View Full Version : Divizia A 2004-2005
Acum se vad oameni care au ceva in cap, sau sunt normali mai bine spus (RESPECT Floyd!) si cei care cauta scandal.
dj-cata
26-12-2004, 01:52 AM
blue ce sa faci, asta e anul nostru si e dreptul meu sa spun ce vreau si cum vreau si pana la urma am spus vreo minciuna acolo ? :D
"Fac acolo Steaua Olteniei şi s?nt sigur că o să am sprijinul a zeci de mii de olteni fanatici!" LoL jiji isi da iar in petec, un copil..mai mare spune lucruri trasnite. Ma rog poate e surd si nu aude ce se striga pe Ion Omblemenco cand joaca steaua. Probabil asta explica lantul de baeratii, pt ca atunci cand nu auzi ce spui...spui orice ;).
dj-cata
28-12-2004, 10:17 PM
iti dai seama ca jiji vorbeste la fel de serios cum spunea si de plesan ca da pe el pe neaga, radoi si cristea plus 1.5 mil $
o singura stea exista in europa si anu asta straluceste doar in bucuresti :P
Time2Chill
28-12-2004, 10:24 PM
asta cu mutatu echipei, e explicatia de :kkt: a lu gigi de a explica de ce nu a facut gazonu.... si mai incearca si el paoate... poate ii da MApN-u stadionu pe degeaba pt 20 de ani............
E bine ca gaseste "explicatii de a explica" anumite lucruri. Totusi de la jiji ma pot astepta orice.
dj-cata
28-12-2004, 11:24 PM
lasa ca dinel vorbeste bine la romania :P
cica plesan va veni totusi la steaua si buga la rapid iar dinamo face ce face tot timpu...in loc sa cumpere jucatori ii vinde :D
Time2Chill
29-12-2004, 06:29 PM
plesan n-are ce cauta la steaua , cel putin in momentu de fata; steaua are cel putin 11 jucatori care sunt peste el in momentu de fata
Ratonu
29-12-2004, 06:47 PM
Plesan trebuia sa plece in strainatate din vara, acuma s-a stricat rau de tot... :nashpa:
DarkComy
29-12-2004, 07:05 PM
YESSSS Plesan nu se duce la Steaua !!!! :mishto: a mai ramas un singur lucru sa nu se duca nici la Galatasaray ci la Ajax ca sa nu iasa din traseul echipei nationale !!!! Sa plece la Ajax pt 500.000$ daca e dar numai sa fie el bine si noi suporterii olteni fericiti . Mie unu nu imi place Galatasaray am impresia ca este un pas inapoi pt cariera lui
Ratonu
29-12-2004, 07:16 PM
Nu mai are Plesan mah fatza de Ajax... <_<
T2C nu mai da frate copy&paste in cortex la toate idioteniile pe care le spune mm. Plesan ar fii fost cel mai bun jucator de la voi, dar prefera sa ramana la "U" nefiind niciodata interesat de stelutza. Imi aduc aminte acum cateva luni un alt transfer a lui Mihaita nefiind concretizat, distrugand sperantele lui Cata. Cateva luni mai tarziu acelasi rezultat . Plesan trebuie sa ramana cel putin pana in vara, acum nu este la forma care l-a propulsat in echipa Nationala. Nu are rost sa se arunce in fata , in prezent doar banca de rezerve il asteapta la Ajax.
PS: nopti pierdute in cluburi, escapade cu fel de fel de domnisoare, betii , accidente care s-au facut uitate, aroganta. Asta e definitia lui mm pt personalitate si caracter?
Time2Chill
29-12-2004, 08:35 PM
blue eu am scris asta inainte sa citesc gsp sau sa vad la stiri
cat despre echipa nationala, eu zic ca ar trebui sa joace cu cristea si cheseru la juniori, ca nu are fata de grupa mare, in plus acu cu piti, daca aliuta va juca titular, pe unde va ajunge atunci s-ar puatea sa il vedem si pe el pe la nationala, nusj daca are loc plesan. e un fotbalist bun, nu contest, da inca mai tre' un pic antrenat ca sa ajunga unu f bun........
dj-cata
29-12-2004, 09:12 PM
Blue - plesan ar fi fost cel mai bun de la mijloc ? loooooooooooooool...ar fi fost bun, un inlocuitor perfect pt D. Munteanu care sigur nu va mai juca mult timp.
Cu el in lot chiar nu stiu cum ar fi aratat primu 11, dar stiu sigur ca daca ar continuat sa joace cum joaca la craiova sigur dupa 3 etape era pe banca de rezerve
p.s. nu am vazut nici o stire din sport, nu am citit gsp sau asa ceva...acuma ma duc sa ma uit :P
JohnnyUSA
29-12-2004, 09:31 PM
Plesan nu avea valoare de Steaua .. sa fie clar .. mai bine sa stea acolo la echipa Dineilor. Stau si ma intreb cum s-au putut gandi unii sa dea atatia bani pentru el.
Plesan nu mai este in forma care a atras atentia atator cluburi din cauza ca este cu moralul la pamant, cel putin asa mi se pare...
Multi au foarte multe asteptari de la el si acest lucru este o povara...
Daca este folosit cum trebuie si ii este readus moralul poate fi un jucator extrem de important pentru Steaua..
Gorghette
29-12-2004, 10:15 PM
ULTIMA ORA / U CRAIOVA
?Oricum nu aveam de g?nd să mă duc la Steaua?
Jucătorul echipei Universitatea Craiova, Mihăiţă Pleşan, a declarat, miercuri, că nu intenţiona să se transfere la Steaua.
"Nu este mare pierdere pentru mine, pentru că oricum nu aveam de g?nd să mă duc la Steaua", a declarat Pleşan. Surse din cadrul grupării oltene sustin că pe adresa clubului au mai sosit două oferte de la FC Nurnberg şi Beşiktaş pentru Pleşan.
dj-cata
30-12-2004, 05:09 PM
lasa ca a venit Nicolita care e la fel de bun. Plesan a fost influentat de cancerul fotbalului romanesc din care mai nou face parte si un fost fotbalist dar cu caracter 0. Jucatoru a cazut aici la mijloc si acuma a ales calea impresarilor cu fitze pt ca s-a gandit la bani.
ce bine ca impresarii nu si-au bagat coada si la steaua pt ca acum ajungeam si noi ca si dinamo sa vindem 10 jucatori pe an
rzv4barsa
30-12-2004, 05:24 PM
asta cam asha e; noroku' nostru ca neam pastrat jukatorii ca nu reusheam ceam facut anu' asta....shi sper ca mmu' sa fi vorbit de cineva mai bun decat nicolitza vis-a-vis de "transferu' surpriza"
:fotbal:
Nicolita la fel de bun ca Plesan? :D Asta nu era tiganul ala de juca pe la nu stiu ce echipa din D acum 2 ani? Acum ca nu stiti sa apreciati un jucator pt ca joaca la o echipa rivala e problema voastra.
Time2Chill
30-12-2004, 06:00 PM
:iamwithstupid: cand a fost ultima data craiova rivala cu steaua??? eu nu-mi mai amintesc vremea in care craiova se batea pt ceva, da s-ar putea sa fi fost in era lu gigi(dinamo) netoiu(dupa cum i-a zis blue), daca sub conducerea unui "om de nimic",(numit asa tot de blue) craiova are cele mai mari performante, din ultimii ani........ spune multe despre acest club.
daca plesan era asa de bun pe cat zic toti ca este... craiova ar fi trebuit sa fie macar pe undeva intr-o zona a clasamentului, care sa-i ofere ceva satisfactie, dar avand in vedere ca e pe ultimu loc.... spune multe despre jucatorii ei de baza.......
si propun sa incheiem subiectu asta, ca vine anu nou si sa nu intram, certandu-ne in noul an. :mishto:
DarkComy
30-12-2004, 07:28 PM
Nu cred ca 1 jucator castiga meciul daca restul echipei e praf . ( nu ma refer la Craiova ca nu toti jucatorii sunt praf mai avem pe Guso , Bundea , Moti , Frunza)
dj-cata
30-12-2004, 08:16 PM
Darkcomy ai grija ca nu iti stii nici lotul echipei tale :P .... ai grija ce jucatori enumeri pe acolo ca nu toti mai sunt prin lot :)
blue - nu, nicolita e jucatoru ala care e titular la nationala de tineret a romaniei si care a facut in fotbal la fel de multe cat a facut si plesan. plesan este iesit din forma de la meciu cu germania, nicolita a jucat constant tot timpu.
plesan este jucator bun si a fost preamarit de impresarii de 2 lei care vazand ca isi pierd jucatorii pe zi ce trece incearca sa tzina cu dintii de cei care au ramas
JohnnyUSA
30-12-2004, 08:17 PM
fix m**e lu' plesan ... "marea" scula de jucator .. vazut piesa numai de unii.. le fel si pentru "distinsul ilustru necunoscut" nicolita.
stefan
30-12-2004, 08:52 PM
nicolita juca anu trecut in B la braila, lam vazut si atunci si lam vazut si in meciul cu poli timisoara de la iasi, nu mi sa parut cine stie ce talent, cel putin in meciul cu timisoara a iesit in evidenta doar prin faulturi :P
Dark, vezi ca frunza sa intors la FC Vaslui ca n a vrut dinel sa dea 50.000 pe acest mare talent :P
dj-cata
31-12-2004, 02:25 AM
si exact cum era de asteptat, daca prosport l-a declarat pe neaga fotbalistu anului, gsp a facut fix invers si l-a declarat pe danciulescu. toate astea nu ar fi fost posibile daca pe site cativa trisori cum ar fi liviu, R si altii nu si-ar fi bagat coada.
e de apreciat ca pe locurile 2 si 3 se situeaza 2 stelisti si daca adunam voturile celor 2 ar fi trecut peste danciulescu.
la antrenorul anului totul mergea perfect, zenga era pe primu loc pana cand liviu iarasi cred ca nu avea somn noaptea si a facut el sa se schimbe sondaju.
si cum ziceam, dinamo joaca pe teren totul, nu :P
Stelistu
31-12-2004, 12:17 PM
Plesan in momentul de fata nu are valoare de STEAUA dar nu ma pot pronunta in legatura cu talentul lui.Oricum in ultimul timp nu tare a jucat nustiu ce dar daca ma gandesc ca joaca la lanterna rosie a campionatului nu tare vad cum ar putea sa isi dovedeasca talentul.Daca ar juca la o chipa precum STEAUA care joaca in UEFA si e leader ia campionat si care i-ar oferii condittii de performanta mult mai bune decat Craioca poate ar devenii cel mai bun jucator roman (un nou HAGI).
Oricum daca vine la Steaua trebuie sa i se dea timp, insa Steaua nu mai are timp de experimente deoarece nu am lunt nici un titlu in ultimii 3 ani.
Stelisti de pretutundeni----FORZZA STEAUA fie cu voi
aberatii din toate partile, cand plesan era dat la steaua, stelisti, ooo vine noul hagi la noi, marele jucator, cel mai tare transfer, acuma nu are valoare de steaua, m**e lu plesan .. etc <_<
despre altii nu am ce zice ca's mai penibili decat stelistii, ma refer la u craiova pentru necunoscatori :wacko:
DarkComy
31-12-2004, 12:25 PM
Mda am gresit cu Frunza ata ete era bun dar dj-cata nci tu nu stii lotul Stelei :P Nicolita inca nu e jucatorul Stelei este de abia din vara asa ca :P ( a semnat contractul dar el vine din iarna la voi doar daca e de accord Dobos pana atunci e al lui Poli asa ca ai grija cu lotul :P ) :bere:
Gorghette
31-12-2004, 03:33 PM
vorba lu' stelistu:
Plesan nu are valoarea unei echipe ca STEAUA, are fata de o echipa mai buna decat STEAUA
dj-cata
31-12-2004, 05:42 PM
Darkcomy - nu mai conteaza, e al stelei, asta conteaza :P
george-ette - plesan nu are valoare de cupele europene si prin asta rezulta ca nu are valoare de steaua.
Ratonu
31-12-2004, 08:15 PM
Hehe, eu de la inceputul iernii am zis ca n-as vrea sa vina Plesan la Steaua si ca ar fi fost mai bine sa plece in strainatate din vara... Acuma sa putrezeasca la Craiova toata cariera, da-l in sacaz! :P Eh, glumesc, m-as bucura, totusi, sa-l vad la Galatasaray... :P
si nicolita are valoare de steaua, pai asta e adus acolo ca l-a recomandat panarama aia de chief scout de dumitriu ca a fost lins in cur de banel pe vremea cand era antrenor la poli...
Ratonu
31-12-2004, 11:15 PM
Mah sa stii k Banel ar fi totusi destul de bun, dar asta numai daca are cu adevarat cei numai 19 ani care rezulta din datele de pe buletinul lui...
