PDA

View Full Version : Divizia A 2004-2005

Pages : 1 2 3 [4] 5 6 7

dj-cata
26-10-2004, 11:54 PM
wwd ce zici de neaga iara ? mai bine vb de maradona din giulesti si lasa jucatori de nationala sa se antreneze pt primavara europeana

Time2Chill
27-10-2004, 01:54 PM
stiu k mai demult sa vorbea despr grupari ultra, seful unei grupari dinamoviste este judecat pt furt calificat (a luat un steag al unora de la dinamo) se pare k legiel ultras nu corespund cu legile tarii :P :P
mie mi-a zis un dinamovist nush dak e true sau nu!!!!!!!!!

Time2Chill
29-10-2004, 07:12 AM
:D Aici erau pronosticurile, le-am mutat,da k sa nu fie degeaba, mai aberez si eu putin despre Divizia A :D
Eu zik k meciul cu nationalul nu va fi unul facil, dar odata cu revenirea capitanului Radoi, steaua va fi foarte sigura in aparare si sincer sper sa vad un meci frumos, dar care sa fie castigat de steaua :mishto:

habbib
29-10-2004, 04:01 PM
scuze, bag si eu aici, ca astazi n u ced ca mai intru pe net :P

SAMBATA: 30.10.2004

15:00 FC POLI IASI - FCM BACAU 2-1
15:00 FC ARGES PITESTI - FC GLORIA BISTRITA 2-0
15:00 FC SPORTUL STUDENTESC - FC BRASOV 1-1
18:30 FC FARUL CONSTANTA - FC POLI AEK TIMISOARA 1-2
20:15 FC UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC RAPID BUCURESTI 0-2
DUMINICA: 31.10.2004

15:00 CFR CLUJ - CS OTELUL GALATI 1-0
18:30 FC DINAMO BUCURESTI - FC APULUM ALBA IULIA 3-0
20:15 FC STEAUA BUCURESTI - FC NATIONAL BUCURESTI 1-2

dj-cata
29-10-2004, 08:34 PM
bag si eu ca vad ca nimeni nu a facut topicu

SAMBATA: 30.10.2004

15:00 FC POLI IASI - FCM BACAU 1-1
15:00 FC ARGES PITESTI - FC GLORIA BISTRITA 2-0
15:00 FC SPORTUL STUDENTESC - FC BRASOV 2-0
18:30 FC FARUL CONSTANTA - FC POLI AEK TIMISOARA 1-1
20:15 FC UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC RAPID BUCURESTI 2-1
DUMINICA: 31.10.2004

15:00 CFR CLUJ - CS OTELUL GALATI 1-0
18:30 FC DINAMO BUCURESTI - FC APULUM ALBA IULIA 2-0
20:15 FC STEAUA BUCURESTI - FC NATIONAL BUCURESTI 3-1

DarkComy
29-10-2004, 11:38 PM
Meciul Rapid-Craiova care s-a terminat 0-2 acu ceva vreme a insemnat pt Stiinta revenirea eu unu sper ca revenirea sa vina tot de la meciul cu Rapid de data asta disputat pe ION OBLEMENCO

Blue
30-10-2004, 12:28 AM
Stai linistit, il vad astia pe njock si zic ca e de-al lor :P si il lasa sa dea cate goluri vrea el .

dj-cata
30-10-2004, 12:32 AM
loooooool...eu zic ca nu ii mai fac nici un marcaj la njock...din acelasi motiv scris de blue :P

Blue
30-10-2004, 12:38 AM
O alta idee geniala ar fi sa puna skitu' ala d p albumul lui Cheloo, Target Practice, ar incremenii toti si asa le-am da gol fara probleme.

wwd
30-10-2004, 12:19 PM
Desigur, da` jucand fotbal ai uitat sa spui ca nu poate Craiova sa ne dea gol :P
Iar pe muzica mai repede ar incremeni craiovenii :P :P
Eu zic ca va da Dolha gol :D

stefan
30-10-2004, 06:07 PM
nah ca o batut si Poli pe Bacau, so terminat 1-0 dupa un meci slabut cu multe balbaieli (mai ales dea lui Balba :P ) Singuru gol o fost marcat de fundasul (ca noi nu avem atacanti) dorel Bernard in minutu 9. Ultimul meci castigat de Poli acasa a fost cu Petrolul Moinesti, care e tot din judetul Bacau :P :o

Time2Chill
30-10-2004, 08:38 PM
M.L. general la Craiova si ambii capitani au luat rosu

cred k meciu se va sfarsii 0-0, nashpa meci, apropo in noaptea asta se da ora inapoi oora 4 devine ora 3 :mishto:

m-am inselat e 1-0 pt craiova, sper sa mai dea rapid unu ca sa-mi iasa pronosticu

Cutremuru de saptamana asta a venit sa prevesteasca prabusirea nationalului de pe primu loc :mishto:

wwd
30-10-2004, 09:08 PM
Arghhh ce ma oftic, 2 jucatori eliminati de la Rapid, unul de la Craiova, si mai si bate Craiova cu 2-0. Ma intreb insa ce o sa facem meciu viitor, daca in meciu asta n-am putut folosi 4-5 titulari, etapa viitoare o sa fie mai naspa.
Si a mai fost si ceatza asta ca sa strice tot. Nici ca se putea mai rau. Acu sper macar sa terminam macar pe locu 2, nici nu stiu daca-i mai bine sa bata Nationalu sau Steaua.
Apropo, din ce-am vz yo, la ambele goale a fost tinut Dolha, ca altfel cred ca putea sa intervina.
Time2Chill> :lol:

dj-cata
30-10-2004, 09:14 PM
wwd - looooool..scuze mai penibile nu am vazut

craiova a castigat azi pt ca jucat excelent ....a avut un super atacant njock (blue sa vad ce mai ai de obiectat) care s-a chinuit la maxim atat cat a putut el dar si-a dat viata pe teren....a avut un antrenor care nu isi merita soarta pe care o are si acum sunt curios sa aflu scuzele penibile a lu junioru ....acum presimt ca o sa se intreaca in ele :D

wwd - ce ti-am zis eu in legatura cu bucuria era foarte adevarat...rapid e echipa de mijlocu clasamentului

in final ca sa fie si mai frumos vedeta de constantin a luat rosu...

p.s. dolha titular la nationala ...looooool..poanta anului

DarkComy
30-10-2004, 09:17 PM
Originally posted by DarkComy@Oct 29 2004, 11:38 PM
Meciul Rapid-Craiova care s-a terminat 0-2 acu ceva vreme a insemnat pt Stiinta revenirea eu unu sper ca revenirea sa vina tot de la meciul cu Rapid de data asta disputat pe ION OBLEMENCO
1. Se pare ca am avut dreptate :P
2. Rapid a castigat de 2 ori la Craiova pana acum si de fiecare data a castigat titlul in anul ala . Daca e adevarat inseamna ca Rapid anul asta PA sorry RaPiDuTz , wwd si habbib :P

wwd
30-10-2004, 09:25 PM
Hai mah dj-cata iar incepi? Eu nu am vazut post mai penibil ca al tau!
Si cum poti sa zici ca a jucat Craiova bine cand nu s-a vazut nimik de ceatza?
In rest, nici nu mai comentez, ca nu vreau sa inceo iar discutii dinastea.
Asta e, nu castigam campionatul, o sa-l luam la anu`. Poate atunci o sa-i batem pe craioveni. :D

DarkComy
30-10-2004, 09:33 PM
MIN. 70 - GOOOL CRAIOVA !!!! Corner executat ?n careul de 6 metri, de unde NJOCK a reluat ?n plasă ! Dolha a gafat! 1-0 pentru gazde!

ce scrie despre Dolha ca nu vad :P

dj-cata
30-10-2004, 09:45 PM
wwd repet...eu sunt cu FAPTELE ..tu cu VORBELE (era ceatza....erau doar 5 becuri aprinse in vestiar...era un fir de iarba rupt...luna nu era plina....tu nu te vezi ? )

wwd
30-10-2004, 09:48 PM
Nu-mi ajunge ca am un frate dinamovist, mai trebuie sa ma batzi si tu la cap?

dj-cata
30-10-2004, 09:50 PM
ce ziceti....destul pt un warn ?. ..sau chiar ban ?

aberantu esti tu...daca si parca...spune-mi ceva concret cum e victoria lu craiova de azi

wwd
30-10-2004, 09:55 PM
Vrei ceva concret???
Rapid 2-1 Steaua na!
Si din clipa asta nu mai raspund la mesajele tale dj-cata!

dj-cata
30-10-2004, 09:57 PM
asa...si ... ce e cu victoria asta ? am zis eu ca nu a fost rapidu mai buna in meciu ala ?

wwd
30-10-2004, 09:58 PM
Hai ca deviezi rau de la subiect...te las in prostia ta.
Sa-mi aduci aminte sa vorbesc cu tine cand vreau sa aud prostii.

DarkComy
30-10-2004, 09:59 PM
wwd dar ce daca ai frate dinamovist ,fratemiu e stelist si ma bat cu el non stop dar nu numai din cauza fotbalului si din alte motive :lol: :P

wwd
30-10-2004, 10:00 PM
Ziceam si yo asa...poate scap de dj-cata care nu stiu ce are cu mine!

dj-cata
30-10-2004, 10:02 PM
wwd tu esti ala care a deviat de mult de la subiect si chiar nu intleg de ce te iei tu de steaua..tu sa vb de rapidutzu tau si sa calculezi sapamaniile de cand nu a mai castigat in deplasare si lasa echipele care joaca in competii de care voi auziti doar la tv

wwd
30-10-2004, 10:04 PM
Tu tot nu pricepi ca nu ma iau de Steaua?
Ma iau doar de suporterii ei, si mai ales de cei care dupa o victorie cu o echipa mediocra zic ca echipa lor e cea mai tare...
Da` de fapt ce tot stau sa-ti explic yo tie? Tot n-o sa pricepi.

dj-cata
30-10-2004, 10:07 PM
pai tu te iei de noi ca am castigat un meci cu o echipa mediocra...eh...bine..cand o sa ajungeti si voi sa bateti echipe de astea mediocre at sa comentezi....stii cum esti tu ? ca si virginu care rade de unu care f**e una urata

wwd
30-10-2004, 10:15 PM
Gata, eu aici am incheiat. N-am chef sa-mi iau warn ca ma cert cu unul cu IQ sub 50. Nu mai zi nimik de Rapid, ca suporterii Rapidului macar stiu cum sa-si sustin echipa.
Apropo, comparatia ta e de :kkt:
De fapt, deja mi-am luat warn :P abia vorbeam de asa ceva. Hihi! :)

dj-cata
30-10-2004, 10:17 PM
nu e foarte buna doar ca tu cred ca esti prea mic sa o intelegi

probabil ca iti zici acum...mama ce i-am zis-o lu ala pe forum....e bine...te crezi mare si tare desi cred ca toti rad de pe forum de tine cand vad ca raspunsuri dai

DarkComy
30-10-2004, 10:25 PM
gata baieti ca s-a deviat rau de tot de la subiect :offtopic:

dj-cata
30-10-2004, 10:30 PM
astept sa vedem cine ia warn-ul....eu nu l-am facut in nici un fel...asa ca....astept sa vad

Blue
30-10-2004, 10:32 PM
Bai ce-i cu cearata asta, ar trebuii sa fie numai veselie, ca am batut rapidul . Se pare ca badea a tras cu ochiul aici pe forum si a pus in aplicare unele din sugestiile mele, plus ca ameninta cu harakiri, Razvanel nestiind ce inseamna exact , a crezut ca e vb de o arta martiala cu care ii va capacii jucatorii, Samuraiul de pe Jii, s-a blocat nu a mai dat oridine si de atsa a pierdut rapidu'. Scuze peste scuze, rezultatul ramane acelasi, si noi tot pe acelas teren am jucat , cu ceata si cu dreq. Ma mir ca nu ai spus ceva de genul , ca ati pierdut azi pt ca a fost ceata groasa, ca pt noi a fost mai usor ca Njock e negru , ceata find alba, si il vedeau Plesan &co mai usor. "?n sf?rşit, Craiova!" Asta spune gazeta , este modul perfect de a descrie meciul , in fine acea Craiova, care moare pe teren, se apara bine, leii muscand din tigri cica , pe contraatac. Putea sa fie 3-0, putea sa fie 0-1, 1-2, 5-0, 7-8 , nu conteaza, scorul ramane acela de pe tabela. Felicitari lui Badita, se vede mana lui in jocul echipei, se vede ca defapt din "cauza" lui Rednic a mers asa de bine sezonul trecut, venind gata facut, cu echipa cu tot. Are dreptate Cata, nu-l meritam, este un antrenor bun, dar rezultatele ii ies datorita personalitatii lui, stie cum sa vb cu jucatorii, sa ii motiveze. Cam asa sta treaba, si fiti atenti viitoari adversari,asta e adevarata fata a Craiovei, campionatul pt noi a inceput deabia azi.

dj-cata
30-10-2004, 10:36 PM
asa blue...mersi...doar aparam pe craiova :P

JohnnyUSA
30-10-2004, 10:46 PM
ca si virginu care rade de unu care f**e una urata
asta e tare .. ai potential baiete.

Deci .. nu mai are rost sa va intepati unul pe altul . .o tineti asa la infinit .. dati-o la pace si gata.

P.S.: Sa lasam rezultatele sa vorbeasca .. e cel mai bine asa.

habbib
31-10-2004, 11:17 AM
acuma chiar ca nu mai inteleg nimic,cand p***a masii o sa mai castige rapidu macar un punc in deplasare,cred ca de 5 meciuri n-a mai facut-o,putem sa ne p**am pe meciurile de acasa, in ritmu asta nu prindem nici macar o cupa europeana,nu pot sa inteleg,paraca ar fi o echipa din aia care acasa castiga tot ca sa poata sa dea puncte in deplasare..o zi intreaga mi-a facut maica-mea ciuda ca o batut craiova :lol: ..abia astept sa vad azi steaua cu national, meci foarte interesant,o victorie a nationalului ar fi mishto :o

wwd
31-10-2004, 08:21 PM
Hmm, a batut Dinamo, si daca bate si-n restanta, ne-a ajuns...cam naspa, ar trebui sa le face ceva Lucescu jucatorilor, ca daca nu, s-ar putea sa ne trezim iar in afara Europei...

stefan
31-10-2004, 08:40 PM
Pai restanta oricum e blat, acu depinde in ce directie.... Ca atunci cand l-am dat pe Adrian Cristea in vara pentru 200mii $ + aia 3 jucatori impumutati se auzea ca ei o sa ne dea si cele 3 puncte, dar acum vad ca ne-au trimis si antrenor, probabil in schimbul celor 3 puncte de care au mare nevoie acum ( si noi la fel, da ce sai faci...)

