PDA

View Full Version : Splinter Cell 3

DarkComy
15-06-2004, 10:45 PM
Deci cum sa incep ..... ;)

Pe net au aparut vreo 2 filmulete cu Splinter Cell 3 nici unul nu e filmulet de introducere ci exact jocul

Vreau sa va spun ca in filmuletul de 40 Mb arata niste faze noi si super mishto . Daca esti in spatele unei folii de plastic merge sa o tai si sa treci prin ea :mishto:
, stiti cum sunt pereti aia la casele japoneze conturul din lemn si dupa nu stiu ce folie dracu de hartie sau ce e aia ei bine in joc daca un inamic sta langa un perete dasta mere sa bagi mainile prin perete si sa il apuci de gat sau alta faza atarna de marginea unui perete si se ridica si il trage in jos pe inamic pe care il arunca in gol :mishto: si alte faze mishto si sa nu spun de grafica care e dupa parerea mea BESTIALAAA iar felul cum se misca oameni nu se poate mai real

In celalalt filmulet de 3 mb Sam Fisher personajul principal lucreaza cu un coechipier ( sar putea sa fie multiplayer ma rog) in varianta asta nightvision-ul e albastru :mishto: si o faza care mia placut la nebunie e copiata identic din Misiune Imposibila 1 :mishto: intr-o camera de calc cei 2 agenti secreti se afla in conducta de aerisire iar unu coboara cu capul in jos atarnand de o sfoara care probabil era tinuta de coleg iar inamciul statea cu spatele la calc si in timp ce ala se uita pe pereti spionul a furat informatiile :mishto: :mishto:

vali16_84
18-06-2004, 06:43 PM
inseamna ca e super tare jocu' :mishto:
tre sa fac rost de el....

DarkComy
19-06-2004, 09:13 AM
tu ai jucat primele 2 Splinter Cell-uri ? s-au macar a vazut imagini ?

Tuby
19-06-2004, 12:06 PM
Ma oftic la culme....nu am jucat primul splinter cell....il am pe al doilea dar nu mere din cauza unei imagini bulite.....si chiar ma enerveaza....am auzit numai cuvinte de lauda si is curios la culme...

Ai vreo data a lansarii oficiale ?

DarkComy
20-06-2004, 10:40 PM
pai la jocul asta am auzit ca e la sfarsitul anului asta nu va faceti griji o sa va tin la curent

BTW . imaginile alea erau bin-uri si iti dadea o eroare din aia cu ignore , abort retry ??? daca DA tansformale in ISO. foloseste winiso si mai incearca odata sa il instalezi . Poate iti merge :huh:

DarkComy
21-09-2004, 10:11 AM
!!! UPDATE !!!

Cei de la Ubisoft au anuntat ca jocul va fi amanat pt martie 2005 si nu de sarbatorile din Decembrie aveti aici motivul pt care este amanat:

"Splinter Cell: Chaos Theory amanat

Desi initial se anunta ca partea a treia a seriei va aparea in jurul sarbatorilor de iarna, Ubisoft a anuntat astazi amanarea jocului pana in martie 2005. Motivul ?. Citez: "to maximize the marketing impact for the latest blockbuster from the Splinter Cell brand."

Adica, mai pe romaneste, recunosc pe fata (lucru oarecum apreciabil, daca stam sa ne gandim) ca vor mai multi bani. "

Mda <_< mare pacat :(

DarkComy
15-10-2004, 06:43 PM
Iata ultimele imagini care pe mine m-au cam lasat masca :o

Poza 1

DarkComy
15-10-2004, 06:44 PM
Poza 2

DarkComy
15-10-2004, 06:45 PM
Poza 3

DarkComy
15-10-2004, 06:46 PM
Poza 4

DarkComy
15-10-2004, 06:47 PM
Poza 5

DarkComy
15-10-2004, 06:48 PM
Poza 6 si ultima dupa cum se vede grafica e superba !!!!!!!!!!!!

