View Full Version : Divizia A 2004-2005
Floyd
23-05-2005, 01:19 PM
Mie mi s-a facut scarba! Imi bag picioarele in tot fotbalul asta de cacat care se "joaca" la noi. Si fiti pe faza si in sezonul viitor cu 18 echipe fiindca nici nu stiti ce pierdeti...
Nu cred ca ar face blat, sunt o echipa cu bani si evolutiile lor de anul asta conteaza mult pt la anul cand va investii tiganul ala mai multi bani, asta daca se tine de promisiune..Cat despre blatul stelei...nu e nici primul nici ultimul meci pe care-l castigati prin aceasta modalitate tipica balcanilor si oamenilor ce se trag din aceste meleaguri.
Si inca o chestie tipic romaneasca pentru ca sincer, nu prea am vazut in alte campionate....ce e cu primele astea date echipelor care ar putea incurca batalia pentru titlu...totul se reduce la bani in fotbalul romanesc...placerea de a juca nu mai exista....sigur...e o meserie si o meserie trebuie platita...dar acordarea unei sume de bani pentru a incurca o echipa mi se pare total deplasat si, am mai spus, tipic fotbalului romanesc..
Time2Chill
23-05-2005, 08:55 PM
Originally posted by Tuby@May 23 2005, 07:57 PM
Si inca o chestie tipic romaneasca pentru ca sincer, nu prea am vazut in alte campionate....ce e cu primele astea date echipelor care ar putea incurca batalia pentru titlu...totul se reduce la bani in fotbalul romanesc...placerea de a juca nu mai exista....sigur...e o meserie si o meserie trebuie platita...dar acordarea unei sume de bani pentru a incurca o echipa mi se pare total deplasat si, am mai spus, tipic fotbalului romanesc..
chiar nu vad ce nu-ti place in asta.... si rrapidu ar fi trebuit sa dea banii lui fc nat pt k au batut steaua... da' e copos prea zgarcit si nu mai da banii pe care i-a promis.... dinamo a platit.... sincer nu vad partea negativa a unor prime suplimentare pt k jucatorii sa joace la victorie...
stefan
23-05-2005, 09:00 PM
in mod normal jucatorii ar trebui sa joaca la victorie pt echipa lor fara nici o rpima din alta parte....
Copos nu e zgarcit...e un om calculat care nu arunca cu banii daca nu e sigur ca iese in castig.
JohnnyUSA
23-05-2005, 10:15 PM
Nu trebuie sa se umble neaparat la Stoichita pentru a se face un blat .. e de-ajuns cativa jucatori .. ganditi-va si la ipoteza asta.
Cica nu a acceptat Landi banii , a vrut ca e un antrenor profesionist. E cam ciudata chestia asta cu primele de la alte chipe. Da-mi bani si o joc corect...echipele gen bistrita sa lase locul altora care vor sa joace fotbal. Divizia A nu e targ, nu ar trebuii sa se vanda meciuri sau sa fie negotiate sumele care le-ar incasa jucatorii in caz ca vor face cea ce sunt platiti sa faca, sa joace. Buna propunerea lui Oli, contracte de 5-6 mii si prime de joc mari. Macar asa am vedea meciuri pe viata si pe moarte.
JohnnyUSA
23-05-2005, 10:20 PM
Corect .. sunt impotriva "impulsionarii" adversarilor de catre alte echipe.
se pare ca o luam iarasi pe o cale pe care am mai fost in urma cu ceva vreme...atunci insa aveam echipa nationala care sa ne mai scoata in lume...acum va fi deja tragic...si daca sandu sau dragomir pleaca acum dupa ei potopul...si probabil vor da vina pe noile conduceri...
faboulos84
28-05-2005, 12:53 PM
Urmeaza o alta serie de meciuri pardon de "blaturi" Dinamo-Craiova si poate Brasov-Steaua ... :scaun: :greata:
Time2Chill
28-05-2005, 03:32 PM
brasovu nu prea are forta sa bata steaua... adica dak steaua emite pretentii la titlu trebuie sa bata la brasov....
cat despre dinamo - UC ... nik de spus decat k oltenii nu stiu sa moara fromus :angry:
singura sansa a stelei e sa nu mai piarda nici un punct .. desi pare f greu ... mai ales in meciul cu poli.
Am murit de mult, ce mai conteaza cum o facem. Marii iubitori ai clubului au dat bir cu fugitii si cei care odata sarutau stema echipei acum sunt "loiali" lui dinamo. Tarfe sunt, macar bani sa aiba dupa ce se vand. E o vb veche nu linge unde ai scuipat sau in cazul lui plesan unde ai fost scuipat. Se pare ca demnitatea este un defect pe terenul de fotbal.
Time2Chill
28-05-2005, 06:38 PM
ce ai zis u este fff valabil...
Steaua a castigat cu 1-0 :o , ce surpriza... da' a fost frumos golul lui dorinel :mishto: singurul lucru care ma ingrijoreaza e lipsa unui om de gol... un atacant veritabil........ degeaba luam campu dak nu vom fi in stare sa aducem macar 2 jucatori de valoare... pt k ne vom face de ras in preliminariile ucl... poate nici in uefa nu vom mai ajunge
yahoo
28-05-2005, 08:15 PM
Steaua a castigat insa a facut-o foarte greu!Steaua inca nu are fata de o campioana veritabila!Iar dinamo are fata de ekipa care aranjeaza meciuri (nu meciul cu Stiinta pe care oricum il castiga)!De Rapid nu mai am c zice pt ca joaca fotbal pe teren iar lucrul asta se vede!Sa vedem "marele" dinamo cum mai aranjeaza meciuri in cupa Uefa!:P
asa ca informatie ... in uefa nu au cum sa nu ajunga ... 4 pct intre locu 1 si locu 3 si o etapa de jucat. maxim pot sa cada pe 2, caz in care steaua se duce in uefa, dinama ucl, constanta uefa si rapid ... capata experienta :P
RaPiDuTz
29-05-2005, 06:54 AM
important e ca steaua sa bata pe poli :o
Cam greu, oricum raman la parerea ca Steaua si-a complicat singura treaba si e de datoria ei sa rezolve castigarea titlului SINGURA.
De cateva etape incoace Dinamo face scor dupa scor si Steaua abia castiga...si daca vrei sa te uiti la un meci cat de cat de calitate in divizia A trebuie sa te uiti la cele ale Rapidului...
am venit si eu acasa si am avut acces la televizor si la ziarele sportive si am ramas scarbit de toate gunoaiele din sportul romanesc...deja nici nu mai e sport, sunt mondenitati ieftine cu iz de mahala...jenant...jenant si finalul campionatului...propun excluderea stelei, lu dinamo, craiova, gloria si a altor echipe ce au facut blaturi din campionat
la fel si cu jiul si tricotaje ineu din b3 si suspendarea pe viata a lu simota din fotbal...sa meara el sa ceara singur socoteala suporterilor, nu sa trimita bodygarzy...gunoaiele dracului
la puscarie cu toti, in frunte cu cei 3 cavaleri becali
Time2Chill
29-05-2005, 01:44 PM
Originally posted by mns@May 29 2005, 11:01 AM
propun excluderea stelei, lu dinamo, craiova, gloria si a altor echipe ce au facut blaturi din campionat
si pe cine propui sa intre in A in locul lor???? UTA care nici macar in B nu are stabilitate... sau pe cine???????
nu ma lua si tu cu aberatii...ca nuam zis nimic de uta...asa ca shhttt...sa desfiinteze toata divizia a...sa trimita toti figuranti de jucatori la canal...si toate gunaiele de conducatori cu tot cu badygarzy lor la sapa...mai bine un campionat mic dar corect decat unu mare de cacat...
Am citit in gazeta si sincer m-am amuzat la culme afland ca unul dintre titularii craiovei din meciul de ieri este olimpic la informatica....acum, nu stiu cum se impaca informatica si fotbalul...dar cred ca putem trage concluziii direct din rezultat...
Tot acest sfarsit de campionat a fost o comicarie penibila...chiar as vrea sa aud scuzele boss-ilor si sincer imi pare rau sa vad cum jucatori si posibili jucatori de valoare nu au cum sa ajunga in fotbalul mare pentru ca sunt innamoliti in mocirla noastra..
stefan
29-05-2005, 03:23 PM
intradevar parca mai bine ar fi cu un campionat de 12 echipe, eventual sa se joace 3 tururi....
Si ce daca e olimpic frate? Majoritatea jucatorilor sunt niste analfabeti care nu au nici un liceu terminat. Daca copilu' vrea sa se tine si de fotbal si de scoala nu e nimic rau in asta. Nu stiu ce blat vezi tu msn , astia sunt jucatorii pe care ii avem cu astia jucam . Marile vedete si iubareti ai clubului au plecat. Ma dispera fazele astea de iubire declarata pana la infinit. Cand vine un nou jucator la club, el e platit sa joace nu sa iubeasca. N-avem nevoie de suporteri de astia de lux platiti cu cateva zeci de mii de parai pe sezon.
continuati numai cu glumele cu msn si uta... <_<
Blue -> dupa formatia alcaatuita aseara nu putem trage decat o singura concluzie : nimeni, in momentul de fata nu mai da 2 bani pe echipa...ma refer la conducere, finantatori si terminand cu o parte din suporteri..
Eu ii inteleg ca sunt dezamagiti de rezultatul din sezonul asta dar cred ca isi pot manifesta frustrarea in alte modalitati, si in primul rand, daca tot se considera suporteri pana la moarte, ar trebui sa fie alaturi de echipa si la bine si la rau...dar lucrul asta nu este valabil numai in cazul Craiovei, ce credeti ca Steaua, Dinamo sau Rapid au suporteri de alta stofa ? Nu, tot asa sunt, asa fotbal, asa suporteri. Punct.
Ba din contra, a inceput reconscrutia echipei cu jucatori tineri ,olteni, astia sunt, pe astia ii avem, cu astia jucam. Uita-te la Farul joaca cu aceiasi jucatori de 4 ani si acum au echipa, stam 4 ani in B daca trebuie dar ne facem echipa cu jucatorii nostri. Fara mercenari, o sa vina si jucatorii buni din pepeniera in anii ce vor urma. Pe astia 10 sau cati dreq sunt de sunt in curtea lui dinamo nu ii plang, doar lui Guso care parea mai sufletist i-ar fii valabil un "Si tu Buruts?"
tu crezi ca la vreun jucator din ziua de azi ii pasa? hai sa fim seriosi, ei sunt oameni fara o educatie solida ce si-au pierdut vioata in cantonamente alaturi de antrenori fara nici o scoala serioasa (la fel ca ei)...sunt oameni slabice stau sub puterea banului si a femeii bune de pe coperta de acasa magazin...nu incercati sa mai faceti comparatii cu trecutul..atunci nu se juca pe bani, atunci se juca mai mult pentru echipa...se juca pentru FOTBAL...azi nu mai poti sa ceri asa ceva la o adunatura de inculti si tzarani fara creier...uita-te si la conducatorii din ziua de azi...is la fel de rai ca si jucatorii...uita-te la presa din ziua de azi...in loc sa se ocupe cu de ce a ajuns asa craiova, de ce sunt batuti suporteri stelisti, de ce face dinamo blaturi...ei vin cu intrebari ... ca il angajati domle borcea pe vama la buteli? claudiu de ce nu ai mers la din dragoste...semeghine a fost bun vinul...mitea ...ce culoare s-a vopsit fufa de la bambi? .. asta e fotbalul nostru...si mai vine si presa de cacat si zice ca asta vrea publicul...dimpotriva rolul presei e intr-un fel sa educe lumea...daca ar da sport lumea ar cere tot mai mult sport...asa sunt si jucatorii tineri vrajiti de primele pagini, de tatuaje si curve...
faboulos84
01-06-2005, 10:45 PM
Steaua va rupe pe Poli , iar pe data de 11 vom celebra cu totzii pe stadionul ghencea titlul castigat cu greu de Steaua, yo voi veni special din constantza, sper sa fim cat mai multzi stelisti, sa umplem tot stadionul, sa fie sarbatoare :D !!!
Nu uita sa vii cu crema si frisca de acasa, dar s-ar putea sa ai o surpriza, l-a lasat porcea fara gaz pe becalli si n-aveti cum sa coaceti blatul.
Referitor la ultima etapa cred ca singurul care a vrut sa coaca un blat a fost Porcea cu Argesul...Poli a declarat de la vederea fixturilor ca isi va juca sansa in ultima etapa si nu se va pune problema de non-combat.
Nu stiu de ce va mai agitati, chiar credeti ca echipa care va lua campionatul ( Dinamo sau Steaua ) a facut-o pe un joc corect ? Nu...si va dura prea mult pana se va schimba ceva..
Blue Shark
02-06-2005, 06:30 AM
Se pare ca dINAMO va lua campionatul anul asta in prortie de 95% pentru ca va fi blat la pitesti iar STEAUA trebuie sa joace pe bune cu Poli Timisoara.
Da dINAMO ia campionatu FC FARUL CONSTANTA merge in cupa UEFA.
FORZA FARUL ! ! ! !
asta a fost un campionat murdar...dar va ganditi ce va fi la anul? si sa nu uitam nici de divizia b unde se fac jocurile sa intre in a numai echipe no name ca sa aiba retrogradatele cu cine fuziona...
faboulos84
02-06-2005, 08:18 AM
Da asa este mns, a fost un camp foarte murdar, mai ales pe finalul acestuia, dar poate se mai salveaza ceva in ultima etapa !!! Si yo sunt constantzean si as vrea s'o vad pe Farul in cupa uefa dar, tot steaua as vrea sa ia campionatul, dinamo e o ekipa urata cu ffff multe blaturi la activ !!!
Time2Chill
02-06-2005, 11:03 AM
nuj ce vi sa parut foarte murdar campu asta... fata de altele... a fost la fel
Nu stiu de ce va mai agitati, chiar credeti ca echipa care va lua campionatul ( Dinamo sau Steaua ) a facut-o pe un joc corect ? Nu...
tuby despre dinamo nu vb... nimik dar steaua.. ce blaturi a facut??? sa fim seriosi... cu FCM Bacau in Tur(2-2)?? in retur... sa fim seriosi ar fi putut bate steaua???? acu vb totusi si de valoare... Brasovu a jucat meciu pe teren... ceea ce s-a vazut, pt k golul dat de Dorinel a fost un moment de inspiratie.... cel cu CFR.. la fel k bacau aveau oare forta sa bata in ghencea?????????? dak la steaua nu se accidenta Oprita.... sau nu ar fi plecat Neaga, campu era deja terminat... nu vad ce va disperati asa de un camp foarte murdar.... R E P E T A FOST la fel k-n alti ani.
Cat despre arges - dinamo, sper sa se joace pe bune... dar iarasi zic dinamo este peste fc arges... singuru lucru la arges e sa vrea poata sa se apere... de multe ori nu le-a iesit
Joc corect nu inseamna numai evitarea blaturilor ci si evitarea premierilor altor echipe...ce e asta "ii dau bani argesului ca sa ma ajute sa castig campionatul" ? Ce e asta " Seche e prieten cu mine, nu mi-ar face una ca asta " Ce e asta " Landi e italian, doar nu da in compatrioti"
Cand se zice joc necorect nu va duceti direct la ideea de blat....sunt si alte lucruri care contribuie din plin la catalogarea fotbalului nostru ca unul murdar, slab din punct de vedere valoric si imoral.
habbib
02-06-2005, 12:02 PM
pana nu pleaca f***tii aia doi de la federatie,respectiv liga tot asa o sa fie,asa ca nu va mai stresati ca-i murdar,ca nu-i murdar..fotabulul romanesc e o mamaliga,in curand o sa fim codasii europei..in divizia B ce sa mai zic,acolo e paradisul blaturilor..conducatorii tuturor echipelor din toate diviziile sunt niste tzarani imputiti,niste inculti nepasatori si niste mafioti de toata jena..
faboulos84
02-06-2005, 12:08 PM
Originally posted by habbib@Jun 2 2005, 12:02 PM
pana nu pleaca f***tii aia doi de la federatie,respectiv liga tot asa o sa fie,asa ca nu va mai stresati ca-i murdar,ca nu-i murdar..fotabulul romanesc e o mamaliga,in curand o sa fim codasii europei..in divizia B ce sa mai zic,acolo e paradisul blaturilor..conducatorii tuturor echipelor din toate diviziile sunt niste tzarani imputiti,niste inculti nepasatori si niste mafioti de toata jena..
:mishto: :mishto: :mishto: Bine spus !!!
Sansele la titlu sunt clar de partea lui dinamo, Poli normal ca isi va respecta blazonul si sunt destul de sigur ca va pleca cu cel putin un pct din Ghencea. Cirtu spune ca ar juca corect, ramane de vazut daca Savarina and Co il vor asculta.
campionatul se va incheia cu doua blaturi jegoase...si steaua va lua titlul, ascultati ce spun...
Time2Chill
03-06-2005, 01:50 PM
zici k poli se va apleca in fata stelei?? sincer nu cred... adica vor juca pe bune...nu vad de ce n-ar face-o, dar dak steaua vrea sa fie campioana, trebuie sa castige, indiferent de greutati
habbib
03-06-2005, 02:16 PM
nu cred ca poli o sa se duca sa faca blat,dar nici cine stie ce stres nu o sa fie pe capul lor,pentru ca din punctul lor de vedere asta e un meci fara nici o miza,doar de palmares..si sincer daca steau o sa castige,poli nu poate fi acuzata de blat,pur si simplu nu au cine stie ce motive sa castige,ei sunt impartiali,nu tin nici cu dinamo nici cu steaua..o sa joace foarte relaxati si cine stie,poate asta o sa ii ajute sa castige meciul,sa faca o surpriza..de bani n-au ei nevoie,ca au destui..in schimb la pitesti e alta poveste :crazyboy: o treime din echipa e a lui netoiu,nu sunt ei cine stie ce avuti cu banii,cartu oricum pleaca,asa ca conducerea o sa faca aboslut ce vrea..daca ar fi sa pariz vreun meci in saptamana aia,cu siguranta primul meci pe care l-as scrie ar fi arges dinamo 2oricum o sa fie tare interesante dezbaterile si certurile in cazul in care dinamo castiga titlul,o sa fie o harababura si mai mare :nashpa: ..bineinteles dinamo poate castiga si fara sa faca blat,insa in cazul asta absolut nimeni in afara conducerii lor nu poate stii adevarul..
"doar pt palmares"
Pai cam pentru asta se joaca fotbalul. Timisorenii au un antrenor care stie sa-si motiveze jucatorii. Si pana la urma sunt bani destui de multi pt o victorie cu steaua, deci miza pt ei e cu atat mai mare.
ascultati doar ce spun eu... :P palmares...onoare...breeee...in ce lume traiti?
Rui Costa
04-06-2005, 11:07 AM
Sincer... cred ca Poli va face tot ce poate ca sa incurce Steaua... in schimb Argesul .... ma abtin de la orice comentariu...
eu sincer cred ca nu...jocurile sunt deja facute...o sa fie niste meciuri grotesti astea a lu dinamo si steaua..care da mai multe goluri...probabil si bucur de la sportu si niculescu de la dinamo vro da vreo 4 goluri ca sa castige titlul de olgheter...o sa fie o mare veselie...
stefan
08-06-2005, 11:51 AM
asa ca ami bine ma duc la poli iasi - gloria decat sa stau si sa ma uit la meciurile lor :P vroiam sami bag pe telefon de aia cu sms la gol, da cand ma gandesc ca o sa dea Niculescu vreo 4-5 cred ca dau falimnt :P
faboulos84
10-06-2005, 06:40 PM
Baietzi Steaua va lua al 22-lea titlu ... yo deja am pus berea la rece, sampania e prea scumpa :D ... Bafta!!!
Time2Chill
10-06-2005, 09:31 PM
care veniti sa serbam 22??? :D
vreu sa vad un joc frumos al stelei, la caputul caruia sa pot sa strig din toata inima Campioniiii Campioniiii Campioniiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
stefan
10-06-2005, 10:00 PM
daca la finalu meciului nu o sa aveti motiv sa beti berea aia, nu mio dati mie? :lol:
Ratonu
10-06-2005, 10:08 PM
Eu voi merge maine la stadion... S-ar putea sa am si un steag designerit chiar de mine si executat de taica-miu si colegii lui... Asa ca uitati-va pe TVR1 dupa un steag stelist in stil britanic, cu dungi argintii, de vreo 48 inci pe 36 inci, pe care scrie STEAUA BUCURESTI - MEREU CAMPIONI si RATONU - TINERETULUI! :)
fa bre si un steag fifaromania, iti trimit eu designu :P
sa faci o poza cu steagul maine sa-l vedem si noi :P si poza cum ridica dornel trofeul :crazyboy:
Ratonu
10-06-2005, 10:56 PM
Originally posted by mns@Jun 10 2005, 10:46 PM
sa faci o poza cu steagul maine sa-l vedem si noi :P si poza cum ridica dornel trofeul :crazyboy:
N-am cu ce... :alida:
Cat despre steag... ala face vreo 3 milioane, asta a fost asa cadou :P .
Ratonu
10-06-2005, 11:09 PM
A, ete steagu... :P
Marginile sunt asa din motive tehnice :P .
eh, se pare ca nu e chiar cum am zis eu, se pare ca totusi se joaca cinstit...bravo lor
Ratonu
11-06-2005, 06:31 PM
Campiooniiii, campiooniiii, oleee, oleee, oleee!!! Felicitari Steaua, pentru castigarea celui de-al 22-lea titlu din istorie! Felicitari suplimentare pentru Dorinel Munteanu, care la 37 de ani este cel mai bun jucator roman al momentului! Felicitari si pentru cei de la Dinamo, care au reusit sa castige si un meci corect in acest sezon! :D
Din pacate, s-a ivit o problema si n-am mai putut asista la meci de la fata locului... Asta insa nu imi poate umbri bucuria castigarii unui nou trofeu de campioana de catre aceasta superba echipa.
DeadHope
11-06-2005, 07:23 PM
La ultimul corner al lui Poli stateam in pat si bagam semintze si cu stanga si cu dreapta....
Nu ma stiam asa emotiv.... :blink:
Oricum....felicitari Zenga....pardon.....Becali.... :romania:
daca as fi jiji (nu-mi doresc asta) l-as pune pe dorinel antrenor :P
faboulos84
11-06-2005, 07:41 PM
Steaua campioanaaaa !!! Ink 8 titluri si pot muri fericit :D ... Sa ramana Titi antrenor ca face treaba buna !
N-are sanse saracul Dumitriu sa ramana...vine "Regele" din spate si tare mi-e frica de faptul ca o sa fie departe de ceea ce a facut Zenga la Steaua..
Eu sunt de parere ca nu poti sa le faci pe toate, deci nu poti sa fii si un jucator magnific si un antrenor desavarsit...Hagi a fost un jucator magnific si pana acum nu mi-a aratat a fi un antrenor desavarsit...
Cat despre meci...unul frumos...un final de campionat surprinzator de corect :P si frumos....
Asadar sa uram succes celor 3 echipe romanesti, Steaua, Dinamo si Rapid in drumul lor sa speram cat mai indelungat in cupele europene.
o etapa corecta nu poate spala 29 de etape murdare :P
JohnnyUSA
11-06-2005, 09:13 PM
hai ca nu toti au jucat murdar mns 29 de etape. sa fim seriosi.
cat despre meritele celor de la steaua .. in nici un caz dobitocului de jiji.. titi a demonstrat ca are onoare astazi cand nu a ramas pe podium cu ceilalti jucatori. meritul cel mare este al lui zenga si in parte al lui piturca.
Time2Chill
11-06-2005, 09:15 PM
CAMPIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FII, STEAUA BUCURESTI
tot ce conteaza :
dorinel a fost cel mai bun... lu dica i sa sters mingea de cap, cred k e unu dintre cele mai norocoase goluri pe care le-am vazut
si steaua a lua 22 :D
Adevarata valoare a lui Dica s-a vazut la ratarea cu poarta goala :P
Floyd
11-06-2005, 11:45 PM
La golul doi eu l-as pune autor pe Dorinel Munteanu. Omul asta e incredibil...mai facea si pressing de unul singur in minutul 93 :)
Vom demonstra inca o data ca acest titlu a venit pe merit si sper ca anul acesta sa mai spargem o data gheata si cu o calificare dupa multi ani in grupele Champions League!
faboulos84
12-06-2005, 08:53 AM
Dica da golurile la fel ca, Cristea exact cand trebuie ... iar cele mai absurde goluri le'am vazut la Nicolae Dica ... :scaun:
bucura-te ca nu ai vazut cele mai absurde ratari :P
Time2Chill
12-06-2005, 10:23 AM
crezi k n-au fost si d-alea... bine k n-au fost atunci cand a fost cea mai mare nevoie :D
dorinel a demonstrat pt a nuj cat-a oara k depune inima in ceea ce face si k da 200% din ceea ce are mereu... :D in mare parte titlul i-l datoram lui
scrie si pe uefa de titlul luat, dar frumos e k in poza, despre care zik ei k-i din meciu de ieri sunt si falemi si neaga in echipamentu cu steaua :D
iar jos de tot zice si de uc k s-au dus in b
Gorghette
12-06-2005, 11:15 AM
Steaua a meritat acest "Titlu de Campioana a Romaniei" pt. parcursul bun din Cupa Uefa, dar si din campionat
Ratonu
12-06-2005, 12:04 PM
Time2Chill> UEFA nu zice k poza aia e din meciu de ieri, zice doar k e o poza cu stelistii bucurandu-se... Si, intr-adevar, stelistii se bucura, pentru ca tocmai au castigat partida cu Besiktas. :D
Andrei_C
12-06-2005, 06:29 PM
scuze de :offtopic: dar ... T2C , SCHIMBA SEMNATURA ... :D
(ma refer la Echipa noastra Nu-i steaua noastra Ci-i o gluma proasta.... )
Interesant final de campionat, U o ia rau de tot de la sholdoveni, Nationalul echipa cea mai buna din camp dupa parerea multora pierd un loc uefa si dupa plecarea lui Landi s-ar putea sa piarda si mai mult daca nu chiar totul...argesenii pierd cele 200mii de parai oferite de jiji, steaua castiga titlul dupa un meci cu viitoare acampiona, in ochii mei ( asta daca isi iau niste fundasi pe masura , Canu & Co se gandeau probabil la banii pe care-i vor primii din prime si cum ii vor cheltuii) , un meci in care timisorenii nu au jucat rau . adica fara rautate cum zice o fraza dintr-o caricatura din GS. Pe final...bafta si longevitate echipelor rumanesti in cupele europene.
Time2Chill
13-06-2005, 06:05 PM
avem printre noi un adevarat reporter si noi nu stiam :D
[11:09:15] <dj-cata> SORINPARASCHIV CE V-A ZIS TITI LA PAUZA ?
[11:10:01] <@SorinParaschiv> dj-cata / Nea titi ne-a spus la pauza meciului cu Poli ca putem cistiga meciul jucind foarte barbateste cum au jucat cei de la timisoara pina atunci
[11:12:19] <dj-cata> SORINPARASCHIV A FOST VREUN MOMENT IN CAMPIONATU ASTA CAND ATI CREZUT CA PUTETI PIERDE TITLU ?