Sirius
31-10-2004, 09:18 PM
Brasovu' si-a luat-o in barba, dand peste cap previziunile mele optimiste. Daca si-o ia si cu Iasiu' acasa, pe cuvant ca ma duc la Ion Nicolae si-l strang de gat. Doar sta la 10 minute de mine...
In alta ordine de idei, meciul Craiova-Rapid mi-a amintit de meciurile de pe Maracana. Ma rog, mai mult galeria rapidista, dar si jucatorii s-au comportat la fel la un moment dat: Ce mă, pierde echipa? Dă-i p?nă cade! :scaun:

wwd
31-10-2004, 09:50 PM
Marfa meci pe Ghencea, am si pierdut sirul golurilor...
Cele mai frumoase meciuri sunt cele in care joaca FC National, se inscriu cele mai multe goluri...
Oricum, acum sper sa cada Nationalul, ca Steaua are prima sansa la titlu.

Time2Chill
31-10-2004, 09:59 PM
dupa cum am anticipat, cutremuru a fost menit pt national, adica k-i va detrona :D
steaua a controlat tot meciu :mishto: , mia placut de cum au jucat baietii :mishto:
UN scurt rezumat,
un gol valabil anulat stelei
un penalty ratat de EL CAPITAN, da a avut noroc POPA
dupa dublele lui Neaga si Cristea+golul lui Oprita au rezolvat meciu, si
STEAUA A AJUNS PE PRIMU LOC
sa dea Dumnezeu asa sa se termine si turu si campionatu :mishto:
a fost frumos si golul lui caramarin, da a fost degeaba, :mishto:

HE, HE faceti loc steaua e pe primu loc

P.S. si acu o sa zica WWD k iar s-a deschis sezonu la aberatiii :P

wwd
31-10-2004, 10:11 PM
Hai mah, ce-am mai zis acu???
Tot ce-am zis e ca mi-a placut meciu, ce dreq... :o

JohnnyUSA
31-10-2004, 10:12 PM
Time2Chill .. te mananca si pe tine fratica .. sa moara bibi :-)

dj-cata
01-11-2004, 12:17 AM
e ceva de laudat ca wwd a spus ca i-a placut meciu..bravo ! asta in seamna sa fi suporter al fotbalului romanesc...sa vezi toate cele bune si rele.

de multa vreme nu am mai vazut asa meci frumos....5 goluri...alte ocazii imense...2 penalty-uri....goluri anulate...bari....meciul asta a avut de toate. acuma sa speram ca si joi steaua va face un meci la fel de bun.

de acum se va striga : CAMPIONI, CAMPIONI, CAMPIONI VOM FI DIN NOU :D

DarkComy
01-11-2004, 08:40 AM
Mishto meciul felicitari Stelei si bafta in Cupa Uefa sa le dea si lui Parma vreo 3 BOABE!!!

Golul anulat eu sunt de parere ca a fost anulat corect :huh:

JohnnyUSA
01-11-2004, 12:51 PM
Eu inca sunt in dilema vis-a-vis de golul ala Dark .. nu ca ar mai conta .. dar pentru cultura mea generala.

dj-cata
01-11-2004, 02:16 PM
uita-ti aici o maxima pt blue si liviu...anti-stelistii de pe forum :

grupul stelistilor care sunt pe primul loc in clasament saluta celelalte echipe din campionat si suporterii lor

vali16_84
01-11-2004, 03:03 PM
aseara a fost spectacol in ghencea...parca nu vroiam sa se termine :P sper ca o sa joace la fel de bine joi cu parma...sunt sigur ca o sa scoatem cel putin un egal :D
STEAUA

RaPiDuTz
01-11-2004, 03:37 PM
deci acu chiar sincer...FELICITARI STELEI ! :flori:
nu am vazut meciul dar daca au reusit sa bata pe national cu 5-1 merita sa fie pe primul loc...

pentru Rapid sezonul sa cam terminat deja...poate cu putin bulan o sa jucam la anu in cupa uefa :(
parerea mea ca vina ii apartine lu Copos...el ca prostu e suparat ca echipa nu joaca bine, pai cum dreaq sa joace bine daca nu baga bani in transferuri ! grrr...e un mare prost :injur2:

habbib
01-11-2004, 03:53 PM
deah,felicitari si din partea mea stelei,raman la parerea ca a contat enorm eliminarea lui coman,nu cred ca in efectiv complet nationalul s-ar fi predat atat de usor,deci sa nu uitam ca nationalul a jucat 60 de minute in inferioritate numerica,nu se stie ce se putea intampla,e foarte greu sa joci bine dupa ce ai primit 2 penaltyuri si ai avut si un jucator eliminat,toata tactica lui olaroiu a fost data peste cap,campionatul inca se joaca in doi, referitor la rapid, nu mai comentez nimic :angry: ..ma bucur pentru cluj, ca au mai reusit o victorie si se pare ca nu vor avea probleme la retrogradare, la apulum insa situatia e din ce in ce mai complicata..

Time2Chill
01-11-2004, 07:24 PM
scuze wwd apreciez gestu tau :mishto: si al celorlalti dati dovada de fair play :mishto:
Steaua a redevenit acolo unde ii e locu : pe primu loc :D

DarkComy
01-11-2004, 07:28 PM
eu unu recunosc ,STEAUA e cea mai buna echipa a campionatului in momentul de fatza ,nu mai are rost sa ne ascundem in spatele scuzelor etc.

Sper sa ii bata si pe Parma si sa se califice in primavara europeana sa adune cat mai multe puncte pt Romania :romania: :romania:

dj-cata
01-11-2004, 08:25 PM
vad ca blue si liviu nu au nici o reactie...poate si=au dat seama ca steaua e prea buna :D

vad ca restu stiu sa recunoasca ceva bun si dati toti dovada de fair-play....bravo..

Tuby
01-11-2004, 09:21 PM
Hai ca am eu o reactie :)
Ce am vazut aseara a fost un meci in care o singura echipa a jucat intr-adevar...si anume Steaua..
S-a vazut clar din primul minut faptul ca Nationalul nu este in forma...mingii pierdute la mijlocul terenului...greseli imense in aparare..etc
Scorul luand proportii datorita diferentei clare..Steaua a prins probabil cel mai bun meci din acest campionat iar Nationalul situandu-se la polul opus..
Un singur amanunt referitor la cele doua penalty-uri atat de mult contestate....primul a fost clar penalty...sunt de parere insa ca cel de-al doilea a fost acordat cu destula usurinta...
Per global...o victorie pe atat de importanta pe atat de frumoasa....nu putem decat sa speram intr-un rezultat pozitiv in Italia...

wwd
01-11-2004, 09:55 PM
Pana acu, vad ca daca atunci cand joaca National sunt mai putzin de 22 jucatori pe teren, atunci Nationalul nu mai castiga (adik meciurile cu Rapid, Farul si Steaua) si asta e ceva destul de ciudat...
In afara de meciurile astea, numai pe Sportul n-a reusit bata, in rest castigand tot ce se poate.

Floyd
01-11-2004, 10:58 PM
Suntem pe lovocul 1 si il meritam! Bajetii nostrii au jucat frumos, a fost un spectacol in toata regula. Am fost la meci si va spun ca atmosfera a fost incredibila, publicul si echipa au dat un show pe cinste :mishto: !
Trebuie sa iesim repede din euforia asta pentru ca urmeaza o partida foarte grea in Italia cu Parma. O echipa careia ii lipsesc rezultatele bune si care are orgoliul ranit. Fara indoiala ca in meciul din UEFa vor dori sa se reabiliteze, asa ca va fi o partida extrem de dificila!

DelPiero
03-11-2004, 08:06 PM
Sincer, dupa meciul cu National, Steaua ar merita sa castige campionatul! A jucat bine in fiecare an, dar anul acesta sunt sigur ca vom castiga campionatul! Pe mine m-ar satisface mai putin o participare de durata in cupa UEFA. Doar daca am ajunge in ultimul act al competitiei, dar nu cred ca vom putea face acest lucru. ;)

dj-cata
03-11-2004, 08:12 PM
astazi cei de la rapid au mai zis-o iara...prostul de constantin iara scoate aberatii...si chiar nu il inteleg dar poate are cosmaruri noaptea cu steaua cu bate pe fiecare :D

stefan
03-11-2004, 08:29 PM
Exact cum se asteptau toti, Dinamo o batut azi pe poli, numai ca mult mai greu decat se credea. Maragritescu a deschis scolul in minutul 7, iesenii mei o avut cateva ocazii bune de egalare, la fel si dinamo si la pauza se intra 0-1. In minutul 51 Danciulescu primeste o pasa de la viitorul sau coechipier Adrian Cristea (se pare ca o uitat pt cine joaca momentan) si se face 0-2. cateva minute mai tarziu Pacurar reduce diferenta la 1-2, si in minutul 56 Toma este impins in careu de galamaz (am vazut eu reluarea, la impins cu dejetelu si ala o cazu, poate batea si vantu din spatele lui, nah...) si acelasi Pacurar inscrie din nou (chiar nush de ce il titularizau pe Balba pana acu, Pacurar o jucat binisor azi in afara ca so impiedicat si el de cateva ori). Dupa alte cateva pase trimise de Cristea spre dinamovisti se face minutu 93 (ultimu de prelungiri) si Danciulescu inscrie dupa o lovitura libera executata de Petre la care Arcanu a uitat sa mai iasa. The end. frumos blatu, chiar daca dinamo nu merita si crema de pe el, 2-2 era mai echitabil la cum sa jucat.

Time2Chill
04-11-2004, 04:10 PM
stiu k e joi da s-ar putea sa nu mai intru pana duminica

14:00 CS OTELUL GALATI - FC DINAMO 1-1
14:00 FC NATIONAL BUCURESTI - CFR CLUJ 2-0
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC FARUL CONSTANTA 2-1
19:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC SPORTUL STUDENTESC 0-1
20:15 FC RAPID BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 1-1
14:00 FC APULUM ALBA IULIA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-2
14:00 FC BRASOV - FC POLI IASI 1-0
20:15 FCM BACAU - FC STEAUA BUCURESTI 0-2

DarkComy
05-11-2004, 02:35 PM
14:00 CS OTELUL GALATI - FC DINAMO 1-2
14:00 FC NATIONAL BUCURESTI - CFR CLUJ 3-0
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC FARUL CONSTANTA 2-0
19:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC SPORTUL STUDENTESC 2-2
20:15 FC RAPID BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 1-1
14:00 FC BRASOV - FC POLI IASI 2-1

le-am postat si eu ca nu s-a deschis topicul si mie ca o sa uit :huh:

habbib
05-11-2004, 02:46 PM
le bag si eu acum,ca nu stiu daca mai intru diseara

14:00 CS OTELUL GALATI - FC DINAMO 1-1
14:00 FC NATIONAL BUCURESTI - CFR CLUJ 2-0
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC FARUL CONSTANTA 1-2
19:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC SPORTUL STUDENTESC 2-1
20:15 FC RAPID BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 3-1
14:00 FC BRASOV - FC POLI IASI 1-0
20:15 FCM BACAU - FC STEAUA BUCURESTI 0-1

dj-cata
05-11-2004, 08:30 PM
14:00 CS OTELUL GALATI - FC DINAMO 2-1
14:00 FC NATIONAL BUCURESTI - CFR CLUJ 2-2
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC FARUL CONSTANTA 3-1
19:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC SPORTUL STUDENTESC amanat ....1-0
20:15 FC RAPID BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 2-0
14:00 FC APULUM ALBA IULIA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-1
14:00 FC BRASOV - FC POLI IASI 2-1

wwd
05-11-2004, 11:22 PM
Hmm...s-au mutat pronosticurile aici?
Yo sigur nu mai intru pana duminica, asa ca plz...??? :)

CS OTELUL GALATI - FC DINAMO 1-0
FC NATIONAL BUCURESTI - CFR CLUJ 3-0
FC GLORIA BISTRITA - FC FARUL CONSTANTA 2-2
FC POLI AEK TIMISOARA - FC SPORTUL STUDENTESC ...1-1
FC RAPID BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 2-0
FC APULUM ALBA IULIA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
FC BRASOV - FC POLI IASI 2-1
FCM BACAU - FC STEAUA BUCURESTI 3-2 :P

Blue
06-11-2004, 02:41 AM
14:00 CS OTELUL GALATI - FC DINAMO 1-0
14:00 FC NATIONAL BUCURESTI - CFR CLUJ 2-1
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC FARUL CONSTANTA 2-0
19:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC SPORTUL STUDENTESC 3-0
20:15 FC RAPID BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 0-1
14:00 FC APULUM ALBA IULIA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
14:00 FC BRASOV - FC POLI IASI 2-0
20:15 FCM BACAU - FC STEAUA BUCURESTI 1-1

Time2Chill
06-11-2004, 06:19 PM
:mishto: "Descultii" din cluj au fost la un penalty distanta de a bate 3 din 4 echipe bucurestene. Nationalu nu prea a miscat, bv lor :D
:mishto: Inca una buna, Dinamo a fost ingenunchiata la Otelu, cred k deja pot sa uite de locu 1, astept sa faca egal si rapidu, k sa beau linistit in vederea obtinerii titlului onorific de camp de toamna :mishto:
Nationalu a demonsterat k nu-i o echipa care sa se lupte un campionat intreg, sunt doar de o cursa scurta :nashpa:

DarkComy
06-11-2004, 07:20 PM
stai sa vedem daca Steaua si-a revenit dupa esecul din Cupa Uefa :P ;)

Scoutnight
06-11-2004, 09:23 PM
CFR -istii is fac treaba in continuare. Sunt mandru ca sunt clujan. Cat despre Dinamo (a doua mea pasiune) nu am cuvinte. :angry: :angry:

habbib
07-11-2004, 02:52 PM
Rapidu nu se dezminte acasa,nici un punct pierdut,Danie Niculae omul campionatului pana acum(Iordanescu sa faca bine sa il cheme la nationala)..acasa ca acasa,sa vedem in deplasari ce facem..culmea ironiei pentru N.Constantin,a fost iertat de comisia de apel,pentru eliminarea din etapa trecuta si culmea ca acum iar a fost eliminat,de data asat corect,bine ca totusi am castigat,cum a spus si comentatorul meciului,argesul a pus cele mai mari probleme rapidului acasa..ma bucur pentru esecurile lui dinamo si national,si cum Time2Chill spera inainte de meciul Rapidului,sa facem egal,asa sper si eu acum ca bacaul sa ii i-a cel puti un punct stelei :P

DarkComy
07-11-2004, 03:56 PM
cum deja m-am obisnuit Craiova evolutie penibila daca nu joaca cu vreo echipa mare din Bucuresti . Au fost lipsiti de vlaga , de abia s-au chinuit sa alerge sa nu spun de Daouda care a inceput sa ma scoata din sarite <_< . Nu stiu cum e posibil ca in meciul cu Rapid sa alerge de mancau pamantul iar cu alte echipe alearga asa de forma. Pai nu e de mirare ca suporterii sunt suparati si vin doar la meciurile cu echipele mari ca numai atunci pot sa vada FOTBAL ca in rest ce sa vada mortaciunile cum alearga si cum fac greseli BANALE !!!!!!!!!! :angry: :nashpa:

habbib
07-11-2004, 04:12 PM
era de asteptat evolutia craiovei,sunt pur si simplu penibili,altceva nu mai spun..iasu a batut la brasov(ma bucur pentru popa),cred ca dj mozart e in extaz ;) poate se salveaza astia,anu asta o sa fie o lupta apriga pentru retrogradare,sunt curios care vor fi cele 3 "norocoase" :D

Tuby
07-11-2004, 05:13 PM
Craiova a avut prestatii bune cu echipe tari daca nu luam in considerare evolutia contra Stelei ;)
Din punctul meu de vedere Craiova este in sezonul acesta un candidat serios la retrogradare...si in modul in care joaca...una buna -> 3 rele nu cred ca va avea sanse de salvare...

