PDA

View Full Version : Divizia A 2004-2005

Pages : 1 [2] 3 4 5 6 7

Blue
20-08-2004, 02:39 AM
Ca tot zicea Floyd ca ii vad numai pe cei de la Stiinta ca jucatori buni, cand aliuta era la steaua , tu Cata si majoritatea ziceati ca e un super jucator s.a.m.d. , acum ca a plecat s-a schimbat placa :P

LiviuRO
20-08-2004, 09:00 AM
Mah, o fi Aliuta asa jucator important de mascati injuraturile la greu aici? Temperati-va! :)

Si inca ceva, tineti minte ce va zic eu, daca steaua o sa joace ceva in campionatul asta, cel putin pana la iarna, sa-mi spuneti mie "cutu fara minte". Becali v-a facut acolo, o echipa cat de cat, Becali o sa v-o calce in picioare, ca doar e a lui. Zvonurile se confirma, Zenga a venit ca sa poa jiji sa-si puna punctul de vedere in aplicare, a auzit ca a facut Berlusconi echipa la Milan 10 ani, s-a gandit sa se apuce si el, lol.

Blue
20-08-2004, 03:08 PM
LoL criza de personalitate, acum nu mai e Mircea ci Sir Alex.

JohnnyUSA
20-08-2004, 05:22 PM
Liviu .. cat am sperat sa nu-ti dau vreodata dreptate mai ales pe subiectul Steaua .. insa tind foarte mult sa-ti dau acum ... p**a mea .... asa se intampla cand la o echipa cel cu bani nu este si cu sufletul ACOLO. ( Cu asta cred ca am spus totul )

Sirius
20-08-2004, 08:10 PM
Da' ce aveti fratilor de v-ati inflamat asa? Dupa parerea mea, Aliuta este (cel putin in ultimul timp) un jucator mediocru. Si atunci ce mare scofala ca a trecut la Rapid. Daca era un jucator de talia lui Figo (amintiti-va ce scandal a fost cand a trecut de la Barca la Real) ziceam si eu sa injurati, da' asa? Grija mare...

stefan
20-08-2004, 08:53 PM
Universitatea Craiova - Poli Iasi 0-0 :valuri: primul punct obtinut de Poli Iasi :D , si inca in deplasare. Intradevar Poli a fost mai slaba, intradevar golul anulat craiovei cam era gol dupa ce am vazut eu, da au existat destule nedreptati si impotriva noastra....asa ca DUM DUM :lol:

LiviuRO
20-08-2004, 09:05 PM
Sirius-> right on!
Johnny-> lasa ca tot raul e spre bine, o sa vedem valoarea jucatorilor de la steaua, care, fiind atat de mare, va putea compensa lipsa unui antrenor valoros si a unui investitor "sanatos".
mozart-> bv mah! cred ca la pronos am luat X la meciul vostru :)

dj-cata
20-08-2004, 09:05 PM
lasa ca la fel a facut arbitru si in prima repriza cand l-a fel l-a oprit pe unu de la iasi. craiova vrea titlul...loool....gluma anului...niste verze cu praz. acum am vazut de ce nu l-a inclus iordi pe plesan in lot.

Blue
20-08-2004, 10:49 PM
Lasa ma Cata, ca acum chiar suntem mai motivati s abatem in primul meci, jucam cu spurcati tai. Sper ca anul asta sa nu mai gaseasca mitica vreo lege in care spune ca poti sa dai pumni, dar e ok atata timp cand il faci ko .

mns
20-08-2004, 11:18 PM
moama, deja teoria constipatiei, pardon conspiratiei devine tot mai puternica, ma uitam ieri pe discovery science la o emisiune cu rapiri de catre extraterestrii si apritii misteroase, poate a aparut vreun OZN deasupra stadonului sau l-au rapit pe plexan extraterestrii (care tin cu steaua ;) ) si l-au facut sa joace aiurea :P

Blue
20-08-2004, 11:24 PM
Pai mah mns daca nu recunoasteti ca ultima data cand Stiinta a jucat pe ghence, block notes si radoi parca au jucat suspendati ori nu stiti fotbal, ori cand v-au brainwashuit astia v-au bagat si abilitatea de a face pe prostii.

LiviuRO
20-08-2004, 11:33 PM
eh, e greu sa recunosti ca Liga a impins steaua in fata campionatu, da` Dinamo e mai smechera, si i-a facut cu arbitrii.

Referitor la Craiova, daca imi permiteti, aia de acolo, nu sunt sanatosi, de la jucatori la patron. Pai, ce sa faca Rednic cand cel mai bun jucator al lui (Plesan) joaca numai in presa, cand Gane n-are de la cine sa primeasca o pasa, iar Staicu, in loc sa-i bage in sedinta pe jucatori, se da la fund si tranzactioneaza actiuni la SIF Oltenia? Pacat de antenor, pacat de aia 2-3 jucatori mai rasariti.

dj-cata
21-08-2004, 12:39 AM
looool mns...bravo...

blue - pe cand un gol in divizia A ? ala ar trebui sa fie obiectivu vostru...sa lasati titlul la altii

DarkComy
21-08-2004, 01:23 PM
dj-cata inainte de afirmatii de genul "blue - pe cand un gol in divizia A ? ala ar trebui sa fie obiectivu vostru...sa lasati titlul la altii " te rog sa stii ca am dat gol in prima etapa asa ca ganditi inainte sa scrieti <_<

Si in loc sa va luati de Craiova mai bine v-ati uita in ograda voastra . Faza cu Aliuta sunt sigur ca nu e adevarata dar daca chiar s-a intamplat atunci las fanii stelisti sa comenteze ( Se naste un nou Blok Notes- Marian Aliuta) <_<

Ady
21-08-2004, 01:32 PM
da sa stiti ca Aliuta nu e singurul prost ( scuze destept ) care a trimis SMS la altcineva
a trimis Dorinel Munteanu SMS la siteul fanilor dinamovisti si continea ceva cu draga n-o sa ajung acasa sau ceva de genu tre sa-l caut

LiviuRO
21-08-2004, 06:40 PM
Ady-> aia era caterinca :) facuta de Discobolus :P.

Time2Chill
21-08-2004, 07:57 PM
probleme in lot sunt la craiova si au cam fost mereu................. asta nu-i o noutate, da ce a avut mah badea cu camera de luat vederi?????????

Ady
21-08-2004, 08:07 PM
Liviu postezi si tu pe site?
cu ce nume?
Pavel Badea a demisionat

Preşedintele clubului Universitatea Craiova a anunţat ?ntr-o conferinţă de presă că pleacă de la Craiova. "Am decis ca din acest moment să-mi ?naintez demisia din funcţia de preşedinte al Universităţii. O voi depune la secretariatul clubului, urm?nd ca luni, Dinel Staicu, patronul clubului şi preşedintele Consiliului de Administraţie, să stabilească dacă o va accepta sau nu", a declarat Badea.

si doua rezultate
ambele shoc !!!!!!!!
Apulum Alba Iulia - CFR Cluj 2-4
Otelul - Farul 1-0

Tuby
21-08-2004, 08:57 PM
Otelul - Farul nu mi se pare cine stie ce stire bomba...in primul rand pentru ca amandoua sunt echipe de mijloc de clasament unde sansele sunt egale....si in al doilea rand , personal , Otelul mi se pare mai in forma decat constanteni...cu toate ca au reusit sa invinga Dinamo..

Ady
21-08-2004, 09:00 PM
pai mie Otelul nu mi se pare cine stie ce mai ales ca in campionat nu avea nici un punct
dar in cupa Uefa mi-a facut o mare surpriza

Time2Chill
21-08-2004, 09:09 PM
Badea a facut ceva in genu la ADIO, DAR RAMAN CU TINE!!!!!!!!!!!!!
Si-a dat demisia, da' spera k nu o s-o accepte DInel, dar dak nu pleak demonstreaza k e un om de nimik, k a mai zis odata k pleaca si nu a plecat.................... Si pt mine un om care zice ceva si alta face e un om de nimik................... :P

Ady
21-08-2004, 09:11 PM
Rapid - National 3-0

ce bafta au avut aia ca a iesit John Wayne inca din prima repriza

LiviuRO
21-08-2004, 09:19 PM
Dupa ce m-a dus Disco cu vorba o gramada, nu am mai postat. Postam cu D_Dogg initial, si apoi cu Liviu. Oricum, Dinamo-Online merita un premiu de excelenta, dupa parerea mea, este de departe cel mai tare al suporterilor, cel putin in Romania, daca nu in Europa de Est.

Revenind la DA Burger, la care ma voi referi de acum ca fiind DAB :P, se pare ca rrapidu "are cu ce". Niculae parca nu e el, Caramian alearga ca nebunu, Constantin si Maftei sunt exacti, Ilyes si Badoi excelenti la mijloc, a venit si Aliuta asta cu gandul sa-i arate degetul lu` jiji in retur... Overall: foarte bine, dupa parerea mea.

dj-cata
21-08-2004, 10:20 PM
ai uitat ceva...daca se juca 11 la 11 rapidu nu batea azi

RaPiDuTz
22-08-2004, 02:10 AM
cata :
Min. 6 - I. Stancu a executat o lovitura libera, M. Popa a iesit si a retinut balonul
Min. 8 - Stancu l-a gasit foarte bine pe Badoi, care a centrat in careu, de unde Maftei a reluat slab cu capul, fara probleme pentru M. Popa
Min. 9 - Maftei a sutat de la mare distanta, putin pe linga poarta lui Popa
Min. 11 - I. Stancu a scapat singur pe dreapta si a sutat la coltul lung, M. Popa a respins in fata, apoi arbitrul Balaj a indicat ofsaid la Ilyes si S. Ilie, care au incercat sa intervina
Min. 16 - D. Niculae a evitat ofsaidul si a sutat cu exteriorul din marginea careului mare, insa M. Popa a deviat balonul cu un reflex de zile mari
Min. 19 - M. Popa a iesit la 16 metri si a respins cu piciorul din fata lui D. Niculae
Min. 20 - Badoi a facut o cursa pe dreapta, a centrat in careul mic, de unde S. Ilie a deviat cu calciiul, insa Fl. Moldovan a respins in corner

daca tu consideri ca in cazul in care se juca 11 vs 11 pana la final si continuam sa jucam asha nu dadeam gol te inseli...
i`am fi batut si fara eliminari doar ca ceva mai greu ;)

ceea ce imi place cel mai mult e ca incepem sa avem sanse la titlu incet incet si foarte putini credeau la inceput ca noi vom avea vreo sansa...insa asha e Rapidul ! :)

LiviuRO
22-08-2004, 02:52 AM
lasa-l pe cata, el nu prea se pricepe la fotbal :). El le are cu caterinca, ca d-aia zice el ca se duce la meciurile lui Dinamo si rrapid, sa faca caterinca, de fapt la Dinamo merge pentru ca iubeste de mic copil echipa (ca si familia lui), iar la rrapid merge sa-l vada pe Aliuta, ca era jucatorul lui favorit, nu-i asa cata? :)

mns
22-08-2004, 09:26 PM
:o moama, ce s-a intamplat a cumparat jiji arbitrul, a fost terenul prea ud si asa a castigat steaua? hai sa vedem ce scuze si explicatii penibile aveti...

denad
22-08-2004, 09:36 PM
Dinamo-Steaua 0-1

ce frumos suna :P

Time2Chill
22-08-2004, 09:44 PM
dinamo-steaua 0-1
gooooooooooooooolllllllllllllllllll cristea

dj-cata
22-08-2004, 11:06 PM
astazi steaua a fost mai buna...steaua a dominat prima repriza si dinamo inceputul celei de a doua.
per total steaua a fot mai buna....lucru recunoscut si de andone si niculescu..dar nu si de porcea care vedea
doar abitrii care au ajutat pe steaua....ce om penibil si nesimtit.

golul nu a fost din off-side...s-a demonstrat si pe reluari chiar daca niculescu si porcea insista ca a fost
off=side desi se vedea ca nu e asa..dar ce sa faci....la infrangere dinamo stie sa acuze doar abittrul si nu vede jocul
penal facut de fotbalisti

se mai zice de neaga ca a meritat galben la o intrare la semeghin....dar dinamovistii nu au recunoscut cum grigorie intra
intetionat la vasili si merita rosu

niculescu tot mai zice ca ogaraur merita a doilea galben..dar l-a pus la respect obsevatorul

si uite asa fazele vazute de porcea...au ramas vazute doar de el.

bravo steaua ...bravo zenga...azi steaua a fost mai buna

LiviuRO
22-08-2004, 11:54 PM
cata-> ai copiat postul?

mns-> ce te face sa crezi asta? Sau esti asa surprins ca ne-ati batut incat nu-ti gasesti cuvintele? :). "Scuze si explicatii penibile", inseamna ca esti ferm convins ca ati invins fara drept de apel.