DarkComy
31-12-2004, 11:20 PM
mda ma Plesan nu are fata de Steaua si de Europa dar cioroiul ala are care a dat si el cateva goluri si vezi DOAMNE ca vine Jardel al ROMANIEI . Divizia A mori de ciuda Steaua si-a tras un nou Ronaldinho :lol:
Ma bucur ca Plesan nu a ajuns la Steaua ca imbatranea acolo nu mai pleca niciodata !!! :P
dj-cata
02-01-2005, 12:14 AM
pai nici nicolita nu zic eu ca e bun, dar e la fel ca si plesan o speranta si cel mai important e un jucator care nu are aere de vedeta ca si plesan.
astazi plesan si-a dat seama ca a exagerat si a lasat-o mai moale :P
Lipsesc putin si deja vad 2 pagini pline cu tampenii si aberatii. Tin minte ca sareai in sus de bucurie ca "vine" Plesan la voi Cata, dupaia ai dat-o pe intoarse, ma rog inca odata vad ca nu pot discuta cu voi, pe zi ce trece tot mai memeist sau jijist pari. singura optiunea ar fii sa te ignor, cei drept la fel ca si pe jiji sau mm acel baiat stresat care isi linge seful in cur pt a fii un sef mai mic. Asa ca..la multi ani spor la depistat ozeneuri si stelutze zburatoare pe pereti sau pe cer in timp zi.
bobu ala de porumb supradezvoltat si cu cativa floci in frunte ce-l pupa pe jiji in cur de fiecare deata e chiar penibil, dar ma abtin de la mai multe comentarii
dj-cata
02-01-2005, 03:41 PM
blue - binenteles ca m-am bucurat cand am auzit ca plesan o sa vina la steaua dar m-am schimbat total cand am vazut atitudinea lui de mare vedeta de parca ar fi titular in nationala sau asa ceva. el inca joaca la ultima clasata din divizia A si ar trebui sa multumeasca stelei, liderul campionatului, ca s-a gandit la el
blue - mai bine te gandesti tu la derby-urile cu panduri tg jiu si inter sibiu si lasa-ma pe mine sa ma gandesc la 16-zecimile cupei uefa cu valencia
Impresii de mare vedeta??? Faci si tu ca prosportul cand esti in lipsa de argumente inventezi povesti. Si te-ai dat singur de gol. daca erai bucuros ca va venii la voi atunci inseamna ca il vedeai ca pe un jucator bun, nu? Hopa nu mai vine? N-are fatza de steaua! Asta e..daca nu e baiatul fotomodel...
PS: daca luati mai putin de 5 per total suneti tari
yahoo
03-01-2005, 11:18 AM
Bre oameni daka Pleshica nu vrea sa vina la steaua atunci gata! Omul vrea sa joace in strainatate si nu la steaua.
Time2Chill
03-01-2005, 11:20 AM
"sclavu de plesan" i-a urat lu' gigi la multi ani... si chestii d-astea in noaptea de rev, ca si-a dat seama ca a cam dat-o-n bara :lol: .Din partea mea poate sa se duca invartindu-se. La steaua va veni si mansour, da nu se stie exact de cand, el poate veni chiar din primu meci al stelei cu valencia, dar depinde cum se vor intelege cu Dobos :mishto:
dj-cata
03-01-2005, 11:24 AM
blue nu intelegi ce ti-am zis mai sus ? citeste mai atent :P ....plesan este bun dar nu mi-a placut comportamentul lui si chiar el si-a dat seama ca a gresit si si-a cerut scuze.
iar cu valencia ti-am mai zis...nu te mai gandi tu la noi , ai tu treburi mai importante ..pandurii tg jiu ..alea alea....
Nu vine la steaua pt ca nu vrea. Nu vad rostul insultelor, omul ia cerul lui becalli timp pt a se gandi, l-a sunat si a cerut timp pana dupa sarbatori pt ca sa aiba parte de cateva zile linistite. S-a gandit omu' si a spus NU. Acum cum p**a mea e un om fara caracter si personalitate? cum ati ajuns voi la concluzia asta numai voi stiti, pt ca numai voi puteti sa va intelegeti. Si cand p**a mea si-a cerut scuze? Scuze pt ce pt ca nu a spus da si pt ca nu face parte din turma care accepta orice oferta daca aceasta vine din bwukale dc? Lasati mentalitatea asta de copii, daca un om va refuza ala e prost, c***a si mai stiu eu ce. Problema voastra este ca aveti un cap numai ca sa nu va ploua in gat, transmiteti mai departe ce spun altii, mentalitate de turma, doar jiji e cioban deci are cat de cat sens.
Cata nu are rost sa citesc mai mult de odata orice post al tau, ba bati campii , ba te contrazici singur si o dai pe invers, vezi sa nu te dai pe invers atunci e mai grav. Stai linistit, deabia s-a terminat turul si stii cum e cine rade la urma..rade ;)
Gorghette
03-01-2005, 11:25 PM
dj-cata, daca Plesan kiar nu are fata de EuR0Pa atunci de ce e dorit de Deportivo La Coruna, Galatasaray, etc
dj-cata
03-01-2005, 11:37 PM
chiar asa, de ce ? galata sau depor joaca in vreo cupa europeana ?
blue - noi radem de voi de vreo 4-5 ani...cand vine sfarsitu ala ca deja m-am saturat sa tot rad :D
Gorghette
03-01-2005, 11:43 PM
deocamdata nu dar la anul sigur, si ce vrei sa spui ca astea 2 nu sunt bune, depo joaca contra celor mai bune echipe din europa Barca, Real
JohnnyUSA
04-01-2005, 02:11 AM
Blue nu te mai ofusca atat .. si nu lovi in toti suporterii stelei doar pentru ca nu-ti impartasesc tie ideile de om frustrat .. nu mai arunca venin din orice si cand nu ie cazu. Plesan nu a vrut sa vina la Steaua si care sloboz e problema .. nu e el miezu' mai da-l in sloboz .. tineti-l acolo sa faca pureci si mai lasa-ne koae cu gandirea asta cum ca toti ne indentificam cu jiji .. am intrat in democratie de prin 90 koae .. nu mai traim in comunism .. lasa-ne.
Ma bucur normal ca nu a mers la steaua, dar ma enerveaza faptul ca unii vb inainte sa gandeasca. Vine la noi? Bine, f bine, luam titlul cupa uefa si cupa campioniilor desii nu am castigat titlul dar gaseste jiji o cale. Nu mai vine? e slab , e o ***** de om, nu are caracter, un nesimtit. Cam asa arata treaba, si culmea acelasi lucru il zice si patriotul nr 1 al statului jiji , bagami-as p**a-n el de ipocrit, isi iubeste tara, oare unde era patriotismul asta cand tragea tunuri sau poate gresesc eu, poate pretul unei oi a crescut la cateva mii de para de cand n-am mai trecut prin tara. Poate nu ganditi toti ca jiji, exista si exceptii, orice padure are si uscaturi, dar se pare ca la voi predomina seceta. Cata inca odata ma faci sa ma intreb de ce imi pierd timpul...cum dreq va comparati voi cu Depor sau Galata? Ati scos si voi capul in Europa dupa nu stiu cati ani si gata sunteti o forta. Si vb de Mihaita daca ar fii un fotbalist slab si un om imputit de ce i s-ar oferii salariu de .5 mil $ de la grupari importante din Europa, unde se pune accentul pe tehnica si profesionalism.
JohnnyUSA
04-01-2005, 03:12 AM
Blue .. lasa-ne koae in sloboz cu jiji .. iti garantez ca suntem multi care nu-l suportam .. si nu ne uitam in gura lui .. si suntem scarbiti de cate iesiri total deplasate are pe la TV omu' in ultimu' timp. ( cel mai recent caz revelionul petrecut de gatul lui Adi de la valcea ).. dar nu mai lovi asa in steaua doar fiindca cata prin firea lui o tine din intepatura in intepatura... EU nu l-am vrut de la inceput pe miaita plesan la Steaua .. de ce ? simplu .. nu mi se pare asa piesa de jucator .. tu zici ca i se ofera 5 mil salariu sunt curios cine sloboz ii ofera lui 5 mil salariu doar pe ceea ce "probabil" au vizionat pe niste casete video .. oricum .. nu are el valoare de salariu de 5 milioane .. si ca de obicei ai exagerat.
P.S.: Mi s-a luat in sloboz s-o tinem de anul trecut pe acelasi tam -tam .. blue vs restu' stelistilor.
Gorghette
04-01-2005, 12:09 PM
in caz ca nu stiati jiji si dinel vor vorbi joi despre plesan
.5 mil dolari omule, nici Becks nu castiga 5 mil . Ma doare-n pix ca nu il consideri tu un jucator bun , sunt altii a caror opinie conteaza, care d-au bani pt transfer, ei il considera un jucator bun si numai asta conteaza. Iti garantez ca sunt o gramada care l-ar linge in cur pe jiji pt ce face, un ex ar fii cata nu cu mult timp inainte i-ar fii ridicat statuie. Vb de "intepaturi" daca tu intelegi prin a intzepa a abera, a inventa fel de fel de povesti, a fii penal adevarata definitie a cuvantului scrisa in Dex nu a lui Cata si a se face ca ploua cand se vine cu argumente si dovezi clare, atunci ai dreptate , da Cata ma/ne inteapa de la post la post. Am exagerat? exista o oferta scrisa pt Plesan venita de la mai multe cluburi. Sa comparam ofertele scrise si semnate pe o foaie alba cu o parere si nimic mai mult a unui om scrisa pe net. Sa vedem oare cine are dreptate?
dj-cata
05-01-2005, 12:22 AM
blue - ai grija ca incurci sumele si adaugi de la tine un 0, cel mai mare salariu pe care s-ar putea sa il primeasca plesan este de 500.000
asta a fost prima problema. a doua : nu am spus ca nu este bun plesan (iti repet a 10-a oara, poate acum deschizi si tu bine ochii) am spus ca ce a facut el nu se face, sa tina steaua doar ca si ultima varianta si sa tot prelungeasca un raspuns pt a afla daca ii fraiereste pe cei de la galata.
george-ette - si levante joaca in fiecare an cu barca si real madrid..... iar cu galata ... s-a demonstrat valoarea campionatului turc acum 2 luni, credeam ca ati invatat lectia... steaua e mai buna decat orice echipa din turcia si a demonstrat asta in fiecare meci pe care l-a avut cu turcii (blue inainte sa comentezi ceva uita-te pe istorie)
in final blue ar fi bine sa mai consulti DEX-ul ala ca eu de la un timp nu mai inteleg nimic din ce scrii, nici o propozitie nu mai are sens :P
DarkComy
05-01-2005, 12:48 AM
1)dj-cata e corect ca MM Stoica sa il faca pe Plesan om fara caracter pt ca a cerut timp sa se gandeasca si nu le-a raspuns pe loc , ce nu are si omul voie sa se sfatuiasca?? MM a dat dovada de om fara caracter dupa ce a zis ca atata timp cat ele va fi la Steaua Plesan nu are ce cauta si dupa ce jiji a spus ca inca il doreste pe Plesan , Stoica a zis ca el nu are nimic cu Plesan ........ mda cum a dat-o pe intoarsa .
2) Ce tot il criticati pe Plesan? Cand o sa jucati si voi fotbal in divizia A si sunteti colegi de echipa cu el atunci sa il criticati , unii parca sunteti babe care barfiti toata ziua , suntei niste oameni obisnuiti daca sunteti mai buni ca el duceti-va la jiji va da contract de 150.000 $
3) nu sunt de accord cu faza ca , Camponatul Turciei si-a aratat valoarea acum 2 luni. Steaua a ajuns in primavara europeana dar asta nu arata valoarea campionatului asa si la ei asa ca ciocu' mic
4)Nu mi se pare normal felul in care jiji negociaza transferul jucatoriilor el crede ca daca se intelege cu impresarul ,jucatorul se prezinta a doua zi la echipa lui ?? De obicei jucatorul are contract cu o echipa si mai intai se negociaza cu echipa ( ma refer la Mansour).
Mah sa mor eu sunteti chiori? .5 mil e 0.5 ( sa fie greseala mea ca nu am mai pus un zero in fata din lene). LoL "nu se face" cand il mai citezi pe jiji pune glilimele te rog ;) . De ce sa nu se faca? Cu toate aberatiile lui jiji steaua nu e Real, nu e obligat sa accepte pe loc orice oferta de la steaua. Asta cu ultima optiune e o chestiune de orgoliu ranit, ce-a ce jiji nu accepta nu pt ca tine la echipa ci pt ca loveste in imaginea lui de Arnold peste pitici. Bai tata cum p**a mea ati ajuns voi sa va comparati cu Depor sau Galata nu stiu. Aia au bugete de cel putin 10 ori mai mari ca voi de 20 in cazul turciilor, au jucatori de care s-a auzit in Europa, si primii 2 hai 3 jucatori de la ei incaseaza mai multi dolarei decat are steaua buget. Acum zimi si mie cum va comparati cu ei? Ati batut o echipa iesita din forma, ati luat bataie de la o echipa de rezerve ati luat putine goluri de la o echipa puternica si ati batut o echipa de primele 3 locuri in tara. Asta va face mai buni ca Depor sau Galata? Dar asa suntem noi rumanii, noi suntem cei cu mot in frunte si toti ne sunt inferiori.
PS: spune-mi ce nu intelegi si iti voi explica.
dj-cata
05-01-2005, 04:52 PM
prima oara sa raspund la inttrebarile lu darkcomy :P
1 - plesan nu a cerut timp sa se gandeasca, a zis un termne pana cand a zis ca da un raspuns, cand s-0a ajuns la termenul ala nu a mai fost gasit cateva zile si nu a mai raspuns la telefon dupa care a cerut iarasi un nou timp de "gandire" si toate astea pt ca cei ce reprezinta cancerul fotbalului romanesc i-au bagat in fata niste oferte fantastice care nici acum nu cred ca sunt adevarate doar pt a nu ajunge la steaua. pot spune chiar ca plesan a fost manipulat si ca cea mai mare vina o au cei 3 crai ai fotbalului romanesc gio, popi si vivio
2 - fiecare isi poate face o parere despre un anume jucatori iar eu cred ca plesan trebuias sa spuna clar ce are de gand nu sa o tot lungeasca sa vada daca acele oferte de afara erau valabile. daca erau valabile era plecat pana acum
3 - (si aici e si pt blue) - nu conteaza cat ai buget conteaza in ce ii bagi banii ca poti sa ai multi si sa ii chelui prosteste, daca nu jucator are salariu mare nu inseamna ca este si mai bun decat unu care are un salariu mai mic. Steaua in ultimii 20 de ani nu a pierdut cu nici o echipa din turcia, a eliminat sau batut orice echipa turceasca indiferent de numele ei si a jucat cu cele mai bune. Steaua este peste orice echipa din turcia
4 - si aici darkcomy ar trebui sa te interesezi prima oara sa vezi daca nu cumva spui prostii :P Nicolita apartine unui impresar si este doar imprumutat la club si prin urmare nu apartine clubului si trebuie negociat cu impresarul suma de transfer. acelasi lucru e si cu mansour, acesti jucatori nu apartin lui dobos, sunt doar imprumutati la el si au in contract un paragraf in care se spune ca pot pleca oricand vrea impresarul lor
blue - spune-mi si mie cand l-am citat eu pe jiji ? si ce sa mai zic, nu are rost la tine daca un club are buget mai mare inseamna ca e mai bun...esti tare
ne comparam cu depor si galata pt ca noi jucam in fiecare an in cupele europene si castigam tot mai multe meciuri. binenteles depor a fost peste steaua dar acum nu prea cred iar despre galata....nu are rost sa mai vb, campionatul turciei e prea slab pt steaua
Time2Chill
05-01-2005, 09:37 PM
go cata..... go, da se pare ca povestea cu mansour nu e chiar incheiata, dobos a zis ca nu pleaca nimeni de la poli pana in vara si cica si rapidu a inceput tratativele pt mansour, dar daca de la steaua nu pleaca nimeni, in iarna asta si nu se mai accidenteaza nimeni, nu cred ca ar fi nevoie de jucatori noi!!!!!
