi a avut noroc chior la cateva faze. In aparare, se vede ca Iencsi a inceput sa scartie. Barcauan mai bine ramanea atacant ca in aparare e ca vai de el. Rat zici ca-i fratele lu' Raul Bravo, cand e nevoie de el in aparare e in careu' advers si viceversa. Noroc ca si-a mai spalat pacatele la sfarsitu' meciului ca altfel era de toata jena. Stoican a jucat bine, insa ramane un jucator mediu. Petre mai mult s-a agitat, ca nu prea a primit pase. Codrea a incercat sa faca el ceva da' nu prea i-a iesit, de remarcat insa devotamentul sau. Pancu era cica cotonogit ca altfel nu vad de ce ar fi jucat asa de prost. Soava n-a fost chiar asa prost, a gresit el la faza penalty-ului dar a avut si niste interventii bune. Mutu si Marica-varza in beci! No comment. Moldovan a jucat binisor (e calit la Brasov, doar) si Cernat a vrut, dar nu prea a putut. Asa ca, o echipa de eroi! Toti unu si unu...
Arbitrul nu mi s-a parut ca ne-a dezavantajat. Fazele alea cu faulturile erau de prea putina importanta ca sa conteze. Offside-urile si penalty-ul (cumulat cum au zis aia) au fost judecate corect. Deci, cu micile scapari de mai sus, rezultatul n-a fost influentat de el.
De fapt si la urma urmei, acolo pe teren cam unu' singur a jucat fotbal de talie internationala si ala s-a numit Milan Baros. Ala merita sa dea gol si nu Koller. Dar ghinionu' si norocu' au uneori o importanta capitala...
In concluzie, propun ca echipa Fifa Romania (in varianta personala a fiecaruia ca sa nu ramana nimeni pe dinafara) sa faca schimb de locuri cu asa zisa nationala de fotbal. Sa se apuce aia de Fifa, poate-or invata ceva fotbal. :fotbal:
:romania:
dj-cata
09-10-2004, 11:19 PM
se pare ca restu tot ...noi nu.....
Slovenia - Italia 1-0
Macedonia - Olanda 2-2
Franta - Irlanda 0-0
Liechenstein - Portugalia 2-2
...toti pot doar noi suntem jalnici si vai de capu nostru.
Cred ca este cel mai prost meci pe care l-au jucat tricolorii pana acum. Absolut nimic n-am facut, aparare 0,atatc 0, mijloc 0. Iordanescu, acel batran ciudat, cu 10 crucifixe la gat care nu prea are ce cauta pe un stadion, poate doar ca spectator. E un om credincios , asta e singurul lucru de admirat la el, care ia prea in serios fraza "cere si ti se va da" . Ore de rugaciuni si zile de post nu pot aduce o victorie. Cineva trebuie sa-i spuna ca fotbalul s-a schimbat mult de cand a incaltat el ultima data ghetele. Acelas 4-4-2 de cand ma stiu, cineva sa-i spuna ca mai sunt si alte formatii. Oricum bine ca am pierdut macar pe calea asta o sa scapam si noi de el, si el de noi. Daca egallam pe final , iara il pupau toti in cur , asa e mai bine. Am pierdut 3 pcte si sper ca sa ne pierdem si antrenorul.
Time2Chill
10-10-2004, 09:06 AM
meciu dintre macedoina si olanda ar trebui sa ne dea speranta :mishto: ne mai surade si noua dumnezeu.......................................... .........
Romania a fost de cacat, am jucat un mare CACAT ! Echipa nu joaca, iar cashcheta bine mersi...sa nu ne luam de arbitru, care, nu prea ne-a favorizat, da nici pe cehi nu...Asa ca, Cashcheta, multa m**e, iar Mutu sa se puna pe supt p**a...ca un ratat si jumatate :scaun: . Cand o sa invatam sa jucam fotbal :fotbal: , atunci putem emite pretentzii...
Tobo -> omule incerca sa joci tu 90 mins pe un teren de dimensiunile alea si apoi sa acuzi jucatorii...asta e...ieri mai mult de atat nu s-a putut...poate data viitoare...
Nu vezi ca esti singurul care se abereaza in halul asta ?
LiviuRO
10-10-2004, 03:24 PM
Noi romanii, ne pricepem cu totii la fotbal, noi astia, microbistii, din fotoliu... Mai dai un W, un Q, D, gooool. Hai ca iar am luat World Cup, nea puiule, prost mai esti, nu vezi ca joc 3-4-3 si antrenez atacul? Si tu Mutule, uite aici foarfeca, D-D, goool, nimic nu stiti.
Post aiurea, fara legatura cu subiectul topicului, sau...?
