View Full Version : Schimbari
De astazi oricine poate vizualiza forumul, chiar daca nu e inregistrat.
La 2500 de mesaje veti putea sa va schimbati titlul de sub avatar.
LiviuRO
09-06-2004, 12:23 PM
mns, dar cu userii suspendati? adica cu warn 100%, ce se intampla? kyssy?
kyssy are ban pe ip si cont sters...
warn 100% pot posta deocamdata :o
a-ti vazut cati membri de pe forum au cel putin un post?
363 din 940
danutz_andrey
07-07-2004, 03:05 PM
Pai cei mai multi se inregistrau numai ca sa citeasca,nu ca sa si posteze,dar acum cei mai multi care se inreg. si posteaza!
Aia care nu au nici macar un post, trebuie stersi
LiviuRO
08-07-2004, 12:45 PM
Pe majoritatea forumurilor medii si mari sunt multi useri inregistrati, dar inactivi. De ce sa stergi contul cuiva, care oricum nu te incomodeaza in vreun fel? Aparitia acestui numar mare de useri fara posturi s-a datorat mai ales perioadei in care accesul "Guest" pe forum nu a mai fost posibil, iar cei care downloadau patchurile, sau aveau intrebari, isi faceau cont. Unii postau, altii doar citeau.
am intrat si yo pe siteul asta
ca yo cand intru sunt direct pe forum
am intrat pe site si am vazut ca fifaromania se va intoarce
d c a-ti facut schimbarea?
cand se va intoarce?
danutz_andrey
08-07-2004, 06:42 PM
Cred ca vor sa faca o schimbare!(again?)
Iara schimbatzi situ` ??? :unsure:
RaPiDuTz
08-07-2004, 08:50 PM
ne pregateste mns o surpriza...muahahaa :D
cat despre aia care nu au postari nu tre facut nimik cu ei...mai bine daia decat cei care posteaza numa` prostii si fac din forum un kkt... :)
Te referi la mine ??? Lasa, ca ma supar :( :alida:
LiviuRO
08-07-2004, 11:22 PM
tobo-> ca sa nu se supere pe tine, citeste regulamentul, mai ales partea referitoare la mesajele off-topic :).
Intzeleg, acuma citesc... READING....
nu pregatesc nici o surpriza, inca :P sper ca maxim intr-o luna sa fie siteul din nou online :P
LiviuRO
12-07-2004, 01:35 AM
tobo-> parca citisei regulamentul forumului, mai ales partea referitoare la "mesaje off-topic/de aflare in treaba". mns a scris destul de clar mai devreme. Watch out!
yo pot sa-mi schimb numele?
LiviuRO
13-07-2004, 02:46 PM
In mod normal, nu :). Adica, tre sa treci peste 2500 posturi.
In legatura cu "numele" , am vazut pe un forum cele mai tari nivele. La incepatori era aurolac, nivelul 2 puradel , nivelul 3 boschetar , cel mai tare nivel fiind mafiot gabor :D
Ratonu
13-07-2004, 04:35 PM
looooool :mishto:
loooool
ma yo nu ma refeream la aia
ma refeream la numele meu
cum si-a schimbat si liviu numele la aia ma refeream
Daca doresti sa-ti schimbi nick-ul de pe forum trebuie sa vorbesti cu unul dintre site admini..
loool....pai eu nu am nici 5 posturi....cum o sa imi schimb nicku...
pana o sa am 2500 o sa treaca 3 vieti..: :mishto: :mishto:
Sirius
14-07-2004, 09:36 PM
Ei las' ca nu-i mare lucru; cu rabdare ajungi si la momentul ala.
Desi nu stiu ce-i mare lucru nick-u' asta. Eu nu ma grabesc de loc sa ajung la 2500 ca sa mi-l schimb si asta nu-mi scade din ''prestige'' sau altceva.
E mai mult o chestie de orgoliu, dar eu actionez (involuntar-domnilor, e ceva de groaza Ecranarea Mintala) in cel mai pur stil ardelenesc. Aveti grija, daca ajungeti pe la noi (mai ales astia din Regat aka Tara Romaneasca) veti pleca schimbati...
LiviuRO
15-07-2004, 01:07 AM
off topic? warn? :) jokin`
Totusi, cei care gasiti un tel in a va schimba nickul, treceti de 2500 (asta e un prag relativ, poate fi modificat in viitor) si veti avea ocazia :). Bineinteles, nu prin spam.
la 2500 de mesaje schimbati titlul de sub nick nu NICKUL :P
ma
yo vreau sa-mi schimb nickul
cum fak?