Go Cata go mai ai putin si stabilesti o noua limita a penalului. Omule aia au bani, sunt o echipa de traditie in fotbalul European, au niste super jucatori Makaay fiind vedeta lui Depor inainte de a se transfera la o echipa cu MAI MULTI BANI. Tu nu intelegi ca fotbalul nu mai este sport ci afacere? Galata si Beskitas ofera prime pt derbyuri mai mari decat contractul lui Dorinel , crezi ca asta nu spune nimic? Ia-ti batut cand in turcia se mergea mai mult in excursie nu pt a se juca fobal, pt ca pe vremea aia erau f slabi. Ia-ti mai batut odata cand erau iesiti din forma, ma rog ia-ti batut circumstantele nu conteaza dar asta nu va face o echipa mai buna decat orice echipa turca. Cat despre Depor in ultimi ani au jucat in UCL ajungand de fiecare data cel putin in faza a doua a grupelor. Pe greci si turci ii bateam rau de tot acum 20 de ani, de se rugau sa treaca timpul mai repede, dar uite ca timpurile se schimba ei joaca in UCL si Uefa in timp ce mai noi avem o performanta notabila deabia in 2004/2005. Castigati tot mai multe meciuri...cel mai departe ati fost in turul 3 de cat imi aduc aminte. Faza ca sunteti mai buni decat toti turcii si Depor sunt doar niste prostii a unui copil incapatanat. Tin minte cand aveam 8-9 ani trebuia s afie totul ca mine desii mi se aduceau argumente clare care dovedeaua ca am dreptate. Unii au crescut si s-au maturizat altora le-a crescut numai corpul .
dj-cata
05-01-2005, 11:10 PM
loooooooooool, hai mai blue, te credeam mai tare. de fiecare data exista cate un motiv la tine, ba e iesit din forma, ba e slab, ba e prost. tu nu te vezi ca esti singurul care spune prostiile astea ? tu nu vezi ca esti unicat pe forum ?
tu vb doar chestii care se nasc in capul tau si doar in capul tau mor. steaua a batut orice echipa turceasca, indiferent de vreme, daca ningea, daca arbitrul era cu un siret desfacut sau daca pe bara stanga a portii era un fir de par. deportivo a fost buna....candva...acuma nu cred ca e mai buna decat steaua. nu uita jucam cu valencia, cea mai buna echipa din spania in anul 2004 si ar fi mai bine sa astepti pana dupa meciul asta si de abia dupa aia sa incepi cu aberatiile tale.
daca la un derby in turcia exista prime de 25.000 de $ nu inseamna ca echipele alea 2 sunt mai bune decat Steaua.
DarkComy
06-01-2005, 12:04 AM
dj-cata tu zici ca steaua a batut toate echipele turcesti pe care le-a intalnit pana acum da ??? si din chestia asta tu ai ajuns la concluzia ca steaua e mai buna decat toate echipele din turcia . Pai tu nu vezi cum debitezi ?? Daca steaua a batut hai sa zicem pe galata acum 50 de ani asta inseamna in opinia ta ca galata a ramas aceeasi echipa ?? Cum poti sa spui ca Depor e mai slaba ca Steaua eu nu cred !!!
Deci acum serios jiji e un fel de Bivolaru pentru voi se vede ca le are cu oile , el e pastorul si voi sunteti oile care faceti ce va zice el WAKE UP MANNN!!!!!!
Mda Cata spui ca eu sunt unicat pe aici si ca chestii se nasc si mor in capul meu, ma intreb oare te uitai in oglinda cand spuneai toate astea? Oricum nu are rost , poate ai 20 sau 21 sau 22 de ani dar ai ramas acelasi copil care o tine cu a lui indiferent de faza. Mai ramane numai sa plangi. I'm tired of tryin so I just give up...
Time2Chill
06-01-2005, 11:13 AM
deportivo nu mai e ceea ce a fost de anu trecut, de cand a zdrobit-o Monaco, acu in spania se zbate in mediocritate si in ucl a iesit ultima din grupa. ce e drept cata a exagerat putin, parerea mea, cand a zis ca suntem peste camp turciei, dar sa nu uitam ca Beshiktas e o echipa cu un fotbal "nasol" la momentu de fata si campionii lor<Fener> au jucat destul de onorabil cu Man Utd, nu ca ai nostrii, dar asta nu inseamna ca steaua nu ar putea bate orice echipa din europa, copii balonu e rotund... orice se poate intampla, mai ales ca steaua are o aparare destul de solida...
dj-cata
06-01-2005, 04:36 PM
darcomy - anul asta am batut besiktas care cu acelasi lot anul trecut se batea in europa cu orice echipa. acum cativa ani am batut fenerbache. pe galata, e drept, a trecut foarte mult timp de atunci. nu e spun prosti. eu spun ca steaua e mai buna decat orice echipa turceasca si pana cand nu vine o echipa din turcia sa bata pe steaua am sa tot cred lucrul asta.
cat despre depor, chiar nu va inteleg, daca a fost in trecut echipa buna nu inseamna ca e si acuma. Blue daca o tot tzi asa spun si eu ca steaua a castigat liga si supercupa europei si ca e cea mai buna din europa.
in februarie vom juca cu cea mai buna echipa din europa (conform statisticilor si clasamentelor) si ar fi mai bine sa asteptati pana atunci cu comentariile voastre.
fenerbache a batut o echipa de rezervele a lu man u dar totusi e mare lucru avand in vedere ca dinamo nu a reusit acelasi lucru si a jucat tot cu rezervele lui man u.
blue chiar daca vrei tu sau nu, Steaua joaca in primavara europeana, e cea mai buna echipa din Romania si in februarie joaca cu cea mai buna echipa din Europa. Craiova ce face in timpul asta ?
Gorghette
06-01-2005, 08:33 PM
fenerbahce a batut o echipa de rezerve a lui man u dar voi ati luat bataie de la o echipa de rezerve a PARMEI
bai ... lasa aia cu echipa de rezerve a parmei .. ca nu prea tine ...
pana una alta echipa aia de rezerve a batut cu 3-2 besiktas.
dak te-ai uita pe saitu uefa ... o sa gasesti acolo un articol despre steaua in care scrie ca nici o echipa turceasca nu a eliminat-o ... si mai mult ... besiktas e prima care a inscris la bucuresti.
Gorghette
06-01-2005, 08:50 PM
DaS unde scrie articolul asta ca eu nu il vad poate sunt chior
DarkComy
06-01-2005, 09:25 PM
Acum ma adresez tuturor stelistilor de pe site . Am spus-o si o mai spun odata Felicitari Steaua pentrut traseul din Cupa Uefa , o s aii tin pumnii si mai departe , mai spun odata : Steaua e echipa momentului in Romania si merita sa castige acest campionat.
Dupa ce am recunoscut si am felicitat Steaua , nu e corect ca un tip precum dj-cata sa intepe pe suporterii celorlalte echipe dupa ce acestia au aratat FAIR PLAY . Dar ma rog unii nu vor sa inteleaga asta si din acest motiv s-a ajuns aici la aceste certuri <_<
JohnnyUSA
06-01-2005, 10:00 PM
george-ette am impresia ca tu vorbesti ca sa nu adormi .. calmeaza-te kois .. vezi-ti de viata.
Dark eu sunt fairplay ... dar asta nu inseamna ca trebuie sa inghit toate prostiile ce se spun aici.
george-ette uite asta e de pe saitu uefa "History favours Steaua
With this game, Steaua will have hosted all three of the leading clubs from Istanbul, and they have yet to suffer a home defeat or concede a goal. In the 1988/89 European Champion Clubs? Cup semi-final, Steaua beat Galatasaray SK 4-0 at Bucharest with goals from Ilie Dumitrescu, Gheorghe Hagi, Dan Petrescu and Gavril Balint, and drew 1-1 in the return leg, before losing 4-0 to AC Milan in the final. Then in the 1997/98 UEFA Cup first round, Steaua were held by Fenerbah?e SK to a goalless home draw, but won 2-1 at Istanbul. Now comes the chance to meet the third top club from Turkey?s largest city. "
asta e linku ... http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/FixturesResults/Round=1976/Match=79711/Report=MB.html
Bai copile steaua a luat cupa in 1900 toamna , Depor are performante recente la fel ca si Galata sau Besiktas. Nu uita au fost in sferturi daca tin bine minte anul trecut in timp ce voi deabia ati ajuns in turul 2. Performatele Europene vorbesc, cele din prezent cu care Depor si Galata se mandresc. Acum ce sa zic va-ti scos si voi si rahat pt prima data in nu stiu cati ani si va comparati cu forte ale Europei. Tineti-o si voi asa 4-5 ani cum au tinut-o Depor si Galata si atunci va puteti compara.
bine mai copile ... dak ai citi mai atent ... ideea era ca steaua e peste echipele din turcia. eu as miza pe steaua in confruntarile cu turcii.
postu meu ... era de fapt un reply pt georg-ette.
oricum in locu vostru(olteni) ... mi-ar fi rusine sa scot capu in lume ... da lasa ca luati voi campionatu in ... B.
Remarca cu Steaua egala lui Deportivo sau a altor mari echipe care au un sezon momentan foarte slab este exagerata....anii trecuti s-au pastrat in top constant iar noi suntem abia la inceput..
Totusi, sa nu uitam...cum Steaua a castigat cupa campionilor in 1900 toamna tot asa Craiova Maxima castiga titlul in 1900 toamna deci nu are rost sa traim din acele amintiri...prezentul conteaza iar prezentul imi arata o Craiova cu moralul la pamant desi sunt sigur ca valoarea nu este aceea de ultim loc in campionat si o Steaua pe val si cu moral ridicat insa care nu trebuie sa faca marea greseala de a se considera campioana sau cu cine stie ce performanta excelenta in europa pentru ca inca suntem departe..
-edit- nu vazusem mesajul lui das
Ma, sunt eu prost...nu mai stiu cum se comporta un suporter adevarat..sunt demodat..in fine. Noua atitudine a suporterilor noi de pe forum ma uimeste...din moment ce cineva vine cu o afirmatie decenta voi continuati sa inchideti ochii si o tineti pe a voastra...exagerati cu dragostea pentru echipa...aici nu e forum pentru certuri ci pentru discutii mature si decente..
Murphy
06-01-2005, 11:18 PM
Ciene pe primul loc cine e pe primul loc STEAUA E___STEAUA E.
Ba dinamovistilor si rapidistilor , bre voi nu va dati seama ce lot de jucatori are STEAUA???? Ca rezervele de la Steaua pot fi titulari la orice echipa din Divizia A.
Eu sper sa treaca de Valencia desi sunt un suporter inrait a celor doua echipe care se intalnesc :romania: in dubla mansa din Cupa UEFA.
dj-cata
07-01-2005, 12:15 AM
Darkcomy - nu am zis nimic de tine, chiar ma bucur ca exista suporteri ai fotbalului romanesc pe acest forum. eu ma refeream doar la blue si daca nu ai observat tot ce zic eu de craiova este ca sa il intep pe blue :P
atata vreme cat nici o echipa turceasca nu a eliminat pe steaua e normal ca oricine din lume sa spuna acelasi lucru ca si mine, Steaua e peste orice echipa din turcia. ceea ce a facut besiktas e o premiera pt turci, au marcat pe ghencea si ar fi trebuit sa se bucure mult de tot pt asta :P
blue - sa stii si tu ca noi in fiecare an am avut prestatii onorabile in cupele europene, nu am iesit din primul tur si nu ne-am facut niciodata de ras in europa cum ti-a facut echipa ta la prima iesire in europa.
am mai spus, urmeaza Valencia(cea mai buna echipa din spania) - Steaua (cea mai buna echipa din romania) ... asteptati meciul si dupa aia spuneti de deportivo ca e mai buna decat steaua
yahoo
07-01-2005, 12:39 AM
Bre Murphy inca nu sa inventat o lege care sa spuna ca steaua e cea mai buna si in al doilea rand rezervele stelei nu au ce cauta la RAPID pt k lotul nostru e f. bun. Mi-am dat seama ce lot are steaua. Unul bun akasa si prost in deplasare. Deci mai usor cu aberatzii de genul acesta.
cata ---> Valencia nu mai e cea mai buna din Spania :P Barca e :D
Si nu putem diskuta de Depor ca fiind egala stelei sau Fener la fel indiferent k Steaua a batut Fener mai de mult.Acu e altceva.