RaPiDuTz
10-10-2004, 03:43 PM
da ce aveti mha ca Romania a jucat super bine...daca era chivu castigam...ne`a mai lipsit norocul sa dam si noi un sut spre poarta...un teren mai mare... totusi mingea parca era si ea un pic ovala...o coaja de banana pe langa soava si un vant ce ii batea in fatza lu pancu...
chiar sunt optimist si cred ca in retur ii vom bate cu 1-5 pe Giulesti :P
Mah terenul a fost prost, dar si ei au jucat pe acelas teren, tot atata au fugit si ei. Au jucam noi f prost, dar nici ei nu au jucat f bine, adica sunt o echipa de batut. Sa vazut clar ca nu am jucat nimic, pai uita-te si tu la Baros si Bruckner jr cum treceau de ai nostri , si atacanti nostri cand sa dribleze se impiedicau ca niste copi de 5 ani. Asta e am jucat f lab, bine ca ne-au dat astia numai 1. Sper ca "mai marii" sa-si dea seama ca iordanescu e un terminat, sa se duca sa administreze biserici si sa antreneze preoti. Cu un antrenor bun ii putem bate pe cehi la noi.
LiviuRO
10-10-2004, 04:20 PM
Si cum, repet, Iordanescu nu va pleca de la nationala cat timp vor exista sanse matematice de calificare,cred ca ar trebui sa ne concetram si noi pe o rugaciune sau doua, una la Mourinho, sa-l joace pe Mutu, una la doctorul Romei, sa nu se mai accidenteze Chivu, una la Il Luce, sa-i bage in priza pe Sahtiori, una chiar si la jiji becali, sa-l lase pe Radoi sa plece de la steaua, sa capete si el experienta internationala, ca r deveni unul din cei mai buni jucatori romani ai tuturor timpurilor...
Daca ne raman rugi, sa urcam una si pentru vreun fundas mai nebun din Rusia, care sa-l puna pe Soava pe banca vreo 6 luni, cu o fractura ceva. Bine, asta, in ultimul rand.
DarkComy
10-10-2004, 04:48 PM
Puiu' , Puiu' , Puiu' Lansa-ne, Lasa-ne , Lasa-ne
Ce tactica cretina a aplicat omul stia ca mergem in deplasare cu sansa a doua aia fiind motivati la maxim avand nevoie de pct neaparat si el incepe meciul cu 2 inchizatori Codrea si ETERNUL Soava nelipsit din echipa
Trebuia sa atacam de la inceput sa inceapa cu Cernat si Dica iar Pancu sa stea pe banca ca era accidentat etc. oricum daca mai ramane Iordanescu pierdem si calificarea asta <_< :scaun: :sanshine2: :nashpa:
habbib
10-10-2004, 05:19 PM
un lucru nu l-am inteles si nici nu il voi intelege vreodata,ce p**a mea cauta soava la echipa nationala?????????????????????????tampitu asta de iordanescu ii orb,nu vede ce rahat de jucator ii "fat frumos"..cehi n-au dat nici un moment impresia ca pot pierde vreun punct cu noi,cand i-am auzit pe la conferinte inainte de meci,zicand ca romania nu o sa le puna probleme si meciu e ca si castigat,mi s-a arut un pic exagerat,dar se pare ca stiau ei ce stiau..singura bucurie e ca macedonia a incurcat olanda,cam atat..jocul romaniei nu e incurajator deloc,poatre dupa ce revin chivu si radoi se mai pun la punct unele lucruri,si inca ceva, marica nu e inca de titular,avem nevoie de ganea
dj-cata
10-10-2004, 06:23 PM
mah ce tot ziceti...romania a jucat super bine..si-a indeplinit obiectivu....a primit mai putin de un gol. soava a jucat ca si zilele lui bune...precis la jucator...nu a lasat pe nimeni sa respire langa el...mai ales in careu. pancu se gandea la cate goluri o sa dea in visele lui pe ghencea. rat inca mai incearca sa dea si o centrare buna. cernat era cu gandu la meciu cu leverkusen, mutu incerca sa isi obtina lov libera bulanoasa si peste toate astea avem un antrenor super care la 1-0 juca cu 2 inchizatori..o tactica moderna....ce sa mai zicem...nu stiu cine ne poate bate pana in finala din germania
p.s. pancu a zis ca nu mai vine la nationala ca vrea sa aiba mai mult timp sa viseze la golurile pe care le marcheaza in ghencea....bravo...am scapat de 1...mutule ce mai astepti ?