DarkComy
07-11-2004, 05:42 PM
cu Steaua e de admirat ca la scorul de 3-0 si cu un om eliminat am atacat si nu ne-am retras in aparare :)

Sirius
07-11-2004, 08:22 PM
Brasovu' se pare ca merge pe principiu' una calda, una rece. Ar fi bine sa fie asa fiindca urmeaza meciul cu Steaua...
Cat despre meciul cu Poli au avut Iesenii un noroc...Ce sa faci, Brasovu' a avut 20 de ocazii si a bagat un singur gol, Poli 2 si 2 goluri. Asa-i fotbalu, bravo lor!

Scoutnight
07-11-2004, 08:51 PM
Is curios cat de corect va juca Steaua cu FCM Bacau... <_< <_<

Time2Chill
07-11-2004, 10:18 PM
Kre'k s-a jucat corect

PATETIC
ASA se poate caracteriza jocul stelei :nashpa: :nashpa: :nashpa:
Nu zic k jucatorii au gresit mai mult decat de obicei, dar Zenga iar s-a apucat de experimentat :kkt:
*Sa nu joci nici cu Radoi nici cu Ghionea :kkt:
*a bagat 3 bacauani titulari, lucru care nu se face,chiar dak au jucat bine, sa intamplat k la pitesti :kkt:
*iar l-a pus pe Dica pe dreapta, si steaua n-a avut decat pe ogararu pe flancu drept :kkt:
*a pus in teren, din min 1 3 fotbalisti care joaca in aceeasi suprafata, si nici pe stanga nu s-a facut nimik :kkt:
*si bomba de final a scos un fundas si a bagat un atacant, jucand cu 3 fundasi :kkt:

acu iar debiteaza prostii C Dinu la min 91 , asta cand zice ceva porneste de la geneza `

yahoo
07-11-2004, 10:23 PM
steua nu merita egalul. Pacat de jukatorii Bacaului care s-au batutut ca nijte eroi. Pacat Pacat Pacat. Nu meritau :(

dj-cata
07-11-2004, 10:55 PM
Caut_funda?i@ando.ro ...ia vedeti care aveti niste fundasi buni la hattrick sa ii dati si lu ando sa ii bage la dinamo ? :D

steaua a jucat din nou prost dar e bine ca pe final a reusit sa aduca in egal nesperat la felul cum a jucat. cel mai e important e ca suntem inca pe primu loc cu un joc mai putin

habbib
08-11-2004, 08:17 AM
bulanoi mare a avut steaua ;) pacat ca nu a castigat bacau,da las ca e bine si asa,etapa asta a fost perfecta pentru rapid,toate echipele din fata ba au facut egal,ba au pierdut(dinamo :lol: )sa speram ca o sa o tina tot asa si rapidu sa mai inceapa sa castige si afara,ca acasa nu e de ajuns :angry:

DarkComy
08-11-2004, 09:27 AM
ma si National si Steaua au avut bulan ca s-ar fi alaturat si ele lui Dinamo

RaPiDuTz
08-11-2004, 01:22 PM
in giulesti au complicat arbitrii meciul... (craciunescu asta... :injur2: ) primul gol a lu Arges a fost din offside, al 2-lea galben pentru Ilyes a fost gratuit pt ca nu el la atins pe ala si am auzit ca primu galben pt constantin a fost si ala dat f usor...

Nico trebuie la nationala !

stefan
08-11-2004, 03:42 PM
Originally posted by Sirius Black@Nov 7 2004, 09:22 PM
Brasovu' se pare ca merge pe principiu' una calda, una rece. Ar fi bine sa fie asa fiindca urmeaza meciul cu Steaua...
Cat despre meciul cu Poli au avut Iesenii un noroc...Ce sa faci, Brasovu' a avut 20 de ocazii si a bagat un singur gol, Poli 2 si 2 goluri. Asa-i fotbalu, bravo lor!
care doua ma, ca au fost mai multe, am mai avut si un gol anulat ca era din offsaid, daca vreio sa ne vezi toate ocaziile citeste www.ziaruldeiasi.ro oricum pana la urma cele 3 pucnte conteaza :D

Scoutnight
08-11-2004, 04:18 PM
Daca pierd sau sunt incurcate marile echipe romanesti inseamna ca acest campionat se joaca pe teren. Imi place (desi sunt dinamovist) sa vad cum marile echipe sunt incurcate de astea mai mici.

Floyd
09-11-2004, 04:50 PM
Foarte posibil ca Radoi sa fie transferat la Inter Milano in aceasta iarna pentru suma de 3 milioane Euro

Time2Chill
09-11-2004, 08:31 PM
AM vazut si eu la stiri faza cu radoi, da nush.............. pe de-o parte mi se par bani putini, fata de ce se vehicula in iarna trecuta, da avand in vedere, k el nu prea a mai jucat............ mi se pare o afacere buna, dar nu cred k pleaca cel putin pana in vara :mishto:

Floyd
09-11-2004, 09:42 PM
Si eu cred ca sunt bani putini. Macar 4 milioane sa fie si ar mai merge.

wwd
09-11-2004, 09:50 PM
Eu cred ca ar trebui sa se duca la Inter si pe gratis daca ar fi o oferta. Radoi nu merita sa stea in Romania, ii trebuie o echipa buna din Europa si o sa poata deveni chiar cel mai tare jucator roman.
Or fi bani putini 3 mul. pt Radoi, da` daca nu se duce la Inter, Romania are de pierdut.

dj-cata
09-11-2004, 11:52 PM
eu zic ca gigi si-a dat seama ca radoi are ceva serios la genunchi si incearca sa il vinda acum cu orice pret pt a recupera ceva din bani :P

Time2Chill
10-11-2004, 11:56 AM
cata, s-ar putea sa ai dreptate, cred k radoi se va opera si uite cum steaua a jucat un tur intreg fara Radoi, s-a vazut lipsa sa in aparare, da' dupa ce a venit baciu si a iesit falemi, nu prea au mai fost probl, da de........ trebuia sa-l bage zenga pe falemi :fotbal:

vali16_84
10-11-2004, 12:06 PM
lol cata :lol:
Am auzit acum la tv ca Radoi va pleca in iarna la Inter...imi pare rau intr-un fel, dar ma bucur pentru el...cred ca va ajunge cel mai bun juc. roman :mishto:

Time2Chill
21-11-2004, 09:56 AM
steaua a castigat aseara cu 3-2, :mishto: singuru lucru bun e k steaua a castigat si e pe locu 1, la ambele goluri luate de steaua, radoi a cam gresit :angry: si sincer imi pare rau de hamutovski, cred k asta a fost ultimu meci in care l-a jucat la steaua :nashpa: da a cam gresit la golu 1

Floyd
21-11-2004, 12:57 PM
Hamutovsky a fost oarecum pacalit de faptul ca avea om in fata care ar fi putut relua centrarea. Numai ca mingea a ajuns la jucatorul care venea din urma si a fost prins pe picior gresit iar golul al doilea al brasovenilor a venit dintr-un sut imparabil al lui Buga, lasat nepermis de liber in careu. Mi-ar parea foarte rau daca ar pleca Hamutovsky. S-a vazut clar aseara ca avut cateva interventii foarte sigure la baloanele aeriene, dorind parca din tot sufletul sa arate ca si-a recapatat siguranta.
Dorinel Munteanu - un jucator de care Tata Puiu uitase, a fost cel mai bun de pe teren. Coautor al tuturor celor 3 goluri, Dorinel a lasat impresia ca nici nu are nevoie sa se deplaseze prea mult in teren pentru a fi un jucator de baza al echipei!
Sunt foarte bucuros pentru el si pentru faptul ca Steaua are marea onoare ca Dorinel Munteanu sa joace la aceasta echipa pana la finalul carierei lui, o cariera a unui fotbalist si a unui caracter admirabil !

vali16_84
21-11-2004, 12:58 PM
bine ca a castigat...eu am vazut doar prima repriza..ca am fost la munca si a trebuit sa plec acasa..si n-am mai vaz. repr. a doua...pacat ca s-a accidentat Martin Tudor, sper sa nu fie ceva grav... imi pare rau pt. Hamutovski da nu stiu ce are...sper sa-si revina cat mai repede..avem nevoie de el...
asa e Dorinel a fost cel mai bun juc. de pe teren...in meciul cu armenia trebuia sa fie titular, el si inca vreo 4 jucatori(Contra,Adi ilie etc.)...daca erau ei in teren am fi castigat fara probleme..bine macar ca am scapat de iordanescu..

stefan
21-11-2004, 05:37 PM
Poli Iasi - Poli Timisoara 3-2 (1-1) Meciul a avut de toate, gol anulat aiurea pt ieseni, om eliminat corect de la timisoreni in minutul 17, penalty transformat de Miclea, ratare cu poarta goala a lui Balba, sut in portar a lui Pacurar, penalty acordat gratuit timisorenilor in minutul 94 (probabil in compensatie pt omul in minus) si asa Poli Iasi urca pana pe locul 12. :mishto:

habbib
21-11-2004, 09:34 PM
ionutz popa oleeeeeee si poli se afunda din ce in ce mai mult in zona din care probabil nu va mai scapa,imi pare rau pentru ei,pacat pentru suporterii aia care la 1-8 cu steau stateau in ploaia rece si strigau din toata puterea "timisoara,timisoara"..rapidu,aoleu,sa nici nu mai aud de ei,sa le fie rusine,daca am facut bine socoteala ,pana acum doar 4 puncte din deplasari,si alea la iasi si cluj,halal echipa..

wwd
21-11-2004, 09:41 PM
5 puncte a luat Rapid in deplasari, 1p si de la Apulum
Cred ca ar trebui sa facem asa: acasa sa ne antreneze Lucescu Jr si in deplasare altcineva, ca altfel nu gasesc solutia...si ar trebui sa-i mai dea Mircea Lucescu cateva sfaturi lu` fie-su, poate face ceva...

DarkComy
21-11-2004, 11:17 PM
Desi sunt sigur ca multi veti critica cei voi zice acum , eu sunt de parere ca suporterul care i-a aruncat fularul cu , culorile ALB-ALBASTRU in fata lui Niculescu a facut o chestie buna ;) , deoarece va zic sincer ca Niculescu a cautat-o cu lumanarea , cu afirmatii ca "ma aseman cu Figo " pai daca se aseamana merita acelasi tratament sau cu afirmatii de genul " daca inca ma urasc inseamna ca m-au iubit mult " :angry: . Ce naiba se umple in pene ca e curajos ca nu ii e frica de Craiova , face glume pe seama suporterilor dar cand ajunge la stadion ii e frica sa iasa pe teren sa verifice starea gazonului

FELICITARI SUPORTERULUI !!!!!!!!! :mishto: :mishto: :bere: :bere:

Niculescu sa nu uite ca daca nu era Craiova el ar fi fost un NIMIC !!!!
Niculescu-le sa nu mai calce pe la Craiova !!!!!!!!!!!! :angry:

FELICITARI jucatorilor U Craiova care au jucat cu daruire chiar daca nu au castigat !!! :bere:

P.S. Imi pare rau dar nu pot felicita pe Dinamo pt victorie deoarece orgoliul e prea mare !!

dj-cata
22-11-2004, 12:07 AM
ce sa feliciti pe dinamo ? dinamo nu a jucat nimic....a avut un mare bulan a avut o singura ocazie si a dat un gol iar craiova a ratat atatea...asta e ... azi craiova a avut un mare ghinion

in locu suporterului ala puneam o piatra in fularu ala :D ... si pe langa asta ii mai si dadeam una la mihalcea....vedeta de serie B ...dar e bine ca mihalcea a luat ceva picioare :D

oricum steaua e la 5p de dinamo si cu un meci mai putin asa ca sunt prea jos acum ca sa imi fac griji ...steaua are meciuri mai importante acum....cupa uefa...alea alea....dinamo are antrenamente...intense...pt a pregati meciul cu pitestiul :P

http://www.gsp.ro/files/public/video/Supor...20craiovean.wmv (http://www.gsp.ro/files/public/video/Suporter%20craiovean.wmv) - luati de aici si va bucurati :P

DarkComy
22-11-2004, 12:13 AM
ma parca fapta suporterului mi-a mai luat din supararea faptului ca am pierdut meciul
Eu vroiam cam 60% sa batem pe Dinamo si 40% sa ne razbunam pe Niculescu :mishto:

Ai dreptate Dinamo nu a jucat nimic dar a avut bulan ata ete noi am avut ghinion :(

Cand am vazut suporterul pe teren speram sa il loveasca cu pumnul sau sa arunce ceva mai greu in el dar si fularul este un gest foarte MISHTO , poate chiar o piatra infasurata in fular :mishto:

FORZA CRAIOVA !!!!!!

