PDA

View Full Version : Road to WC 2006

Pages : 1 [2]

Floyd
18-11-2004, 12:40 PM
NESIMTIRE CRASA!!!
Asa poate fi catalogata atitudinea antrenorului de partid si de campanie electorala! Cum poti declara cu o asa o nonsalanta ca nu-ti vei prezenta demisia dupa atatea meciuri slabe si cu precadere dupa un meci dezastruos in compania unei echipe a Armeniei care a facut cel mai bun rezultat din istoria lor n meciul cu noi!!!
Jucatorii s-au suparat ca au fost numitit echipa nationala second-hand. Au demonstrat ca nu erau nici macar second-hand. Ar trebui sa-si ceara scuze in fata suporterilor dar toti ne trateaza de sus. Sunt sigur ca daca Paraschiv nu ar fi dat acea super pasa de la golul nostru, am fi parasit stadionul invinsi!
Stelea a facut absolut tot ce a putut si a contribuit intr-o mare masura la tinerea unui scor egal.

Ce ar fi sa intram si noi suporterii in silentio stampa si sa le lasam stadionul gol la primul meci oficial de acasa???
Toata sleahta din conducerea federatiei ar trebui sa se ascunda si sa le fie rusine sa mai iasa printre oameni! DEMISIA IN BLOC a conducerii federatiei in frunte cu cel pe care au ales sa-l sustina in orice conditii cu mare nesimtire, Iordanescu!

habbib
18-11-2004, 01:30 PM
deci da,o sa ne mai calificam noi la WC Germany la pastele cailor..bine ca nu am vazut tot meciu,da si cat am vazut din el,armeni erau peste noi,eu zic ca am avut noroc ca nu a fost mai rau,se putea sa o luam la 2 goluri diferenta..p***a mamii lui de "tata Puiu",tampitii astia de la Pro Tv,toata ziua:"tata puiu in sus,tata puiu in jos,cred ca la stirile sportive din ultimele 2 saptamani am auzit expresia "tata puiu" de 15/buletin sportiv(chiar am numarat,si eu si maica-mea:D)..si daca pleaca tot nu o sa fie nimic,orice antrenor ar veni la nationala,tot marioneta mafiotilor aia o sa fie,ma pish pe ei si pe nationala,de ieri chiar nu ma mai intereseaza absolut nimic in legatura cu "tata puiu" si hoarda lui,faca ce-or vrea,din partea mea sa termine si pe 7 ca nu mai imi pasa,pa pish pe el de fotbal,sunt lucruri mult mai importante in viata decat sportu asta infect(in romania vreau sa zic),ce ne tot mancam noi nervii pentru jegu asta de fotbal romanesc,incetu cu incetu nu o sa ii mai pese nimanui,nici de tata puiu,nici de drogatu ala,nici de cioban,nici de comunist,nici de nimeni,sa ii vad atunci ce o sa faca,sa ii vad atunci din ce o sa-si mai castigei ei banii aia jegoshi..

Edy_smf
18-11-2004, 02:07 PM
Nu vad rostul plecarii lui iordanescu daca nu isi ia si lotul asta de kkt cu el,Vad ca unii habar n-au ce comenteaza,nu vreau sa insinuez nimic si nu ma refer la nimeni anume dar or fi gay sau pedofili cind spun ca jucatorii astia tineri trebuie sa fie la nationala pt ca sint mai tineri si frumosi dar habar nu au de fotbal, vor sa plece Iordanescu dar sa ramina jucatorii astia de 14-hand din divizia a in lotul nationalei...non-sens total..CHIAR NU VA E CLAR CA NU JOACA IORDANESCU CI JUCATORII?L-A VAZUT CINEVA ASEARA PE IORDANESCU IN TEREN SA RATEZE CEVA SAU SA ALERGE CA O CURCA BEATA???
Eu nu am vazut in meciul de aseara decit ca nationala noastra a avut intr-adevar portar care ne-a salvat de la o umilinta clara ce se preconiza avind in vedere ca deja jucatorii ARMENI incepusera sa faca si foarfeci spre poarta la noi in careu ceea ce este o RUSINEE!!!Armenia nu e BRAZILIA si nici FRANTA sa fie admisibil asa ceva...
Golul lui Marecaca a fost un bulan masiv adica de fapt a fost autogolul portarului lui care a ratat interceptia unei pase anemice perpendiculara pe centrul portii,un atacant adevarat chiar si de divizia B din tari in care se joaca intr-adevar fotbalnu suta in halul asta de anemic si pe centrul portii in situatie de 1-1 cu portarul advers.
In rest toata durata meciului nu a fost de remarcat decit Stelica care a demonstrat clar ca locul ca titular in poarta nationalei ii apartine lui si nu lui Sloboz care nu ar fi aparat nici un sfert din ce a salvat el,fara Stelica in poarta eram umiliti la scor mare garantat de catre Armeni.
Jucatorii pe care ii avem ,nu numai cei care i-am vazut aseara dar si cei care joaca mai nou in echipa nationala din divizia A sau sahtiorul lu' peste sint jucatori de rahat care nu fac nici un sfert din jucatorii armeni care evolueaza in campionatul armean daca o fi existind si ala...
A,mi-am adus aminte,Sirius Black,Maradona la 33 de ani avea aproape 90 Kg si era un pitic gras care juca cit toata nationala actuala a romaniei la un loc asa ca ce daca s-a ingrasat Contra???E mai bun Contra pe postul lui Stoican de cel putin 100 de ori+ ca are si experienta la super echipe din Spania,Anglia si la Nationala.
Cine era golghetrul campionatului francez in martie 2004???Viorel Moldovan.Oare e mai usor sa dai gol lui olempic marseille decit lui F.C Poplaca???
Eu ramin la ideea ca ar fi absolut necesara rechemarea la lot a lui Moldovan,Ganea,Contra,Filipescu,Chivu,Dorinel Munteanu,Marius Niculae,Rat,Codrea,si bineinteles nimeni altul decit Stelica in poarta iar pe linga ei sa fie formati jucatorii tineri si integrati treptat in lot .As fi de acord de asemeni cu Plesan,Mitea,Cernat,F.Petre,Iencsi,Radio iar Sloboz rezerva de portar si poate inca 2-3 dar restul sa dispara impreuna cu Iordanescu si cu cei care il sustin pe el si politica lui de 'Intinerire a echipei nationale' fara talent neexperimentati drogati betivi si curvari.Sa vina la nationala cei care joaca la cluburi mari si joaca intr-adevar bine,indiferent de virsta sau simpatie de club...deocamdata bine ca am scapat de Mutu si sper sa mai dispara citiva care nu sint buni decit de facut postere.
In halul asta si cu jucatorii care sint chemati acum daca nu se ia masuri nu o sa fim in stare sa mai batem nici Lichtensteinul intr-un amical la noi in tara,si asta v-o garantez,asa ca nici nu mai are rost sa discutam pina atunci de vreo calificare la vreun turneu final.

Blue
18-11-2004, 03:45 PM
Strie de ultima ora, puiu a demisionat! Sa fie o gluma proasta sau adevar? Ar fii prea frumos, dar totusi speranta moare ultima.

dj-cata
18-11-2004, 04:40 PM
Puiu ?i-a scris demisia, dar o pred? m?ine

Surse neoficiale din cadrul FRF au dezv?luit c? Anghel Iord?nescu inten?ioneaz? s? ??i depun? demisia. Mircea Sandu infirm? ?ns? aceast? specula?ie, spun?nd c? ?n-a ajuns la mine nici o demisie?. Sursele Gazetei Sporturilor afirm? c? ?generalul? ?i-a redactat demisia, inten?ion?nd s? o fac? public? m?ine Revenim cu detalii, r?m?i pe www.gsp.ro

sa vedem daca e adevarat sau nu...si eu de abia astept

tata puiu intr-un moment cand gandea tactica de la erevan :

http://www.gsp.ro/index.php?c=1&a=28615

Centru
18-11-2004, 08:39 PM
Noul antrenor (pentru CE 2008; cred ca v-ati dat seama ca sansele de calificare la cupa mondiala sunt pura teorie):

NU lucescu... pentru ca nu-l vrea mircea sandu
NU boloni... pentru ca nu-l vrea nimeni (ar face reforma prea mare)
NU piturca... pentru ca nu-l vrea becali

Deci fie Hagi fie Lacatus. Jucatori incredibili dar in nici un caz buni ca antrenori de echipa nationala. Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar le mai trebuie cativa ani la fiecare pentru ca sa fie antrenori buni.

Vin zile negre :ph34r: sa speram ca n-o sa trebuiasca sa ne uitam la egalul asta cu armenia ca la un rezultat bun.

Bine spus pe site-ul gazetei: devenim Ungaria (si nici macar la $$$, ci la nivelul fotbalului).

Edy_smf
18-11-2004, 09:07 PM
pe tv sport mai era varianta Dan Petrescu.... :unsure:

RaPiDuTz
18-11-2004, 09:23 PM
bleah :o

pai...NU lucescu...pentru ca nu ar vrea el :P adik ar fi cel mai prost sa vina la nationala de la shaktior unde castiga bani nene nu ca aici...
beloni e bun in alta parte dupa parerea mea :) numa de nationala nu ii bun...
piti ar fi solutia dupa parerea mea :P

dj-cata
19-11-2004, 12:42 AM
daca vine pitzi facem spectacol cu olanda :P si o sa ma pot uita si eu frumos la meciurile...nu o sa mai enervez la fiecare 30 de sec :D

Tuby
19-11-2004, 10:41 AM
Daca vine Pitzi sa vezi zile negre pe fitosii de la nationala...ala nu tolereaza nimic...
Hagi nu mi se pare deloc o solutie...Lacatus parca e mai rasarit :P
Boloni ar veni doar daca ar avea salar mai mare decat la Rennes...
Lucescu ar face bine sa ramana la Ucrainieni...nu de alta da vad ca echipa nationala "te strica"...aveam parere buna despre Iordanescu in trecut...

Floyd
19-11-2004, 03:29 PM
Eu mizez pe Piturca. Cred ca in proportie de 70% el va fi numit ca antrenor al echipei Nationale! :romania:
Privim in urma si ne cam doare sufletul cand vedem ce am fost si ce am ajuns din cauza intereselor si clientelismului :nashpa:

:romania: :romania: :romania:

DelPiero
19-11-2004, 07:47 PM
Puiu a demisionat oficial, am auzit la Europa FM acum cand am venit de la scoala. Sper ca Piturca va veni in locul lui...e mai serios, isi vede de treaba si e pur si simplu mai bun decat Iordanescu cu freza lui "aerodinamica" :D

kytz_2004
19-11-2004, 08:59 PM
Pe prima pagina a acestui topic se vorbea de castigarea WC 2006 de catre romania, si alte chesti, ca daca grecii au putu si noi putem... Om putea, ca la valoare nus mai buni greci ca noi, da la seriozitate nu exista grad de comparatie.. In "domnia" lui Iordanescu mutu pancu si chivu faceau legea si erau chiar peste vorba antrenorului.. In timp ce mitea care joaca meci de meci la ajax, a jucat in CL, a marcat la nationala de tineret, este o speranta mare... nu e convocat... De ce? Ca i sa pus pica lu iordanescu pe el...Ca doar na, ce "cashcheta" lui.... "Shuporteri" sa mai spere in continuare... 30% sanse de calificare ca suntem pe locu 2 totusi....

wwd
19-11-2004, 09:42 PM
Doar 2 lucruri am sa-i reprosez lu` tata Puiu, insa si alea grave (restul rezultatului tine de lipsa de experienta si determinare a jucatorilor):
1. Nu stie pe cine sa selectioneze, sau nu vrea pe anumiti indivizi sa-i lase sa joace. Aici intra Mitea, Plesan, D. Niculae care au dovedit ca au valoare in multe meciuri, mai ales ale echipei de tineret, insa si jucatori precum Contra, A.Ilie, si altii, experienta lor fiind vitala pentru jocul echipei noastre.
2. Daca a facut o selectie de mana a 2-a, jucatorii pe care i-a bagat pe teren au fost de mana a 3-a. Adica, nu-l baga pe Bratu din primul minut, il scoate pe Cernat, care de altfel a jucat bine, incepe cu Caramarin si nu-l baga decat tarziu pe Dica, si multe alte sminteli de-ale lui.

In schimb, jucatorii au fost mai mult decat penibili. Marica inca putin si rata din pozitia aia excelenta, iar unul dintre fundasi intercepta mingea daca suta o fractiune de secunda mai tarziu. Toti fundasii nostri au fost jalnici, nici nu mai vorbesc de ei. Dica a facut 2-3 greseli pe care nu le-am vazut in viatza mea la el, nici nu-mi venea sa cred ca ala de la minge e Dica! Chiar cred ca 11*wwd pe teren scoteau rezultat mai bun.

Tot cred insa ca se putea scoate ceva mai mult, daca jucatorii aveau macar putzina determinare. Adica, m-am uitat la stiri si am vazut ceva incredibil: la faza in care armeanul ne-a umilit incercand o foarfeca in careul nostru, omul care-l tinea pe cel care a dat centrarea nu numai ca n-a intrat sa-i ia mingea, dar nici macar n-a sarit in momentul centrarii! Pur si simplu a stat pe loc si s-a uitat la minge. Cine stie, poate-i era frica sa nu-l loveasca mingea in cap, ca atunci se accidenta si nu-l mai convoca generalul p*lii la urmatorul meci :nashpa:

Iar romanii cum de reusesc de fiecare data sa se accidenteze? Ma uit la Chivu, Marele Chivu, care a reusit sa joace doar 20 minute pe an! Radoi la fel, nu joaca tot turul, si cand se face bine se accidenteaza la loc. Parca o fac intentionat, si-or fi dand cu ciocanul in picior de lenea care o au in ei. Danciulescu s-o fi accidentat de tare ce s-a antrenat, l-o nimerit o minge in picior si gata, i s-a strambat gatul. Altii (strainii) nu pricep cum reusesc sa munceasca de 10 ori mai mult ca noi romanii si sa nu se accidenteze. Iar la antrenamente trag de ei cade boi. Iar noi romanii n-avem nevoie de antrenament, ca noi suntem tehnici, la ce sa ne foloseasca antrenamentul ca si-asa ii batem pe toti!(asta mi-aduce aminte si de Njock, se antrena Craiova pe ploaie, iar el statea pe banca de rezerve, zicand: "mi-e frig!"). Si cum noi nu ne luam niciodata bataie de la cehi si nici nu facem egal cu armenii. Iar Danemarca, campioana lumii, n-o sa ne dea niciodata 5-2 chiar la noi acasa. Lasati, oameni buni, ca ne mai calificam noi in Germania, ca pustii nostri sunt buni, joaca de 1 an in divizia B si sunt toti Ronaldo si Beckham!