vali16_84
11-10-2004, 02:32 PM
oare cat tre' sa mai asteptam si cate calificari sa mai pierdem...ca sa plece iordanescu...si io daca eram faceam o echipa mai buna decat aia...nu-mi venea sa cred cat de prost poa' sa joace romania...parca era o echipa din div. b
si cand il mai auzeam pe mutu ca se bucura ca a facut olanda egal cu macedonia...daca ramane iordanescu sa vezi ce ne bat si aia.. :P
DarkComy
11-10-2004, 07:26 PM
Daca DOAMNE FERESTE pierdem si calificarea asta o sa apara Mircea Sandu si o sa zica domne ne-am calificat la CM 1994, CM 1998 , Euro 2004 bla bla bla . O sa zica ca inca suntem pe pozitiv ca neam calificat de atatea ori si am pierdut de atatea ori <_< :angry:
Edy_smf
11-10-2004, 08:00 PM
La Euro 2000 poate,la 2004 om fi visat noi...dar nu prea a mers,prea s-a schimbat echipa toata odata si uite rezultatul! :injur: Poate cine stie,revine Chivu sau Radoi dar nu cred ca de ei s-a dus lipsa,de la mijloc in sus nu s-a vazut nimic,la 1-0 apararea deja nu mai conta aceleasi puncte erau pierdute si la 50-0 trebuia sa atacam si s-a vazut clar ca nu mai avem cu ce,Mutu e mijlocas ofensiv,degeaba se ca*a unii pe ei ca ar fi super atacant si il impinge prea in fata,noi preactic am jucat 4-5-1 sau 4-4-1-1 in nici un caz 4-4-2 cu sperau unii,deci e nevoie de virfuri,sa se refaca Ganea,Marius Niculae si sincer cred ca ar fi cazul sa mai vedem ceva reveniri pe posturile de atacanti..parca e totusi cineva in elvetia care joaca meci de meci si inscrie cu toate ca echipa sa e pe ultimul loc dar asta mai putin conteaza,cred ca ar fi facut mai multe la nationala decit altcineva care nu mai joaca demult si e mai mult femeia de servici a lui Chelsea...dar asta e jucam cu Maricaca care s-a vazut ce poate...Cernat mi se pare super bun(parerea mea) dar atita timp cit vine sa umple locul pe banca de rezerve nu e bine...daca o sa continuam sa mergem fara valori pe afara degeaba,mai bine incercam sa jucam 6-3-1 eventual cu 2 portari...poate avem vreo sansa...:)
Time2Chill
11-10-2004, 08:02 PM
nu pleaca pancu de la nationala k e singuru loc unde mai e si el titular, ce tot se vaita k-i accidentat, k tot eeee accidentat de vreo 6 luni si ceva :scaun: :scaun:
sa recunoasca k datorita faptului k nu mai joaca la club, joaca prost
dj-cata
11-10-2004, 08:05 PM
mi-am adus aminte de ceva....ce echipa am avea cu ghioane la inchidere si sanmartean la constructie....cernat pe stanga si petre pe dreapta ? iar pe banca jucatori ca parashiv si codrea la inchidere....dica si pancu la constructie....iar o aparare cu radoi si chivu fundasi centrali.....ogararu fundas dreapta si rat fundas stanga....iar in atac mutu si marica sau neaga....cu asa echipa sigur i-am bate pe toti
DarkComy
11-10-2004, 08:21 PM
Edy_smf sorry am gresit eu era Euro 2000 am scris din greseala 2004 :)
Edy are dreptate Mutu joaca foarte bine ca mijlocas ofensiv in spatele varfurilor nu varf impins :angry:
Sirius
11-10-2004, 09:08 PM
Eu sunt de parere ca majoritatea stranierilor n-au ce cauta la nationala. Nu intelege de ce ii tot aduce pentru ca nu fac nimic. Dintre stranieri doar Stoican, Codrea si Mitea merita nationala (+Chivu da' acuma nu-i cazu'). Restu' la sters prafu de pe banca de rezerve. In campionat sunt destui care ar face treaba buna si nu doar la Dinamo, Steaua, Rapid ci mai sunt la Craiova, Brasov si alte echipe. Insa aia n-au loc, ca de! vin stranierii...varza!
