View Full Version : Cine gastiga campionatul?
Cine credeti ca va castiga campionatul anul acesta?
euggen2001
10-11-2002, 07:40 PM
eu cred ca rapid...cu toate ca sunt fan rapidist 8)
deci da, :roll: :D , eu tin cu steaua si uta, dar cre ca rapid
Catalinc7
15-11-2002, 05:43 PM
Da de unde atata rapid?
Las' ca revine Dinamo!
edmond
01-01-2003, 11:47 PM
Rapid are un avans de 10 pct. fata de Dinamo dupa tur, dar a ramas fara Schumacher si are citeva deplasari dificile cu Otelu, Poli, Bacau, FC National si Dinamo. Asa ca luind in considerare si "traditia" giulestenilor din anii trecuti eu zic ca Dinamo va cistiga titlul cu toate ca e un club de kkt. :(
eu nu m-as supara sa castige steaua campionatul dar nu prea cred ca mai opreste cineva pe rapid, mai ales daca o sa fie si ajutati de catre arbitrii :sorry:
mininu
11-02-2003, 06:33 PM
Edmond, poate ne spui si noua astia mai prosti care nu prea intelegem fenomenul, de ce Dinamo este un clib "de kkt"?
mininu
11-02-2003, 06:36 PM
Aaaaaa, si inca ceva... Cine a votat pentru Steaua si FC National? Ce sa castige Steaua, probabil cupa... :D
pentru ca dinamo e un club de hoti, de banditi si mafioti... :P
mininu
14-02-2003, 12:07 AM
Numele Gigi Becali iti spune ceva? Si in plus da-mi si mie te rog cateva exemple.
pai, conducerea clubului...majoritatea...nu ca rapid ar fi mai prejos, sau orice alt club, in afara de uta care e cea mai amarata, in rest toti sunt banditi
tudosebogdan
25-02-2003, 08:45 PM
si eu sunt stelist dar nu cred ca mai poate sa ajunga rapidul decat daca fac ei vreo gafa.
pentru binele fotbalului si al spectacolului ar fi interesant sa faca gafa dar eu unul nu mi-as dori. ar fi pacat sa piarda cand au alergat cam singuri prin Romania si insotiti de National si prin Europa. :roll:
nu mi se pare ca rapidul re mai are acelasi joc ca si in tur, poate au adus ei ceva jucatori, dar s apierzi cu gloria buzau, cu ternana sau cu cine nu mi se pare un inceput de an incurajator... :roll:
sanshine
27-02-2003, 11:18 AM
zi tu o echipa romaneasca cu inceput de an incurajator... toate au avut "scapari"; pana nu incepe returul, nu prea poti sa spui cine e mai in forma si cine nu...
pai, mai nici una, ar totusi steaua nu a jucat rau, oricum nu prea cred ca in capionat vor face "o figura frumoasa" (urasc expresia asta)
mininu
01-03-2003, 10:42 AM
Rapidul va castiga campionatul pentru ca in Romania castiga echipa care face cele mai putine greseli pe parcursul intregului campionat. Rapidul a fost cea mai constanta echipa din tur si daca va fi asa in retur eu zic ca nu va avea probleme. Eu zi ca are si un lot mai bun fata de cel din tur, spre deosebire de Dinamo sau Steaua care nu au achizitionat jucatori(importanti).
Sirius
03-03-2003, 10:42 PM
Cel mai intelept din partea oficialilor cluburilor ar fi sa nu mai comenteze atata pe o decizie gresita a arbitrului. Ce, parca in Italia i-a durut pe Milan ca a dat Colina un penalty impotriva lor, penalty cam inexistent. Au mai dat trei goluri si gata! Voie buna! Pai sigur, la noi jucatorii atata parlamenteaza si gesticuleaza la faze mai controversate ca deja obosesc! :D Si apoi mai zic ca arbitru' a tinut cu adversarii! Sa fim seriosi!
Daca s-ar tine cont de toate acestea am avea un campionat mult mai puternic si mai corect! Asa se departeaza cate o echipa in fiecare an la vreo 10 puncte si gata campionatu'! Oricum, daca comunistu' de Dragomir si mafiotu' de Sandu s-ar retrage, poate ne-am mai redresa. Pana atunci, ne resemnam si ne multumim cu spectacolul de la cateva meciuri mai mari si cu bataile de la celelalte! :D
eu cand am vazut ce a fost la adunarea generala am ramas :o , cum se poate dom'le sa faci un circ de genu asta la FRF, presedintele ligii sa se ia de prostituate sa faca tot felu de afirmatii tampite, parca ar fi un adolescent din clasa a 9-a complexat ca unu i-a furat prietena...
mi-e sila cand vad ce se intampla la noi in fotbal, si la steaua cu miu... pacat
mininu
10-03-2003, 01:21 PM
Dupa ce s-a jucat etapa a 17-a, intrebarea asta nu mai are decat un singur raspuns: Rapid. Dinamo si Steaua sunt prea departe s-o mai ajunga din urma.
poftim, steaua a jucat chiar bine la timisoara, mai au sanse (minime :P ) sa ajunga rapidu
mininu
14-03-2003, 12:52 AM
Hai sa fim seriosi! Ar trebui sa zic si eu ca mai avem sanse, ca doar suntem inaintea voastra.
bfcsquadra
02-06-2003, 06:52 AM
eu zic ca a castigat rapid campionatul :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P :lol: :P .................. :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.