P.S. Cred ca suporterii stelei au fost atat de surprinsi incat o sa inceapa sa creada ca Zenga e antrenor bun, iar Jiji patron de nivel european...

dj-cata
23-08-2004, 12:44 AM
liviu vreau sa aud de la tine.... STEAUA A FOST MAI BUNA AZI !!!!!!

Blue
23-08-2004, 01:49 AM
Dragi tovarasi cu ocazia zilei de 22 August, nea nicu' chiar daca e 6 feet under va prezinta marele hit al verii :

"UNICUL DERBY"

Interesanta productia, mie mi-a parut a fii o comedie de zile mari, am inceput sa rad cu hohote chiar de cand am vazut titlul. Spectacilul a avut multe goluri, din pacate doar unul in poarta. In timpul ecranizarii, in premiera a avut loc si un show cu camera ascunsa, protagonistii fiind cei de la "ultras" steaua, misiunea lor fiind sa se prefaca ca arata ca o galerie, oare cati s-au lasat pacaliti? :D Un meci slab , cu doar 8 suturi pe poarta per total, 1 gol suspect de offside, dar greu de spus din cauza tvr-ului, astia tot pe timpu' lu' nea nicu' au ramas cu echipamentu' . Daca Zenga zicea ca trebuie sa-si anteneze echipa sa joace primele si ultimele 20 de min, galeria lor a fost activa primele si ultimele 10 min, deci..their half way there :P . Coincidenta sau nu, cand ma intorceam de acasa de la ai mei in fata mea o masina cu numarul USSR , cu stalingrad lipit de spate si cu secera si ciocanul pe parprizul din spate. Sunt cat se poate de serios cand spun asta, stiu ei ce stiu comunistii, dinamo-steaua e zi de sarbatoare pt ei.

dj-cata
23-08-2004, 01:58 AM
blue esti penibil ca de obicei....dar deja incep sa ma obisnuiesc cu ideea....

tvr nu a televizat pt ca nu a putu din cauza reclamei la stalinskaya...golul nu a fost din off=side iar tu sa nu mai comentezi de steaua sau dinamo pana cand craiova o sa faca un juca macar pe jumatate de bun cat l-au facut cele 2 in seara asta.

p.s. mai gaseste si alte replici ca incepi sa semeni cu stii cu ce pasare....

Blue
23-08-2004, 02:13 AM
Loale Cata probabil daca s zice ca stiaua e za best si ca aveti cea mai atre galerie din lume mi-ai face statuie.

dj-cata
23-08-2004, 03:39 AM
ti-am zis ca nu mai vb cu tine despre steaua...nu are rost. si asa ar trebui sa faca si restu...sa il lasam pe blue sa vb de unul singur

tobo
23-08-2004, 09:07 AM
Ai dreptate cata, blue incepe sa debiteze tampenii, mai bine s-ar uita la situatia Universitatii, care, stie toata lumea care este... Acuma se vede ca acolo in atac, nu mai este Njock, care era cum era, da o baga in poarta...

mns
23-08-2004, 09:50 AM
moama, eu vreau sa fad FANTA DE LUMINA

Ady
23-08-2004, 11:21 AM
bagamias p**a in el de tusier
ce batie i-as da
toti zik ca a fost ofsaid
pana si observatorul
cea mai incorecta victorie a stelistilor
huaaaaaaaa
pana si becali si zenga au zis ca a fost

Time2Chill
23-08-2004, 11:49 AM
BAH fratilor, n-a fost offside, da unu s-a dus in sus si unu in jos, si Cristea fiind mai rapid, e normal sa se fii distantat atat de mult............................
Umbrele care se vedeau erau una a lui Cristea si una a dinamovistului, si erau la egalitate, Cristea fiind mai scund decat Fundas => Cristea era in pozitie corecta
(asta la reluarea data de TVR)
La reluarea data de porcea, care era aceeasi, decat k era un pic mai mare, se vede un picior in albastru in momentu in care neaga trimite mingea, dupa intra dinamovistu in cadru=>NU A FOST OFFSIDE
Si in plus asistentu era la 1m de faza nu avea cum sa nu vada
:sanshine2: :sanshine2: :sanshine2: :sanshine2: :scaun: :scaun: :scaun:

SI dupa cum atzi zis voi dinamovistii dupa meciu cu poli de anu trecut...................NOI am luat punctele, indif cum, si ei stau si latra......................................... :mishto: :mishto: :P :P

LiviuRO
23-08-2004, 12:12 PM
Time2Chill-> Du-te-n umbrele mele de aici, Fotbal Cafe, diseara, National TV, sa vedeti acolo 2 metri pe putin. Repet, nu ca asta ar fi fost marea problema, mai degraba, rosu lu Ogararu in minutul 70.

Cata-> o sa zic ca steaua a fost peste Dinamo cand o sa joace mai bine decat Dinamo, deocamdata, ambele echipe au jucat foarte slab, obosit, fara valoarea. E drept, Dinamo a fost mai slaba. Dar la plusul ala pentru steaua a contat si Tudor un pic. Repet, un pic.

mns-> esti de acord cu mine ca Zenga e cel mai mare antrenor din Romania? Esti de acord cu mine ca Jiji e Florentino Perez?

Sunteti de acord ca Recursul i-a facut lui Jiji un cadou cat se poate de inspirat?

DarkComy
23-08-2004, 01:06 PM
AHAAAAAAAA CE MA BUCURRR :lol: sa vad dinamovistii cum acuza arbitrajul acum stiti si voi cum reactionam noi cand suntem furatii in meciurile cu Dinamo :lol:

LiviuRO
23-08-2004, 01:44 PM
tocmai d-asta nu insist prea tare pe arbitaj, campionatul trecut am fost noi avantajati de cateva ori, anul asta, e randul altora :)

JohnnyUSA
23-08-2004, 03:34 PM
lol . .parc-am fi la aniversarile centenarilor ca anul trecu in Turcia. Oricum , parerea mea .. ambele chipe au jucat prost, Steaua putin mai bine, nu stiu daca a fost sau nu offside , important este ca am luat 3 puncte. Cat despre Blue.. se pare ca-si revarsa frustrarile pricinuite de "Craiova Maxima", ce altceva sa faca si el :D

Blue
23-08-2004, 04:02 PM
no jock e bine acolo unde e , pe trotuar, la o cafenea, la un meci in tribuna. La faza cu cartonasele s-or fi gandit sa fie mai zgirciti fata de stelisti, ca urmeaza meciul cu noi si se gandesc sa nu se mai faca de kk ca si anul trecut . Deabia astept sa vad cum o sa joace Oltenii mei in meciul cu spurcatii.

LiviuRO
23-08-2004, 04:27 PM
ca la HT e cu Njock: "Acest jucator a fost vazut ultima oara jucand table in fata blocului cu niste amici. Probabil, s-a lasat de fotbal"

tobo
23-08-2004, 07:16 PM
Ziceti ce vreti de Njock, da v-a dat 10 goluri ? V-a dat, vad ca Jerry Gane nu e in stare sa dea nici unu`...

Blue
23-08-2004, 07:53 PM
A dat 11 prostu' , Jerry a fost golgheterul echipei in Elvetia, si daca nu ma insel si la campionatului, nici nu exista termen de comparatie intre el si no jock. Faptu' ca no jock a dat 11 boabe e ca jocul juvetiilor e diferit fata de anul trecut, atunci jucau f bine, spectacuos chiar acum joaca slab, jalnic chiar. Cat despre no jock, a fost vazut intr-un bar certandu-se cu nevasta-sa, zilele lui de glorie sunt de mult apuse.

tobo
23-08-2004, 07:56 PM
O fi adevarat, nu comentez, dar un lucru este cert...nu poti sa contesti un jucator care ti-a dat la echipa 11 goluri. Treaba lui ce face acuma...dar important este ca atat cat a fost la Craiova, si-a facut treaba de atacant...

Blue
23-08-2004, 08:01 PM
Si-a facut-o pe dreq, un atacant cu clasa dadea mult mai multe goluri de cat a dat el, in meciul cu steaua a tras dup porumbei sau vulturi si niic nu vreau sa imi amintesc de specialitatea lui, ratariile din 5 m . Daca e asa de bun luati-l voi inapoi, vad ca desii nu aveti petrol il conasiderati aur negru.

LiviuRO
23-08-2004, 09:14 PM
lol, Njock asta era un fel de Daniel Niculae, cand ii iesea tot, cand nu-i iesea nimic. Totusi, la UTA, juca excelent.

ReKo
24-08-2004, 12:49 PM
Njock a fost unul dintre cei mai prosti straini care au venit in DiviziaA. Nu din prisma rezultatelor, ci din prisma jocului. Un kkt de jucator. Imi amintesc de meciul Uta-Steaua cand mingea a sarit peste Martin Tudor, iar Njock singur singurel a dat un frumos gol turcesc. Plasa laterala. LAMENTABIL. Si asta nu-i singura lui ezitare. A dat 11 goluri ca a primit mingiile pe tava. Asa dau si eu 50 de goluri in Divizia A daca primesc mereu pase de gol si sunt singur cu portarul sau cu poarta. N-a ajutat deloc echipa. N-a construit nimic. Era un jucator VARZA. Cei care spun ca asta a e JUCATOR DE FOTBAL ori sunt ruda ceva cu el, ori habar n-au fotbal.

Ady
24-08-2004, 05:55 PM
Copos convocat la Comisia de disciplină

George Copos a fost convocat pentru şedinţa de m?ine a Comisiei de disciplină a FRF, ca urmare a declaraţiilor de la finalul partidei CFR Cluj - Rapid 1-1. Copos a declarat că Rapid nu a reuşit să c?ştige ?n faţa unei echipe "de desculţi". Comisia s-a autosesizat şi dinamovistului Cristian Borcea, care a declarat la finalul partidei cu Steaua (scor 0-1) că formaţia dinamovistă a fost furată de arbitri. Borcea nu a fost convocat pentru şedinţa de miercuri, deoarece oficialul echipei bucureştene a plecat la Manchester

RaPiDuTz
24-08-2004, 08:20 PM
oups...
eu chiar nu am auzit declaratia aia a lu copos... :huh:

tobo
25-08-2004, 09:01 AM
totti -> in cazu in care nu ai vazut meciu UTA - Steaua 2-0, Njock nu a dat gol turcesc, a dat o bomba sub bara, inauntru...Poate te refereai la meciu Steaua-UTA, cand o dat turcesc, da o dat-o si in poarta...

Time2Chill
25-08-2004, 09:49 AM
Alertă ?n Ghencea! Mirel Rădoi, cel mai valoros component al echipei, este ?n pericol să rateze o parte a meciurilor din această toamnă. După durerile resimţite la genunchiul drept spre finalul derbyului cu Dinamo, el a făcut aseară o rezonanţă magnetică, iar diagnosticul este ?ngrijorător: ciupitură de menisc şi leziuni ale ligamentului colateral extern.

Medicii care l-au consultat spun că operaţia nu este iminentă şi că Rădoi (23 de ani) va continua să joace at?t timp c?t meniscul va rezista, sper?ndu-se că el nu va ceda ?nainte de pauza de iarnă. Suprasolicitarea ar grăbi ?nsă momentul rupturii, motiv pentru care căpitanul Stelei va trebui să fie menajat şi să evite programul ?ncărcat de meciuri, gen s?mbătă - miercuri - s?mbătă. Mai mult ca sigur, internaţionalul va fi odihnit m?ine, contra s?rbilor de la Zeleznik.

Rădoi este stelistul care a depus cel mai mare efort ?n ultimii patru ani. Din vara lui 2000, de c?nd a ajuns ?n Ghencea, şi p?nă acum, el a jucat 153 de partide din cele 183 de ?nt?lniri oficiale ale roş-albaştrilor şi ale tricolorilor: 101 ?n campionat, 11 ?n Cupa Rom?niei, 11 ?n cupele europene şi 30 pentru echipa naţională.

84 la sută din meciurile oficiale disputate de Steaua şi echipa naţională ?n ultimii patru ani a jucat Rădoi

Fundasu de fier si-a gasit calcaiul lui Ahile............... :nashpa:

LiviuRO
25-08-2004, 10:09 AM
lol, sa zic si eu de bine, cum fac aia pe care-i plateste jiji din peluza unde statea odata galeria stelei? Cum il trimit pe Petre dupa Catalin? Ce sa-i urez lui Radoi? Sa faca fractura? Sa-si rupa piciorul intr-un accident de masina?

Blue
25-08-2004, 02:51 PM
Ce-ai mah tata, ai mers pe strada , masinile treceau repede pe langa tine si ai tras praf pe nas? radoi e cel mai tare fundas all time , mai bun ca si Chivu, R.Carlos, ect , sau ma rog asta zice jiji ;)

Time2Chill
25-08-2004, 05:05 PM
din lume n-o fii, da zi-mi unu mai bun din tara??????????????????????
Acu de.................. si porcea zice k o sa dea gol Niculescu, da nici el nu crede ce zice............................