RaPiDuTz
11-10-2004, 09:08 PM
dj-cata > cel mai bine in atac ar fi Mutu - Nico sau Neaga - Nico :P
cum ai putut sa il uiti pe golgheterul diviziei a ?! :lol:
dj-cata
11-10-2004, 09:39 PM
looool....asa e...dar am zis sa ii mai dau o sansa si lu mutu....a 20-a sansa o merita fiecare :D
Edy_smf
12-10-2004, 11:12 AM
Poate ca daca Mutu ar incerca sa joaca ce juca Hagi odata ar fi o idee,dar eu ramin la parerea mea prea in fata strica tot...sa nu uitam golurile care le-a dat pina acum le-a dat din lovitura libera cu ceva bulan astea putea sa le dea si Lobont dupa parerea mea nu trebuia neaparat sa fie atacant,la finalizare s-a vazut ca nu prea se descurc...sa u mai zic de Marica :scaun: .Si oricum pina acum am jucat cu Andora,Finlanda...echipe de mina a doua...nu mai comparati divizia A cu turneurile inter-tari ca nu e cazul...fiti realisti una se joaca la club alta la nationala...adica asa ar trebui,normal a nationala ar trebui sa ajuna nume cu razonanta in fotbal nu vedete de campionat blatuit cum se intimpla pe la noi.Ce mama naibii cauta Barcauan ala ,ce a demonstarat?La Dinamo o i fost el bun sau la Shahtior unde am auzit ca si acolo scirtie dar deocamdata nu e nici macar de talia lui Filipescu cu toate ca pt mine nu defensiva e asa importanta...revin la atac poate ca daca nu juca deloc Barca si il retrageam pe Mutu in spatele lui Marica si eventual un Neaga pe stinga ar fi fost altceva cu toate ca as fi preferat un Danciulescu in locul lui Marica.Nu cred ca mai e posibil dar daca s-ar folosi un cuplu V.Moldovan stinga Ganea dreapta Mutu in spatele lor :fotbal: ar fi macar o incercare
si sigur s-ar vedea diferenta...cu toate ca Moldo nu mai vrea sum nici o forma :alida: Poate cine stie ...un Niculae,Ganea ...numai sa nu vina unu peste altul...la experienta lor se descurca:)
habbib
12-10-2004, 01:08 PM
intradevar mutu joaca cel mai bine in spatele varfurilor,mai tineti minte la parma in vremurile lui bune :rolleyes: adriano varf impins si mute in spatele lui,ce mishto jucau,18 goluri a dat mutu pt parma atunci,la chelsea s-a stricat totul,a inceput bine, da dupa aia nush ce naiba..l nationala trebuie facut ceva,iordanescu tre sa ii schimbe pozitia in teren,sa nu il mai impinga asa de in fata,ca in afara de lovituri libere nu o sa vedem altceva,e mult mai eficient in spatele varfurilor,ar fi un servant ideal pentru danciulescu,marica sau mai stiu eu cine..chivu si radoi,se simte foarte mult lipsa lor,lipseste siguranta echipei,cand cei doi vor reveni,sper cat mai curand,eu zic ca nu o sa mai avem probleme in aparare..
Time2Chill
12-10-2004, 01:58 PM
mai eu cred k ar trebui sa se mai faca ceva, strainii astia care joaca bine, ar trebui sa-i naturalizeze, da' de o fi si Tata Puiu nationalist k Ando, pe Mitrovici nu la vrut atunci cand ala juca bine, acu nici pe Abiodun, dak ramanemdoar cu ce avem.......................................Olandez ii au un sac plin cu atacanti de valoare si tot mai naturalizeaza un ivorian............................ numai noi....... mereu ultimiii :scaun:
Pana nu se va face curatenie la conducatorii fobalului romanesc, ma refer la Mircea Sandu si la Domnul Cashcheta, nu vom putea face nimic...Si in plus, nu te pui tu sa joci contra cehiei cu Mutu si Iencsi, poate, si altii, care nu joaca nici macar la clubul lor. Sunt iesiti total din forma...Este adevarat ca avem multi accidentati, dar mai sunt multi jucatori in campionatul romanesc cu care putea juca lejer...
habbib
13-10-2004, 06:41 PM
ia fiti atenti aicea,marea surpriza,macedonia,care a facut egal cu olanda,o cam luat-o cu 1-0 de la andorra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :sanshine2: :scaun: ,oricum nu se compara cu portugalia care a facut 2-2 cu lichtenstein..cehia conduce prin min 70 cu 2-0 la armenia,era de asteptat, sa vedem daca face vreo surpriza finlanda diseara,sa le tinem pumnii :mishto:
dj-cata
14-10-2004, 01:44 AM
finlandezii au pierdut k prostii...au condus mai mult de 30 de min si au luat 2 goluri in 3 min.
marea surpriza eu zic ca e luxemburg - liechenstein 0-4 ...acesti amatori au deja 4p :D ....si belarus care a dat 3 goluri italiei...chiar la italia acasa..cea cu apararea de fier :P ....sa nu uitam si de portugalia - rusia 7-1
RaPiDuTz
14-10-2004, 02:58 AM
vai...da multe rezultate surpriza mai sunt... :o preliminarii nebune rau !
atentie ca se califica liechenstein ! :lol:
Totul este posibil :lol:
Sunt surprins ca Andorra, cei care traiesc numai din fotbal nu, au reusit sa bata macedonia...
Finlanda nu avea cum sa bata olanda, din simplul fapt ca este diferenta mare de valoare..
In felul cum arata clasamentu, Romania ar trebuie sa fie nistre prosti daca nu prind nici macar baraju...
dj-cata
14-10-2004, 07:52 PM
ieeeeeeeee....in sfarsit o veste buna....azi soava a anuntat ca se retrage de la nationala...in sfarsit ceva bun...uite asa poate ne calificam si noi.
florin calinescu a zis de el ca e baiat inteligent ca s-a retras....dar ca ramane asa doar daca nu se intoarce. tata puiu a zis ca nu comenteaza...poate prostu asta il convinge sa vina inapoi....oricum pana at....putem striga... oolllleeee...ooleeeee....oleeee.ooleeeee....florin soava nu mai eeeeeeeeee :D
Time2Chill
14-10-2004, 08:21 PM
da asa e, da sa vedem cu cine mai joaca tata puiu acu la inchidere????????
ma bag yo pe teren :fotbal:
decat sa joace Soava mai bine yo :P
dj-cata
14-10-2004, 08:54 PM
ohooooooo...exista atatia...pe primu loc e codrea...urmat de paraschiv si in cazuari speciale radoi....asa ca are de unde alege..
am scapat de soava....eeee....pot sa ma uit si eu la meciuri acum :D
Originally posted by tobo@Oct 14 2004, 11:27 AM
In felul cum arata clasamentu, Romania ar trebuie sa fie nistre prosti daca nu prind nici macar baraju...
Sa nu uitam ca exista si meciurile retur...si s-ar putea ca adversarul nostru decisiv sa nu fie Olanda - Cehia ci Finlanda - Macedonia..
Soava si-a dat seama ca nu e jucator de nationala si trebuie macar sa apreciem gestul....se stia ca tata puiu are o simpatie pentru el...acesta fiind singurul motiv al convocarilor..
DarkComy
15-10-2004, 07:51 PM
Oameni care trebuie sa plece de la nationala sau din apropierea nationalei ca sa putem sa jucam bine :
- Florin Soava ( asta s-a dus YEAHHHHHHHHHH)
- Iordanescu ( Simt ca o sa scapam si de asta in curand dar oare va fi prea tarziu???.. :huh: sa il ajute iconitele in alta parte )
- Mircea Sandu ( mafia e in floare :angry: tot neamul lui lucreaza la federatie sa isi i-a tot neamul de drogati si sa ne lase in pace <_< )
-Giovani Becali ( la fel mafia in floare si prea multe smecheri nu avem nevoie de oameni nesimtiti ca fratii Becalii HUOOOO) ( nu m-am referit si la Jiji' :D )
nu imi mai vin oameni in minte daca va da-ti voi seama postatii :mishto:
Sa sti ca am perfecta dreptate cu tine, si am aceeasi viziune despre oamenii astia la fel ca tine, si daca ar trebui sa plece de la nationala, asti ar trebui sa plece.
+ Ar mai putea fi jucatori inteligenti ca Soava, si daca nu joaca nimic, sau sunt iesiti din forma(mai ales Mutu, care nu a mai jucat la chelsea de un secol) sa nu accepte sa joace, sau se puna pe treaba...
DarkComy
15-10-2004, 09:10 PM
ba sa recunoastem ca Mutu nu joaca la Chelsea si e plin de fitze dar ne-a scos de 2 ori din KKT in preliinarile astea
1. a dat primul gol in meciul cu Finlanda cand nu mergeau lucrurile prea bine
2. a dat golul victoriei in meciul cu Macedonia
Oricum treaba lui isi bate joc de talentul lui pacat ca e talentat si un jucator are aproape 15 ani de fotbal de mare nivel si in timpul asta s-a gasit si el sa isi bata joc de viata e viata lui pe mine unu ma doare fix in cur dar daca tampeniile lui afecteaza echipa nationala atunci e NESIMTIT .
Mie mi s-a parut Barcauan cam slab in timpul meciului...
Soava, oricat o fi gresit el, a gresit o singura faza, si aia discutabila. Insa, Barcauan a gresit constant. Sper ca nea Puiu sa nu-l mai convoace.
Cat despre Iordanescu, eu as vrea sa ramana la nationala, nu de alta, da` vreau si eu sa aud un singur antrenor mai bun ca el care ar accepta sa vina acolo...
eu nu sunt de acord cu tine cred ca vremea lui iordanescu sa cam dus ,si alt antrenor mai bun ca el cred ca este Piturca cu care Romania a avut cele mai bune rezultate !!in ultima vreme
DarkComy
15-10-2004, 10:26 PM
ma nu cred ca Romania avea vreun fundas in lotul pt meciul cu Cehia care sa ii faca fata vitezei lui Baros ai vazut si tu cat de rapid era
Mutu> Pitzi pleaca de la Steaua si tu vrei sa stea la nationala? Oricum, ar fi fost o solutie daca se incepea cu el de la inceput. Insa asa, cel putin in aceasta campanie de calificare, mai multe poate sa faca Iordanescu decat Piturca.
DarkComy> Din pacate asa e :sanshine2: :(
dj-cata
15-10-2004, 11:35 PM
wwd nu uita ca piturca e ultimul antrenor care ne-a calificat la un turneu final...si a facut-o si fara infrangere
DarkComy
16-10-2004, 09:09 AM
GATA!!!!!!! e OFICIAL :
Pancu s-a RETRAS!!!!!!! :(
ia-ta si motivul care l-a determinat sa se retraga :
"Cu o voce stinsă, fotbalistul a dezvăluit apoi, ?n premieră, ce l-a determinat să ia această decizie capitală şi, mai ales, ce ?l determină să n-o revoce. ?Nu m-a sunat nimeni, ?n afara lui Lobonţ, să-mi spună să revin asupra hotăr?rii. Nu m-a sunat Mutu, nu m-a sunat Chivu, căpitanii! Nu m-a sunat nimeni de la federaţie. Se pare că n-am făcut destul pentru echipa naţională?, a spus Pancu."
Nu e de ajuns ca ne omoara cu tactica lui dar se pare ca Iordanescu distruge si atmosfera din lot :angry:
"Iordănescu pare să fie la baza unei fracturi grave şi evidente ?ntre fotbalişti, care se ?mpart ?n ?tabăra lui Mutu? şi ceilalţi. Lupta ?ntre facţiunile din lotul naţional a devenit făţişă la ?dubla? Macedonia - Andorra. Surse din vestiar spun că, ?n cele c?teva zile premergătoare partidei cu macedonenii, selecţionerul a vorbit puţin şi de sus cu fotbaliştii, prefer?nd să comunice mai mult prin Mutu, care a fost atunci un fel de antrenor-jucător. Dorindu-se autoritar, Mutu nu a convins, iar ceilalţi au căutat mai sus o explicaţie pentru modul ?n care s?nt trataţi. Puiu nu a evaluat corect situaţia, răm?n?nd consecvent distanţei faţă de fotbalişti şi izol?ndu-se ?n dialogul real purtat cu Mutu."
Inca o dovada ca , convocarea se face pe interese !!!!! :angry:
"Conştient de faptul că mijlocul terenului este ?n suferinţă, Generalul l-a ?nsărcinat ieri-dimineaţă pe secundul Ilie Stan să ia legătura cu Mihai Tararache, mijlocaşul lui Grasshoppers Z?rich. ?De ce nu m-aţi căutat p?nă acum??, a ?ntrebat Tararache. ?Te-am căutat, dar aveai telefonul ?nchis?, a sunat răspunsul. Contactat telefonic ieri, mijlocaşul ?lăcustelor? a răbufnit: ?Faptul că nu am mai fost chemat p?nă acum mă face să cred că selecţia se face pe interese. Doar că mi se pare un pic ciudat că abia acum se ?nt?mplă acest lucru?
Se pare ca Puiu' are o noua deviza IF I GO DOWN YOU COME WITH ME !!!!!!!!!! :lol:
Originally posted by wwd@Oct 15 2004, 11:04 PM
Mutu> Pitzi pleaca de la Steaua si tu vrei sa stea la nationala? Oricum, ar fi fost o solutie daca se incepea cu el de la inceput. Insa asa, cel putin in aceasta campanie de calificare, mai multe poate sa faca Iordanescu decat Piturca.
DarkComy> Din pacate asa e :sanshine2: :(
fi atent Dj-cata are dreptate este egzact ce am spus si eu piturca a avut cele mai bune performante si plus de asta uite si tu ca distruge echipa ,parerea mea este ca ar trebui schimbat
RaPiDuTz
16-10-2004, 12:27 PM
ce idiot e puiu asta...si mutu la fel
il preferam la nationala pe PancOne in locul kktilor astia 2 :(
cu toate ca nu tin cu rapid trebuie sa recunosc ca Pancu este un jucator bun si merita sa ramana la natonala ..poate a prins un meci mai prost dar nu trebuia sa se retraga cat despre mutu cred ca nea salvat de 2 ori pana acum asa ca.......... :betie: :betie: :bere:
Hmm, ce legatura o avea Rapid cu Pancu chiar nu pricep. Iar in meciu cu Cehia, n-a prins un meci prost in comparatie cu ceilalti jucatori romani. Dimpotriva, a fost printre putinii care a facut ceva pe teren. Sper sa nu se retraga. L-as suna si eu daca asta ar rezolva problemele.