Cata vrei sa ma intepi dar din pacate n-ai ac :P . Intorcandu-ma la o mai veche tactica a ta, pe care vad ca o practici si acum, acea de enerva lumea pt ca se ia se steaua. Poti sa ma enervezi cat vrei , oricum nu te bag in seama in multe posturi neo face mai mult sens ca tine, asta nu inseamna ca iti impui punctul de vedere. Esti ca si un copil, defapt esti un copil care o tine cu a lui si bate campii pe care eu am ales sa-l ignor , asta e atata poate "vb" ca sa se afle si el in treaba. Ti-am spus nu m-ar mira sa te apuci sa plangi sau sa ma spui parintiilor, uite ce a spus asta de steaua, asta si asta si ailalta. Pana data viitore joacate frumos, fii cuminte, imbraca papusiile in tricoul cu steaua ( deh nu toti am crescut cu mingea sub brat pe maidan) si poate iti aduce unchiu' Blu' si o acadea. Somn usor dragul meu..deja ai inceput sa visezi.
Time2Chill
07-01-2005, 10:57 AM
yahoo tata, n-ai ce face si mai scrii si tu ceva... daca gandesti despre rapid(buna acasa si proasta in deplasasre) scrie acolo ca e vb de rapid nu scrie ca e steaua, care a luat in fiecare meci din deplasare macar un punct si are mai multe puncte ca rapidu in deplasare..............
DarkComy
07-01-2005, 11:39 AM
dj-cata prin dorinta ta de a il intepa pe blue , intepi subtil si alti suporteri . Eu unu vreau sa incetam aceste discutii ca deja s-a deviat de la subiect si cu regret o spun ca razboiul vechi de pe forum dintre suporterii Craiovei si Dinamo s-a transformat acum in razboiul Craiova-Steaua :offtopic:
yahoo
07-01-2005, 11:47 AM
Deci T2T ma refeream la Uefa :P Hai dupa cum zice Dark sa terminam odata cu cearta asta care atrge din ce in ce mai multi suporteri nevinovatzi :P :lol:
pai in uefa, in grupe, in primu rand contau meciurile de acasa ... unde sa obtinut punctaj maxim.
vb dupa meciul cu valencia ... da asa ca chestie ... crede cineva ca rapidu va fi in stare sa ajunga in turu 2 ?? vreodata ...
JohnnyUSA
07-01-2005, 06:34 PM
dj-cata prin dorinta ta de a il intepa pe blue , intepi subtil si alti suporteri .
Good point .. insa ideea este ca si confratele tau Blue face la fel .. mi-am impus de multe ori sa tac .. sa nu mai comentez aiurelile ce le debiteaza punand in balanta realizarile Stelei si realizarile Craiovei .. insa nu se poate .. el LOVESTE in TOTI incercand sa-i dea peste nas unuia. Am tot spus si aici sa incetam aceste chestii insa se pare ca nu se poate trebuie s-o tinem asa doar pentru ca unii ( Blue ) nu pot accepta ca totusi SUNTEM acolo .. in EUROPA.. si am fost Dintotdeauna ( Comparativ cu altii ) iara altii ( dj_cata si am mai vazut niste post-uri insa nu am retinut nick-urile ) incearca sa faca Steaua ce nu este ( inca )( sper :-)).
P.S.: MESAJ PENTRU SUPORTERII STELISTI DE PE FORUM CARE MAI "SAR PARLEAZU' UNEORI":Nu mai comparati fratilor Steaua cu echipe ale Europei cu prezenta constanta in competitiile europene ( aici imi pare rau insa ii dau dreptate lui Blue ), daca am avea continuitate .. cum s-a spus si mai devreme .. ne-am putea compara. Nu mai imprumutati numai ce-i rau de la Jiji & MM ( MULTA m**e )..aia-s niste visatori... recunosc si mie mi-ar place sa fie cum zic ei .. insa sunt mai realist .. si realitatea va sosi cat de curand sub numele de Valencia .. acolo vom sti cat de koiosi suntem... daca vom trece de ei .. atunci ne permitem luxul afirmatiilor "koioase" ale "mult-iubitilor" nostri conducatori. Pastrati fratilor o norma decenta de REALISM. That's all. Am iesit .. Take care
dj-cata
10-01-2005, 01:29 AM
astazi am hotarat sa nu mai spun nimic si sa las timpu sa rezolve probleme voastre :P .... mai vb dupa meciul cu valencia
dark - nu am vrut sa te supar in nici un fel
killaw
10-01-2005, 02:18 PM
Fii mai ponderat tata cu meciu cu Valencia ca le dai astora anti-steaua motiv sa se ia de noi dupa meci.....u chiar crezi ma ca facem ceva cu aia?
sa fim seriosi
Eu zic asha....daca le dam 1 gol este o mare realizare...ca de luat nu cred ca luam multe....nu ca am avea noi vreo super echipa dar Valencia nu e genu de echipa care sa atace si sa iti dea caruta de goluri.
dj-cata
10-01-2005, 09:38 PM
pai si ce daca ne bate valencia ? nu ne bate orice echipa, ne bate echipa care a castigat ultima editie a cupei uefa, supercupa europei si pana in mai 2005 e cea mai buna echipa din spania :P
inca ceva....valencia a fost declarata cea mai buna echipa din lume pe anul 2004...blue citeste atent....DIN LUME :P ..am spus asta asa ca sa nu mai vina altii sa spuna ca ei au jucat cu manchester care era cea mai buna.
steaua a terminat anul pe locul 107
Ratonu
14-01-2005, 10:15 PM
Se pare ca pana la urma Banel "Jardel" Nicolita va juca la Steaua din aceasta iarna... Mah, tipu' are fatza de fotbalist (pe bune, cine se uita la el prima oara zice ca-i brazilian)! :mishto:
DarkComy
14-01-2005, 11:37 PM
eu cand l-am vazut prima data mia dat impresia ca e o cioara cu sprancene STUFOASE :lol: :P
JohnnyUSA
15-01-2005, 12:34 AM
Ce-o fi .. dar numai sa joace bine...
Murphy
15-01-2005, 12:54 AM
:fotbal: Eu cred ca "Jardelul" stelei va face o figura frumoasa. Ba a mai adus inca un jucator.....Boris Keca.
SPER CA STEAUA SA FACA O FIGURA FRUMOASA CU VALENCIA!!!!!!! :romania:
killaw
15-01-2005, 02:52 AM
Stati usor mey cu Jardel......e mijlocas dreapta ......el o sa joace dupa ce pleaca dumitru..... e o solutie de viitor.Pe mine ma streseaza oieru de gigi ca se bate cu pumnu in piept dar transferuri p**a.....atata ne-a aburit cu Plesan....mai bine can-a venit ca nu facea banii....cu banii aia poa sa ia 4 juc tineri de perspectiva nu boschetar din Craiova.Sper sa faca in puii mei transferuri....avem nevoie macar de un fundas pe lanag radoi si Ghionea (ca Baciu e varza) si chiar si cu Baciu tot mai e nevoie de unu....ce naiba doar 3 fundasi centrali avem in lot.Dak se accidenteaza Ghionea si Radoi e suspendat...iar improvizeaza saracu Zenga cu Ogararu fundas central.Plus ca pe linia de mijloc nu avem NICI UN JUCATOR DE VITEZA....Dorinel saracu vrea dar nu mai poa sa fuga ca in tinerete, Dica are 2 viteze (incet si f incet) , Paraschiv saracu abia merge (din cand in cand se mai si sufoca pe teren).....plus ca in afara de Dumitru nu e nici un jucator specizlizat sa joace pe banda (lucru spus si de Zenga asta-iarna).Aaaaaa...si sa nu uit...nici fundas stanga nu avem....petrica saracu fuge el dar sta mai prost cu capu si cu plasamentu(voi ati vazut ca indiferent de faza el strange in centru? si ca maj golurilor luate de Steaua de pe partea lui sunt?), iar Nesu nu e o solutie...poate in viitor.....dar ala poa sa joace doar nu sufla vantu din fata....dak da o rafala mai puternica il vedem cum zboara :nashpa: .
Sa ia naibii niste juc ca lumea dak se tot bate cu pumnu in piept ca e mare si tare ca de vorbe suntem satui.
killaw
15-01-2005, 02:55 AM
Murphy...acum am vazut....Boris Keca???????Eu nu am auzit inca....Dar dak e adev e clar...asta nu vrea sa mai bage bani mah....Jardel moca, asta cred ca tot moca....aia de la Bacau adusi moca...puii mei...cu jucatori adusi moca vrem noi sa batem pe Valencia.....nici nush ce sa fac, sa rad sau sa plang :injur: :nashpa: :greata: :alida:
<_< foloseste butonul !!! EDIT !!! nu posta mesaje consecutive la asa scurt timp !!!
Time2Chill
15-01-2005, 01:39 PM
killaw->din ce scrii tu am dedus ca esty stelist, da am mai dedus ca nici nu stii lotul stelei, de curt ai uitat ca face parte si el din lot, si acu poate juca ca si-a revenit. dumitru este accidentat si revine deabia in martie, si atat banel cat si Keca pot juca pe banda dreapta, atat mijlocas cat si fundas dreapta..... si baciu, eu cred ca face treaba buna :P
killaw
15-01-2005, 08:04 PM
Mns ....sorry...nu stiam...nu o sa se mai repete.
Time2chill...de curt cu am uitat...ala pur si simplu nu e fotbalist....la baciu uita-te mai bune si ai sa vezi ce plasament deficitar are si ca la dueluri unu la unu nu face fata....Baciu e bun doar pe sistem...dar in Europa nu facem fata cu din astia....sa nu ma intelegi gresit....astia sunt juc buni pt camp intern...dar pt Europa....sorry dar nu mere...Curt e siguru fundas din lume pe care l-am vazut respingand cu capu de la 30 cm de pamant :saliveaza: Si uita-te la el cand o sa joace (Doamne fereste) sa vezi ce viteza luminii are.
Ziceai de banel....dak u vrei sa joci cu un jucator de 19 ani fara pic de experienta in fata Valenciei (plus ca el ince nu a demonstrat nimik pe plan intern)....si el nu a jucat pana acuma fundas dreapta doar mijlocas......dak vrei o sol pt banda dreapta asta o sa fie : Radoi fundas dreapta , ogararu mijlocas, Baciu si Ghionea fundasi centrali.Sau eventual Daniel Balan ...dar asta nu a mai jucat ca a fost rupt.
Cat despre Keca....daca si ala e jucator ce merita sa vina la Steaua....nu mai am nimik de spus.
stefanm14
15-01-2005, 09:32 PM
ho ma, sa vedem, ca dupa ce-ai zis tu, steaua ar trebui sa fie pe ultimu loc
dj-cata
16-01-2005, 12:02 AM
Balan a fost imprumutat la FC Vaslui, se pare ca Zenga il va folosi ca varianta de rezerva le Keca. Probabil asa Balan va juca si el iar de la anu se va bate pe un post de titular.
Curt in vremea cand juca la National era consideratr unul dintre cei mai buni fundasi din tara iar la Steaua nu a apucat inca sa isi arate valoarea.
Nicolita a fost luat acuma pt ca Dumitru nu e sigur ca se reface pana la meciul cu Valencia si Zenga nu a vrut sa ramana descoperit desi eu as zice ca Oprita ar fi cel mai bun mijlocas dreapta in locul lui Dumitru si asa jucam mai ofensiv.
Jiji a dat pe nicolita 336.000 $ plus Pitu asa ca nu l-a la luat gratis iar Keca era liber de contrat si la luat la insistentele lui Zenga care il stia de la National.
Originally posted by dj-cata@Jan 16 2005, 12:02 AM
Balan a fost imprumutat la FC Vaslui, se pare ca Zenga il va folosi ca varianta de rezerva le Keca. Probabil asa Balan va juca si el iar de la anu se va bate pe un post de titular.
post de titular? :lol: :lol:
hai sa fim seriosi
pai ala cu cine sa se bata?
cu radoi , ghionea si baciu si curt?
mai e si keca acum
dj-cata
16-01-2005, 01:27 AM
Ady - vezi poate la dinamo stii si tu mai multe .... nu te baga la steaua ca vad ca incurci treburile... in aparare exista mai multe tipuri de fundasi
dj-cata
16-01-2005, 04:40 PM
nu joaca central, Keca este un fundas dreapta sau mijlocas dreapta. Poate fi pus si fundas central dar asta doar in cazuri extreme cum a fost situatia lui ogararu
Ratonu
16-01-2005, 04:50 PM
Originally posted by dj-cata@Jan 16 2005, 12:02 AM
Jiji a dat pe nicolita 336.000 $ plus Pitu asa ca nu l-a la luat gratis
C?t????????? Huuuooooooo!!!!
Lasa, ca merita atat Nicolita. Plus ca Pitu era rezerva la Steaua, e ca si cum nu i-ar fi dat nimik.
dj-cata
16-01-2005, 11:41 PM
daca merita o sa vedem in tur, eu as spune ca a dat prea mult pe el.
pitu cred ca o sa fie rezerva la poli, au ajuns acolo paleacu, caramarin, gigel bucur si se mai aude de t. balan si g. bucur ...se pare ca poli vrea sa se bata la titlu la anu :)
killaw
17-01-2005, 12:16 AM
Mai baiatule (dj_cata) daca tot vb de fotbal macar stii ce calitati trebuie sa aiba un jucator de banda??? Daca nu stii iti spun eu : in primu rand viteza si centrare....este singurul post dintr-o echipa in care talia nu este necesara...daca nu crezi cumpara ce manual pt antrenori vrei u si ai sa vezi ;) .Zici de Oprita mijl de banda....ai vazut ce viteza are Oprita...si ce centrare dementiala...ca sa nu mai spun ca ala dribleaza pana pierde mingea...Daca un mijlocas face asta e mancat....orice minge pierduta pe centru este f periculoasa pt aparae deoarece se poate transforma intr-un contra-atac.Tot o tii pe a ta cu Keca...Keca a FOST DAT AFARA de la National.....a plecat la Brasov unde NU A FOST TITULAR si unde a jucat din 15 meciuri vreo 8 si alea nu titular....nu a jucat de loc 7 meciuri...Si de la Brasov a fost dat afara de prost si l-a luat Steaua de bun...dar las ca nu keca e problema.....el oricum nu o sa joace titular.....Nicolita este un transfer bun...dar este de viitor nu este o solutie pt Valencia...deocamdata nu a demonstrat nimic in campionatul intern.....