Ratonu
19-11-2004, 10:00 PM
Bai Vlade, las-o dreq de treaba! Cum adica, Cernat a jucat bine? Pai a fost printre cei mai varza dintre verze! Spre deosebire de colegii lui, insa, el poate mult mai mult (cine stie, ori si-a batut el joc, ori a vrut sau nu a putut decat sa fie in ton cu colegii)... Iar de reprosat lui Tata Puiu nu ar fi selectiile cat tactica dezastruoasa.

wwd
19-11-2004, 10:24 PM
Ma, asta e parerea mea. Cernat a fost printre putinii care au mai incercat sa joace ceva. Iar Mr General, in afara ca e sclerozat si PSDist, n-are nimik.

Ratonu
19-11-2004, 10:41 PM
Originally posted by wwd@Nov 19 2004, 10:24 PM
Ma, asta e parerea mea. Cernat a fost printre putinii care au mai incercat sa joace ceva. Iar Mr General, in afara ca e sclerozat si PSDist, n-are nimik.
Pai tocmai asta e, ca Cernat putea, dar nu prea a incercat... Cat despre nea' Puiu, ai dreptate! Antrenoratul nu mai e de el... Totusi, ii multumesc pentru ce a facut acum 10 ani la nationala (desi, poate cu Luce sau Emi, cine stie, mergea si mai mult)!

Cele mai bune solutii pentru inlocuirea lui Iordanescu (in viziunea mea):
1. Tziganu
2. Boloni
3. Rednic
4. Pitzi
5. Lacatus

Ar mai putea fi si: Hagi, Ilie Dumitrescu, Olaroiu, Dan Petrescu, Sorin Cartu, Petre Grigoras...

Time2Chill
09-02-2005, 10:07 PM
azi a jucat echipa nationala si sincer eu sunt putin dezamagit de rezultat, jucatori precum petre, galca, stelea si dorinel,mi se par depasiti, iar d.niculae mi se pare prost rau de tot..... voi ce parere avety?

DarkComy
09-02-2005, 10:21 PM
jocul echipei a lasat de dorit ( parerea mea) . Singurul jucator care mi-a placut a fost Florentin Petre . Mi-a placut ca a fost singurul care a pus suflet si a alergat ( asa face la toate meciurile) Multi jucatori nu au jucat la adevaratul potential nepunand suflet si alergand ca la un meci oficial . Iar Stelea a gresit rau de tot in meciul asta , dar totusi sa nu il desfintam , pt ca a avut si el o zi proasta . Daca jucam cu Olanda in felul asta , eu zic sa luam telecomenzile si sa ne asezam pe canapea sa ne uitam la adevaratul fotbal la alte echipe nationale
Eu nu il acuz pe Piti de nimic ca nu am ce sa ii reprosez , lotul e decimat , nu a avut timp sa isi impuna tactica etc.

Sirius
15-02-2005, 10:58 PM
OK, ce-am vazut la meciul cu Armenia? Ca, mai cu una, mai cu alta, episodu' Armenia s-a repetat. Echipa noastra a jucat ca un RollerCoaster, cand cotroland jocul in maniera autoritara (si aici apar ratarile care ne fac celebri) cand jucand execrabil. Si concluzia a fost ca era sa ne facem de rusine. Noroc ca s-a pozitionat Oprita cum trebuia in ultimu' minut, ca altfel...
Eu nu dau doi bani pe motive de genul, ''n-a avut lotu' complet'' sau ''nu si-a facut tactica''. Prima cade de la sine. Ma, atata timp cat esti la nationala, inseamna ca esti printre cei mai buni si dai totul in jocul respectiv. Nu conteaza ca esti necunoscut pe plan mondial. Esti la nationala => stii sa joci bine fotbal. Al doilea argument, cade si el fiindca intotdeauna tactica o faci cel mai bine la fata locului, in functie de miscarile adversarului. Asa poti sa te cizelesti nu stiu cat la o anume tactica si ailaltii sa vina exact cu aceeasi. Si tapa, atunci...
Jocul de fotbal cere viziune buna a jucatorilor. Ai asta, nu-ti mai trebuie prea multe. Nu0i dai atacantului pasa pe sus cand e mai bine pe jos, nu-i dai in stanga cand el se demarca in dreapta si, mai ales, te uiti unde si la cine pasezi. De asemenea, alegi momentul prielnic cand sutezi si vezi daca nu-i mai bine sa dai o pasa. Nu, cum a fost la meciu' cu Slovacia cand Niculae era aproape liber in careu si Galca a dat sut din 30 m care a trecut lamentabil pe langa...
Oricum, eu zic sa fim optimisti. Daca ne calificam o sa fim fericiti, daca nu tot o sa fim fericiti cand o sa vedem dialogurile de la FRF...

Sirius
23-03-2005, 10:18 PM
Mai sunt cateva zile pana la meciul cu "portocala mecanica" si, sincer, n-as vrea sa fiu in pielea lu' nea Piti. Cu toata personalitatea lui de dragon de Komodo, totusi n-a rezistat tentatiei sa aduca o serie de stranieri care, dupa parerea mea, nu au ce cauta in momentul de fata la nationala, in frunte cu Adi Ilie care nu vrea sa recunoasca in rutul capului ca e expirat. Desi nu sunt adopt al trecutului, consider ca acum singura sansa impotriva Olandei este vechea tactica cu nationala pe scheletul echipei celei mai bune. Si cum Steaua a avut parcursul care l-a avut si are experiente proaspete cu fotbalul strain, cred ca 3 sferturi din jucatorii titulari ar trebui sa fie de la Steaua. Si asta nu pentru ca ar fi din cale afara de valorosi, iar altii zero, dar ei sunt singurii care au multe jocuri la activ cu echipe puternice. Restul nici nu au jucat impreuna, nici nu sunt intr-o forma prea buna. Uitati-va la meciurile cu Slovacia si Armenia in care ne-am facut de rusine. Daca jucam asa si cu Olanda, aia fac scor...
E o solutie cam disperata, dar ar da roade. Din pacate, insa cred ca se va merge tot pe sansa acordata stranierilor si dinozaurilor, asa ca ma gandesc cu destula teama la acest meci si nu dau un pronostic. Oricum, daca va fi s-o luam n-o vom lua tare, dar o vom lua pe mana unui singur om. Si acela se va numi Ruud.

tobo
24-03-2005, 09:23 AM
Da...Eu personal, sunt convins ca Olanda va face scor cu noi, ca suntem inca paraleli rau de tot la capitolu selectioner, si ce sa mai zic, la capitolu jucatori... Stranierii nostri, nu joaca la echipele lor de club, si daca o fac, toti stim cum o fac... Asa ca, eu, personal, as baga Steaua in teren, decat sa joc cu stranierii expirati, gen Adi Ilie...

mns
24-03-2005, 09:26 AM
Nu neaparat socr... dar un 2-0 sau un 3-1 sigur va fi...alt rezultat nu vad...pai noi vom juca cu adrian ilie si mai stiu eu ce zombie dinasta revitalizat si ei joaca cu jucatorii de la cele mai bune cluburi europene :P totul e sa nu luam mai multe ca la meciul cu danemarca ... :o

habbib
24-03-2005, 09:54 AM
o sa batem olanda cu 2-1,dupa ce conducem cu 2-0..lobont o sa apara la play of the day cu paradele lui,apararea o sa fie imperiala,chivu si radoi o sa joace fara greseala..la mijloc pancu si petre o sa faca meciul vietii lor,o sa faca svaitzer apararea olandeza..in atac ilie si moldovan o sa inceapa ezitant,piturca o sa isi dea seama ca cobra nu musca si a ramas fara venin si o sa il bage in teren pe cel al carui nume olandezii au sa il pomeneasca multe zile :Mitea "wonder boy" o sa fie seara lui..un gol si o pasa de gol pentru moldo..romanii din toata tzara au sa iasa pe strazi si au sa cante pana nu-si vor mai simtii vocea..ce seara!!!!fotbalul romanesc e pe drumul cel bun..aaa,in macedonia o sa facem un cacat de egal si mai asteptam 3 ani :P

Tuby
24-03-2005, 10:33 AM
Nu stiu de ce dar scenariul lui Habbib mi se pare extrem de realizabil :P pentru ca asa facem noi in ultimul timp..ne "innecam ca tiganu` la mal"
Nu vreau sa dau un pronostic pentru ca daca l-as da nu m-as mai uita la meci :P mi-e frica sa nu se lege nimic, mi-e frica de o noua ratare a calificarii, punct..
Sper ca Olanda sa prinda una din zilele ei cele mai proaste...Ruud sa confirme forma slaba in care se afla momentan si noi sa castigam si in ultimul minut cu un autogol dar sa stim ca avem 3 puncte importante luate...

micutzu
24-03-2005, 07:17 PM
Luam bataie de la olandezi cu 2-1,da a-ti vazut faza cu baba bisnitara( tare de tot ),ce naiba doar are pensia mica nu strica niste bani in plus.
Ma intreb daca se ducea si la biserica? :lol:

kacio
24-03-2005, 08:20 PM
daca spuneti ca adi ilie e un jucator expirat sunteti bolnavi
mai vedem noi sambata daca e expirat sau nu

luati mooie bisnitarilor :angry: , din cauza lor vad meciu la tv si nu pe stadion :angry: :(

Ratonu
24-03-2005, 09:05 PM
Eu zic un 3-2 pentru noi... Marcatori: A. Ilie, V. Moldovan, C. Chivu (p) / V. Nistelrooy, Castelen.

micutzu
25-03-2005, 05:56 PM
Daca maine seniorii joaca precum tineretul vom castiga.Tineretul a facut 2-0 cu olanda si are mai multe sanse de calificare decat echipa mare.Chiar mi-a placut cum au jucat astia micii.Mi-a placut ca s-au inteles f bine de parca toti ar fi jucat la aceeasi echipa.Doamne ajuta maine seara.

Floyd
25-03-2005, 07:03 PM
O sa batem mai bajetzi si o sa-i aducem cu picioarele pe pamant! :mishto:
Inceputul a fost azi la tineret -> 2-0 pentru Romania dupa un meci in care olandezii au cedat nervos vazandu-se neputinciosi in fata unui adversar pe care-l socoteau ca victima sigura.
Meciul de maine va reprezenta un nou inceput si pentru echipa nationala!

micutzu
25-03-2005, 07:06 PM
Originally posted by Floyd@Mar 25 2005, 07:03 PM
Daca nu va fi inceputul cel putin va fi sfarsitul,dar totusi daca vor juca cu sufletul( cum au jucat stelistii cu valencia ) au sanse

micutzu
25-03-2005, 07:06 PM
Originally posted by Floyd@Mar 25 2005, 07:03 PM
Daca nu va fi inceputul cel putin va fi sfarsitul,dar totusi daca vor juca cu sufletul( cum au jucat stelistii cu valencia ) au sanse sa castige :romania:

tobo
25-03-2005, 07:49 PM
Parerea mea, este ca nu ne vom face de ras, dar vom lua cateva "boabe"...Asa ca, baieti, pregati-va, sa vedeti cum vom pierde...

micutzu
25-03-2005, 07:54 PM
Cu ce ma incalzeste daca nu ne facem de ras dar luam bataie?!Oricum nu ne calificam.
Decat sa ne ofticam ca am jucat bine si am avut ocazii,ca ne-a furat arbitru sau nu mai stiu ce, dar am luat bataie mai bine ne facem de ras. :D :fotbal:

habbib
25-03-2005, 09:24 PM
sper sa le tragem o batuta cat mai dureroasa fu**i mama lor de increzuti..nu zic ca nu au cu ce sa se laude,sper sa ii aducem in aceeasi stare de nervozitate ca si pe adolescentii aia rebeli de la tineret..astept cu nerabdare meciu sa vedem daca si nationala mare confirma ascensiunea futbolului romanesc din ultima vreme ;)

DarkComy
25-03-2005, 10:42 PM
astept cu nerabdare primul meci cu miza a lui Piti ca sa le arate olandezilor ca nu este un antrenor tanar si neexperimentat cum a zis presa de la ei si sper sa batem.

Ma bucura jocul celor de la tineret care au jucat foarte mishto dar au ratat mult din pacate ;) HAI KESERU!!!!!!

mns
25-03-2005, 11:58 PM
Eu sunt mai superstitios cand vine vorba de fotbal...si dupa meciul de azi al tineretului cred ca echipa mare o va lua la 2 goluri diferenta.. :o nu stiu de ce...am o presimtire :(

RaPiDuTz
26-03-2005, 12:07 AM
sa le rupa ficatii mha mai dai in p**a mea de olandezi cu suferinta lor cu tot !
in locu lu marius maturam cu piersie ala pe jos

vb lu ganea...daca incepem bine vom castiga la o diferenta mare ;) 5-1 sa fie !

tobo
26-03-2005, 09:31 AM
pt olandezi :))) Sa nu mai ne tot stresam atat... Oricum pierdem, eu nici nu o sa ma uit la meci, ca ma enerveaza, nici nu stiu pe stadion are loc :))) parca pe Giulestina, da nu stiu cand, si la ce ora !! :)) Da programu Tv il stiu, TeVeRe !! Hai Olanda, si rupene cu 5-1 pt ROMANIA !!! :)))
(scuze pentru entuziasm)

Ratonu
26-03-2005, 11:03 AM
Bravo tineretul, in special Keseru si Jardel! Ce meci de unghie-n gat! Raman optimist in privinta meciului de azi.