Blue
22-11-2004, 12:56 AM
Dansand cu caini...ne-am imblanzit ei pe noi fara sa arate mare lucru. Un sut al acestui fio di putana, care uita ca acum cativa ani batea mingea prin Sineasca cu rromani si un gol norocos al lui Margaritescu. Atat a aratat dinamo. Am dominat meciul , dar cu o tactica dezastruoasa am ramas doar cu baloanele trimite catre Njock, care a facut no joc din nou plus cu ratarile exasperante ale lui Moti si Lutu. Ma bucur ca de data asta suporterii au fost aproape de echipa si unul dintre ei ia dat o pedeapsa usoara pt sedintele de mancat de kkt care se regaseau in ziare si pe tv. Vedeam si ceva sange daca idiotul de Iordache, vazand ca nu are sanse cu mingea a luat postul de bodyguard. Bv tata! Vezi ca e cautata meseria, inalt si prost asta se cere, de crescut nu maki cresti, dar ai alte calitati...

DarkComy
22-11-2004, 09:06 AM
Ce zice www.gsp.ro :

" ''O să intru pe teren şi o să-i arunc fularul alb-albastru al Universităţii ?n ochi! Nu-mi pasă de consecinţe'', se lăuda suporterul la pauză.

Planul a fost minuţios pregătit, ?ntruc?t individul ?şi luase ?n prealabil o vestă de fotoreporter pentru a fi mai aproape de ţintă. ?n minutul 81, c?nd meciul era ?ntrerupt, ''Poştaşul'' a zbughit-o din spatele porţii lui Guso. Ţinta sa, Niculescu, era la 25 de metri de poartă, dinamovistul fiind chiar l?ngă Marius Iordache. C?nd atacatorul mai avea cinci metri p?nă la el, fotbalistul din Ştefan cel Mare a simţit că este vizat. A dat să fugă, dar ''Poştaşul'' a apucat să-i arunce fularul alb-albastru ?n ochi, ca semn de dispreţ. Aşa cum păţise şi Figo anul trecut pe Nou Camp, ?nsă atunci portughezul lui Real Madrid a fost atacat cu un cap de porc!

Imediat, Mihalcea a sărit cu picioarele pe individ, moment ?n care s-a produs o ?nvălmăşeală de nedescris. ''Poştaşul'' a fost luat pe sus de patru oameni ai forţelor de ordine, scos ?n afara stadionului şi băgat ?ntr-o dubă a poliţiei, unde a fost bătut crunt, primind mai multe lovituri ?n burtă, care nu lasă urme. La sf?rşit, suporterul a fost amendat cu 15 milioane de lei. "

Nu mi se pare corect paftul ca a fost batut in duba de politie , ce Mihalcea a fost batut de politie pt faptul ca a intrat criminal cu talpa pe pulpa suporterului ?? <_< :angry:

"M-am speriat puţin, dar nu mi-a fost frică! S-a ajuns prea departe. Chiar ?l ştiu pe cel care m-a atacat. ?mi pare rău de Craiova, dar iar am fost mai buni. Scuze!"
Claudiu Niculescu "

"Regret gestul meu, sper să nu fiu amendat sau suspendat, dar m-am simţit obligat să-mi apăr un coleg"
Adrian Mihalcea

mda <_< BRAVOOO POSTASULE !!!!!!! :mishto:

ReKo
22-11-2004, 09:59 AM
in locu suporterului ala puneam o piatra in fularu ala biggrin.gif ... si pe langa asta ii mai si dadeam una la mihalcea....vedeta de serie B ...dar e bine ca mihalcea a luat ceva picioare biggrin.gif

looooooooooooooooooolz
asta-i buna :lol:

Blue
22-11-2004, 03:38 PM
RESPECT "POSTASU'" !!! nico se caca pe el de frica , nu mai stia ce sa faca, se blocase noroc cu "taranul" , acum inteleg de ce i s-a pus porecla asta.

DarkComy
22-11-2004, 05:48 PM
"Poştaşul" ?l dă ?n judecată pe Mihalcea

Ovidiu Todoran, suporterul craiovean poreclit "Poştaşul", care a intrat pe teren ?n timpul meciului Universitatea - Dinamo, 0-1, a anunţat că ?l va da ?n judecată pe Adrian Mihalcea pentru faptul că jucătorul dinamovist l-a lovit. "Am fost la spital, am luat certificat medical. ?l voi da ?n judecată pe Mihalcea, voi solicita daune materiale şi, de asemenea, voi cere FRF să ?l suspende. Nu intenţionam să ?l lovesc cu pumnul pe Claudiu Niculescu, ci doar să ?i arunc fularul ?n faţă. ?mi doream de multă vreme să intru pe teren şi să fac un asemenea gest", a spus Todoran

OLEEEEEEEEEEEEEEEE !!! :mishto:

Suporterul craiovean a explicat motivul pentru care i-a aruncat fularul ?n faţă lui Claudiu Niculescu. "Am vrut ca Niculescu să se simtă ca Luis Figo, că tot a spus el că este mai cunoscut dec?t fotbalistul portughez. Niculescu m-a provocat şi eram pregătit chiar să mă şi bat cu el. Oric?nd s?nt dispus să mă lupt cu el, la Craiova, la Bucureşti sau pe teren neutru la Piteşti", a comentat cel poreclit "Poştaşul".
Ovidiu Todoran a fost amendat de Poliţie pentru gestul său cu 15 milioane de lei. "Amenda este foarte mică ?n comparaţie cu dragostea pe care o am pentru Universitatea. ?n 26 de ani am văzut pe viu cel puţin 400 de meciuri ale Universităţii", a adăugat suporterul oltean. :bere: :bere: :da: :cooool:

Sa ceara despagubiri cat mai mari :dansing:

Pentru a demonstra ca suporterii olteni sunt alaturi de Postasu' cei de pe forumul craiova-maxima.ro au decis sa stranga bani pt al ajuta pe Postas in as plati amenda de 15 milioane si pt as plati spitalizarea dupa bataia data de jandarmi . Chiar daca suma stransa nu va fi exact cat amenda gestul conteaza deoarece si gestul lui de la meci a insemnat mult pt noi :mishto: :bere:

Aici puteti vedea un filmulet cu ce a zis Postasu' dupa bataia de la jandarmi CLICK PE MINE!!!!!!! (http://www.gsp.ro/files/public/video/Postasu.avi)

Floyd
22-11-2004, 11:35 PM
Are dreptate Darku' ! Prea se umflase in pene Niculescu si se compara cu
Figo. Acum are motive sa-si dea seama ca acea comparatie nu era una pozitiva. Mai bine ar incerca sa se asemene ca si calitati de fotbalist.
Pacat de acel rezultat. U.Craiova nu merita sa piarda.

wwd
23-11-2004, 09:41 AM
Calitati ale lui Figo? Pai sa vedem: batran, lent, nu da pase si cand le da le da prost, si multe altele de genul asta...
Oricum, poate acum se mai abtine si "Figo" asta de la declaratii prostesti.

Blue
23-11-2004, 11:16 PM
LoL nu exista termeni de comparatie intre Figo si un jucator care nu a facut fata in divizia B in Italia. Nu e mai popular nici decat Figo din Berceni , repartizat pe Bega. Se vede clar in declaratiile lui ca e un prost, cum poti sa te compari tu cu unul dintre cei mai buni jucatori din lume cand tu ii faceai sa tremure numai pe aia din diviziile inferioare din Italia. Mai e si c***a pe dedeasupra, " dupa dinamo , UNIVERSITATEA e a doua echipa din inima mea" , ce s-a intamplat cu STIINTA PANA LA MOARTE? Un om fara persoonalitate si o p***a, incepuse sa fuga cand a venit POSTASU' catre el. Un Oltean adevarat nu ar accepta sa fie umilit in public in felul asta.

DarkComy
23-11-2004, 11:28 PM
Eu nu inteleg deci toti vor sa il scoata basma curata pe Mihalcea aka. TARANU' ( acum am inteles de ce i s-a pus porecla asta).Cu ceva ani in urma in Anglia Cantona ( sau cum se scrie ma rog) a batut un suporter pt ca acesta l-a injurat iar jucatorul a primit ca vreo 20.000 de lire sterline amenda si 6 sau 9 luni de suspendare asta ar trebui sa primeasca si Mihalcea

HUOOOOOOOOOOOOOOO HOTIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!! :injur:

dj-cata
24-11-2004, 03:49 AM
diferenta ...aia a fost in anglia...asta in romania iar mihalcea sunt sigur ca v-a scapa doar cu o amenda. dar lasa ca e bine..pe viitor jucatori pot sa se bata intre ei ca vor lua doar amenzi :D

Blue
24-11-2004, 04:25 AM
Romania, totul se trece cu privirea daca ai scris pe tine rapid, dinamo, steaua.

DarkComy
24-11-2004, 09:34 AM
daca daca se bat jucatori de la rapid , dinamo sau steaua vor primii doar amenzi nu si suspendari dar daca o sa se bata jucatori de la alte echipe vor fi suspendati , amendati , tot PACHETUL !!!! <_< :( :angry:

tobo
24-11-2004, 10:47 AM
Pai, asa se intampla... Pe jucatorii de la echipele mari, ii fac scapati de orice fapta...Ca doar joaca la Steaua, Dinamo sau Rapid...

Blue
24-11-2004, 03:07 PM
Daca mai ai notocul sa fii si de la steaua, se uita totul, fac corle si gigi pe prostii in direct, ma rog jiji nu tre sa se prefaca si gata. Halal tara, halal campionat.

DarkComy
24-11-2004, 05:34 PM
Din cauza criticilor aduse la adresa lui Postasu' suporterii olteni de fe forumul craiova-maxma.ro au trmis acest protest la majoritatea redactiilor mari cu scopul ca vor realiza ca au gresit foarte mult cand l-au atacat pe suporterul oltean

Citez :

" Eroul

Acest mesaj este un protest impotriva modului tendentios in care a fost prezentat de catre presa centrala evenimentul din timpul meciului Universitatea Craiova-Dinamo Bucuresti, din cadrul etapei a XIV-a a sezonului 2004-2005.
Orice asemanare dintre situatia lui Figo si Niculescu este doar de suprafata.
"De unde atata ura?", domnule Ivanovici? Nu este un sentiment bazat pe o cauza banala. Nu e o simpla metamorfoza a iubirii. Este o reactie la modul cum acesta a fost complice la un artificiu care a devalizat si slabit Clubul Universitatea Craiova. S-a vehiculat suma de 1 milion de dolari. Acestia au devenit cu ajutorul lui Niculescu profitul unei singure persoane si nu a clubului, cum era normal. Intelegeti acum domnule Geambasu? Nu, Dinamo nu reprezinta "Complexul provinciei", cum fals explicati aversiunea Craiovei si Timisoarei fata de Dinamo. Aceasta ura este reactia normala impotriva hotiei.
Nu domnule Gabi Safta, stadionul Ion Oblemencu nu a devenit un "loc periculos". Nu e mai periculos decat "Estadio Da Luz", nu este mai periculos decat Bucurestiul sau Timisoara. Va amintiti episodul albastririi figurii lui Emil Constantinescu, nu-i asa? Categoric nu este mai periculos decat un devastat "tramvai al groazei". Despre evenimentul in care suporteri ai echipelor Steaua si Rapid au terorizat calatori nevinovati ai unui tramvai pe strazile Bucurestiului nu s-a facut o emisune speciala!
Protestam impotriva modului cum a fost judecat suporterul Universitatii Craiova, cunoscut sub numele de Postasul.
Nu, nu e eroul nostru, domnule Geambasu, dar nici nu ne dezicem de fapta lui. De asemenea nu acceptam sa fie prezentat prin prisma unor circumstante agravante! Nu exista "daca" domnule Ivanovici. Suporterul nu putea sa aiba cutit pentru simplul fapt ca NU AVEA! Nu il prezentati ca pe un potential criminal! Trebuie judecat exclusiv pentru fapta pe care a comis-o si nimic mai mult. Nu il impovarati cu situatii ipotetice! Nu este mai periculos decat Faur Isaia. Si sigur este mult mai motivat decat "Jimmy Jump".
In cazul Isaia v-ati "ingrozit" de precaritatea sigurantei Presedintelui si ati infierat SPP-ul. Acum va scandalizeaza gestul suporterului.
Nu domnilor! In cazul unui eveniment tragic era vinovata Jandarmeria. Postasu' e vinovat doar pentru ce-a facut, nu pentru faptul ca organizarea a fost defectuasa si un dezaxat ar fi putut patrunde si sa raneasca jucatorii!
Postasu' nu e Gunther Parche!
La fel de periculoasa este acordarea circumstantelor atenuante jucatorului dinamovist Mihalcea. Nu, domnule Radu Naum, Mihalcea nu l-a aparat pe Niculescu deoarece nu a existat un pericol real de care sa-l salveze! A avut un comportament agresiv si nejustificat, raspunzand printr-un gest de o duritate extrema la un act lipsit de violenta. Daca vreti sa cream situatii ipotetice, de ce nu putem gandi ca Mihalcea putea calca cu crampoanele intr-o flegma infestata cu HIV si sa-l contamineze pe suporterul oltean in momentul cand l-a ranit. E o exagerare? Nu! E tot un "daca" sau "poate".
Cum l-ati fi calificat pe, sa zicem, Radu Vasile, daca sarea cu genunchiul in gatul lui Iasia. Nu-i asa ca v-ar fi ofensat actul de substituire a organelor in drept?
Il infierati pe Postasu' dar il aveti de foarte multe ori alaturi pe cel care v-a agresat colegii de breasla! Sa emitem un "poate" cu privire la aceasta obedienta?
Acest gest are o cauza profunda si anume: putredul fundament al fotbalului romanesc care a dus la situatia prin care cluburile mici sunt parazitate de cele mari, nu intamplator, bucurestene.
Va rugam sa reveniti la o atitudine obiectiva si echidistanta.
Nu noi l-am facut erou pe Postasu' ci a devenit erou datorita obscuritatii campionatului autohton de fotbal.
Nu noi suntem cei care il victimizam ci dumneavoastra cei care il rastigniti!
Nu e nationalism, domnule Ivanovici, dar poate deveni daca persistati in a va lasa cuprinsi de "sindromul Bucuresti". "

Moti si Mihalcea au fost suspendati 2 etape fiecare si stadionul suspendat 1 etapa . Acum ma intreb Mihalcea merita 2 etape ca si Moti adika gestul lui Moti a fost la fel de grav ca si cel al lui TARANU' ??? HOTIIII !!!!!!!! :angry:

P.S. Acesta a fost postul 2000 pt mine si totodata ajungerea la nivelul de Legenda :valuri:

Floyd
24-11-2004, 06:51 PM
Mihalcea suspendat 2 etape!

Time2Chill
24-11-2004, 09:37 PM
mi-a placut k si-a luat amenda mai mare de la liga, decat ala de la militie
pun si eu etapele aici k plec d'acas' si nush exact cand vin

14:00 FC BRASOV - CFR CLUJ 0-2
20:00 FC RAPID BUCURESTI - FC SPORTUL STUDENTESC 2-1
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC POLI IASI 1-1
14:00 FC APULUM ALBA IULIA - FC FARUL CONSTANTA 0-1
14:00 CS OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-1
17:00 FCM BACAU - FC NATIONAL BUCURESTI 2-2
20:15 FC DINAMO BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 1-2
17:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC STEAUA BUCURESTI 3-0

DelPiero
25-11-2004, 08:23 AM
Forza Poli Iasi ! Am scapat de la retrogradare ! Suntem pe locul 12 !
:valuri:
:sniper:

mns
26-11-2004, 03:04 PM
Ma da prosti mai sunteti, cum p**a mea ii luati apararea la un tzaran handicapat din galerie si nu unui jucator, vezi doamne acum o sa-l dea in judecata pe mihalcea si u craiova cere suspendarea lui NICULESCU, pai in ce tara p*lii mele suntem, chiar asa ingusti la mine si handicapati putei fi? pai intra un gunoi pe teren, putea sa aiba si grenada in mana si tot jucatorul e de vina? hai sa fim seriosi, la sapa cu toti ca mai mult nu va duce mintea

vali16_84
26-11-2004, 03:22 PM
loooooool :lol: :lol:
pun si eu pronosticurile aici ca vad ca nu ati facut un topic...am pus fara brasov-cfr cluj pt. ca a inceput :P

20:00 FC RAPID BUCURESTI - FC SPORTUL STUDENTESC 1-1
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC POLI IASI 0-0
14:00 FC APULUM ALBA IULIA - FC FARUL CONSTANTA 1-2
14:00 CS OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 2-2
17:00 FCM BACAU - FC NATIONAL BUCURESTI 1-1
20:15 FC DINAMO BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 1-1
17:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC STEAUA BUCURESTI 1-3

DarkComy
26-11-2004, 05:27 PM
Originally posted by mns@Nov 26 2004, 03:04 PM
pai intra un gunoi pe teren, putea sa aiba si grenada in mana si tot jucatorul e de vina?
Ma dar de ce tot prespune-ti daca avea o piatra , daca avea un cutit , daca avea un pistol , daca avea o grenada .................. <_< , Suporterul lui Barcelona care i-a aruncat steagul lui Figo in fata , la el nimeni nu a inceput cu faze ca daca avea....... acolo nu a fost atat de mediatizat cazul . De ce la acel meci nimeni nu a sarit sa il bata pe suporter ma refer la vreun jucator :angry: ?? Multi zic ca Mihalcea a fost pedepsit prea asupra in comparatie cu suporterul vreti sa comparam ??? k.

Mihalcea
- suspendat 2 etape
- 400 Euro ( mda la ce salariu are <_< )

Postasu' :mishto:
- interdictie pe stadion 5 ani
- lovitura criminala a lui Mihalcea
- 15.000.000 LEI
- BATAIA data de catre jandarmi
- costurile de spitalizare

Moti pt gestul sau a primit 1 etapa sau 2 iar Mihalcea pt gestul sau 2 etape mie nu mi se pare corect <_<
La judecarea cazului cei care au luat decizia au zis ca au judecat doar gestul nu si consecntele , pai daca ala ajungea cu piciorul pe ORGANISMUL DE REPRODUCERE :D si omul numai putea face copii tot aceeasi pedeapsa nu ?? :angry: <_<

stefan
26-11-2004, 05:28 PM
Originally posted by DelPiero@Nov 25 2004, 09:23 AM
Forza Poli Iasi ! Am scapat de la retrogradare ! Suntem pe locul 12 !
:valuri:
:sniper:
mai sunt 16 etape in care orice se poate intampla. daca in ultima etapa suntem peste linie atunci poti spune ca am scapat :P

habbib
26-11-2004, 05:45 PM
20:00 FC RAPID BUCURESTI - FC SPORTUL STUDENTESC 2-1
14:00 FC GLORIA BISTRITA - FC POLI IASI 2-0
14:00 FC APULUM ALBA IULIA - FC FARUL CONSTANTA 1-1
14:00 CS OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
17:00 FCM BACAU - FC NATIONAL BUCURESTI 1-0
20:15 FC DINAMO BUCURESTI - FC ARGES PITESTI 2-0
17:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC STEAUA BUCURESTI 0-2

mns
26-11-2004, 05:58 PM
cine l-a pus pe ala sa intre pe teren, pai o sa ajungem ca intru la tine in casa si daca ma lovesti te dau in judecata si ajungi in puscarie, mai scutiti-ma ca daca se intampla asta la dinamo era rau, toti cei 10 neuroni din oltenia faceau o noua revolutie, sunteti culmea, la limita inteligentei...

DarkComy
26-11-2004, 07:15 PM
1. acum daca intri peste mine in casa am voie sa te omor :P
2. si asa Mihalcea a scapat prea ieftin ( Daca Mihalcea calca in vreo flegma cu HIV si il zgaria pe suporter pe picior , NAAA acum presupun si eu cum presupuneti voi la faza cu daca avea o grenada , piatra , pistol ,cutit etc. )

Blue
26-11-2004, 10:43 PM
Spuse "suporteru" care merge la meci ca la teatru si e cu echipa numai la bine, si nu la rau. E normal sa tii se para ciudat ca o persoana sa iubeasca un club atat de mult incat sa riste sa primeasca o amenda de 15 mil, o bataie pe cinste de la gabori si sa nu poata intra 5 ani pe stadionul unde se simpte ca in Rai. Continua sa mananci seminte si bati din palme din 20-20 min, fotbalul se traieste din plin nu se urmareste ca la teatru.

mns
26-11-2004, 11:51 PM
EU nu iubesc nici o echipa de fotbal, ma pish si pe steaua si pe uta, poa sa castige oricare orice, fotbalul e un rahat, cand ajungi sa iubesti o echipa de fotbal esti un om de nimic, un gunoi al societatii, un om limitat, o epava sociala, pentru ca exista lucruri mult mai importante decat "iubirea" pentru niste jigodii, analfabeti si betivi

DarkComy
26-11-2004, 11:54 PM
ma in primul rand iubesti clubul si culorile lui nu toti mercenarii din echipa , eu nu il iubesc pe mercenarul de Njock sau Daouda . Iubesti adevaratele vedete care si-au dat viata pe teren pt club si pt culori . La viata amarata din Romania macar sa aiba omul o pasiune un hobby

mns
27-11-2004, 12:53 AM
nu iubesc nici culorile si nici clubul, m-am saturat sa ma ascund in spatele unor lucruri de nimic, p**a mea am lucruri mult mai importante pe cap decat sa stau sa ma enervez sau sa ma bucur ca un club sau altul castiga azi sau nu, mie nu-mi iese nimic din asta

PS Blue, da eu ma duc ca la teatru pentr ca vreau sa vad spectacol nu sa imi masor p**a cu alti betivi, stirbi si analfabeti

Blue
27-11-2004, 01:51 AM
O fii unii analfabeti , betivi, drogati s.a.m.d. dar de masurat de p**a nu am auzit sa e intample in galerie :D . Inca odata se interpune felul in care gandim, nu poti putem fii la fel , dar te intreb oare ce poti sa vezi pe un stadion de fobal de la noi, singurul spectacol din pacate e in tribuna, asta e campionatul nostru e unul slab, si fotbal de calitate vezi mai rar. Lasand deoparte dragostea mea pt steaua, nu te poti numii suporterul unui echipe cand iti e rusine de ea. Ori tii cu ea pana la moarte, ori deloc. Si ce preferi sa stai langa incultii din peluza si sa strigi la unison cu cateva mii de oameni sau sa stai langa niste mosi plictisiti si perversi care injura mai mult decat ultras ghencea, boys, Sezione la un loc?

dj-cata
27-11-2004, 11:36 AM
blue ai grija ce vorbesti de steaua..la noi miroase a primavara europeana..titluri...nu mai vb de craiova si steaua in aceeasi propozitie ca e rau :D

wwd
27-11-2004, 12:12 PM
Ma, cel mai vinovat este suporterul, ca a intrat pe stadion. EL a incalcat primul regulile, e adevarat ca si Niculescu o merita, dar exista si alte moduri mai decente de a-i arata ca greseste. Mihalcea a sarit in apararea coechipierului sau, el nici nu stia ce are postasu` in mana, putea fi orice. Mihalcea s-a gandit ca poate fi o piatra ceva, NU EU am presupus, ci el. Mi-a placut de craioveanul care a sarit sa-l opreasca pe Postas, in schimb gestul celuilalt craiovean, Moti cred, nu poate fi de explicat. Dimpotriva, el trebuia sa sara sa-i mai dea un sut idiotului ala care se crede in Spania.
Pedepsele care s-au dat mi se par corecte, Postasul trebuia sa se gandeasca inainte sa intre pe teren (presupunand ca are creier), Mihalcea totusi a lovit un om, iar Moti la fel.

mns
27-11-2004, 01:46 PM
De ce o merita niculescu? daca eu zic ca seman cu figo tre sa vina un aiurit sa-mi dea cu un fular in fata, eu il instig? daca eu zic ca seman cu Kenedy si ma impusca unu in cap tot eu sunt ala vinovat, nu el ca e tampit? Scutiti-ma cu aburelile astea si cu impresile astea tampite de ultrasi, fotbalul e un spectacol la fel ca si teatrul... asa ca repet, scutiti-ma

Blue
27-11-2004, 03:03 PM
Fotbalul e un spectacol , dar nu si la noi cand vezi pe gloria ca vinde meciuri, sau otelul ca sta cu curul in poarta. Stai linistit mns, esti inafara oricarui pericol, ca sa iti arunce unu' un fular in fata ,trebuie sa fii fotbalist.

"Dimpotriva, el trebuia sa sara sa-i mai dea un sut idiotului ala care se crede in Spania."

Mah idiotul asta cum ii zici tu are curajul sa-si exprime parerea, cand un jandarm ii spune sa taca, nu baga capul intre umeri si spune, "da domn sef" ii raspunde cu atitudine stiind ca poate sa o incaseze . Are tupeu deci are ce multora le lipsesc, COAIE.

Pt restul baietiilor care sar in cur de zici ca la impuscat Postasul pe nico ***** minune , duceti-va oameni la tenis, acolo intradevar e interzis sa faci galerie, nu intra nimeni pe teren , un streaker poate dar in tara sunt slabe sanse. Acolo aplaudati , e voie buna, e si spectacol.

mns
27-11-2004, 03:24 PM
Si la fotbal e interzis sa intrii pe teren, stadionu nu e al lui sa mearga si sa faca ce vrea pe el, el are coaie sa-si exprime parera, ce parerea pulii e aia, cuii ii pasa de parerea lui, pe cine misca el daca face ceea ce face? nu vad nici un rost

stefan
27-11-2004, 04:18 PM
Gloria Bistrita - Poli Iasi 2-2 (1-2), i-am condus de 2 ori da ne-au egalat, oricum daca dinamo bate diseara pe arges terminam tutul pe locul 11 (mai sunt meciurile Apulum - Steaua si Poli AEK - Sportul, da nu cred ca Apulum sau Sportul pot invinge)

Time2Chill
27-11-2004, 06:21 PM
despre subiectu cu suporteru nu prea am comentat, k n-am avut chef, da zic acu in incheierea subiectului. suporteru treaba lui...... a intrat cu un fular si i l-a aruncat in fata...... au mai facut si altii acelasi lucru, jucatorii n-au ripostat si povestea s-a incheiat in scurt timp. Am tot vazut reluari despre faza asta si mihalcea ar fi putut si trebuia sa se opreasca pt k suporteru fusese oprit deja de iordache(de la craiova), deci nu mai exista posibilitatea sa-i dea vre-una lu niculescu, iar despre suspendare eu zic k e putin................. pt lovirea unui suporter care i-a aruncat in fata un suc, jucatoru' care l-a batut a fost suspendat pana la sfarsitul campionatului in NBA, si altii au mai primit suspendari care au lat parte la bataie

DarkComy
27-11-2004, 06:28 PM
ma bucur ca Time2Chill imi da intr-un fel dreptate :D :mishto:

wwd
27-11-2004, 10:13 PM
Originally posted by dj_mozart
terminam tutul pe locul 11mda, asa e :D

Oricum, ca altii au facut, ca altii n-au facut, ca putea avea un cutit sau ca nu, lucrul a fost consumat iar pedepsele luate au fost corecte (noi nu suntem in NBA si nici in Spania, nu se poate face comparatie cu asa ceva).

