PDA

View Full Version : Divizia A 2004-2005

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7

RaPiDuTz
18-09-2004, 01:16 AM
sa imi dai si mie un autograf atunci mai Ronaldo...
niculae trecuse mingea pe langa ala si cu siguranta o ajungea si putea suta pe poarta din pozitia aia dar ia pus ala piedica...

habbib
18-09-2004, 09:29 AM
a fost penalty clar, ce naiba,s-a vazut din toate unghiurile, si comentatorii au zis ca a fost, trebuia sa castigam cu 2-1, oricum am jucat cam slab,intradevar,in deplasare parca am fi oechipa de divizia b, lucescu trebuie sa puna la punct chesti asta dc vrea sa ia campionatu, ca degeaba castigam tot acasa si in deplasare doar infrangeri si egaluri..

Gladiator
18-09-2004, 10:14 PM
Degeaba Rapid merge destul de bine. Fata de Dinamo care e pe spate, de as fin in locu lui Andone mi-as da demisia ca sa nu imi patez onoarea cu asemenea jucatori sau as da afara o serie de jucatori care nu joaca nimic! :injur: :nashpa: :nashpa:

habbib
19-09-2004, 10:03 AM
la craiova se pare ca terminarea temporara a scandalului inca nu a adus mare lucru,nationalu ma uimeste pe zi ce trece, saptamana trecuta zicem in gluma ca o sa castige campionatu, dar acuma la cum joaca incep sa cred din ce in ce mai mult in sansa lor,ar fi ceva, cred ca nu a mai castigat campionatu o echipa in afara lui dinamo, steaua si rapid de vreo 10 ani,sunt curios sa vad ce face nationalu,antrenor are, jucatori are,caramarin si strainii aia sunt magnifici..

Time2Chill
19-09-2004, 10:07 AM
Oare anu asta chia ia Nationalu campionatu........................................ . au un singur meci pierdut si sunt lideri la zi ai clasamentului......................... merg bine baietii.....................

si Hamu nu va fii titular, prima data de cand vine la steaua , fara sa fie accidntat :detectiv:

habbib
19-09-2004, 10:10 AM
pai hamu vostru o cam facut-o lata in ultimele meciuri,mi se pare normal sa fie rezerva, am auzit ca are si niste probleme personale, sau ii naste nevasta,nu stiu ceva de genu :mishto: ,oricum cred ca o sa isi revina in curand pentru ca e un portar de valoare...

danutz_andrey
19-09-2004, 10:11 AM
Si acum 2 ani parca National a jucat tot asha de bine si in ultima etapa au pierdut tiltlul...si apropo Craiova a depus contestatie la liga pt. ca National a folosit 6 jucatori straini si ar putea pierde cu 3-0. ;)

JohnnyUSA
19-09-2004, 12:21 PM
Nationalul nu va lua campionatul nici anul asta.. sunt niste saraci .. acum strang puncte pe care or sa le dea in retur. :D

vali16_84
19-09-2004, 12:28 PM
Anu asta Steaua o sa se lupte cu rapid si cu arbitri...nu stiu de ce am impresia ca arbitrii ii favorizeaza putin pe rapidisti... :lukeiamyourfather:

habbib
19-09-2004, 12:57 PM
ii favorizeaza o p**a pe rapid, penaltyu ala refuzat in ultimele minute ce draq o fost,era clar, s-a vazut din toate unghiurile..

dj-cata
19-09-2004, 01:35 PM
nu cred ca ia national campionatu...dar stati linistiti ca inca nu a jucat cu steaua...
din ce am vazut eu aseara....intre 2 beri si 2 buci....national a jucat frumos...si isi merita locul 1 din clasament. sa vedem pe viitor ce va fi

Time2Chill
19-09-2004, 09:12 PM
In sfarsit Steaua a intrat pe podium..... :mishto: si un fenomen istoric a batut dinamo :P au si ei 6 puncte......................

Mi-a placut cum au jucat cei doi bacauani, mai ales k Lovin a dat gol, si l-am vazut pe Munteanu intr-o postura inedita : antrenor secund, dand indicatii de pe margine.....
Martin tudor nu prea a avut ce apara, da zic k s-a descurcat onorabil, pt unu care nu a mai fost titular de 3 luni

RaPiDuTz
19-09-2004, 09:38 PM
offf...imi pare rau ca a pierdut faru...si mai ales ma oftic ca a castigat steaua...
adik in prima repriza Faru chiar merita sa aibe 1-0, doar a avut 2 ocazii foarte mari de gol...pacat

in a 2-a repriza steaua a inceput mai bine dar cred ca daca lovin nu inscria la faza aia se termina egal...golurile 2 si 3 au venit din faze de contraatac din cauza ca Faru se aruncase in atac...si o facut`o cam prost :o

dj-cata
20-09-2004, 12:39 AM
R sa inteleg ca steaua a fost prea buna ....iar farul nu a putu rezista decat 53 de min ? :)

steaua a jucat foarte slab in prima repriza...noroc cu lovin...si pe final meritam sa mai dam 1-2-3 goluri :)

danutz_andrey
20-09-2004, 06:53 AM
Pai pe final se puteau da mai multe goluri ca ocazii au fost :)
In rest nu ma ashteptam sa bata Gloria cu 3-0,de obicei astia dau 1 gol sau nici un gol pe meci :P
Iar meciul lui Dinamo nu l-am vazut,dar e bine ca au avstigat si poate isi revin pana la returul cu Partizan ;)

habbib
20-09-2004, 07:28 AM
degeaba, dinamo tot varza ii,o sa inceapa sa castige acuma meciuri,dar cu partizan no sa mai faca nimic,calificarea e ca si pierduta..

tobo
20-09-2004, 07:52 AM
Nu e ca si pierduta, e pierduta de demult... La Dinamo e clara treaba, nu mai este acolo Corpodean(poate am mai zis-o),si, ca norocu, o castigat si ei acuma un meci, si mare bucurie pe ei...

Tuby
20-09-2004, 07:58 AM
Daca Dinamo pierde calificarea in grupe, lucru care acum este foarte probabil, se pare ca vor mai pierde si antrenorul...sezonul de campionat e ratat...nu ai cum sa mai ai pretentii dupa in asemenea start asa ca cel mai bine ar fi sa se concentreze numai pe uefa...
De retrogradat nu se pune problema dar daca se va intampla asa ceva...cred ca am intra in istorie ca prima echipa care anul asta castiga campionatul si sezonul urmator retrogradeaza :P

LiviuRO
20-09-2004, 08:34 PM
Vai ce draguti sunteti, mi-e si frica sa vad ce ati mai zis pe paginile anterioare.

Tuby-> remember Bundesliga de anu` trecut, cu Leverkusen? Liga, campionat si pe urma s-a batut la retrogradare? :)

Dinamo a reusit sa nu se faca de ras la Bacau!! Adica, am avut noroc cu Baltoi, ca in rest... jucam precum o divizionara B. Nu pasam, nu ajungem la poarta, nu centram, doar aruncam mingi inalte spre Niculescu si Danciulescu. E prea putin ca sa emiti pretentii in Europa, sau chiar in Divizia A.

Ady
20-09-2004, 08:45 PM
Liviu -> noi sa fim sanatosi si la bine si la rau :)
ma mir cum de a nimerit Baltoi poarta ca la cat de varza e rateaza si mai ceva ca mine :P :lol: :D :lol:
ma enerveaza puscaria aia de Niculescu care e cred cel mai varza de la DINAMO cred ca mai varza ca Badea :angry: care ala imi e cel mai antipatic si care a jucat :fotbal: etapa asta cu Bacaul spre deosebire de altele
sper ca acum in iarna sa vina ceva mai multi jucatori nu doar Cristea de la Iasi

Tuby
20-09-2004, 09:16 PM
S-au batut pentru retrogradare...dar nu au comis-o...totusi ar fi avut un impact mai mare o finalista de CL sa retrogradeze decat o amarata de campioana a unui fotbal atat de slab valoric..
Cat despre "puscaria de Niculescu" Ady...omu e cazut din punct de vedere al moralului si poate ar fi bine sa ia o pauza ( ca Hamu :))...sezonul trecut dedea gol dupa gol...atunci nu era "puscarie" ? vb ta..."noi sa fim sanatosi la bine si la greu" :P

LiviuRO
20-09-2004, 09:16 PM
Sincer, eu mi-as dori sa plece urmatorii: Danciulescu, Niculescu, Petre, Alistar, Burca (ala oricum pleaca) si sa joace titulari Baltoi si cu Cigan in atac! Pe cuvant! M-am saturat de fitele N&D, Petre nu merita sa se plafoneze la noi, d-abia a revenit ca lumea la nationala, Alistar e varza, Burca si mai si. Iar Stelea, sa stea in poarta, sa-i mai vina mintea la cap lu` Cristi, ca m-am saturat sa apere goluri ca si facute, ca etape viitoare sa ia de 2 ori gafa campionatului.

Sirius
20-09-2004, 09:19 PM
Pica bine acum meciul Brasovului cu Dinamo fiindca Brasovul trebuie sa se scoata din zona fierbinte; si mai ales, intotdeauna cu Gabi Stan am avut noroc cu Dinamo. So beware!
Si apropo, v-a placut Brasov-Apulum. Parca era Fifa 2001, centrarea si golu', centrarea si golu' :fotbal:

dj-cata
20-09-2004, 09:48 PM
unde e niculescu ? a ramas in varful everestului ca ii placea aerul tare de acolo...

acum 2 luni toti ziceati ca ati facut o repriza mare cu manchester...ca sunteti cei mai buni...si acum huiduiti aceeasi jucatori care au castigat un campionat. Cand zic "voi" ma refer la dinamovistii de aici care demonstreaza din nou ca nu sunt suporteri adevarati

tobo
21-09-2004, 08:27 AM
In primul rand, cata are dreptate, nu te pui sa huiduiesti o echipa ce in urma cu o luna, ii pupai picioarele, si ii faceai cei mai buni. Daca o data i-ai facut buni, o duci pana la capat(ma refer la voi, Dinamovistii). Nu sunteti suporteri adevarati, cum nu sunt nici cei de la Craiova(care pot fi numiti fara nici o retinere, tigani) si mie, personal, mi-ar fi rusine sa huiduiesc echipa, dupa ce in urma cu cateva sapt, o faceam cea mai buna...

habbib
21-09-2004, 09:48 AM
suporterii sunt la fel de cacacioshi in toata tara,peste tot cand echipa merge bine sunt in delir,vai de mine si dupa aia cum trec printr-o pasa proasta ii huiduie,ii injura, ii ameninta ca le da foc la casa,peste tot e tiganie si in bucuresti si la craiova,poate in banat si ardeal nu e chiar asa de accentuat,tin minte meciul poli-steaua 1-8,ploua cu galeata,stadionu era pllin iar la scoru de 8-0 pt steaua,tot stadionu canta si ii incurajau pe poli, nu mi-a venit sa cred, va dati seama ce neputinciosi se simteau jucatorii atunci, un stadion intrag sa te incurajeze cand esti condus cu 8-0,si tu sa nu fii in stare decat sa dai golul de onoare, si acela din penalty,la gol stadionu a erupt ca un vulcan, a fost superb, pacat de rezultat, jos palaria pt galeria lui poli,au meritat din plin trofeul pt fair-play...

DarkComy
21-09-2004, 10:19 AM
tobo ma scuzi cand vezi ca echipa il lucreaza pe antrenor cum sa nu ii huidui . Unde dracu s-a mai auzit ca jucatorii sa schimbe antrenorul . MADE IN ROMANIA :angry:

Ady
21-09-2004, 12:15 PM
ma
ia sa-mi zica Tobo sau Cata cand am huiduit noi pe Dinamo pe forum?
cred ca echiap din viitor o sa fie Stelea - Ciobotariu , Vatavu , Goian , Badea :o - Margaritescu , Pacurar , Serban , Naidin , Cristea - Baltoi

Floyd
21-09-2004, 05:07 PM
OFF TOPIC: In atentia celor care se ocupa de pronosticurile pentru divizia a -> eu si Tobo am pus pronosticurile pentru etapa a 7-a in acest topic. Motivele sunt expuse la locul respectiv. Asa ca va rugam sa nu ne omiteti cand faceti caraculele .... calculelele ......calculerile ..hac :imbujorat: .....aaa, socotelile :betie:

Time2Chill
21-09-2004, 05:34 PM
Am luat de pe gsp un filmulet in care arata ce cadouri a primit Mitica dragomir, cred k dak va grabiti mai puteti licita pt un video..............
OFFTOPIC puneti si voi mai repede pronosticurile, k iara le puneti vinerea si pun doar 3 pers.............................................. ............. :nashpa: pt moderatori

LiviuRO
21-09-2004, 05:46 PM
Referitor la pronos, R are mereu net, intra pe pagini, sa se ocupe el de calcule :).

Referitor la ce spuneati de suporteri. A huidui jucatorii, inseamna ca sa ii injuri, sau sa faci misto de ei. In momentul in care remarci forma lor proasta, sau faptul ca nu joaca nimic, nu cred ca e inseamna a huidui, ci dimpotriva ca te intereseaza echipa. Bine, astia, "inoculatii din ghencea", normal ca nu au idee despre ce e vb, ei sunt obisnuiti ca echipa lor sa fie o dezamagire, adica sa nu castige nimic, nici cand joaca bine, nici cand joaca prost. Prost v-a mai invatatat jiji...