Tuby
26-03-2005, 11:18 AM
Cum sa fie Pitzi antrenorul tanar si neexperimentat, domnul Van Basten sa inteleg ca are ani de antrenorat in spate ? :P
Sper ca din inaltul cerului de unde ne privesc acum sfidatori sa traga o mama de cadere si sa-i doara pana in retur cand ii vom ingropa..
Sa nu uitam ca egalul ar cam distruge orice sansa de calificare deci astazi suntem trup si suflet alaturi de tricolori..
Hai ROMANIA !!

yahoo
26-03-2005, 02:02 PM
Daka ar fi sa dau un pronostic ar fi cam 2-1 pt noi sau in cel mai bun caz 2-0.
Dar oricum sunt sigur k ii invingem.
STOARCETZI PORTOCALA!

little_foot
26-03-2005, 02:07 PM
le rupem gatul asta-seara.. :scaun: nu o sa miste olandezii in front..am incredere in piturca :mishto: ..pe mine ma roade altceva..se aude k nush ce post arab transmite meciul..si au cam inceput intrebarile:dc ar transmite arabii meciul nostru? ;) ...cica ar vrea ben laden sa vada un atentat in direct <_< sper sa nu ai ba dreptate carcotasii cu insinuarile astea :unsure: .HAI ROMANIA :romania: :fotbal:

micutzu
26-03-2005, 02:14 PM
Doamne fereste la faza cu antentatul dar am inteles ca nu il da live la arabi.
Cu noroc facem un 2-1 goluri moldovan si pancu

DarkComy
26-03-2005, 08:47 PM
Pancu nu a jucat nimic in prima repriza iar Petre Marin a fost depasit destul de des . Eu daca as fi in locul lui Piti l-as scoate pe Pancu s l-as baga pe Oprita , l-as retrage pe Ilie in spatele celor 2 ( Moldo si Oprita) si l-as baga pe Rat in locul lui Petre Marin

Sirius
26-03-2005, 10:13 PM
V-am zis eu! V-am zis ca daca iar incepe cu veteranii ne-am ras. Mijlocul si apararea au fost zero. Ilie a avut cateva faze spectaculoase, dar inutile (cu o singura pasa excelenta-nimereala), Moldo s-a zbatut degeaba, se vede ca fizicul nu-l mai tine, Pancu la fel, Munti cam inexistent, Ghioane sub orice critica. Eu zic ca astia nu mai au ce cauta. Trebuie sa inteleaga ca timpul lor la nationala a trecut. Zidane oare n-a observat asta si s-a retras? Stam, Shearer-idem si exemplele pot continua...
Chivu a fost singurul care a jucat bine si merita felicitari, fara el dadea si Ruud un gol (sau mai multe). Ogararu pacat ca a fost timorat, Petre Marin si Radoi au fost moderati, iar Florentin Petre a fost acelasi. Alearga ca un ogar, dar nu prea-i iese nimic. Plesan la a jucat ca si Ilie, spectaculos dar pe langa joc. Cristea nici n-a respirat intre olandezi, iar Lobont, saracu' n-a avut nici o vina la vreunul dintre goluri.
Consider ca a fost o gafa imensa ca nu a fost folosit Oprita, dar ca intotdeauna experienta primeaza in fata fanteziei. Ei uite ca Olanda a aratat ca nu e chiar asa. Apararea si jumatate din mijloc era formata din oameni noi (de care eu n-am auzit vreodata, mai putin de vanBronkhorst-evident) care toata lumea stia ca n-au multe jocuri impreuna. Tineri, atletici si cu imaginatie. Ei au facut jocul fiindca vanBommel a fost inexistent, Cocu a asigurat mai mult siguranta la mijloc, Robben s-a rupt repede (dupa ce a dat o centrare perfecta-cre' ca turbeaza aia de la Chelsea :nashpa: ), iar Ruud a avut cateva ocazii si o pasa cu calcaiul la al doilea gol. Evident, sa nu-l uitam pe Van der Sar, care a jucat excelent.
Ceea ce mai ramane de zis e ca sper ca Piturca sa se tina de cuvant, fiindca el a zis ca daca luam bataie de la Olanda face schimbari majore la nationala. Ar cam fi cazul.

PS: 1.mns merita un premiu pentru talentele de Nostradamus...
2.iar m-am sincronizat cu Rapidutz. Clone Wars iti spune ceva?

RaPiDuTz
26-03-2005, 10:13 PM
plm...pacat de suporteri ca au venit cam degeaba la stadion...mai bine ca nu am fost :P cred ca daca nu primeam golu ala inca de la cabine aveam forta sa scoatem cel putin un egal ca totusi olanda nu ma impresionat cu nimik azi, era lojik ca asha vor juca doar ca ai nostri (uni) au jucat foarte prost :(
la piti sa vazut ca are actiuni la steaua, e clar...
iar dintre cei ce nu mi`au placut au fost ogararu, pancu in r1 si ghioane de la care ma ajteptat la mult mai mult...la plusuri ar fi ad. ilie, chivu si radoi
nu am inteles ceva la meciul asta...d c dreaq incontinuu erau cu spatele la poarta dupa care normal urma o pasa inapoi...in prima repriza numa asha au jucat iar lobont a fost unul dintre cei mai activi jucatori din cauza asta :o penibil...

yahoo
26-03-2005, 10:28 PM
Dc sunt olandezi mai buni?
Pt k stiu sa joace FOTBAL LIVE! Iar noi nu!

Time2Chill
26-03-2005, 10:36 PM
dpmdv ogararu s-a descurcat destul de bine, in timpul meciului el a fost dublat de plesan, sau cel putin asa am vazut eu, deci la golu 2 nu cred k el ar fi vinovat, ghionea, a avut un meci slab, mai ales el a fost langa cocu, iar Rat in locu lui P Marin, nu cred k s-ar fi intamplat altceva, nici rat nu are o viteza excesiva, si in plus rat a jucat prost in ultimele meciuri, si la club si la nat :(
inca ceva -->> NOI NU AVEM UN PORTAR CA LUMEA, NE BAZAM PE UNU CARE IN 120 MIN JUCATE IN ULTIMELE MECIURI A LUAT 4 GOLURI, ala nu e jucator si ala de la dinamo, nu a facut mai nimic, nu e vina lui, da langa el a fost unu si mai mare si mai rapid k el....... partea proasa e k nu avem nici portar bun, nici un jucator pt banda dreapta :(
cred k ar trebui sa se faca o reconstructie a echipei, pt preliminarele de europene. si desi nu-mi place sa zic, AVEM NEVOIE de un atacant k MUTU

Sirius
26-03-2005, 10:37 PM
Corect yahoo, noi parca am jucat in reluare...Am vazut pana si in divizia A echipe care stiau sa se descurce in cazul unei tactici ca cea folosita de olandezi. :injur:

DarkComy
26-03-2005, 10:50 PM
FULGA de ce au jucat romanii infect si olandezii fotbal ??

FULGA : DE VACA!!!!!!!!!!!!!!

Ai nostrii au jucat infect numai cu spatele la poarta , pase gresite , bubuieli ale mingii in careul advers si pase la Lobont ( inutile)

Cand ii vedeam pe Petre Marin , Florentin Petre , Dorinel parca era nationala U21 , numai pitici iar olandezi , inalti , bine facuti iar noi jucam pe mingi lungi aruncate la bataie

Tuby
26-03-2005, 11:25 PM
Seara trista pentru fotbalul romanesc desi cu totii am sperat ca va fi o primavara incununata cu succes pentru sportul nostru. Dupa surprizele oferite de Tenis-ul romanesc si de prestatia echipelor de club in competitiile europene ar fi trebuit ca tricolorii sa confirme acest urcus si sa ne ofere 3 puncte vitale pentru ca pana la urma asta trebuiau sa faca...sa castige pe teren propriu. Din pacate nu s-a intamplat asa si am putea gasi n motive de la tot atatea persoane pentru esecul de azi..
Ce am vazut in seara asta ? Am vazut 47 de secunde de egalitate dupa care s-a rupt totul...pentru un meci care dureaza 90 de minute perioada aceea e infima...
Am vazut o selectionata care a vrut sa imbine experienta cu tineretea si i-a iesit oboseala si neputinta...neputinta de a baga dracu mingea aia in poarta...destule fineturi ( exagerate la un moment dat ) si idei bune dar daca nu o bagi in poarta la ce rost..
Tactica, zic eu, nu a fost una proasta...dar cand primesti gol in primul minut ( venit bineinteles pe lipsa de concentrare), incerci apoi sa gasesti drumul spre gol ( apatic in prima repriza dar destul de bine in a doua) dar te lovesti de o echipa omogena si inchegata care stie foarte bine jocul pe contra sansele tale se reduc drastic..si asa a si fost...am mai primit o boaba pe final ca sa doara mai tare...si doare frate..
S-a vazut deci ca se poate si cu jucatori tineri si experienta cu care incearca ai nostri sa se laude acum e dispensabila...sigur, nu avem scoala de fotbal a olandezilor dar e nevoie de o schimbare...si alta nu vad..
Cat despre nevoia de Mutu la echipa...greseala mai mare nu vad...sigur ma pot insela dar Nationala nu are nevoie de un drogat cu aere ci de vreo 3-4 jucatori tineri si in forma..dar cred ca cer prea mult..
Time2chill -> cum sa nu avem portar mister...pe cine ai fi vrut sa vezi in poarta pe "actorul" Stelea ? Am tot respectul pentru ce a facut la nationala dar acum nu mai e timpul lui...si Lobont si-a facut foarte bine treaba..
Ogararu ? Timorat si crispat dar per global o evolutie buna..
Chivu ? O clasa peste toti coechipierii...viziune a jocului perfecta, evolutie fara greseala..
Radoi, Munteanu prea stersi..Ilie creativ si cam atat, Moldovan cam grasut si greoi...Cristea prea putin timp pentru a realiza ceva..
Olanda ? Ireprosabil...

Sa ne reauzim cu bine..

mns
27-03-2005, 12:14 AM
Astazi a fost un meci bun, doar ca:

Olandezii ne-au stricat jocul, pai ce naiba nu ne-au lasat mai mult sa pasam si sa lase naibi mingea sa ajunga la romani nu sa le intercepteze toate asele, cu toate ca noi am jucat ca porcu

Daca terenul era cu vreo 20 de metri mai mare poate centrarile si pasele in adancime erau ajunse...sau nu ca jucatorii nostrii au alergat cu plumb in ghete

Eu zic ca la fel ca acum 4 ani trebuie sa incepem reconstructia, sa ne rugam de hagi, belodedici, selimesh, popescu ,petrescu sa revina la nationala

stelea iar sa revina

nici nu stiu ce sa mai zic, joc de cacat,m echipa de cacat, jucatori de cacat :P

Blue
27-03-2005, 05:43 AM
Nu stiu ce cauta ogararu in teren, ce cauta la nationala? Credeam ca Piti are cvea in cap, cum dreq sa-i lasi pe Contra si Rat in afara ca sa-i aduci pe 2 asa ca vrei tu, sau ca deh au jucat la steaua. Sau Moldovan ala ce dreq cauta in teren? E mos se vedea ca dupa 20 de min nu mai putea. Il lasi pe keseru la pitici dupa ce a prins niste evolutii f bune si bagi toti mosii sau toate panaramele. Am jucat ff prost, m-am uitat doar la prima repriza pt ca m-am plictisit si m-am enervat. Nicodata nu mi s-a intampla asa ceva, sa plec la pauza cand joaca echipa Nationala. Ma uitam inainte sa dea meciul mascaricii astia de la tvr la Armenia-Andorra. Cu parere de rau constat ca singura diferenta dintre noi si armenii e ca de jucatorii nostri au mai auzit strainii si castiga pe an cam cat are bugetul un club de-al lor. Macar rusnacii sunt bataiosi , ai nostri moi. Sa incerce alt sport, baletul ca am vazut ca se pricep si executa f bine miscari a "Aici nu se poate trece".

mns
27-03-2005, 10:53 AM
blue, vad ca de adrian ilie sau de plesan doua panarame internationale nu zici nimic...ei ce cautau pe teren? fl petre ce cauta pe teren?

yahoo
27-03-2005, 10:59 AM
Prea multe greseli.Dupa cum zice Corleone: Aia tineri nu stiu iar cei batrani sunt prea obositi.Draqu dc nu l-a bagat pe Mitea.S-a vazut klar k Adi Ilie si Moldovan erau obositi si nu mai sunt ce erau.Dc nu l-a bagat pe Rat si Contra?
Singurul jukator care a alergat si a avut dorintza de a juka si a face ceva a fost CHIVU.In rest slab si foarte slab.Dc? Pt k avem o nationala imbatranita iar cei tineri nu au destula determinare si daruinta.
L-ati vrut pe Pitzi la natioanala, nu face nimik.Raman la parerea k poate daka era nea Puiu si cu ekipa lui am fi facut alt rezultat, mai bun.
PACAT !!

RaPiDuTz
27-03-2005, 11:52 AM
mns > nu ai dreptate, ilie chiar a jucat bine, asta in conditiile in care nu a primit nici o pasa buna...el era nevoit sa se intoarca si sa ia din spate...lucru care ia reusit bine de cateva ori insa nu a avut cu cine mai departe :(
plesan la inceput a dat un plus echipei cand a intrat insa sa stins mult prea rpd si a inceput sa greseasca incontinuu

oricum unu de la ei a declarat asta : "Fundasii laterali au fost punctul vostru slab" si cine erau fundasii laterali ? ogararu si petre marin iar din ce am citit pe gsp piturca ar fi zis ca contra sa nu mai vina la nationala :o pai in cazul asta eu ma cam pish pe el ca un contra sau un rat cu experienta lor ar fi facut mult mai multe !

micutzu
27-03-2005, 12:28 PM
Nu trebuie sa gasim neaparat un vinovat dintre jucatori ca oricum toata echipa a jucat slab n-am vazut nimic tot meciul nu dejeaba a adormit suporterul ala.
Oricum selectia s-a facut zic eu pe bune dupa cum au jucat fiecare la echipele de club ce sa caute rat titular daca el nici in ucraina nu prea a mai jucat sau contra care dupa un an de stat pe banca in anglia a jucat si el 3 meciuri in DIVIZIA A, pe cand marin si ogararu au jucat cu valencia, villareal etc. si au jucat destul de bine.Fata de era iordanescu cand erau chemati jucatori dupa cum ii dicatau altii jucatori care nici macar la cluburile lor nu jucau acum mi se pare ca piturca a facut o treaba buna cu selectia pacat ca ASTA E NIVELUL FOTBALULUI ROMANESC si trebuie sa ne obisnuim cu idea.
Ma bucur ca l-a lasat pe keseru la nat mica asa macar cu tineretul mai avem sanse mari de calificare.
Daca tot vrem sa se i-a masuri sa se i-a incepand cu cei care conduc fotbalul romanesc cei cu care am pierdut ultimele 2 calificari si dupa cum se vede si pe a 3-a.Daca nici l-a a treia calificare pierduta nu pleaca MIRCEA SANDU atunci inseamna ca-l doare undeva de nationala si ca nu-i pasa de fotbalul romanesc.