Campania de transferari a Stelei din ultimul timp a fost si se pare ca inca mai este facuta fara cap.....nu s-a cumparat nimic din ceea ce era nevoie (apropos am uitat sa zic de varuri...avem nevoie disperata de un varf de careu...si sa nu imi zici ca il avem pe Ciocoiu sau Dinita .....ultimul la un metru jumate)
Curt....nu a avut ocazia sa isi arate valoarea.... :D :D :D ...ai vazut meciul faru-steaua din camp trecut???Iti pov o faza ca am fost pe stadion : Pe partea dreapta in duel unu la unu Curt-Badescu....badescu pleaca in viteza si Curt....aaaa...Cuuurt...trezirea...din pacate Curt a uitat sa fuga...pur si simplu STA PE TEREN (el cred ca isi imagina ca alearga)...urmarea : sut imparabil sub bara si gooooool Faruuuuu......si Steaua pierde locul 1 la final de tur in favoarea lui Dinamo... :injur: :scaun: .....Cam asta e Curt....Valoarea unui fundas se vede in duelurile unu la unu nu pe sistem...pe sistem foarte multi fundasi sunt buni...
dj-cata
17-01-2005, 01:03 AM
eu nu am spus de Keca nimic de bine, si eu il consider un jucator prost care nu are ce cauta la steaua. am spus ca i-a placut lui zenga de el cand antrena pe fc national si de aia l-a luat.
Varf de careu este oprita iar faza cu mijlocas dreapta....uita-te pe meciul steaua - liverpool in care oprita a jucat mijlocas dreapta si a fost printre cei mai buni de pe teren.
despre curt...nu se stie inca...la national juca bine, la steaua nu prea a jucat. oricum titulari sunt radoi si ghionea iar pe langa ei e baciu :P
eu as mai spune ca ne-am mai trebui un jucatori cum e pascovici si atat...in restu compartimentelor suntem acoperiti.
killaw
17-01-2005, 03:20 PM
Varf de careu este Oprita...dar e singurul.....Nu-mi da exemplu doar un meci...acolo iar a fost vorba de sistem...a fost ajutat de echipa....meciul ala a fost altceva....acolo pana si Piturca a pregatit meciul bine, ca in rest timp de 4 ani ne-a distrus....
Ar mai trebui ma un mijlocas stanga, un fundas stanga, un varf de careu si un mijlocas de constructie, un asha-zis playmaker,pt ca la noi tot jocul sta in Dorinel (un juc de 36 de ani care oricand se poate rupe....ai sa vezi ce fotbal o sa jucam daca se rupe Dorinel...mai vb pe forum).
Cu Pascivici in sfarsit sunt de acord cu tine...eu fiind din Constanta l-am vazut de sezonul trecut ce bine joaca...are un plasament foarte bun si un fuleu cum nu prea au fundasii romani....si mai are o calitate foarte mare si necesara echipei Steaua : poate sa joace fundas central si fundas stanga.....in caz de nevoie are tehnica si poate sa il incerce si mijlocas( ca are si viteza si centrare buna).
micutzu
17-01-2005, 08:02 PM
MAMA!!!!! da ce transferuri au facut astia de la timisoara. :o Sigur nu mai retrogradeaza.Nu mai pot ei de Nicolita care a plecat la Steaua.Dupa ce Poli Tim a fost preluata de firma ...( ceva de genul BKP ) Dobos i-a adus la pachet pe Olaroiu,Caramarin,Popa si Flavius Moldovan.Astea da transferuri pt o echipa aflata la retrogradare.Acum sa vedem ce face Nationalul ca inca din tur a inceput sa o dea in bara.Va fi un retur interesant,dar oricum cred ca Steaua va iesi campioana!!
JohnnyUSA
17-01-2005, 08:54 PM
Chiar ma bucur sincer pentru ei .. o asa galerie merita o echipa buna. Numai sa se tina lumea de treaba pe acolo. :mishto:
micutzu
17-01-2005, 09:04 PM
Ma intreb cum o sa simta noi venitii de la Timisoara in infernul de pe stadionul dan paltinisan dupa ce pe cotroceni nu aveau decat vreo 100-200 spectatori pe meci.
Poate erau obisnuiti sa joace mai in linste. :lol:
stefanm14
17-01-2005, 10:32 PM
si mie imi pare bine pt. timisoara, galeria merita, sper sa se bata cu echipele bucurestene, daca craiova nu poate face asta, macar timisoara!!!
totusi nu sunt de acord cu transferul lui caramarin ,un jucator exceptional, care totusi are o varsta, si n-ar fi trebuit sa accepte sa se duca la o echipa de viitor, marile echipe din romania si si din strainatate poate faceau vreo oferta!
Time2Chill
18-01-2005, 10:10 PM
NEWS FLASH
Inca poli n-a adus pe nimeni, sefu de la balcan petroleum e cercetat la PNA in dosarucu RAFO Onesti si e posibil sa ajunga la parnaie!!!!!! si e posibil sa nu mai aduca pe nimeni
Altele din divizia A
Militia a definitivat ca ala "omorat de iordache" "murise inainte de contactu cu masina lu iordache" probabil facuse infarct de fericire cand l-a vazut pe iordache :P :P :P
killaw
19-01-2005, 04:26 PM
le zice bine Copos : au oamenii mijoace specifice....hehehe :D
Danutz
21-01-2005, 10:00 AM
Ieri a ajuns la Poli,Olaroiu,Caramarin,Coman si mai tre' sa vina si Flavius Moldovan.3000 au venit la antrenament,asa ceva n-am mai vazut de mult,parca de cand a jucat nationala tot la timisoara :P O sa faca treaba buna Oli,mai ales ca acum Poli dintr-o echipa saraca e una cu bani si am auzit ca vor mai lua jucatori..
killaw
21-01-2005, 03:11 PM
Foarte bine.....eu as vrea ca si la Otelul sa bage indianu bani...sa faca si acolo echipa....sa creasca nivelul competitiei interne...asha ne invatam si noi cu meciuri tari....si poate ne baga si pe noi EA la fifa in joc ;)
Time2Chill
21-01-2005, 08:22 PM
Si eu sper sa mai apara si alte echipe pe scena romaneasca..... da sa vedem ce va fii.....
flavius moldovan se duce la rapid
Danutz
21-01-2005, 08:25 PM
Inca un jucator a venit la Poli,Marius Popa.
vad ca cei mai imputiti impresari din romania ... s-au gandit sa dea o mana de ajutor lu' dinamo ... ovidiu petre + plesan (asta nu e sigur).
asa ... in compensatie ca a plecat danciulescu la chinezi
Danutz
28-01-2005, 06:38 PM
Danciulescu la chinezi...in loc sa ramana,poate prindea un contract in Rusia sau Ucraina(asa-i la moda) mai bine se duce in China.Am auzit ca Piti nici nu-l mai cheama la amicalul cu Slovacia.
pai nu-l mai cheama ...
oricum avea ceva cu el de cand era pe la steaua
RaPiDuTz
28-01-2005, 11:06 PM
hehe....borcea vroia azi sa le dea 5 jucatori oltenilor pt Plesan... :lol:
vad ca e la moda asta si nici nu e cine jtie ce...ma bucur ca Rapid nu a facut oferta pt el ca nu ar merita nici 500
fig0_100
28-01-2005, 11:32 PM
nush ce sa zic dar Dinamo va castiga campionatul in acest sezon...ca shi in sezonul trecut...
:mishto: CAINE PAN' LA MOARTE....
Time2Chill
29-01-2005, 02:41 PM
ma pe ce te bazezi in afara de scaunu pe care stai, si pe tastatura??????
vezi ca dinamo, n-a reusit sa bata interu... da din bucuresti, nu ala din milano.... :lol: a plecat danciu, pleaca si petre.... si s-a terminat cu dinamo :P
dj-cata
29-01-2005, 04:48 PM
fig0_100 - si te bazezi cand spui asta ca aveti cuplul n&d, aveti cele mai multe blaturi din campionat, aveti cel mai tampit conducator, faceti cele mai proaste oferte, jucati in primavara europeana, ati castigat meciu din tur....sau pe ce te bazezi ? :D
Originally posted by fig0_100@Jan 28 2005, 11:32 PM
nush ce sa zic dar Dinamo va castiga campionatul in acest sezon...ca shi in sezonul trecut...
pai dak faceti ca si anu trecut ... adik sa luptati pe 2 fronturi: blaturi + arbitrii :D... da pot sa zic ca aveti sanse.
da nici asa, nu aveti voi lot de campioni.
ar trebuii sa furati dublu fata de anu' trecut, si poate poate aveti o mica sansa :)
Lasati ma omu sa fie infocat pentru echipa sa...desi sansele sunt nule acum Ando e destul de destept incat sa alcatuiasca o echipa solida nu numai din vedete..
Ratonu
30-01-2005, 02:56 PM
Ba ce kkt e si cu Nationalu asta, da juma de echipa pe o suma pe care ar fi putut-o lua numai pe Caramarin... :nashpa: Din pacate, cred ca bancarii vor ajunge sa se bata la retrogradare in acest retur...
Hehey, de ieri stelistii vor putea folosi ghete Nike Air Zoom Total 90 III si Nike Mercurial Vapor Gold! :mishto: Cei mai multi jucatori isi vor avea si numele inscriptionate pe ghete.
Time2Chill
30-01-2005, 04:29 PM
ratonule,de ce bagi ma info neadevarate, au zis ca-si vor inscriptiona numele copiilor lor, pe ai lui radoi era deja scris numele :P
marea speranta a cainilor a revenit in groapa : ians zicu, asta e inca un nume de kkt trecut pe lista fratilor becali <_<
killaw
31-01-2005, 12:55 AM
Chestia cu cai mai mari jegosi referitor la fratii becali e adevarata...sunt de acord cu ea... :mishto: :mishto: ...despre iannis zicu...nui pot sa zic decat atat...mare om , mare caracter, mare prost.... :cooool: ...ma bucur ca a venit la Dinamo....dak mai pleaca si petre....oleee... :da: ....si Timisoara se intareste rau de tot (dak reuseste schema cu Viorel Moldovan si cu Contra.....ca Ov Petre nu se merita...atunci e tare de tot)
Nu stiam ca il au in vizor si pe Moldovan si din cate stiu acesta nu mai doreste divizia A...mai bine se duce prin Asia..
Lui Contra in schimb i-ar sta bine in Timisoara...cateva evolutii bune si poate e rechemat la nationala..
killaw
31-01-2005, 01:24 PM
Il au si pe Moldovan in vizor...ala are exp si poate sa ii scoata de multe ori din c***t
Time2Chill
31-01-2005, 02:47 PM
echipa lui moldovan e in colaps financiar, si a zis ca ar reveni la poli, el a ziw ca nu va reveni in rom, candindu-se ca singuru ofertant era dinamo....iar transferu lu danciu a cazut... el semnand cu alta echipa din china...
Danutz
31-01-2005, 03:47 PM
Petre semneaza azi,iar din cate am auzit de la Servette au plecat Karambeu si Ziani,asa ca nu vad de ce nu ar placa si Moldovan :) care a zis ca daca nu va avea oferte ma bune vine la Poli,iar Contra asteapta doar acordul lui Atletico pt. a veni la Poli.
contra are sanse mici sa joace la poli. oricum si cu el si fara el cred ca si-au facut o echipa buna, macar pt nivelul campionatului nostru. sa-i vedem in retur.
killaw
02-02-2005, 01:47 AM
Gresesti DaS, au jucatori, inca nu au echipa...si eu cred ca nu o sa vezi mare lucru in retur...de la anu da...va fi ceva....dar acuma in retur tot acolo jos vor fi....tre timp ma sa faci o echipa...Oricum e bine ca s-au intarit...sa creasca si nivelul camp nostru!
dj-cata
05-02-2005, 12:55 AM
se pare ca moldovan are sanse din nou sa ajunga la poli, sevette geneva a intrat in faliment. vom vedea in urmatoarele zile daca va ajunge la timisoara. eu as vrea sa se intaraseaca poli pt a fi mai multe echipe la titlu :)
Emil Sandoi
05-02-2005, 09:11 AM
Contra si-a teziliat contractul cu West Bromwhich,asa ca eu zic ca are mari sanse sa vina la Poli dat fiind ca aia de la Atletico nu il mai vor...
dj-cata
06-02-2005, 01:38 AM
contra va veni la poli si va pleca impreuna cu lotul in cipru..moldovan a refuzat oferta timisorenilor si probabil se va duce la dinamo
killaw
08-02-2005, 02:18 PM
Moldovan se pare ca a renuntat la cariera de fotbalist....pacat...era bine pt Timisoara sa joace la ei...
Time2Chill
08-02-2005, 10:14 PM
Moldovan si contra sunt asteptati maine in cantonamentul lui poli.. pam, pam... in acest intersezon poli a facut cele mai bune si cele mai multe achizitii.........., parerea mea
pai normal ca cele mai bune
rapidul e pe doi si cam atat :)
dj-cata
16-02-2005, 01:00 PM
cica l-au arestat pe ala de balkan si daca ramane in arest nu stiu cum se va descurca poli fara sponsor :)
contra a semnat azi cu poli, mai ramane moldovan
Time2Chill
16-02-2005, 01:13 PM
au fost arestati cam totii sefii de la balkan petrolemu, care au fost implicati in afacere Rafo,
stefan
16-02-2005, 01:17 PM
Interesant....in pauza asat 2 echipe au anuntat bugete mari, transferuri-bomba....pana al urma la galati nu -sa mai intamplat nimic, chiar au datorii foarte mari din cate am inteles si nu pot transfera jucatori....la timisoara a fost adusa o echipa intreaga si acum cei de la BkP au fost arestati, nu seamana situatia cu vremurile de demult cane echipele erau desfiintate peste noapte din "anumite motive"?
DeadHope
16-02-2005, 01:44 PM
Era prea frumos pt fotbalul romanesc (si in special pt provincie) sa avem 2 echipe cu adevarat puternice....
Din pacate....Otelul se pare k a fost un mare fassssssssssssss
La Timisoara bine k au adus o gramada de jucatori si se impiedica de niste echipe necunoscute prin Cipru (sau p unde sunt)....
Concluzia: n-ai cum sa faci o echipa peste noapte....orice ar fii....si dak tot de hotarasti...fa-o cu oameni d incredere
DarkComy
16-02-2005, 01:51 PM
mda , Otelul - numai gura de ei
Poli Timisoara - eu zic ca in retur se vor bate ca sa evite retrogradarea . Au adus prea multi jucatori si echipa nu e omogenizata
BTW. Cu aceasta ocazie , vreau sa ii urez bun venit pe forum lui DeadHope , cat mai multe posturi si patchuri
WELCOME!!! :bere:
DeadHope
16-02-2005, 02:08 PM
Asa e....nu pot sa fie omogeni dak au mai mult de echipa noua....nu se leaga...n-au legaturi....
Poate de la anu`...dar nu cred....mai ales daca au probleme cu legea cei de la BkP (sau cum se numesc).
La Otelul nici nu se pune problema...s-ar putea sa ia locul Craiovei la ce "super lot" au....
PS: mersi DarkComy
DarkComy
19-02-2005, 09:28 PM
Firar ea a dracu' de tzara . Avem probleme mari de tot dar , problema cea mai mare e ca echipele sportive sa nu mai aiba nume universitare sau mai stiu eu ce. <_< .Numele nou al echipei mi-ar fi placut mai mult daca disparea U-ul si ramanea FC Stiinta Craiova :mishto: .
Pentru prima data l-am vazut pe Staicu spunand un lucru bun. La intrebarea unui reporter : "Daca va cere ca si lui Steaua , Dnamo etc. sa li se schimbe numele." , iar el a dat un raspuns ce m-a surprins placut :) : " De ce sa moara si capra vecinului" . Un lucru care nu prea vezi la noi la ROMANI - care suntem un popor razbunator ( recunosc si eu sunt razbunator , dar eu sunt mai sadic din fire si imi place razbunarea :lol: )
Pai ce capra sa moara? Lasa sa moara caine, vulturul cfrist si ma rog oaia. Acum pe serioase nu vad ce-i deranjeaza pe domnii alesi sa ne reprezinte ca o echipa mai mai multe au numele de Universiatea. Sau le era frica oare ca defapt Universitatiile astea cu profil fotbalistic si sediu in stadion vor emite diplome in loc de state de plata pt "studentii" lor?
mie mi se pare o porcarie legea asta care va duce la schimbarea numelui la cariova, sportul si national....mi se pare o porcarie....nu ii vad rostul....adica care'i problema daca un club are denumirea universitatea, studentesc sau national...aiurea rau...
"U" nu e asa afectata, s-a trecut la numele vechi al echipei si oricum lumea tot de Universitatea o va stii. Totusi ma intreb care vor fii noile denumiri ale Sportului, Nationalului s.a.m.d.
DarkComy
20-02-2005, 04:23 PM
poate National va lua numele de Progresul ?? :huh:
stefan
20-02-2005, 04:47 PM
Pai si Sportul ce face? Ca ared e ales intre Centrul/Clubul Universitar Bucuresti (asta contine universitare, deci nu se poate), Stiinta si Politehnca, fostele denumiri ale studentilor... Chiar, Politehnica nu e interzista?
In stilul asta ajungem iar la echipe de genul Inainte X, Vointa X, Progresul X, sau mai rau, ca al Galati (cica Mittal Steel Galati): GoldenBrau Craiova, Balkan Petroleum Timisoara, Bergenbier Alba-Iulia, Omniasig Bucuresti, Oierul Bucuresti :P
Ratonu
20-02-2005, 06:10 PM
Mda, aiurea... Si cea mai mare porcarie sa dai numele unei echipe dupa sponsor... In lume mai exista asa ceva, dar se intalneste foarte rar (mai ales la fotbal; singurul exemplu din sportul rege care imi vine in minte acum e o echipa din Austria, Superfund Nu-Stiu-Cum; in baschet si in handbal sunt mai mult echipe d-astea - Kinder Bologna, Unicaja Mallorca, Asesoft Ploiesti etc... oricum, nashpa). :nashpa:
DOAMNEEEEEEEEE a inebunit jiji....hahalere si kakalere peste tot. omu asta nu-i normal... deja cand vad conflicteleastea innebunesc...daca ma uit din calitate de fost suporter stelist toata chestia pare ca o incercare de a destabiliza steaua
ca om ce nu-i pasa de divizia a...ma doar undeva de toata chestia asa..jiji e un cioban fara scoala..problema lui...ziaristi trebuie sa castige o paine treaba lor...
cHiMi
22-02-2005, 01:04 AM
Echipa POLI TIMISOARA nu va avea de suferit din cauza arestarilor care au fost facute..."Proiectul Poli Timisoara va continua" a spus Rosianu...sa speram... si sa ne ajute DUMNEZEU sa ne batem de la egal la egal cu echipele din capitala
Time2Chill
22-02-2005, 09:30 PM
ceea ce spuneam eu intr-un post anterior, despre relatiile dintre gigi si lumea interlopa se pare ca se adeveresc... pt mai multe detalii cititi maine gsp-u, unde aflati ce-a facut gigi cu sile.....
Zi de doliu pentru patria mama, lovitura de stat ,cel mai iubit dintre cetateni a fost atacat de ziaristii cei infideli, simple tarfe ce se vand la strada mare masonilor. Cum se poate ca acesti tradatori sa runce cu noroi in imaginea perfectra a romanului model? Acum revenind la realitate. Am zis-o de nenumarare ori , jiji e un farmer contemporrand dar nu din texas. A inlocuit palaria de cowboy cu clopul si a inlocuit turmele de vaci cu turmele de oi din care spune el ca isi castiga banii. jijel si cowboii sunt destul de diferiti dar au un lucru in comun, atat Texanii cat si jijel au un coeficinet de inteligenta destul de scazut. Iar pt cei ce inca sustin ca jiji si-a castigat banii intr-un mod cinstit....oare cum poti face milioane de parai peste noapte cand stai si-o freci pe plaiurile mioritice la curul oii.
DarkComy
23-02-2005, 10:39 AM
Pe 5 martie ?ncepe returul Diviziei A. ?n paralel, Gazeta Sporturilor şi Playboy lansează varianta feminină a primei ligi, DiviziA Sexy. Timp de 15 etape, cititorii ziarului pot decide campioana, participantele ?n cupele europene şi, evident, retrogradatele. Spre deosebire de alţi ani, rezultatele vor fi decise numai şi numai pe "teren". Fără blaturi, fără reciprocităţi, DiviziA Sexy va fi cel mai curat campionat disputat vreodată ?n Rom?nia!
16 manechine vor reprezenta cele 16 formaţii din Divizia A, c?te o fată pentru fiecare echipă, purt?nd culorile clubului favorit! Cele 16 frumuseţi se vor ?nfrunta exact după programul etapelor din retur, criteriile după care cititorii vor vota fiind strict legate de aspectul fizic. ?ncep?nd de luni, 28 februarie, cititorii Gazetei pot accesa site-ul "www.gsp.ro" şi pot vota c?ştigătoarele din prima etapă a returului. ?n urma exprimării opţiunilor, cele 8 partide vor avea scoruri asemănătoare celor reale din fotbal (exemplu: 1-0, 1-1, 2-3 etc). Pe baza acestor scoruri, va fi alcătuit etapă de etapă clasamentul din DiviziA Sexy.
Campioana va fi cea mai frumoasă fată din DiviziA Sexy! Iar voturile dumneavoastră vor decide.
Etapele concursului
?ncep?nd de m?ine, timp de 4 zile, Gazeta vă prezintă cele 16 concurente
De luni, 28 februarie, pe www.gsp.ro veţi găsi programul etapei şi fotografiile concurentelor care se ?nfruntă
Puteţi vota c?ştigătoarea la fiecare din cele 8 meciuri ale etapei
Gazeta Sporturilor va contabiliza toate voturile exprimate şi, cu ajutorul unui program, va afişa scorul fiecărei partide
?n funcţie de aceste rezultate stabilite prin voturile cititorilor, se va alcătui clasamentul Diviziei Sexy etapă de etapă
La finalul returului, ocupantele primelor 3 locuri ?n clasament vor fi premiate de Gazeta Sporturilor şi Playboy
o initziativa foarte interesanta a GSP-ului :mishto:
Daca nu ma insel o chestie similara a avut loc si in Anglia numai ca acolo parca a fost FHM nu Playboy
RaPiDuTz
24-02-2005, 12:10 PM
Originally posted by Blue@Feb 23 2005, 10:12 AM
Zi de doliu pentru patria mama, lovitura de stat ,cel mai iubit dintre cetateni a fost atacat de ziaristii cei infideli, simple tarfe ce se vand la strada mare masonilor. Cum se poate ca acesti tradatori sa runce cu noroi in imaginea perfectra a romanului model? Acum revenind la realitate. Am zis-o de nenumarare ori , jiji e un farmer contemporrand dar nu din texas. A inlocuit palaria de cowboy cu clopul si a inlocuit turmele de vaci cu turmele de oi din care spune el ca isi castiga banii. jijel si cowboii sunt destul de diferiti dar au un lucru in comun, atat Texanii cat si jijel au un coeficinet de inteligenta destul de scazut. Iar pt cei ce inca sustin ca jiji si-a castigat banii intr-un mod cinstit....oare cum poti face milioane de parai peste noapte cand stai si-o freci pe plaiurile mioritice la curul oii.
ca o completare :
"De remarcat, cei care sar la gatul lui acum i-au lins mainile si picioarele, dar acum, fie ca ciobanul nu mai scoate banul, fie ca s-au saturat de ifosele lui.
Asteptam ca si cei care accepta acum sa zgarie sticla(ma refer la posturile de televiziune la care acest purtator ilegal de limba romana inca mai apare cu nonsalanta) sa ne protejeze in a mai vedea figura de imbecil, a celui care nu este decat un penibil cacanar care se crede patron de club. El nu face de altfel decat sa continue politica predecesorilor sai, Ceausestii si Paunestii - si care seara de seara creeaza cosmaruri oamenilor de bun simt .
Se remarca faptul ca cei care il blameaza acum(Chiotea, Banciu, Tolontan si altii) l-au periat si sustinut din 2000 de cand s-a instalat ciobanul la carma Stelei si i-au ridicat osanale convingandu-se in final ca nu poti face din cacat bici. Se pare ca materialul e prea prost si nu poate fi educat. N-a reusit nici Dan Pavel in campania electorala. O camasa de forta i-ar sta mai bine la costumul sau bleu-marin in dungulite de mafiot autohton care sfideaza bunul simt aruncand cu mii de euroi(rezultati din "rodul muncii" lui ) in vazul unei populatii care n-are bani nici de intretinere.
Peste mai putin de doua saptamani va incepe returul Diviziei A si mi-e teama ca viitorul locatar de la balamuc sau de la o "garsoniera" la Jilava o sa sfideze bunul simt si o sa bage mana adinc in buzunare, asa cum a facut in sezonul 2000-2001, cand cu concursul lui Mitica de la Liga si prin influenta lui Viorel Paunescu a mai adus un titlu nemeritat Stelei .
MeMe, pregateste-te ca nici nu sti ce te-asteapta si pe tine !!"
Sursa: ForzaRAPID
si o stire care ma bucura foarte mult de pe gsp :
"Cum golgeterul campionatului, Daniel Niculae, pierde startul din cauza accidentării de la Urziceni, iar Sabin Ilie tratează ?n China transferul la Tianjin Teda, Rapid se află ?n căutarea unui atacant de valoare, care să poată fi titular. Văz?nd că semnarea contractului dintre Poli şi Viorel Moldovan se tot am?nă, giuleştenii l-au contactat pe fostul internaţional rom?n şi i-au propus un contract pe perioada returului, cu opţiune de prelungire. Alb-vişiniii mizează tocmai pe acest lucru, intuind că atacantul ezită să semneze cu timişorenii din cauza celor doi ani de contract pe care i-ar vrea gruparea de pe Bega.
Ieri, Moldovan se afla ?ncă ?n Elveţia, sper?nd să rezolve şi ultimele amănunte legate de contractul său cu falimentara Servette Geneva. El va reveni c?t mai cur?nd ?n Rom?nia, dar se pare că prima discuţie o va avea tot cu timişorenii şi va lua ?n considerare oferta din Grant abia ?n cazul ?n care nu va ajunge la un acord cu clubul condus de Doboş. Rapid se ?ntoarce ?n această seară din Turcia, iar la reluarea antrenamentelor va fi prezent şi Ciprian Vasilache, mijlocaşul st?nga rechemat după un ?mprumut pe jumătate de an la Gloria."
Eu nu prea cred ca Moldovan va veni la alta echipa in tara in afara de Poli...parerea mea... :P nu ca am eu ceva cu rapidul..dar nu cred ca moldovan ar veni la asa o echipa...cum nu ar veni nici la steaua sau la dinamo... :P
hmh ... din cate stiu eu (poate ma insel) moldovan a plecat de la dinamo in strainatate. in cazul asta nu vad de ce nu ar juca si in alta parte.
eu totusi nu cred ca el va veni sa joace la o alta echipa in afara de poli, ei i-au oferit primul contract...un contract foarte bun...si din cate stiu eu el e un jucator destul de "la locul lui" si nu cred ca va da poli pe dinamo sau rapid :P
RaPiDuTz
24-02-2005, 04:28 PM
pai atata timp cat a zis ca va analiza oferta Rapidului sunt sanse, altfel ar fi putut sa zica ceva de genul ca sunt doar zvonuri sau ca nu a vb nimik cu dinu gheorghe :P
Time2Chill
24-02-2005, 10:57 PM
moldovan nu vine la rapid, a zis k si-a dat cuvantu si se duce la pollliiiiiiiii
aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee forza steaua aleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
micutzu
26-02-2005, 07:43 PM
De abia astept sa inceapa returul cred ca in prima etapa poli o sa puna multe probleme rapidului chiar daca joaca pe giulesti.Pacat ca la iasi nu au fost prea multe transfruri,ca bani ar fi trebuit sa aiba dupa transferul lui cristea la dinamo.Asta e!Sper sa se salveze poli iasi si poli timisoara sa isi arate valoarea,deci sa puna probleme la toate echipele si la anu sa se bata la titlu.
Oricum titlul e luat de Steaua,locul 2 dinamo si locul 3 rapid si craiova i-a cupa.
dj-cata
02-03-2005, 12:58 AM
s-a amanat returu :( .... naspa... si toate astea facute pt steaua. sa vedem daca va fi cu folos aceasta amanare. pana acum mm spunea ca echipa nu are jocuri in picioare si acuma a vrut sa le amane !?!?
RaPiDuTz
02-03-2005, 01:12 AM
s`a amanat din cauza la vreme din cate stiu...bine, probabil si calificarea stelei a contat...desi nu cred ca o ajuta cu ceva amanarea asta
dj-cata
04-03-2005, 12:34 AM
se pare ca meciu de la bistrita nu se amana si mm deja incepe sa fie nervos :P
cam de fiecare data cand s-a amanat campionatu sau vreo etapa pt echipele de club a cam fost degeaba, mai tot timpu au pierdut calificarea.
minunea cu valencia nu se poate produce si cu villareal...ar fi prea frumos sa se intample asta :)
Ratonu
05-03-2005, 12:49 PM
Ei cum dracu sa nu se poata...
Hehe, cica Arsenal ar fi oferit 5 milioane de EURO pentru Mirel Radoi...
Mai bine pleaca acum cat e in forma si confirma decat cine stie cand cine stie pe unde..
E adevarat...va fi foarte greu sa-l inlocuiasca cineva si rezultatele vor fi cele care vor conta dar daca privim din punctul lui de vedere.."am talent...sunt tanar....sunt ofertat...de ce dracu tot in campionatul asta joc?" :P
Time2Chill
06-03-2005, 05:52 PM
radoi va pleca in vara dupa ce luam cupa uefa :P si campionatu :D la arsenal pt 5mil$,k merita, k atunci va pleca ashley cole de la arsenal... sau ma rog fundasu lor dreapta, iar radoi il va inlocui :mishto:
RaPiDuTz
08-03-2005, 10:44 PM
m**e Copos & Vama ! cu clauza lor de meciuri cu tot ! :injur2:
in loc sa vina Bucur si sa ii avem in atac pe primi 2 din clasamentul golgheterilor a venit kktu asta de Gane care nu o sa faca nimik ! mai bine se ducea inapoi la craiova <_<
Ratonu
12-03-2005, 02:11 PM
Goool FC Arges, ce gol, 3 jucatori liberi in centrul careului oltean, unul din ei trimite frumos cu capul, Guso n-are ce face...
Siii 2-0 chiar in acest moment!!! :D
Vai de Craiova asta...
tare rau craiova ... dak continua asa ... o sa-mi fie dor de ei un an de zile cel putin.
stie cineva de ce nu au jucat pe oblemenco ??
Se7eN
12-03-2005, 03:42 PM
Daca tot suntem in topicul Divizia A spuneti-mi si mie
De ce Otelul Galati, in loc de Metal Steel [ care e pe engleza ], au pus Mittal Steel pe echipament [ care suna cam stupid ] ?
DarkComy
12-03-2005, 03:51 PM
1. Nu au jucat pe Ion Oblemenco ca terenul e suspendat din cauza incidentului de la meciul cu Dinamo ( Postasu')
2. PENIBL!!! o prima repriza de KKT in care nu am vaut nici u pic de ambitie pt a castiga meciul , singura ambitie pe care am vazut-o era ca sa le rupa picioarele la adversari . Am vazut o multime de jucatori care nu au nici o treaba cu fotbalul sau cu Divizia A in special Craiova sau cu primul 11.
Lucian Dobre - pai asta e fotbalist ??? nu a fost in stare sa faca niste stopuri pe piept sau niste simple preluari , asta trebuie intrebat daca stie cu ce se mananca fotbalul .( pentru ce dracu' e platit cu mii de dolari sau euro daca nu stie sa dea pase sau sa faca preluari)
Valeriu Rachita - Ce cauta bosorogul asta la noi ma ??? a facut niste greseli pe care le fac aia din Divizia C
Murgan - Asta nu are ce cata in lotul Craiovei
Plesan - doar o umbra a celui care dadea gol impotriva Germaniei
Papura - cel mai "BUN" antrenor pe care l-a avut Craiova vreodata . Papura e antrenor la Craiova u Badita , el face primul 11 , altfel nu-mi pot da seamade ce nu a jucat Moti si Buhus
Lutu - Asta nu stie ce sa mai dribleze , s-ar dribla si pe el daca ar putea , daca ar avea coada ar incerca sa o dribleze
Mi se facea rau in timpul meciului cand vedeam ca jucatorii Craovei nu reuseau sa dea pase simple care le pot da mai bine pana si copiii de mingi
Ne mai trebuie niste jucatori din Vietnam . Mai bine Staicu ar pune suporterii sa joace , sigur joaca mai bine ca unii jucatori , nu ar cere multi bani si ar juca cu sufletul , pentru ca Universitatea inseamna totul pentru ei .
Nu le cere nimeni unu-doi-uri dar macar niste pase pe flancuri ca sa se centreze in careu se poate , dar in scimb numai pase in adancime pe sus.
De cand au intrat Buhus si Schumi jocul Craiovei a mers mai bine
Doar cativa jucatori am vazut azi la U Craiova : Schumacher , Buhus , Guso , Bundea
S-a vazut ce se intampla cand un jucator joaca cu ambitie , Marius Sava a facut ce a vrut cu apararea Universitatii . Tot respectul pentru Marius Sava si Sorin Cartu :bere: si sa spream ca intr-o zi vor reveni acasa :mishto:
Se7eN
12-03-2005, 03:57 PM
Asa DarkComy...descarca-te
Rapid la cat joaca cu Poli Iasi ?
aha ... oricum parea destul de bun si gazonu din ramnicu valcea ...
cel mai bun mi s-a parut shumacher si guso, iar la cel mai penibil jucator l-as alege pe rachita ... adik nu am mai vazut de mult un jucator care sa dea atatea oportunitati atacantilor prin "chiflele" reusit.
ps: mi-a placut cum a jucat sava, ar fi bine dak ar juca asa mai mult timp si nu ar fi o simpla intamplare.
DarkComy
12-03-2005, 04:05 PM
Pai pe langa ca ma descarc de nervii provocati de meci , mai spun si adevarul . Staicu se intreaba de ce suporterii ii huiduie cand in fiecare an suntem mintiti ca ne batem pt titlu si aducem jucatori din Vietnam si tari bananiere si dupa ce ca ii aduce pe astia ii aduce pe ultima suta de metri . Plesan e suparat ca sporterii il injura , pai la ce evolutii are , din cauza ca a ratat plecarea afara acum joaca ca un cur , pai jucatorii de la Steaua nu au fost lasati sa plece dar joaca foarte bine .
Primaria dupa ce ca nu ajuta cu nimic echipa macar ar putea gasi sponsori sau investitori , dar trebuie aprobarea , consiliului sau ma stiu eu ce . <_< :(
RaPiDuTz
12-03-2005, 04:17 PM
mda...ata ete...schimbati`l pe staicu daca vreti performanta :P
parca vad ca diseara bate poli iasi...la cati indisponibili are Rapid o sa jucam cu echipa a 2-a :(
Ratonu
12-03-2005, 04:30 PM
Se7eN> De ce s-ar numi Otelul Metal Steel? :D Se numeste Mittal Steel pentru ca Mittal il cheama pe patron...
Se7eN
12-03-2005, 04:45 PM
Mhm
Am crezut ca Mittal se refera la metal :P
Si credeam ca o sa se keme doar Mittal Steel nu Otelul Mittal Steel
In fine...10x
RaPiDuTz
12-03-2005, 05:12 PM
chiar...ati vazut ca ala e pe locu 3 la cei mai bogati oameni din lume ? :o :o :o
mai bogat ca abramovici..WTF
Se7eN
12-03-2005, 05:14 PM
Din lume ?? :blink:
OMG ! Se pare ca avem un Manchester United la noi in campionat si nu stiam :nebun:
Time2Chill
12-03-2005, 05:43 PM
vedeti voi peste cativa ani, cand se vor juca meciuri ucl in ghencea si la galati :P
chiar dak ala e pe 3, nu cred k va conte prea mult pt otelu, k sincer nu cred k va baga bani, dak otelul, cu un buget normal pt divizia A, ar ajunge prin uefa cup, dar asta la anu, k acu nu mai prinde uefa cup decat prin intertoto, si acolo va trebui sa treaca de valencia, s-ar putea sa vedem ceva jucatori mai scumpi adusi la galati :P
mi-a placut cum au jucat pitestenii mei primele 60 min, dupa nu prea m-am mai uitat k devenisera patetici, si pare k vor mai sta inca un an in A, cat despre craiova, cred k nu va retrograda.
iar acu despre steaua :o am vazut k in aprilie are meci la fiecare 4 zile
2 aprilie Apulum - Steaua, etapa a 18-a
6 aprilie Gloria - Steaua, etapa a 16-a
10 aprilie Steaua - Dinamo, etapa a 19-a
13 aprilie Steaua - Rapid, etapa a 17-a
17 aprilie U Craiova - Steaua, etapa a 20-a
23 aprilie Steaua - FC Argeş, etapa a 21-a
27 aprilie Farul - Steaua, etapa a 22-a
30 aprilie Steaua - Sportul, etapa a 23-a
Sincer cred k daca va continua in uefa, nu prea va mai avea forta si pt camp, in plus k nu stiu cand vor juca toate meciurile, dak trec de villarreal, steaua va juca cu rapid si gloria, prin iunie, dupa ce se termina campu :D si sa vezi cum dupa ce termina aproape toti campu, minus vreo 2-3 meciuri ale stelei, dinamo pe primu loc, si aia zic k vor fi campioni,dar steaua, proaspat castigatoare a cupei uefa, va veni si va spulbera totul in calea ei :mishto:
micutzu
12-03-2005, 07:14 PM
Astept meciul cu rapid, presimt ca poli va face o surpriza cel putin un egal.Am vazut aseara meciul de la timisoara si moldovan cred ca merita chemat la nationala.
:fotbal: Ma bucur ca a inceput divizia a.
Sper ca steaua va rezista programului mai mult decat infernal.Oricum in cupa uefa nu cred ca o sa mai continue( ar fi prea frumos sa elimine villarreal-ul ) si va castiga campionatul. :bere:
N-am vazut meciul si nici ca ma mai intereseaza, p**a mea sa o iubeasca altii neconditionat echipa asta de jucatori terminati si un antrenor pe care il respect mult ca persoana si jucator dar adevaru' e ca e varza ca tehnician. Ne trebuie pe Gabello sau "Magiun" care sa le rupa gatul muistiilor astora, sa-si ia banii numai daca scapa Stiinta. Asta e singura solutie, e evident ca-i doare-n p**a de echipa, macar asa o sa fie nevoiti sa joace bine ca sa-si ia cocarii. Pacat de fani...
PS: Metal Steel? LoL adica FC Metal Otel? E normal sa scrie Mittal Steel pe tricoaie pt ca aia sunt sponsori.
stefan
12-03-2005, 08:27 PM
Originally posted by micutzu@Mar 12 2005, 07:14 PM
Astept meciul cu rapid, presimt ca poli va face o surpriza cel putin un egal.
deja e 1-0 si la cum joaca poli o sa fie si mai mult :P asta e, poli e varza
Time2Chill
12-03-2005, 09:34 PM
e 2-0 pt rapid, si sincer cred k poli se duce in B
stefan
12-03-2005, 09:46 PM
asta e, ramanem cu victoria de pe ghencea :naughty:
mie mi-a placut de argentinian
si un pic de rednic dar a fost cam haotic
RaPiDuTz
12-03-2005, 11:31 PM
FORZA RAPID ALE ALE ALE ! :D
am ragushit in ultimu hal la meci dar a meritat !
atmosfera foarte frumoasa si un joc al Rapidului bun, (asta in conditiile in care au lipsit multi jucatori de baza) pressing excelent...pacat ca au ratat cam mult ca in rest a fost mijto ;)
Ratonu
13-03-2005, 11:32 AM
Se7eN> Pai Mittal Steel o sa se cheme, tu ce naiba ai inteles? :D Hai k esti culmea.
Poli Iasii... PRAF!
stefanm14
13-03-2005, 10:39 PM
apulum - sportul 0-4
dinamo - farul 2-0
apulum se duce rau de tot....mai bine, nu ramane craiova singura...
dinamo - faru, un meci frumos, deschis, si farul a avut ocazii, din pacate batu dinamo, dar eu totusi zic ca farul va avea un retur bun, chiar daca incepe cu o infrangere
Farul o cam facut figuratie in fata lu` dinamo, ce sa zic... La fel, un meci mai urat decat Sportul - Dinamo 0-1 nu am vazut de multa vreme... Oricum, mi s-a urat deja de prostiile din Divizia A, si mai ales, de Dinamo...
Zicea Plesan ca nu ar fii motive sa il injure lumea? 2-1 ce trebuia sa fie un 2-2 sau un 1-2. Cu fiecare joc ce trece parca incepem si noi sa jucam fotbal.
in iarna eu personal m-am bucurat ca timisoara s-a inatarit ... ca mai e o echipa puternica ... dar azi dupa ce am ascultat comentariul de pe antena 1 (cel putin infect) pot sa zic ca nu mai imi place timisoara. si nu numai comentariul, dar si atmosfera creata de ziare.
bun pai eu inteleg ca au echipa ca joaca mai bine ... dar e frumos ca la un meci dintre 2 echipe din ROMANIA sa fie unul dintre comentatori fan POLI ?? pai e frumos asa ?? sa aud in timpu meciului ... HAI POLI, stiu ca putem, sa urle la gol, sa se supere la ocazii ... sincer mie mi-a lasat un gust mai mult decat amar.
ca o comparatie voua v-ar place sa vedeti un meci STEAU - Craiova ... sau cu rapid sau mai stiu eu cu cine ... comentat de GABI SAFTA (pt necunoscatori e crainicul de pe ghencea) ?? pai ati putea sa urmariti meciul respectiv ??
un alt lucru mizerabil al presei ... pai dupa o victorie cu 3-0 au aparut articole scrie la superlativ despre poli ... de parca ar fi luat cel putin cupa campionilor ... cand despre steaua dupa meciul cu valencia ... nu am gasit articole de genu ...
poate sunt eu subiectiv, dar oricum RUSINE ... nu e frumos asa ceva
in concluzie astea sunt motivele pt care imi doresc ca poli sa nu urce peste locul 8 :) sau sa nu termine mai sus (nu stiu pe ce pozitie sunt acum)
ps: craiova se duce de rapa rau de tot, dak in urmatoarele 4 etape de acasa nu castiga .... nu-i vad bine. oricum le va fi greu pt ca urmatoare e cu sportu, iar apoi cu steaua.
Nu vad ce e asa de rau, Nationalul e o echipa cu suporteri pe care-i poti pune pe toti pe "Cotroceni" si nu ar umple tribunele. Si daca o echipa joaca mai bine e normal sa o incurajezi. Am vazut destule meciuri in special derby-uri in care 1 sau chiar ambii comentatori sareau in sus cand dadea dinamo gol. Poli e iubita de toti sa spun asa pt ca a demonstrat ca cu cateva milioane de cocari iti poti face o echipa f buna cu jucatori Romani.
RaPiDuTz
20-03-2005, 07:55 AM
hai ca ai zis`o blue :D pai ala ar fi ultimu motiv pt care as tine cu poli, asta la felul in care au facut rost de banii aia :P
daca ar fi sa tin cu poli as tine pt suporterii echipei...si ATAT, in ultimul timp insa au dat dovada de prostie si aia...
Eu fiind aradean, nu o sa pot tine niciodata cu aekk sau cum dracu se mai numeste acuma, o sa-l numesc ce-l mai bine "hibridul"(pt necunoscatori, prin definitie este "Descendentul obtinut, in urma incrucisarii a 2 organisme(Aek Bucuresti - Politehnica Timisoara) din aceasi specie(fotbalul), care se deosebesc prin unul sau mai multi jucatori), bineinteles, definitia este in termen fotbalistic.
Nu pot sa zic, ca-s pornit impotriva timisorenilor, dar respect Politehnica Timisoara, aceea din B1, care este adevarata echipa Poli. Asta este o amestecatura, intre mitici...
Dan Negru, este un specimen de om, prost, la fel ca emisiunea lui, Ciao Drawin... Asta il caracterizeaza, emisiunea sa...
Pe mine m-a distrat comentariul celor de la antena 1 si pentru ca am vazut cum se comenteaza neprofesionist un meci...pai Negru tipa si cand vedea o centrare buna din corner ce ar fi putut fi concretizata :P
Am vazut ieri meciul Craiovei, meci slab din partea celor doua formatii si de acest lucru ar fi trebuit sa profite oltenii...cand vezi o echipa ca Farul jucand asa slab cand echipa e in forma incerci sa te mobilizezi si mai ales incerci sa iti pastrezi concentrarea pe tot parcursul meciului....lucru pe care Plesan nu l-a reusit si s-a vazut ca rateaza din momentul in care a plecat spre minge..
Badea oricum ar fi plecat in 2 saptamani mai ales ca se gasise inlocuitorul..
acum am aflat si eu ca dan negru a fost comentatorul partidei.
BLUE ... eu nu ma refer doar la faptul ca sareau la golurile timisoarei, ma refer la faptu ca nu au respectat de nici un fel nationalu. tot meciul (ma rog, cat m-am uitat eu mai exact) auzeam numai: hai poli, putem sa inscriem... si sareau la fiecare ocazie a lui poli de parca juca nationala. in concluzie ... nu cred ca antena 1 ar fi invitat la un meci al stelei (macar in uefa) un suporter stelist...
in rest toate cele "bune" pt poli .... u know :)
Am ascultat si eu asa pe fragmente comentariul de la meci si parca ar fi jucat romania contra nu stiu ce tara, si nu mi se pare normal :P deja se baga prea mult in poli asta, peste tot, toate ziarele si toate televiziunile ca ce echipa e si bla bla, inteleg, e si normal, dar deja se exagereaza, dupa meciul de ieri nu cred ca nationalul merita sa piarda...
stefan
20-03-2005, 12:21 PM
Lasa ca la fel zic si de suporteri, acasa is ei multi ca timisoara e oras mare, da in deblasare la iasi au venit numai vreo 50, si aia cu bannere : "To B or not to B" si altele de genu asta.
LoL Antena 1 astia nu au mai transmit un meci de camp de ceva vreme. Pobabil comentatorii sunt amatori. Spun inca o data ca nu ma deranjeaza faptu' ca e unul din ei fan Poli pt ca dealungul aniilor au avut parte de meciuri la care comentatorii au fost fie stelisti fie dinamovisti. Faze cu nu se poate domnule arbitru la o simulare nesismtitia in careau si tot asa. Plus ca Poli e o echipa din porvincie si daca te gandesti e o "echipa nationala" ii are in lot pe 2 dintre cei mai buni futi-balleri din ultimii ani ai Romaniei.
pai aia cu "nu se poate domnule arbirtu" e folosita in cupele europene si la nationala ... cand nu am ce sa obiectez ca acolo nu trebuie sa fie impartial. da in campionat .... cun ar fi safta la microfon pe antena 1 intr-un steua - rapid :lol:
boul respectiv de comentator a fost nimeni altul decat Dan Negru ...
ps: oricum nu au comis-o ca aia de pe national ... cand au zis ca bacaul a invins brasovul cu 0 la 0 ... fara macar sa se corecteze.
ps2: in timisoara sunt multi pt ca e singura echipa din oras ... cand or avea si ei macar 2-3 mii de suporteri in deplasare nu 40 ca aseara ... atunci sa comenteze :)
Faza cu comentatorii... 1.Dan Negru nu are nici o tangenta cu fotbalul, si pot sa zic, ca s-a dat aseara in spectacol, de parca ar fi la porcaria de Ciao Darwin.
2. Gabi Safta, iarasi, e stelist, dar nu comenteaza nici un meci, e crainic la stadion.
3. Nu pot intelege, ce cauta cacatu ala de Vlad Enachescu, care e dinamovist, si un oficial al clubului Dinamo Bucuresti la Minutul 91, si anume, marele Coooorrrnnneeelll Diiinnnuuuu, o p**a. De aici rezulta, ca Minutul 91 e emisiunea lu` dinamo, si facuta, ca sa laude dinamo, HALAL!!!
RaPiDuTz
20-03-2005, 04:39 PM
se stie de mult asta tobo :P insa stai linistit ca si jiji al vostru da bani ca sa apara mai mereu pe posturile tv :P
stefan
20-03-2005, 04:44 PM
Tocmai am venit de la Poli Iasi - Apulum, ce pot sa zic, varza ambele echipe, Poli totusi a mai reusit ceva dupa pauza si a dat si unicul gol al meciului, dar apulum nimic, portarul degaja aiurea, jucatorii dadeau toate mingile in aut....
Apulum este ca si retrogradata... nu mai au bani, nu mai au jucatori, si poli iasi, tot mai aproape de salvare...
avem deja primele 2 retrogradate? Apulum si Craiova :o :P
little_foot
20-03-2005, 05:30 PM
viseaza in continuare mns...chiar dk o sa cada craiova tot o sa o iubeasca in continuare sute de mii de fani...si referitor la comentatori:la meciul farul-craiova unul dintre comentatori zice:plesan a inscris ultima oara din lovitura libera la timisoara atunci cand gazdele s-au impus cu 1-0 <_< ar fi trebuit sa stie k ultima oara plesan a inscris din lovitura libera la bistrita sezonul asta... :angry: asta pe langa greseala facuta cum sa inscrii si sa pierzi cu 1-0 :sanshine2: un avem nici un comentator k lumea..toti sunt subiectivi :scaun:
micutzu
20-03-2005, 05:32 PM
Vezi sa nu retrogradeze Craiova ai uitat ca aici e liga lui mitica si ca univ nu a jucat inca cu bistrita,bacaul si mai ia niste puncte.
Poli a jucat mediocru pacat de spectatori ca batea tata un vant sus pe stadion de-ti inghetau mucii sub nas.Iesenii merita o echipa in A azi au fost la stadion peste 10mii de oameni si asta la un meci cu apulum,pacat ca nu avem o echipa mai de doamne ajuta. :D
little_foot=>Ai auzit de gradinescu(TVR) sau de draghici(PRO TV) eu cred ca astia sunt cei mai buni comentatori pacat ca nici unul nu se complica cu divizia a.
U o sa retrogradeze cand nu va mai fii fotbal in tara, adica niciodata. S-au facut o gramada de aranjamente si magarii , de ce nu l-am face si noi?
Da Blue, exact... Asta ziceam si eu, mai bine aranjam, sa nu retrogradati, si retrogradati anu viitor. Acuma, fara sa fiu rau, cea mai buna varianta a lu` Univ Craiova, este sa retrogradeze, sa-ti faca echipa, si dupa un an, sa revina, si poate, sa se bata la titlu. Nu este o rusine sa retrogradezi, doar daca, nu poti gandi putin logic, si sa te gandesti la viitor...
Sa nu uitam ca Villareal a ajuns in prima divizie abia prin 97 si a mai retrogradat o data de atunci, asa ca nu conteaza din ce divizie vii, de cate ori retrogradezi ci lotul...si mie sincer mi se pare ca Universitatea are lot de divizia A doar ca la capitolul moral sunt jalnici...decat sa schimbe atatia antrenori mai bine lua niste psihologi si lucra psihic echipa...
Cum sa nu conteze, e o chestie de onoare ca si cu blaturile, de ce crezi ca nu am cumparat meciuri pana acum? Pt ca n-aveam bani sau ca vruiau adversarii? Jucatori avem, nu ei sunt problema ne trebuie un antrenor si rabdare din partea faniilor. Porbabil vreo 5 meciuri cu portile inchise ar fii cea mai buna solutie asa nu o sa mai injure toti idotii pe fotbalisti desii uni merita. Sunt cazuti greu phisic mai ales dupa moartea fetitei lui Schumi, dar deh timpul trece.
La Craiova este o tiganie mare, o mare parte din suporteri, nu toti, dar o mare parte, pot sa zic ca nu-s normali, si vor rezultate peste noapte. Nu asa se fac performantele. Unele echipe au facut sacrificii, au retrogradat, au bagat bani in jucatori, pentru a atinge acele performante. Parerea mea, este ca suporterii strica toata atmosfera echipei, si ca presiunea asta din partea lor, care, nu-i vad rostu, este total aiurea...
RaPiDuTz
21-03-2005, 01:47 PM
corect...galeria craiovei nu mai e ce a fost, numa tampiti acuma acolo care habar n`au ce inseamna aia, sustinerea unui club...
inainte, indiferent de rezultate galeria craiovei se comporta excelent insa in ultimii ani au ajuns pe acolo nejte distrusi care au pretentii si atat !
La craiova nu doar suporteri sunt de vina...si conducerea e varza, si tot timpul numai oamen ide nimic au fost la club...sau cel putin din anii 90 incoace...SI in legatura cu jucatorii...ce jucatori sunt, plesan care a prins un gol cu germania, altcineva?... nimeni multe rebuturi...jucatori sunt la poli aek....aia e alta treaba
Cat despre chestia cu fetita lui schumacher, chiar crezi ca la ceilalti jucatori le pasa.si-au pus si ei niste tricouri cu scris pe sub echipament si gata, crezi ca ei noaptea prin baruri se gandesc la schumacher?!?!
Asta asa e conducerea e de tot KTTU! E ca si cum l-ai pune pe unu economist care nu a absolvit nici macar liceul. Depasit de fapte acesta clacheaza si pretinde ca are lucrurile sub control pt ca seful sa nu-l dea afara. Jucatori avem asta e clar nu pt a castiga un titlu dar cel putin pt a fiiin primele 5, nu avem antrenor adica Badita a lasat-o cam moale, a jucat cu multi din lot si asta l-a terminat pt ca nu a vrut sa strige sau sa-i certe pe cei ce au gresit.