DarkComy
18-12-2004, 06:10 PM
YUPEEEEEEEEEEEEEEE o veste FANTASTICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bere:

Drepturile pentru transpunerea pe marile ecrane a seriei Splinter Cell au fost cumparate recent de catre studiourile Paramount, care i-au ?ncredintat sarcina realizarii unui prim film pe tema asta regizorului Peter Berg (Very Bad Things, Collateral, dom' doctor Billy din Chicago Hope... whatever). Las?nd la o parte chestiile astea supuse esecului, merita amintit ca galeria locala a viitorului Splinter Cell: Chaos Theory tocmai s-a ?mbogatit cu patru imagini noi si, asa cum aminteam ultima oara, Ubisoft ar trebui sa lanseze jocul prin luna martie 2005.

Nici nu vrea sa ma g?ndesc cine va juca rolul lui Sam Fisher... Seagal? Van Damme? We're doomed!

DarkComy
24-02-2005, 08:33 PM
Un cadou foarte frumos de ziua mea , tocmai a aparut single player DEMO !!!! :mishto:

DarkComy
25-02-2005, 09:05 PM
am terminat demo-ul si pot spune sigur ca jocul este superb din toate punctele de vedere , o adevarata capodopera !!!! :mishto: , trebuie sa fac upgrade!!!!

r5m
25-02-2005, 09:09 PM
nijte screenshot`s facute de tine darkule!

DarkComy
26-02-2005, 04:31 PM
pai mai bine pun niste poze eliberate de Ubisoft ca astea facute de mine o sa se vada naspa ca , grafica in joc e setata destul de low din cauza Rashnitzei de calculator :lol: la care vreau sa ii cumpar 512 DDr PC 3200 si o placa video cu 128 de MB ca sa vad cat de superba e grafica !!!! :mishto:

r5m
27-02-2005, 05:30 PM
nu conteaza! :P

tu arata-ne poza!

Emil Sandoi
28-02-2005, 06:35 PM
How does this look like?? :P

r5m
28-02-2005, 07:28 PM
nice! :)

DarkComy
24-03-2005, 07:40 PM
Hehehe jocul e GOLD !!!! si pe 31 martie e lansarea!!!!! :mishto:

Apropo Ubisoft a anuntat ca pana la sfarsitul anului va fi lansat si Splinter Cell 4 :o :saliveaza:

RaPiDuTz
07-04-2005, 07:28 PM
A APARUT !

pt PS2 :P

Sirius
07-04-2005, 08:56 PM
Pai cred ca e si pe PC, fiindca in LEVEL deja au review. A luat 9,3 si cerintele ca sa va mearga cat de cat sunt: PIV 1,4 Ghz, 512 RAM si placa video cu cel putin 64 mb.
Oricum pare super tare grafica. Noroc ca mi-am luat de curand inca 512 RAM asa ca o sa se miste si mie ceva mai bine (e drept ca de 5200-le ala tot n-am scapat), poate si cu niste tweaks daca apar...
Intre timp, mai fac un Deadly Shadows... :P

RaPiDuTz
07-04-2005, 10:18 PM
nu a aparut pt pc, te anunt eu cand apare :P
aia de la level primesc jocurile direct de la firmele producatoare de jocuri si d`asta probabil au facut deja un review

bkt
18-04-2005, 06:51 PM
a aparut pe DVD
a jucat careva?

DarkComy
18-04-2005, 07:41 PM
Hai sa va explic motivul pentru care jocul nu a aparut inca pe varianta care sa nu faca problema la pirati

Se pare ca protectia jocului e o noua versiune a Starforce3 .La SF3 nu e problema sa spargi protectia ci sa gasesti care sint fisierele protejate
pt ca la SF3 nu se protejeaza doar exe

CITITI AICI :

Since starforce version 3.4.65.09 to prevent old starfuck methods for deactivating
cd drives starforce goes a very hardware incompatible way. StarForce protected game tries
to reset ide channel before it begins to check protected disk. Therefore this can take up
to 2 minutes before starforce begins with its disk check. All users, who have CD
drive on SCSI controller, ATAPI CD Drive on ATA/RAID controller, CD drive on USB controller
and even coming hardware innovation called CD drive on SATA controller, all those users are
involved by this hardware incompability issue of Starfore protection. This hardware
incompability appears even than, if you remove all your drives from IDE channel physically
and deactivate your IDE channels in BIOS to set needed resources free, also you don't even
need to use our program to find it out. That's, what you get with Starforce.
It seems, starforce team doesn't care about its hardware compability and not just that, they
don't care about software compability of their product, for which they want money.
If they try to reset the channel, they "play" with priority system of windows os, therefore don't
wonder if your computer will crash or after few times starting the starforce protected game
in such environment you will not be able to start any windows application more. It happens since
starforce version 3.4.65.09 and above.
On our test systems we were very often able to reproduce this software crash issue.
As you see, all what starforce has done before is useless. What they added to the protection
is just rapidly increased hardware and software incompability, nothing more, nothing less.
It's diffucult to imagine, what will be next hardware/software incompability level, if starforce
tries to prevent methods present in this program. How far they will go with their paranoid
idea to don't care about the hardware and software compability of their protection?