Floyd
27-03-2005, 04:31 PM
Stiti bine ca sunt destul de obiectiv in aprecieri, asa ca nu e cazul sa ma acuzati ca iau partea jucatorilor de la Steaua. Dupa cum spunea si Micutzu', precedentele prestatii ale lui Ogararu si Petre Marin in cupele europene au fost constant bune astfel incat Piturca a gandit ca e mai bine sa bagi intr-un meci cu asa o importanta pe cineva care a confirmat decat jucatori care nu au avut prestatii convingatoare in ultima vreme. Prestatia celor doi fundasi laterali in meciul cu Olanda este discutabila, nu neg ca nu ar fi lucruri de reprosat! Dar, dupa cum bine stiti, toate compartimentele trebuie sa functioneze la nivel optim si sa existe o buna corelare intre ele. Mingile nu ajungeau in fata aproape deloc si daca va amintiti bine incursiunile peste linia de centru au venit din partea fundasilor laterali care incercau sa aduca mingi catre atac. Singurul care s-a mai zbatut la mijlocul terenului a fost Dorinel Munteanu, care a reusit de cateva ori sa arunce pase utilizabile spre atacanti si nu-mi amintesc sa fi gresit sau pierdut multe mingi.
sistemul folosit mi s-a parut a fi unul gen 4-3-1-2, cu Pancu in spatele atacantilor si mijlocasii laterali avansati. Poate ca aici s-a gresit! Ma gandesc ca s-ar fi putut juca mai bine un 4-4-2 clasic (in care unul dintre mijlocasii laterali sa fi fost totusi Contra - pe dreapta) astfel incat fundasii laterali sa nu fie prinsi in dese randuri chiar prin terenul advers, la contraatacurile olandezilor duse pe flancuri. La un moment dat Ogararu chiar a intrat mai dur la Babel, spargandu-i si vreo doi dinti, in incercarea de a-i mai tempera incursiunile. Lucrurile astea le faci in momentul in care nu esti ajutat si simti ca nu poti sa mai faci fata incercand sa joci defapt pe doua posturi deodata - cel de fundas lateral si in acelasi timp de mijlocas lateral.
Asadar nu selectia cred ca a fost problema, ci modul in care s-a gandit asezarea si tactica. Si sa nu uitam totusi care este marea problema de ani si ani de zile: desi tineretul nostru a castigat cu 2-0 meciul cu Olanda, intrebati-va de ce copii romani care fac fotbal nu au 10 mingi la o grupa (ca sa nu mai vorbim de sustinatoare de efort si alte asemenea, menita sa dezvolte si partea fizica a jucatorilor de mai tarziu) si ne trezim ca jucam precum in meciul cu Olanda cu niste colosi cu o musculatura mult mai dezvoltata si cu o capacitate de efort mult mai mare! - raspunsul pentru aceasta problema (principala) este unul singur - conducerea F.R.F !

Blue
27-03-2005, 04:39 PM
Nu zic nimic de Plesan sau Ilie pt ca 1 am vazut doar prima repriza dupa care am plecat, ma saturasem sa-i vad pe piticii nostri incercand sa faca ceva si 2 Adi chiar a jucat bine, s-a vazut ca a incercat si nu a avut cu cine. Moldovan a jucat slab, aveam o impresie mai buna despre el dupa ultimii ani la Nantes. Lui Piti se pare ca nu i-au ajuns jocurile de noroc, a mizat totul pe o mana moarta si a pierdut totul.

micutzu
27-03-2005, 05:48 PM
Ce nu mi-a mai placut a fost publicul, atitudinea lor.Cand joaca echipa nationala trebuie sustinuta indiferent daca jucatorii sunt de la steaua sau dinamo ce-au facut superterii din giulesti nu a fost de loc fair,chiar la sfarsit sa strige demisia URAT :nashpa: De-aceea pt mine singurul public care merita echipa nationala sunt timisorenii,care n-ar fi facut asa ceva.
Totusi nici ce a facut piturca nu a fost frumos: sa-i spuna lui contra ca va fi titular si cu cateva ore inainte de meci sa-l schimbe cu altul.Contra n-ar fi trebuit sa spuna ca nu mai vine la nationala pt ca asta-i riscul meseriei,se mai intampla si daca merge in macedonia oricum contra va fi titular.
Si inca o data o spun MIRCEA SANDU SA_SI DEA DEMISIA :scaun: pt ca el e vinovatul principal a ratarii calificarilor( centre de copii,cantonamente,stadioane moderne avem,nu cred ).Cei drept nu degeba vrea sa organizam cu ungurii nu stiu ce campionat stie ca nu o sa mai avem sansa sa ne calificam la nici un turneu final.Asa a fost in 98 cu organizarea campionatului european de tineret,de atunci seceta si la tineret.

tobo
27-03-2005, 06:36 PM
Mi lene sa citesc ce ati scris mai sus, dar, zic eu, ca atat s-a putut. Piturca nu mai are pe cine selectiona, toti stranierii nostri joaca la echipe de kkt, sau mai bine zis, nu joaca, is rezerve. Si in campionat, infecti ca si Plesan, ce sa mai zic... Ghioane a fost total pe langa, si Adi Ilie si Viorel Modovan is expirati....Asta este valoarea noastra, si ei au fost mai buni...
Asa, si inca ceva, Mircea Sandu trebuia de mult sa-si dea demisia, si ar cam fi cazul, ca este corupt pana in maduva oaselor, un om de nimic, si daca s-ar pune sa faca Guvernul ordine in fotbal, ar disparea toti coruptii astia, si clubul Dinamo, care este construit din coruptie. Pare o aberatie ceea ce zic, dar, asa este...

Edy_smf
27-03-2005, 07:15 PM
Eu nu cred ca are vreo importanta cine e la conducerea FRF,sa fim seriosi,nu joaca ei,eu nu l-am vazut aseara pe Mirca Sandu sau pe Dumitru Dragomir pe teren...Nici macar Piturca nu cred ca are alta vina in afara introducerii ca titulari a lui Ghioane ,Ogararu, Petre Marin si Florentin Petre.
Eu zic ca pina la urma tot valoarea jucatorilor e de vina,s-a vazut clar lipsa de clasa a celor amintiti mai sus si asta a fost decisiv in ratarea victoriei alaturi de inca citeva gafe monumentale ale lui Pancu si pacaliciului de Lobont care a avut un imens noroc ca nu a fost eliminat in prima repriza cind a pus mina pe mingie la 30 de m de poarta :crazyboy:
Degeaba s-a agitat Moldovan singur in fata daca nu avea de cine sa fie sustinut de la mijloc ,Pancu egoist a pierdut niste mingii ca in curtea scolii,Florentin Petre fugea de rupea dar fara nici o tinta si mai dadea si pase in adincime sa deschida vreun spectator ceva ca nu stiu cine altcineva ar fi putut ajunge la asa pasa :sanshine2: .Habar nu am de ce nu a jucat Plesan de la inceput care s-a vazut de cum a intrat in teren ca totusi stie fotbal,de ce nu a jucat Cernat care este un jucator bun totusi....si de ce oare,imi pun aceiasi intrebare care si-o pune o Romanie intreaga,nu au jucat Contra si Rat pe flancuri???
Golul din secunda 45 a fost marea vina a tinarului si neexperimentatului Ghioane iar al doilea Sloboznt care ia 4 goluri pe meci in Olanda iar noi in folosim contra Olandei :iamwithstupid: ,toata apararea de 2 bani a stelei cu Chivu dupa ei care dealtfel a jucat bine in afara de faza celui de al doilea gol.
Eu zic ca daca in Locul lui Lobont, Ogararu,Petre Marin,Ghioane,Florentin Petre si Pancu erau folositi din start Stelea, Contra,Rat,Galca,Plesan si Cernat poate era alta soarta meciului...dar ma rog interese ...Pacat pentru marile reveniri la nationala,au muncit degeaba dar nu poti juca doar cu 4-5 oameni,trebuie sa fie toti buni...

RaPiDuTz
27-03-2005, 08:45 PM
din cate am vazut mingea ia trecut pe langa maini lu Lobont la faza aia...oricum el chiar nu are vreo vina la infrangerea asta...mai mult de atat nu putea sa faca
micutzu > pai mai trebuia sa il bage pe jiji ca sa fie totul ok...il pupau si in cur suporteri pe piturca atunci nuh ?

Blue
27-03-2005, 08:58 PM
E vina jucatorilor ca doar ei au jucat, dar si frf si alta organizatie de asta de carton care se vrea in fruntea fotbalului romanesc are o mare parte din vina. Cat de tampit poti sa fii sa joci un asemenea meci pe un stadion cu o capacitate de 16 000 de locuri. Numai din banii d p bilete se putea pune un gazon excelent pe Lia Manoliu. Nu stiu daca se umplea stadionul dar erau macar 40-50 mii. Piti pierdut jocul pe mana lui, lasa jucatorii care chiar au valoare pe banca sau nu ii ia la echipa ca sa bage 2 panarame, un pitic, si un mos. A gandit prost asezarea, cum sa ataci pe centru cand aia se apara f bine si au niste fundasi inalti si rapizi. Cred ca un cuplu format din Niculescu si un alt atacant tanar sau din camp s-ar fii descurcat mult mai bine. Batavii sunt inalti toti oare de ce se incapatzaneaza sa-l bage pe Petre? O fii el rapid dar e mic si slab, sa fii intrat putin mai tare la el vreun aparator de-al lor si se rupea in doua. Apararea a fost dezastru cu exceptia lui Chivu si pealocuri Radoi. Trebuie schimbari majore daca e sa avem vreo sansa cu Cehii.

yahoo
27-03-2005, 09:35 PM
Si inca ceva:
Dc l-a introdus pe Cristea si nu pe Mitea? Sunt sigur ca Mitea facea mai mult.
Cernat si Stoican trabuiau convocatzi iar Rat si Contra titulari.Multe greseli individuale.Mai e mult de lucru!

DaS
27-03-2005, 10:44 PM
hai sa o luam pe rand:
1. contra e gras, nu a mai jucat de mult timp la un nivel ridicat (cluj nu se ridica la nivelul olandei) ... deci parerea mea subiectiva:P e ca ogararu a meritat sa fie titular
2. rat ... aici nu prea are scuze petre marin e tot pe dinafara
3. mitea nu prea prinde echipa la ajax de cam multisor ... si in primul rand mitea nu e atacat, ori la un scor de 0-2 acasa nu bagi un mijlocas ofensiv drepta(parca) in locul unui atacant
4. d c nu zice nimeni nimik de florentin petre (cel mai slab in opinia mea). pai petre e jucator de nationala ?? la 1m si 2 cm are fata de echipa nationala? stiu ca si maradona era mic ... da maradona stia fotbal. asta nici sa centreze nu e in stare ... doar cat alearga de bezmetic p'acolo ... fara folos
5. cernat din cate mi-l aduc aminte in 2004 a facut 2 meciuri bune ... unu la nationala si unu cu kiev in fata lui leverkusen.
6. toata lumea ... in sus si-n jos cu moldovan. mie personal nu mi se pare moldovan in mom de fata atacantul de care avem nevoie ... nu a aratat nimik. bine poate nu l-au lasat olandezii astia ... ce nesimtiti. pai moldovan ( nu zic ca mi-a placut la vremea lui) acum nu mai are nici viteza, dirbling nu a avut niciodata, sut nimik ... era si el bun cand avea pe cineva sa-i paseze ... unul precum hagi.
7. parerea mea unica si personala ... e ca acum dupa al 3-lea turneu final ratat consecutiv ... ar trebui sa-l lasam pe piturca sa mearga numai pe mana tinerilor, sa faca o echipa tanara care in timp poate o sa se ridice mai sus decat este acum. toata treaba e sa avem rabdare

micutzu
28-03-2005, 05:03 PM
Daca tot am mai ratat o calificare, pe baza meciurilor pe care le mai avem de jucat ar trebui formata o noua echipa,una tanara :mishto: Dar totusi cine stie si la ultimile calificari nu mai aveam sanse si tot am ajuns la baraj totul e posibil :naughty:

mns
28-03-2005, 07:09 PM
Noi vorbin si tot vorbim...si degeaba ca nu se face nimic...toata lumea zice ca asta e meciul decisiv al fotalului romanesc, ca asta e a treia calificare ratata si tot asa, de fiecare data spunem ca asta e momentul 0 ca trebuie investit in tineret si nimic...lucrul care trebuie facut e sa plece sandu si dragomir si sa vine cineva cu o mana de fier si cu pasiune pentru fotbal, si piturca sa fie lasat in pace si sa cheme pe cine vrea el...daca nu il vrea pe contra foarte bine, sa nu-l ia, dar si sa gaseasca pe cinneva bun...la noi mijlocul a fost problema, numai figuranti avem pe acolo, cernat, plesan, fl petre si tot asa mai departe :( oricum nimic nu se va schimba si peste vreo 3 ani vom auzi "acesta este al 4-lea turneu final ratat de romania" :o :(

stefan
28-03-2005, 07:28 PM
Pai tinand cont ca nimeni nu stie cand sau daca va fi sfarsitul lumii, eu zic ca avem destul timp sa experimentam, sa crestem alte generatii, sa schimbam antrenori, sa construim stadioane, sa reinventam mingea poate asa o bagam in poarta, daca nu reinventam si poata....

Tuby
28-03-2005, 08:25 PM
Am mai spus-o o data...daca pleaca Sandu e foarte bine...dar la ce rost daca vine tot unul pe care Sandu sa-l controleze din spate si Gica Popescu ( pentru ca numele lui este cel mai vehiculat in locul marelui Sandu) mi se pare un astfel de tip de om...usor de manipulat...

Time2Chill
28-03-2005, 09:12 PM
ma, oi fi eu mai prost, sau plm, nu inteleg, cum ar juca fotbalistii mai bine, sau ar aparea fotbalisti mai buni dak ar pleca sandu???????? eu asta nu inteleg, k fura, mai face aranjamente cu contracte, si alte cele, degenu asta, toti fac asta si cine ar veni in loul lui sandu ar face la fel.............................