RaPiDuTz
15-07-2004, 03:25 PM
intri in momentul asta pe mirc, pe #fifaromania si ii zici lu dj_mozart sa ti`l schimbe...da mai frumos asha :P
ps: daca iti cere o bere pt asta nu il lua in seama :D
stefan
15-07-2004, 03:48 PM
Bah R, nu te mai baga in afacerile mele ca vin si te tai sa moara mama lui Frankfurt :injur:
Vad ca dintr-o data toata lumea s-a trezit sa-si schimbe nickul, la astia care s-au inregistrat acu un an si ceva mai inteleg, da astia care sunteti mai noi, nu puteati sa puneti din prima nickul care il doreati si gata?
pai dak acum am gasit alt nick care e mai belea
LiviuRO
15-07-2004, 11:47 PM
faci o cerere :P, catre stefan sau mns. Valabil pentru toata lumea.
stefan
16-07-2004, 10:38 AM
Nu mai face nimeni nici o cerere la nimeni, eu deja am fost luat in shuturi aseara de mns din cauza asta.
:shakeit:
nimeni nu isi mai schimba nickul decat in situatii extreme sau de fortza majora :P adica nick penibil, etc :P moda asta inceputa de LiviuRO :P se opreste aici, el a avut motiv, voi nu
ma
acum ai voie sa faci un post dupa altul?
RaPiDuTz
17-07-2004, 04:31 PM
pai regulamentul spune klar ca nu ai voie sa faci spam !
desigur daca tu ai postat ultimul la un topic...peste 3 zile poti posta din nou acolo deoarece ai aduce la actualitate topicul... ;)
si dak postezi dupa cateva minute dupa ce ai postat ultima oara?
RaPiDuTz
18-07-2004, 01:41 AM
bai frate...tu esti beat ?
citeste regulamentul ala ca spune KLAR acolo ce ai voie si ce nu pe forum... :o
Bai omule, pana si eu, care nu prea respectam regulamentu`(faza cu off topicu) am inteles care-i treaba si nu o mai fac...Daca ai citi si tu regulametu`, poate ai intzelege...
ma dak iti zic de unu unde a facut un post unu dupa altu ma crezi?
RaPiDuTz
18-07-2004, 06:10 PM
daca era la prima abatere sau era nou venit pe forum este iertat... <_<
danutz_andrey
18-07-2004, 06:58 PM
Pt. asta ar trebui sa iei warn,dak ai fi citit regulamentul ai fi observat ca nu ai voie sa postezi doar un cuvant...
-----------------------------------------------------------------------------------
Si cum schimbati site-ul,modificati numai template-ul?
ma da voi cand imi scoateti un warn ca am de peste o luna
LiviuRO
19-07-2004, 01:11 PM
danutz-> warn-urile, suspendarile, ban-urile etc sunt atributia moderatorilor. Prin postul de adineauri dai de inteles ca nu stim sa ne facem treaba?
danutz_andrey
19-07-2004, 05:36 PM
Nu asta vroiam sa se inteleaga...acuma tozti aveti cate ceva cu mine???
Sa stii ca eu sunt om serios, si nu am nimic cu tine :) :offtopic:
Sirius
19-07-2004, 09:09 PM
Chiar te simti?
Era vorba de moderatori, nu de tine.
LiviuRO
19-07-2004, 10:48 PM
nu am nimic personal cu nimeni. De aici cel putin.
deci gata
in luna august se termina de facut noua imagime pentru site
pot sa trimit la admini sa-mi schimbe emailu?
stefan
04-09-2004, 09:36 PM
Dar inainte sa postezi aiurea, ti-a trecut prin cap ca poti sa ti-l schimbi tu? si nu ami intreba cum ca ai sa nmeresti :P
lol
m-am referit la altceva
m-am referit la faptul ca voua v-am trimis un email si intre timp mi-am facut altul
la asta m-am referit
stefan
04-09-2004, 10:42 PM
asa, si? ce daca tiai facut altu?
pai dak primesc mesaje le primesc pe celalalt si ma cam enerveaza ca iar tre sa ma loghez pe ala s.a.m.d
stefan
05-09-2004, 10:40 AM
Ti-am zis mai sus ca poti sa til schimbi chiar tu din My Controls :P, da tu, nu, cam inteles altceva. si dupa aia ce cauta postu cu schimbatu mailului aici? :offtopic: nu puteai sa dai un PM?
DarkComy
22-09-2004, 10:32 PM
ce ati facut ma ati rearanjat topicurile din forum :D de ce ?
ca asta e sait de fifa si fifa e in frunce :P si sa nu mai confunde ciupercile alea forumul Forum cu forumul :P si alte alea :P
PS acum puteti atasa poze oriunde (adica in orice forum) :P
DarkComy
22-09-2004, 11:13 PM
aha k mersi mns :mns:
LiviuRO
23-09-2004, 01:57 AM
Excelenta schimbarea asta, erau sus prea multe topicuri fara mare importanta, la fotbal erau deja prea multe pinned. Arata mai fresh, mai ordonat asa forumul :). Imi place mns!
Mie personal, nu prea imi place asa (poate si din cauza ca eram obisnuit cu vechiul look) dar eu zic ca merge...
las ca te obisnuiesti tu cu timpul :P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.