Ady
21-09-2004, 07:26 PM
:nashpa: :lol: :lol: stiu de frica stelistii :lol: :lol:
auzi zi tu le e frica de zenga ca ii bate pe toti :lol:
inca o parere proasta despre steaua ca in 88' in finala cupei meciul sa terminat 1-1 pentru ca vali ceasca a scos jucatorii de pe teren pentru ca ii era frica :nashpa:
si mai incolo steaua a castigat cupa adik dupa 2 zile
deci se vede cum a castigat spurcata cupa campionilor :nashpa: :nashpa:

RaPiDuTz
21-09-2004, 08:09 PM
Originally posted by LiviuRO@Sep 22 2004, 03:46 AM
Referitor la pronos, R are mereu net, intra pe pagini, sa se ocupe el de calcule :).
bine ca de vasili nu zici nimik...
eu oricum sunt tigan si nu le am cu calcule dastia..fractii, formule...e grele pt mine :P

dj-cata
21-09-2004, 10:43 PM
va da voi toti dinamovistii ati luat-o pe drumu lui porcea ? pai cu stelea ce au avut ? sa il huidui si sa il injuri cand el juca bine...cu popescu..o legenda a fotbalului romanesc ce ati avut ? voi mai bine v-ati uita la jocul altor echipe care pare de pe alta planeta fata de jocul vostru de divizia C.

ati castigat un meci si iara prindeti un pic de curaj ?

Ady in caz ca nu stii cum a castigat Steaua iti sugerez sa intri la www.gsp.ro si sa iei niste filmulete de acolo...ai multe de invatat din ele...in primul rand aflii ce inseamna sa tzii cu Steaua...aflii cum sa devii un invingator

Floyd
22-09-2004, 01:05 AM
Ady, tu cred ca vrei sa-i preiei locul lui Blue la aberatii! El si-a mai revenit si vad ca incepi tu :injur:

Time2Chill
22-09-2004, 08:11 AM
Originally posted by Ady@Sep 21 2004, 07:26 PM
inca o parere proasta despre steaua ca in 88' in finala cupei meciul sa terminat 1-1 pentru ca vali ceasca a scos jucatorii de pe teren pentru ca ii era frica :nashpa:
si mai incolo steaua a castigat cupa adik dupa 2 zile
deci se vede cum a castigat spurcata cupa campionilor :nashpa: :nashpa:
1. ala a retras echipa k daduse un gol perfect valabil, dar fusese anulat.......
2. ce vrei sa zici ca a dat ceasca bani sa castige steaua cupa campionilor europeni?????????????

Ady
22-09-2004, 12:14 PM
cata
vrei sa stii ce am avut cu Popescu
era o petarda
nu inteleg ce cauta la Dinamo
era mai varza ca Cristi Ciubotariu
deci d-aia e huiduit
bine ca mia sunt si niste suporteri handicapati asta e alta chestie
dak te-ai uitat mai atent la modul cu juca Popescu la noi iti dadeai seama ca luam mai multe goluri decat dadeam
mult mai rau ca acum
yo despre steaua numai comentez da dak comenteaza unu despre Dinamo comentez si yo despre echipa lu ala
cred ca e coect nu? ;) ;) :fotbal:

LiviuRO
22-09-2004, 12:37 PM
Pentru fanii stelei, dragii mei, Andrei Vochin, ala de la GSP, unul dintre cei mai celebri gazetari care tin cu steaua, a publicat acum 3 ani o carte numita "super steaua" in care se prezinta pe larg drumul echipei, de la formarea ei si pana la castigara cupei din 86. Ati lecturat aceasta carte? V-o recomand cu multa caldura. Veti gasi acolo "detaliile" castigarii CCE. Tineti minte, este scrisa de unul dintre cei mai celebri gazetari, fani ai stelei.

T2C-> au fost multe versiuni despre ce s-a intamplat in 88, dar, din moment ce dupa Revolutie, steaua a renuntat la acel trofeu, cred ca este lesne de inteles cam care a fost povestea. Adica, un pic de rusine macar, tot a existat...

Cata-> Lasa-l pe Gica Popescu, ala nu avea ce sa caute sa mai joace fotbal, ca a venit la noi, si aici a invatat ce inseamna sa nu mai joci doar cu numele, i-a facut foarte bine carierei, va dati seama ce se intampla daca mai prindea si convocari la nationala? Iar Stelea, care la meciul Dinamo - rrapid 3-2 (cand i-a dat Niculescu 2 goluri printre picioare), a injurat PCH, fiind la un pas de a intra in peluza ca sa se ia la bataie cu noi, si-a primit acum, replica, pentru gesturile din trecut. Oricum, se va aplana "conflictul" asta pana in momentul in care Stelica isi va aduce aminte de valorea lui de reala si va gafa iar ca in vremurile lui bune (spre ex, meciul cu Slovenia).

habbib
22-09-2004, 12:46 PM
mah, astazi sunt restantele, si uitasem de ele :D

17:00 FC Brasov - Otelul Galati
17:00 Politehnica Iasi - Dinamo Bucuresti
20:00 Steaua Bucuresti - Apulum

brasovu bate,steaua face egal si dinamo se chinuie sa castige :D
cam nashpa meciuri...

LiviuRO
22-09-2004, 01:12 PM
ai uitat de ele pentru ca nu sunt astazi :)

vali16_84
22-09-2004, 01:21 PM
yo din cate stiu..azi se joaca doar FC Brasov - Otelul Galati ....celelalte se joaca pe 20 octombrie..

habbib
22-09-2004, 01:53 PM
serios?? :lol: ,ma uitasem pe livescore.com si acolo apareau ca fiind azi,probabil ca habar n-au aia,greseala mea..

LiviuRO
22-09-2004, 04:52 PM
pai, du-te si pune la pariuri atunci :P.

Ar fi fost culmea ca aia de Livescore sa stie ca s-a amanat vineri toata treaba...

Time2Chill
22-09-2004, 06:02 PM
Am si eu o intrebare pt cand s-au amanat ????????

Ady
22-09-2004, 06:06 PM
20 sau 22 septembrie
cik ar fi semnat Mihalcea cu Dinamo

dj-cata
22-09-2004, 08:58 PM
nu mai e nici un meci azi... :)

Liviu - daca vrei sa vezi cum ar trebui tratat o legenda a fotbalului romanesc uita-te la fanii stelisti care il aplauda pe Munteanu si nu am auzit vreodata sa il injura chiar daca nu mai asa la fel ca in vremurile lui bune...dar macar isi arata respectu fata de un om care a facut pt fotbalul romanesc foarte multe

Ady - eu nu m-am luat de echipa ta....m-am luat de felul cum este trata Stelea...si de faptul ca voi nu sunteti niste suporteri adevaratati si sustineti echipa doar la bine.

Vad ca dinamo iara joaca pe lia manoliu...iara vrea sa scoata bani ca s-au invata deja doar ca nu o sa le iasa pt ca nu o sa mai vina multa lume...

LiviuRO
23-09-2004, 01:54 AM
Legendele fotbalului romanesc, astea de peste 35 de ani, sa se apuce de antrenorat cand se intorc in tara. Daca pana la varsta asta au tras sa castige bani, au stat rezervele pe la felurite cluburi, doar ca sa-si incaseze cecul (nu pot sa zic ca-i acuz, doamne fereste!) nu cred ca are vreun sa incerce sa se reapuce de fotbal nici macar la nivelul scazut al Diviziei A. Dorinel nu a fost injurat pe steaua tocmai pentru ca a dat o palma celor de la Dinamo, nerevenind in Groapa. De asemenea, se stie clar ce se intampla cand suporterii il supara pe jiji, deci, galeria stelei nu poate sa aiba un punct de vedere diametral opus fata de cel al conducerii.

Referitor la meciul cu Partizan de pe Lia Manoliu, nu stiu daca va veni multa lume sau nu, sincer, nici nu cred ca ar trebui sa fie prea multi prezenti la un meci care va incepe fabulos si se va termina dezatruos. Mai bine il vezi acasa, mai dai un pumn in perete, mai spargi o sticla, de descarci cand vezi ce erori o sa faca Iordache si ceilalti aparatori (indiferent pe cine va trimite saracul in teren).

Ady
23-09-2004, 02:07 PM
hahahah
Hamutovsky ameninta cu plecarea dak o sa stea pe banca de rezerve
sa plece

habbib
23-09-2004, 02:45 PM
numa bine, sa plece si sa intre in parta varzalitu ala de martinel :D sau poate il aduc inapoi pe legendarul tibi lung :lol:

LiviuRO
23-09-2004, 03:06 PM
Se pare ca intr-adevar Mihalcea se intoarce :). Asta e un lucru bun, zambesc dupa mult timp cand e vb de Dinamo... Problema conducerii, "nu va juca in toamna aceasta in cupele europene" nu este esentiala, "toamna europeana" se va termina joia viitoare :P.

Time2Chill
23-09-2004, 06:07 PM
S-ar putea sa ramaneti fara Iordache, azi dimineata a avut facut un accident pe autostrada, mai erau 2 dinamovisti cu ei, nush cine, nu au fost raniti nici unu da in apropiere a fost gasit un mort :o
Nu pleak Hamutovski, pt k va fi titular :P , isi revine el .....................

habbib
23-09-2004, 09:03 PM
mah, eu sper sa isi revina doar in uefa, ca in campionat mi cam frica de el, tre sa recunoastem ca el si guso sunt cei mai valorosi portari din campionat..

LiviuRO
23-09-2004, 11:19 PM
cum sa ramanem fara Iordache, crezi ca se va descoperi ceva? :)

Pe Stelica nu-l puneti? Edy_smf, unde esti tu sa ne spui cum e cu marele Stelea...

dj-cata
24-09-2004, 12:05 AM
nici eu nu cred ca se va decoperi ceva...doar ca a baut ceva si poate ii suspenda carnetu ....poate ia si o amenda dar nu cred ca il da afara asa cum era normal...doar e vb de dinamo...

Liviu vb de Stelea...dar el a facut pt fotbalul romanesc mai mult decat a facut tot lotu....toata conducerea...si toti antrenorii de la dinamo la un loc si ar trebui sa ii multumimm pt ce a facut nu sa il injuri din primu minut...asa cum faceti voi

Time2Chill
24-09-2004, 10:00 AM
Ce zici Liviu il scapa si p-asta cum l-au scapat si p-ala care a intrat cu masina in stalp, cand era beat manga, asta avea doar 0,2 la mie, max este0,8, da totusi mai e ala care era mort :o (da in fine un paznic a zis k l-a vazut pe ala cu o sticla in mana si pietonii n-au voie pe autostrada........... probabil k scapa el, da conform legilor interioare a lui Cinamo cei 3 ar trebui macar amendati, dak nu si dati afar' :mishto: nu mi-ar parea prea rau)
Apropo, una care-l stie pe Iordache, a zis k pleaca in iarna, prin est, da nu mai shtu pe unde

LiviuRO
24-09-2004, 12:01 PM
cata-> te rog frumos, scuteste-ma cu afirmatiile tale referitoare la jucatorii sau antrenorii lui Dinamo, le accept doar pe cele referitoare la conducere.

In al doilea rand, nu vad de ce ar trebui suspendat Iordache, adica, fazele astea cu anuntatu`, cu plecatu` din Buc mi se par foarte invechite. Pana la urma, e om, daca acum se duce sa bea, si maine la antrenament trage mai tare ca toti sa-i iasa bautura din sange, n-am nimic cu el.

T2C-> despre ce legi interne vb?

DarkComy
24-09-2004, 12:10 PM
Binenteles la Craiova nu poate sa fie liniste trebuia sa fie cineva care sa porneasca din nou scandalul :angry: . Marele pacat este ca cel care a pornit scandalul este tocmai o fosta glorie a Craiovei Maxima , Aurica Beldeanu care iar a inceput cu acuzele ca Rednic e un antrenor slab bla bla bla ( Beldeanu ar trebui sa stie cel mai bine ca ar trebui sa fie liniste nu scandaluri :scaun: )
Il respect pe Beldeanu ca jucator , dar ca antrenor nu ca are voie sa vorbeasca despre Rednic care a castigat niste cupe ca antrenor pe cand Beldeau a antrenat prin Orientul Mijlociu si a fost la tineretul Craiovei antrenor <_<

habbib
24-09-2004, 01:05 PM
mah, astia cauta circu' cu lumanarea,tot timpu gasesc ceva de care sa se lege,ba de antrenor,ba de conducere,ba rasare cate unu care incepe sa faca pe desteptu, ar trebui sa stea toti in banca lor si sa isi vada de treaba..

Time2Chill
24-09-2004, 01:10 PM
Originally posted by LiviuRO@Sep 24 2004, 12:01 PM

T2C-> despre ce legi interne vb?
nush exact cum ii zice(regulament de ordine interioara), da oricum, jucatorii trebuie sa semneze acel document la inceput de an, si in el e o regula, in care zice k jucatorii n-au voie sa plece la mai mult de 50km de buc, in cazu asta fiind la inceputul Autostrazii bucuresti pitesti, la iesirea din pit(aprox 110km) si mai era ceva referitoare la cat trebuie sa doarma si accidentu s-a produs la 5 sau 6 dimineatea, iar Iordache si Semeghin sunt recidivisti, pt k ei au facut greva, inainte de meciu cu steaua, parca

LiviuRO
24-09-2004, 01:53 PM
Bineinteles ca exista cate un ROI la fiecare echipa, dar scopul lui este sa-i tempereze pe jucatori, in nici un caz sa fie sursa de a gasi amenzi.

Oricum, repet, daca Iordache, Seme si Goian trag tare la antrenamente si joaca ca lumea in meciuri, din partea mea, poa sa bea si mearga noaptea in baruri in fiecare zi a saptamanii. Pana la urma, din ce stiu eu, toti marii fotbalisti din deceniul trecut erau mari petrecareti.

vali16_84
24-09-2004, 02:01 PM
cica au fost amendati cu 5000 $ si risca excluderea din lot...Andone cica se descurca si fara ei... :P

habbib
24-09-2004, 03:26 PM
si ce, nu are dreptate,toti 3 sunt varzaliti,mai ales iordache ala,care-i cel mai varza stoper pe care l-am vazut vreodata,andone are dreptate, se poate lipsi de serviciile lor..

Time2Chill
24-09-2004, 03:38 PM
''Bărbatul a fost lovit la şoldul drept, după care a fost proiectat ?n şanţ. ?n cădere pe plan dur, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu zdrobirea substanţei cerebrale, care este, de fapt, cauza directă a decesului'', a explicat medicul legist.

Doctorul Manu a adăugat că, după ce a căzut la păm?nt, bărbatul a fost călcat de maşină, fapt demonstrat de existenţa mai multor fracturi costale, de stern şi de coloană, dar şi de multiplele leziuni ale organelor interne. De asemenea, s-a stabilit că victima - care nu a fost identificată, p?nă ?n prezent - avea o alcoolemie de unu la mie.

Totodată, prima probă de s?nge luată şoferului imediat după producerea accidentului arăta că acesta avea o alcoolemie de 0,45. La cea de-a doua testare, luată ?ntr-un interval de aproximativ o oră, a reieşit că fotbalistul avea o alcoolemie de 0,30 la mie.

Potrivit poliţiştilor, fotbalistul dinamovist ar putea fi acuzat de ucidere din culpă, faptă pentru care riscă - potrivit legii - ?ntre doi şi şapte ani de ?nchisoare.

Iordache - care era ?nsoţit de o fată şi de coechipierii săi de la Dinamo Dorin Semeghin şi Lucian Goian - a fost implicat, joi dimineaţă, ?n jurul orei 5.00, ?ntr-un accident rutier petrecut la intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Maşina pe care o conducea fotbalistul ?i aparţine antrenorului secund al echipei Dinamo, Iulian Mihăescu.

Potrivit antrenorului Ioan Andone, fotbaliştii dinamovişti care au fost implicaţi ?n accident vor fi sancţionaţi, exist?nd posibilitatea de a fi chiar excluşi din lot.

asta-i articolul din gsp, nu l-am povestit pt k imi lua prea mult timp, acu Liviu ce mai zici?????????????? s-ar putea ca dinamo sa se descurce vreo 7 ani fara Iordache

dj-cata
25-09-2004, 03:00 AM
bah liviule...sa mor de te inteleg...dupa tine poate orice fotbalist sa mearga si sa omoare pe cine vrea pe strada...ca e fotbalist si are dreptul la orice....

Blue
25-09-2004, 05:48 AM
Acum daca iti sare un tampit in fata nu ai ce face...totusi si soferul are partea lui de vina.

danutz_andrey
25-09-2004, 08:08 AM
Poate pana la urma Iordache ajunge la puscarie,dar nu cred,pt. ca si celalalt Iordache de la Craiova a omorat un om si acum joaca titular la Craiova.In Romania,fotbalistii chiar au voie sa face orice?! ;)

tobo
25-09-2004, 08:35 AM
Nu au voie, dar e clar, daca era unu din fotbalistii stelei acolo, nu mai iesea din puscarie toata viata...ganditzi-va logic, dhinamo este(sau a fost, adica, practic, este) echipa politziei, e clar, il fac pe Iordache scapat...
Referitor la accident, nu prea ai ce face cand un om, care este mai mult mort decat viu din cauza alcoolului, vine in fata masinii tale si sta ca un handicapat clatinandu-se, mai ales pe autostrada...Dar, si Iordache are vina sa, poate nu era asa de acuzat de fapta sa daca nu bause putzin, dar, la 0.45, este invinuit mai mult decat daca nu avea deloc...

Tuby
25-09-2004, 10:24 AM
La cat de bine e pusa la punct Politia romana cred ca va dura mult pana vom afla cu adevarat ceea ce s-a intamplat...Jucatorul este clar vinovat numai prin faptul ca a condus beat...fara sa se mai tina seama ca intr-un fel sau altul un om a murit..
Daca intr-adevar a fost prea beat sa-si dea seama ca a accidentat mortal o persoana merita sa stea la racoarea cativa ani...
Eu am crezut initial ca omu era manga in sant si ghinionul a facut ca Iordache sa intre cu masina peste el...

Cat despre Dinamo echipa Politiei...Steaua echipa Armatei si Rapidul echipa Cfr-istilor....asta a fost pe timpuri comuniste...acum sunt societati pe actiuni (parca asa le zice) nu se mai poate lua in calcul legaturi de acest fel....hac !

mns
25-09-2004, 11:32 AM
e deja stabilit, omor :o pai ce sa-i faci a intrat cu mashina intr-un om, la pushcarie cu el, mai ales ca era si baut...nah acum ati scapat de iordache, da cu ailalti 2 nu vad care-i faza, nu ei erau la volan, si cei daca au baut nitel, nu sunt si ei oameni? ;)

danutz_andrey
25-09-2004, 11:48 AM
Omor :o??!! oare cat o sa primeasca?!

Time2Chill
25-09-2004, 12:07 PM
poate sa primeasca 7 ani, dupa regulament, da' tot acolo scrie k pietonii n-au voie sa circule pe autostrada, si s-ar putea sa scape, e ca si cum unu sa traversa printr-un loc nepermis, si o masina ar da peste el, in acel caz soferu nu este vinovat, cam ceea ce a fost in cazu lu' Iordache de la Craiova..............
tuby-> steaua si rapid nu mai apartin nici armatei nici cfr-ului, dar dinamo inca mai are legaturi cu politia, pt k are vreo 2 chestori(generali) in consiliu de administratie............

LiviuRO
25-09-2004, 02:26 PM
Parerea mea este clara, daca este vinovat, sa fie judecat, si sa-si primeasca pedeapsa. Totusi, exista niste circumstante acolo, ramane de vazut.

Time2Chill
25-09-2004, 06:35 PM
Steaua a batut Sportu intr-un meci anost :nashpa: Steaua a jucat f prost, singuru lucru buna a fost k hamu a revenit si a jucat bine, in rest mi s-au parut obositi rau jucatorii, fara prea mult chef de joc, nashpa pt Martin Tudor :o

RaPiDuTz
25-09-2004, 06:57 PM
offf...steaua face ce face si tot castiga... :(

pacat totusi ca stundentii nu au jucat prost dar habar n`au sa "inghete" tabela...frumos golu lor :)

JohnnyUSA
25-09-2004, 07:23 PM
offf...steaua face ce face si tot castiga...

Normal , doar vom lua campionatul anul asta :mishto:

Ady
25-09-2004, 07:37 PM
n-am vazut meciul ca eram afara
da steaua e petarda
nu ia campionatul
n-are ea forta necesara
78' CSKA Sofia 5 - 1 Lokomotiv Sofia

DarkComy
25-09-2004, 09:13 PM
ma nene nu e posibil frate sa se rateze in halul asta :angry: . Ma nene eu nu stiu de ce insista Rednic cu Vigariu ca e slab in loc sa il bage pe Claudiu Tudor <_<

Murgan pana la schimbarea lui nici nu iam auzit numele spus de catre comentatori

Ady
25-09-2004, 09:26 PM
lol
pai stiam ca e bun Vigariu
sa varzit intre timp?
da Claudiu Tudor nu varza ?
yo zik ca e mai varza ca asta
si Murgan ala ce e?
fundas?
mijlocas?
da oricum e varza
in loc sa-l bage pe......
nici nush ce jcuatori aveti :lol:

DarkComy
25-09-2004, 09:42 PM
Claudiu Tudor in fiecare amical in care l-a bagat iutea jocul echipei , marca 1 sau 2 goluri , deci in alte cuvinte se descurca mai bine ca Vigariu si Stoianof ar merge sa il bage dar e accidentat

Murgan joaca mijlocas deobicei dar joaca si aparator daca il pui
Pt ce sa il bage pe Lutu care pana da o pasa da un ocol la tot careul <_<
Plesan , Buhus si Frunza singurii care mi-au placut de la Craiova in meciul asta

Se pare ca si Guso ca si Hamutovski trece printr-o perioada grea ( ce legatura o fi intre ei ;) )

Go Go Plesan e in revenire de forma BRAVO LUI :mishto:

Ady
25-09-2004, 10:00 PM
ai vazut ce fericit era Lutu cand a plecat Rednic?
ma da parca era bun sezonu trecut
iar s-a prostit?

DarkComy
25-09-2004, 10:07 PM
Lutu se gandeste numai la c***e si petreceri numai la fotbal nu ii sta gandul si in plus cred ca il lucreaza pe Rednic dar lucrul cel mai grav e ca isi bate joc de U Craiova formatia pe care el zicea ca o iubeste si ca ar fi singura formatie din tara unde ar juca <_<

dj-cata
26-09-2004, 12:05 AM
Steaua a batut azi...dar daca joaca la fel si la sofia nu are nici o sansa la calificare. in prima repriza steaua a parut o echipa de divizia B si iarasi zenga a facut minuni la pauza si a scos alti jucatori in a doua repriza..

sper ca joi sa joace mult mai bine pt a spera la calficare..

tobo
26-09-2004, 11:21 AM
Eu cred ca Steaua va putea sa treaca de CSKA Sofia, ca aia nu sunt asa grozavi pe cum par...Dar sunt sigur ca steaua va trece de aia, ca ceea ce spune Jiji, e sfant, si anume, STEAUA VA CASTIGA CUPA UEFA(cum sa nu :D )...

habbib
26-09-2004, 02:34 PM
iara a dat-o craiova in bara,oare cand o sa isi revina astia,sunt foarte curios,poate o sa faca un retur exploziv si o sa ne lase cu gura cascata sau poate o sa ne lase cu gura cascata printr-o retrogradare, Doamne fereste, ca vine revolutia acolo :lol: ..cat despre lutu, pe asta il doare fix in c*r de craiova,tin minte acum 2 ani cand a jucat uta cu craiova,in seara dinaintea meciului, el se distra prin nush ce local cu fete despuiate :mishto: si am mai azuit si eu ca petrecaret mai mare ca el nu prea exista, cu asa jucatori nu se face performanta,lutzu ii expirat :greata:

Time2Chill
26-09-2004, 08:16 PM
Craiova a reprezentat ceva la un anumit timp in istorie, da' de vreo 3-4 ani e varza, fara sa se supere nimeni, chiar dak a avut antrenori buni, fotbalisti destul de buni, niciodata n-a facut nimik, e tot ca FC Arges a avut o perioada de glorie da' acu nu mai e nimik de capu lor.................................... Craiova traieste doar din "traditie" la momentu de fata n-are altceva..........

Dinamo e condus la pauza de brasov cu 1-0, personal sper sa se termine 1-1 sa-mi iasa pronosticu :mishto: , da pt campioana entitre mi se pare f.f.f.f. penibil. :nashpa: Da' se pare k falcosu s-a tinut de cuvant nu i-a bagat pe plimbareti in echipa

dj-cata
27-09-2004, 12:01 AM
la cat de prost a jucat dinamo in prima repriza nu mai credeam ca poate castiga...dar la pauza s-a intamplat ceva...se poate ca jucatorii de la brasov sa primeasca ceva bombonele de la porcea pt ca au jucat prea prost. pe langa asta arbitru a fost tot meciu cu ei..in min 5 deja 3 jucatori de la brasov aveau galben...la niculescu i-a pus pe tava vreo 5 lov libere care nu prea au fost fault iar cel mai important faultul din care a dat dinamo primul gol nu a fost...la golul 2 a cam fost fault in atac...iar la pen nu stiu..nu am vazut asa de bine :)

macar sa bata ei la asa diferenta joi..

inca ceva..am stat la 1m de iordache, goian si seme si ii cam durea in c*r de accident...adica radeau pe acolo...vb cu toti. spectatorii s-au luat putin de ei dar cel mai tare a fost "mutu" care l-a intrebat prin semne daca a dat m**e la aia in masina de a facut accident :)

habbib
27-09-2004, 07:04 AM
intradevar, dinamo a iesit de la cabine cu alta fata,probabil ca andone le-o fi tras cateva suturi in c*r si sa-u trezit astia,eu speram ca macar 1-1 sa se termine,da nu-i nimic, sper ca dinamo sa-si fi revenit, si chiar dc nu prea mai are vreo sansa de calificare in grupe,macar sa castige meiu ca sa mai adunam puncte..cluju surprinde din nou,dupa parerea mea, sunda e unul din cei mai valorosi antrenori din romania, deci ce a facut asta cu apulum si cu cluju e incredibil, bravo lui..

mns
27-09-2004, 11:09 AM
Inca cateva evenimente pe care nu le inteleg...1 ce p**a mea comenteaza toti ca steaua nu joaca bine si ca nu merita sa castige, mai vine si un ciumete ca victor becali ca sa zica nu stiu ce despre steaua, a castigat? pai ce naiba mai vrea, el sa mearga sa-i pupe-n cur pe jegosii aia de la dinamo, care au jucat mai de cacat ca steaua si tot au castigat...

2.lol, pe astia de la craiova nu-i mai inteleg, acum o saptamana scandau impotriva lu mititelu, il urau pe piturca si ii suflau in cur la rednic, acum deja au venit cu bannere impotriva lu staicu si rednic...care-i faza, ce p**a mea vor aia?

habbib
27-09-2004, 11:26 AM
nu iti fa griji, ca nici ei nu stiu ce vor, e o chestie olteneasca, o au in sange..si nici nu cred ca o sa stie vreodata,nu au sa fie multumiti niciodata,va fi intotdeauna ceva care sa le deranjeze creierashii :crazyboy:

RaPiDuTz
27-09-2004, 01:16 PM
si iacata sa schimbat din nou antrenorul la Craiova...Rednic si`a dat demisia si in locul lui ar putea veni Pavel Badea... :lol:
sa vedem daca va reusi sa scape echpa de retrogradare :P

iete si o poza unica : (Rapid - National 3-0) :P

Time2Chill
27-09-2004, 01:57 PM
neaga a facut entorsa, nashpa si probabil va lipsi pt cateva meciuri :(
Iordache a platit doar o amenda si (din surse mai destul de sigure) nu va pati nimik, nici permisu nu i l-a suspendat :huh: dak lucrezi pt M.I.

dj-cata
28-09-2004, 12:47 AM
pai doar nu credeai ca ii vor face ceva ? doar joaca la dinamo...doar la noi se poate asa ceva..parca vad ca il scoate nevinovat. daca era orice alt om normal era deja la inchisoare pt 2 ani

habbib
28-09-2004, 08:06 AM
iarasi a ramas craiova fara antrenor,cica l-au pus interimar pe neagoe,care antreneaza in C :lol: ..rednic l-a propus pe badea,sunt curios dc o sa accepte si el si staicu,in curand o sa se coaca de un nou circ pe acolo,sunt sigur de asta, sa vedem cum scapa juvetzi de retrogradare,ca in ritmu asta ii vad in b,sper sa isi revina,si cand ma gandesc inainte sa inceapa campionatu:"anu asta luam sigur o cupa,europa pregateste-te,venim" :lol: :mishto: tineti-o tot asa baieti, sunteti pe drumul cel bun al diviziei b..

tobo
28-09-2004, 09:41 AM
Craiova se duce, incetu cu incetu in B :D . Va rog, lasatii pe cei de la Craiova si pe Dinamo sa se antreneze pentru Divizia B :lol:

vali16_84
28-09-2004, 01:51 PM
stati linistiti ca n-o sa ajunga craiova in b...in retur o sa aiba un parcurs mai bun..si o sa termine si ei pe 7-8...ca-n ultimii ani... :P

LiviuRO
28-09-2004, 06:25 PM
lol, daca lucrezi pt MI. E asa de improbabil ca el sa nu fie vinovat? Sau, aveti voi asa, o placere, sa-l "investigati atent", ca deh, joaca la Dinamo? Pai mah, patriotilor, in loc sa il incurajati acum pe Iordache, ca vine meciul cu Partizan... ce patrioti sunteti ? LOL

Time2Chill
28-09-2004, 07:17 PM
semi-OFFTOPIC
1. Nu cred k el va juca cu partizan, dupa "incidentu Flora" cineva de la dinamo a zis k nimeni de la dinamo nu face asa ceva pt k urmarile ar fi grave............. na k cineva a facut asta si singura urmare a fost k ei n-au jucat un meci, paradoxal dinamo a si castigat meciu fara ei
2. Il stii pe semeghin care a intrat cu masina intr-un stalp fiid beat manga??? cu o alcoolemie cu care trebuia sa fie deja la Mititica???????? ce te face sa crezi, k se va intampla altfel, faza k el va scapa o stiu de la o cunostinta comuna.........cu iordache..............

dj-cata
28-09-2004, 08:42 PM
liviu sa stii si tu dinamo e singura echipa de la care jucatorii intra cu masina in zid...omoara oameni pe autostrada...vin la antrenamente cu ochii umflati....se bat pe unde apuca. si cu toate astea nimeni nu pateste nimic pt ca daca ii suspenda sau ceva nu il mai transfera...pierde porcea bani si asa prefera sa le dea o amenda si gata.

dupa craiova cel mai mare haos din fotbalu romanesc e la dinamo...si o sa treaca pe primu loc daca nu se califica cu partizan si mai si pierde la timisoara

LiviuRO
29-09-2004, 11:31 AM
mah, cat de inspirata a fost coregrafia aia cu marmota, pe cunvant. Cand incepeti voi doi sa vorbiti, ar trebui sa ridic banneru, asa ca:

"...SI MARMOTA INVELEA CIOCOLATA IN STANIOL"

Si spuneti-mi mie va rog frumos, de cate ori au dat spaga parintii vostri, sau prietenii vostri, la politie, fiind prinsi incalcand legea? Ar fi trebuit sa suporte repecusiunile? Sau, cati oameni incalca legea, dau spaga, si scapa fara nici o chestie?

Time2Chill
29-09-2004, 12:27 PM
OFFTOPIC pt Liviu
Tata-i Colonel si n-a dat niciodata spaga, k il lasau sa plece indiferent :P :P :P
Si cu asta sper sa termin :P sa nu mai zic nimik de iordache :P k ii dam prea multa importanta si e varzaaaaaaaaaaaaa

LiviuRO
29-09-2004, 04:35 PM
Pai, nu stiu, eu vad ca voi doi tot insistati cu prostia asta. Eu doar ma asigur ca intelegeti despre ce vorbim. Nu, stati calmi, T2C ai zis bine, nu se face nici o manevra, Iordache nu e un jucator asa bun, sa zici ca se fac interventii la nivel inalt pt. el.

Iar referitor la tatal tau, e normal, are o pozitie, o situatie, a muncit ca sa si-o faca, este deasupra legii cand e nevoie. Acum, sa-l trimitem in judecata? Pe el si pe cei care lasa sa plece? :)

Time2Chill
29-09-2004, 07:15 PM
La pronosticuri am trecut 3-0 pt steaua in meciu cu Ploi, da sincer m-as bucura si dak vor castiga, pt k dn cauza accidentatilor, cred k zenga va juca cu rezervele :( K sa nu-mi iau iar warn, am zis si eu ceva........ :P :P
OFFTOPIC
Mai ales pe cei care il lasa sa plece :P :P :P :P :P

LiviuRO
29-09-2004, 08:09 PM
asta e genu` de mesaj pus cu prima parte la subiect, dar postat pentru partea off-topic :).

dj-cata
29-09-2004, 08:39 PM
gata...nu mai are rost sa vb de iordache...el grande giocatore...ca si asa nu o sa ii faca nimic....scapa nepedepsit si gata.

mai putin de 24 de ore pana la meciuri...emotii :)

Tuby
29-09-2004, 09:09 PM
Si ce emotii !!! Eu voi fi la scoala si daca nu reusesc sa ma invoiesc cumva o sa urmaresc meciul la tv in clasa ca nu sta acolo doar ca sa ma uit la tampenii de documentare istorice...mai vedem si un meci ceva..
Sper ca maine seara sa fie una dupa care presa de vineri sa fie in aer...2 echipe romane in grupele cupei uefa..."i have a dream" :P

dj-cata
29-09-2004, 11:18 PM
si eu sper la fel....in noaptea astea nu cred ca o sa dorm asa de mult..iar maine daca se califica o sa beau pana nu mai pot :D ... sper doar sa fie de bucurie si nu de necaz..

LiviuRO
29-09-2004, 11:49 PM
mda, sa dea Dumnezeu! Chiar mi-as dori sa se intample cum ziceti voi, dar eu va zic cert, Dinamo nu se poate califica decat printr-o minune. Definim minune astfel: Niculescu face pressing, Petre joaca pe dreapta, Margaritescu nu ia galben in minutul 5, Tames da 2 pase de gol (ca e coordonator), iar apararea, indiferent de formula, face meciul vietii. Definim meciul vietii astfel: Ciobi nu-l scapa pe Boya la primul gol al lui Partizan, Badea nu pase la adversari, iar Galamaz probabil (daca o juca el, si nu Goian) nu da auto-gol. Daca se indeplinesc toate conditiile astea, iar Danciu si Petre vor mai avea chef sa alerge pentru toata echipa, s-ar putea sa ne calificam.

dj-cata
30-09-2004, 12:26 AM
sau mai simplu..danciu da 2 si petre 1 si se termina 3-0....iar la steaua da dica un gol si se face 0-1 si gata meciu :)

LiviuRO
30-09-2004, 09:54 AM
Chiar inainte de returul cu Partizan, Dinamo a reusit sa-l semneze pe Adi Mihalcea. "Taranu" se intoarce in Groapa pe un salariu de 100.000 USD plus o prima de instalare de 80.000 USD.

Va dati seama, linie de atac, Niculescu, Danciulescu, Mihalcea? Bine, pana la iarna, cand va pleca Danciu 100%. E bine ca avem un inlocuitor valoros pentru el. Sincer, am mare incredere in Mihalcea.

Tuby
30-09-2004, 10:34 AM
Din pacate pentru voi Mihalcea are drept de joc numai in divizie...
Iar daca Danciulescu nu trage un pic mai tare pentru a impresiona il vad prin emiratele arabe jucand pentru salariu si nu pentru performanta...nicidecum prin Franta, Spania, Italia....

tobo
30-09-2004, 10:41 AM
Noi romanii nu prea avem jucatori plecati prin campionatele europene, ma refer in vest. Avem in Ucraina, Turcia, Rusia...Acolo, acolo mergem pentru bani si sa le facem la aia echipe ca apoi ei sa primeasca gloria...

LiviuRO
30-09-2004, 02:23 PM
Cine nu s-a uitat cu jind la Barca - Sahtior? Cine nu s-a gandit macar un pic, ca daca pastram aia 3 jucatori, plus Zicu, plus altii, multi, din ultima vreme, poate era Dinamo acum, in Liga, sa ia bataie de la Milan si Barca? Cum cine, "patriotii" stelisti :D.

dj-cata
30-09-2004, 11:37 PM
prea multi de daca in propozitiile tale liviu...daca daca si iara daca. azi in sfarsit galeria a injurat toata conducerea lu dinamo si a reaparut hitul de acum 2 ani...acum un remix 2004 PORCEA PORCEA PORCEA LASA-NE ... LASA-NE :D ce bine m-am simtit cand au strigat asta.

liviule uite ceva pt tine....daca steaua se califica din grupe ce mai zici de ei ? de acum inainte ar trebui sa lasi orice comentariu rau la adresa stelei si sa ii lauzi pt ca e singura echipa romeasca in cupele europene

Blue
30-09-2004, 11:59 PM
Uite chestii de astea ma fac sa ma gandesc sa nu mai tin cu voi :P , ati trecut de fc ceafa lata si sunteti cei mai tari. Sa va vad ce faceti cand jucati cu o echipa tare. S-au iara o sa va folositi din plin de amibilitatea strainiilor cum ati facut dupa onorifica infrangere de la Liverpool. Bafta in continuare si lasati laudele pt alta data, cand vei infrnge o echipa tare.

mns
01-10-2004, 12:06 AM
nu am zis dom'le ca sunte mcei mai tari, nu din europa bineinteles, poate cei mai tari din romania, aia da, pana atunci gandeste-te ca e singura echipa romaneaasca din cupele europene si nu uitac a trecut de fc ceafa groasa a carui patron e de 3 ori mai bogat decat jiji al nostru...si nu uitaca voi ati facut 1-1 cu bacau acasa sau ati pierdut cu sportul si cu aproape toate echipele cu care ati mai jucat anul asta :P si nu uita unde sunteti in clasament :P si nu uita cati presedinti ati avut intr-o saptamana si cati bananieri vati in lot, nu degeaba facea dj cataechipa ia de cartoon network, vorbele i s-au adeverit, e un fel de Nostradamus de pf roum, ca sa fiu in ton cu jiji :P

Blue
01-10-2004, 12:27 AM
Nu fa tu griji, pt U, odata cu plecarea lui Rednic o sa plece totate petardele pe care le-a adus. Cu Badita totu' o sa fie ok. Numai de no jock trebuie sa mai scapam, luati-l voi la Arad, promovati cu el, facetii statuie si datii cheia orasului. Inteleg sa va bucurati si eu m-am bucurat pt voi, dar totusi exista uele limite ;) , ti-am spus asteapta pana ce veti bate o echipa cu nume.

LiviuRO
01-10-2004, 01:10 AM
intr-un fel e bine ca s-a calificat steaua, si Dinamo nu. Au reaparut "fanii", "patriotii", "chibitii" si alte categorii de "cunoscatori" ai fenomenului.

Referitor la Divizia A, ma bucur nespus ca s-au terminat cupele europene pentru noi, poate asa, pustii de la Dinamo vor avea mai multe sanse. Deja, am vazut ce fac experienta si maturitatea, creeaza 3 ocazii de gol intr-un meci in care trebuia sa dam 2 goluri, cu o echipa care stie sa paseze. Chiar imi pun sperante reale in Cigan, Baltoi, Ilin, Rata, Dennis Serban, Margaritescu, Goian, Galamaz.

Pentru ceilalti, cred ca a venit momentul sa-si gaseasca si eu contractul de 400-500 la ruso-chinezo-ucrainieni.

dj-cata
01-10-2004, 01:14 AM
da..dar denis, margaritescu si goian nu prea mai sunt tinerei...deja au peste 24 de ani.. :)

blue - daca nu stii sa va apreciati valoriile....voi le injurati imediat

duminica vor fi 30.000 pe ghencea....unde va fi spectacol :)

LiviuRO
01-10-2004, 01:46 AM
dennis are, Margaritescu are 22, Goian, daca joaca la Under21, cum poa sa aibe peste 24?

dj-cata
01-10-2004, 02:46 AM
margaritescu are 24 ...te tine un pariu pe o bere ? :)

LiviuRO
01-10-2004, 02:50 AM
bine mah, da Goian?

dj-cata
01-10-2004, 02:52 AM
loooooooooooooooooooooooooooooool...o dai la intors

DarkComy
01-10-2004, 12:34 PM
Blue trebuie sa iti spun ca nu toti adusi de Rednic sunt petarde . Sincer mie imi place de Buhus joaca bine si de Frunza dar asta mai are de aratat ceva iar Rubenilson cum vrei sa dea goluri cand cand echipa il sapa pe Rednic si nu prea ii dau pase de gol e adevarat ca a mai si ratat dar asta e

Jovanovici ala da ala e petarda poate si Bastina ala <_<

Blue
01-10-2004, 01:26 PM
Si mie imi place de Buhus, Rubi ca si Gane trebuie sa primeasca pase. Singurele transferuri pe care trebuia sa le faca Mircea sunt Buhus, Gane si Rubi si atat. Nu si-a dat seamana ca echipa nu va juca bine cu atatia transferati, lipsa de omogenitate, si lipsa de valoare a celor transferati. A distrus ce a construit singur.

DarkComy
01-10-2004, 01:38 PM
Frunza ala oscileaza jocurile bune cu cel proaste mai mult proaste ;)

LiviuRO
01-10-2004, 03:14 PM
Frunza ala mi-ar placea sa vina la Dinamo, mi se pare chiar valoros. Iar Gane si cu Rubenilson (Rubinelson, sau cum ii zice) ar trebui sa aibe in spate un jucator, Plesan, care sa joace pe bune, nu in interesul lui, de a pleca in iarna pe 1 milion la Sahtior (sa vedem daca o nimeresc :D).

Time2Chill
01-10-2004, 04:01 PM
llllllllllllloooooooooooooooooolllllllllllllllllll l Gloria le-a dat 6-1 lui Apulum................. ori a fost blat, ori Apulum se duce in B anu asta :huh: :huh:

RaPiDuTz
01-10-2004, 05:08 PM
nu mha...Gloria joaca bine...cu Rapid a fost blat ;) deh...mai tre sa facem si noi unu din cand in cand :lol:

DarkComy
01-10-2004, 05:22 PM
Bravo RaPiDuTz sa stii ca intotdeauna primul pas este cel in care trebuie sa recunosti adevarul :lol: . Rapidul a facut si mai face din cand in cand blaturi

dj-cata
01-10-2004, 09:05 PM
apulum a jucat fara 3 titulari si plus de asta l-a avut in poarta pe asa numitul portar cotora care a luat 3 goluri din lov libere :D

sa vedem maine pe rapid ce face al fotbal ca la comentat am vazut ca se pricep...

mns
01-10-2004, 09:55 PM
din cate stiu eu, apulum nu a mai jucat nimic sezonul asta...parerea mea...asa ca rezultatul asta nu mi se pare o surpriza

tobo
02-10-2004, 08:52 AM
Da, Apulum nu mai joaca ceea ce a jucat sezonul trecut, acuma CFR e revelatia :)
Cred ca dintre echipele ardelene va pica in Divizia B, Apulum, iar, desi as dori sa pice, nu cred ca AEKK va pica :(

MYself
02-10-2004, 11:08 PM
hmm..rapid a luat si anume bataie.
1-0 gol victoras iacob parca. ..
nationalul s-a inecat in mare, nereusind sa bata o echipa aflata in plin scandal de dopaj si care a jucat din minutu 4 in 10
2-2 goluri nu mai stiu...
astea ar fi rez cele mai interesante ale etapei..
Acum ... renuntand la obiectivitate, e chiar de cacat ce au facut fanii lu' Dinamo. Pana mea, i-au spus lu' Petre ca mia degraba murea electrocutat si l-au bagat ep danciu in masa la greu. Si culmea...cei mai buni jucatori de la dinamo. Nu-s dinamovist, dar il respect pe petre pentru puterea de a reveni dupa cate i s-au intamplat, iar adevaru-i ca nu merita cacatu' asta.
In rest sunt super bucuros pt calificarea stelei si victoria otelului, mia ales ca nu prea credeam in nici una. Otelul a mai adunat cateva puncte, (asa...cat sa nu retrogradeze) punandu-i bete in roate Rapidului. Si Steaua tre' sa bata maine si e de bine...ii ajung din urma pe rapid si national.

dj-cata
03-10-2004, 12:25 AM
am presimtit eu ca rapid o sa o fure azi la galati..pacat ca nu am modificat si la pronos :)

azi s-a vazut ca rapid nu stie sa piarda...au inceput sa se ia de terenu prost si alte tampenii de astea...cine stie cat s-au vorbit dupa meci ca sa zica toti acelasi lucur :D ....nici nu a zis ca au jucat penibil...si ca otelul a jucat pe acelasi teren prost...

nationalul s-a impiedicat perfect pt singura echipa romaneasca din cupele europene sa se apropie de national

Time2Chill
03-10-2004, 09:28 PM
desi 2-2 facut de National se anunta a fi bomba etapei, n-a fost sa fie, din pacate.................
Norocu nu tine mereu cu cei mai buni, Poli a facut un meci frumos si deschis, Steaua a avut multe ocazii, da n-a putut sa le fructifice......................... nici jucatoriilu' poli nu cred k sperau sa castige......................... plezneala si norocu, face parte din joc, e greu sa joci 2 meciuri pe saptamana si sa fie bine de fiecare data, un singur lucru care nu e prea rau......... ambele contracandidate n-au reusit sa castige, inca mai sunt sanse la un loc bun :alida: :alida: :alida: :alida:

stefan
03-10-2004, 09:28 PM
:valuri: bomba campionatului in ghencea: Steaua - Poli Iasi 0-1. In sfarsit Poli a jucat fotbal, a atacat, a alergat si a INSCRIS. Sa nu aud acum ca vin stelistii cu scuze penible ca erau obositi dupa meciu din cupa uefa ca totusi i-a batut lanterna rosie, echipa care avea doar 2 puncte :P . Cine stie, poate cu Iout Popa ne revenim, deja s-a vaut o noua mentalitate a jucatorilor, si din cate am auzit popa e un antrenor exigent care pune accentul mult pe antrenament, acu s-a mobilat si cantonamentul de la stadion si poate nu o sashi mai piarda noptile prin baruri si discoteci ca pana acu

Blue
03-10-2004, 10:18 PM
Pai nu a zis el ca vrea sa arate ca e mare scula? :D

"Craiova ramane in continuare periculoasa, pare sa-si fi regasit cadenta returului trecut"

Cam asa ar putea fii catalogat meciul Universitatii, in fine ne-am gasit antrenorul, antrenorul ala pe care staicu il cauta in carul cu fan, la gasit odata si de prost ce e la aruncat inapoi. Nu am vazut meciul, dar am auzit ca no jock a inceput in fine sa joace fotbal, sa mai faca vreo 3 meciuri ca asta si nu o sa mai zic nimic de el ;)

dj-cata
03-10-2004, 10:23 PM
steaua a jucat azi penibil dar totusi e mult mai bine decat daca am fi pierdut calificarea si am fi castigat azi. in campionat ai timp sa recuperezi dar in uefa nu. pacat de cei 25.000 de fani de pe stadion...

oricum azi steaua a avut si ghinion...sa dai de 3 ori in bara...asa ceva mai rar..

la timisoara cred ca porcea si-a bagat mana la fundasii centrali pt ca prea penibili au jucat...

blue ce ziceai de njock ? de cate ori trebuie sa iti repet ? daca nu era el acum ati fi fost pe ultimu loc

RaPiDuTz
03-10-2004, 10:31 PM
Originally posted by dj-cata@Oct 4 2004, 08:23 AM
steaua a jucat azi penibil dar totusi e mult mai bine decat daca am fi pierdut calificarea si am fi castigat azi. in campionat ai timp sa recuperezi dar in uefa nu. pacat de cei 25.000 de fani de pe stadion...
citezi din recurs ? :lol:

sunt curios cum ar fi reactionat suporterii daca steaua pierdea si calificarea... :P

dj-cata
03-10-2004, 10:50 PM
nu am citat din recurs...am zis inainte sa aud acolo :P

R tocmai asta e....ca nu am pierdut....am pierdut decat un meci oarecare din campionat venit dupa euforia de joi. sa speram ca nu tine ca si la dinamo ....adica vreo 3 luni :D....si sa se termine etapa viitoare

habbib
04-10-2004, 06:54 AM
:lol: ce a luat-o steaua,pacat ca rapidu n-a castigat :angry: ,nush ce p**a mea,da nu joaca nimic in deplasare si numa cu meciurile de acasa n-ai cum sa castigi un campionat,lucescu tre sa puna cat mai repede la punct o strategie castigatoare si pentru afara,sa il mai consulte pe taticu' :P
craiova,incet incet se indeparteaza de zona locurilor retrogradabile, si incepe sa si joace fotbal,sper macar sa se fi linistit apele,ca asta-i singurul lucru de care e nevoie acolo,dupa aia vin si rezultatele :mishto:
ati vazut ce gol a dat nebunu de Mansour :saliveaza: ,super mishto,pacat ca a pierdut poli,se afla intr-o situatie delicata,sper sa nu retrogradeze,ca mai vreau sa ma duc la meciuri din A(cu uta nu se stie cand mai ajung sa vad un meci in A)..

tobo
04-10-2004, 10:10 AM
Din pacate Steaua a pierdut meciul cu Poli Iasi. Steaua a jucat destul de penibil, dar, a avut si ghinion, sa dai de 3 ori in bara, mai rar vazut in Divizia A.
La Timisoara a avut loc ceea ce am prevazut, blat pe fatza, ca si anu` trecut. Poli Aekk a figurat fotbalu, Mansour ala inscriind frumos, dar la fel a facut-o si Niculescu, care, a fost lasat nestingherit de semi-fundasii a lu AEKK. La golul 3-1, a fost o superba pasa a lui Soltuz pentru Danciuleasca, care, singur cu portaru ala de 2 bani, a inscris nestingherit. Ca sa nu fie 3-1, Aekk a fost lasata sa mai dea un gol...
Vorba de Njock, de cand acesta a ajuns la Craiova, jocul echipei s-a schimbat mult. Masivul Njock a inscris 2 goluri la Brasov, asa ca, voi, oltenii, nu mai aveti ce comenta fata de el...

stefan
04-10-2004, 01:44 PM
mda, ca sa fiu si eu ca restu turmei spun si eu ca poli iasi a avut ghinion 7 etape la rand :P . S-au tras la sorti meciurile din shaisprezecimile cupei Romaniei, si pirntr-o coincidenta cam stranie jucam din nou cu UTA (s-a mai intamplat si acum 2 sezoane cand UTA venea dupa un 2-0 cu Steaua si a castigat Poli cu 1-0), oricum cred ca ar fi mai bine pentru Poli sa piarda meciul din cupa si sa se concentreze pe campionat.

RaPiDuTz
04-10-2004, 02:07 PM
lasa ca steaua a avut destul noroc pana acu in campionat...mai trebuia si nitzel ghinion :P oricum poli iasi chiar a jucat bine...adik foarte bine...mai ales in repriza a 2-a :P sa vazut inca o data ca vasili e un portar slab...

Dacia Unirea Br?ila (B1) - Rapid Bucuresti in cupa...pai la cat de prost jucam in deplasare mie frica si de astia :(

Blue
04-10-2004, 09:47 PM
Si anul trecut a dat 11 boabe, dar nu asta ma intereseaza. Vreau ca sa vad ca face ceva ca fotbalist, preluari, pase , driblinguri. Vad ca e pe drumul cel bun, totusi, dar mai are de lucrat.

tobo
05-10-2004, 07:18 PM
Nu pot sa cred cat de tampit :greata: esti(scuzami expresia). Dupa ce isi face meseria de atacant, tu inca il critici ? Mai bine te-ai angaja ca maturator pe stadionul Ion Oblemenco, ca n-ai treaba cu fotbalu...

DarkComy
05-10-2004, 09:13 PM
tobo acum ce vrei tata ? Raducanu cat timp a fost la Steaua ai vazut ce bulan avea dadea gol numai daca ii puneai mingea in fata portii . Toata lumea il lauda si cand a ajuns in strainatate CIOACA!!!!!!!! ;) cam asa e si cu Njock numai ca are noroc ca e inalt si ca e solid ca un MUNTE

Blue
05-10-2004, 10:08 PM
Mah eu inteleg ca esti obisnuit cu mentalitatea de turma de la steaua, unde jiji va zice "sariti!" si voi il intrebati "cat de sus?" si inca nu ti-ai dat seama ca fiecare persoana are opinia lui. E asa de greu de inteles? Pt mine, personal, (asta insemnat in opinia mea in caz ca inca esti nedumerit) un atacant trebuie sa poate pasa, sa poata prelua, sa aiba un sut bun, sa dribleze si sa aiba o conditie buna fizica. Njock campionatul trecut nu a avut nici una dintre aceste calitati, dar sezonul asta vad ca a inceput sa miste, nu mai da goluri din 4 m , nu le mai da doar cu capul, dribleaza, paseaza in alta ordine de idei incepe sa devina un atacant in adevarul sens al cuvantului, un atacant atat pe teren cat si pe foaia de arbitraj. Totusi nu inteleg de ce il aperi tu asa de de mult, nu inteleg ce va leaga pe voi 2. Esti ruda cumva cu el sau prieten la catarama , ti-a raspuns cand l-ai salutat pe vreo strada din Arad?

"Nu pot sa cred cat de tampit esti(scuzami expresia)"

e ok, la cat pret pun yo pe vorbele tale, nu ti-ar ajunge sa-ti iei o acadea pe vremea lu' nea nicu ;)

dj-cata
05-10-2004, 10:56 PM
blue ...repet...daca nu era njock acum ati fi fost pe locu 16 !!!!!!! asa ca putin respect pt jucatorul care v-a salvat din kkt echipa de 2 lei pe care o aveti in oltenia land

Blue
06-10-2004, 02:07 AM
"echipa de 2 lei pe care o aveti in oltenia land"

Culmea, in meciul cu bacau am jucat naspa rau de tot, cum venii Badita la echipa , cu aceasi jucatori incepuram sa jucam fotbal. Desii jucatorii decid rezultatul , le trebuie sfaturi bune si tactici pt ai ajuta sa gaseasca drumul spre poarta.

tobo
06-10-2004, 11:08 AM
blue -> Mai taci dreq, daca nu ai ceva mai bun de facut decat sa-ti critici jucatorii, si mai ales pe cel care v-a salvat din cacat...Daca nu-ti convin jucatorii, sau echipa, du-te si tine cu FC Caracal sau Building Vanju Mare si nu fa morcovu mare aici, ca nu esti tu cel care o inventat fotbalu, sau mare profet...

LiviuRO
06-10-2004, 02:07 PM
"atitudine injositoare", "off-topic"... Nu-i de bine, din etapa viitoare, incepem sa dam avertisemente.

tobo-> aia cu "blatul" Poli - Dinamo era o gluma nu?

cata-> 25.000=15.000=17.000, ca la voi, asa se calculeaza (tii tu minte, ce zicea jiji, "pa steaua, o sa o televizeze doar protv si relitatea, ca eu vreau sa se vorbeasca frumos de steaua").

stefan-> cele mai sincere felicitari, sa fiu sincer, de dragul tau asa, puteti sa ne bateti si pe noi :).

blue-> nu baga la inima "ce zice astia", Njock e o petarda, se vede dupa executii :). Si n-are el bulanul lui Raducanu, ca il dadea afara pe Eto`o de la nationala Camerunului :).

DarkComy
06-10-2004, 02:19 PM
Originally posted by LiviuRO@Oct 6 2004, 02:07 PM
blue-> nu baga la inima "ce zice astia", Njock e o petarda, se vede dupa executii :). Si n-are el bulanul lui Raducanu, ca il dadea afara pe Eto`o de la nationala Camerunului :).
In sfarsit cineva care vede adevarul si nu se lasa influentat de aparente :mishto:

dj-cata
06-10-2004, 09:21 PM
liviu - la noi 25.000 = 25.000 ....nu ca si la voi 3000 si aia la meciul cu national.

treaba voastra ce credeti despre njock...vad ca nu va plac oamenii care castiga meciuri si dau goluri...poate va plac ce care fug mult...da prost

Blue
06-10-2004, 09:49 PM
Mah Cata tu la fel ca si tobo vad ca vi se pare ceva anormal ca fiecare sa aiba parerea lui. Fiecare crede ce vrea despre fiecare jucator, fiecare echipa. E greu al draq de inteles, nu? Si uite ca mai sunt altii care au aceasi parere despre njock, nu sunt singurul.

tobo->nu vad cine esti tu in masura sa imi spui mie ce sa fac. Nu vad ce te deranjeaza ca il critic pe njock sau pe altii, si nu vad ce te doare pe tine de ce fac yo sau de ce spun yo . Mai citeste odata postul , citeste-l de 10 ori daca e nevoi,e uite ca s afie mai usor iti voi spune si cele 2 idei principale.

fiecare om are ideiile lui , nu putem toti sa gandim la fel

la cat pret pun yo pe vorbele tale, nu ti-ar ajunge sa-ti iei o acadea pe vremea lu' nea nicu

Time2Chill
07-10-2004, 06:38 PM
Ce dur ai fost blue cu ultima replica :lol: :lol:
Sincer mie imi place cum joaca N'Jock si sincer e potrivit pt craiova, desi e din africa, a fost transformat intr-un oltean veritabil :lol:

LiviuRO
07-10-2004, 07:12 PM
Pentru ultima oara, preventiv la reactia lui Tobo, atitudinea injositoare fata de membrii forumului va fi sanctionate conform regulamentului. Desigur, ironia exista si in viata de zi cu zi, dar sa incercam sa o mentinem la un nivel decent. Va rog frumos.

DarkComy
07-10-2004, 07:49 PM
ba frate cum puteti sa laudati un jucator care din 2-3 metri singur cu portarul ( portarul era la 5-6 metri in spatele lui ) da mingea peste poarta :angry:

T2C ce oltean veritabil e mercenar n-ai vazut ca a zis ca nu iubeste culorile Craiovei ci joaca numai pt bani :angry: :scaun:

dj-cata
07-10-2004, 09:24 PM
orice profesionist joaca pe bani ca doar aia e meseria lui...si meseria lui e sa dea goluri ...si le da....meseria lui e sa va scoate din kkt....si a reusit pana acum...

Blue
07-10-2004, 09:52 PM
Pe njock nu il plac din diferite motive. Este enervant dar nu antipatic, cum de ex. nu i-am placut din prima clipa pe jiji, kiritza sau nastasie. Nu imi place de el pt ca e super apreciat si lumea uita de faptul ca golurile pe care le da sunt numai din 4 m, multe fiind date cu capul. njock e un stalp , la propriu si la figurat. Daca te uiti Cata la multe dintre goluri mingea parca se izbeste de el si intra in poarta, si uita-te la majoritatea paselor care le primeste, mingiile se izbesc la randul lor de el si se opresc la 4-5 m distanta de unde sunt interceptate de fundasii adversi.

RaPiDuTz
07-10-2004, 10:13 PM
aoaleo...fratilor da ce aveti cu njock ?
il iubiti/urati atat de mult incat discutati numa despre el in topicu asta ? :o

mai bine vb de Nico care ete ca e cel mai bun atacant din divizia a la ora actuala si inscrie 2 goluri in poarta unei echipe de CL :D ( :P dj-cata :P )

dj-cata
07-10-2004, 10:22 PM
looooool....inca nu ti-a trecut bucuria ? pt cei ce nu stiu...sa intre la PE LANGA la topicu de irc si sa cititi acolo ce zice R de rapid :D

Time2Chill
11-10-2004, 08:24 PM
dupa ce si-a dat seama k nu prea le mai are cu antrenoratu, Titi Dumitriu revine la steaua, k cautator de talente :D , dak din cand in cand ii mai da si niste sfaturi bune lu Zenga, totu o sa fie super bine :mishto:

dj-cata
11-10-2004, 09:58 PM
titi e depasit ca si iordanescu dar macar asta si-a dat seama din timp si nu se mai face de rushine....asa ca si cautator de talente merge prin toata tzara prin locuri unde antrenor nu poate ajunge si e foarte bine....lasa ca vedeti voi peste 2 ani cum gasim un pele prin africa....si un ronaldo prin vintu de jos :D

habbib
12-10-2004, 01:15 PM
tzitzi cred ca e cel mai varza antrenor roman din ultimi ani,pe unde a trecut asta a lasat numa rahat,demisii dupa cateva zile, echipe lasate in pragul retrogradarii,e depasit rau de tot si na, ca astia de la steaua s-au gandit sa ii dea si lui ceva de facut, sa nu mucegaieasca saracu,cautator de talente :lol:

Time2Chill
12-10-2004, 01:26 PM
habbib cam ai dreptate, dar sa nu uitam k el a cam fost pe la echipe, slabe d.p.d.v valoric, majoritatea trecand in B, deci nu e chiar de condamnat

Restantele pe care le au : dinamo si otelu vor fi pe 3 noiembrie, iar steaua va juca pe 5 decembrie

tobo
13-10-2004, 10:27 AM
Steaua joaca pe frig :) . La vorba cu titzi, eu il stimez pentru ce a facut in Ch League cu Steaua, dar, asta a fost prin 1995, a trecut aproape 10 ani de atunci...Pe la ce echipa a trecut, a bagat-o in cacat...Dar, e bine ca si-a dat seama ca, ca antrenor nu are prea mare valoare, si s-a apucat de alta meserie... :D

dj-cata
13-10-2004, 04:00 PM
u cluj - steaua 1-0...imi bag p**a in ele de vedete....sa ma f*t in gura lor...toti se cred mari jucatori...ciocoiu...cristea....pitu...lovin...dar toti sunt niste distrusi pe care nu mai vreau sa ii vad. daca nu ii bat pe standard eu am hotarat sa nu mai merg la nici un meci de a lu steaua

min. 90 - Punct final. Steaua este eliminat? din primul tur ?n care a jucat, pentru prima oar? ?n 33 de ani. ....daca acum 2 sapt erau mandria tzarii acum au ajuns RUSHINEA TARII

habbib
13-10-2004, 04:35 PM
14:00 Olimpia SM - Dinamo 3 - 5

14:00 U Cluj - Steaua 1 - 0

14:00 Unirea Urz - Arges 1 - 2

14:00 Gaz Metan - Brasov 1 - 0

14:00 FC Ghimbav - Gloria 0 - 2

14:00 Armatura Z - Craiova 0 - 2

14:00 FC Botosani - Otelul 0 - 1

14:00 Callatis M - Apulum 0 - 1

14:00 FC Caracal - National 0 - 4

14:00 Dinamo II - Poli Timisoara 3 - 2

14:00 FCM Bacau II - Farul 0 - 2

14:00 Internat. P - Bacau 4 - 5

14:00 UTA Arad - Poli Iasi 1 - 0

14:00 CS Deva - Sportul 0 - 3

14:00 Pandurii Tg Jiu - CFR Cluj 0 - 1

14:00 Dacia Unirea - Rapid 1 - 0

uite asa ca si dj-cata imi bag si eu p**a in rapid,am impresia ca anu asta o sa castigam meciuri numai acasa,ce p**a mea,si cu astia pierdem in deplasare,de rasu lumii si rapid si steaua,de steaua ma doare fix in p**a,prima oara am vazut postu lui dj-cata si m-am bucurat,cand incolo o p****t-o si rapidu..ma bucur enorm pentru uta,iorgulescu asta ma surprinde 5 victorii din 5 meciuri,bine acuma,poli a venit cu rezervele,nu conteaza,suntem in optimi :mishto: ..poli timisoara cred ca o sa cam fie injurata mult timp de acum inainte de proprii suporteri,cred ca s-au cam saturat si ei deja..5 echipe din b vor fi in optimi,bafta incontinuare ut-ei,anu asta din echipele care au mai ramas sper sa castige nationalu..

Floyd
13-10-2004, 06:14 PM
Bha...facem progrese :sanshine2: Ne-a batut Iasul in etapa, acum Clujul in cupa, urmeaza sa ne-o traga si .... bha Flacara Moreni mai exista?
Chiar ca li s-a urcat la cap.
------------
Chiar Cata, imi bag sula daca mai dau pe la stadion pana la primul meci din Uefa, apoi daca iese bine poate mai revin, daca nu, le doresc sa aibe stadionul gol. Asa ar trebui sa facem toti, sa-i lasam cu tribunele goale in semn de protest.

LiviuRO
13-10-2004, 07:17 PM
Vai vai vai, ce ziceati acum vreo 4 pagini? "Dinamovistii isi injura echipa la greu, nu sunteti suporteri adevarati..." lol.

Lasati mai baieti, si asa va plangeati ca e finala cupei uefa in aceeasi zi, acum, ati scapat de o grija.

Dinamo iar a luat cupa Romaniei, noroc cu asta, ca in campionat, daca nu se va curatenie rapid, adica in iarna, nu cred ca o sa ne putem bate, desi nici steaua, nici rapid nu joaca nimic.

stefan
13-10-2004, 07:45 PM
Ca sa nu mai aud UTA in sus si UTA in jos, va transmit ca Poli a jucat azi cu jucatorii de la satelit care evolueaza in divizia C si nu au mai mult de 18 ani si cu rezervele care in 8 meciuri nu au prins in total juma de ora pe teren, pentru ca pt noi Cupa nu conteaza, mai bine tragem tare sa ne salvam de la retrogradare decat sa batem UTA si sa iesim in optimi :P

Time2Chill
13-10-2004, 07:56 PM
dj mozart, iti acuzi cumva echipa de blat?????????
Si dupa cum zicea galeria acu vreo 2 ani
Echipa noastra, echipa noastra, nu-i staua noastra ci o gluma proasta!!!!!!!
Echipa noastra, echipa noastra, nu-i staua noastra ci o gluma proasta!!!!!!!
si s-a demonstrat cat de bune sunt rezervele noastre, la nivel de div B, mai bine jucau cu aia de la Steaua 2 :injur: :injur: :injur: :injur:

dj-cata
13-10-2004, 07:59 PM
liviu - nu am zis ca nu ne sustinem echipa..am zis ca nu ma mai duc la meciuri...unde si daca facem toti protest tot se gasesc mai mult de 3000 cati merg la dinamo la derby-uri

dj_mozart lasa ca doar 7-8 rezerve au fost ...

stefan
13-10-2004, 08:12 PM
dj-cata si care is titularii aia incontestabili? pacurar care a jucat vreo 3 meciuri sa zicem (parca in unu a jucat 90 min) si a facuto jalnic ? branet care oricum e al doilea portar a lotului si a aparat cat a fost arcanu accidentat? Bernard care ori e suspendat ori accidentat? eu altii nu ma vad :P Oricum daca sunteti asa de buni la echipa asta trebuia sa dati macar un 3-0

Time2Chill => dupa cunostintele mele restranse depsre fotbal blat e o intelegere intre doua echipa pentru a vinde un meci. intre Poli si UTA nu a fost nici o intelegere, noi am trimis rezervele pentru ca nu ne intereseaza cupa, ci mai mult meciul de sambata cu CFR Cluj si restul campionatului :P

Tuby
13-10-2004, 09:31 PM
Cum dracu ma ?? E clar ca s-au vazut deja in grupele Uefa si si-au bagat picioru in ea de divizie si cupa...dupa ce ca ne-am luat-o de la petrolul de atatea ori in faze inferioare ale cupei acum e randul Universitatii Cluj...
Nu e nimic de comentat...motivele infrangerii sunt clare sper din tot sufletul sa Zenga sa reuseasca sa schimbe mentalitatea jucatorilor pentru ca altfel din acel an minunat care se anunta vom ajunge sa il pomenim cu dispret.

Blue
13-10-2004, 09:45 PM
In fine nu mai luam bataie in cupa de la te miri ce echipe, am castigat al 2lea meci consecutiv de cand e Badita la echipa, in alte cuvinte totul incepe sa devina normal. Vad ca jiji a dat sapca de cioban pe cea rosie ;) , nu-i nimic , e chiar mai bine asa, veti putea sa jucati finala cupei uefa fara grija neprogramarii in cupa Romaniei.

dj-cata
14-10-2004, 01:12 AM
totusi au lipsit 7 titulari...dar nu au nici o vina...au jucat penibil rezervele...si nu isi merita locul la steaua. zenga ar trebui sa ia cu adevarat la bataie dupa meciu asta.

hautovski a fost azi titular la belarus...si a aparat prost.

dj_mozart...nu stiu jucatorii de la poli iasi dar asa au zis la stiri

Blue
14-10-2004, 01:33 AM
LoL m Cata cum se face ca acum cateva zile Zenga era za best si acum nu are ce cauta la stelutza? Adevarul e ca se schimba parerile oameniilor,dar..nici nici chiar asa :P

dj-cata
14-10-2004, 01:40 AM
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool....blue ai ceva probleme cu vederea ? unde am zis eu ceva de zenga...am zis de rezervele alea ca nu au ce cauta la steaua. zenga e un antrenor foarte bun....ca si piturca dar care mai greseste cateodata pt ca vede prea bune rezervele de la steaua

Blue
14-10-2004, 04:20 AM
"zenga ar trebui sa ia cu adevarat la bataie dupa meciu asta." lol ma grabeam sa citest replyurile si am citit Zenga ar trebuii sa ia bataie, my bad :)

dj-cata
14-10-2004, 01:56 PM
eh...m-am grabit si eu putin si am scris putin gresit...dar daca citeai ce e si inainte iti dadeai seama ca e si de jucatori :P .... el il sustineam pe zenga si dupa meciu cu rapid ...cand nimeni nu credea in el

Floyd
14-10-2004, 03:45 PM
Hai sa zicem ca rezervele au prins un meci mai slab desi Pitu ar fi putut sa deschida scorul, sutand de la distanta in bara. Problema e ca Zenga nu a fost deloc inspirat sa joace un meci fara 7 titulari. Desi mai patise o chestie asemanatoare in UEFA la meciul de acasa cu Zeleznik, iata ca nu a invatat nimic din asta. Trebuia sa se gandeasca la faptul ca orice echipa care joaca cu Steaua, abordeaza partida cu mare ambitie. Daca jucatorul de rezerva care intra pe teren ca titular are o zi slaba sau nu are valoare, e o problema. Insa daca antrenorul gandeste prost si abordeaza meciul asa cum a facut-o Zenga, este grav. Se vede ca Zenga este un antrenor fara experienta dar asta nu inseamna ca nu poate sa-si consolideze acest capitol.
Ieri am avut reactia aceea in postul meu pntru ca nu aflasem decat scorul, nu si circumstantele. Oricum, daca titularii de drept vor avea rezultate slabe atunci imi voi mentine parerea de ieri.

Time2Chill
14-10-2004, 07:31 PM
hamu iar si-a luato-n cap, in meciu cu italia a jucat accidentat din min 20, deci are motive atenuante, nu va juca vreo-sapt 2 da sigur nu joaca cu standart :nashpa: , echipele astea nationale sunt de belea :scaun:

dj-cata
14-10-2004, 09:26 PM
mai bine ca la ce goluri a luat de la italieni.... :P asa cu tudor poate nu primim mai mult de 1 gol. pacat ca nici radoi nu joaca :((

Floyd
15-10-2004, 01:37 AM
Golurile luate de Hamutovsky in meciul cu Italia au fost imparabile. Hai sa zic ca nu toate dar macar 3 dintre ele au fost prinse cu mare bulan.
De cand se lovise la cap ultima data incepuse sa fie nesigur, acum poate isi revine :rolleyes: Glumesc. Are asa un ghinion omul asta cu loviturile... Cand am vazut faza la tv nu mi-am dat seama cum a mai putut continua partida dupa o asemenea lovitura :(

Time2Chill
15-10-2004, 06:20 PM
Are capu TARE, cum era Radoi "fundasu de fier", da acu' nici ala nu mai e ce-a fost.
Stie cineva cand revine Radoi, dak s-ar fi operat intr-o luna ar fi fost apt de joc, da' asa a trecut mult mai mult si tot nu joaca :scaun: :scaun:

Mutu
15-10-2004, 10:22 PM
A spus asta la stiri ca radoi isi revine in meciul cu Andora , mai are de stat cam vreo 2-3 saptamani ! :mishto:

dj-cata
15-10-2004, 10:45 PM
la meciu cu armenia....dar eu nu m-as mira daca ar fi titular in meciu cu standard liege...sa fie asa o surpriza pt belgieni :P

Time2Chill
16-10-2004, 04:40 PM
mi se pare k ar fi o recuperare cam rapida, ieri in gsp scria k nush ce doctor zicea k dak nu se va opera acu Radoi, s-ar putea sa nu mai joace fotbal niciodata :o , da radoi a zis la stiri k revine :mishto:

dj-cata
16-10-2004, 04:55 PM
vrajeli..maine vad ca nici dumitru nu o sa joace...cica e accidentat :D ....eu zic de dumitru ca sigur o sa joace cu standard si poate chiar si radoi.

am vazut ca vrea sa il dea in judecata pe doctoru ala...sa vedem ce o sa iasa si de aici

stefan
16-10-2004, 06:16 PM
Poli Iasi - CFR Cluj 0-0 Am vazut si eu live revelatia asta clujeana si singuru lucru la care se mai pricep sunt contraatacurile in rest nu au arata nimic. Anca ala statea tot timpu al limtita ofsaidului sia stepta mingi. Poli a jucat in general bine in afara de Ionut Bilba (se cunoste ca o jucat la Pascani, Botosani, Plopeni si alte sate :P) care a irosit o gramada de ocazii. Pacat ca am avut de 2 ori minea pe linia portii si nu sa dus cativa centimetrii mai in spate :( In rest ce sa zic, Serea ii o javra ordinara, ne dadea rosu si galben desi nici nu vedea fazele ca mai tot timpu era cu spatele, a avut noroc ca au venit jandarmii sal scoata de pe teren si sal scape de jucatorii care tabarasera pe el. tocmai de ziua Fair-playului a fost cel mai nashpa meci, clujenii faultau, serea nu vedea :P Faza e ca asta nici nui primu meci care il distruge :injur:

DarkComy
16-10-2004, 07:48 PM
Nu pot spune despre felul cum a jucat Craiova azi decat PENIBILIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!

Pai in afara de 1-2 jucatori restul au fost penibili in frunte cu regele CLOVNILOR Csaba Borbely <_< :angry:

Blue
16-10-2004, 08:03 PM
Lasa mah ca e Oltean, cica si tacsu tot Oltean, da' ia pus nume de bozgor numai asa sa faca misto de el. Nu ma vazut meciul , dar chiar ma bucur ca nu l-am vazut, am avut 3-4 ocazii si atat, si astia de la bwucale , care probabil au stadionul suspendat , si joaca pe Paltinasu au avut si ei 2 ocazi idin care 1 gol.

dj-cata
17-10-2004, 01:07 AM
blue repet ce am zis in trecut...fara njock sunteti 0...sau mai bine zis sunteti -1...ca 0 sunteti si cu njock :D

Blue
17-10-2004, 02:50 AM
Nope, cu Olteanu' asta get beget suntem -infinit , cam asa sta treaba.

LiviuRO
17-10-2004, 06:49 AM
Dinamo - Gloria 4-1, meci spectaculos, peste 30 de pase cu calcaiul, numai din devieri, ce mai! suntem brazilienii Diviziei A. Desigur, a fost un meci "amical", in care problema castigatorului nu si-a pus-o nimeni, niciodata :). Vorba lu Baleanu, scopul acestui meci, a fost verificarea standardului la care este Mihalcea :).

N&D feat. Mihalcea & Petrica au jucat chiar superb, pacat ca se chinuiau astia de la Gloria sa joace prost :D. De abia astept etapa viitoare, sincer, cred o sa fie scor fluviu in Giulesti.

RaPiDuTz
17-10-2004, 01:55 PM
pai si ? nu esti trist ca o va fura dinamo la vreo 3 goluri diferenta ? :lol:
indiferent daca batem sau nu azi pe Apulum contra lu dinamo vom juca cam cum am jucat contra stelei...adik foarte bine, mai ales ca este tot pe Giulesti !

mi`a placut foarte mult atmosfera la dinamo ieri...super galerie, s`a vazut ca nu au loc toti pe stadion cand nui vremea buna :) pacat ca ne`au mai furat cateva scandari...eh, deja e normal la dinamo

DarkComy
17-10-2004, 01:57 PM
Blue care 3-4 ocazii man? am avut si noi 1 ocazie mare si inca una facuta din mai multe bucati <_< :angry:

dj-cata
17-10-2004, 04:50 PM
blue craiova a avut un singur sut pe poarta...si ala de la 40m :D .. si inca ceva...nu erai tu ala care ziceai de badea ca e cel mai bun antrenor ?

liviu - in giulesti o sa mancati o bataie urata de tot pt ca acum poate unii jucatori stau si se gandesc...moamaa...ce buni suntem am facut spectacol..am batut cu 4-1...suntem cei mia tari :D ... oare cand o sa se bage liga si o sa retrgradeze vreo 2 echipe ca sa terminatm cu blaturile ? cel mai bine ar incepe cu dinamo si gloria care sunt campioana absolute la asa ceva

R vai da penibil a jucat azi rapidu si a egalat cu mareeee bulan in min 87 ca in rest varzaaaa..nici un sut pe poarta

Blue
17-10-2004, 04:58 PM
Este un antrenor bun, dar ce sa faca sa intre el in teren? borbely e batran , nu il mai poate lua Badea sa il invete cum sa traga la poarta, cum sa paseze , cum sa faca preluari, adica cum sa joace fotbal.

Time2Chill
17-10-2004, 09:28 PM
Steaua a batut Otelul cu 1-0, ptrintr-un gol din plonjon al lui neaga :mishto: :mishto: :mishto:
Am ajuns pe doi, si suntem in drum spre locu 1 :mishto: :mishto:

dj-cata
17-10-2004, 09:42 PM
a jucat azi steaua slab....dar nu conteaza....a castigat si aia e cel mai important..nu m-a interesat jocul. joi e meciul cel mare.acolo trebuie sa joace bine.

blue l=ai lasat pe njock te-ai luat de borbely ?

DarkComy
17-10-2004, 10:06 PM
nu dj-cata eu m-am luat primul de Csaba Borbely si sincer niciodata nu mi-a placut de el si am stiut tot timpul ca e o parasuta care nu stie decat sa faulteze :angry:

dj-cata
17-10-2004, 10:09 PM
aici si eu sunt de acord cu voi...ala nu e fotbalist :P

wwd
17-10-2004, 10:29 PM
ehei, parca Neaga e...

Blue
18-10-2004, 12:56 AM
Pai mah Cata u aivazut ca nici nu stie sa stea bine in ghete?

habbib
18-10-2004, 07:36 AM
craiova iar a facut-o de oaie,am impresia ca astia vor cu tot dinadinsul sa retrogradeze anu asta,sunt penibili..dinamo cu gloria nu mai are nevoie de comentarii,Liviu a descris perfect ce s-a intamplat acolo,in afara de partea ca pe giulesti o sa ne dea scor fluviu..rapidu varza,tot ma intreb cand p**a mea o sa castigam si noi u meci in deplasare :injur: ..de restu meciurilor,sincer mi se rupe..

dj-cata
18-10-2004, 08:06 PM
wwd neaga e capitanul celei mai mari echipe din romania..are selectii la nationala are mai multe goluri date in campionatu asta decat are borberly in toata cariera.

Blue
18-10-2004, 09:40 PM
Ma refer la borbelymah cand spun ca nu stie sa stea bine in ghete. Btw nu tin minte ca borbely sa fii dat mai mult de 5 goluri pt "U" . Bv lui, e capitanul celei mai "tari" echipe dintr-un campional plin de blaturi, de lucruri bizare in care fotbalul e doar o scuza p a spala bani murdari.

dj-cata
18-10-2004, 10:22 PM
blue nu de tine ziceam....de wwd care vad ca se ia de un jucator de 10 ori mai bun decat borberly.

iar daca tu zici ca steaua nu e cea mai buna echipa romaneasca....atunci cine e ?

DarkComy
18-10-2004, 10:26 PM
pai hai sa luam chestia asta logic .

Daca Steaua e cea mai buna echipa din Romania , U Cluj a batut pe Steaua adika cea mai buna echipa din Romania de unde rezulta ca U Cluj mai buna ca Steaua deci U Cluj e cea mai buna echipa din Romania :P :lol:

dj-cata
18-10-2004, 10:34 PM
ce sa mai zic decat...loooooooooool...deci villareal bate pe real madrid....villareal cea mai bun echipa din lume, nu ?

o echipa nu se vede dupa un meci....se vede dupa palmares si jocul prestat in anul respectiv si performantele din anu respectiv iar acum spune-mi tu o echipa care a facut mai multe decat steaua pe plan european...unde se vede adeavarata valoare...

Blue
19-10-2004, 12:55 AM
Pai daca e s-o luam asa, pe performnte din afara cofetariei A , sa se puna victorile obtinute fara ajutorul lu' nea nicu, nea vali sau a altor eroi ai republicii socialiste Rumania. Daca e sa nelum dupa cum sta clasamentul, copiii lu' brigitte bardot sunt pe 1, iar daca e sa ne lum dupa clasamentul la zi , National ar fi cei mai tari.

Dark-> U Cluj nu sunt cei mai tari, doar au preluat titlul de Rayo Vallecano sau mai stiu yo ce echipa mica care a batut pe Real, da real Real nu imitatia made in Romania ;)

LiviuRO
19-10-2004, 02:10 PM
cata, iar ai prins voce? lol, stii ca vine prima joi a umilintei steliste, si romanesti implicit, si incerci sa-ti faci curaj? :)

un lucru intreb, cine-i Borbely? Si inca unul, cate goluri a dat Neaga la nationala? Si inca unul, cate goluri a dat neaga in 5 ani la steaua? lol?

dj-cata
19-10-2004, 08:07 PM
nu are rost sa pornim din nou la aceeasi discutie...invidia e mare la voi ...dar nu vad rostu...steaua joaca pt romania.

oricum...pt toi cei care comenteaza...o singura intrebare : VOI CU CINE JUCATI JOI ? ....ca am uitat...

Blue
19-10-2004, 10:12 PM
LoL mah Cata ti-am mi spus nu confunda aberatiile lu' jiji " steaua echipa nationala" cu realitatea. Asta e nivelul fotbalului romanesc, aici am ajuns , plus ca voi ati avut un adversar mult mai facil decat dinomo. Stai linistit , va bucurati ca ati intrat in grupe, dar dupa ce o sa se termine totu' o sa va doriti sa nu se fii intamplat niciodata aceasta calificare echipei care reprezinta Romania in grupele uefa.

dj-cata
19-10-2004, 10:51 PM
ce zici ? looooooooooooooooooooooooool...adversar mai usor decat dinamo ? hai sa fim seriosi....partizan e cea mai slaba echipa posibila cu care putea sa cada dinamo....eu m-am rugat sa picam cu ea in grupe...dar nu s-a putut. era sa ii elimine si otelul....ce dracu...daca am ajuns sa comparam pe partizan cu tska...inseamna ca nu stim ce e ala fotbalul.

p.s. in cate stiu eu echipele din cupele europene strang puncte pt romania...pt a avea un coeficien mai mare...iar cum steaua e singura....joaca pt romania....cam greu de inteles, nu ?

LiviuRO
20-10-2004, 02:50 AM
lol,adica, cum sa comparam Partizan, care a fost in Liga anul trecut, cu TSKA astia, de care n-a auzit pamantul... mi se pare complet ilogic. Doar tu si cu meme puteti face afirmatii d-astea. Nici macar jiji nu se preta la asa ceva.

Nu mi-ai rsp ala aia cu neaga, cate goluri a dat la nationala? si, la ce nationala? Si, cam cate goluri a dat de cand a venit la steaua? Asta asa, sa-l analizam, sa vedem ce valoare e. Nu zic ca nu-i in forma de vreo 6-7 luni incoace, dar de aici si pana la a vorbi despre el ca o super-valoare, mai are de asteptat. Zic eu.

Joi, Dinamo are antrenament pentru Divizia A, terenul sintetic, ora 11. Sunteti asteptati :D.

Blue
20-10-2004, 02:59 AM
steaua nu joaca pt Romania ci pt jiji, steau e motiv pt a se lauda, ce ba' ai mai multi bani ca mine?ai tu mai multe oi sau mai multe stele? Cum zicea si Liviu, nu exista termeni de comparatie intre tsk si Partizan, sau intre fotbalul bulgar si cel sarb. Sarbii au fost in grupe, bulgarii nu tin minte sa se fii pus problema, sarbii au si isi construiesc un super stadion, plus ca sarbii au niste jucatori buni care sunt bine platiti, n-ai vazut vedeta ceafa-latiilor castiga 45 000 $. Gandeste-te daca Partizan nu ar fii o echipa buna, nu s-ar investii atatia bani in ea.

LiviuRO
20-10-2004, 03:13 AM
Blue, asta cu investitia, e discutabila. La ce bani a bagat jiji, ai zice ca steaua ar trebui sa fie ceva mai valoroasa, nu sa se chinuie prin campionat, cu echipe de mana a doua, sau a 3-a, sau cu Clujul in cupa. M-am inspirat si din vorbele lui Andrei Vochin, recunoscutul co-realizator al Recursului, fan stelist declarat.

Blue
20-10-2004, 04:02 AM
Totusi nu se compara cele 5 sau 6 mil hai sa fie 8 pe care le baga jiji cu bugetul celor de la Partizan.

Floyd
20-10-2004, 03:41 PM
Si eu voiam sa pice Steaua in grupe cu Partizan! V-am fi aratat cum se poate bate echipa asta :P
Stati linistiti, Steaua va invinge joi pe Standard Liege.

dj-cata
20-10-2004, 07:30 PM
liviu echipa aia partinza care a jucat in liga....NU MAI EXISTA !!!!!! au plecat 14 jucatori de atunci....acum este cu totul alta echipa pe teren...nu mai e partizan care a jucat in liga. iar daca e cum zici tu..otelul e mai buna decat dinamo....pt ca facut mai multe in meciu cu partizan decat voi.

si tot nu ati raspuns ...daca nu steaua atunci care e cea mai buna echipa din romania acum ? si ce face ea ca sa fie cea mai buna echipa ?

liviu - neaga e un jucator de valoare si care acum e in forma si nu vad de ce te legi de el

Blue
20-10-2004, 10:15 PM
Bine mah Cata hai ca-ti fac yo bucuria asta, pt ca sa iti diminuez din suparare dupa meciul cu belgienii, defapt dupa toatae cele 4 meciuri. steluza e cea mai tare si mai mare echipa din rromania, sa-i moara toti dusmanii ei si sa-i traiasca cel mai intelep patron, care sta pe 2 saci de bani si are un mare defect, s-a nascut prea perfect.

dj-cata
20-10-2004, 10:53 PM
eu chiar nu te inteleg..si nici pe restu....la meciu cu manchester am fost alaturi de dinamo ca doar juca pt romania...acum e la fel...doar ca aia care atunci comentau de restu ca nu sunt romania..s-a dovedit acum ca ei sunt aceia...stii cum e ....hotul striga hotu

Floyd
21-10-2004, 02:42 PM
Si eu am fost alaturi de Dinamo in meciurile din cupe. Chiar mi-a parut foarte rau pentru insuccesul in fata lui Partizan si pentru repriza secunda de la Manchester. Cei care nu tin cu Steaua nu au decat sa se roage sa ca ea sa nu se califice mai departe, daca asa inteleg ei sa se manifeste. Un lucru e clar: Steaua se va bate cu toata puterea pentru revenirea in fotbalul mare! Ceilalti nu au decat sa strige ce vor la adresa noastra si sa se roage sa mai castige ceva puncte in campionat.

Time2Chill
21-10-2004, 07:12 PM
De mah baieti voi sunteti o "Specie" aparte, eu n-am tinut cu dinamo de loc
pt k nu vad pronosticurile pe nicaieri si nush dak intru maine pun pronosticurile aici

VINERI: 22.10.2004
19:00 FC NATIONAL BUCURESTI - FC POLI IASI 2-0
20:00 FC POLI AEK TIMISOARA - FC ARGES PITESTI 2-1
SAMBATA: 23.10.2004
15:00 FC GLORIA BISTRITA - FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-1
15:00 FC BRASOV - FC FARUL CONSTANTA 0-2
20:15 FCM BACAU - FC SPORTUL STUDENTESC 1-0
DUMINICA: 24.10.2004
15:00 CS OTELUL GALATI - FC APULUM ALBA IULIA 1-0
15:00 CFR CLUJ - FC STEAUA BUCURESTI 0-2
20:15 FC RAPID BUCURESTI - FC DINAMO BUCURESTI 2-2

dj-cata
21-10-2004, 10:13 PM
bO®CEA ,in seara asta PLANGI!!!! STEAUA - Standard Liege 2 : 0 !!IN EUROPA.. DOAR NOI!Unii vorbesc prostii MACINATI de invidie .. noi ne ocupam CU FAPTELE!'

habbib
22-10-2004, 08:35 PM
loloi ce bataie o luat poli iasu :lol:6-0 ..nationalu e iara pe val,mitrovici hattrick,si cand ma gandesc ca au inscris nebunii 4 goluri in 8 minute si toate cele sase inscrise in a 2a repriza :lol: ..frumos,imi pare rau ca nu am vazut meciul,abia acum ma uitam pe livescore si...uauuuuuuu,chair 6-0, nu mi-a venit sa cred :crazyboy:

Time2Chill
23-10-2004, 05:21 PM
Am vazut si eu scoru si am bufnit in ras :lol: da de valoarea si odihna se arata..........
Oricum Argesu a batut pe Poli, asta e un lucru bun, poate mai stau baietii inca un an in A :mishto:

wwd
23-10-2004, 06:16 PM
Baa a batut Gloria pe Craiova si a trecut in fatza Rapidului! :lol:
Nashpa...acu tre a batem pe Dinamo, egalu nu mai merge!

stefan
23-10-2004, 06:18 PM
Originally posted by habbib@Oct 22 2004, 09:35 PM
loloi ce bataie o luat poli iasu :lol:6-0 ..nationalu e iara pe val,mitrovici hattrick,si cand ma gandesc ca au inscris nebunii 4 goluri in 8 minute si toate cele sase inscrise in a 2a repriza :lol: ..frumos,imi pare rau ca nu am vazut meciul,abia acum ma uitam pe livescore si...uauuuuuuu,chair 6-0, nu mi-a venit sa cred :crazyboy:
mai gandestete ca in prima repriza poli o avut 3 ocazii mari de gol si nationalu doar una. da la pauza o vrut sa fie si ei jmekeri ca mutu si o tras pe nas (prafu de pe schemele de joc) si o luat 4 goluri in 8 minute :P deja incepuse sa fie ciudat, cum adica sa ia poli cel mult 3 goluri, cand in 1995-1996 o luat 9 de la timisoara, 7 de la Faru :P si lista poate continua .....

dj-cata
23-10-2004, 08:22 PM
poli iasi s-a vazut cu 0-0 la pauza si ce a zis....gata....iara ii batem si pe ashtia ca si pe steaua. si-au luat lumea in cap si uite unde au ajuns.

maine e "micul derby" ...vreau sa fie exterminati cainii :P

p.s. floyd tu parca ai pus pronosticuri la etapa asta...ca parca am vazut pe undeva...unde era ?

Sirius
23-10-2004, 08:55 PM
Iete ca Brasovu' a scos un nou 1-0 norocos. Asta imi aminteste cand am terminat pe 3 (eram pe 2 daca nu faceam blat cu Foresta...ce vremuri!) si cand jumatate din meciuri s-au terminat cu acest scor. Se pare ca Gabone a facut vrajile care trebuiau fi facute pentru a-i scoate p-astia din :kkt:. Multumim Craiovei pentru ca a luat bataie...
Etapa viitoare, meci in Regie. E naspa, ca astia-s tot timpu' surprinzatori. Da eu zic ca putem sa-i aranjam, daca nu mai da Buga cu stangu'-n dreptu' in fata protarului <_<

Time2Chill
24-10-2004, 09:33 AM
Mozart nush ce te disperi k tu ai pus la pronosticuri 5-0 pt national.................
Oricum azi la 5 joaca steaua si e imperios necesar sa castige pt k dak se mai distanteaza de national va fi greu de tot sa-i mai prindem

stefan
24-10-2004, 09:45 AM
Originally posted by Time2Chill@Oct 24 2004, 10:33 AM
Mozart nush ce te disperi k tu ai pus la pronosticuri 5-0 pt national.................
Oricum azi la 5 joaca steaua si e imperios necesar sa castige pt k dak se mai distanteaza de national va fi greu de tot sa-i mai prindem
Am zis eu ceva? La pronosticuri in caz ca nai observat am pus tot timpu ca sio ia poli la scor :P Nu te supara, da eu am zis ca poli o jucat bine in prima repriza si in a doua o cazut, nu ca voi care cand luati bataie de la iasi, cluj, petrolul sau alte echipe dati vina pe jucatori, pe antrenor, pe arbitri, pe fanta de lumina, pe reclamele de la marginea terenului, etc :P

Time2Chill
24-10-2004, 03:56 PM
Lasa mozart :bere: k am reusit sa batem unde n-a reusit nici dinamo nici rapid, i-am ars noi pe "descultii de la Cluj" dak altii n-au ghicit

dj-cata
24-10-2004, 04:13 PM
pai daca suntem cei mai buni tin tzara....batem peste tot..in campionat..in europa...nimeni nu ne sta in cale :D :D :D

p.s. cred ca in curnad blue o sa aiba o criza pe aici :D

ReKo
24-10-2004, 05:03 PM
ahhhhhhh
am batut...dar a fost eliminat Paraschiv... si cel mai probabil inlocuitorul lui va fi Lovin care nu-mi place deloc... !

Blue
24-10-2004, 05:32 PM
LoL Cata ti-am spus ca sunt un tip calm si ma enervez f greu, asa ca slabe sanse. Btw vezi ca ai uitat un sa ne moara dusmanii, un lupiiii bahhh si un weeeepa.

Time2Chill
24-10-2004, 09:34 PM
Blue->dak fotbalistii-s manelisti asta inseamna k si suporterii lor sunt????????????
imi pare rau de dinamo :D :D :D as fi vrut un egal(2-2 k sa iasa k la pronosticuri)
Oricum Oprita a marcat iar, pazea baieti k se inscrie inca un atacant in lupta pt titlul de goolgetter :mishto:

dj-cata
24-10-2004, 10:29 PM
da..oprita o sa devine golgeter. e din ce in ce mai bun....si parca vad ca o sa il ia la nationala :P

lasa ca e bine ca a batut rapidu...asa dinamo a ramas la 7p de steaua iar rapidu....nici o problema ...pierde in deplasare :D

MaPaX
24-10-2004, 11:01 PM
ILYES cel mai tare mijlocas din tara! Frumos moment si-a gasit Burdujan sa inscrie primul gol pentru RAPID! FORZA RAPID!

wwd
25-10-2004, 10:49 AM
Gata, aici s-a terminat. Rapid o sa castige campionatul la 3p de National si 5p de Steaua :D
Dinamo n-ar merita nici cupa sa o ia la felul cum joaca, tot ce stiu e sa dea mingi in fatza, poate le iau Danciulescu sau Niculescu.

vali16_84
25-10-2004, 12:05 PM
Etapa urmatoare sa vedem ce stie nationalu' :P daca ii batem trecem pe primul loc...chiar si cu un meci mai putin :D
_________
wwd --> acum c-ati batut pe dinamo va vedeti campioni? stai linistit ca mai aveti de asteptat pana o sa mai castigati un camp. :P

dj-cata
25-10-2004, 09:21 PM
viseaza si ei...ce sa le faci..lasa-i in pace ca viseaza pana sambata cand pierde la craiova :D

Sirius
25-10-2004, 09:30 PM
Sa fac si eu ca nenea filozof-de-duminica Dinu si sa-mi dau cu parerea despre ''marele derby'' Rapid-Dinamo.
Per ansamblu, meciul a fost un fel de imagine generala a fotbalului nostru. Adica a avut toate ingredientele necesare creerii ghiveciului romanesc: ratari incredibile (Danciule... :blink: ), faulturi mai mult sau mai putin sportive, centrari perfecte din pozitii imposibile si execrabile din poz