Cat despre Dinamo, care tocmai a batut...observ ca se descurca baietii foarte bine cand joaca cu echipe mai slabe din Divizia A. Insa cand dau de o echipa mai tare, isi iau bataie (Steaua, Rapid, National, Farul, Partizan...)

dj-cata
28-11-2004, 12:14 AM
eh.dinamo a facut un blat mic si au vrut sa il lase pe grigorie sa dea 3 goluri pt ca sigur vor sa il vinda in iarna si au stiut ca e unu din koln in tribuna :P

maine steaua joaca cu rezervele la poli si daca bate face 5p de locu 2 cu 1 meci mai putin

Time2Chill
28-11-2004, 10:26 AM
nush ce se va-ntapla azi, da' meciu de aseara a fost sublim.
jucatorii de camp ai lui FC arges au fost k si inexistenti, noroc cu coman, k scoru prindea proportii foarte mari dak nu <_<
cand i-am zis lu Liviu k dinamo, n-o sa bata am uitat k moldovan e dinamovist si k dak se dau bani, in romania se pot pierde meciuri :angry: mi s-a parut jocu unei marrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiii rusini, oare de ce cu rapid si mai ales cu steaua totul a mers???????????????????????
Rusine FC Arges, dupa cum joaca chiar merita sa joace in B

vali16_84
28-11-2004, 11:03 AM
dinamo ca si anul trecut a facut un blat ca sa treaca pe locul 2, anul trecut au trecut pe 1, sa speram ca au facut doar blatul cu fc arges..sa nu fi cumparat si arbitrul..pe Balaj..cum a facut anul trecut la meciul farul - Steaua...

gazeta sporturilor:
Delegarea lui Balaj ironizată de MM Stoica

Ca şi anul trecut, Steaua va fi arbitrată de Cristi Balaj ?n ultima etapă a turului. "Centralul" din Baia Mare a greşit ?n sezonul precedent ?mpotriva Stelei la meciul cu Farul, scor 1-2. Roş-albaştrii au pierdut atunci primul loc ?n clasament, motiv pentru Mihai Stoica de a ironiza delegarea lui Balaj la partida de astăzi. "Sper ca la acest joc să nu se ?nt?mple nimic pe frontul de vest, pentru că anul trecut s-a petrecut pe frontul de Est, la Constanţa", a declarat MM. Balaj va fi pentru prima dată ?n cariera sa de arbitru la un meci ?n Timişoara. "N-am oficiat niciodată ?n acest oraş, deşi mi-am dorit tot timpul, datorită publicului de acolo", a declarat Balaj. y Dan Udrea

Momentul adevărului

Dinamo ? FC Arges ne-a reamintit de ce fotbalul romanesc a ajuns in aceasta mizerie. Pentru ca ani de zile, meciuri precum acesta de aseara au fost tolerate de sefii fotbalului romanesc. ?Ciinii? aveau nevoie de o victorie la scor pentru a urca pe locul 2 si au obtinut-o pentru linistea orgoliului murdar al conducatorilor din Stefan cel Mare ajutati de niste pitesteni cu iz de sluga, nu de fotbalisti. Reactia lui Dumitru Dragomir sau Mircea Sandu in urma partidei Dinamo ? FC Arges ne va lamuri daca se va schimba ceva in fotbalul romanesc

Ratonu
28-11-2004, 02:23 PM
BATAIE DE JOC! :nashpa:

dj-cata
28-11-2004, 04:18 PM
da...dinamo si blaturile ei din ultima etapa. eu chiar nu ii inteleg pe porcea and Co...in fiecare an fac la fel.castiga un campionat mincinos si plin de blaturi ies in europa si se lovesc ca de un zid de primul adversar intalnit pe cand altii termina pe 2 si sunt aproape de primavara europeana...

oare ce s-ar fi intamplat daca dinamo nu ar fi existat ? ..probabil ca acum am fi avut cel putin o echipa in liga campionilor si vreo 3 echipe in cupa uefa...

RaPiDuTz
28-11-2004, 05:38 PM
"Bine că n-a fost nevo-ie de un 10-1 ca prin anii '60, cu Steagul Roşu", a reactionat presedintele rapidist Dinu Gheorghe
bine zis... <_<

in fine...poate o sa joace fotbal Rapid si in deplasare ca sa ii batem si in fosta groapa de gunoi :crazyboy:

ah...si btw cata, mai bine nu ar fi existat nici steaua :P ce nevoie aveam noi de cele 2 clone comuniste care sa desfinteze echipa de traditie ? pf

Blue
28-11-2004, 05:57 PM
Cata inca odata iti atrag atentia, numai eu ca fan al Stiintei si R ca fan al rapidului, 2 echipe defavorizate de comunisti avem voie sa spunem ca dinamo&steaua sunt echipe care au facut rau campionatului romanesc. Tu esti acum in faza de rade ciob de oala sparta.

Time2Chill
28-11-2004, 06:11 PM
lamuriti-ma si pe mine cu ce a facut steaua rau fotbalului romanesc, cu cupa ECC?? su supercupa?????????, cu calificari consecutive in ECC????????
NU MAI ZICETI DE STEAUA, CEL PUTIN IN MOMENTU DE FATA, CA SA DEMONSTRATI CA STITI SA SCRIETI, dupa cum zicea zenga :ph34r:

dj-cata
28-11-2004, 07:06 PM
blue din cate imi aduc eu aminte steaua a renuntat la practicile comuniste de foarte multi ani....dinamo a uitat si face asta in prezent.

blue spune-mi si mie :
1 pe ce loc e craiova ?
2 cu cat a ajutat ceausescu pe steaua sa ajunge in 2004 in primavara europeana dupa 12 ani ?

p.s. si inca ceva...poate ar trebui sa va mai uitati si la meciuri adevarate ca vad ca pe unii ii "tampesc" meciurle din campionat....de preferinta ar fi meciurile din cupa uefa unde joaca doar echipele adevarate

RaPiDuTz
28-11-2004, 07:07 PM
nu am zis ca a facut rau fotbalului Romanesc in mod direct...dar nu e corect sa desfinteze echipe de traditie care cine stie...poate puteau face mai mult bine fotbalului romanesc...sa nu mai zic ca a afectat si alte echipe

wwd
28-11-2004, 07:44 PM
dj-cata iti raspund yo la intrebarile alea:
1. Craiova e pe 15 :lol:
2. Ceausescu nu-i singurul comunist din lumea asta, insa nu-s de acord nici cu faptul ca Steaua a facut rau Romaniei. Decat poate prin cumpararea, alaturi de Dinamo si Rapid, a tuturor jucatorilor valorosi din Divizia A. Iar acest lucru impiedica dezvoltarea celorlalte echipe. Dupa aia se mira lumea de ce doar aceste 3 echipe castiga campionatul. FC National insa face un bine fotbalului romanesc, fiindca cumpara mai mult stranieri decat romani, stranieri care confirma, astfel ridicand un pic valoarea fotbalului din Romania.

P.S. Steaua a facut egal cu Poli, era si normal, jucatorii erau obositi, asa ca inca se mai joaca titlul. Steaua sa-si vada de treaba ei in Uefa, iar campionatul sa-l lase pt. altii :D

Blue
28-11-2004, 08:21 PM
LoL auzi cumparat, cu forta poate. Cate campionate&cupe ati castigat si voi si dinamo cu ajutorul comunistilor? Cati jucatori ati furat cu ajutorul oamenilor lui nea nicu. Cate rezultate de 9-0 ,13-1 ati facut pt a castigat campionate deorece erati la egalitate de pcte cu diferite echipe. Cati jucatori ati terminat pt ca nu au acceptat sa semneze cu voi. Nu stiu fratiilor, poate va-ti nascut dupa anii 90, sau poate ati ramas cu impresia ca vremurile post decembriste erau vesele si placute, chiar haiaoase ca doar aveam desenele alea cu lupul cel negru si iepurasul parca. Si dupa 90' lucrurile in fotbalul romanesc nu s-au schimbst prea mult, jucatori luati peste noapte cu contracte false , echipe intregi mutate in bwukale d.c. , arbitri manjiti, blaturi, suspendari ridicate and shit. Bv voua ca jucati in uefa, sunteti cei mai tari din toata competitia si daca nu castigati cupa inseamna ca vine sfarsitul .

Time2Chill
28-11-2004, 10:39 PM
echipe intregi s-au mutat si acu... si nu sa-ntamplat nimic, da' acu sincer, va inteleg k sunteti ofticati rau de tot pe performantele stelei si cele actuale, si cele din trecut, si eu as fi in locu vostru
da iar ziceti ma, despre niste chestii pe care le-ati mai zis de atatea ori, lucrur care,majoritatea, s-au intamplat inainte de a se naste multi de pe forumu asta, dak nu-i lua cu forta, ii luau cu bani cum se iau acu, si echipele mici tot in p@@a goala ramaneau :ph34r:

dj-cata
28-11-2004, 10:55 PM
blue - ai grija ca ai gresit putin timpu...tu traiesti in trecut..ai grija ca e de rau...suntem in 2004....a trecut de mult 1900 toamna de care vb tu dar ceva a ramas la fel....craiova joaca la fel de penibil iar steaua in fiecare an reprezinta cu succes romania in cupele europene

RaPiDuTz
29-11-2004, 05:56 PM
lasa ca joaca penibil tot din cauza stelei si MAI ALES a lu dinamo... <_< astea sunt chestii recente chiar
in fine...vad ca va place sa va laudati cu ceva ce ati furat...t2c, d`asta ma oftic

DarkComy
29-11-2004, 05:59 PM
si Dinamo si Steaua au in palmares titluri de campioana castigate pe nedrept !!!!!! HUOOOOOO :P <_<

habbib
29-11-2004, 06:19 PM
lasati-o balta cu certurile astea fara rost,ca oricum nu o sa ajungeti la o concluzie sau o cale de mijloc,mai bine si-ar vedea fiecare de echipa lui si gata,ca asa incep si eu cu ce blat a facut dinamo,sau mai stiu eu ce si cand incolo can ma uit la mine in ograda,vad un mare rahat,o echipa nu e in stare sa castige de etape bune(red ca pot sa le numar pe degetele de la ambele maini)in deplasare,asa ca sa tacem naibi toti din gura ..

dj-cata
29-11-2004, 10:30 PM
habbib asa as vrea si eu...doar ca INVIDIA e mare. si acuma sa il citez pe MM...Steaua e singura echipa din Romania care are nevoie de ROAMNIG.

unii joaca in cupele europene..altii in aceeasi zi...joace meciuri penibile in cupa romaniei sau fac si eu un antrenamen sa se simta in forma si seara unii prefera sa se uite casete video cu meciuri celebre ale echipei favorite in loc sa se uite la steaua. diferenta e ca acei oameni se uita la aceleasi meciuri...steua are altele in fiecare an

Blue
29-11-2004, 11:20 PM
Nu stiu Cata , nu eram nascut in anii 1900 ;) . "Craiova joaca la fel de penibil" hopa! de unde vine asta, probabil lipsa de argumente. In anii 70-80 "U" era cea mai tare echipa, nu vad cum jucau penibil, iar nici acum nu jucam f prost, dovada meciul cudinamo, tine minte in fotbal nu castiga intotdeauna cel mai bun. Cu ce kkt reprezentati cu succes tara, poate ca standardele noastre sunt prea joase. In ultimii ani tin minte o infrangere in uefa cu st gallen , o infrangere dupa care sa scris ca si cum ati fi icastigat cu 8-0 meciul cu Liverpool si acum 2 rezultate bune cu 2 echipe mediocre, culmea turcii isi reincep seria proastra tocmai cand sa joace cu voi. Cat despre anii 1900 , ai dreptate cu tot ce ai spus, poate nu stii dar in 1900 nu existam ca echipa.

dj-cata
30-11-2004, 02:30 AM
cam greu sa gasesti o infrangere in uefa, nu ? la cate meciuri am jucat cred si eu. sa nu incep sa imi aduc aminte de singurul vostru meci de uefa din ultimul deceniu..pobeda prileb iti spune ceva ?

inainte de fiecare meci spuneai ca steaua o ia la scor mai ales cu besiktas iar de fiecare data dupa meci ai venit si ai spus ca alea au jucat bine. cred ca daca batem real madrid o sa vii sa imi zici ca lu raul i-a intrat un fir de par in ochi.ca ronaldo se uita dupa romance in tribuna sau ca zidane de la atata transpirat a alunecat pe teren.

repet : VOI CU VORBELE...NOI CU FAPTELE

JohnnyUSA
30-11-2004, 11:23 AM
Blue am ajuns la concluzia .. tu CHIAR esti cel mai PROST si cel mai frustrat OM pe care am avut neplacerea sa-l cunosc.. .mai lasa-ma in sloboz cu Stiinta maxima pulii mele .. mai lasa-ma in sloboz cu istoria .. acum Steaua tot de ceausescu este impinsa in fatza ? RECUNOASTE in p**a mea o data ca suntem BUNI .. spre deosebire de voi care sunteti insignifianti .. INceteaza sa tot cauti nod in papura Stelei la orice meci disputat. Cum p**a mea exista oameni ca tine .. oameni care i-as omora si as intra linistit la parnaie apoi.RESPECT Darccomy el cum p**a mea are o gandire constructiva si realista ? Oare ma intreb daca mama ta nu regreta acum ca te-a nascut Blue .. sincer! Inca o chestie .. noi suntem pe locul 1 in Divizia A .. voi sunteti .. unde ? noi jucam cu sanse la calificarea in primavara europeana cu echipe asa "mediocre" cum invidia ENORMA ce ne-o porti te face sa le numesti pe contracandidatele NOASTRE.. voi unde p**a mea jucati ? probabil ca de la anul la matineu .. si sincer NU-MI doresc asta ... dar din cauza unor oameni frustrati ca tine ce se numesc ( din pacate ) suporterii Craiovei ... am ajuns sa urasc din tot sufletul Craiova!

..mai demult am crezut ca putem discuta civilizat si chiar am incercat o abordare prietenoasa a persoanei frustrate numita cu pseudonimul Blue... acum ma declar total scarbit de aceasta specie umana de care ar face bine Dumnezeu sa ne fereasca ! m**e TIE si celor ce gandesc ca tine blue!

p.s.: gata .. m-am enervat destul pentru o zi.Chit ca am fost mai dur probabil mai tarziu o sa-mi para partial rau ... DAR O MERITI!

MIREL6RADOI
30-11-2004, 11:42 AM
Johnny stai calm,sunt persoane care nici nu merita bagate in seama.,la care complexul de inferioritate este omniprezent....STEAUA o fi de vina ca cracraiova e pe loc retrogradabil :cooool:

JohnnyUSA
30-11-2004, 11:58 AM
Cat despre povestea cu "EROUL" Craiovei, DARK nu sunt de acord cu tine .. TERENUL de fotbal este pentru jucatori, Tribunele pentru spectatori. Daca dragul domn Claudiu Niculescu a gasit de cuviinta sa se compare cu Figo este strict problema lui .. daca pe dansul atat il duce creierasul impanat cu scheme mai mult sau mai putin castigatoare prin cazinou-urile din Bucuresti iara ca individ este egal cu 0.. este iarasi problema lui. Prin chestia cu suporterul care a intrat pe teren si a facut ceea ce a facut .. s-a demonstrat ca nici macar unii dintre suporteri nu sunt departe de nulitatile care joaca pe unele din terenurile noastre de fotbal.
Acum sa revenim la cazul Radoi ... se spune astazi in gazeta ca a injurat ca la usa cortului 2 ziaristi pe simplul motiv ca-i luau aerul la imbarcarea pentru Bilbao. SUNT TOTAL IMPOTRIVA acestei iesiri .. si Mirel Radoi sa-si vada in p**a mea de fotbal .. inse se vede treaba ca orice atinge Becali ajunge detinatorul adevarului absolut. SI TINETI MINTE.. ASTA O SPUN CA SUPORTER STELIST! Intr-adevar valoarea fotbalistica a lui Radoi este incontestabila .. dar sa nu uite pustiul ca acum cativa ani de zile ERA sfios ca o fata mare la maritat.. SA NU UITE de unde a plecat ..altfel riste sa se cufunde in penibil .. vezi cazurile mai-marilor Mutiu.. sau domnu' Chivu'.Noi d'aia nu avansam prea mult .. cum ajunge sa ni se dea o oarecare importanta .. si suntem pupati in cur de cativa insi .. ne credem OMNIPOTENTI. Si cazul lui Plesan .. acum 1 an de zile facea furori .. i s-a urcat la cap .. acum se zbate in anonimat.