dj-cata
17-10-2004, 01:12 AM
din partea mea bine ca s-au retras....marile vedete...care acum se retrag. cine sunt ei ca sa se retraga ? au facut ceva la nationala cat timp au jucat pt ea ? au calificam romania la vreun turneu final ? nu au facut nimic si acum dupa ce presa ii critica nu mai vin la nationala...foarte bine au facut. soava oricum nu trebuia convocat de prima oara...iar de la pancu nu ma asteptam...dar acum ca s-a retras nici sa nu il mai vad la nationala
Bratu am vazut ca joaca bine, l-am vazut in meciul cu PSG si chiar mi-a placut de el, ar trebuii sa uitam de toti mosii astia si sa mergem pe mana tinerilor, ca doar ei sunt viitorul.
LiviuRO
17-10-2004, 07:08 AM
Blue-> las-o draq, ce sa mai intinerim? Deja avem doar 3-4 jucatori cu experienta serioasa, ce draq, incepem sa jucam cu Under 21? :)
R-> "aia doi", la care te referi tu, sunt Chivu si Mutu? Ca eu cred ca glumesti cand zici ca ar trebui sa nu-i mai cheme pe ei, ca sa vina Pancu.
DarkComy-> cu Cehia, puteam sa avem in aparare si pe Samuel + Ato Boldon, asa, clonati :D, tot nu marcam gol, nici daca jucam pana acum. Si asta a fost problema, plus tactica gresit aleasa, indicatii individuale date aiurea, dar aici, e vina antrenorului.
Cata-> las-o pe aia cu Piti, ala care ne-a calificat fara infrangere. Nu pot sa cred ca a antrenat el in vreun fel golul din minutul 92 dat de Munteanu in Portugalia, sau cursa lui Hagi de la Bucuresti. Ca atat, Portugalia, era echipa serioasa in grupa noastra.
Parerea mea este ca Pancu, un jucator foarte bun de altfel, nu a mai putut sa suporte ca el nu este niciodata centrul atentiei. Ce-i drept, ar fi meritat mai multa atentie. Dar asta cu retragerea de la nationala, astea sunt fite de jucator imatur, nu ma asteptam la asa ceva, dupa ce a lucrat cu Lucescu.
Desi nu am fost niciodata fan Piturca (decat cand ii strigam an dupa an, "Piti, Piti, Piti nu-i lasa!"), consider ca daca nu putem sa-l mai avem pe Lucescu vreodata la nationala, el ar fi singurul care ar putea confirma. Totusi, la cum se prezinta acum natioanala, cu atmosfera asta, din ce in ce mai proasta, Piti si "nebuniile" lui, cred ca ar crea disensiuni si mai mari. S-a certat el cu Hagi si Popescu, vedete in Europa, imi imaginez ce s-ar intampla cu Chivu si Mutu, care sunt mai vedete decat predecesorii lor.
Chivu nu mi se pare a avea fite de vedete...lucru pe care nu pot sa-l spun despre "briliantul" Mutu, cultul si devoratorul de poezii Mutu, cinstitul si modestul Mutu :P
Atat timp cat la carma nationalei nu va veni cineva care chiar vrea performante fara ajutorul bunului Dumnezeu atunci toata agitatia asta nu isi are rost. Iordanescu isi ia banii cuveniti ( care nu sunt deloc putini), jucatorii se intrec in declaratii, se multumesc cu prestatia de la club si cam atat...daca pe langa astea vine si performanta atunci e perfect...daca nu...asta e...jucatorii o duc bine :P
Am mai spus-o, nu sunt singurul si ma mai repet...poate poate vede cineva lucrul asta si deschide ochii persoanelor in cauza...jucatori avem...ne trebuie tactica perfecta pentru ei...
DarkComy
17-10-2004, 12:18 PM
Lasa-ma frate cu Chivu habar nu avem noi ce o face si Chivu seara cand nu suntreporteri , faza cu accidentarea . Daca e adevarat ca s-a accidentat intr-un club si a cazut pe scari la cat de beat era asta cred ca zice tot :angry: . Sa fumeze la greu in baruri eu nu prea am auzit de sportivi de performanta care sa fumeze la greu pai pana mea obosesti imediat la meciuri . Sincer in opinia mea nici Chivu nu e un sfant . Ei zic ca le pasa dar isi bat joc de milioane de suporteri :angry: :(
DarkComy
17-10-2004, 05:00 PM
ADRIAN MUTU , POSIBIL DOPAT!