[11:13:34] <@SorinParaschiv> dj -cata / ne-a fost teama ca vom pierde titlul la aceste ultime 3 etape dar echipa a fost foarte unita si am demonstrat ca sintem o echipa buna
[11:15:37] <dj-cata> SORINPARASCHIV UNDE ITI VEI PETRECE VACANTA DE VARA ?
[11:15:45] <@SorinParaschiv> dj-cata / voi avea prea putina vacanta de vara
[11:28:05] <dj-cata> SORINPARASCHIV CARE A FOST CEA MAI PUTERNICA ECHIPA INTALNITA DE TINE ANU ASTA ?
[11:28:35] <@SorinParaschiv> dj-cata / cea mai puternica echipa intilnita de noi anul acesta? Villareal, si nu s-a fortat in meciurile cu noi
[11:35:32] <dj-cata> SORINPARASCHIV : EXISTA CEVA MAI FRUMOS DECAT SA CASTIGI TITLUL IN ULTIMA ETAPA IAR BORCEA SA SE UITE LA TV LA STEAUA ?
[11:36:18] <@SorinParaschiv> dj-cata / pentru noi jucatorii a fost ceva extraordinar sa luam titlu in ultima etapa, pt domnul borcea nu stiu cum a fost
[11:43:21] <dj-cata> SORIN_PARASCHIV : MAI AVEM SANSE SA NE CALIFICAM LA MONDIALE ?
[11:43:58] <@Sorin_Paraschiv> dj-cata / este greu sa ne mai calificam la Mondiale, dar nea Piti este un atrenor bun si cred ca va face treaba buna la\ echipa nationalka
Eram si eu la ora aceea pe chat dar la ce haos era mi-a fost lene sa tip ca tampitu acolo poate poate imi raspunde..
faboulos84
15-06-2005, 10:30 PM
Sa ramana Tzitzi antrenor la Steaua, ca el e cel mai bun, oricum nu are cin e sa vina :)
Time2Chill
16-06-2005, 02:45 PM
Originally posted by faboulos84@Jun 15 2005, 10:30 PM
Sa ramana Tzitzi antrenor la Steaua, ca el e cel mai bun, oricum nu are cin e sa vina :)
nu k nu are cine sa vina, nu vrea nimeni sa vina, jiji si-a cam batut joc de echipa <_<
sa il puna pe dorinel munteanu antrenor :P
little_foot
16-06-2005, 04:31 PM
dorinel munteanu nu o sa fie antrenor la steaua.se pare k o sa se duca la cluj antrenor-jucator.la steaua o sa vina unul care a jucat in nationala urss-ului scria pe gsp.cat despre titi dumitriu nu e potrivit de steaua.e un antrenor invechit care nu are un cuvant de spus in fata patronului.zenga se certa cu becali titi ii canta in struna.pe mine m-a deranjat cand a zis k zenga nu a avut nici un merit pt titlul asta.lipsit de caracter... :nashpa:
Time2Chill
16-06-2005, 05:53 PM
pai dak un antrenor va comenta in fata lu gigi, il da ciobanul afara... k el vrea sa fie el singru sa nu comenteze nimeni in fata lui :angry:
cat despre Protasov asta... chestia ca : "a antrenat pe Olympiakos Pireu ?n sezonul 2003-2004, cucerind un titlu de campioană" ar trebui sa insemne ceva, sau macar sa speram... dar dak se tot invata cu antrenori straini, ar trebui sa se invete si cu niste jucatori de prin strainatate :D
faboulos84
16-06-2005, 06:13 PM
Hmmm cam asa e ... isi baga cam des nasul jiji in ekipa, dar dumitriu stie cel mai bine ce se intampla prin ghencea si se v'a descurca ... PAREREA MEEEA :D
Time2Chill
16-06-2005, 09:27 PM
l'a dat afar si pe titi :D bine gigiiiiiiiiiii da-i pe toti afar' k o sa stai tu cu meme pe banca tehnica :mishto:
Am fost astazi pe la stadion sa ma interesez de un tricou cu inscriptii personale si am ramas uimit sa vad ca in continuare muntii de pamant de pe drumul de acces de la statie la stadion sunt in continuare acolo, gunoaiele la fel...pai la ce pretentii de Champions League are domnul Becali cred ca ar trebui sa inceapa prin a trasforma arena de joc si nu numai intr-una decenta si cat de cat la un standard european...
Cat despre situatia clubului in acest moment...nu pot decat sa fiu scepic...nu cred ca sezonul urmator se va apropia ca succes ca cel de anul asta...cu blat sau fara..
Floyd
17-06-2005, 12:18 AM
Paranoicul asta ne distruge echipa, bagami-as p...a in banii lui sa-mi bag! Nici un antrenor nu mai vrea sa vina la Steaua pt ca nu se intelege nimeni cu imbecilul asta. Credeam la un moment dat ca o sa se linisteasca dreaq dar m-am inselat. Asta nu are nici o sansa sa-si revina, e distrus total.
Cauta acum antrenori pe la dreaq in praznic, pe unde nu-l cunosc astia si nu stiu ce cacat de comportament are. Si chiar daca aduce un antrenor la echipa, de oriunde o fi el, nu cred ca va rezista in nici un caz jumate de sezon in conditiile astea.
El e Razbelnicul Sulii si va ajunge ori in puscarie ori in camasa de fortza!
Time2Chill
17-06-2005, 05:39 PM
tuby, tricou cu numele inscriptionat poti sa-ti iei un tricou nike cu steaua(orice magazin nike) si mai dai vreo 300.000, si-ti scriu aia ce vrei tu numele unui jucator, sau numele tau :D , asta costa cam vreo 2 mil sau mai poti sa-ti iei tricou inscriptionat de 400.000(nu nike si numele sunt deja inscriptionate, de la magazinul din centru sau de steaua mobil)
Dar u nu esty rapidist???
inca ceva pamantul si mizeria de pe langa stadion nu tine de gigi... asta-i partea primariei
Rapidist ? :D:D:D Nu mister :)
Oamenii de acolo mi-au spus ca ma duce pe la 1,7 milioane in total...
Daca tine de primarie e mai grav pentru ca tot ce trebuia sa faca conducerea Stelei era o mica tragere de maneca..
Time2Chill
17-06-2005, 08:30 PM
tricoul nike neinscriptionat stiu k era 1,6 mil + 300mii imprimarea, dar poate o fi scazut pretul pt tricou :D
faboulos84
17-06-2005, 08:48 PM
A auzit cineva de noul antrenor al stelei, sau dak poate cinva sa imi spuna ce performantze ca antrenor a avut, si ce ekipe a antrenat mai de valoare ???
Ratonu
17-06-2005, 10:44 PM
Este vorba de rusul Protasov, care a avut o cariera destul de reusita ca jucator (a activat si in nationala URSS in anii '80), iar ca antrenor a reusit eventul cu Olympiakos in sezonul 2002-2003. Deci s-ar putea sa nu fie asa rau.
stefan
17-06-2005, 10:52 PM
asa va cacati pe voi si vara trecuta ca vai, vine Zenga, adio titlu, si ati ajuns in primavara europeana, ati eliminat valencia si ati luat titlu :P
Ratonu
17-06-2005, 11:04 PM
Originally posted by dj_mozart@Jun 17 2005, 10:52 PM
asa va cacati pe voi si vara trecuta ca vai, vine Zenga, adio titlu
Deci te rog frumos, majoritatea nu toti :P
Floyd
17-06-2005, 11:23 PM
Eu am fost printre cei care a spus ca trebuie sa avem rabdare cu Zenga sa vedem ce poate. Asa spun si acum pentru ca nu ma ingrijoreaza venirea lui Protasov. Problema cea mai mare e berbecul asta paranoic! Nu poti avea o continuitate si lucrurile nu au cum sa evolueze intr-un mod firesc atunci cand cel care dispune e cretin.
Sa speram ca Protasov se va integra repede si rezultatele vor aparea pentru ca standardul domnului Oier a crescut semnificativ si cum rabdarea ii cam lipseste desavarsit s-ar putea ca orice mica greseala sa-l coste pe rus..probabil marele razboinic al luminii nu a invatat ca schimbarea repetata si la intervale scurte de timp al antrenorului dauneaza grav sanatatii echipei :P craiovenii stiu de ce..
faboulos84
18-06-2005, 01:32 PM
Cred ca Becali si Protasov se vor intelege prin "limbajul mutilor" :D !
Time2Chill
18-06-2005, 05:08 PM
sincer, dak ala e unu om mai incapatanat si va avea cateva rezultate slabe, se va lua in gura cu gigi si va pleca... acu nu ne ramane decat sa speram k totul va fii bine :D
da ciobanu i-a trimis casete aluia cu jucatorii pe care e dispus sa dea bani, nu-i prea frumos
nu o sa aiba viata lunga asta la steaua, jiji are nevoie de un pupincurist gen meme...iar un antrenor care sa se lase condus de indicatiile tactice ale dictatorului oier nu prea cred ca exista (cel putin in strainanate)...la noi ar putea veni manea, florin marin sau ceva chitibushar dinasta
micutzu
19-06-2005, 02:54 PM
A-ti auzit ca PNA-ul a cerut de la lpf contractele fotbalistilor stelisti.Poate scapam de jiji :mishto: Deja m-am saturat peste cap de el.
Ratonu
19-06-2005, 04:46 PM
lol, da, si poate scapam si de toti fotbalistii care au activat la Steaua in sezonul care tocmai s-a incheiat... Din cate stiu, pot face cu totii puscarie. :P
stefan
19-06-2005, 04:48 PM
nu ar fi rau, cum o desfiintat ei echipe, asa sa se desfiinteze si ei :P
Time2Chill
19-06-2005, 09:25 PM
cred, de fapt sunt sigur, k toate echipele au facut tertipuri de genul facute de gigi, deci nu ar trebui sa fie singurii anchetati....
micutzu
24-06-2005, 12:34 PM
Radoi susupendat 4 etape si amendat cu 1350 euro pt dezertarea de la nationala. :mellow:
faboulos84
24-06-2005, 01:15 PM
Asta e ... un partzar pitzurca asta vrea sa para mare antrenor dar nu prea ii iese ... yo oricum m;am facut fac Pricop :) , peste 10 ani ne von mai califica la un turneu final, atunci Pricop va avea 21 de ani :) ... "yo nu vreau sa joc ca Adriano sau Mutu yo vreau sa joc ca Pricop" :))
DarkComy
24-06-2005, 05:03 PM
hai nu mai dati vina pe Piti ca si Radoi are un comportament de derbedeu invatat de la Jiji care a ajuns sa se creada mare jucator mare si sa faca ce vrea muschiul lui . <_<
Ratonu
24-06-2005, 05:24 PM
Mah, nu stiu, io nu prea sunt de acord cu chestia asta, adica daca nu un jucator nu vrea la nationala, treaba lui...
Insa Comisia de Disciplina si Piturca nu au facut decat sa respecte regulamentul.
DarkComy
24-06-2005, 05:28 PM
pai daca un jucator nu vrea la nationala sa nu plece in cantonament si sa se razgandeasca cu 2 zile inainte de meci , sa spuna dinainte ca nu face deplasarea sau sa zica ca se retrage definitiv de la nationala
Radoi trebuia amendat si sanctionat...poate asa ii revine mintea la cap ca la ce impresii de "antrenor secund" are acum...ma mir totusi, eu unul ma asteptam, la haosul si manariile care se fac in frf, ca Radoi sa scape nepedepsit...
Acum insa am tot respectul pentru Piturca, intr-adevar demonstreaza ca e printre putinii inca "curati" din fotbalul romanesc..(desigur, aparentele pot insela)
Si totusi...ce e frate cu acest fotbal al nostru, cand intru pe gazeta NU EXISTA sa nu vad cel putin 2 noi conflicte cu toate "mirodeniile" : injurii, actionari in judecata, santaje..fotbalul nostru e la pamant...si nici macar o cupa europeana castigata nu ne va aduce pe drumul cel bun, ba din contra mai mult rau va face...unii si-au luat-o in cap dupa o optime de finala de Cupa Uefa...nici nu ma gandesc ce ar fi la gura lu jiji daca Steaua ar castga o cupa europena..
Floyd
24-06-2005, 05:40 PM
Mirel Radoi este puternic influentat de Razbelnicul Paranoic si asta ii strica mult caracterul. Un jucator ca Radoi este indispensabil la echipa Nationala mai ales in asemenea momente dar asta nu-l scuteste de repercusiunile comportamentului sau.
faboulos84
27-06-2005, 10:58 AM
Pana acum la Steaua au ajuns numai uscaturi ... hwaaa , fa jiji un transfer cu renume ...
micutzu
27-06-2005, 04:49 PM
Eu ca suporter al stelei m-am saturat de promisiunile lui nea behehe.Are gura mare, se cearta cu toti, promite marea si sarea, are prea mare incredere in el si e un mare patron cu 4 clase.M-am saturat de acest gigi.Este mult prea mediatizat acest nene.Am inceput sa-mi fie scarba de el.
A promis ca-l va aduce pe plesan, a zis ca e ca si transferat la steaua si uite ca acum a ajuns la dinamo.A promis mari transferuri de pe la timisoara,constanta si arges, a zis ca hagi v-a fi antrenor si nu a reusit sa aduca decat pe iacob. Si sa nu uit a adus un antrenor care habar nu are in ce s-a bagat. Protasov nu v-a rezista prea mult pe banca stelei.Si cel mai mult imi pare rau ca a fost dat afara Dorinel. Lasa ca in locul lui il va aduce pe nu stiu ce necunoscut de prin polonia liber de contract. Mie mi se pare ca sacul lui gigi cam se goleste. Nu a mai reusit de mult un transfer a unui jucator intradevar bun. Bine ca-i mareste salariul lui radoi si celorlalti nici macar primele pt castigarea camp nu le-a dat-o.
Steaua a ajuns sa fie echipa familiei becali.
Jokes
28-06-2005, 06:14 PM
micutzu>sunt de acord cu tine intr-u totu
faboulos84
29-06-2005, 04:14 PM
Se pare ca Dinamo isi face trupa k lumea ... se vad influentzele lui Giovanni ...
Kkt...daca eram becalli la Jiul sau la Pandurii crezi ca i-ar fii iesit transferurile? Transferurile s-au realizat pt ca dinamo are bani , si pana la urma ce mari fotbalisti au adus? Tarfele de la Craiova care sunt asa de buni ca au retrogradat , Chihaia si Bratu eterna rezerva la Nantes.
faboulos84
29-06-2005, 07:09 PM
Hmmm , pe langa celalate contracandidate a facut ceva transferuri ;) ....
Originally posted by micutzu@Jun 27 2005, 04:49 PM
Eu ca suporter al stelei m-am saturat de promisiunile lui nea behehe.Are gura mare, se cearta cu toti, promite marea si sarea, are prea mare incredere in el si e un mare patron cu 4 clase.M-am saturat de acest gigi.Este mult prea mediatizat acest nene.Am inceput sa-mi fie scarba de el.
A promis ca-l va aduce pe plesan, a zis ca e ca si transferat la steaua si uite ca acum a ajuns la dinamo.A promis mari transferuri de pe la timisoara,constanta si arges, a zis ca hagi v-a fi antrenor si nu a reusit sa aduca decat pe iacob. Si sa nu uit a adus un antrenor care habar nu are in ce s-a bagat. Protasov nu v-a rezista prea mult pe banca stelei.Si cel mai mult imi pare rau ca a fost dat afara Dorinel. Lasa ca in locul lui il va aduce pe nu stiu ce necunoscut de prin polonia liber de contract. Mie mi se pare ca sacul lui gigi cam se goleste. Nu a mai reusit de mult un transfer a unui jucator intradevar bun. Bine ca-i mareste salariul lui radoi si celorlalti nici macar primele pt castigarea camp nu le-a dat-o.
Steaua a ajuns sa fie echipa familiei becali.
Se pare ca a ajuns la fundul sacului, imi aduc aminte dupa ce a castigat Steaua meciul cu Poli ca pe el il interesa mai mult daca isi ia inapoi banii trimisi la Pitesti.
Sper sa scapam de el odata :sanshine2: .
Time2Chill
30-06-2005, 05:34 PM
dak ce zic baietii de pe gsp s-ar putea k gigi sa-=i tina companie lui seche :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.