Tuby
30-11-2004, 12:04 PM
Hai ca ati inceput sa despicati saracul fir de nu mai ramane nimic din el..prea mult va aberati si sunt sigur ca nu va faceti deloc bine...
Sunt sigur ca suntem cu totii prea entuziasmati de posibila calificare dupa multi ani in primavara europeana si de aici vin toate afirmatiile, unele foarte deplasate..
Ce zic eu ? Sa asteptam pana suntem siguri ca suntem in optimi, cine crede de cuviinta sa critice si atunci steaua sa o faca...este dreptul lui, dar pana atunci insultele sa mor eu de isi au rost....ce parere isi face Mirel6Radoi acum despre foru,, ca ne luam la p**a din orice :P
Si ca tot am adus vorba de tine, Mirel6Radoi -> daca ai venit aici ca sa pui si mai multe paie pe foc iti sugerez sa te abtii :P

JohnnyUSA
30-11-2004, 12:12 PM
Tuby nu pune nimeni paie pe foc .. dar cand vezi aberatii ale unor oameni dezaxati ce apar aici .. te enervezi koae.. iei foc. Sa-si vada in p**a mea de problemele lor .. si sa ne lase si pe noi sa ne bucuram .. pentru ca avem motive... am mai iesit si noi din mocirla Div A.

DarkComy
30-11-2004, 01:32 PM
johnnyusa dar trebuie sa recunosti ca Niculescu a facut destul de multe afirmatii care nu isi aveau rostul inainte de meci care i-a facut pe suporterii olteni sa se enerveze si mai mult pe el , recunosti asta ??

JohnnyUSA
30-11-2004, 03:38 PM
A facut Dark ... dar nu trebuia sa va coborati la nivelul lui .. daca atat il duce capul pe om ..?

DarkComy
30-11-2004, 03:44 PM
inainte meciului eram nervos pe Niculescu dar nu ma gandeam sa fac ce a facut suporterul dar cand am vazut ca i-a aruncat in fata fularul parca m-am simtit mai bine chiar daca nu a fost bine ce a facut . Dar un lucru a iesit foarte bine urmatorul meci il vom juca pe un alt stadion din Oltenia si va fi plin :mishto:

ReKo
30-11-2004, 03:46 PM
oh my good ... they killed KENNY !!! :D

asa baietiiiiiiiiiiiii :)

dj-cata
30-11-2004, 11:03 PM
cei puternici joaca in europa :

Athletic - Steaua, ora 21:45

cei cu vorbele joaca si ei ....ceva acolo...ca sa nu piarda timpu:

Dacia Mioveni-Rapid 1-3 (1-2) amical
Dacia Unirea Braila - Dinamo, maine la 12

cam mica diferenta,nu ? sau mai pe sensu lu blue...cam mediocra athletic bilbao, nu ? dacia miioveni e mult mai buna

"cineva": domnu` Johnny, stii ce-i ala warn? :) Tu, ca ex-moderator la forumu` PES, ar trebui sa stii mai bine de atat. Oricum, foarte urat, pe langa faptu` ca mananci si caca acolo, doar asa, sa sune "dur"...

Blue
30-11-2004, 11:39 PM
Jonica ti-am mai spus mai lasa impresiile astea de academician , tu tot timpul ai dreptate, orice ar spune altcineva e gresit, inca odata iti spun nu ai inventat mersul pe jos sau avionul cu reactie. Orice om poate sa aiba dreptate sau sa greseasca, si implicit sa aiba o opinie proprie. Se pare ca mentalitatea fostului patron a prins si la tine, cine nu e cu mine, e impotriva mea si trebuie pus la zid. Si daca tot te crezi academician , du-te la Yale University si ia-ti doctoratul in ale labii. Desii as putea sa te jignesc, cum vad ca m-ai jidnit tu pe mine in aproape fiecare rand al acelui post, dar vreau sa se vada ca nu am nimic personal nici cu tine, nici cu alt suporter al stelei. Cand atac, atac echipe nu oameni, plus u ain't worth my time boy. Si despre Craiova, stai linistit nu mor LEII cand vor cainii.

mns
01-12-2004, 12:20 AM
craiova moare cand vor tzaranii din galerie ajunsi la cnducerea clubului

sau

moare de ciuda cand ea e pe 15 si steaua pe 1 si joaca in uefa

sau

cand se gandeste ca de cand a picat comunismu nu au mai avut NICI UN REZULTAT, ironic, nu

sau

ca steaua a castigat de cand a picat comunismu mai multe trofee decat craiova in ytoti anii de existenta inmultit cu oricat :P

FAPTE, NU VORBE

stii de ce nu merge craiova bine? ca e condusa si incurajata de oamni prosti :P

Blue
01-12-2004, 03:51 AM
Parerea ta, yo zis ca nu se compara Paunescu cu jiji sau alt oameni demarca care sunt suporteri ai Universitatii cu arogantii suporteri ai stelei, mm si restu'.

JohnnyUSA
01-12-2004, 01:57 PM
Bai copile .. nu am zis ca intotdeauna am dreptate .. insa nu sunt obligat sa inghit deviatiile tale intelectuale. Ce-i asa de greu de acceptat .. ca totusi STEAUA joaca fotbal ? a avut rezultate cu echipe "mediocre" ? Oare tu nu esti roman .. regiunea Oltenia nu face parte din Romania ? sau chiar asa de mult sunteti frustrati de comunism si de Steaua incat s-a lasat cortina peste okii vostri si vedeti numai ce doriti ? CUm plm sa nu ma enervez cand debitezi numai ineptii ? cum plm sa nu ajung la inevitabila concluzie ca esti frustrat de ceea ce ALTII au si tu nu ai ? AI tot comentat de unul si de altul ca ne bucuram in exces .. lasa tati sa ne bucuram .. deocamdata noi suntem in varf .. si-i bine .. cand veti fi si voi .. sa te bucuri si tu la fel .. nu am nimik impotriva.

Cat despre warn domnu' dj-cata .. mi-e pur si simplu indiferent .. insa nimeni nu ma impiedica sa reactionez mai mult sau mai putin virulent cand ne batem joc de limba romana si de echipa care totusi are rezultate constante in Europa. Nu va oblig sa iubiti toti Steaua.. dar fiti fratilor OBIECTIVI .. si cat mai putin rautaciosi. RESPECT CELOR CARE MA RESPECTA !

cu arogantii suporteri ai stelei, mm si restu'.

Voi ne-ati facut sa fim aroganti cu voi .. voi prin atitudinea voastra stupida!

dj-cata
01-12-2004, 03:58 PM
johnny nu eu am scris acolo...nu vezi ca e trasa o liniutza dupa ce am scris eu ? :) acel cineva e liviu care a scris de la mine :P eu nu am nimic cu ce ai scris

Blue
02-12-2004, 12:29 AM
Mda..parca as avea propria gazeta, tot timpul se gaseste unu' sa comenteze ceva. Mie frica sa ma cac, sunteti gata sa ma muscati de cur, cuz when u talk shit , u gotta eat shit. Bine baieti daca tot imi vedeti posturile ca niste articole gazetare, Gazeta lu' Blu' organizeaza un concurs pt critici. Cele mai importante premii vor fii pumni, palme, picioare iar premiul cel mare , Joe esti in pole position pt zi grand prize, consta intr-o p**a. Poti sa ti-o pu-i in vitrina, sa te bati cu ea peste fata, inlocuind apa rece pt o revigorare de dimineata, poti sa ti-o legi de-o bandana si ti-o pui pe cap, fiind astfel fat Frumos cu steaua-n frunte.

Iata un onu articol extras din in noua editie a Gazetei lu' Blu':

YO ! nu te lua in gura cu mine/
te avertizez in stilul tipic OLTENESC/
o sa sara sange fara sa te lovesc/
spargi oglinzi. iti sparg oglizi-n cap/
nu imi esti pe plac/
n-ai spune cuvinte magice/
nici daca ai purta joben sau frac/
lansez un atac indreptat unui fost "amic"/
in prezent ramas fara neuroni prea multi in cap/
poti sa spui orice, ca n-o sa mi se rupa/
poti sa-ti faci si trupa/
tu cresti in ochii mei
numai daca te privesc sub lupa/
aberezi la greu, vorbesti kkt/
iti dai impresii de parca ai fii descoprit E=mc? /
orice ai face , ramai tot un cap patrat/
intre 3 hectare de porumb/
incearca sa cultivi cultura/
zici ca ai o educatie aleasa/
care defapt e nula/
nici n-ai auzit de jointuri/
esti mai cuul , preferi injectii/
orice ai spune, ramai dependent de frectii/
totul tre sa fie ca tine/
spui ca esti "open minded"/
then spend a night with a horny-ass nigger/
locked in solitary confinement/
te fac de kaka fara sa te injur/
nici daca ai trage 3 ani de fiare, n-ai fii dur/
esti cu mine, sau impotriva mea/
ai aceasi mentalitate ca si piticu'
la cat pret pun pe vorbele tale/
nu ti-ar ajunge de-o acadea pe vremea lu' nea nicu.
inchei acum , ma intreb oare ti-ai luat doctoratu' ;) ?
sa tii minte ca te-a mancat in cur si te-a scarpinat Blue.

JohnnyUSA
02-12-2004, 12:40 AM
domnu' prazar .. esti NUL .. =0 ( egal cu zero ) ..nu contezi ..nici tu .. nici echipa aia de ratati .Cat despre pumni si palme .. te astept .. iti dau si adresa .. iara la faza cu penis-ul ( organ sexual masculin ).. probabil ca asa te tratau pe tine parintii tai .. de a iesit un copil batran .. si pe deasupra oligofren. Succes in viata TERMINATULE... aaa si sa nu uit .. STEAUA ESTE IN PRIMAVARA EUROPEANA.. deci MORI PRAZARE de invidie ...tu si cei care gandesc ca tine.. TE-AM PUPAT PUIULE, nu mai merita sa-mi pierd timpul cu tine .. mi-am dat seama ca esti un "suflet" pierdut pe drumurile pline de tzarana si frustrari cotidiane ale Olteniei :D

dj-cata
02-12-2004, 12:43 AM
nu prea au rima versurile astea....dar sa zicem....oricum tot ce ai scris sunt cam off-topic :P

blue ai grija ca ne-am calificat si cosmarul tau numit steaua se prelungeste pana la anu :D ..alte nopti nedormite..alte zile pline de nervi pt tine...va fi perfect :D

ReKo
02-12-2004, 12:59 AM
:)

DarkComy
02-12-2004, 08:16 PM
:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: nu ar fi mai bine sa deschideti un topic CERTURI INTRE USERI ???

RaPiDuTz
02-12-2004, 08:31 PM
loc de dat cu capu :P

dj-cata
02-12-2004, 08:50 PM
sunt zvonuri pe ulitza cum ca porcea plangaciosu si-ar fi spart televizorul cand a vazut la sfarsitul meciului ca steaua s-a calificat in primavara europeana...ce sa faci...suporter patimash care de bucurie si-a spart televizorul ultra-modern...la mai multe porcica...

oare daca o sa trecem de 16-zecimi ce va mai face acest clovn al fotbalului romanesc ? :P

RaPiDuTz
02-12-2004, 10:05 PM
lol :)
eu inteleg ca nu ii convine da nici atata oftica... :lol: plm...mai bine s`ar gandi ce sa faca ca sa ajunga si el intr`o primavara europeana decat sa se uite la steaua si sa se oftice...chestie valabila si pentru Copos care ar face bine sa ia nijte jucatori mai valorosi...nu burdujan sau mai jtiu eu ce jucatori anonimi

creca singura chestie care o admir la jiji e ca nu a dat jucatorii ;)

LiviuRO
03-12-2004, 01:37 AM
Din cauza unor "circumstante", nu pot sa ma apuc sa dau + + + la warn :).

Dar, ce-i haosu` asta? De unde pana unde v-ati trezit mah? N-aveti muraturi de pus p-acasa si umpleti posturile de aici cu "invataminte", "maxime" si "citate" despre scursurile fotbalului romanesc?

Sa felicitam steaua ca a intrat pe usa din dos in primavara europeana, ati facut mandrii "suporterii stelei", aici l-am citat pe meme, acest copil nebun al lojei din ghencea, si doar pe ei. Pe noi astialaltii, lasati-ne in pace sa ne bucuram de cupa Romaniei la Braila, si de locu 15 in clasament. Noi suntem prea mici domne, luand in considerare elucubratiile rostite de anumiti pseudo-microbisti, de genu` meme sau johnny.

dj-cata
03-12-2004, 02:50 AM
pai chiar ca sunteti prea mici...cand noi o sa jucam in februarie meciuri in 16-zecimi voi sa fiti in cine stie ce turneu la capatu lumii si o sa moara de ciuda toti si eu o sa ma simt excelent.

liviu oricat ai incerca tu sa zici...si sa faci...acum esti ofticat cand vezi cate a facut steaua si ce diferenta imensa e intre steaua si restu echipelor din campionat.

v-am mai zis...valoarea se vede in cupele europene nu in divizia a unde sunt multe blaturi (dinamo stie de ce :P )

wwd
03-12-2004, 11:16 AM
Steaua, cea mai tare echipa din campionatul Romaniei, a reusit sa se detaseze le o gramada de puncte in fatza urmatoarei clasate. Cu o gramada de experienta castigata din urma meciurilor din Cupa UEFA, va reusi in retur sa castige toate meciurile, atat acasa cat si in deplasare. Din cauza diferentei uriase dintre Steaua si celelalte echipe, oricine vine in Ghencea ar trebui sa fie multumit daca scorul la final este doar 12-0. Este foarte probabil ca Steaua sa si castige UEFA, nu-i poate impiedica nici macar Real Madrid, iar cand joaca cu echipe mai slabe, gen Deportivo la Coruna, nu-i nevoie decat de un portar si un jucator de camp ca sa ii rupa. Steaua nici nu mai are rost sa joace in vreo cupa europeana, fiindca deja se stie ca o va castiga. STEAUA a ajuns la STELE!!!