Presa engleză susţine că atacantul rom?n Adrian Mutu a consumat substanţe interzise! Tabloidul englez Mail on Sunday scrie că "Mutu a fost depistat pozitiv la un control". Jucătorul rom?n ar putea fi suspendat pentru 2 ani. Normele britanice prevăd dreptul jucătorului de a solicita o contraanaliza
Time2Chill
17-10-2004, 05:43 PM
Am citit si eu, da am si eu o intrebare, ala n-a mai jucat de nushtiu cand......... nici in lot n-a mai fost convocat, cand i-au facut aia analize????????????
Foarte probabil nici nu i-au facut, da` ziarele din Anglia parca au un dinte pe Mutu...nu zic, o fi un sambure de adevar, da` la faza asta exagereaza clar. Insa si Mutu isi merita soarta. Eu in locul lui plecam de 10 ori de la Chelsea pana acu.
DarkComy
17-10-2004, 08:58 PM
Eu plecam la Juve de cand venise Murinho <_< daca eram in locul lui Mutu dar a fost si vina fratilor Becali sigur :angry:
Se zvoneste ca substanta interzisa gasita ar fi defapt COCAINA
Daca e adevarat Mutu nu ar mai avea ce cauta la nationala in opinia mea pt o faza ca asta !! :angry: <_<
dj-cata
17-10-2004, 10:14 PM
am vazut si eu...daca se dovedeste a fi adevarat...nu mai vreau sa il vad la nationala...niciodata
DarkComy
17-10-2004, 10:21 PM
Nene daca era acuzat ca a luat steroizi sau mai stiu eu ce treaca de la mine era ca sa joace mai bine si poate il iertam dar pt cocaina NICIODATA !!!!!!!! asta inseamna ca il doare fix in cur de statutul de la Chelsea si de echipa nationala <_< :nashpa:
PAi ca tot ii plac liniile, daca inainte il interesa linia portii , acum se pare ca s-a reprofilat. Cum zicea un cantec, azi multi nemernici trag mai multe linii ca desenatori tehnici.
habbib
18-10-2004, 07:30 AM
daca e adevarat, sa ii fie rushine,panarama draq,duca-se in p***a masii cu tot cu mafiotii aia de becali,la nationala nu are ce cauta un drogat imputit,vedeta p**i,toti sunt de vina pentru ca l-au umflat atata in pene,mai ales mass media,vezi doamne,marele mutu,dupa 4 meciuri la chelsea, tota lumea il vedea castigatorul balonului de aur,cum sa nu i se urce la cap unui asemenea rahat de om,daca faza cu cocaina e adevarata,mutu ar trebui dat afara de la nationala si chelsea in shuturi,cu mana lui si-a facut-o asa ca merita tot ce se va intampla de acum incolo..rushineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee :nashpa:
Poet Of Tragedies
18-10-2004, 10:41 AM
nu cred ca a luat cocaina...nici asa de cretin nu e mutulica asta
si cred ca mai avem nevoie de el in continuare la echipa,sa nu uitam ca talentul lui ne-a castigat meciurile cu finlanda si macedonia ;)
dj-cata
19-10-2004, 11:05 PM
care talent mah ? poate bulanul care nu a mai tinut si cu cehia ca doar bulanu nu tzine la nesfarsit....eu nu mai vreau sa il vad pe mutu la nationala niciodata....si daca il vad arunc cu ceva dupa el chiar daca imi iau amenda....sa imi bag p**a in el de drogat.
se pare ca si marea vedeta pancu s-a hotarat sa vina la nationala....el salvatore de la patria....alt idiot care daca s-a retras...retras sa ramana
Mutu s-a drogat, ce dracu, a luat cocaina, ce sa o mai tot evitam atata ? Asta e mutu al nostru, si trebuie sa-si primeasca pedeapsa + Si-a cheltuit toti banii pe care i-a castigat in intreaga cariera. Cred ca are nevoie de un control psihiatric, a suferit o depresie,
Din partea mea, asta nu mai e un om care sa aiba ce cauta la nationala. Nici nu vreau sa-l mai vad in viata mea...
RaPiDuTz
20-10-2004, 12:35 PM
mha, deci...
se poate ca el sa fi luat din greseala vreun drog ceva printr`un bar iar acu a recunoscut ca a luat doar pentru a lua suspendarea mica...pentru ca daca si la testu 2 va iesi la fel ar fi grav si ar lua suspendare mare...nu a vrut sa riste mai pe scurt
dar se poate si ca el chiar sa fi vrut sa se drogheze si atunci e un idiot...eu imi doresc totusi sa nu fi fost asha
Time2Chill
20-10-2004, 01:01 PM
ioan becali a zis k nu mai fac testu B, pt