Edy_smf
28-03-2005, 11:35 PM
Zilele astea am constatat cu stupoare in mass media romaneasca si nu numai si regret,ca romanul e chiar mai rau decit tiganul si pe deasupra mai e si prost,nu isi poate mentine o idee de la cap la coada,ceea ce ma face sa ma simt foarte aiurea fiind ranit in orgoliul si patriotismul meu:(
Ceea ce s-a observat de catre expertii internetionali in fotbal si de analistii profesionisti a fost ca Iordanescu a gresit schimbind radical echipa cu una tinara si neexperimentata formata din jucatori anonimi,neexperimentati si foarte slab pregatiti ceea ce a dus spre rezultatele clare pe care le stim cu totii.S-a cerut inlocuirea lui si s-a insistat pe revenirea jucatorilor de valoare si experimentati.Unii au strimbat din nas la aceasta idee si au cerut in continuare la nationala jucatori tineri sau din campionatl intern iar Piturca a incercat sa ii multumeasca si pe acestia introducind in teren jucatori precum Ogararu,Petre Marin,Ghioane,Florentin Petre care alaturi de Pancu au fost exact cei care au distrus meciul!!!
Acum pe mine ma doare direct fix in pix cine e la conducerea federatiei sau a ligii cit si cine e antrenor la natonala dar nu vad ce motiv ar fi sa fie inlocuiti?Chiar nu s-a vazut in teren vreounu din ei ci pur si simplu s-a vazut cum au stiut sa joace cei amintiti mai sus si lipsa lui Contra,Rat,Galca,precum si ideea proasta de a nu il baga de la inceput pe Plesan,si de a nu il convoca pe Cernat sau pe Mitea si decizia de a tine cu orice pret in poarta un portar ca Lobont care nu are absolut nimic cu ce se lauda in afara de gafe monumentale. Altii care nu mai stiu ce nod in papura sa gaseasca se iau de Dorinel Munteanu,de Adrian Ilie si de Viorel Moldovan de parca acestia puteau face ceva singuri ...eu unu tocmai pe ei si pe Chivu apoi pe Plesan in repriza a doua i-am remarcat ca fiind singurii care au incercat ceva,sa nu uitam ca singurele doua ocazii au plecat de la Munteanu si au fost facute de Moldovan si de Ilie...In rest 0
Mie imi plac si jucatorii tineri ca Cernat,Plesan,Mitea,Chivu,Radoi chiar si Ogararu dar nu se poate si asta s-a vazut clar pe vremea lui Iordanescu ca nu se poate sa se joace cu o echipa facuta doar din tineri si ca trebuie pastrat in teren cel putin 3-4 jucatori experimentati si de valoare...cit inca ii mai avem
In ceea ce priveste federatia e o idee cit se poate de proasta de a-l aduce pe Popescu in locul lui Sandu,atunci chiar ca s-a terminat cu nationala,o sa o putem numi vitrina unde or sa se perinde numai jucatori tineri care sa poata fi vinduti intocmai pt a umple buzunarele impresarilor!Deci prefer sa ramina Sandu sau daca nu atunci sa vina oricine altcineva dar care nu are nici o treaba cu impresariatul si nu ar permite tarabagismul si bisnitareala la nationala.Echipa nationala este echipa Romaniei si acolo trebuie sa vina DOAR jucatorii valorosi si care intr-adevar vor sa cistige meciul pt tara lor nu pt a fi vazuti de impresari,abia atunci vom avea rezultate!Cei experimentati ,chiar daca sint mai in virsta nu mai au acest motiv si de aceea e un motiv in plus sa lupte pt rezultat si nu pt impresia artistica!
Si sa nu uitam si faptul ca Piturca a preluat nationala exact distrusa...cum putem sa ii cerem sa bata olanda din primul meci???Dar ma rog nu degeaba ne vad unii drept tiganii Europei,si imi pare rau sa aud asta,in loc de incurajari titluri de 2 bani pe toate gazetele din romania la adresa nationalei...mai mare rusinea...ne legam de Sandu si de Piturca in loc sa alungam impresarii pe care ii intereseaza doar banii din fotbalul romanesc...eu zic sa se analizeze putin si marea vina a lui Giovanni si Victor Becali precum si a lui Giga Popescu chiar daca l-am respectat ca jucator,ce face acum nu sint de acord cu el,oare jucatorii valorosi de fug de ei???

habbib
29-03-2005, 07:05 AM
ca o fi sau nu o fi mircea sandu de vina habar n-am,doar ca am auzit un singur lucru din surse foarte sigure(mns stie..cred)ca i se pregateste dosar si ca vor sa il cam shuteze de la federatie..

ferroviery
29-03-2005, 09:14 AM
nu cred ca ii nevoie din moment ce el vrea sa demisioneze
;)

micutzu
29-03-2005, 09:16 AM
Intradevar jucatorii sunt cei care joaca pe teren,dar mircea sandu e cel vinovat( ciudat nu? ) :blink: Pai de ce in ultimii ani jucatorii din romania pleaca in E in loc de V,toti se duc prin asia sau ucraina?:-?Stim ca divizia a e asa cum e dar ne-am obisnuit.
Pt ca echipa romaniei nu s-a mai calificat de multisor intr-un turneu final si cand se transfera unu normal ca-l intreaba si ce face nationala lui.Nationala era cea care promova jucatorii in V.Cum nationala a ajuns de rasul lumii jucatorii au ajuns sa plece in china,korea etc.
Calificarea ratata in fata slovenie a fost in morcila din ghencea:VINOVAT MIRCEA SANDU CA NU LE-A OFERIT CONDINTII :nashpa:
Calificarea ratata la camp din 2004 a fost in aceeasi mocirla din ghencea si nisipul de pe lia manoliu:VINOVAT MIRCEA SANDU CA NU LE-A OFERIT CONDINTII :nashpa:pai de la ratarea calificarii cu slovenia trecuse 2 ani ce dracu cu 2 sapt inainte de meciul cu danemarca a gasit bani pt refacerea gazonului si macar daca il refacea,si-a batut joc :nashpa:
Dupa 2 calificari ratate romania a devenit un NIMIC in fotbalul mondial si normal ca daca ne calificam macar la una dintre competitiile de mai sus alta era povestea( am fi putut fi capi de serie la extragerea grupelor,am fi avut mai multi jucatori in V etc. )
Bine ca acum si-a gasit sa se duca la guvern sa ceara bani ca in mai mult de 10 de cand e presedinte nu a putut.
Ca sa nu mai zic de dezastrul de la nationalele mici.
Singurul lucru notabil al lui Mircea Sandu de dupa generatia de aur a fost organizarea
europenelor de tineret,in rest NIMIC.
Pana si Popescu ar fi bun de presedinte chiar daca ar fi si el influentat de altii,macar sa se schimbe ceva la nivelul conducerii FRF( FEDERATIA ROMANA DE FRAIERI )
SPRITARUL SA NE LASE!!!!!
:nashpa:

mns
29-03-2005, 10:08 AM
Pai normal ca e el vinovat, pentru ca el si dragomir reprezinta cancerul fotbalului nostru, ei intretin sistemul asta plin de bube si mucegai :P ei ii sustin pe toti analfabetii pe post de antrenori la loturile de copii si juniori, ei nu fac nimic pentru a scoate fotbalul romanesc din cacat, ur si simlu stau si spera sa mai apara un hagi sa-si scoata din rahat, asta a fost intotdeauna strategia lor, lasa ca nu trebe noi sa muncim si sa ne rupem cu fotbalul, romania e o tara ce naste genii, trebuie doar sa asteptam

Time2Chill
29-03-2005, 11:54 AM
in meciu cu slovenia, aia au castigat pe acelasi teren, deci nu e o scuza, mai ales k noi mai jucaesm pe ghencea, aia nu..........
la copenhaga, dak bateam noi ne-am fi calificat............... dar jucatorii n-au putut sa tina mingea in posesia lor.... sincer cred k prea se vrea a se gasi un vinovat... si l-ati gasit pe sandu, nu zic k nu are partea lui de vina......... da sar toti in capu lui, cand e lumea mai draga, dak bateam pe olandezi, sau faceam un egal, pe sandu nu-l aplauda nimeni, si zicea k jucatorii au castigat, asa.... de ce se da vina pe sandu???????

Edy_smf
29-03-2005, 10:37 PM
De vaca:D
de ce sa nu dam vina pe cineva daca tot avem pe cine?
de ce sa nu ne fi bagat cu curu-n poarta daca tot aveam un cur in loc sa stam cu el la vedere pt p...lile la toata europa?
sa fim seriosi eu am zis mereu si o sa sustin mereu,pina un jucator nu dovedeste la echipa lui ca MERITA sa joace mai mult decit un actual titular la lot in momentul de fata nu are ce cauta la nationala,eu personal ca suporter al nationalei nu cistig nimic si banuiesc ca nici un roman nu cistiga ceva daca Becali sau mai stiu eu ce bisnitar vinde vreun pusti g..zar la Real Madrid numai ca a venit sa faca poze pe Lia Manoliu.Sa fie vindut cind ia vreo cupa in europa si abia atunci sa vina si la nationala,nu sa fie ridicati in slavi dupa ce s-a facut de rusinea europei.Dar ma rog habar nu am cu ce se aleg pupicuristii lui Givanii becalii si cei care pun botul la asa numita intinerire fara cap,sa se faca domne intinerirea asta odata dar cu cap nu cu jucatori de la echipele de pitici care nu a auzit nimeni de ei,m-am saturat de debutanti,sa vina jucatori cu cote nu toti anonimii...daca nu au cote sa mai munceasca pina or sa aibe si atunci abia astept sa ii vad :romania:

mns
29-03-2005, 10:59 PM
Se cearta lumea degeaba, adevarul adevarat :P e ca nu mai avem jucatori de valoare, si asta nu se vede numai la echipa nationala ci si la echipele de club, cu Mutu si CHivu ne mai tinem in fata dar si astia sunt dusi cu pluta, unu isi rupe degetul fiind beat si altul trage cocaina de pe curu unui fotomodel australian :o in rest 0 barat peste tot...sa cheme jucatori de la timisoara dar sa aiba rezultate, nu meciuri in care bati cfr cluj si mai stiu eu ce echipa de mana a doua...in momentul de fata mi s-a parut normal ca steaua sa aiba atatia jucatori la nationala, doar a ajuns departe si a avut mult meciuri in cupele europene

Edy_smf
30-03-2005, 11:13 PM
Acum oare de ce nu apare nimeni sa ii laude? :P Chiar daca a fost un joc contra unei echipe mai slabe e totusi o victorie...Bravo Romania :romania:
Superb jocul lui Mitea,laudabile alturismul si pasele lui Viorel Moldovan,laudabile de asemenea munca si interesul fata de joc a lui Galca,Dorinel Munteanu,Contra,Rat si Radoi, dezamagire in continuare Fl Petre si Pancu...si joc surprinzator de prost a lui Chivu...pacat,sper sa isi revina cit de curind si sa joace calumea,e inexplicabil un jucator ca el sa joace in halul asta...era sa strice tot meciul....apropo Lobont si-a dovedit inca odata ca si-a ratat meseria de clown iesit total aiurea iar din poarta si mai nou chiar lovindu-se de bara..cam ciudat portarul asta al nostru,oare cit o sa mai rid la meciuri...sper sa ia cineva masuri :D :D :D
Sper ca echipa sa ramina asa cu exceptia ca as vrea un Plesan in locul lui Petre si un Cernat in locul lui Pancu,atunci chiar ar arata o echipa nationala....a si Stelica in locul bufonului ala de Lobont :D
Inca odata HAI ROMANIA in continuare si sa speram in continuare...macar speranta moare ultima :romania: :romania: :romania:

mns
30-03-2005, 11:22 PM
Ce sa lauzi bre, 2-1 contra macedoniei, hai sa fim seriosi, abia astept meci cu luxemburgul sa batem cu 4-0 si sa iesim in strada <_<

Edy_smf
30-03-2005, 11:40 PM
stai mai intii sa vedem daca reusim cu vreo echipa facuta de vatican pe urma vorbim de luxemburg si lichtenstein:P

RaPiDuTz
31-03-2005, 12:34 AM
moare si speranta oricum...
nu ai ce sa lauzi la nejte jucatori ce numa o echipa nu au format...au jucat infect, noroc cu mitea ca altfel ne bateau si ajtia...

stefan
31-03-2005, 09:16 AM
ce luxemburg sa batem, cred ca deja romania e privita ca Luxemburg, Lichtenstein, Moldova... o sa ajungem ca in bancu ala cu Bula si Steaua :P

Sirius
31-03-2005, 09:19 AM
De aceeasi parere cu Rapidutz... :bere:
Romanii au jucat si mai prost decat cu Olanda, doar ca aia au fost mai slabi decat noi si asta ne-a salvat. La cum s-a desfasurat meciul, daca in loc de Macedonia era Olanda, scorul ar fi fost 6-1 (fiindca Mitea nu scapa asa usor liber ca la primu' gol). Extremele au fost mult mai varza, Contra mi s-a parut slab de tot, pe partea lui scapau cel mai mult aia. In plus mai dadea si centrari proaste si mai si faulta. Rat n-a facut nimic special. Chivu a jucat destul de bine, dar a avut cateva greseli, probabil din cauza oboselii dupa meciul cu Olanda. Radoi, in schimb, a fost excelent. El si cu Mitea au parut intr-adevar ca merita la nationala, restul au fost mediocri ca de obicei.
Dupa meciul asta am vazut ultima parte din Olanda-Armenia si mi-a placut mult mai mult. Caramian a jucat misto, dar Olanda a mers superb. Nu cred ca avem vreo sansa la ei. Asa ca ramanem sa ne duelam cu Cehia pentru locul 2. Cu Cehia... :sanshine2:

mns
31-03-2005, 10:27 AM
Locul 2 cu Cehia? Hai sa fim seriosi la cum jucam noi si la ce jucatori murati avem chiar crezi ca vom scoate si cel putin un egal cu cehia acasa? Nu se poate, nu avem jucatori, poate sa intre si mutu ca nu mai vad nici o sansa pentru noi...

Cat despre nationala de tineret, de aia ce sa mai zic, au demonstrat dupa infrangerea cu macedonia ca acel 2-0 cu olanda a fost noroc chior

stefan
31-03-2005, 10:35 AM
eu cred ca ar trebui sa ne batem pt locu 3 cu finlanda, macar asa pt orgoliu :P

Tuby
31-03-2005, 10:36 AM
Meciul de sambata nu mi-a facut atatia nervi cat mi-a facut cel de ieri..
Mediocra este cuvantul potrivit pentru disputa de aseara...un meci lent, extrem de enervant prin evolutia romanilor..
Nu avem mijloc, nu avem un conducator de joc, nu avem o mentalitate de invingatori..
Am vrut si noi sa facem pe olandezii...am dat golul si apoi sa adormim meciul...fas...n-a iesit decat un gol pentru mecedoneni..
Chivu nu era cu gandul la meci...probabil i s-a parut o partida mult prea banala pentru statutul lui...singurul jucator care a fost pe teren se numeste Mitea si fara el Romania ar fi fost acum eliminata..( de parca nu am fi deja..dar nu vrem sa recunoastem)
Pancu a fost exasperant de lent...Munteanu la fel, Contra inexistent...Petre fricos si letal in zona tusei :P
Dupa un astfel de joc nu stiu ce ar mai fi de spus..am castigat un jucator dar am pierdut alti 5 si intr-adevar...Romania nu dispune acum de un 11 de baza...si cu tot felul de rotatii si pozitii surpriza nu avem ce pretentii sa afisam..

micutzu
31-03-2005, 10:51 AM
Am jucat mai prost decat cu olanda,care nu stiu cum a putut sa faca egal 2-2 cu macedonia cand noi chiar daca am jucat prost ieri tot i-am batut.noroc cu cele doua sclipiri ale lui mitea,ca in rest pase aiurea( ma duceau la disperare mingele sutate aiurea ).Mi-au mai placut radoi si rat( care era mai eficace in meciul cu olanda in locul lui marin ),in rest nimic pancu nu joaca nimic, petre acelasi jucator ce isi da sufletul pe teren dar degeaba,contra se cunoaste ca nu a mai jucat de mult la nivelul nationalei ca nu prea i-au iesit combinatiile pe partea dreapta cu petre,viorel deja dupa pauza parca "isi prinsese ouale intre picioare" :P se cunoaste ca e batran,cam s-a dus echipa nationala de alta data.
Nu stiu ce tactica au adoptat ca pana si mama care nu se pricepe la fotbal a vazut ca astia nu aveau idei. :blink:
SLAB!!
:nashpa:

Ratonu
31-03-2005, 11:54 AM
Domne, pe mine a inceput sa ma plictiseasca rau de tot nationala asta a Romaniei... Pe bune, aseara televizorul facea naveta TVR1 - Antena 1 (Olanda - Armenia) - Eurosport (finala Campionatului European de Tenis de Masa masculin), zabovind mai mult pe ultimul... Chivu a fost dezastruos, 4 gafe plus 2 "nesincronizari" cu Radoi... Nu mi-a placut nici faptul ca Moldovan a fost singurul varf "de meserie"... la conditia lui fizica ii e foarte greu de unul singur in atac. Nu-l invinuiesc prea mult pe nea' Piti pentru jocul nostru mizerabil, dar cu Boloni jucam ceva... ceva modern si frumos. Sansele la calificare sunt foarte mici... Ca sa obtinem locul 2 in grupa trebuie sa batem tot de acum incolo, iar Olanda sa bata Cehia...

Edy_smf
31-03-2005, 05:06 PM
Olanda a scos abia un 2-2 in vreme ce noi am reusit un 2-1,deci chiar daca ne kakam pe noi fara motiv uneori trebuie sa recunoaste ca jucaind prost sau nu am batut,asta e fotbalul azi pierzi miine bati,de ce sa fim circotasi si sa ne luam de lume fara motiv?Eu personal in afara de Chivu,Lobont,Fl Petre si Pancu nu am obsrvat ca ceilalti sa fi jucat prost,dar ma rog nu cred ca e cazul cind ceva merge prost intr-un sistem sa schimbi absolut tot,ci doar ce nu merge,altfel risti sa schimbi ce ai bun deja pe ceva care e si mai prost.
Pentru cei amintiti mai sus sint solutii,in afara de Chivu care isi va reveni cu siguranta ,pentru Lobont exista Stelea,pt Fl petre exista Plesan iar pt pancu exista Cernat care cu siguranta este mult mai rapid si chiar mai tehnic,in rest chiar nu vad alte solutii si chiar mi se pare ca Galca si-a facut pe deplin datoria,chiar era sa obtina si un penalty,nu este numai parerea mea ,multi au comentat asta la TV chiar dupa incheierea meciului...,Munteanu a recuperat o gramada de mingii la mijlocul terenului chiar daca unele pase nu au ajuns unde trebuia sa nu uitam ca nu s-a jucat cu terenul gol...,apoi fazele de gol amindoua au plecat de la Viorel Moldovan,chiar daca este virf a fost alturist si a stiut sa dea mingiia acolo unde trebuie,maturitatea si-a spus cuvintul,a stiut ca nu trebuie sa plece aiurea de unul singur si sa fie inchis de fundasii adversi,pe Contra l-am vazut iesind de 2-3 ori dintre 2-3 adversari care presau,Rat a inaintat foarte bine de citeva ori aducind atacantul advers inapoi dua el.de radoi nu mai zic,a reusit sa scoata un gol ca si facut,daca ala ajungea sa suteze era gol clar,panarama aia de lobont nici nu mirosea mingia daca apuca ala sa suteze,deci hai sa nu ne mai kakam pe noi,lasati oamenii sa isi faca meseria,e usor sa scriem tot felul de bazaconii dar daca sintem asa buni de ce nu mergem sa jucam noi? :P Eu unu am jucat fotbal cel putin 10 ani dar sincer oricit am muncit nu am ajuns nici macar in echipa mare a unui club,va spun sincer nu e chiar asa usor oricit ai vrea...

yahoo
31-03-2005, 09:41 PM
Dupa parerea mea meciurile din asia sunt mai mijto.M-am uitat la Japonia - Bahrein si mi-a plakut mult mai mult.Am jukat prost!Nu meritam calificarea.
Stefane ce zici tu!Moldova a facut un 0-0 cu Norvegia pe cand noi ne-am kkt pe noi cu norvegieni :P

micutzu
01-04-2005, 03:35 PM
MIRCEA SANDU, PLEACĂ!
frf@frf.ro
Cereţi-i lui Mircea Sandu să demisioneze!
Aceasta este adresa de mail la care puteţi expedia mesaje prin care să-i demonstraţi şefului FRF că nu mai este dorit de publicul din Rom?nia. ?n cc vă rugăm să păstraţi adresa nashu@gsp.ro, ca să putem avea o estimare a numărului celor care-i solicită plecarea lui Sandu.=>gsp
:D

habbib
01-04-2005, 04:28 PM
putin ii pasa la mafiotu ala ca vor 15 milioane de oamenei sa plece..e pacaleala si pe prosport.ro si pe gsp..nu o sa plece asta prea curand asa ca ar fi bine sa ne obisnuim cu ideea..nu el e capul rautatilor,stiti voi cine e,familia becalii,aia se joaca cu echipa nationala ca si un papusar cu papusile pe scena de la teatru copiilor..cat timp o sa aiba treaba fratii becali cu fotbalul romanesc,nu ne mai calificam noi la nici un turneu final..

Edy_smf
01-04-2005, 08:19 PM
in sfirsit cineva care si-a dat seama cine e de vina :mishto: Hai sa facem mai bine o cerere sa dispara Becali&Co din fotbalul romanesc daca vrem rezultate

Tuby
02-04-2005, 10:51 AM
Ma, Victor Becali mi se pare facut din alt aluat spre deosebire de ceilalti doi...poate am impresia asta si din cauza ca este mai tacut si mai retras in declaratii..

Edy_smf
07-04-2005, 11:15 AM
...e facut din aceiasi brinza machedoneasca..eu sunt din Constanta si e plin de de astia pe aici,fara exceptie toti sint o apa si un pamint,nu o sa vezi machedon cinstit,toti vor numai sa te fure,sa profite ... imi pare rau de Hagi :romania: nu pot sa-l acuz de nimic...dar oricum el nu e afacerist si nu are cu ce sa te fure

Time2Chill
29-08-2005, 01:46 PM
asta e lotul cu care piti ataca cehia si finlanda.
personal eu sunt surprins de convocarea lui Oprita si nu a lui Iacob, care a marcat mai in toate meciurile... in timp ce oprita este mai mult rezerva si este bagat mijlocas dreapta....

Portari: Bogdan Lobonţ (Ajax), George Curcă (Farul)

Fundaşi: Cosmin Contra (Getafe), Valentin Bădoi (Rapid), Gabriel Tamaş (Dinamo), Sorin Ghionea (Steaua), Cosmin Paşcovici (Farul), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Cristian Chivu (Roma), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk)

Mijlocaşi: Florentin Petre (Dinamo), Tiberiu Bălan (Sportul Studenţesc), Dorinel Munteanu (CFR Cluj), Nicolae Dică (Steaua), Ov. Petre şi G. Coman (ambii Poli Timişoara), Răzvan Cociş (Şerif Tiraspol), Paul Codrea (US Palermo)

Atacanţi: Ionuţ Mazilu (Sportul), Gigel Bucur (Poli Timişoara), Daniel Opriţa (Steaua) şi Adrian Mutu (Juventus).

Inca ceva, Cocis nu-i atacant? dc e trecut la mijlocasi?

stefan
29-08-2005, 05:51 PM
cocis e atancat da mai joaca si in spatele varfurilor la sheriff. cam slabutz compartimentul atacului....defapt cam tot lotu... altu care s-a apucat de campania de intinerire, da de cand intinerim noi nationala asta am imbatranit si eu... mai bine il lasa pe cocis la tineret, aia au shanse ami mari de calificare si ar fi mai bine pt ei sa prinda un turneu mondial decat sa piarda calificarea cu natioanla mare si sa stea acasa :P

stefanm14
29-08-2005, 06:37 PM
mare fotbalist si cocis asta....mai da cate un gol din joi in pasti in moldova...si gata... :angry:

fredala2003
29-08-2005, 07:03 PM
da ma stefanm14 are dreptate , ce mare fotbalist e cocis asta , nush dc dreq il convoaca mereu cand sunt atatia fotbalisti romanii mult mai buni . in locul lu cocina asta putea sal convoace pe cernat sau pancu sau altu dar in fine....... nu io sunt selectioner!!!! <_<

habbib
29-08-2005, 09:14 PM
nu stiu ce sa zic de lot,oricum cam toti jucatori romani,in ultimul timp sunt niste panarame,cu astia,fara astia sau cu altii oricum nu luam noi nici un punct de la cehi :romania: noi sa fim sanatosi..mai da-l in p***a masii(scuzati-mi expresia)de fotbal..nu e sfarsitul lumii nici daca nu ne calificam,nici daca nici un cacat de echipa romneasca nu se califica in grupele uefa,nici daca ajungem pe ultimul loc in europa sau in lume..mi-e scarba deja,pardon,demult mi-e mie scarba de fotbalul asta romanesc,nu mai spun nimic,dati-va si voi seama singuri...

faboulos84
01-09-2005, 10:58 AM
Ekipa Romaniei, va avea aportul publicului 100% , o sa aiba cel mai frumos public din calificari de pan acum ... :romania: :romania: :romania:

Tuby
01-09-2005, 11:40 AM
Degeaba au public daca nu reusesc sa-l faca mandru de ei. Noi trebuie sa-i batem pe cehi la mai mult de 2 goluri diferenta pentru a mai spera. Acum calificarea am pierdut-o noi, nu au mai fost arbitrii, nu au mai fost jocuri de culise, pur si simplu asta e valoarea nationalei in momentul de fata, valoare mediocra.

stefanm14
01-09-2005, 01:17 PM
impartasesc parerea lu habib......... :mishto:

faboulos84
01-09-2005, 09:45 PM
300 000 de mii biletul la tribuna 2 :injur: :injur: :injur: :nashpa: numai au aportul publicului :D

Time2Chill
03-09-2005, 09:33 PM
Ti se pare mult 300mii?

Conducem cu 2-0 si eu cred ca vom castiga. Nu stiu daca asa se va termina, pt ca am avut ceva noroc si indiferent cu cat vom castiga eu spun de acum : "nu ne vom califica pt baraj", deoarece cehii vor lua mai mult de 4p din urmatoarele 3 meciuri, probabil 6, cat sa ne para rau de egalul cu Armenia.

MYself
03-09-2005, 10:36 PM
Yay...am castigat si noi un meci mai important..ma bucur pentru echipa, dar imi pare rau de punctele de la armeni pe care le-am pierdut damobulea. Asta e...ne vedem in 2008.

Off-topic:
msn, modifica stirea de pe prima pagina legata de fifa 2006 demo. Jocul are 5 echipe: Barca, Man Untd, Bayern, PSG si AC Milan.

Ratonu
03-09-2005, 11:03 PM
Pustanilor, ma inclin... N-oti fi voi generatie de platina, dar viitorul nu mai pare atat de sumbru.

stefan
03-09-2005, 11:14 PM
mai bine pierdeam si gata, acu toti isi fac sperantze ca cehia pierde cu olanda si face egal cu finlanda si noi ajungem la barajul miraculos unde cine stie pe cine ami intalnic si tot acasa ramanem...

Tuby
03-09-2005, 11:21 PM
Doamne ce victorie..pacat ca a venit prea tarziu..oricum am savurat toate cele 90 de minute..de mult nu m-am mai bucurat asa mult la un meci al nationalei. Stii cum e..atunci cand te astepti cel mai putin..am fost ca de fiecare data in terasa cu televizor in care mergem de obicei la meciurile nationalei dar acum nimeni nu mai credea in victorie..si iata ca a fost sa fie 2-0. Doar norocul ne mai poate duce la un meci de baraj...in rest ramanem cu speranta ca poate peste 2 ani vom incepe mai bine campania preliminara si o vom termina si mai bine. Important este ca am castigat moralul de care aveam nevoie. Nu conteaza acum ca ne vom face sperante desarte pentru ca dupa o victorie ca cea de astazi este firesc sa ne facem.

DarkComy
03-09-2005, 11:42 PM
Si cand ziceam ca strainii , nu stiu numele jucatorilor nostri sau ca nu se uita la meciurile noastre, iata comentariul de pe site-ul UEFA al meciului de azi scris de un ROMAN

Adrian Mutu scored twice for the second international running to take Romania above their FIFA World Cup qualifying Group 1 rivals into second place and keep alive their hopes of being in Germany next summer.

Mutu opener
A very young Romanian team produced a committed display and deserved their lead at the break, given to them by an acrobatic Mutu volley from a left-wing cross on 28 minutes. The goal coming after a frantic period of play when Jan Koller headed wide for the Czechs and the home side twice went close through a Vlad Munteanu, on his national record 126th appearance, played a long ball which Razvan Cocis steered into the path of Mutu to convert from close range and repeat his two-goal feat of August against Andorra.

