PDA

View Full Version : Comentatori

sanshine
18-02-2003, 02:45 PM
In ProSportul de ieri e un inteviu cu Stefan Iovan, care zice ca cel mai tare adversar pe care l-a intalnit in cariera a fost Ally McCoist... Initial nu am facut legatura, pana nu mi-a atras frate-miu atentia: Ally McCoist e cel care face Color Comentary la Fifa 2003 :roll:
asa, ma gandeam: la un FIFA 200X ( X>>3 :P) cu comentariu in limba romana, pe cine ati prefera la comentariu? S-ar putea face niste cupluri interesante, gen Costi Mocanu+Rica Raducanu, sau Enachescu+Ilie Dobre

mns
18-02-2003, 03:12 PM
tipu ala e cel care comenteaza??? lol si eu am citit articolul dar nu m-am gandit ca e el...

ar fi mishto ceva de genu Cristian Tudor Popescu cu Rica Raducanu :P

Blue
23-02-2003, 03:16 PM
mah aia de la protv , vadim nu stiu cum si alalalt. aia zic eu ca ar fii cei mai tari.

sanshine
24-02-2003, 03:15 PM
vadim "vanjeu" ? e simpatic. dar si Ilie Dobre...
cred ca as juca numai la 0-0, sa nu-l aud pe el strigand "Goooooooooooo :shock: ooo :eye: ooo :help: oooool"

mininu
25-02-2003, 02:01 PM
Eu cred ca daca ar exista comentariu in limba romana ar trebui sa fie Ilie Dobre. Este o mare placere cand il asculti la radio.

Blue
08-03-2003, 04:52 PM
nu cred ca e asa de mare placere, e prea hiper (nu stiu cum sa zic in romana), e prea ........... agitat, stiu cand il asculti la radio nu intelegi nimic din ce zice vorbeste prea repede , e prea agitat. totu si parerea mea e ca aia de la pro tv ar fii cei mai buni..........si hosulongin nu ar fii chiar rau( parca e comentator nu?)

Sirbu Mihail Bogdan
08-03-2003, 05:02 PM
Din pacate nu se poate dar cel mai tare cuplu ar fi: Sebastian Domozina(Dumnezeu sa-l ierte) si Ilie Dobre care face un meci obisnuit de campionat sa para ca o finala de cupa.

mininu
09-03-2003, 04:29 AM
Ma rog... Eu am uitat sa pun ghilimelele. Dar oricum Ilie Dobre ramane un personaj pitoresc al Diviziei A, fara el parca n-ar mai avea farmec atunci cand asculti un meci la radio. E destul de distractiv cand comenteaza el un meci, iar daca meciul mai e si televizat si asculti la radio comentariul lui Ilie in timp ce te uiti la meci razi in hohote! Am vazut odata un meci Univ. Craiova-Rapid care s-a jucat pe caldura si jucatorii erau intr-adevar cam molesiti. Ei, Ilie Dobre comenta de parca ar fi fost finala Champions League! Parerea mea e ca Emil Gradinescu e cel mai bun comentator roman si ar trebui sa faca cuplu la comentariul Fifa cu un fost jucator(gen Rica Raducanu) sau cu Cosmin Baleanu.

Constantinescu Mircea
09-03-2003, 01:33 PM
Ar fi misto comentarie la fifa2003 l-as pune pe costi mocanu mi se pare cel mai tare. :eek:
Intr-un fel este cam naspa ca are cam mult un fisier cu comentariu cam 120 mb si pt. cei care au 56k sa-l ia ii apuca anu nou. :zzz:

mininu
10-03-2003, 12:50 PM
Noi aici vorbim despre "Cum ar fi dac-ar fi". Nici nu se pune problema ca o sa aiba cineva la Fifa 2003 sau la urmatoarele jocuri Fifa comentariu in limba romana, asa ca n-o sa ajungi sa downloadezi 120 Mb.

sanshine
10-03-2003, 12:59 PM
cand o sa ajunga sa existe patch de 120 MB cu comentariu in limba romana pt. FIFA, probabil ca toata lumea o sa aiba acasa modemuri de 100 Mbps :roll: asa ca o sa dureze vreo 10 sec. dld-ul :wink:

mininu
10-03-2003, 01:52 PM
Sau mai bine zis "la sfantu-asteapta".

Blue
10-03-2003, 04:07 PM
da ce mah chiar asa de mare trebuie sa fie comentariu ( 100 mb) ????/

da pe mine nu ma afecteza, poate sa fie si de un gb ca tot mi-l downlodez.
ca eu am sympatico!!!!!!!!! hahahha :D

si chiar daca as avea un dial-up tot mi-l as downloada pt ca ......e in romana si e mai interesant. nu?

Constantinescu Mircea
10-03-2003, 04:30 PM
Bai fratz (sunt cocalar de mirc)ilor yo (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) acuma nu am zis sa faca cineva patch-ul ca nu cred ca cineva sa-r ocupa eu am vazut pe www.fifaitalia.com ca un patch pt comentariu in intaliana are 120 mb. :crazyboy:

tudosebogdan
10-03-2003, 06:24 PM
cel mai tare comentariu l-ar face cei doi Radu care cometeaza Turul Frantei. unul e Radu Naum dar celalalt imi scapa momentan... :?

mns
11-03-2003, 10:35 AM
aia doi radu de la turu fantei sunt cei mai tari :P
pe al doilea parca il cheama Radu Banciu sau ceva de genu asta

sanshine
12-03-2003, 03:02 PM
si cum, l-ai uitat pe Radu Naum :shock: ? mie mi se pare cel mai tare comentator :)

bfcsquadra
13-03-2003, 07:16 AM
eu am aflat acu cateva luni ca cu eagraph potideschide fisiere FSH si ca ele sunt compuse din mai multe imagini.
noi stim cu totii ca comentariul se afla in fisierul speech.str din audio.
eu imi imaginez aceste str-uri ca sunt si ele compuse din mai multe wav-uri sau mp3-uri.
Deci nu exista ceva de genul EASounds Editor?
plus ca altii au reusit sa faca comentarii, noi de ce sa nu?
am deschis s01.str din music cu winamp si se aude de parca as fi strangulat o pisica.

sanshine
13-03-2003, 11:26 AM
fisierele .str (.asf in FIFA mai vechi, e acelasi format) se pot deschide cu sndview (http://www.nhlinfo.net/sndutil.zip). De fapt nu le deschide, le transforma in .wav :wink: . Pentru sensul invers (.wav -> .str) mai bine folosesti NHL Ditty Importer. Il gasesti si la http://nhl2002.ea.com/en/downloads.html (muzica din NHL si NBA e acelasi format cu cea din FIFA).
Fisierele cu speech sunt alt format, .bnk, care e diferit. La fel ca si fisierele .BIG, si fisierele cu speech contin mai multe fisiere, iar sndview mi se pare ca il exporta doar pe primul, iar in sens invers nu am gasit nici un utilitar care sa poata face chestia asta... :(

mininu
14-03-2003, 01:26 AM
Da, sa stii ca ai dreptate! Imi place cum comenteaza cei doi mai ales ca ma uit la turul Frantei.
P.S. Il cheama Banciu.

mns
14-03-2003, 01:33 AM
aia doi radu de la turu fantei sunt cei mai tari :P
pe al doilea parca il cheama Radu Banciu sau ceva de genu asta

Da, sa stii ca ai dreptate! Imi place cum comenteaza cei doi mai ales ca ma uit la turul Frantei. *
P.S. Il cheama Banciu.

:shock: :naughty: :mns:

bfcsquadra
14-03-2003, 07:53 AM
multumesc, sunt bune programele

mininu
14-03-2003, 10:25 AM
Scuze mns, nu ti-am vazut mesajul tau. :P

Indy
15-03-2003, 01:25 AM
1. Cristian Topescu Ce Are ... Ce nu va place cum comenteaza

2. NU AI CUM SA BAGI COMENTARIU IN FIFA !!! Variantele in italiana, spaniola ... ma rog alea sunt luate de pe cd-ul fifa de versiune italiana, spaniola ... Cee credeti ca daca se putea nu se facea. Se facea sigur pt 2001 daca se putea ceva ca jocul ala a fost foarte flexibil la editare.

mininu
15-03-2003, 01:42 AM
Pe Cristian Topescu il consider cel mai bun comentaor roman din toate timpurile, dar acum e de moda veche. Pentru un joc ca Fifa, care il joaca in general tineri, nu cred ca ar fi tocmai potrivit.

mns
15-03-2003, 10:22 AM
mie nu mi-ar place cristian topescu, mai ales de cand face reclama la banditii si hotii aia de la romtelecom

Constantinescu Mircea
16-03-2003, 12:13 AM
Eu cred totusi ca cel ai bun este etipul ala de la protv care comenteaza Uefa Champions Ligue :P

mns
16-03-2003, 12:33 AM
cum spunea Indy, daca nu baga ea sports comentariu in romana, ceea ce nu prea cred ca s eva intampla in urm 20 de ani :P noi nu vom putea face nimic in legatura cu asta

cerberus2003
16-03-2003, 11:30 AM
Salut la toti in special la Stelisti.Eu cred ca ar trebuii sa fie ala Safta de la Steaua Comentator. :o :guns:

mns
16-03-2003, 11:44 AM
Safta, cine-i Safta??? :P :crazyboy:

sanshine
17-03-2003, 01:12 PM
parca Radu Safta il cheama. E comentator la Radio Romania si crainicul oficial de pe Ghencea :nope:

mininu
18-03-2003, 12:41 AM
Safta e crainicul stadionului Steaua. Porcu asta si-a luat bataie de la galeria rapidului pentru ca el nu face altceva decat sa jigneasca la fiecare meci echipele Dinamo si Rapid. Daca l-a facut masa asa bazat sa zica in continuare c-o sa-l mai vedem pe la spital batut, saracutul de el. :fyou:

Constantinescu Mircea
18-03-2003, 06:49 PM
Bai las-o balta cu atatea mesaje unu era deajuns. 8) Te-am inteles. :x

mininu
18-03-2003, 06:59 PM
N-am vrut sa scriu atatea. mns, aseara am avut probleme la trimiterea mesajelor, imi aparea o chestie cu "eroare generala" si nu-mi trimitea mesajul.

Constantinescu Mircea
18-03-2003, 09:00 PM
Te-nteleg,OK asa mai merge :D

mininu
20-03-2003, 12:49 AM
Doar nu eram maniac sa trimit mesajul de atatea ori. :wink:

sanshine
20-03-2003, 01:06 PM
s-a rezolvat cu alea 5 mesaje.
cat despre Safta, probabil ca e o problema gen "oul si gaina": mai intai a injurat si pe-orma a luat bataie, sau mai intai a luat bataie si dupa aia s-a apucat sa injure adversarii? :P

mininu
22-03-2003, 06:26 PM
Binenteles ca intai a injurat ca nu-l luau aia la bataie asa degeaba. Si injura in continuare. Stiu ca i s-a dat si un avertisment odata ca "instiga publicul la violenta".