Din cate am citit despre joc shi starforceul lui , am intzeles ca reloaded se chinuie sa decripteze fishierele , in loc sa incerce sa pacaleasca programul ... oricum chiar shi cu atatea incompatibilitatzi creatorii starforceul sunt genii , ganditzi-va ca orice joc e crackat ... eventual , dar scopul lor e sa intarzie diferitele grupuri gen reloaded , etc shi ei au reushit sa ii tzina ocupatzi la jocu asta in jur de 2 saptamani , shi inca nu l-au lansat ...
Let us hope for the best

Sirius
19-04-2005, 09:06 PM
Si Xpand Rally era protejat cu Starforce3 asta. Ultima, ce-i care l-au spart isi bateau joc tot installeru' de metoda asta de protectie, iar cand incarca jocu' erau imagini cu forumuri unde se spunea ca acest sistem este "uncrackable". Mai scria ca uite cum e cu minciunile si apoi mare, "God is the only one we trust", iar pe fundal sigla alora. Pirati cu umor, ce poti sa zici. Dar probabil ca nu i-a interesat Chaos Theory si n-au scos un release. Si nici n-au zis la altii cum sa se face, lasa-i domne' sa se chinue...
Asa ca orice ar zice unii si altii nu va exista niciodata un CD care sa nu se poata copia sau joc care sa nu se poata pirata. Singura sansa impotriva acestui fenomen este cresterea salariilor...
Revenind la Splinterul nostru, ar trebui sa vad ce conexiuni am pe la LEVEL...mai greu, da' cine stie...

Edy_smf
10-05-2005, 09:00 PM
si pina la urma s-a spart sau nu?:D sint foarte interesat sa-l joc,eventual stie cineva pretul variantei originale si pe cite cd-uri este?

DarkComy
28-11-2005, 10:08 PM
Stiu ca revin cu vesti foarte , foarte .... foarte tarziu de la aparitia jocului, dar vreau sa spun ca desi inca nu a aparut Daemon Tools cu IDE JAMMER!!!! am reusit sa il fac azi sa mearga , dupa luni de zile in care am tot cautat solutii.

Am jucat primele 2 misiuni si ............... SUPERB!!!!!!! cine e curios sa afle cum am facut jocul sa mearga prv me !

Gorghette
30-11-2005, 11:13 AM
man, ce cerinte are ?

DarkComy
30-11-2005, 11:39 AM
PC hardware minimum requirements ========================

Supported OS : Windows? 2000/XP (only)
Processor : 1400 MHz Pentium? IV or AMD Athlon? or better
RAM : 256 MB RAM (512 MB required for XP)
Video Card : 64 MB DirectX? 9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DirectX 9.0-compliant sound card
DirectX : DirectX 9.0c (included on DVD)
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 4.0 GB free

PC hardware recommended requirements ========================

Supported OS : Windows? 2000/XP (only)
Processor : 2000 MHz Pentium? IV/AMD or better
RAM : 512 MB RAM
Video Card : 128 MB DirectX? 9-compliant video card (see supported list*)
Sound Card : DolbyDigital 5.1 and EAX 3.0 compatible
DVD : 4x DVD or faster
Hard Drive Space : 4.0 GB free

DarkComy
04-12-2005, 12:03 PM
FACE OFF!!!!!!!! ( nu filmul ci varianta din SCCT !!! :P )

DarkComy
04-12-2005, 12:04 PM
Tot FACE OFF!!!