Tight group
The win lifted the Romanians into second place in Group 1, three points behind the Netherlands, but with only one game remaining, away to Finland next month. The Czech Republic meanwhile still have three games to play and can leapfrog back into second on Wednesday when they welcome Armenia.

little_foot
04-09-2005, 08:55 AM
mda a venit tarziu victoria asta.este exact cum a fost campania trecuta:am zis ca nu mai avem sanse apoi au avut norvegienii si danezii o cadere si...am inceput sa speram.oricum atunci aveam cu adevarat sanse.acum mi se pare imposibil.daca olanda facea 0-0 la armeni trebuiau sa manance terenul in meciul cu cehii.asa insa isi permit sa o lase mai moale <_< .si finlanda nu are cum sa le puna probleme(sper sa nu ne puna nici noua :P ).oricum o victorie frumoasa de care aveam nevoie ca sa speram in ceva pana la urmatoarea dezamagire.scuze am vrut sa spun campanie :P .da da urmatoarea campanie :D

Sirius
04-09-2005, 09:45 PM
In sfarsit pot spune ca am vazut Romania jucand mai bine decat de obicei. Cu toate acestea, am vazut o echipa a Cehiei total diferita de cea cu care eram obisnuit. Baros s-a agitat aiurea pe extreme, si toti dadeau dupa saracu' Jan Koller, parca era ratele si vanatorii. In rest, nimic special. Pobosrsky e prea batran ca sa mai faca ceva.
Clasicele complexe ale romanilor sunt departe de a fi disparut, ca de obicei ei emotionandu-se in fata portii emotionandu-se si alegand solutia cea mai proasta. Cocis si Mazilu, desi cu o evolutie buna prin daruire, au dat multe pase total aiurea in situatii de gol. Ma rog, sa zicem n-au experienta si incredere...
In rest, acelasi Contra cu doua faze faine si inutil in rest, acelasi Florentin Petre care e pe post de Pepsi pe teren (se agita o gramada, dar la final nu se vede nimic) si aceleasi suturi care nici acum nu nimeresc ale lui Rat.
Oricum, in stil caracteristic fotbalului ultimilor ani, va fi mult mai greu cu Finlanda...

mns
04-09-2005, 09:59 PM
Meciul de ieri chiar m-a surprins, parca pentru prima data in multi ani echipa noastra a fost cea care a condus jocul si nu ne-am lasat intimidati de cealalta echipa. Pana ce am citit mesajul lui Sirius, nici nu am stiu ca a jucat Fl. Petre :D

Pentru meciul cu Finlanda prevad un 1-0 pentru noi.

Cat despre sansele noastre de calificare -> 0 . CU toate ca nu stiu de ce parca de data asta ne aflam noi de cealalta parte a ghinionului si poate o dau in bara cehii rau de tot, dar slabe sanse. :rolleyes:

Tuby
04-09-2005, 10:22 PM
Sanse nu mai sunt, nu se poate pune problema moralului scazand la cehi sau lipsa de experienta pentru a pasi gresit in urmatoarele 3 meciuri. Oricum sper ca aceasta victorie sa ii tina cu capul pe umeri si sa speram cu adevarat in calificare in 2008.
Olanda s-a chinuit si ea cu armenii, Finlanda a facut egal cu Andorra, surprize se pot intampla.

Ratonu
04-09-2005, 10:54 PM
E clar ca nu ne vom califica pentru Euro 2006, nu cred ca fotbalul se poate revansa fata de noi in felul asta, desi meritam meciul de baraj poate la fel de mult cat l-a meritat Norvegia in preliminariile trecute. Oricum, Cehia si cu Olanda a pornit ca favorite si sunt in continuare echipele mai bune (chiar daca Cehia nu a aratat mare lucru aseara - prea multa relaxare, probabil).

DarkComy
04-09-2005, 11:08 PM
Dupa ce ca am batut si noi o echipa de talie mondiala (locul 4 in lume) dupa nu stiu cati ani , ne apucam sa criticam fiecare jucator?? Asa e romanul , niciodata nu e fericit . Din punctul meu de vedere Rat a facut un meci foarte bun , Cocis s-a descurcat foarte bine la un meci cu o astfel de incarcatura psihica , Lobont a avut o zi foarte buna, a aparat excelent , la Mutu mi-a placut determinarea cu care a jucat , la Mazilu nu m asteptam sa dea gol , ca era un jucator neexperimentat dar si-a jucat rolul in tactica lui Piti :mishto:

BTW. Fl. Petre nu a reusit mai nimic ca era mic de inaltime dar imi place determinarea lui. E singura persoana de la Dinamo pe care o respect. Pune suflet in tot ce face.
Mutu sa faca bine sa doarma bine in fiecare seara :lol:

De ce sa nu speram ca ne putem califica la baraj ? Atata timp cat mai avem 0,00000000001 % sanse e bine sa speram , miracole s-au mai intamplat . Am vazut ca Turcia conducea cu 2-1 pe Danemarca , iar in min 93 danezii au egalat

:romania: HAI ROMANIA :romania:

Ratonu
04-09-2005, 11:44 PM
Originally posted by DarkComy@Sep 4 2005, 11:08 PM
Am vazut ca Turcia conducea cu 2-1 pe Danemarca , iar in min 93 danezii au egalat
Din pacate Cehia nu e Turcia si Armenia nu e Danemarca, iar noi nu putem face nimic in privinta asta.

Altfel, niste preliminarii nebune in Africa, unde Camerunul a invins astazi cu 3 la 2 Coasta de Fildes la Abidjan, intr-un meci foarte incrancenat. Pacat ca una dintre aceste doua echipe nu va prinde Cupa Mondiala din Germania. Suprize enorme in celelalte grupe, cu Nigeria si Senegal practic eliminate si cu Ghana, Angola si Togo foarte aproape de calificare.

http://www.gazzetta.it/Rubriche/Foto_Giorn...04/zambia.shtml (http://www.gazzetta.it/Rubriche/Foto_Giorno/2005/09_Settembre/04/zambia.shtml) :D

yahoo
05-09-2005, 12:25 AM
Mutu a facut aseara un meci excelent!Cu ocazia aceasta le-a inchis gura celor care spunea ca e un drogat care nu-si va mai reveni!E adevarat ca s-a drogat dar a gresit omu si acum vrea sa arate lumii ce poate face!Bravo lui dar in primul rand Bravo echipei nationale!Felicitarile pentru Dorinel,un jucator magnific,un om cu bun-simt si stapanire de sine,un adevarat model!
Africa,un loc in care se pot intampla multe!:p Pentru mine nu-i o surpriza ca Togo,Angola si Ghana sunt ca si calificate,ceea ce ma surprinde este faptul ca Faraonii (Egiptul) nu a reusit sa faca fata grupei in care a cazut!Celelate comentatarii le las pt maine ca acum sunt obosit!

Ratonu
05-09-2005, 12:41 AM
Pai egiptenii sunt in grupa cu ivorienii si cu camerunezii... Din pacate, 2 dintre aceste 3 superputeri africane trebuie sa ramana in afara turneului final al Cupei Mondiale.

Gorghette
07-09-2005, 06:25 PM
Cehia 0-0 Armenia La pauza.

Sper ca la final sa fie acelasi scor.

Ratonu
07-09-2005, 08:25 PM
4-1 scorul final.

fredala2003
07-09-2005, 09:08 PM
se cam duc sansele noastre de calificare !!! :( :(

Ratonu
07-09-2005, 10:21 PM
Sansele raman cam aceleasi, totusi Armenia era cea mai slaba din adversarele Cehiei in ultimele sale 3 meciuri.

Time2Chill
08-09-2005, 12:23 PM
eu zic ca nu ne vom califica pt ca e destul de greu de crezut ca cehii nu vor scoate mai mult de 1p in cele 2 meciuri ramase

Tuby
08-09-2005, 01:03 PM
Noi n-am mai avut cum sa ne calificam de la infrangerea cu Olanda de acasa.
M-am uitat si eu aseara la Olanda - Andorra, au avut dreptate romanii, aia chiar joaca urat. Cocu nu o sa joace cu cehii din cauza eliminarii de aseara.

faboulos84
09-09-2005, 05:20 PM
Doamneee ce galerie , ce public a fost la Constantza ... pffff /// toate meciurile ar trebui jucate la CTA, capitala ar trebui sa fie mutata la Constantza, oras cu telegondola :)

Andrey95
09-10-2005, 08:11 AM
Finlanda - Romania 0-1, Cehia a luat bataie acasa...............

Ratonu
09-10-2005, 11:51 AM
...si speram! Se poate oare ca fotbalul sa nu fie atat de nedrept cu noi? Sa reusim calificarea acum, cand n-o meritam, in compensatie cu faptul ca n-am reusit-o atunci cand meritam? Sa fie Dumnezeu balcanic?

Andrey95
09-10-2005, 01:59 PM
Hai Finlanda, miercuri marele meci!

Floyd
09-10-2005, 04:10 PM
Cehia a avut ghinion aseara, trebuie sa recunoastem. Un penalty ratat la 0-0 si alte cateva situatii bune irosite, au facut ca sansele echipei noastre sa creasca. Cehii vor avea probleme de efectiv si in meciul de miercuri, mai ales ca, din cate am inteles, vor avea si doi jucatori suspendati dupa cartonasele galbene primite aseara. Olanda si Van Basten au ales sa termine meciurile ca o adevarata campioana si pentru asta merita tot respectul!
Vom fi suporterii Finlandei peste cateva zile si speram sa se intample minunea!
Si, daca nu suntem prea pretentiosi, speram ca o alta minune sa se intample la finalul acestui an, cand speram ca Mircea Sandu sa piarda alegerile de la federatie iar Mitica Dragomir sa ingalbeneasca de ciuda.

DarkComy
09-10-2005, 08:49 PM
javra aia de Mircea Sandu nu o sa piarda , o sa castige o sa vedeti iar GP o sa fie Vicepresedinte :angry: ( caine imputit)
Eu as vrea sa castige Lupescu

gianni
10-10-2005, 12:23 PM
Poate ca, dupa ce am pierdut atatea calificari, din cauza ghinioanelor, Dumnezeu o sa ne ajute acum.Nu este imposibil sa ne calificam, avem nevoie doar de putina sansa! Miercuri,toti romanii vor fi suporteri ai Finlandei! Doamne, ajuta!Hai Roamania!

DarkComy
10-10-2005, 04:41 PM
"LA NOI E SCANDAL URIAS"

Decebal Rădulescu

Un oficial ceh a povestit despre situaţia dezastruoasă ?n care se află naţionala lui Karel Bruckner

Cehia vine la Constanţa cu doar o zi ?nainte de meciul pe care l-a avut cu Rom?nia. Delegaţia se cazează la hotelul lui Hagi, din Mamaia. Din grupul lor fac parte conducătorii federaţiei, dar şi alte persoane influente din fotbalul ceh. ?n seara de dinaintea partidei cu Rom?nia are loc o discuţie neprotocolară ?ntre un oficial de la noi şi unul de la Praga. "Noi nu mai avem nici o şansă", se vaită rom?nul. "Cehul face ochii mari. Părea mirat", povesteşte sursa Gazetei. "Am toate motivele să fac următoarea afirmaţie: ne bateţi m?ine, ne bat şi olandezii, şi finlandezii. Aveţi şanse mari să mergeţi mai departe". Surprins, oficialul rom?n ?ntreabă: "E imposibil. De ce s-ar ?nt?mpla asta?".

Străinul acceptă să ducă dialogul ?n subteranele fotbalului din ţara lui. "Echipa noastră e ruptă! E divizată! O să se vadă asta ?n următoarele meciuri. Bruckner nu se mai poate impune sub nici o formă ?n faţa băieţilor. S?nt scandaluri mari la lot. Jucătorii se ceartă ?ntre ei. Vreo opt au ?n intenţie să nu mai vină la echipa naţională. Au bani foarte mulţi pentru că evoluează la cluburi mari şi nu mai au chef să-şi rupă oasele pentru prima reprezentativă. Mulţi dintre ei vor să urmeze gestul lui Nedved. Se pare că primul care va renunţa la echipa naţională este chiar Rosicky". P?nă ?n momentul de faţă cehul n-a greşit. Rom?nia a bătut Cehia la Constanţa cu 2-0, s?mbătă, Olanda i-a bătut la Praga, tot cu 2-0. Miercuri, elevii lui Bruckner se deplasează ?n Finlanda. Conform acestei ipoteze, Rom?nia s-ar afla la două ore de barajul pentru Mondialul din Germania.

10 octombrie 2005

Bine ar fi sa fie asa. Cand am vazut ca finlandezi au dat bara in ultimul minut in meciul cu noi , m-am gandit ca Dumnezeu a vrut sa fie bara!!!!si ca poate Dumnezeu vrea sa ajungem la baraj !!!! HAI ROMANIA!!!!
:romania: :romania: :romania: :romania: :romania: :romania: :romania:

Ratonu
10-10-2005, 08:44 PM
Mie mi-ar parea rau pentru Cehia sa fie asa, de ceva vreme sunt un mare admirator al acestei nationale si mai ales al lui Karel Bruckner. Iar daca acesta e motivul pentru care Romania si Olanda au invins Cehia (si poate ca si Finlanda va scoate un rezultat bun cu ea), e clar ca nu meritam sa ne calificam.

yahoo
10-10-2005, 09:09 PM
Daca Romania se va califica o va face datorita lui Mutu si a norocului!In rest no comment!

Tuby
10-10-2005, 09:13 PM
Doar nu o sa ne para rau acum ca nu apuca cehii campionatul mondial, desi e foarte probabil ca acest lucru sa nu se intample, doar nu credeti ca sunt in colaps total, au nevoie de 90 de minute sa se puna tare pe nordici si gata visele noastre.
Singurele noastre sanse sunt, ca si pana acum pur teoretice si matematice, 2 din 3 rezultate sunt bune pentru noi.

gianni
11-10-2005, 12:58 PM
Ce v-a apucat mila fata de cehi?Oricum, nu se stie daca suntem calificati, pentru ca meciul o sa fie unul tare si cred ca finlandezii nu sunt destul de rezistenti.Sper, doar ca si maine Dumnezeu sa fie roman! Hai Romania!

T-man
11-10-2005, 07:37 PM
Parerea mea este ca sansele noastre de calificare sunt infime. Eu nu cred ca o echipa mare precum Cehia va claca intr-un meci atat de important contra unei echipa ca finlanda. Nu trebuie sa comparam Cehia cu Romania, noi daca eram in locul lor nu cred ca bateam.