BAH CAND AU PUS STELISTII STAPANIRE PE ACEST FORUM???
INTELEG SA VA BUCURATI DAR DE CE-I JIGNITI PE CEILALTI???
DACA NU STITI SA DISCUTATI CA NISTE OAMENI NORMALI TACETI DIN GURA!!! :injur:
Ati vazut, m-am bucurat pentru calificarea Stelei, am si RECUNOSCUT ca este in acest moment cea mai in forma si probabil cea mai valoroasa echipa romana. Insa lasati si pe altii sa aiba o opinie si sa spuna ce ii doare.

LiviuRO
03-12-2004, 05:18 PM
asa wwd, explica-le :D.

Vedeti mah, voi cu tampeniile voastre stelare, inflamati spiritele aici, suparati userii. Ia gata, jiji a dat sampania, primele pt castigarea campionatului (:o), e clar, nu mai are nimeni ce sa va faca, bravo, acuma, calmi! Pregatiti-va de finala cupei UEFA.

dj-cata
03-12-2004, 05:44 PM
haideti sa va explic ceva ce voi ashtia dejteptii nu intelegeti :

- prima echipa rom. care a castigat CCE - 1986
- prima echipa rom. care a jucat finala Cupei Intercontinentale -1986
- prima echipa rom. care a castigat Supercupa Europei - 1987
- prima echipa rom. care a ajuns in primvara europeana dupa exodul post-89 - 1992
- prima echipa rom. care a intrat in grupele Ligii Campionilor - 1994
- prima echipa rom. care a intrat in grupele Cupei UEFA - 2004
- prima echipa rom. care a trecut de grupele Cupei UEFA - 2004
- cea mai buna echipa din fotbalul romanesc - all time
- echipa care strange cele mai multe puncte pt coeficientu UEFA - all time
...............

- bucuria suporterilor nu poate fi imaginata, este prea mare....insa pt toate celelalte exista STEAUA

LiviuRO
03-12-2004, 07:09 PM
... si cum pentru toate celelalte exista "steaua", adica:

-primul club infiintat din ordin de partid (1947).
-prima echipa in Romania condusa de fiul presedintelui dictator (Valentin Ceausescu, artizan a peste 50% din palmaresul intern si 80% din cel extern).
-prima echipa din Romania care a adus jucatori cu japca (cazuri elocvente, G. Popescu, lider aici).
-prima echipa care s-a retras de pe teren si totusi a cucerit a doua zi cupa Romaniei (1989).
-prima echipa din Romania care a reusit sa foloseasca un jucator depistat pozitiv fara sa pateasca nimic (Neaga).

Pe moment doar astea imi vin in minte, nu le-am copiat din ziar. Bine, nu o sa ma apuc acum sa rascolesc istoria voastra murdara, va fac doar recomandarea pe care am tot facut-o cand vine vorba de cupa aia mincinoasa din 86. Cititi domne cartea lu` Vochin, marele gazetar, stelist declarat, intitulata "super steaua". Cred ca veti gasi acolo o serie de "premiere" demne de mentionat alaturi de paragrafele lui cata.

Totusi, sa ne concetram pe ceea ce este important cu adevarat, steaua a adus prin infrangerea de la Bilbao, glorie tarii. Ce ridicol suna, dar, asta e, sunt altii mai prosti, decat prostii nostri. Vostri, pardon, sa nu-l supar pe meme.

Nu inteleg pentru ce ne cereti noua sa aplaudam steaua si calificarea ei, cand mister meme a zis-o clar: "aceasta calificare este doar pentru suporterii stelei". Pai, bucurati-va voi de ea, noi avem alte treburi.

Floyd
03-12-2004, 07:31 PM
eu nici nu ma bag in discutia asta. Doar citesc si rad. :rolleyes:

RaPiDuTz
03-12-2004, 07:35 PM
my 2...rofl ! :rolf:

mi`am spus de mult punctul de vedere...

Time2Chill
03-12-2004, 08:17 PM
mama ce-ati mai vb azi, liviu a revenit in forta, dupa o perioada lunga de absenta :mishto:
*da vreau sa-i spun k dinamo a fost prima echipa, care a luat jucatori cu japca, prin anii 70, inainte de valentin ceausescu, militia lua jucatorii de la antrenamente si ii punea sa semneze cu dinamo obligatoriu, si popescu, n-a fost luat cu japca, in timpul serviciului militar a fost transferat la Steaua, nu a fost "luat"
*steaua a luat 60% din trofee ininte si dupa ceausescu

WWD, vezi k eu ma simt lezat de semnatura pe care ai pus-o F..k the red dogs & the red stars!
The best devils r us, the cherries.
By Giully-esti prima parte a ei, si chiar parca voi erati huligans, nu ultrasi, da' asa e, vin unii, isi zic prima data ultrasi, si dupa toti devin ultrasi si zic k primii nici nu erau ultrasi

Blue, ai auzit bomba saptamanii in divizia A???
Natioanlu s-ar putea muta la Craiova, si sa faca National Craiova, k are probleme Gino cu stadionu BCR-ului si vrea sa se mute. Dak se intampla asta si Craiova lu' dinel, pleaca din banie si vine Natonaul, cu cine o sa tii????????????????

dj-cata
03-12-2004, 08:55 PM
liviu la ce ai scris tu acolo ai putea sa pui in coada si numele dinamo pt ca ea a fost initiatoarea in fiecare din acele afirmatii ale tale.

tu mai bine ai grija ca vine meciu din retur si tu trebuie sa te imbraci in culorile lu steaua din cap pana in picioare...asa cum ai promis acum cateva saptamani.

din ciclul "in urmatorul post voi incerca sa fiu si mai penibil" wwd ne arata cat de mult fotbal stie el (cred ca s-a inspirat de la blue), eu cred ca ar trebui sa il punem antrenor la nationala poate castigam si noi cupa mondiala din 2006. wwd , baiete, trezeste-teeeeeee

LiviuRO
03-12-2004, 09:08 PM
Mah, ati citit cartea? asa repede? are totusi vreo 300 de pagini despre cum s-a castigat cupa aia, si despre cum s-a facut echipa aia care v-a adus "gloria internationala". Cititi acolo, pe urma discutam. Eu repet, cinste stelei ca a reusit, pe vremea aia totusi era mult mai usor decat acum, dovada ca si echipe insignifiante precum Dinamo sau Craiova au ajuns foarte aproape de aceeasi performanta.

wwd
03-12-2004, 09:24 PM
Originally posted by dj-cata@Dec 3 2004, 08:55 PM
din ciclul "in urmatorul post voi incerca sa fiu si mai penibil" wwd ne arata cat de mult fotbal stie el (cred ca s-a inspirat de la blue), eu cred ca ar trebui sa il punem antrenor la nationala poate castigam si noi cupa mondiala din 2006. wwd , baiete, trezeste-teeeeeee
Ce ziceam yo mai sus si ce zice asta acum?
Eu am terminat, gata, ca zic: "nu ne mai jigniti" si ei mai rau ne jignesc.
Dar ce poti sa le faci acestor oameni???

Time2Chill> mi-am schimbat semnatura, ma astept sa nu mai zici de acum incolo nimic rau de alte echipe.

Time2Chill
03-12-2004, 10:14 PM
n-am citit cartea, k n-am luat-o atunci, si acu n-am timp sa citesc, da stiu versiune de la cineva din cadru MApN, Ceasca a zis sa faca o echipa cu care sa putem iesi afara, prima optiune a fost dinamo, k avusese o echipa buna cu cativa ani inainte, da mai era Craiova, si atunci sa se ia alt club, si a fost ales Steaua(nu mai conteaza ce si cum) si au fost adusi jucatori, cu japca, mai mult sau mai putin, da sa stii u k dinamo a fost primu club care a luat jucatori cu japca, si asta e sigur, si iti mai aduci aminte ce a reusit dinamo pe plan international, desfiintarea unui trofeu, cel de cel mai bun goolgetter al europei, gratie lu' Camataru, parca,dak trebuia sa dea 10 goluri, atatea dadea, deci sa nu mai zici k comunistii au orpsit echipa dinamo, si jucatorii aia care au evoluat acolo, majoritatea au venit tot cum au venit si la steaua
intre 80-89, steaua a castigat 9 titluri interne si 2 extere, din cele 41(intern)+2, rezulta k n-a castigat mai mult de 50% cu ajutor cu ceausescu :scaun: :scaun:

wwd> :bere:

dj-cata
03-12-2004, 10:35 PM
baii.....trezirea...suntem in 2004....a trecut de mult vremea aia...doar ca STEAUA e la fel de buna...si ne pregatim sa lansam colectia primavara-vara.

dinamo era si ea pe atunci buna....acum e vai de capu ei....

inca ceva....steaua a adus pana acum mai multe puncte decat a adus dinamo si otelul si daca mai trece de un tur o sa aduca dublu decat amandoua adunate

DarkComy
04-12-2004, 01:11 AM
dj-cata vezi aici gresesti nui de mirare ca unii se enerveaza pe tine , unii am fost oameni corecti am recunoscut ca Steaua e echipa momentului in Romania si felicitari ca s-a calificat in Europa , dar asta nu inseamna ca zi de zi sa mai bagi cate un post in care lauzi Steaua o ridici in slavi ca vezi doamne lansam colectia primavara-vara iar restul sunteti PRAF etc. <_<

dj-cata
04-12-2004, 05:04 AM
Darkcomy - atata vreme cat am dreptate nu vad de ce te iei de mine ..si inca ceva..imi place sa ii enervez pe toti doar suntem cei mai buni, cei mai tari. in romania campionatu se imparte in 2....STEAUA si restu

Blue
04-12-2004, 05:23 AM
LoL Jonica, crezi ca n-am altceva de facut mai bun decat sa parcurg 1000 km pt a lua la palme pe unu care vb kkt la protectia monitorului de la pc. Aveam o parere buna despre tine, sper ca supararea asta a ta sa fie una de moment.

Stai linistit Cata , nu mor de nividie, chiar am devenit indiferent fata de ultra super performatele stelei. Nu ma poti obloga nici tu nici altcineva sa ma bucur pt voi, sper sa pierdeti si am de ce, primul motiv ar fiii prostia inumana a lui jiji " Sunt Basc" probabil intre orele de muls si intors oile becalli uita ca bascii sunt oameni care provin din regiunile Basce care se intind pe teritoriile Spaniei si Frantei, a cumpara numai jucatori romani nu inseamna sa fii Basc. Inca odata te rog nu folosii cuvinte pe care nu le intelegi , DEX- terizeaza-te si vezi care este intelesul cuvantului penal , poate atunci il vei folosii cand trebuie. Te transformi intr-un mic jiji , nu degeaba il idolizezi, cu steaua in sus , steaua in jos , steaua la mijloc. Mai incet coaie, bateti echipe slabe/iesite din forma si cand scoateti capul la lumina din undergroundul fotbalului european va trimit la "origini" Bascii si echipa a doua a Parmei .

dabiu dabiu di- Mah pana acum numele date suporteriilor unei echipe au fost Lei, caini, cormorani, lupi, diavoli, etc. De cirese nu am mai auzit , e bine totusi macar nu sunteti legume ;) .

wwd
04-12-2004, 12:25 PM
Blue> Uita-te in dictionar sa vz ce inseamna cherry, precum o sa observi are mai multe intelesuri. Si nu m-am referit nici la fructe, nici la legume. Oricum, este interesant ce ati inteles voi :D

dj-cata> N-ai deloc dreptate

DarkComy
04-12-2004, 01:48 PM
sincer dj-cata din cauza unei atitudini ca a ta ajung oameni ca Borcea sa sparga televizoare cand se califica steaua sau sa planga cand castiga ECC :offtopic: :offtopic: s-a deviat de la subiect

JohnnyUSA
04-12-2004, 04:23 PM
S-a deviat mult de la subiect :D
Dark .. nu poti face o asemenea comparatie .. POrcea face ceea ce face pentru ca asa e el .. nu datorita oamenilor ca dj_cata.. sa fim seriosi :rolleyes:

dj-cata
04-12-2004, 06:37 PM
fiecare cu bucuriile lui, fac exact acelasi lucru pe care l-ar face liviu dar ar fi in locu meu sau blue sau oricare de pe forumul asta...doar ca voi nu intelegeti ce e adevarata performanta...echipele voastra intra in categoria II, in categoria I intra doar STEAUA...singura echipa romaneasca din cupele europene si care a ajuns in primavara europeana :P

sa va obisnuiti cu mine pt ca asa o sa fiu pana cand se vad lansa mult asteptata colectie de primavara

ganditi-va asa...voi va bucurati tare de tot cand bateti pe dinamo, steaua sau rapid..ehh....atunci gandeste-te cum ar fi sa bati o echipa puternica din europa cum a fost besiktas.....si daca nu intelegeti cum e...este pt ca nu ati trait asa ceva :P

in romania exista STEAUA si restu echipelor

Blue
04-12-2004, 06:51 PM
Ati batut o super echipa iesita din forma, o echipa slaba, ati luat bataie de la Bilbao, intradevar o echipa puternica si ati luat-o de la echipa a doua a Parmei. Mare performanta. Intradevar aveti cele mai mari sanse sa castigati cupa Uefa, cred ca o sa va dea si cupa Campioniilor , ca deh voi sunteti o specie de nivel inalt, stelisti, intergalactici. Adevarul e ca nu meritam sa avem o echipa asa de super ultra cuul in campionatul nostru, ar fii mai drept sa va faceti un campionat separat, chiar o tara separata, compusa din cartierul ghencea si pasunile unde a copilarit cel mai iubit dintre intelepti, jijiii de becalliii.

mns
04-12-2004, 08:44 PM
SUnteti pe locul 15? Chiar 16 daca bate Poli AEK? Cam atat am avut de zis

dj-cata
04-12-2004, 09:34 PM
pai chiar ar trebui sa jucam in divizia A cu rezervele sau juniorii pt ca asa de mare e diferenta intre Steaua si restu ca nici nu merita sa intre titularii sa se oboseasca la fiecare meci, titularii sa joace in primavara europeana iar in campionat in meciuri cu echipe de categoria II sau III sa joace cu tineretul.

Steaua e prea buna un fotbalul romanesc...este la cu totul alt nivel...mult mai sus decat restu si celelalte echipe ar trebui sa zica sarumana ca au privileghiul de a juca cu o super-petere din europa de est.

cand noi jucam in europa....echipele voastre stau prin fata televizorului sau joaca si eu ceva amicale cu divizia B