DarkComy
04-12-2005, 12:05 PM
Poza 3

DarkComy
04-12-2005, 12:07 PM
THE END ( aveam de ales daca sa il impusc sau sa il las sa plece , era un prieten vechi ) Am lasat arma jos si a vrut sa ma impuste asa ca l-am dezarmat si injughiat !!!!! ( am incercat si varianta cu impuscatul in cap dar e mai mishto prima)

DarkComy
05-12-2005, 10:27 PM
Nişte unii n-au mai avut răbdare să aştepte anunţul titlului oficial al viitorului Splinter Cell 4, aşa că s-au apucat să cotrobăiască printre mărcile şi domeniile ?nregistrate de Ubisoft ?n cursul ultimelor două luni de zile. Concluzia la care au ajuns e una plauzibilă, şi anume că titlul celei de-a patra părţi va fi Splinter Cell: Double Agent. Iar asta pentru că Ubisoft a rezervat domeniul SplinterCellDoubleAgent.com ?ncă din luna octombrie, iar apoi ?n noiembrie a ?nregistrat şi marca "Splinter Cell Double Agent" la United States Patent and Trademark Office. Tehnicile de "demascare" de acest gen funcţionează cu succes de mult timp ?ncoace, aşa că p?nă la proba contrară putem presupune liniştiţi că previziunile lor se vor adeveri ?ntr-un viitor foarte apropiat. Nu de-alta, dar jocul ar trebui să apară la primăvară şi, deh, mai trebuie pompată şi niţică publicitate vreo două luni de zile ?nainte.

Sursa : jucaushii.ro

WOOOOOOW de abia astept alte detalii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DarkComy
15-12-2005, 02:08 PM
Tot despre Splinter Cell 4

Ubisoft si-a facut curaj ieri si a recunoscut ca noul nume din seria Splinter Cell va fi Double Agent. Azi, acelasi Ubisoft si-a luat inca odata inima in dinti si a dezvaluit detalii interesante din viitorul lui Sam Fisher. Se pare ca infiltrarea in reteaua terorista ii va aduce oarece dureri de cap spionului nostru. Odata infiltrat, el va fi nevoit sa cantareasca la miligram consecintele actiunilor sale. Daca omoara prea multi baieti veseli isi face praf acoperirea. Daca ezita prea mult, milioane de oameni se vor muta cu arme si bagaje la Poarta Raiului. Cat despre ajutorul dat de guvernul american, acesta se rezuma la "fa ce stii, rezolva problema, iesi viu de-acolo". Pai nu sa-i bati? In fine, sa-l lasam pe Sam sa-si faca planul, vreme in care trecem in revista cateva din punctele de atractie ale jocului:

* Dual objectives to fulfil: NSA government agents and terrorists will each want you to accomplish opposing tasks at the same time.
* Discover the tension of being a double agent: Use actual tactics employed by today's real-life double agents to sabotage the terrorists' plans.
* Explore a branching storyline with multiple endings: Your choices have an impact on how the story and game play unfolds.
* A world of international espionage: Missions from all over the world, from Asia to Africa to the heart of the US. Experience extreme situations: underwater or in a sandstorm, hiding behind the dust or smoke - and even skydiving.
* New authentic gadgets: Master the latest weapons and gadgets used by NSA government agents in addition to black-market terrorist weapons.
* Innovative online play: The critically acclaimed multiplayer action of Tom Clancy's Splinter Cell is back with entirely new innovations for each platform.

Gorghette
16-12-2005, 08:51 PM
dap, mie nu imi mai mere :( decat primu`
da lasa, ca imi schimb eu rami, hddu`, etc :P si o sa imi mearga :D :bere:

DarkComy
27-01-2006, 11:12 PM
1. Pe computergames (http://www.computergames.ro/site/p/downloads/o/download-details/lng/ro/dowid/5743/splinter_cell_double_agent_french_tv_spot.html) a aparut un trailer de la Splinter Cell Double Agent ( TV spot din Franta ) si pot sa zic ca INEBUNESCCCCCC!!!!!!!! :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:

Din pacate , jocul a fost amanat pentru luna septembrie ( trebuia lansat in martie-aprilie) . Din cate am vazut pe net , motivul amanarii ar fi asteptarea cumpararii in masa a Xbox360 de catre gameri pentru a scoate mai multi bani , pacat ca Ubi recurge la astfel de strategi :(

DarkComy
29-01-2006, 07:48 PM
Oho , a mai aparut un trailer , parca este trailerul la un film ( ca cele de pe www.apple.com) de abia astept luna septembrie :saliveaza: