PDA

View Full Version : Comentatori sportivi

Ratonu
13-06-2004, 07:03 PM
Gradinarescu si Enachita... cel mai popular cuplu de comentatori de la noi... cred ca ar trebui sa se desfiinteze aceasta echipa, nu de alta, dar unul dintre ei e cam pe langa si il pune si pe celalalt intr-o lumina rea... Eu il prefer pe Cosmescu, pentru ca mi se pare cel mai pragmatic. Dupa el Gradinescu. Celelalte 2 specimene sa se lase (auzi domne la Enachescu, mingea de la Euro se numeste "Ribeiro" si a fost creata de Nike ("Naic")).

MaPaX
13-06-2004, 08:03 PM
Dupa mine Bogdan Tomulica este cel mai bun :)

Tuby
13-06-2004, 09:37 PM
Mie imi place de Vlad Enachescu....desi nu imi plac actualii comentatori pentru ca imi aduc aminte de a noastra echipa care iata mai rateaza un turneu final in care putea face meserie :P

LiviuRO
14-06-2004, 12:35 AM
Toti comentatorii romani, in afara de Felix Draghici de la ProTv, despre care nu stiu sigur sunt niste idioti. Adica, ei fiind ai unor echipe nu pot trece sub nici o forma peste subiectivism. Dar niciodata! Nici macar la meciurile nationalei, cand se trezesc facand niste comparatii stupide.

De cand s-a retras Topescu, la capitolul comentatori adevarati stam mai prost decat Divizia A in comparatie cu Seria A.

Ratonu
14-06-2004, 10:23 AM
Mie imi plac Cosmescu si Gradinescu, pentru ca mi se par singurii care se pricep cu adevarat la fotbal (dintre cei 4). Adica nu fac un comentariu ordinar (cum fac Enachescu si Tomulica, doar "<ala> la balon", "sut", "greseala" etc.), ci mai faci si observatii in legatura cu tacticile echipelor si alte prostii din astea, la care ceilalti doi sunt cam pe dinafara...

LiviuRO
14-06-2004, 12:11 PM
Daca si Gradinescu se pricepe la tactica, pe cuvant ca e adevarata expresia aia "toti romanii sunt antrenori". Sunt atat de lipsiti de profesionalism...

Ratonu
15-06-2004, 07:52 AM
lol, eu n-am zis ca sunt buni de tehnicieni, dar, totusi, fac niste observatii binevenite pentru publicul satul de un comentariu monoton si care ar vrea sa stie si cam ce-i in capul antrenorilor... Bine, hai sa zicem ca Gradinarescu nu e chiar asa de stralucit, dar lui Cosmescu n-ai ce sa-i zici :P ...

ScorpionX
08-09-2006, 11:00 AM
Tomulica e de departe cel mai bun. Adica e tot timpul OBIECTIV. Si am sa va dau numai cateva exemple
- nu foloseste insuportabilele cuvinte de "galactic" sau "extraterestru"
- nu sta 10 min sa judece arbitrul
- intr-un meci in care menirea sa este de a fi impartial este impartial
- nu-l veti auzi niciodata cu replici urate de genul: "Italienii au avut intodeauna noroc si de asta sunt campioni" sau "Nemtii joaca cel mai urat"
- Mai mult el spune "Datorita organizarii unele echipe reusesc performante, chiar daca sacrifica spectacolul... Dar pentru un cunoscator tocmai aceasta organizare este spectacolul"

Sa-i spuneti si lui Costi Mocanu sau lui Vadim Vujeu sa se mai uite pe la TVR sa invete meserie!
Respect pe cel care a facut sondajul pt ca a introdus numai COMENTATORI nu marionete :D

Ratonu
08-09-2006, 05:34 PM
Hmm, ca tot a fost reinviat topicul, vreau sa stiu si eu ce parere aveti despre domnul Cristian Topescu. Nu imi amintesc multe din fotbalul pe care l-am urmarit inainte de Euro '96, dar stiu ca imi placea sa il aud comentand. Acum vocea lui inca mi se pare placuta, dar imi dau seama cat de supraapreciat era si inca este. Adica, la detalii tehnice tinde spre 0. Sunt eu exagerat de pretentios sau oricine stie sa vorbeasca frumos e si un bun comentator sportiv?