Blue
25-08-2004, 05:07 PM
Pai mah daca ajungi sa pui pret pe ce zice borcica...iese rau de tot .

mns
25-08-2004, 05:38 PM
blue, zi-mi tu 3 dintre cei mai buni jucatori de la craiova si apoi compara-i cu oricare trei jucatori de la steaua (daca vrei te las si cu echipa de rezerve) :P

Rezultatele vorbesc, Steaua acastigat cu Dinamo, a castigat in deplasare in europa, JOACA IN cupa UEFA...craiova a dat 2 goluri in meciurile oficiale de anu asta, si nu a castigat nici un meci...

o fi platit jiji pe aia de la iasi si sportul sa joace contra voastra, sau si mai bine, toti jucatorii stelei au purtat masti ca sa aratae ca Bucur, Adrian Cristea, etc si d'aia a facut craiova egal ca a jucat cu steaua, si daca arbitraju era corect acum ati fi batut si erati pe primul loc in campionat, de ce nu castigati campionatul cu 25 de etape inainte :P

Blue
25-08-2004, 06:32 PM
Plesan, Gane, Guso :P da dynamic trio . Lasa ca vine meciul direct si vedem ce-o sa iasa. radoi nu e za all time best cum nici steaua nu e Real Madrid, mirel a fost un fundas f bun cand era nou la steaua, acum i-au intrat in cap aere bucurestene si din fundasul perfect a mai ramas doar o umbra.

DarkComy
25-08-2004, 06:38 PM
Sa nu uitam ca Gane a avut probleme cu startul de sezon si in Elvetia sezonul trecut si pana la urma tot a iesit golgeter

Guso jos palaria

iar Plesan e bun dar i s-a cam urcat la cap dar nu se pune la indoiala valoare lui

RaPiDuTz
25-08-2004, 06:40 PM
pai plesan a mai reusit ceva dupa meciul amical cu Germania ?
Gane a dat gol in camp. ? :huh:

Guso e bun...n`am ce zice despre el...dar si steaua are portar bun :P

DarkComy
25-08-2004, 06:41 PM
ma si in elvetia in primele 4-5 etape nu a dat nici un gol

Plesan deocamdata trece printr-o criza de forma :alida:

Blue
25-08-2004, 07:36 PM
O fii Khamu' bun, da' e vodkar, deci Guso e mai bun :P , Mihaita are aere de vedeta, e buine ca intr-un fel asa nu-l mai cumpra Ajax, iar Gane e f bun, numai ca are o slabiciune, tre sa mai si primeasca pase, de unul singur nu are ce face.

tobo
25-08-2004, 07:43 PM
Deci, din ce am vazut mai sus, e clar...Steaua nu se compara cu Craiova...Asa ca, Craiova nu prea are sanse in fata Stelei, doar daca practica un joc mai bun, ceea ce nu cred...

DarkComy
25-08-2004, 08:08 PM
intotdeauna contra Stelei am jucat mult mai ambitionati

iar toate necazurile de la Craiova au inceput cand i-a luat banderola lui Papura
sincer am un respect foarte mare pt Papura dar parca nu mai mergea se intampla ceva necurat la vestiare si el era de vina . Iar in ce il priveste pe Costel Mitrita sau cum dracu il cheama cine e persoana asta ca sa il critice pe Rednic sa imi arate si mie ce treaba are el cu fotbalul paf cat timp a fost presedinte nu a vrut decat sa isi urmeze interesele sa aduca pe cine vroia el ca antrenor adika Bondrea . Iar toti cei care il critica pe Rednic ar trebui sa isi tina gura e de admirat ce face e singura persoana din ultimii ani pe care am vazut ca vrea sa faca treaba la Craiova nu doar vorbe cum sunt toti cei care il critica numai gura de ei . Totusi sa nu il uit si pe Badita care si el vrea binele Craiovei dar si-a dat demisia din cauza presiunilor ca el a fost prins la mijloc intre Staicu si Rednic unu nu vrea sa dea banii , celalalt vrea performanta adika banii . Si asa s-au nascut divergente intre cei doi si imi pare rau pt Badita si sper ca intr-un viitor nu prea indepartat sa revina la Universitatea

LiviuRO
25-08-2004, 08:10 PM
Gane ala, imi pare rau ca n-a venit la Dinamo, chiar imi place de el asa, e genul lui Claudiu. Dar, ca si Niculescu, nu prea primeste mingii.

DarkComy
25-08-2004, 08:14 PM
Pt ce ma rog sa vina ca e oltean nu caine :P Niculescu pt mine e un tradator daca ar venii peste cativa ani in genunchi la U Craiova si as fi presedinte si mar ruga sa revina la echipa i-as da un sut in cur si l-as arunca in strada

A facut niste afirmatii de KKT in legatura cu perioada de la Craiova incat ma face sa realizez cat de nesimtiti sunt unii si ce fac ei pt banii :flipa: :scaun:

El pt mine in momentul de fata valoreaza cat ciunga de pe talpa adidasului

LiviuRO
25-08-2004, 08:26 PM
Probabil ca daca un jucator exponential de la Dinamo (cum era Niculescu la Craiova), ar face treaba asta, nici eu nu l-as putea ierta vreodata. Totusi, la craiova, este o nebunie generala. Daca nici un antrenor ca Rednic, care este in top3-ul Diviziei A, dupa parerea mea, cu o mana de jucatori destul de buni, peste media campionatului (Plesan, Gane, Papura, Guso, Frunza ala de la Vaslui, Bundea, chiar Vigariu ala) nu poate sa isi faca treaba acolo, e clar ca se intampla ceva necurat. Prea multe interese, nu-mi dau seama cine e amestecat, Staicu (sa faca atmosfera, ca sa dea vina pe Primarie, si sa aibe suporterii aproape cand va vrea sa vanda 2-3 jucatori), poate Gica Popescu, care ar avea interesu sa scada cota craiovei, ca sa vanda jucatorii lor pe bani mai putini, dar comision mai mare, si astfel, sa-si poate promova tinerii de la Scoala Gica Popescu pe care o sa scoata profit pentru el. Ar mai putea fi fratii Mihailescu, care poate isi doresc sa faca atmosfera, ca ei oricum sunt prieteni la catarama cu toata craiova, inclusiv fosti jucatori din Maxima, si poate sa preia ei clubul, pe un pret de nimic.

Sau poate toti astia, inclusiv primaria, care doreste un investitor care sa plateasca taxele la stadion lunar, vor fiecare sa scoata cate ceva, si uite asa, Craiova nu are liniste niciodata. Hai, am inteles odata, spirit oltenesc, aprins, dar de cand a plecat netoiu de acolo, toata lume f**e pe toata lumea.

DarkComy
25-08-2004, 08:31 PM
1. Ar fi o varianta sa scapam de Staicu fara a plati. El zice ca daca o ia primaria o da gratis pai se angajeaza primaria sa o ia si dupa la 1 saptamana primaria o da actionarilor pe care vrea sa ii aduca Rednic
2. Liviu ai dreptate prea multe interese si asta e mare pacat
3 Gica Popescu pt mine a scazut mult in fata ochilor Craiova are probleme si el nu vrea sa se implice deloc :(

Blue
25-08-2004, 08:40 PM
f**k popescu, m-am convins e un kkt de om, sa nici nu mai intre in Craiova, nu are ce cauta, sa mearga in bwucale, sa-l linga in cur pe becalli. L-am iertat ca a mers la dinamo, deh m-am gandit ca majoritatea fotbalistiilor nu au nici un liceu terminat, sau ca omul mai greseste in viata. M-am bucurar mult cand si-a deschis scoala in Craiova, ma gandeam ca va ajuta pe U cu juniori . De unde? Ii baga sa joace aici, fie ca joaca bine sau nu, si dupaia ii vinde unde vrea el. Pierdem jucatori tineri din cauza javrei , plus ca cei care sunt slabi ocupa locuri degeaba in echipa. Cel putin pt mine popescu a inviat dar a murit la loc. Baciul s-a transofrmat intr-un cioban, un zeu pt noi s-a transformat in iuda.

Time2Chill
25-08-2004, 09:29 PM
Blue-> tu vb de bine vre-un om care a fost la Craiova si a plecat, ducandu-se la o echip din buc???????????????????
Adica cat joaca la craiova e cel mai bun, iar dupa ce pleaca e tradator............ si alte cele??????????????

RaPiDuTz
25-08-2004, 09:59 PM
Originally posted by DarkComy@Aug 26 2004, 06:31 AM
3 Gica Popescu pt mine a scazut mult in fata ochilor Craiova are probleme si el nu vrea sa se implice deloc :(
mha nu cred ca ar trebui acuzat din cauza asta...la craiova totusi lucrurile nu stau foarte bine si e normal sa nu se bage...oricat de craiovean o fi sau nu o mai fi el...

oricum raman la parerea ca a facut o mare greseala ca jucator cand sa dus la dinamo...adik tocmai acolo nu trebuia ! :mellow:

Blue
25-08-2004, 10:10 PM
Nu m-a deranjat atat de mult ca s-a dus la dinamo, am spus pacatul asta i l-am iertat. Ma deranjat ca din acest Oltean tipic s-a transformat intr-un smecher de bucuresti, gata s-o vanda pe masa ca sa scoata un profit.

tobo
26-08-2004, 08:43 AM
Nu vreau sa-l apar pe Gica Popescu, dar, Blue, daca tu ai fi Gica Popescu (ma refer la banii sai si la "faima" sa), te-ai implica la o echipa unde este tiganie mare, adica, suporterii nu mai agreeaza pe nimeni, si nu ai nimic de castigat din asta ???

DarkComy
26-08-2004, 02:02 PM
Rapidutz bine hai sa nu luam in considerare de faza ca nu ajuta dar pt faza ca i-a dus pe Rada si Stancu la Rapid iar noua ne-au tras mare teapa adika cioaca banii , cioaca JUCATORUL promis <_< :scaun: a dovedit cat de oltean e .

Daca echipa care are probleme e cu ADEVARAT echipa ta de suflet te-ai implica fara nici un moment de gandire

Sper sa putrezeasca la firma lui Becali s-a dus si s-a bagat in mizeria in care se joaca fratii Becalii :scaun:

Blue
26-08-2004, 02:51 PM
NU VREAU SA SE IMPLICE popescu, si sincer nici nu cred ca are bani pt a sustine cum trebuie un club, l-am iertat pt ca a mers la dinamo, dar ce ma deranjeaza ca ne trage tzepe cu scoala lui. Plus ca din omul ala drept, defapt noi l-am iubit poate chiar mai mult pt ca a fost un om model, dar acum a ramas o sluga.

tobo
27-08-2004, 08:23 AM
Bine, eu nu stiam de faptu ca trage tzepe la voi, un lucru urat, ceea ce am patzit si noi la Arad, tot cu jucatorii. Oricum, niciodata nu mi-a placut de el, nici ca om, nici ca jucator, si faptul ca a mers la Dinamo, l-a costat. A fost huiduit acolo, pentru prestatiile sale jalnice. Nu stiu ce ii dam atata importanta omului astuia ???

Blue
27-08-2004, 01:50 PM
Pt ca acum cativa ani era omul pe care-l respectam cel mai mult.

LiviuRO
27-08-2004, 08:03 PM
Da era normal sa vina G. Popescu la Dinamo. Asa, putea sa ajunga usor alaturi de Becali, si a ajuns, are afaceri cu Netoiu (a primit ca a venit la Dinamo actiuni de 500.000 USD la Vincon) si isi deschidea cariera de impresar la clubul care vinde cei mai mult jucatori din Romania. Acum, Popescu impresariaza jumatate din lotul lui Dinamo. Ce? N-a fost bine?

Blue
28-08-2004, 03:13 AM
La banii lui nu cred ca era nevoie ca sa se vanda ca o ***** la drumul mare. Ma rog numai conteaza ce face , sau ce a facut, toti l-am iertat , acum nu mai valoreza 2 lei, cel putin pt mine.

Time2Chill
28-08-2004, 09:06 PM
Rapid a luat bataie cu 2-1 de la Bacau :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri: :valuri:

Ady
28-08-2004, 09:12 PM
ieeeeeeee
cat de misto :)
da e tare chestia ca Bacaul a batut in ultimele 3 meciuri cu 2-1

JohnnyUSA
28-08-2004, 09:13 PM
GYEEEEEEEEEEEEEE!! .. SUntem toti o apa si-un pamant .. dinamo , Steaua, rrapid.!

Ady
28-08-2004, 09:17 PM
mai trebuie sa piarda si steaua si sa bata Dinamo si sunt fericit
sau macar sa fak egal steaua

Sirius
28-08-2004, 09:26 PM
''Senorina, ciao-ciao!'' , spunea o melodie. Cam asta se intampla cu Brasovu'. Bataie dupa bataie. Anu' asta nu stiu daca mai au scapare. Oricum, nu ma deranjeaza ca vad ca in divizia B, FC Ghimbav 2000 alias Brasov 2 si-au luat avant si sunt pe primul loc. Haideti baieti!

RaPiDuTz
28-08-2004, 09:50 PM
bha nu am mai vazut asha ceva...incredibil, parca am fi blestemati la bacau... :o

am pierdut ultimele 4 meciuri acolo si toate cu acelasi scor... 2-1 !
foarte ciudat mai este ca de fiecare data am pierdut pe final si pe greseli grave in aparare...ori cu dossey primind goluri aiurea ori cum sa intamplat azi la golul 2, ciocnirea penibila a 2 jucatori... :o
ceva ciudat se intampla acolo... <_<

Ady
28-08-2004, 10:16 PM
s-au ciocnit?
hahahaha
nu m-am uitat al meci ca am alte treburi
iordache o fi varza da nu sa ciocnit niciodata

Time2Chill
28-08-2004, 10:27 PM
Comentatoru a zis k nici Rachita nu facea astfel de greseala :P :P
da de duceti-va la mama lu Corsicanu, sa va "rupe" vraja :P
[sper sa nu se sup nimeni]

LiviuRO
29-08-2004, 10:21 AM
blaturi R, blaturi! de cofetarie desigur. Eu n-am vazut vazut meciul, da mi-a zis un tovaras rapidist ca rrapidu a jucat bine, spre foarte bine. Pai, asta inseamna ca Bacaul este peste rrapid la ora asta, nu? :P

mns
29-08-2004, 12:04 PM
Asta e inceputul declinului pentru rapid :P cum zicea si copos ca rapidul e o echipa de desculti :P mai trebuie acum ca CFR sa bata pe dinamo, steaua sa spulbere craiova (cu toate ca am o presimtire sumbra in leg cu meciul asta) si etapa va fi excelenta, cel putin pentru suporterii rosh-albastrii :P

PS an inteles ca Rednic este pregatit sa plece de la craiova dupa meciul de azi, indiferent de rezultat, se pare ca la craiova minunile tin foarte putin :P

Time2Chill
29-08-2004, 02:13 PM
Puriu e aproape de plecare................. da poate bate pe steaua si ramane........
k steaua va fii carpita rau in aparare.
Radoi tre menajat k in 33 de zile sunt 8 meciuri in care tre' sa joace, dintre care 4 pt nat si in cupa uefa.............................................. ........

DarkComy
29-08-2004, 02:45 PM
PLEACA REDNIC :( :alida: :alida: :alida: :alida: firar el al dracu DINEL :scaun:

Blue
29-08-2004, 03:20 PM
Nu pleaca mah Rednic, stai linistit. Are tot suportul publicului, si la Craiova , publicul este cel mai important factor, iti aduci aminte de kktu' ala de netoiu, staicu o sa aiba grija sa nu isi puna suporterii in cap. E ca si in Imperiul Roman, un Imparat are suportul oameniilor nimeni nu se poate atinge de el, multi pot incerca sa-i puna bete in roata, dar atata cat e sustinut de populatie e de neatins.

Time2Chill
29-08-2004, 04:35 PM
Bai da dak dinel nu mai da banu, ala e normal sa plece....................... k doar nu e Napoli.............. puriu are si el onoarea lui :D
Fac, suporterii craiovei continuarea shlagarului din camp trecut : "Ti-ai luat-o dinel?" :P

Time2Chill
29-08-2004, 07:32 PM
In momentu de fata e 5-0 pt steaua si a intrat daniel balan.........................dupa mult timp, da' tare prost e neaga........................ kre' k vrea sa plece si d-aia vor aia sa-l ia pe Mitrovici...................

Si blue, eu cred k puriu isi da azi demisia............... la conferinta de presa.............
si sa-i multumiti lu Gusso, k dak nu era el va desfiinta steaua, ami rau k pe Poli anu trecut

stefan
29-08-2004, 07:46 PM
Poli Iasi - FC Arges 1-1 :injur: :flipa: Dupa ce in prima repriza Poli a dominat la toate capitolele, si FC Arges a avut numai o amarata de bara, se pare ca jucatorii nostrii au mancat la pauza zahar si au baut ulei de la PIC pentru ca in repriza secunda n-au mai jucat NIMIC, si asa argesu a luat un punct si de la noi. Poate daca Bilba si Marius Pacurar mai fugeau si ei putin, altu era rezultatul, sau daca balba nu trimitea o minge pe orbita le la un metru de poarta si Pereny nu inscria numai eseuri :P Acest meci a dovedit din nou ca Poli mai bine vindea locul si ca Cristea intradevar este un jucator de valoare si face mai mult decat toata echipa, pai cum el se duce din iarna la dinamo, aveti grija sa puneti 7-0 la fiecare meci al Iasi :P

Time2Chill
29-08-2004, 07:55 PM
E mah vre-unu din cluj sa ne zik si noua ce fac aia de acolo de supara pe toata lume???????
4-2 Cfr- dinamo, uite k descultii i-au batut si p-astia...........................

Blue
29-08-2004, 07:59 PM
Din momentul acesta ma doare-n p**a de campionatul intern. Nu inteleg de ce a dat idiotu' ala penalty, Moti a atins mingea , ce dreq vruia sa faca, sa-si retraga piciorul? Si nu ma deranjat atat de mult faza penaltyului cat acel cartonas rosu. Cine p**a mea da rosu pt proteste?? Stinitaa jucat bine, chiar f bine pt o echipa in 10. ma bucur ca Plesan si-a revenit, nu inteleg de ce l-a schimbat Rednic pe Gane si la bagat pe idiotul ala de borbely, la fel cum nu intleeg de ce nu l-a bag pe Rubi. Apararea e absolut penibila, in rest ne miscam la celelalte capitole. Am avut si destul ghinion plus ghinion fortat de kktu' de serea. Cartonase galbene si faulturi inventat, cartonase galbene si unul rosu neacordate. Sa spere altii ca in divizia A se va juca corect, yo unul m-am saturat. Deasta suntem unde suntem, in campionat greii, afara mielusei.

DarkComy
29-08-2004, 08:20 PM
In primul rand vreau sa spun ca victoria Stelei e meritata si felicitari .
Acum sa ajung la critici:

1. de ce l-a bagat din primul minut pe Vigariu si nu pe Rubinelson
2. Ala nu a fost penalty in nici un caz
3. Prost Murgan ala de ce s-a dus el sa protesteze ca BOUL probabil ca a luat ROSU ca l-a injurat :injur:
4.Pt ce ma rog l-a scos pe Gane si l-a bagat pe Borbely si de ce nu a inceput cu Dobre titular
5.M-am convins total apararea e de CACAO
6. Nici la mijloc nu stam bine , dupa mine Plesan inca joaca destul de prost fata de ce juca odata

tobo
29-08-2004, 09:10 PM
Lasati scuzele, ce dreq, e corect ce a spus DarkComy, victoria Stelei este meritata. Ce vina au ei ca Craiova are o echipa de desculti(la propriu) ? Sa fim seriosi, sper sa nu aud pe aici de ceva scuze ca a fost terenu si bla bla...
Parerea mea ca Rednic ar trebui sa-si ia talpasita, sa lase pe altcineva care va putea sa construiasca o echipa k lumea la Craiova...

Time2Chill
29-08-2004, 09:11 PM
Originally posted by DarkComy@Aug 29 2004, 08:20 PM
In primul rand vreau sa spun ca victoria Stelei e meritata si felicitari .
Acum sa ajung la critici:

1. de ce l-a bagat din primul minut pe Vigariu si nu pe Rubinelson
2. Ala nu a fost penalty in nici un caz
3. Prost Murgan ala de ce s-a dus el sa protesteze ca BOUL probabil ca a luat ROSU ca l-a injurat :injur:
4.Pt ce ma rog l-a scos pe Gane si l-a bagat pe Borbely si de ce nu a inceput cu Dobre titular
5.M-am convins total apararea e de CACAO
6. Nici la mijloc nu stam bine , dupa mine Plesan inca joaca destul de prost fata de ce juca odata
am inteles k i-a dat peste mana arbitrului in momentu in care i-a dat galben celuilalt

RaPiDuTz
29-08-2004, 09:26 PM
Originally posted by Time2Chill@Aug 29 2004, 08:27 AM
Comentatoru a zis k nici Rachita nu facea astfel de greseala :P
a zis ca a fost greseala mai mare ca a lu rachita...nu ca nu ar face rachita altele mai mari...pt ca e mai varza :lol: :P

LiviuRO > nu a jucat bine mha Rapid...a jucat infect...doar cateva sclipiri in unele faze care totusi nu au fost de ajuns...
spre final dupa ce au dat golul de 2-1 tot aia erau mai periculosi

JohnnyUSA
29-08-2004, 11:09 PM
Stinitaa jucat bine, chiar f bine pt o echipa in 10.

Tocmai d'aia nu aveti rezultate voi , oltenii .. pentru ca sunt unii care nu observa realitatea.

P.S.: Respekt Dark.

mns
30-08-2004, 01:10 AM
Originally posted by johnnyusa@Aug 30 2004, 12:09 AM
Stinitaa jucat bine, chiar f bine pt o echipa in 10.

Tocmai d'aia nu aveti rezultate voi , oltenii .. pentru ca sunt unii care nu observa realitatea.

P.S.: Respekt Dark.
ai pus punctul pe i

pana nu vor reusi sa accepte rezultatele si sa inteleaga realitatea nu au nici o sansa sa ajunga unde viseaza

PS astept mesajul lui Liviu :P nu ca sunt rau :P dar dinamo joaca chiar prost si...vreau sa aud parerea obiectiva a unui dinamovist, ar fi pacat sa nu isi revina si sa nu ajunga in grupele UEFA

Time2Chill
30-08-2004, 10:53 AM
I-a auziti ce zi ce Jiji
Gigi Becali: "Vom fi ?n finala Cupei UEFA"

Entuziasmat de evoluţia echipei, Gigi Becali a spus la final că "acum cred că nimeni nu mă mai poate lua la mişto că am zis că s?ntem Real Madridul Rom?niei. Dacă vom juca ?n continuare la fel ca astă-seară, atunci vom ajunge ?n finala Cupei UEFA". C?nd a auzit ce a declarat patronul său, Zenga a z?mbit, după care a spus: "Adică eu antrenez Real Madrid? Nu, hai să fim serioşi. Oricum, am c?ştigat entuziasmant şi mă bucur pentru puncte, pentru patron şi public". y Dan Udrea

"E cel mai bun meci al meu din acest sezon. Am ratat penalty-ul pentru că scorul era 4-0 şi am fost prea relaxat. Atmosfera a fost formidabilă, aşa ar trebui să fie mereu ?n Ghencea"
Adrian Neaga

Adio, Rednic! Vine Piţurcă?

Aşa cum "Gazeta" a anticipat, Mircea Rednic a demisionat după umilinţa de aseară din Ghencea. Deşi la conferinţă a anunţat că abia joi va dezvălui ce are de g?nd, antrenorul Ştiinţei le-a spus juveţilor ?n vestiar că pleacă, apoi l-a sunat pe Dinel Staicu. Patronul Craiovei, care n-a venit la meci, deşi a fost ieri ?n Bucureşti, i-a acceptat demisia, ce va fi oficializată astăzi sau m?ine, după o discuţie faţă-n faţă cu antrenorul pe care l-a angajat acum 6 luni.

Dinel ?ncearcă acum să-l convingă pe Victor Piţurcă să vină ?n locul "Puriului", dar ex-stelistul a declarat aseară că "p?nă la iarnă nu iau ?n calcul nici o ofertă". Dacă Piţi nu se va lăsa convins, nu-i exclus ca p?nă la finalul turului interimatul să fie asigurat de secunzii Gigi Ciurea şi Silviu Lung. y Adrian Florea
Zenga le-a răspuns lui Ienei, Ţiţi şi Stoichiţă

După ce a fost criticat de Emeric Ienei, Dumitru Dumitriu şi Mihai Stoichiţă că a folosit mai multe rezerve la meciul cu Zeleznik, Zenga le-a răspuns ironic celor trei: "Mă bucur că am c?ştigat, am jucat cu un cuplu inedit de fundaşi, a revenit Bălan, l-am titularizat pe Neşu, dar eu n-am experienţă de fapt, că aşa a zis Dumitriu". Apoi, italianul s-a luat de cei trei: "Antrenorii ar trebui să vorbească ?n primul r?nd cu respect despre colegii lor, că nici eu nu s?nt un copil venit de la şcoală. Ei n-au fost aici, la antrenamente, să vadă ce probleme am avut". y Dan Udrea

Răchită va pleca de la Steaua

La finalul meciului, ?ntrebat dacă i-a trecut supărarea pe Răchită, Gigi Becali a spus că "nu, pentru că nu s?nt supărat pe el, dar el nu mai are valoare de Steaua şi atunci va pleca. Atunci c?nd ne vom despărţi o să-i str?ng m?na şi o să-i mulţumesc pentru ce a făcut. El nu va mai juca pentru că nu mai poate". Răchită nu a evoluat aseară, cuplul de fundaşi centrali fiind unul inedit, format din Falemi şi Ogăraru, ?n condiţiile ?n care Rădoi, Curt şi Ghionea s?nt indisponibili. y Dan Udrea
Dak se despart in termeni amicali, ar fi bine...........
Da' Vivi stia k nu va mai fi titular dak pleak Piti, k d-aia nu a prelungit contractu', pana nu a fost sigur k ramane Piti............... Da' Teapa Piti a plecat :scaun: si pleaca si Vivi

RaPiDuTz
30-08-2004, 01:20 PM
ce aiurea e si jiji asta...
cum face steaua un meci bun...gata, se vede in finala cupei UEFA sau ca la anu vor castiga CL :o

DarkComy
30-08-2004, 01:24 PM
Murgan l-a ?njurat pe Serea
?n momentul ?n care arbitrul a acordat penalty-ul prin care Steaua s-a distanţat la trei goluri, craioveanul Murgan s-a dus glonţ către ?centralul? Serea: ?Ne-ai m?ncat deja două meciuri, cu Dinamo şi cu Apulum! Ce penalty e ăsta??, a tunat olteanul, după care l-a ?njurat pe ?fluieraş?. Serea n-a stat pe g?nduri şi l-a trimis pe Murgan la vestiare. (Narcis Drejan)

Susa : Prosport

a avut dreptate in prima parte dar faza cu injuratul nu cred ca era nevoie <_<

Ady
30-08-2004, 04:38 PM
asta nu e tot
i-a dat si peste mana si i-a luat si cartonasul din mana

tobo
31-08-2004, 08:39 AM
Astea sunt iesiri ale unui om al carui constiinta e dusa demult cu sorcova...Una e sa-i spui arbitrului ca i-a furat meciurile, si alta e sa injuri si sa iei cartonasu. Oricum, nu era necesar asa ceva...

Sirius
31-08-2004, 12:26 PM
Ionut Lupescu si-a dat demisia de la Brasov si va fi inlocuit cu, cine oare?, Gabi Stan; sa stiti ca intotdeauna cand e criza de antrenori sub Tampa exista asta. Si de obicei isi face foarte bine meseria. Ia sa vedem, mai stie cand a iesit pe locul 3?

Ady
31-08-2004, 06:25 PM
Rednic numai demisioneaza
si la inceputul zilei se zicea ca demisioneaza

Time2Chill
31-08-2004, 06:30 PM
A intrat in Rednic, spiritul de oltean................................ una zice si alta face................ ala parca era om de cuvant, da' asa incep sa-mi schimb impresia despre el ca om.

Sirius
31-08-2004, 07:17 PM
Si parca Rednic la dat afara si pe Papura, nu? O echipa de scandalagii... <_<
Pacat de renumele Craiovei!

Ady
31-08-2004, 07:52 PM
Rednic ramane ca sa impacat cu Dinel
la Steaua cik sa transferat Ciocoiu
nu inteleg ce o face cu ala

LiviuRO
31-08-2004, 08:24 PM
si-a batut joc craiova si de Rednic. Au mai fost Balaci, Sandoi, Badea. Acum, suporterii aia, daca tot sunt asa fani, de ce nu fac si eu un protest, sa nu vina la meciuri, spre ex? Ca oricum, poa` sa le vada si la tv. Si atunci, o sa fie prezenti la meci, doar aia, cumpartii. Ca toate galeriile au d-astia.

tobo
01-09-2004, 08:20 AM
Oricum, nu stiu care antrenor ar mai fi asa de prost sa mearga in tigania de la Craiova. Acolo, nimic nu e bine ce faci, poate daca suporterii aia, daca puteam sai numim asa, ar tacea putin, s-ar mai calma spiritele. Eu cred ca Rednic a gresit ca nu a demisionat, si a acceptat ca lumea sa-si bata joc de el in continuare...

Ady
01-09-2004, 07:56 PM
yeeeeeeee
super marfa
A plecat Netoiu :mishto: :mishto: :cooool: :cooool: :dansing: :dansing:
si odata cu el au plecat Burca , Alistar si Grigorie si s-au dus la FC Arges

JohnnyUSA
01-09-2004, 08:32 PM
Mai trebuie sa scapati si de infectul ala de Borcea si va fi bine pentru voi apoi.

danutz_andrey
01-09-2004, 08:39 PM
Cum?!A plekat netoiu,foarte interesant nu ma ashteptam la asha ceva ;)
Hmmmm,de aceea in ultimul timp cei 3 jucatori nu prea au fost folositi de Ando.
PS>Ma mir ca nu i-a dat Netoiu in China :lol:

Ady
01-09-2004, 08:54 PM
lool
doar Curca vroia in China
mai tre sa scapam de badea , cohn si borcea
si plus ca tre sa aducem jucatori si dam afara pe altii cum ar fi badea care e cel mai bata

danutz_andrey
01-09-2004, 09:02 PM
Pai dak scapati de astia 3 cine crezi ca o sa mai sustina echipa?! :P
Borcea nu o s aplece de la echipa,o sa stea pe capul vostru inca cativa ani buni,pana isi recupereaza banii investiti.

Ady
01-09-2004, 09:05 PM
pana si recupereaza?
lol
pai si-a cheltuit toti banii pe hoteluri si alte lucruri
o sa gasim noi unu care o sa sustina echipa si o sa tina cu Dinamo nu ca borcea care il intereseaza doar banii
pai dak il da afara pe Ando stii ce o sa fie pe capul lui?

Ady
02-09-2004, 06:27 PM
ieeeeeeee
cooool
in iarna Dinamo o as fie o societate bazata pe actiuni
Vasile Turcu omul care impreuna cu regretatul Mihai Erbasu au dus echipa de handbal in semifinalele Cuepi Campionilor e cel care se va ocupa de finantarea echipei si ii va stimula financiar pe Danciulescu si pe Petre ca sa numai plece.

P.S. Oţelul Galaţi a urcat 29 de locuri ?n clasamentul mondial al cluburilor, afl?ndu-se pe poziţia 169 cu 88 de puncte, a anunţat astăzi Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului. Dinamo ocupă locul 55 cu 132 de puncte, iar Steaua se află pe locul 173....

hahahah si galatenii v-au luat :mishto: :mishto: :flipa: :flipa: :dansing: :cooool:

Sirius
02-09-2004, 07:45 PM
Dar e cam ilogic. Nu ca as tine eu cu Steaua, dar ei continua in Uefa si Otelul a iesit. Iar galatenii n-au mai fost de mult in cupele europene, in timp ce stelistii de bine de rau au mai existat pe acolo. Eu cred ca aia de pe Romania 1 (de pe teletext ai luat informatia, nu?) au informatii eronate.

Blue
02-09-2004, 09:05 PM
LoL cum sa depaseasca mah Otelul pe aia. Numai unu care s-a nascut ieri si a descoperit fotbalul acum o ora poate crede asa ceva. De Cate ori au jucat otelarii in uefa si de cate ori au jucat stelistii?

DarkComy
02-09-2004, 09:13 PM
YESSSSSSSS Rednic se gandeste sa cumpere U Craiova dar daca pretul e prea mare o sa il ajute Tampiza de la LukOil si ala de la LaDorna :mishto:

S-ar putea sa scapam de zgarcitul asta de Dinel , comunistu' naibii :oops: :scaun: si sa vina un om care vrea cu adevarat performanta 8)

JohnnyUSA
02-09-2004, 09:16 PM
Nu uitati ca LukOIl sponsorizeaza si Rapid-ul .. deci .. sa nu fiti transformati in "pasalac" cum se spunea odata. :rolleyes:

DarkComy
02-09-2004, 09:17 PM
pai Tampiza ala de la LukOil e prieten mai bun cu Rednic decat cu prostul ala de Copos ( scuze pt Rapidisti dar e adevarat)

Ady
02-09-2004, 10:30 PM
ieeeeeeee
Ady Mihalcea s-ar putea intoarce la cainii rosii :dansing: :dansing:
dar pe de alta parte poate veni stelea ce e naspa :flipa: :flipa: :nashpa: :nashpa:

danutz_andrey
03-09-2004, 07:17 AM
Stelea nu vine :P va semna cu Poli AEK

tobo
03-09-2004, 08:18 AM
Stelea a semnat deja cu dhinamo...
Oricum, daca la Craiova vine un om de la Lukoil, gen Nietzoiu, echipa va deveni "jucaria" rrapidului, cum a fost pe vremea lui Nietzoiu, a lu` dhinamo. Dar nu putem noi sa prezicem asa ceva...
Daca Mihalcea va reveni la dhinamo, va pleca Niculescu(nu prea cred) sau Danciulescu, ca nu e loc pentru toti trei...

Time2Chill
03-09-2004, 11:13 AM
Astia n-au bani(sau nu vor sa investeasca) si tot cauta slutii ieftine pt a inlocuii jucatorii,adica, i-au fosti jucatori, care acu freak banca de rezerva pe la dif echipe si aia ii aduc cu surle si trambiti inapoi :flipa: :flipa: :flipa:

LiviuRO
03-09-2004, 11:17 AM
Ba da, Danciu va juca in spatele lor. Oricum, Mihalcea, este inlocuitorul lui Danciu din iarna, asta e clar.

Iar Stelea, cred ca l-a prins pe Dumnezeu de picior, i s-a oferit o sansa foarte mare, sper sa nu-si bata joc de ea, cum a facut la rrapid.

Daca tot aducem acasa internationali, hai sa-l convingem draq si pe Gurita. Sa se refaca partea aia dreapta de temut! Contra-Petre-Mihalcea care domina Romania in 2000.

Oricum, indiferent cine vine, sa nu plece Ando. Atat.

Ady
03-09-2004, 02:22 PM
Liviu -> Contra semnat deja cu West Bromwich Albion

Time2Chill
03-09-2004, 03:31 PM
Gane, Denis Serban, Stelea, Mihalcea si Ciocoiu sunt niste jucatori peste care a trecut timpu' si n-au avut mari performante, cel putin primii 3 nu mi se par buni de nimik.
Stelea a mai avut o incercare ratata, care poarta numele de Rapid.
Gane n-a dat nici un gol de cand a venit.
Denis Serban a frecat banca la Petrolu, si dupa la luat Dinamo
Mihalcea nu prea stiu ce-a facut prin Italia, da' dak era bun il tineau aia
Ciociu, a fost candva un jucator bun............. da acu nush dak are valoare de Steaua (dupa cum tot zice Gigi Becali)
Nu cred k-s niste transferuri reusite

Blue
03-09-2004, 03:44 PM
Ma rog am zis ca ma doare--n .. incheietura de fotbalul Romanesc nu pot sa stau deoparte cand aberati. Cum e Gane un jucator terminat mah? Ori nu ai auzit decat recent de ori nu stii intelesul cuvantului terminat. Golgheter la echipa de club anul trecut s un marcator important la alte cluburi la care a jucat. Daca asta ti se pare tie un jucator terminat...ramane sa-ti spun acelas lucru pe care i l-am spus lui Ady. Si btw tobo nu stiam ca mai nou ai rol de tata omidu' ;)

Time2Chill
03-09-2004, 05:10 PM
dak in 5 etape un atacant nu da nici un gol si a fost titular in toate nu mi se pare un varf prea bun................................. a fost candva bun............. da' cand era asa de bun de ce nu-l lua Iordanescu????????

Blue
03-09-2004, 05:37 PM
Pt ca sunt altii mai buni, si deh poate nu ai observat la Nationala sunt selectionati jucatori pt a le creste cota si pt a fii vanduti mai departe. In astea 5 etape nu a jucat titular in toate, chiar nu stiu sa fii jucat un meci intreg.

Ady
03-09-2004, 08:07 PM
vad ca , craiova si-a piedut cativa jucatori
au plecat Nkoy si Paduret
si s-ar putea sa plece Gane , Rubenilson , Mutica , Frunza parca , Bastina
deci ei raman fara jucatori in loc sa stea cu ei

Blue
03-09-2004, 09:25 PM
Pai si ce vrei sa facem cu ei daca sunt panarame? Uite ca a adut dreptate cu nkoy :) , mutamba nu stiu ce dreq cauta la echipa, doar Rubi, Gane si Frunza merita sa ramana la echipa .

LiviuRO
04-09-2004, 12:25 AM
Frunza ala e chiar bun, nu inteleg de ce ar renunta la el.

Sunt foarte curios sa vad daca Borcea nu mananca ce mananca el de obicei si chiar vine Adi Mihalcea inapoi. E clar ca avem nevoie de un atacant ca lumea, care sa-i motiveze un pic pe N&D sa joace fotbal.

Time2Chill
04-09-2004, 01:16 PM
Bai da serios de ce pleaca aia????????????????
Se pare k paduret si mutica n-au valoare nici de craiova :P

tobo
04-09-2004, 03:14 PM
La Craiova aceeasi treaba, pleaca niste panarame, si vin alte SUPERpanarame...

Blue
04-09-2004, 04:20 PM
Tocmai de asta te asteptam la antrenamente ;)

LiviuRO
04-09-2004, 06:11 PM
Desi suna promitator discutia voastra, va rog sa o terminati :).

Ady
07-09-2004, 03:08 PM
Rednic: "Dacă vine Neţoiu, eu plec"
Antrenorul Universităţii Craiova, Mircea Rednic, a declarat că va renunţa la conducerea tehnică a echipei, dacă vicepreşedintele clubului Dinamo, Gigi Neţoiu, va deveni investitor la clubul oltean. "Dacă Gigi Neţoiu va veni investitor ?n Bănie, eu, din respect pentru publicul oltean, nu voi mai răm?ne antrenor la această echipă. Nu poţi fi antrenor la o echipă la care anumiţi investitori nu s?nt doriţi nici de public", a explicat Rednic

sa se duca netoiu ca a zis ca dak se duce pleaca si borcica
asa ca vamos :P

Blue
07-09-2004, 03:57 PM
:rolleyes: tu chiar crezi ca netoiu vine? Si daca ar venii ar pleca cu coada intre picioare, un sfat numai da crezare toatae idioteniilor ce sunt scrise in ziare.

Ady
07-09-2004, 04:04 PM
PAI A ZIS CA VINE

danutz_andrey
10-09-2004, 09:17 AM
N-a ca a plecat si gane in China,sa-si caute echipa si a revenit golgeterul vostru Njock :lol:

Time2Chill
10-09-2004, 10:12 AM
Na k echipa cu careCraiova ameninta eventu se destrama, k de obicei................... cu venirea lu' Mititelu s-ar putea sa plece rednic si sa vina iar Napoli :lol: :lol: :lol:
D-astea numai la Craiova se fac :lol: :lol: :lol:

Ady
10-09-2004, 11:59 AM
Mititelu?
pai iar vine ala?
stiam ca vin BN (borcea feat netoiu)

habbib
10-09-2004, 12:15 PM
la craiova asa o sa fie intotdeauna,niciodata no sa fie bine, ba n-au echipa, ba n-au antrenor, ba presedinte,totu-i pe dos pe acolo si asa va fi mult timp de acum inainte..

danutz_andrey
10-09-2004, 12:28 PM
Ar trebui sa vina Dragomir sa bage bani sa vedeti ce ordine ar fi la echipa :lol: Si....revine Napoli?!Da ce..vor sa retrogradeze :lol:

Ady
10-09-2004, 09:08 PM
wow
DAN ALEXA urmareste siteul DINAMO-ONLINE si chiar SCRIE!!!!!

DAN ALEXA A SCRIS DIN CHINA LA DINAMO ONLINE!
Intr-unul din numeroasele comentarii la articolele de pe Dinamo Online, a aparut un misterios mesaj semnat Alexa 5: ?VA URMARESC CU MARE PLACERE DE CAND AM PLECAT IN CHINA. VA SALUT SI VA RESPECT PT CA SUNTETI DINAMOVISTI ADEVARATI?, ne-a scris persoana care mai tarziu s-a dovedit a fi chiar Dan Alexa. Analizand ip-ul mesajului, acest lucru a devenit clar: Network Owner: China Mobile Communications Corporation - liaoning company. Iti multumim Dane si asteptam un mail de la tine cu impresiile din China!

in proportie de 90% MIHALCEA semneaza cu DINAMO duminica!!!

DarkComy
11-09-2004, 07:47 PM
Am doar 2 cuvinte pt echipa Craiovei

PENIBILI in prima repriza :angry: se vedea cum il lucrau pe Rednic aveau o lene in ei sa alerge :scaun:

SUPERBI in repriza a doua , alt fotbal cu adevarat :mishto:

Sincer va zic ca la pauza nu mai speram si nu m-am mai uitat pana cand mi-a zis fratemiu de golul lui Plesan si din momentul ala am sta intr-o tensiune cumplita , la scorul de 2-2 visam ca putem castiga , iar in minutul 93 Plesan a demonstrat ca e un jucator de valoare si ca a fost omul meciului ( Pacat ca a fost eliminat)

Sa nu uit de incredibilul sut al lui Buhus care a lovit bara care a fost superb!!!!!!!!!

Pt arbitrul central MULTA MULTA :flipa: :flipa: :flipa:

danutz_andrey
11-09-2004, 07:53 PM
Meciul a fost unul placut si ma bucur ca a castigat si craiova primul meci din campionat.Sa o tina tot asha.
Btw,al 2-lea pronostic era sa-l ghicesc am zis 2-2 si a fost 3-2 si ieri la Farul-Poli am zis 2-0 si a fost 2-1,toate goluri in minutul 93,cam bizar. :o

Time2Chill
11-09-2004, 09:12 PM
dupa mult timp am ghicit si eu un rezultat...................................... Rapid brasov 2-0, a jucat destul de bine Haliuta, poate face si el ca danciulescu :alida:

Sirius
11-09-2004, 09:20 PM
Cum v-am zis, Brasovu' e pe duca si Ghimbavu' (Brasov 2) e pe val...Rezultatele vorbesc de la sine. :zzzz:

Time2Chill
11-09-2004, 09:25 PM
Chiar bv pt craiova, desi mi-au incurcat planurile, da e bine ca incep sa joace dua ce a trecut meciu cu steaua :P
Nu m-am uitat la meci da' am vazut k la pauza era 2-0 si am zis k-l pierd si p-asta.............da n-a fost sa fie.................... bv pt ei.................... h3h3h3 v-a revenit goolgetteru de prin strainatati????????????????????

habbib
11-09-2004, 09:56 PM
bravo rapidu, tineti-o tot asa,daniel niculae za best,jos palaria, acidentat si a dat doua goluri, hartuind in permanenta apararea brasovului..ma bucur si pentru craiova, in sfarsit o vad bucuroasa pe maica-mea :D ,ca prea era dezamagita in ultimu timp,tine mult la samnta ei,apropo, sunt pe sfert oltean :D :bere:

mns
11-09-2004, 10:02 PM
bla bla, tu esti pe un sfert de toate :P

Mdea, a castigat si craiova un meci anul asta si deja iar se vad unii cu campionatul in buzunar... :P

habbib
11-09-2004, 10:16 PM
da, corect, da corcitura asta tocmai te-o invatat azi ce inseamna un campion cu adevarat,stii prea bine la ce ma refer.. :cooool:

RaPiDuTz
11-09-2004, 11:22 PM
nu a jucat rau Rapidu` dar nici nu a stralucit...se putea mai bine
oricum dupa ce am facut tzurtzuri pentru ca imi luasem ca incapatanatu doar un tricou pe mine am fost multumit de rezultat :lol:

nasosu de Nico si Aliputza au fost cei mai buni ! :cooool:

DarkComy
12-09-2004, 11:27 AM
Habib cum adia ma sfert de oltean eu sunt pe jumate oltean daca ar fi sa zicem dar eu sunt loial Craiovei si fratemiu e jumate oltea dar el a ales THE DARK PATH tine cu Steaua :lol:

habbib
12-09-2004, 12:00 PM
pai sunt jumatate arab si jumatatea romana ii impartaita frateste in oltean si ardelean :naughty: pt ca maica-mea ii jumatate olteanca(si ii foarte mandra de chestia asta :lol: ) si juma ardeleanca, ai inteles ceva? :crazyboy:

DarkComy
12-09-2004, 12:08 PM
Cred ca am inteles i-a sa vedem

Taicatu e arab , Maicata e jumate olteanca , jumate ardeleanca pt ca Bunicul tau adika tatal mamei tale probabil a fost ardelean iar Bunica ta a fost olteanca sau invers bunicul oltean si bunica ardeleanca

iar chestia asta te face un Bin Landen mioritic in loc sa ai avioane, in mana dreapta ai prazul iar in cealalta slana :lol:

Bafta in drumul tau spre cucerirea lumii

habbib
12-09-2004, 12:12 PM
:lol: ai dreptate,bunicu din partea mamei e ardelean si bunica olteanca,sa stii ca sunt mort dupa praz si slana :saliveaza: ,cum fu ieri la meci?banuiesc ca futare bine dupa pauza :lol:

DarkComy
12-09-2004, 12:15 PM
meciul s-a vazut mishto de la televizor :lol: . Daca sunt din Bucuresti a fost cam greu sa ajung la meci :lol:

Ady
12-09-2004, 06:00 PM
hahahaha
ce bine a jucat FC Arges
hahahaha
ce bine-mi pare ca a ratat Dica
hahahaha
Steaua-Zdreanta

Time2Chill
12-09-2004, 06:25 PM
FC Arges-Steaua 2-2, sau ce inseamna un portar in pasa proasta aka Hamutovski si unu in pasa bune aka coman......................... lipsa lui Radoi si un fundas k Nana Falemi.................................... si trei atacanti care au crescut la pitesti : Neaga(care nu poate mai mult), Oprita(care a uitat de unde a plecat...) si dica (care n-a uitat...)
NU se poate k in min 90 sa dai asa usor un penalty.....................

Cu un ochi rad :cooool: si cu unu plang :nashpa:

Ady
12-09-2004, 06:41 PM
:blink: :huh: :huh:
Oprita la Pitesti?
loooooool
ala e suta la suta din Resita ca , Chivu

Time2Chill
12-09-2004, 08:06 PM
Oprita a fost la scoala Nicolae Dobrin, coleg de grupa cu Dica si au jucat amandoi la FC Arges la juniori, cand a fost vremea sa treaca la echipa mare, pe Oprita nu l-au vrut k au zis k nu e destul de bun si asa a ajuns la Resita :naughty:

Dinamo -National 0-0 la pauza.........

habbib
12-09-2004, 08:35 PM
ha ha ha, steaua a facut-o lata ,urmeaza dinamo,anu asta sigur castigam titlu,ma refer la noi rapidistii :cooool: ciobanu de becali tra sa mai astrepte cativa ani pana sa mai ia titlu,he he he bafta si la steau si la dinamo in cupa uefa,sa ii lasam sa se pregateasca pentru grupele cupei uefa :mishto:

DarkComy
12-09-2004, 08:42 PM
Zici tu ca esti rapidist dar in sufletul tau esti oltean cu adevarat sfertul ala de oltean mostenit de la mama ta va iesi la iveala in curand :lol:

habbib
12-09-2004, 08:49 PM
:lol: recunosc ca am o slabiciune pt craiova,dar pe primu loc ramane rapidu :cooool:

Floyd
12-09-2004, 09:00 PM
Ady - nu mai rade atat ca cine rade la urma rade mai bine! :P
Dinamo- National 0-1. HAHAHA!

Time2Chill
12-09-2004, 09:05 PM
llllllooooooooooooooooooooooolllllllllllllll
dinamo a ramas si fara portar................................ si fara alistar.................... si in momentu de fata e pe antepenultimu loc in campionat....................
National e iar pe primu loc................
s-a terminat meciu....................................

tobo
13-09-2004, 07:41 AM
Ce fericit sunt ca Dhinamo a ajuns pe un loc retrogradabil, adica, acolo unde merita dupa smecheriile ce le-a facut in campionatul trecut. Acuma se vede ca nu mai este acolo Corpodean sa ii ajute...

RaPiDuTz
13-09-2004, 01:16 PM
lol...ce varza e dimano (dupa cum scria aseara pe OTV )
ce ziceti...retrogradeaza ? :lol:

Tuby
13-09-2004, 01:42 PM
Daca imi aduc bine aminte acum 2 sezoane se afla in cam acelasi r***t
Ba chiar aveau 7 meciuri fara victorie si tot nu au renuntat la ando...daca fac acelasi lucru (adica sa nu renunte la ando) o sa-si revina pe picioare...
Ce trebuie Dinamo acum sa faca e sa se concentreze pe Uefa...ca s-o castige si sa nu riste neparticiparea la anu ;)
Am inteles ca Rednic a fost demis de la Craiova si inlocuitorul sau va fi Piturca...acelasi Piturca care acum 2-3 saptamani s-a jurat ca nu va antrena in divizia A...cel putin pe moment....eh se pare ca a uitat si a ajuns de unde a plecat acum multi ani..

danutz_andrey
13-09-2004, 01:52 PM
Pai aseara la Recurs Mititelu' a zis ca inca nu l-a convins pe Piti sa vina la Craiova ;) si ca nimik nu e sigur.Iar antrenor interimar o sa fie Geolgau,care mai in colo' va prelua si functia d epresedinte.Asemea nebunii numa' la Craiova se pot intampla,mai ales acum o data cu venirea la echipa a lui Mititelu.

DarkComy
13-09-2004, 02:49 PM
1. Mititelu parca regret ca a luat echipa :( o sa ii aduca inapoi pe toti jucatorii aia care faceau probleme si care faceau ei echipa nu antrenorul adika Papura si Stanga :( si o sa aduca jucatorii aia de cacao pe care si Rednic si Cartu i-a trimis la cules varza :angry:
2. Se vede ca Mititelu e cam taranoi asa s-a vazut la Recurs , nu putea sa vorbeasca civilizat trebuia sa urle in halul ala ? :alida:
3. Cat de prost sa fie Mititelu sa il concedieze pe Rednic de acum cand inca nici nu l-a convins pe Piturca
4. Poate ca intr-un fel e bine ca a plecat Rednic ca poate acum o sa isi dea viata pe teren jucatorii ca la pauza Rednic le-a zis jucatorilor ca demisoneaza unii se bucurau si altii erau suparati , si probabil ca jucatorii aia care se bucurau au inceput sa puna osul la bataie si atunci s-a vazut cum trebuie sa joace echipa . Deci daca Rednic mai ramanea cred ca il lucrau si in etapa urmatoare :(
5. Am auzt ca Guso a iesit foarte amagit de pe gazon din cauza ca galeria a strigat Iugoslvia , Iugoslavia !!! ( Nu asa se procedeaza cu unu din singurii jucatori care au aratat ca sunt constanti poate chiar singurul din lotul Craiovei)

danutz_andrey
13-09-2004, 02:54 PM
Pai acum o data cu plecarea lui Rednic o sa se duca multi alti jucatori,asta e sigur ;)
Mititelu,chiar e necioplit,nici macar nu stie sa vb corect,avia dreptate Netoiu cand a zis ca locul sau e la galerie.

DarkComy
13-09-2004, 03:09 PM
Netoiu mai are si el dreptate cateodata dar in nic un caz nu il cred ca Staicu i-a zis ia toti jucatorii si i-a mai dat 500 000 sau 700 000 cand Netoiu a zis ca el cere doar 2 000 000 . Pai daca ar fi sa scadem din cei 2 000 000 , 500 000 rezulta ca mai trebuia sa i-a jucatori in valoare de 1.500.000 iar cei 12 jucatori cred ca faceau cel putin 3 milioane PE PUTIN ( cotati la piata din strainatate). Sa nu ma zic de jucatorii trimisi in China cu 2-3 luni inainte de finalul campionatului si dupa i-a adus la Dinamo :angry:

El zice ca la Craiova nu a avut probleme decat cu un mic grup de galerie . Pe cuvantul lui <_< si cum se face c ala meciul cu National din ultima etapa a fost huiduit de 30.000 de oameni un INTREG STADION

habbib
13-09-2004, 03:52 PM
vai si amar ce se intampla la craiova si acum ca a venit incultu si tzaranu ala de mititelu,care habar n-are sa lege o propozitie si sa conduca un club,vai de mine, ce sa zic, cica vor un antrenor oltean,sa vedem noi ce o sa faca si piturca dc va fi numit,pacat de rednic, pentru ca e antrenor bun, numa nu prea are cu cine, nici jucatori, nici conducatori,la craiova nu va fi liniste niciodata,oricum sper ca si-au revenit acum,pacat de o echipa cu o asemenea traditie..mititelu m-a lasat cu gura cascata la minutul 91 si la recurs,e un habarnist si jumatate,numa gura e de el..cat despre dinamo,ma si asteptam sa fie asa anu asta,de vreo 7 ani incoace,nici o echipa nu a mai castigat 2 titluri consecutive,si dinamo cu siguranta ca anu asta mai are sanse doar la cupa romaniei sau in grupele cupei uefa,sunt curios joi sa ii vad cu partiza,steaua nu cred ca se va califica, cat despre dinamo,cu jocul care il practica in ultimul timp,cam greu,oricum andone nu cred ca are vreo vina,pt ca jucatorii rateaza foarte mult si nu gandesc bine fazele,a venit mihalcea acum,poate ii scoate asta din criza,degeaba,dinamo are cea mai slaba aparare din tot campionatul, se vede in fiecare meci,o mukltime de gafe si cartonase rosii..o surpriza placuta pt mine e nationalul,au un joc foarte precis si frumos,cred ca anu asta va fi o lupta in trei,rapid,steaua,national..

habbib
13-09-2004, 03:54 PM
as dori sa fac o rectificare :D ,am vrut sa zic ca steau mai mult ca sigur ca se va califica in grupe iar dinamo,nu prea :nashpa:

Time2Chill
13-09-2004, 03:58 PM
Tziganiada............................ care parte nici eu nu mai stiu asa e la craiova..... vine unu pleaca altu.... si dupa vine iar..................... Piturca chiar e prost dak se duce acolo................... k Mititelu n-are cultura s-a vazut de mult, inca de la prima apaitie, la recursu etapei, in returu trecut, cand a devenit presedinte, nimeni nestiind cine era...................................
Dinamo trece printr-o pasa proasta, cum a mai avut, probabil o sa-si revina nu cred k ar putea sa retrogradeze..................... da' pt niste jucatori romani e greu sa joace 2 meciuri pe saptamana fara sa zica ca au obosit............... da o sa le scoata untu acu Partizan............................

DarkComy
13-09-2004, 04:04 PM
Dinamo zic ca are sanse sa elimine pe Partizan :mishto:

Rednic era din scoala lui Lucescu se pricepea sa construiasca o echipa , Piturca nu stiu daca se price sa o construiasca, mai mult sa primeasca una deja construita si dupa sa castige cu ea

Tuby
13-09-2004, 05:09 PM
Ce crima a facut Rednic de a fost sabotat in halu asta de catre proprii jucatori ma ? cum e posibil dupa un retur aproape perfect sezonul trecut..sa-l "demisioneze" proprii jucatori..ce cacat de fotbal avem..
Vrem performante...pai de unde cand toti banii se investesc in fotbal care la randul sau este atat de corupt...in nici un sport nu se investeste atat ca in fotbal si tot degeaba....
Cred ca nici sediul FIFA nu este atat de modern ca si cladirea FRF..
Uitasem de Steaua....pe Dica nu l-a lasat inima sa invinga fosta lui echipa sau este atat de cretin ? Ratangiu notoriu...asta nu e atacant....tre sa ai sange rece ca sa fii unul adevarat..asta e o momaie :injur:

habbib
13-09-2004, 05:38 PM
ceea ce i s-a intamplat lui rednic, se putea intampla numai la craiova,sau dc ma gandesc mai bine, s-a intamplat si la rapid :o ,tot fotbalul romanesc e pe dos,nu mai intereseaza pe nimeni performanta si prestigiul in europa,toti vor sa se imbogateasca peste noapte,tot fotbalul romanesc e corupt,nu se mai fac blaturi, da e vai si amar de el, cu asa conducatori habarnisti,care nu stiu altceva decat sa spele bani murdari,putin le pasa lor de fotbal,rusineeeeeeeeeeeee :nashpa: ..dica e jucator valoros si profesionist, nu cred ca s-a gandit nici un moment cand s-a indreptat catre minge la fosta sa echipa,pur si simplu a ratat,se mai intampla,si sper ca lui sa i se intample cat mai des :naughty:

RaPiDuTz
13-09-2004, 06:08 PM
moama
mititicu asta care a venit la craiova cica de abia din 2008 se va gandi la tutlu...acu nujtu, poate e mai bine asha dar cam tarziu...o sa am si puradei pana cand craiova se va bate la titlu in cazu asta... :lol:
in fine... Rapid se va bate pt UCL prin 2008... :P

danutz_andrey
13-09-2004, 06:11 PM
Loooool pai dak ramane asta la echipa pana in 2008 Craiova ajunge in B :lol: Mai bine venea Dragomir sa bage bani decat asta :lol:

habbib
13-09-2004, 06:28 PM
parca vad ca o sa stea iarasi cateva luni si dupa aia o sa isi bage picioru in echipa :pimp: ,o sa vina alt tzaranoi si aceeasi poveste,poate dc ar veni balaci ca investitor s-ar schimpa treburile,ca bani are,numa sa vrea sa ii investeasca in ceva ce nu prea merita,e un risc pe care ar putea sa si-l asume,cine stie, poate asta ar fi solutia pentru craiova,sau poate nu :alida:

LiviuRO
13-09-2004, 09:45 PM
din fericire, n-am vazut Dinamo - National live. INCREDIBIL! vedeam meciul, repet, n-am citit nimic, n-am vazut live, doar rezumatul de pe DOL. Cate ocazii! Bara! Tames in forma mare, Clau alerga, Munteanu apara, si am pierdut! nu-mi venea sa cred ca am putut pierde un meci ca ala.

mns
13-09-2004, 11:10 PM
eu am vazut ca dinamo a jucat ca naiba...parerea mea, nu stiu ce comentarii ai vazut tu...dar meciul live a fost sun orice critica...

RaPiDuTz
13-09-2004, 11:17 PM
probabil ca liviu nu a vazut si ocaziile lu National care au fost la fel la numar :P

dj-cata
13-09-2004, 11:39 PM
a avut si dinamo ocazii...dar national a dat de doua ori in bara cu mingea si eu cred ca a jucat mult mai bine decat dinamo care de la inceputul campionatului joaca din ce in ce mai prost.

sper sa isi revina in cupa uefa pt ca avem nevoie de 2 echipe in grupele cupei uefa.

p.s. se aude ca agentul 007 va avea din nou o misiune in groapa.... partea a doua care va avea mai multa actiune...mai multe goluri incasate de dinamo...si mai multe infrangeri pt dinamo. se pare ca va fi prima in box-office

habbib
14-09-2004, 06:47 AM
dinamo a jucat ca naiba,a ratat din toate pozitiile,nu stiu ce au, sunt foarte nesiguri,in schimb nationalu a jucat foarte bine organizat,abiodune ala,pe zi ce trece ii din ce in ce mai bun,si australienii fac o figura frumoasa..

danutz_andrey
14-09-2004, 07:06 AM
Dap a avut dreptate Olaroiu cand a zis ca stranierii vor face o mare surpriza,si iata ca nu s-a inselat. ;)

mns
14-09-2004, 09:12 AM
eu am avut un vis...national campioana, si m-as bucura enorm daca ar castiga campionatul :P daca va fi asa eu renunt la onoarea de a fi stelist si ma convertesc in platan :P

habbib
14-09-2004, 09:20 AM
ar fi frumos sa castige nationalu,numa sa vedem cat ii tine,pentru ca si returul campionatului trecut aveau 4 victorii in primele 4 meciuri si dupa aia s-au cam afundat, sa vedem cat de constanti o sa fie..

Time2Chill
14-09-2004, 09:24 AM
E cam greu sa iasa National campioana.................... nu zic k decat dinamo sau rapod........... mai bine national.......... da tot mai bine ar fii steaua :D
Mie mi se pare ca Nationalu nu e o echipa care sa se poata mentine pe primu loc tot campionatu.................................

wwd
14-09-2004, 12:23 PM
Intr-adevar, National are un joc bun, multi stranieri de valoare, dar parerea mea in final National se va bate pt un loc 3. Lupta pt. titlu cred ca se va da intre Rapid si Steaua (care, de altfel, are un joc mai putin, adica ar putea usor sa aiba 13 puncte).

Time2Chill
14-09-2004, 12:26 PM
Se pare k Piti se tine de cuvant nu se duce la Craiova inainte de ultima etapa..... pana atunci atrenor va fi Stefan Iovan...............................

-Razvan-
14-09-2004, 07:17 PM
Originally posted by Time2Chill@Sep 14 2004, 12:26 PM
Se pare k Piti se tine de cuvant nu se duce la Craiova inainte de ultima etapa..... pana atunci atrenor va fi Stefan Iovan...............................
Deci....tot Piti...k Iovan e un Piturca mai mic...sau mai bine zis...e mai mult o unealta a lu` Pitzi! :ph34r:

danutz_andrey
14-09-2004, 07:40 PM
Pai Iovan va fi din iarna secundul lui piti,si pana atunci Craiova ca sa nu ramana fara antrenor l-a luat pe Iovan ;)

dj-cata
14-09-2004, 08:20 PM
ce blat o sa fie in retur la craiova - steaua....avem 3p asigurate acolo :)

habbib
14-09-2004, 08:46 PM
pe naiba, sa credeti voi ca va fi blat, o sa bata craiova la 2 goluri diferenta, sa tineti minte ce zic ;)

tobo
14-09-2004, 09:13 PM
loool habbib, ce sa bata ? abia i-a batut pe "descultii" de la CeFeRe..daca nu va salva Plesan, era vai de voi...Oricum , din unealta lui Dinamo, se pare ca veti deveni cea a stelei...

Tuby
14-09-2004, 09:21 PM
Eu zic ca blaturile sunt un subiect inchis in divizia A si sper din tot sufletul sa fie asa...poate si-au dat seama conducatorii echipelor ca 3 puncte iti pot aduce mai multi bani decat 0 punte si o amarata de spaga..
Despre venirea lui Piti la Craiova si posibilul blat...cred ca nu se pune problema de asa ceva...Piturca pare un om razbunator si desi nu s-a facut mare "tam-tam" la plecarea sa cred ca isi doreste foarte mult o victorie impotriva stelei...

habbib
14-09-2004, 09:45 PM
tobo, nu vorbi cu mine ca si cum craiova ar fi echipa mea de suflet :P ,eu sunt rapidist, si ziceam ce zicem pt ca am boala pe steaua,tin un pic si cu craiova, da numa asa,ca sa nu zica maica-mea ca imi uit un sfert din origine :naughty:

DarkComy
14-09-2004, 10:20 PM
tobo de abia am batut echipa aia de descultii ?? <_< . Sa imi amintesc ca echipa asta de descultii a batut pe Dinamo cu 4-2 si parca a facut egal cu Rapid 1-1 . Asa ca mai incet cu acuzele

tobo
15-09-2004, 07:59 AM
In cazu in care nu stii sa citesti, am scris desculti in ghilimele, "" ,facand aluzie la ceea ce a spus domnu` Cocos...
habbib -> daca nu tii cu Craiova, nu mai da impresia ca tii...ca, eu ce vad si inteleg, aia cred :P :lol:

habbib
15-09-2004, 09:08 AM
nu am zis ca nu tin deloc cu craiova,tin un pic si cu ei, dar nu indeajuns incat sa incepi sa vb cu mine de parca ar fi echipa mea de suflet si nu mai pot dupa ea :P ,si nu cred ca am dat impresia dupa ce am zis ca as fi un suporter infocat stiinta,mi-am spus si eu parerea :P

DarkComy
15-09-2004, 10:51 AM
Tobo stiu la ce te referai cand ai zis desculti . Dar cand Copos a zis asta se refera ca sunt niste AMARATI SI UN CLUB SARAC. Dar se pare ca pana acum e surpriza campionatului

Time2Chill
15-09-2004, 04:44 PM
Tiganie mai mare k la craiova nu cred k e in fotbalul romanesc................
A plecat Mititelu.......... nu-l mai interseaza fotbalul...............
Azi trebuiau sa aiba un amical.......... dar Antrenorii n-au venit....... :crazyboy:
Cred k echipa ar trebui mutata la Caracal macar asa s-ar explica toata nebunia :P

danutz_andrey
15-09-2004, 04:56 PM
Looooooool s-a retras Mititelu :o ?!
De unde ai luat si informatia asta ;) ?

Time2Chill
15-09-2004, 05:13 PM
pe gsp.ro :D
si s-ar putea sa fie la bun
i-au mazgalit aia gardurile sa plece si alte alea............ rednic inca nu crede si N'Jok a zis k o sa fie el si Guso antrenori si ceilalti jucatori se duc sa ceara bani la oamnei pt U Craiova :lol: :lol: :lol:

habbib
15-09-2004, 05:31 PM
chiar asa, ce tziganie, nu credem ca o sa plece asa repede mititelu,credeam ca o sa reziste cateva luni, sunt curios ce se va intampla in continuare,aiurea de tot,chiar ca numa la craiova se poate intampla asa ceva..

DarkComy
15-09-2004, 05:50 PM
Doamne FERESTE asa ceva nu am mai vazut e IMPOSIBIL :o of of of DOAMNE cand o sa avem si noi liniste . Sper sa se intoarca Rednic sa ajute echipa sa vina cu investitori

habbib
15-09-2004, 05:55 PM
e de rasu curcilor ce se intampla acolo,parca cineva ar face dinadins toate chestiile astea,nu mai inteleg nimic,sa speram ca va fi bine pentru juvetzi :mishto: ,sa vedem ce se va intampla zilele astea,sunt foarte curios..

danutz_andrey
15-09-2004, 06:45 PM
Aha ceva cred ca numa' la nois epoate intampla.....de necrezut :o Pana la urma numa' vad ca o sa revina Staicu ;)

DarkComy
15-09-2004, 07:24 PM
Mititelu tocmai a anuntat ca nu mai renunta nu stiu ce sa mai cred :huh:

habbib
15-09-2004, 07:41 PM
balamuc,aia ii la craiova,sa le fie rusine :nashpa: ,isi bat joc de toti suporterii, vai si amar huoooooooooooooooooooooooo :D

RaPiDuTz
15-09-2004, 09:21 PM
nu mha...
scrisoarea aia nu fusese trimisa de el...deci probabil nu renuntase si sa creat o confuzie ;)

dj-cata
16-09-2004, 12:35 AM
el a zis ca nu a semnat foaia aia...si ca i-au falsificat semnatura...oricum asa haos ca la craiova nu mai exista pe tot pamantu asta. nu exista saptamana fara scandal.

lasa ca e bun viitorul....njock antrenor...guso antrenor cu portaru iar cat despre finantare... o sa stea fiecare la semanfor cu mana intinsa sa primeasca si ei bani de o deplasare

tobo
16-09-2004, 08:01 AM
Poate bani sa plateasca curentu de la nocturna...Am eu o alternativa buna, daca la Craiova, nu se poate creea o echipa k lumea, fara tigania aia de acolo, si suporterii aia spurcati(nu toti, unii), mai bine se desfiinteaza, sau o muta la Focsani, ca sa fie liniste...Maine poimaine, vad la stiri ca l-au omorat pe Mititelu, sau ceva jucatori care nu joaca k lumea...RUSINE, RUSINE sa va fie...Sa va bateti joc de una din legendele fotbalului romanesc...

habbib
16-09-2004, 08:23 AM
crezi ca ii pasa cuiva de legendele fotbalului romanesc, ii doare fix in c*r,ei isi spala bani murdari si putin le mai pasa de jucatori,antrenori si mai ales de suporteri,in ritmu asta,o sa ramanem la nivelu asta de c***t mult timp de acum incolo :da: huoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo,mi se face greatza :greata: de tot ce inseamna fotbal romanesc..

mns
16-09-2004, 09:22 AM
La craiova cei mai spurcati dintre toti sunt suporterii, pai la aia nu le convine nimic, daca au ajuns suporterii sa dicteze la o echipa...pai astia il dau jos pe mititelu, apoi cu toate ca bbadea a rupt picioare pentru craiova l-au injurat, aici e adevarat ca un "destept" precum badea nu trebuia facut presedinte de club dar zic si eu asa...la craiova e nevoie de o mana de fier, de un om caruia sa ii pese de echipa si sa aiba multi bani, mititelu nu cred ca ar avea bani nici sa plateasca staful tehnic, mai ales ca are datorii la ziarul ala al lui editie de oltenia sau cum :P, la craiova ar trebui un om ca netoiu dar care sa nu fie asa negustor nesimtit

habbib
16-09-2004, 10:47 AM
si suporterii si conducerea sunt varza..la suporteri n-ai ce le face,asa-s ei,mai pretentiosi si vulanici,ar trebui sa fie si ei mai inimosi si sa aiba rabdare,da mai greu,cred ca circu o sa mai continue cateva saptamani,cine stie,nimeni nu mai intelege nimic de acolo :crazyboy:

DarkComy
16-09-2004, 11:32 AM
ma cam greu sa mai ai rabdare ca vin atatia patroni care zic sezonul urmator cupa si campionatul bla, bla ,bla

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!UPDATE!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
-----------------------------------------------------------------

STAICU -patron
BADEA-presedinte
REDNIC-antrenor :mishto:

ULTIMA BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----------------------------------------------------------------

danutz_andrey
16-09-2004, 05:28 PM
Mahhhh stai ca nimik nu e sigur la Craiova :lol: dar dak pana la urma ramane asha......e super :cool:

DarkComy
16-09-2004, 05:34 PM
pai asa era si inainte ma!!!!!! :lol:

habbib
16-09-2004, 06:22 PM
p**a mea, ca nu mai inteleg nimic,nu se mai hotarasc o data,parca vad maine se intoarce mititelu si mai stiu eu ce, m-am saturat de subiectu asta :injur:

DarkComy
16-09-2004, 06:29 PM
nu va faceti griji ca nu s-a terminat inca , Staicu inca vrea sa vanda deci circul v-a continua :alida: :greata:

Ady
16-09-2004, 06:50 PM
sper sa-l cumpere borcea si netoiu
sper fff mult sa vada si craiova cum e sa fie un idiot la carma unei echipe

habbib
16-09-2004, 07:26 PM
dc vine netoiu la craiova, il omoara astia in cateva zile, il macelaresc,nu cred ca are tupeu sa vina, da p**a mea stie,ca acolo orice ii posibil,sper sa se termine o data circu asta ca m-am saturat sa tot aud de mititelu, staicu si ceilalti..

Ady
16-09-2004, 07:33 PM
il omoara?
sa se duca da-l dreq
mai scapam si noi de o molie :batut: :batut: :sniper:

dj-cata
16-09-2004, 10:50 PM
cred ca acum lucrurile s-au calmat la craiova...rednic o sa ramana antrenor si asa au si ei sanse sa se salveze de la retrogradare.

habbib
17-09-2004, 07:11 AM
deocamdata s-au calmat, paraca vad peste cateva saptamani iara incepe circu,acolo nu o sa se termine niciodata,mai bine si-ar vedea de fotbal si cum joaca echipa decat sa tot schimbe conducerea si antrenorii de 100 de ori :sanshine2:

Floyd
17-09-2004, 07:53 AM
Bag aici pronosticurile pentru etapa cu numarul 7. Vad ca nu s-a facut inca un topic pt asta si eu nu stiu daca pot sa intru pe net pana la ora la care incepe primul meci ca azi am o zi cam incarcata. Sper ca nu ma injura nimeni :cuminte:

Gloria Bistrita - Otelul Galati 1-1

Poli AEK Timişoara - Rapid 2-2

FC Braşov - Apullum Alba Iulia 2-1

FCM Bacău - Dinamo 1-1

FC Naţional - U. Craiova 2-1

CFR Cluj - F.C. Arges 1-0

Steaua - Farul Constanta 3-1

Poli Iaşi - Sportul Studentesc 1-2

tobo
17-09-2004, 08:30 AM
nu mama, nu te injura nime...
pun si eu ca am scoala de dupa-masa, si nu pot sa pun dupa ce incep meciurile...

Gloria Bistrita - Otelul Galati 2-0
Poli AEK Timişoara - Rapid 1-2
FC Braşov - Apullum Alba Iulia 2-1
FCM Bacău - Dinamo 1-0
FC Naţional - U. Craiova 2-1
CFR Cluj - F.C. Arges 1-0
Steaua - Farul Constanta 2-0
Poli Iaşi - Sportul Studentesc 1-2

dj-cata
17-09-2004, 09:16 PM
azi s-au jucat 2 meciuri ... in primul sarbul de la cfr cluj se pare ca va spune adio fotbalului iar in al doilea am vazut un arbitru cum a tras cu rapidu cat a putut de mult.

la timisoara a existat doar o echipa pe teren..poli..jucand impotriva arbitrului serea si a lui aliuta singurul jucator adevarat din lotul rapidului. acum se vede ca la steaua nu a vrut sa joace pt ca in trecut eu nu l-am vazut sa dea asa pase frumoase....dar asta e... avem jucatori mai buni acum la steaua :)

Ady
17-09-2004, 09:29 PM
de ce va spune adio fotbalului? :o
urat rau meciul cu rapid
bun rau mansour ala

dj-cata
17-09-2004, 09:36 PM
pai am auzit ca si-a fracturat tibia...cam la fel cum a patit bacauanu ala in meciu cu steaua....adica asa au zis aia de la tv.

mozart deschide topicu steaua...ce te-ai pus sa il inchizi ?

p.s. se pare ca azi doar vesti bune aud...dica si bostina nu o sa fie suspendati in meciu retur de la sofia iar liga a amanat meciul de miercuri a lu steaua si dinamo

RaPiDuTz
17-09-2004, 09:50 PM
pai nu prea vad cum a ajutat Rapidul atata timp cat ne`a eleminat un jucator si nu a dat penalty cu pt noi cu vreo 5 minute inainte de final la un fault clar... :o
oricum Rapid parca este o alta echipa in deplasare...una de diviza B :(

dj-cata
17-09-2004, 10:03 PM
daca ala a fost penalty....eu sunt ronaldo...