DarkComy
12-10-2005, 04:20 PM
Peste 1 ora incepe meciul DECISIV sa le tinem pumnii stransi FINLANDEZILOR si degetele crucis CEHIILOR

HAI ROMANIA!!!! :romania: :romania: :romania: :romania:

Gorghette
12-10-2005, 04:30 PM
HAI ROMANIA !!!!!!!!! :romania: :romania: :romania: :romania: :romania:

Andrey95
12-10-2005, 05:14 PM
Mai sunt 10 minute pana la meci asa ca HAI FINLANDA!!! :romania: :fotbal:

habbib
12-10-2005, 05:15 PM
as da un pronstic acum cu 15 minute inainte de inceputul meciului..bate Cehia cu vreo 2 goluri diferenta..ar fi o minune ca finlandezii sa reuseasca cel putin un egal,nu cred ca au forta sa faca asta..nu preau au nici vreun interes major sa bata pe cehia,cine stie poate asta o sa ii ajute,o sa joace relaxati in schimb pe cehii este exercitata o foarte mare presiune,insa si asa fara Baros si mai stiu eu cine,au jucatori care pot decide soarta meciului..cehi sunt foarte siguri pe ei ca vor invinge,asta i-ar putea costa sau poat chiar ajuta,nu se stie,e un meci foarte greu..sper sa ma insel cu ce am spus la inceput si rezultatul de la final sa ma contrazica :) Hai Finlanda!!! in primul rand..si apo daca doamne ajuta ne calificam la baraj HAI ROMANIA!!!!!!!!!!

DarkComy
12-10-2005, 07:38 PM
De nervi ca FIN a pierdut meciul si am ratat calificarea , m-am uitat pe site-ul UEFA la toate meciurile Cehiei sa vad cine a luat cartonase galbene

Ujfalu?i de la Cehia a luat un galben in primul meci cu Olanda si a luat al doilea galben in al doilea meci cu Olanda adika inaintea celui cu Finlanda , deci 2 cartonase galbene

Eu stiam ca la 2 cartonase galbene stai 1 meci pe bara , l-am intrebat si pe taicamiu daca la 2 cartonase si mi-a zis ca da. Vreau sa stiu si de la voi daca asa e la 2 cartonase , ca daca da , trimit mail la UEFA ! , poate pierd aia la masa verde ;)

stefanm14
12-10-2005, 08:13 PM
la 2 parca doar la turneele finale, in calificari (fiind mai multe meciuri ) parca la 3 sau la 4 ......

aa..e vorba de ujfalusi, pai ala nu fu suspendat ? :huh:

Ratonu
12-10-2005, 08:21 PM
Yeah that would be pretty f*****g clever... Domnilor, Romania nu a meritat calificarea! De data aceasta, n-am fost lasati acasa nici de ghinion, nici de arbitri, nici de jocurile meschine ale conducerii UEFA. Pur si simplu, nu am fost suficient de buni! Bine, i-am batut pe cehi cu 2-0... dar oare asa ar fi fost daca nu faceam egal in Armenia? Iar victoria cehilor de la Praga a fost mult mai clara decat cea a noastra de la Constanta, pentru ca atunci elevii lui Bruckner au facut ce-au vrut cu Mutu si compania (care s-au chinuit, saracii, in timp ce, la Constanta, cehii parca au venit in vacanta).
E si o parte buna in ratarile astea, anume ca uitam din ce in ce mai greu ca nu avem stadioane, ca nu avem infrastructura, ca a fost blat la Bistrita... si poate ca in curand vom avea o schimbare importanta in fotbalul romanesc.

stefanm14
12-10-2005, 08:35 PM
faza asta cu schimbarea importanta nu mi se pare viabila, trebuie facuta o schimbare treptat, adica oricum fotbalul romanesc e pe drumul cel bun de insanatosire de ceva timp ..... oricum nu ii inteleg deloc pe cei care spun ca suntem varza la sport, suntem varza la fotbal.....suntem in primele 15 natiuni ale Europei .....dovada si la Olimpiade .....

ca sa vorbesc si on topic ... asta e , am fost aproape si de data asta, noi suntem singurii vinovati, puteam castiga in armenia fara probleme...deh asta e ...

habbib
12-10-2005, 09:03 PM
si eu m-am gandit ca oare daca am fi castigat in armenia,mai castigam noi cu cehia acasa,asta nu avem de unde sa stim..oricum cum a spus si Ratonu, e foarte clar ca am pierdut calificarea pe mana noastra,nu a arbitrilor,nu a terenurilor,nu a stiu eu ce conspiratii..in legatura cu meciul de azi,cehii cred ca in nici un moment nu si-au pus problema calificarii la baraj..sunt curios acum sa vad cand o sa fie tragerea la sorti cu cine o sa cadem,e clar ca au sa fie 2 echipe tari..s-au terminat vremurile in care Romania era cap de serie la tragerea la sorti,s-au terminat cam demult,si de atunci,culmea,nici nu prea ne mai calificam..o insanatosire intradevar se vede la fotbalul romanesc,sa vedem insa ce se va intampla in continuare..

yahoo
12-10-2005, 09:44 PM
Am mancat atata rahat punandu-ne sperantele in finlandezi!Cehii azi au jucat calm si in nici o secunda nu cred ca si-au pus in cap ideea ca nu ar prinde baraju!Asta e clar!Asteptam tregerea la sorti pt Euro sa vedem atunci cu cine cadem!Insa raman la parerea ca la calificarile pt Euro 2004 am avut o grupa extrem de accesibila dar nu am stiut sa profitam!
Romania in acest moment este pe drumul cel bun si sper sa continuam asa!

Tuby
13-10-2005, 04:59 AM
Domne, un lucru e clar : Romanii nu stiu sa piarda !!
In loc sa tacem din gura, sa bagam capul in pamant pentru ca este al 3 esec consecutiv al Nationalei toate ziarele tuna cum ca a fost o intelegere de fapt in tre hippya si niste cehi, ca sa vezi, ca ne-au tradat finlandezii, bla bla bla.
O eliminare nemeritata era in cazul in care chiar am fi facut impresie buna in aceasta campanie dar cum noi pierdem clar 3 din cele 4 meciuri cruciale plus ca ne mai impiedicam si de echipe mediocre nu vad de ce am considera ca meritam locul la baraj.
Echipa insa incepe sa prinda un contur frumos, sa speram ca in urmatoarea campanie de calificare vom intalni cel mult un singur adversar puternic si nu ne-a ramas decat sa speram.

mns
13-10-2005, 08:42 AM
Am pierdut calificarea din cauza flinlandejiilor, tradare, sa le declaram razboi miseii, noi am luptat si ei ne-au tradat, la razboi frati romani :crazyboy:

gianni
13-10-2005, 10:38 AM
Calificarea am pierdut-o pe mana noastra! Si, cred ca asa va fi si de acum inainte!Atat timp cat ne complacem in atitudinea de refacere a echipei si vom da vina pe antrenori, uitand ca meciurile se joaca pe teren, nu ne vom califica! NOI suntem vinovatii!

little_foot
13-10-2005, 10:40 AM
dark>si ujfalusi si galasek trebuiau suspendati.in timpul meciului cu olanda grafica cehilor a prezentat acest lucru cand au luat galbene.cei doi erau suspendati.nush ce au zis aia de la uefa ca nu au timp sa stea sa discute galbenele alora si deci pot sa joace sau ceva de genul asta.nu mai tin minte exact.oricum nu trebuiau sa joace.
revenind la meci eu zic ca a fost blat.da a fost blat.si blatul a fost inceput cu cateva zile in urma prin excluderea din lot a lui eremenko.ce daca a busit gagica-sa masina?mare faza...il ancheteaza politia dar nu il dai afara de la echipa.si prin netitularizarea lui forssell,singurul jucator care parca avea un nume in atac.se simteau lezati ca am zis ca le dam bani.au aratat ca niste c***e care presteaza pe gratis in fata cehilor in timp ce noi romanii trebuia sa stam sa vizionam spectacolul de pe margine fara sa le putem vedea.la cum a jucat finlanda aseara ii batea si tineretul fara sa se forteze prea mult.asta e.eu nu-mi puneam sperante ca o sa ii incurce pe cehi.calificarea s-a pierdut atunci cand ai nostrii au inceput sa cutreiere barurile din craiova,cand mutu a facut acel gest regretabil si nu a putut sa joace atat timp,cand nea puiu observa ca cehia si finlanda porneste ca favorite(si dupa cum spuneau carcotasii si finlada armenia macedonia si andora porneste ca favorite numai romania nu mai porneste deloc),cand nea puiu a chemat la lot un jucator tararache care nu stiu daca avea loc in vreo echipa din divizia a,cand in loc sa gandeasca meciul nea puiu saruta icoanele si se pieptana.asteptam cu speranta urmatoarea calificare.poate atunci va fi mai bine.fara iordanescu si speram fara sandu.si un lucru bun.suntem in urna a 2-a valorica.am scapat de-alde spania,turcia si alte echipe cu care ne mai cunoastem noi de la ultimele turnee finale. :zzzz:

DarkComy
13-10-2005, 06:08 PM
Eu am asteptat meciul foarte increzator , dar de la primele pase ale finlandezilor mi-am dat seama ca nu vor sa atace , ca pasau mingea in jumatatea lor dar totusi m-am uitat si am sperat , la primul gol nu l-am inteles deloc pe Hyppia de ce nu a alergat , in Anglia ar fi mancat pamantul . Dupa primul gol am sperat in continuare , am vazut o sumedenie de greseli ale FIN si ale lui Hyppia care parca refuza sa alerge . Dupa al doilea gol am sperat in continuare chiar daca era aproape imposibil , dupa al treilea gol am schimbat canalul si m-am dus sa ascult muzica

Un lucru e clar , FIN nu au vrut sa lupte , nu ca nu au putut adica la 2-3 jucatori am vazut determinare la restul nu , dar nu trebuie sa dam vina pe FIN , calificarea NOI am pierdut ( MERSI PUIU-ule :angry: , MERSI NASULE :angry: )

Dupa aceste ultime 2 zile in care ambele nationale au ratat barajul , vine si o veste BUNA , ROM va fi in a doua urna valorica pt EURO 08 , evitand adversari ca Spania , Germania , Italia

Ratonu
13-10-2005, 07:49 PM
Pai finlandezii nu au absolut nici o vina, ce, daca eram noi in locul lor nu ne-ar fi durut in p**a de finlandezi, de calificarea lor si de ultimul meci? Dar asta e natia noastra... Un ziar care se vrea a fi considerat serios titreaza pe prima pagina "Au simulat lupta", de parca finlandezii erau legati sa ne ajute si au comis vreo tradare grosolana... Grosolan e ca nu stim deloc sa acceptam superioritatea evidenta a unor adversari.

mns
13-10-2005, 09:47 PM
Ce naiba ati patit? Incredibil, nu aveti ce face? Dam vina pe altii pentru ca noi avem numai handicapati gelati in lot, lasati-o mai moala cu nu au vrut sa lupte si cu blat si alte chestii de genul asta, romanii ar trebui sa fie ultimii care pot sa ii acuze pe altii de blaturi, mish mashuri si furt.

DarkComy
13-10-2005, 09:55 PM
mns eu nu ii acuz ca am pierdut calificarea din cauza lor , eu vreau sa stiu de ce nu au jucat la fel cum au jucat cu noi (cand au jucat cu noi nu aveau sanse sa mai prinda locul 2 dar au jucat altfel)

habbib
13-10-2005, 10:04 PM
singurul lucru pe care puteau finlandezii sa il faca inainte de meciul cu noi era sa ne bata si pe noi si pe cehi si astfel terminau ei pe 3..dupa ce le-am dat-o cu 1-0 la ei,le-am spulberat orice sansa de a mai prinde locul 3 si astfel nu au mai avut nici o motivatie majora pentru meciul cu cehii..comparatii cu privire la cele 2 jocuri sau la atitudinea finlandezilor nu isi au locul..trebuia sa fim noi baieti destepti si cuminti si sa nu mai stam la mana altora..am observat si eu azi si ieri prin ziarele noastre tot felu de comentarii ale ziaristilor care de care mai tampite..

yahoo
13-10-2005, 10:21 PM
Ba nene ba,ba nene ba cate aberati pot sa aud si sa vad la televizor si in ziare!Finlanda a jucat atat cat a putut!Nu avea nici un interes sa atace sau sa marcheze!Calificarea am pierdut-o pe mana noastra in Armenia!Acu nu mai are rost sa discutam despre asta ca oricum tot cehii raman calificati!
E bine ca suntem in urna a2-a pt ca avem mai multe sanse!Chiar mi-ar place un meci Romania-Serbia!Dar pana atunci o-m trai si-om vedea

gianni
14-10-2005, 07:38 AM
Am spus-o si o mai repet: calificarea apierdut-o echipa Romaniei, singura, pe mana ei! Hai sa speram ca macar in Cupa Uefa va fi mai frumos! Macar sa ne consolam acolo! Oricum, jucatorii tineri au ceva valoare, a se vedea Cocis, Mazilu etc.Iar, despre Dorinel Munteanu, jos palaria! Un jucator si-un om exceptional!

[K4]RedDog17
15-10-2005, 07:27 PM
eu zic ca dorinel poate sa joace la nationala si in calificarile pt 2008
cuplul chivu-tamas e f bun cu conditia ca daca tamas se reintoarce la moscova, sa joace
in atac il avem pe mutu + niculescu, mazilu, daniel niculae (cu toate ca rateaza cam mult in situatii de singur cu portarul)
la mijloc e cocis care e un castig pentru nationala si ca mijlocas defensiv zic eu ca piturca ar trtebuii sa il convoace si sa-l bag in teren pe radoi cu toate ca ovidiu petre a jucat bine cu cehia si finlanda + dorinel + petre
fundasii laterali trebuie sa ramana rat si cu contra sau stoican.
portar, lobont. momentan altul nu avem

Blue
16-10-2005, 01:06 AM
Lasa ca e bine sa avem gelati in lot, poate asa castigam premiul "cea ami sexy echipa" si ne califica astia cumva, iar daca nu...sa planga nemtoaicele ca ii vor vedea live pe Mutulica & co.

Tuby
16-10-2005, 09:59 AM
Sa cititi primele pagini ale acestui topic, sa vedeti acolo sperante si totodata sa vedeti cat de departe am fost de pronosticul corect ( inafara de mns :) )

gianni
17-10-2005, 07:19 AM
Cum spunea Arnie: " Hasta la vista, baby!" ! Pentru noi, campionatul mondial 2006 este doar o noua nereusita! Ne indreptam sperantele pentru 2008! Poate reusim acolo!