View Full Version : RAPID
MaPaX
07-06-2004, 08:34 PM
Aici discutam despre echipa noastra draga!
Aici voi veni eu sau oricine cu stiri... pe care le vom comenta! :)
RaPiDuTz
07-06-2004, 08:50 PM
Misto MaPaX !
lipsea topicul despre echipa mult iubita de sub podul grant ;)
HAI RAPID !!!
MaPaX
07-06-2004, 08:55 PM
Atacantul Lucian Burdujan este noua achizitie a Rapidului.
Clubul RAPID a platit pentru el 300.000 de dolari si Ceahlaul va primi 30% dintr-un eventula transfer in strainatate.
Transferul a fost perfectat chiar de presedintele echipei Ceahlaul, Gheorghe Stefan, marti dupa amiaza la hotelul Crowne Plaza.
Burdujan a mai jucat la CS Olimpia P. Neamt.
Atacantul Lucian Burdujan a marcat in acest sezon 5 goluri pentru formatia lui, un gol fiind din lovitura de la 11 metri. A luat un cartonas rosu si 3 cartonase galbene.
Atacantul de 20 de ani, Lucian Burdujan a semnat cu RAPID un contract pe o perioada de 4 ani.
Ce parere ai despre asta? Stirea ii scrisa de mine pe www.forzarapid.ro :P
dj-cata
07-06-2004, 11:30 PM
lool...chiar ca doar rapid a mai ramas fara topic :) i-am mai zis eu la R...dar vad ca Mapax a fost mai rapid :)
transferul este unu foarte bun....asta inseamna ca s-au potolit cu cristea...si poate sa vina la steaua linistit :)
RaPiDuTz
08-06-2004, 01:27 PM
pai dj-cata, eu am vrut de mult sa fac chiar inaintea celui cu steaua care a fost primul de pe aici dar am considerat ca sunt alte forumuri mai potrivite pentru astfel de topicuri...oricum nu strica ;)
sper ca Burdujan sa se integreze rpd la Rapid, nu ca alti...
am vazut ca mi`ai dat prv pe mirc dar ai iesit, stai linistit ca intru des pe site-ul forza rapid mapaxe ;)
poate ai timp sa postezi si tu ceva despre programul rapidistilor in aceasta pauza competitioanala...
MaPaX
10-06-2004, 04:43 PM
Sabin Ilie a fost transferat la Universiteatea Craiova pentru 250.000 de dolari. El a semnat un contract pe o perioada de 3 ani
Scouville
10-06-2004, 05:12 PM
mda naspa .... luam toate ciurucurile si ma rog acuma se vb in presa ca niculae sa se duca la steaua etc etc ... nu luam si noi pe bratu odata :P
da, chiar, rapid nu a facut niste transferuri prea stralucite, mai ales ca multi dintre jucatorii lui petrescu si becali vor pleca, nu?
A, rapidul a trecut si el pe Lotto?
pai de la rapid pleaca vali negru , galamaz ,irimia astia cik vin la dinamo
sabin ilie a plecat deja
ziyati pleaca si ala in emirate
in schimb vine doar burdujan
RaPiDuTz
11-06-2004, 12:40 AM
stai mns...a inceput si Rapid sa transfere...
Marius Constantin, fundasul de la FC Brasov a ajuns in Giulesti pt 300.000 plus cedarea lui Dossey...
alt nou venit ar fi Traian Alexandru Marc, portarul si capitanul echipei de tineret al nationalei Romaniei de tineret (mai multe nu stiu de el :) )
"Bomba" ar putea veni de la McKain care este foarte aproape de un transfer la Rapid dupa cum a spus si Copos. El este urmatorul pe lista :)
Da mns, Rapid va juca in echipamente lotto sezonul acesta
Ratonu
11-06-2004, 09:24 AM
Najpa ca se extinde dominatia Lotto... Mijto ca scapam de o firma fantoma care polueaza piata europeana a design-ului sportiv.
RaPiDuTz
11-06-2004, 01:47 PM
da dar totusi echipamentele astea de la garman de anul asta mie mi`au placut ca design numa` ca jucatorii s`au plans de materialul lor :huh:
MaPaX
11-06-2004, 01:58 PM
Sabin ramane pe loc > "Sabin mai are un an de contract cu RAPID. Deocamdata, Craiova nu ne-a contactat, asa ca el ramane pe loc", a declarat "Vama".
Toata noaptea am lucrat la acest transfer, si-mi aduc aminte ca tot o noapte a durat sa-l luam pe Lucian Burdujan. Sunt doi tineri care in scurt timp pot ajunge in echipa nationala", a declarat patronul echipei RAPID, George Copos.
Fundasul de 20 de ani, Marius Constantin a semna un contract pe o perioada de cinci ani cu echipa RAPID, si va primi in primul an 30.000 de dolari.
"Nu are de ce sa-mi fie frica, pentru ca stiu ce pot. Sunt convins ca la RAPID pot juca la fel de bine ca la Brasov, poate chiar mai bine, pentru ca si conditiile sunt mai bune. Am o sansa in plus pentru ca la RAPID a venit si Razvan si am posibilitatea sa lucrez in continuare cu el", a declarat a doua achizitie a Rapidului, fundasul de 20 de ani, Marius Constantin.
Inca patru tineri> Dinu Gheorghe a afirmat ca RAPID va mai transfera patru jucatori tineri, cate unul pe fiecare post, in afara de Burdujan si de Marius Constantin, deja ajunsi sub Grant. Se doreste in continuare aducerea lui Andrei Cristea de la Bacau, aproape de Giulesti fiind si portarul Marc, international de tineret, in prezent la FC Brasov. Pentru postul de mijlocas, pe lista se afla Adrian Cristea, de la Poli Iasi
Sursa: <a href=\'http://www.forzarapid.ro\' target=\'_blank\'>WWW.FORZARAPID.RO</a>
vali16_84
11-06-2004, 02:08 PM
pe Andrei Cristea nu l-a luat dinamo?
MaPaX
11-06-2004, 03:04 PM
NU!
RaPiDuTz
11-06-2004, 08:36 PM
nu l`a transferat...
se pare ca Dolha nu mai vrea la Rapid...
portarul nr.1 din sezonul 02-03 vrea in strainatate :(
MaPaX
13-06-2004, 04:03 PM
RAPID ar putea juca un amical in companiei formatiei italiene, AC Perugia
RaPiDuTz
20-06-2004, 06:14 PM
Portarul echipei FC Brasov, Alexandru Marc Traian a venit ieri la Bucuresti ca sa semneze contractul cu RAPID.
"RAPID il vrea pe Marc, dar el nu poate semna pana cand nu va exista acordul scris al celor doua cluburi", a declarat impresarul jucatorului, Victor Becali.
Ioan Nicolaie - presedintele echipei FC Brasov, a declarat ca nu se opune plecarii lui Marc la RAPID si ca asteapta ca oficialii giulesteni sa-l contacteze.
Australianul Jonathan McKain, jucator al echipei FC National, era dorit de clubul din Grant, dar acest transfer a cazut deoarece McKain va participa la Olimpiada de la Atena, lipsind astfel in luna august.
"Au fost niste discutii, dar pana la urma totul a picat. Jucatorul va ramane la echipa noastra", a declarat presedintele echipei FC National, Gino Iorgulescu, care a mai spus ca nu se mai pune problema unui transfer al lui Jonathan McKain la RAPID
Sursa: WWW.FORZARAPID.RO
MaPaX
27-06-2004, 08:38 PM
Fundasul Dorel Mutica este liber de contract si ar putea reveni la RAPID. Mutica de 31 de ani, cunoscut bine atat de Razvan Lucescu, cat si de presedintele Dinu Gheorghe, are avantajul ca e jucator liber, iar RAPID nu ar trebui sa plateasca nici un ban pe el. Dezavantajul acestui transfer este ca RAPID l-a luat deja pe Marius Constantin, care e cotat ca fiind cel mai promitator fundas central din tara si in mod normal n-ar avea cum sa nu confirme increderea care i s-a acordat. Venirea lui Mutica mai tine si de posibila plecare a lui Nicolae Constantin la o echipa din China, el a fost imprumutat la Petrolul Ploiesti.
Copyright?ForzaRapid.ro
Irimia si Galamaz au costat 900 000 de dolari Pentru a reusi sa recupereze banii platiti pentru transferul fotbalistilor George Galamaz si Cristian Irimia, giulestenii au fost de acord sa primeasca suma in rate. Fostul presedinte al echipei RAPID, Giovanni Becali l-a convins pe patronul Rapidului, George Copos ca RAPID sa ia 250 000 de dolari in momentul in care fundasii au semnat pentru Dinamo si restul de 450 000 de dolari urmand sa fie achitati de-a lungul unui an, in transe lunare. (da da foarte bogati dinamovistii, cum se mai lauda unu ca mama ce de sponosori au si ce super buget :) )
Copyright?ForzaRapid.ro
Sabin a fost iertat. Atacantul echipei RAPID, Sabin Ilie a fost iertat de catre Comisia de Apel a Ligii Profesioniste care a decis sa reduca suspendarea de doua etape pe care i-o dictase dupa eliminarea suferita in penultima etapa de campionat, cu Ceahlaul Piatra Neamt. Astfel, Sabin Ilie va putea juca in prima runda a noului campionat, dupa ce a stat in partida de final de la Pitesti, cu FC Arges. Copyright?ForzaRapid.ro
Micutii rapidisti. Rada a fost trimis de catre Ioan Becali antreneze la juniorii nascuti in 1991. Marian Rada n-a intrat in vacanta, se ocupa de acesti jucatori pana la terminarea competitiei in care sunt agrenati. De cand Rada a preluat echipa, micutii rapidisti au inregistrat numai victorii, cu exceptia unui rezultat de egalitate. Celalalt secund pe care il va avea Razvan Lucescu, Marian Ionita, se va intoarce in tara pe 30 iunie.
Copyright?ForzaRapid.ro
Lui Brujan nu-i place la RAPID. Sergiu Brujan a fost imprumutat pentru returul sezonului trecut la formatia Ceahlaul Piatra Neamt. Brujan se afla sub contract cu RAPID, insa nu doreste sa mai revina in Giulesti. "As vrea sa fiu lasat sa plec in alta parte, pentru ca, dupa ce am patit in tur, am o strangere de inima in ceea ce priveste Rapidul. Nu am nimic cu nimeni, dar cred ca important pentru mine e sa pot juca in mod constant, si nu sporadic", a declarat mijlocasul care are contract cu RAPID pana in 2008. Se pare ca de serviciile sale este interesat clubul FC Brasov, astfel cei din conducerea Rapidului se gandesc la un schimb Brujan ? Alexandru Marc.
Copyright?ForzaRapid.ro
Iacob vrea sa plece. ?Deocamdata nu stiu nimic sigur, inca n-am vorbit nici cu domnul Netoiu, care e in Thailanda. In iarna tot acolo a fost plecat si cand s-a intors a rezolvat transferul de la Otelul aici. La cum simt eu lucrurile, nu prea exista posibilitatea sa mai joc in Giulesti. Nu stiu daca pot spune asa, caci cu jucatorii m-am inteles bine. Mai degraba respins de club, asa mi s-a parut inca din start. Traiesc cu impresia ca doar Dan Petrescu si Giovanni Becali m-au dorit la RAPID. Eu am avut permanent o relatie buna cu Dan, si la RAPID, si la FC National. E adevarat ca n-am jucat suficient pentru a arata daca merit sa fiu la RAPID, dar asa a fost sa fie, nu ca ar fi avut el ceva cu mine, stiu sigur asta. Daca mi se dadea credit, poate reuseam ceva. La RAPID a fost o perioada extrem de grea pentru mine, insa, curios, nu regret aceste luni. Nu ma asteptam sa existe o asemenea presiune, doar trecusem pe la Craiova, unde suporterii sunt oricum, numai cuminti nu, dar fanatismul celor de aici creeaza o atmosfera speciala. Probabil ca sunt multe pe care nu le-am facut, insa cine spune ca am dezamagit vorbeste aiurea. Cand sa arat ceva daca intr-un retur nu am adunat nici de un meci intreg? Si nu venisem la RAPID din postura de rezerva, eram oarecum pe val dupa turul jucat la Galati, dadusem sapte goluri, asa ca meritam mai multa incredere. Nu cred ca mi se poate reprosa ceva. Burdujan si Marius Constantin sa aiba psihicul puternic. E determinant la RAPID. Altfel sunt curatati?, a declarat atacantul echipei RAPID, Iacob. Iacob costa 50.000 de dolari. El a jucat titular doar intr-un meci, cel impotriva echipei FC National, insa a fost schimbat la pauza partidei. ]
RaPiDuTz
27-06-2004, 11:09 PM
sa plece si Brujan si Iacob ca nu au facut nimik... <_<
si sa nu vina Mutica -virgula- ca e prea cu nasu` pe sus... <_<
se mai aude ceva cu Cristea ? :hump:
RaPiDuTz
04-07-2004, 03:15 PM
Adrian Cristea, Buga, Cernea, Mara aproape de RAPID
Presedintele echipei RAPID, Dinu Gheorghe a negociat ieri seara achizitionarea celui de-al treilea international de tineret, Adrian Cristea, mijlocasul echipei Poli Iasi.
Deocamdata nu s-a ajuns la un acord final, insa giulestenii au intaietate fata de Dinamo datorita dorintei exprimate de fotbalist. Jucatorul de 20 de ani se afla in Bucuresti alaturi de impresarul sau din Elvetia si presedintele echipei Poli Iasi, Marius Stan. Adrian Cristea poate juca pe orice post la mijlocul terenului.
"Il stiu de vreo doi ani si pot spune ca e de mare perspectiva. Are tehnica buna, stie sa scoata un adversar din joc, are si pasa finala... E obligatoriu sa capete mai mult tupeu insa daca vrea sa reuseasca in fotbalul de performanta", a declarat antrenorul echipei nationale de tineret, Nicolae Manea.
Atacantul echipei FC Brasov, Mugurel Buga doreste sa revina la RAPID. Buga a marcat 12 goluri pentru FC Brasov in sezonul trecut. El a lipsit doar 3 etape din cele 30 ale campionatului. Fotbalistul a plecat de la RAPID deoarece Anghel Iordanescu nu l-a folosit niciodata titular. 46 de minute a evoluat Mugurel Buga in tricoul Rapidului. In campionatul 2000-2001, fotbalistul a jucat in trei meciuri pentru "visinii".
"E adevarat ca m-am intalnit cu domnul Nicolaie si la fel de corect e ca vineri voi sti ce fac in continuare. Fata de dansul am un respect deosebit si daca ne despartim mi-as dori sa fie ceva amiabil. RAPID ar fi o provocare pentru mine", a declarat Buga.
Portarul Cornel Cernea care se afla sub contract cu echipa Petrolul Ploiesti are cele mai mare sanse de a ajunge la RAPID. Giulesteni ar dori un raspuns ferm pana la sfarsitul acestei saptamani.
Atacantul Bogdan Mara revine in Divizia A pentru a reintra in atentia lui Iordanescu. "Ma voi intalni cu presedintele giulestenilor, dar am discutat de mai multe ori la telefon cu Dinu Gheorghe si cu Razvan. In mare stim cum sta problema, acum ne vedem pentru detalii. Evoluez atacant stanga, dreapta sau in centrul atacului. Am o relatie deosebita cu Razvan si sunt convins ca m-as adapta sistemului sau. Acesta este atuul meu. Cred ca intr-o saptamana se va rezolva transferul la RAPID", a declarat Mara.
Atacantul Robert Nita va purta astazi negocieri cu conducerea Rapidului pentru prelungirea contractului.
Dupa revenirea de la Eforie Nord s-a alaturat lotului jucatorii: Robert Nita, Djuric, Nicolae Constantin si Rauta. "Nita, spre exemplu, daca semneaza un nou contract cu RAPID, ar putea merge la munte. Pentru ceilati c?utam solutii", a explicat presedintele Dinu Gheorghe.
Golul portughezului Maniche, reusit in partida cu Olanda, i-a inspirat pe rapidisti. La antrenamentul de ieri dimineata Sabin Ilie a cautat sa suteze din lateral catre vinclul coltului opus. De cate ori mingea a intrat in plasa, atacantul rapidist s-a bucurat ca un copil: "Ia uitati-va la Maniche din Giulesti, cata clasa!".
Antrenorul echipei RAPID, Razvan Lucescu a glumit ieri cu atacantul Daniel Niculae, turnandu-i apa pe fata. E bun gestul, dar trebuia mai mult lichid, ca la ce nas mare are, pare un rechin!", s-au amuzat Perja, Nita si Grigore. "Bai, tu vezi ca ai consumat toata iarba de pe aici! O sa te cheme la Parchet la declaratii", i-a replicat Daniel lui Grigore. "Da, dar pentru acolo ii trebuie si o partenera, ca asa e la moda", spune Nita.
sursa : www.ForzaRapid.ro
dj-cata
05-07-2004, 12:22 PM
hehe..se pare ca dinamo ramane fara nici un jucator...a. cristea a ajuns la steaua....iar mara si adrian cristea pot ajunge la rapid. ar fi frumo sa vina toti ashtia la rapid si la anu sa avem un campionat tare de tot cu 4 echipe care sa se lupte la titlu...
Dinamo, ca de obicei, castiga campionatu cu smecheriile ei, iar apoi vinde totzi jucatorii ca sa ne facem de ras in Cupele Europene. La ce folos??? <_<
Pai nu prea le trebuie jucatori noi. Echipa joaca impreuna de ceva timp, sunt relati de joc , si asta e cel mai important.
Poa` sa aiba ce relatzii vor, dar, dupa parerea mea, nu o sa faca fatza in Cupele Europene. Acolo, nu exista Corpodean, care sa fluiere pentru ei!!!
Au castigat meciuri cu echipe puternice din Elvetia, asta spune ceva. Oricum discutia asta e inutila si este off topic.
RaPiDuTz
06-07-2004, 03:30 AM
lol
fivar offtopicurile :P
spre deosebire de steaua, Rapid nu va avea un program infernat... :)
good ! :D
Grigore a fost depistat pozitiv
cititi aici:
Preşedintele Comisiei Naţionale Antidoping, Ioan Drăgan, a declarat agenţiei MEDIAFAX că rezultatul analizei testului B ?n cazul jucătorului rapidist Nicolae Grigore, depistat dopat cu norandrosteron la un control efectuat pe 1 mai, este tot pozitiv.
"Astăzi s-a ?ncheiat contraexpertiza efectuată ?n cazul jucătorului Nicolae Grigore, iar rezultatul ?l confimă pe cel al primului test. Testul este pozitiv, la norandrosteron. Rezultatele testului au fost ?nm?nate at?t delegatului clubului Rapid, c?t şi reprezentantului Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF)", a spus Drăgan.
Ioan Drăgan a precizat că după ce Grigore a prezentat la LPF medicamentele pe care susţine că i le-a administrat medicul Rapidului, Marian Dumitru, acestea vor fi trimise, luni, unui laborator de specialitate din Koln, pentru a se stabili dacă au fost contaminate. "Va mai dura aproximativ o săptăm?nă, după care LPF va avea ?n faţă toate probele pentru a da un verdict ?n acest caz", a comentat preşedintele Comisiei Naţionale Antidoping.
Nicolae Grigore a fost depistat pozitiv cu norandrosteron la un control antidoping efectuat după meciul Dinamo-FC Braşov, din data de 1 mai. Comisia de Disciplină a LPF a analizat acest caz, dar a am?nat luarea unei decizii p?nă la stabilirea rezultatului probei B şi cel al analizei medicamentelor prescrise jucătorului de medicul rapidist.
N-are decat sa-l suspendeze 1 an. Daca i-a trebuit sa se dopeze... <_<
danutz_andrey
08-07-2004, 08:25 PM
Da...nu era un jucator important pt. Rapid...
RaPiDuTz
08-07-2004, 09:08 PM
da dar cine stie...poate dintr`o data devenea titular :D
Eu cred ca s-a dopat ca sa joace cat mai bine, si sa devina titular. Cine stie, poate antrenoru punea botu` :)
vali16_84
09-07-2004, 10:39 AM
loool...sunt curios cat o sa-l suspende...sau poate il iarta...e si el mic :P
danutz_andrey
09-07-2004, 12:42 PM
Pai cred ca i-a un an,parca atat e minim...
dj-cata
09-07-2004, 01:29 PM
grigore e un pusti care cred ca stia ce a luat...si cand a luat doar ca nu s-a gandit la ce va pati. giovani a sarit imediat in ajutorul lui pt a da in rapid si nu cred ca l-a interesat adevarul.
acum grigore va sta pe margine si e un bun exemplu. pt ca daca scapa grigore scapau si altii pe viitor
danutz_andrey
09-07-2004, 06:39 PM
Rapid a cumparat azi 2 jucatori armeni care joaca titulari in nationala lor...nu ma intrebati cum i cheama ca nu stiu! :P
am auzit si yo acum la stiri
cik sunt gemeni
RaPiDuTz
09-07-2004, 08:40 PM
Cei din conducerea Rapidului au realizat joi seara transferul a doi gemeni internationali armeni.
Arman si Artavazd Karamyan. Acestia au semnat un contract pe o perioada de doi ani si jumatate cu RAPID. Arman si Artavazat au 24 de ani si o inaltime de 1,80 metri.
Arman Karayman este atacant central. Artavazd Karamyan este mijlocas de banda stanga.
Cei doi sunt titulari de drept ai nationalei Armeniei si vor intalni nationala noastra in preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2006. Ei au fost antrenati de Mihai Stoichita atat la nationala Armeniei cat si la Pyunik Erevan, formatie care a castigat campionatul si cupa in sezonul trecut. Se pare insa ca Stoichita a recomandat celor din conducerea clubului RAPID sa-i achizitioneze pe fratii gemeni Karamyan.
Presedintele Dinu Gheorghe a declarat, dupa incheierea contractelor cu cei doi frati gemeni Karamyan, ca spera in confirmarea rapida a valorii internationalilor armeni. "Sunt convins ca baietii astia vor dovedi in cel mai scurt timp faptul ca nu ne-am hazardat in achizitionarea unor fotbalisti provenind dintr-o tara cu o traditie totusi saraca in fotbal. In plus, am vrut sa ajutam si echipa nationala, pentru ca selectionerul isi va da seama pe viu de stilul armenilor, de ceea ce sunt in stare doi dintre cei mai buni jucatori ai nationalei care ne va fi adversara in preliminariile Campionatului Mondial. Vreau sa-i si intaratam putin pe cei doi Karamyan, sa le dea vreo doua trei goluri cehilor si olandezilor!", a comentat, cu umor, presedintele Rapidului.
Odata cu venirea celor doi gemeni, RAPID s-ar putea desparti de Bordeanu, Stancu sau Ion Dumitru.
Arman Karamyan si Artavazd Karamyan s-au alaturat coechipierulor in cantonamentul de la Poiana Brasov si vor juca sambata de la ora 11:00 impotriva echipei FC Brasov.
Sursa: WWW.FORZARAPID.RO
danutz_andrey
09-07-2004, 08:42 PM
Sper sa faca cate ceva...desi nu prea cred ca au valoare!
RaPiDuTz
09-07-2004, 08:52 PM
eheh...o sa vedeti voi cate goluri o sa le dea olandezilor :D
yahoo
09-07-2004, 09:15 PM
Astai buna: ARMENIA 1-0 OLANDA
MaPaX
09-07-2004, 10:52 PM
RAPID ? Rasnov : 6-2 (pentru giulesteni au marcat Daniel Niculae-2 goluri, Burdujan, Stancu, S. Ilie si Maldarasanu)
Antrenorul giulestean Razvan Lucescu a trimis pe teren in prima repriza urmatorul unsprezece: Dolha - Constantin, Maftei, Perja - Stancu, Ziyati, Godfroid, Dumitru - Negru - Niculae, Burdujan.
In repriza secunda: Curca - Constantin, Maftei, Perja - Badoi, Maldarasanu, Godfroid, Stancu - Ilyes - Burdujan, S. Ilie. Au mai intrat Lipa, Neagu.
Valeriu Bordeanu s-a accidentat miercuri seara la antrenamentul sustinut de rapidisti. El s-a ciocnit cu portarul Dolha. Bordeanu trebuie sa faca repaus cateva zile.
Deocamdata transferul atacantului Robert Nita este in impas, se pare ca nu s-a inteles cu cei de la Tavria si s-ar putea ca el sa semneze prelungirea contractului cu RAPID, deoarece Lucescu jr. isi doreste mai multi atacanti decati are acum in lot.
www.forzarapid.ro (http://www.forzarapid.ro)
danutz_andrey
10-07-2004, 06:53 PM
Un meci usor....nu ma mir ca l-au castigat cu 6-2.......
RaPiDuTz
10-07-2004, 07:16 PM
azi : Rapid - Brasov 1-0
cu 8 cartonase galbene si unul rosu (S. Ilie) :o
asta vrea sa bata recordu la cele mai multe cartonase rosii in cariera :D
danutz_andrey
10-07-2004, 09:49 PM
Nu stiu ce-l apuca pe Ilie asta.....are prea multe iesiri nervoase...ar face mai bine sa joace fotbal dacet sa-si loveasca adversarii!
RaPiDuTz
10-07-2004, 09:50 PM
dap, e nesimtit :)
oricum imi place de el ca jucator chiar daca are aceste iesiri nervoase...
ps: postul 30.000 al forumului :D
[edit mns]
da mah, mesajul 30000 al forumului, naspa, a fost o competitie incorecta, ca l-ai pus la abureala :P HUA
OFICIAL: Mesajul 30000 al forumului
Ilie ar cam trebui sa-si revizuiasca comportamentul, deoarece, sunt convins ca Razvan Lucescu va lua masuri, mai ales ca Rapidul nu sta intr-un jucator...
RaPiDuTz
17-07-2004, 08:43 PM
Yverdon-Sport - Rapid Bucureşti 0-2
Rapidul a ?nceput meciul ?n formaţia Dolha - M. Constantin, Maftei, Perjă - I. Stancu, Măldărăşanu, Grigore, Artiom Karamian - Bădoi, Ilyeş - Burdujan. Prima ocazie a meciului a aparţinut elveţienilor, ?nsă Dolha a fost la post şi a apărat. Rapidul a avut şi el o bună ocazie prin Ilyeş, care a reluat cu capul pe l?ngă poartă centrarea lui Karamian.
Karamian şi Burdujan au combinat frumos ?n minutul 17, ultimul a centrat ?n careu, unde Bădoi a fost faultat, dar arbitrul a acordat legea avantajului, iar Ionuţ Stancu a venit ?n viteză şi l-a executat pe portarul elveţian. 1-0 pentru giuleşteni!
?n minutul 28 elveţienii au avut o bună şansă de egalare, dar ca şi mai devreme, Dolha a reuşit să respingă ?n corner.
?n ultima parte a primei reprize, nici una dintre formaţii nu şi-a creat o ocazie periculoasă, cu excepţia unui şut al lui Grigore din minutul 42, de la 20 metri, ce a trecut pe l?ngă poartă. Scorul de la pauză a fost Yverdon - Rapid 0-1.
?n repriza secundă, Rapid a ?nceput ?n formula Dolha - M. Constantin, Maftei, Perjă - I. Stancu, Măldărăşanu, V. Negru, I. Dumitru - Ilyeş - S. Ilie, D. Niculae.
?n cadrul reprizei secunde, meciul a fost mai tern, ?nsă elveţienii au avut două ocazii bune, prima apărată de Dolha, iar a doua de către Curcă (intrat ?n minutul 61).
Jocul este echilibrat, cu ocazii la ambele porţi, fără ca una dintre echipe să se remarce ?n mod deosebit ?n faţa celor 300 de spectatori.
Răzvan Lucescu a mai efectuat 2 modificări : ?n minutul 75 l-a introdus pe Arman Karamian ?n locul lui Ilyeş, iar un minut mai t?rziu Neagu l-a ?nlocuit pe M. Costantin.
Sabin Ilie a ?nchis tabela ?n minutul 88 cu un şut puternic de la marginea careului mare, 2-0 fiind scorul final.
MaPaX
18-07-2004, 12:41 AM
E bine ca am castigat si noi :P
Ma mir ca a inscris Ilie...nu contest ca nu ar fi jucator de valoare...da are probleme de comportament....se bate cu toti :D
Am batut pe steaua fratilor!
Sa inceapa era Lucescu!
Cand am luat ultimul titlu Razvan Lucescu era vice acum e antrenor, sper sa ne faca o bucurie!
BUN RAU :D Caramian ala, daca mai era si Zyiati la mijloc super echipa ce aveam.
Dupa multi ani, apararea chiar a fost excelenta, mi-a placut cum s-au aparat.
BV Razvanee
RaPiDuTz
09-08-2004, 03:28 PM
oleeee oleeeeeeeee multimim Rapiduleeeeee !
sa vazut ca amicalele pierdute nu au contat si contra stelei am jucat bine :P
forza Artiom ! :D
MaPaX
09-08-2004, 04:57 PM
RAPID echipa europeana, steaua echipa din Romania - Andrei Vochin de la Gazeta Sporturilor&Antena 1
dj-cata
09-08-2004, 07:57 PM
echipa a fost prost conceputa de walter...dar oricum .... rapid a jucat frumos si merita felicitarile tuturor
danutz_andrey
09-08-2004, 07:59 PM
A jucat bine si in 11 si in 10 oameni.M-a impresionat Karamyan,nu credeam ca stie atata fotbal,dar oricum dupa un meci nu-ti potzi face o parere despre un jucator...
Scouville
10-08-2004, 05:43 AM
woaw nu tine-ti evidenta si la numar par/impar de posturi pe zi si eventual topicuri deschise ? :offtopic:
Sunt curios cum jaoca frasu lu' karamyan ala daca e cel putin la fel de bun cred eu ca rapidu' a refacut mijlocu de acu 2 ani cand a luat titlu' atata doar ca sa vedem cu accidentarile ...
in prima etapa a jucat karamiyn? :unsure:
Time2Chill
10-08-2004, 10:45 AM
Acum k a batut rapidu pe Steaua ati inceput si voi sa mai postati aici?? :D :lol: :lol:
Aproape o luna n-a postat nimeni nimik si acu v-ati trezit la viatza :P
Sa inteleg k acu nu mai postati pana la meciu cu dinamo....................... nimik despre echipa voastra favorita????????????????????????????? :P :P :P :P
RaPiDuTz
10-08-2004, 02:39 PM
???
mha ce pola mea te intereseaza pe tine unde se posteaza si unde nu pana la urma ?
echipa nu este intr`o cupa europeana anul asta si nu erau foarte multe de discutat...
7 victorii consecutive in meciurile oficiale...atat...shhhht !
dj-cata
11-08-2004, 12:26 AM
lasa R ca la cluj nu bateti :) ... si inca ceva...sa va puneti cablu....europa e departe :)
MaPaX
18-08-2004, 05:56 PM
ALIUTA LA RAPID - Cititi in exclusivitate pe www.forzarapid.ro (http://www.forzarapid.ro) (ce au declarat cei din familia lui Aliuta despre acest transfer-asta avem noi in plus fata de alte ziare...)
danutz_andrey
18-08-2004, 06:05 PM
Transferul care mie mi se parea imposibil iata ca s-a efectuat.Acum pot zice ca Rapid are sanse mari la titlu,aveau mare nevoie de un conducator de joc.
Time2Chill
18-08-2004, 09:37 PM
CA sa fie Haliuta titular pe cine ar trebui sa scoata Lucescu jr????
RaPiDuTz
19-08-2004, 04:09 AM
pai el e ofensiv nu ? atunci ar trebui in locu lu Badoi, cred...
in cazul in care nu e ofensiv probabil il va inlocui pe Maldarasanu... ;)
MaPaX
19-08-2004, 10:03 AM
Originally posted by Time2Chill@Aug 18 2004, 09:37 PM
CA sa fie Haliuta titular pe cine ar trebui sa scoata Lucescu jr????
Pe Maldarasanu!
Si nu mai incercati acum sa ziceti vai ce jucatori prost bine ca a plecat de la steaua pt ca stiu eu ca multi stelisti isi fani inraiti a lu Aliuta si i-ati facut si banere la toate meciurile nu incercati sa va incurajati cu astfel de afirmatii!
dj-cata
20-08-2004, 01:25 AM
mapax asa e....multa lume l-a iubit in ghencea...si mie mi-a placut foarte mult de el..dar acum gata...m-a dezamagit prin atitudinea lui. sunt curios cum o sa reactioneze suporterii la meciul direct
Deh asa sunt stelistii, cand unu' joaca la ei e cel mai bun, cand pleaca e o panarama.
RaPiDuTz
20-08-2004, 05:59 AM
a zis bine Aliuta ca -virgula- cazul lui seamana cu cel a lu Danciulescu...ar fi bine :hump:
Time2Chill
30-08-2004, 11:04 AM
Asta-i in gsp :mishto:
RaPiDuTz
30-08-2004, 01:23 PM
:D lol
oricum nu sunt doar ei vinovati ca am pierdut meciul asta...
PuNkeRbOy
30-08-2004, 04:31 PM
am pierdut pentru ca jucatorii au jucat prea prost in ultimele minute, ratand o multime de ocazii, si dand niste pase... super proaste..
Forza RAPID! Torcida GRANATA
stefan
01-09-2004, 09:51 AM
Pentru ca aici se posteaza in general mesaje care apar si in topicul "Divizia A 2004-2005" acest topic va fi inchis. Acest forum nu este un ziar sau o emisiune TV de stiri, asa anu mai postati stiri copiate zin diare, o noua metoda "legala" ziceti voi pentru a face posturi mai multe.
Redeschis ca urmare a restructurarii forumului
nigga_thebest
21-06-2006, 07:42 PM
Moldovan a anuntat ca is sanse foarte mici sa ramana la rapid si ca are oferte din elvetia , belgiasi elvetia care pentru el reprezinta ceea ce vrea :) .Daca ar veni Ganea in locul lui cred ca Rapidul nu are pierde nimic.
sisu_stelistul
21-06-2006, 08:24 PM
nu o sa vina ganea, stai linistit, poate la steaua daca-l vrea olaroiu.
nigga_thebest
22-06-2006, 05:37 PM
de ce sa nu vina draga sisule? cred ca la Steaua sunt cele mai mici sanse sa vina . Mai degraba ar veni la Dinamo pentru ca se intelege foarte bine cu Rednic sau mai degraba ar veni la Rapid pentru ca se cunoaste trecutul sau rapidist :P
Razvan a declarat: "Nu-i o conferinta de presa organizata de Rapid. N-a fost usor pentru mine, am avut de ales intre doua propuneri. Consider ca e corect sa spun acum ceea ce s-a intimplat in aceasta saptamina. Vom incerca toti sa pornim de la zero". "Domnul Iancu este un om extraordinar, dar am ales Rapidul datorita jucatorilor , pentru tot ce-au facut ei. Imi cer scuze fata de domnul Iancu!". "Am ramas pentru grup. A contat mai mult forta si farmecul grupului la Rapid decit oferta de la domnul Iancu."
Jokes
23-06-2006, 05:41 PM
In sfarsit o veste buna,bravo Razvane la rapid iti sta bine :mishto:
pikciu
23-06-2006, 05:57 PM
si eu ma bucur :) desi nu-s rapidist, a facut alegerea cea mai buna :mishto:
sisu_stelistul
23-06-2006, 06:08 PM
La POLI si-ar fi stricat cariera, cred ca lucescu sr. a avut o mare contributie la alegerea fiului.
gianni
23-06-2006, 06:18 PM
A ales cu inima! Imi pare bine ca a ramas la Rapid, asa ca vom avea din nou rivali puternici; de data aceasta, intra in calcul si Dinamo! Cred ca Rednic o sa faca treaba buna!
Cred ca-i suparat foarte Iancu!
nigga_thebest
23-06-2006, 06:20 PM
si iata ca acea speranta a mea ,o speranta foarte mica, a devenit realitate .Sunt foarte fericit ba chiar mai mult Moldovan are sanse mari sa ramana si el >:)
gianni
23-06-2006, 06:23 PM
Inseamna ca vom avea o Super Cupa a Romaniei destul de disputata! Trebuie sa ne luam revansa! Acum ca ramas si Radoi la noi va promitem ca o sa luam SuperCupa!
:D
Jokes
23-06-2006, 06:50 PM
Mai usor ca mai este pana pe 22 iulie,se pot intampla multe pana atunci
yahoo
23-06-2006, 06:50 PM
Disputata? lol! Cu 4 oameni afara, fara Nico, si alti jucatori importanti. Oricum ma doare undeva de supercupa, un trofeu de 2 lei!
sisu_stelistul
23-06-2006, 06:54 PM
nici nu se stie daca participati, ca nu vroiau soporteri sa va lase sa participati, e destul de importanta, cine castiga, poate fi desemnata favorita la titlu, anu trtecut a castigat dinamo si daca nu pleca andone in iarna ar fi castigat titlul.
gianni
23-06-2006, 06:56 PM
Suntem datori cu o victorie! Trebuie sa ne luam revansa! Chiar si fara Niculaie, Rapidul are o echipa buna! Acum il aveti pe Sapunaru, pe Griffiths! Hai, ca aveti echipa! Si mai aveti timp de transferuri! Vad ca a inceput Copos sa-si deschida punga! Si asta este de bine!
nigga_thebest
28-06-2006, 05:52 PM
Ce ziceti de Balba ? are loc la Rapid . Il stiu de cand a revenit Iasul in A si a jucat cu Rapidul primul meci el marcand golul iesenilor,Dar de atunci nu am mai auzit prea multe despre el
sisu_stelistul
28-06-2006, 06:54 PM
Chiar il transfera Rapid, ce veste buna!!!
Jokes
02-07-2006, 06:36 PM
1-2 cu OSC Lille
Rapid a pierdut tn ultimele minute partida amicala sustinuta, stmbata seara, cu formatia
franceza OSC Lille, scor 1-2.
pikciu
02-07-2006, 06:40 PM
am inteles ca s-a accidentat rau Rada. dupa ce ca d-abia mai strang jucatori sa faca un meci :P se mai si accidenteaza. pacat.
Jokes
02-07-2006, 06:48 PM
Cred ca pana pe 22 Iulie cand o sa fie SuperCupa Rapidul o sa joace in 3-4 oameni iar Rada este o pierdere destul de importanta
Sper sa se puna la punct psihic stelistii ca la ce rivalitate e intre cele 2 acum, iar iese cu pumni si vorbe grele.
sisu_stelistul
04-07-2006, 06:42 PM
Si la suporteri trebuie sa ne gandim, sigur iese cu o bataie.
Jokes
12-07-2006, 12:53 PM
Altex devine sponsor principal al Rapidului
[11.07.2006]
Māine, de la ora 13:00, hotelul Crowne Plaza va găzdui conferinţa de presă ocazionată de prezentarea noului sponsor principal al echipei de fotbal, sigla Altex urmānd să fie inscripţionate pe faţa tricourilor alb-vişinii ale elevilor lui Răzvan Lucescu. Cu acest prilej, vor fi aflate mai multe detalii despre evenimentul respectiv, printre subiecte aflāndu-se, bineīnţeles, şi startul Rapidului īn noul sezon.
Chiar n-am inteles de ce au renuntat la Lukoil,o fi mai tare Altex?! :blink:
Ratonu
12-07-2006, 12:57 PM
Nu conteaza care suna/arata mai bine, conteaza care da mai multi bani. :P
Jokes
12-07-2006, 12:57 PM
Pei la asta ma refeream si eu,nu credeam ca Altex sunt mai tari
sisu_stelistul
12-07-2006, 01:09 PM
Probabil ca de la altex au venit bani pt. transferuri vara asta si din transferul lui daniel niculae.
JohnnyUSA
12-07-2006, 03:13 PM
stiti ceva va ramane Rapidul cu echipamente modelul de anul trecut? Nu am vazut nici un anunt, de aceea intreb.
sisu_stelistul
12-07-2006, 03:19 PM
Pai probabil va fi la fel, nici eu nu am citit nimic despre asta, dar probabil ca va aparea Altex in loc de lukoil.
E un pic cam offtopic, dar am zis sa nu fac posturi aiurea, in meciurile amicale Dinamo a jucat cu un echipament Nike fara sponsor, asa vor fi tricourile?
JohnnyUSA
12-07-2006, 03:21 PM
Nu, pe tricourile de joc vor apare si sponsori.
Ratonu
12-07-2006, 03:31 PM
Probabil ca echipamentele Rapidului vor ramane aceleasi. La noi nu prea am vazut echipe care sa primeasca echipamente noi mai des de o data la doi ani.
La Dinamo, bineinteles ca echipamentele vor fi pline de sponsori si cred ca nici modelul pe care l-au folosit in meciurile de pregatire nu va ramane (ar fi destul de jenant).
Arata in Prosport o imagine cu echipamentul Rapidului: va fi acelasi model, doar ca in loc de Lukoil va apare emblema Altex-ului, care, dupa parerea mea nu se potriveste cu visiniul sau albul tricoului, avand in vedere ca emblema Altex este galbena!
Jokes
12-07-2006, 03:39 PM
De obicei Rapidul le schimba din prima etapa de campionat si parca nici anul trecut nu le-au prezentat.
Ratonu
16-07-2006, 12:18 AM
Griffiths se adauga pe o lista destul de lunga cu fotbalisti de care conducerea Rapidului si-a batut joc in ultimii ani. Oare cand vor disparea vechile obiceiuri din fotbalul romanesc?
Sper ca Marcel Popescu si Rapid sa nu ajunga la un compromis si ori transferul sa se definitiveze cum ar fi normal, ori sa se faca o sesizare la UEFA.
sisu_stelistul
16-07-2006, 10:55 AM
Mie imi pare rau de griffits ca e un jucator bun, dar Rapidul are obiceiulasta, cum ziceai si tu, Mara, A. Iordache etc.
”Cazul Griffiths” rezolvat !
Jucătorul australian Ryan Griffiths a rămas la Rapid !!!
Cele două cluburi, Rapid şi FC Naţional, s-au īnţeles īn privinţa lui Griffiths, atacantul urmānd să plece īn această seară, la ora 20.00, īn Franţa, pentru a se alătura lotului.
Īn acest moment jucătorul australian se află la Crowne Plaza, unde discută cu George Copos şi cu Dinu Gheorghe ultimele probleme legate de contractul său.
In sfarsit! :mishto:
gianni
17-07-2006, 05:42 PM
Ca intotdeauna, Copos, nu se dezminte si reuseste sa faca "spectacol" gratuit! Probabil ca l-a speriat Razvan Lucescu, de aceea s-a hotarat sa parafeze intelegerea! Bineinteles, a scazut si pretul de achizitionare a jucatorului! :P
Coproprietate pentru Griffiths
La sfārşitul discuţiilor cu George Copos, Presedintele Consiliului de Administratie al FC National, Constantin Iacov a declarat:
”Ambele cluburi au ieşit īn avantaj īn urma renegocierii acestui transfer. Am obţinut de la domnul Copos peste 1 milion de euro plus dreptul de coproprietate asupra jucătorului.
Aş vrea să subliniez faptul că acest transfer s-a īncheiat numai datorită domnului Copos care s-a implicat foarte mult. Foarte multă lume l-a criticat , dar el a fost cheia finalizării acestui transfer.”
Nu prea imi vine sa cred ca s-a implicat asa mult zgarcitu` :D
gianni
17-07-2006, 06:52 PM
Extraordinar! Acum sa vedem cum se va integra Griffiths la Rapid, pentru ca, daca nu evolueaza cum trebuie, atunci o sa vedeti ca d-nul Copos nu s-a implicat , totusi, atat de mult in acest transfer! :lol:
Ce idiot e Copos asta, a dat in jur de 1.200.000 euro si nici macar nu e al rapidului 100%, e in copropietate, 50% rapid, 50% national.
Jokes
17-07-2006, 08:04 PM
Doar stiti cat de zgarcit este Copos,ar face orice ca sa mai economiseasca
sisu_stelistul
18-07-2006, 12:33 PM
CUm am zis si mai demult cand am vazut sumele care se invart intre Rapid si FC National, e ceva necurat.
nigga_thebest
19-07-2006, 11:10 AM
HeHe, se pare ca Zicu ar fi semnat cu Rapid >:) un jucator foarte talentat cu multe fite .Daca era cineva care sa il poata salva de la declinul total acesta era Lucescu ... Sper ca se va acomoda repede ;) si Nati Meir se pare ca vrea sa il aduca pe Yaniv Katan la rapid ...un jucator foarte bun ...un titular de drept in echipa nationala....tocmai revenit de la west ham ;)
Jokes
19-07-2006, 11:20 AM
Zicu a semnat cu Rapid !!!
2006-07-19 10:35:00
Giulestenii au dat lovitura pe piata transferurilor. Aseara tirziu, ei au primit de la Internazionale Milano confirmarea ca italienii sint de acord sa-l cedeze pe Ianis Zicu la Rapid.
Intelegerea este pe un an, cu drept de cumparare definitiva in vara viitoare. In ultimul sezon si jumatate, Zicu fusese imprumutat de Inter la Dinamo.
"Ciinii" au vrut si ei sa-l pastreze in lot pe fotbalistul in virsta de 24 de ani, dar Ioan Becali a negociat in secret cu Rapid, preferind sa-l directioneze pe Zicu spre Giulesti.
( Remus Răureanu )
Sa speram ca-i adevarat!
gianni
19-07-2006, 11:50 AM
Eu n-am vazut pe nicaieri vreo confirmare oficiala, dar, datorita modului in care a fost dat afara de la Dinamo, il cred pe Giovanni capabil sa faca un astfel de gest!
Sper ca Lucescu va reusi sa-l puna la punct pe Zicu, fiindca, daca i-ar fi fost exploatat talentul ar fi fost ceva de capul lui!
Ah, ce bine ar fi sa vina, sunt sigur ca Razvan va sti sa il exploateze, iar Zicu este un jucator foarte bun, pacat ca e cam ratangiu :D
gianni
19-07-2006, 12:13 PM
Da, dar ii place si viata de noapte! :lol: Si cred, ca acesta este un lucru care trebuie lamurit definitiv, astfel incat Zicu sa poata juca mai bine! :rolleyes:
pikciu
19-07-2006, 01:01 PM
hm, ce chestie. Rapid s-a razbunat intr-un fel ca Dinamo l-a luat pe Bratu, si s-au bagat si ei la luat caini. :)
Ratonu
19-07-2006, 01:09 PM
Nu-l vad facand mare lucru nici la Rapid. E un jucator supraevaluat de multi, chiar si de el insusi. As spune ca e aproape un jucator de curtea scolii, la felul cum dribleaza, paseaza, suteaza si... rateaza. Sigur, apreciez cand cineva vrea sa faca spectacol, dar, cand incerci acelasi dribling de 15 ori intr-un meci si iti iese de 2 ori, esti deja enervant.
sisu_stelistul
19-07-2006, 01:18 PM
Eu zic ca Zicu are talent , dar nu il foloseste.
Jokes
19-07-2006, 01:20 PM
sisu are drepatate,are talent dar din cauza laudelor nu-l mai poate folosi si dezvolta,cum este vorba aceea veche,Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si-n sac
pikciu
19-07-2006, 05:17 PM
Jucătorul refuzat de Rapid a fost prezentat la Chelsea
Dupa ce germanul Michael Ballack, ucraineanul Andrei Sevcenko si ivoriano - olandezul Salamon Kalou au fost transferati la echipa londoneza, Chelsea a mai adus in aceasta vara un pusti de 19 ani, Jon Obi Mikel, relateaza Amos News. Acum doi ani, s-a aflat in probe chiar la Rapid Bucuresti, fiind jucator in selectionata Under-17 a Nigeriei.
Oficialii din Giulesti l-au refuzat atunci pe motiv ca nu face fata pe terenurile proaste si la frigul din Romania. Dupa ce a fost refuzat in Giulesti, Mikel a jucat un an si ceva la echipa Lyn Oslo. Vara norvegiana i-a priit pustiului intrucat a ajuns sa se lupte pe serviciile sale Manchester United si Chelsea Londra.
Jon Obi Mikel a facut senzatie la Mondialul de juniori din 2003 si la cel de tineret din 2005, cand selectioanata Nigeriei a pierdut in finala, in fata Argentinei. La nationala de seniori a Nigeriei a fost selectionat de cinci ori, marcand un gol.
Din istoria tumultoasă a tānărului jucător, considerat cel puţin la fel de talentat ca minunea americană Freddy Adu, se remarcă şi modul īn care şi-a primit porecla de Mikel. La Mondialul de juniori comentatorii tv aveau probleme īn a pronunţa numele "Michael" şi se refereau tot timpul la jucător cu diminutivul "Mikel". Fotbalistului i s-a părut că sună special Mikel şi a hotărāt să-şi păstreze acest nume.
asta e, daca n-au fost inspirati...
Jokes
19-07-2006, 05:51 PM
Da tipic romanesc. . .
Totusi transferul lui Ianis Zicu mi se pare cam fortat,din ce scrie pe ProSport eu cred ca el nu dorea ci doar conjunctura a facut ca el sa ajunga la Rapid,adica interventia lui Mircea Lucescu
sisu_stelistul
19-07-2006, 06:01 PM
Da a fost interventia lui Lucescu pe langa patronul lui Inter, pacat ca a ajuns la Rapid daca el vroia la Dinamo, o sa aiba de pierdut si jucatorul si Rapidul.
Ratonu
19-07-2006, 06:36 PM
Da, bun Mikel, l-am vazut si la Cupa Africii de anul asta. E un jucator cu potential foarte ridicat. Nu stiu, totusi, daca Stamford Bridge e cea mai buna alegere pentru el in momentul asta. E inca tanar, putea sa joace o vreme, sa zicem, la o echipa franceza de Cupa UEFA. Nu stiu cat va reusi sa o faca la Chelsea. Oricum, insa, e mai bine asa decat ce a facut Adu (ghanez la origine, dar care va juca pentru nationala Statelor Unite), care a refuzat o oferta colosala de la Inter si a ramas in State.
Ei, asta este, se pare ca in Romania nu exista oameni care sa "vada" fotbalistii.
pikciu
24-07-2006, 08:33 PM
Continuă telenovela transferului australianului Griffiths de la FC Naţional la Rapid. Deşi se īnţeleseseră pentru o sumă de transfer de 1,5 milioane de euro pentru atacant, giuleştenii īncearcă acum să scadă din preţ. "E o nebunie specifică fotbalului din Romānia ce se īntīmplă. La Ligă, contractul lui Griffiths este īnregistrat şi el este jucătorul Rapidului. Suma care apare īn contract este de 1 milion o sută şi ceva de mii de euro fără TVA. Poate are FC Naţional o hīrtie semnată, prin care Rapidul trebuie să plătească impozitul la stat", a declarat secretarul general al LPF, Valentin Alexandru. Se pare că Rapidul īncearcă să nu-i mai plătească Naţionalului diferenţa de bani pīnă la 1,5 milioane, sumă ce reprezintă TVA-ul ce trebuia plătit din transfer, aproximativ 300.000 de euro.
Iacov: "Rapid va plăti!"
Preşedintele lui FC Naţional, Constantin Iacov, era liniştit. "Din punctul de vedere al Naţionalului, Griffiths este jucătorul Rapidului. M-am īntīlnit cu domnul Copos, dar nu am discutat despre o scădere a preţului. Sīnt mulţi bani īn joc, şi sīntem īnţelegători cu Rapidul. Ei au fost un partener de discuţii foarte serios. Mai aşteptăm banii pīnă marţi, miercuri sau săptămīna viitoare, pentru că sīnt sigur că Rapid nu-şi permite să nu-i plătească. Şi banii pe Săpunaru au venit cu īntīrziere, dar i-am īncasat", a spus Iacov. Impresarul jucătorului, Marcel Popescu, a recunoscut că a acceptat situaţia īn care se află fotbalistul doar pentru Răzvan Lucescu. "Nu e normal ca echipa să fie īn Franţa şi jucătorul să se antreneze singur prin porumb. Există o comunicare bună īntre Ryan şi Răzvan, de aceea jucătorul mai aşteaptă. Dacă Rapidul nu are nevoie de el şi va rezilia contractul, Griffiths va fi jucător liber", a precizat Popescu.
copos asta e un fenomen... :rolleyes:
EDIT: imi cer scuze, informatia asta am gasit-o pe gsp, am citit-o, am postat-o, dar apoi mi-am dat seama ca este de saptamana trecuta, astia de la "carpeta sporturilor" au pus pe prima pagina numai stiri vechi. :blink:
Jokes
24-07-2006, 08:38 PM
Mai degraba un fenomen zgarcit,este clar ca rapid sufer din cauza actionarilor.
EDIT:nu te scuza ca sigur tot n-au ajuns banii,toti :lol:
Ratonu
24-07-2006, 09:35 PM
Pai acum, din cate am inteles, s-a ajuns la un acord, sa fie platiti numai 700.000 euro sau cam asa. Niste magari, oricum.
sisu_stelistul
24-07-2006, 11:16 PM
Transferuriole ar trebui negociate la inceput si apoi cand jucatorul se trasnfera sa nu mai fie probleme, nu sa dea in presa un trasnfer cu 5 ani inainte.
Danzielman
29-07-2006, 06:11 AM
Da, presa anunta tot felul de zvonuri care sunt generalizate si unele nici macar nu sunt confirmate cand semneaza cu adevarat (asta e un caz destul de des)
Jokes
29-07-2006, 12:01 PM
Acum mai nou s-ar putea sa vina Cruceru,Mazilu,sa vedem daca-i adevarat.
pikciu
29-07-2006, 06:46 PM
Cruceru e la FC Arges, nu are cum sa vina la Rapid :P
Jokes
03-08-2006, 05:41 PM
Viorel Moldovan a revenit asupra deciziei de a se retrage!
[03.08.2006]
Viorel Moldovan se īntoarce la pregatirile Rapidului! Dupa ce anuntase, la finele campionatului trecut, ca este decis sa se retraga din fotbalul romānesc si sa īncerce sa mai joace un timp īn strainatate, valorosul atacant al Rapidului a fost pāna la urma convins de insistentele lui Razvan Lucescu, ale conducerii clubului si ale suporterilor si a fost de acord sa joace din nou pentru Rapid. «Eu sunt sigur ca Viorel nu va mai juca doar un an, cāt mai avea din vechiul contract cu noi, ci chiar mai mult! Ramāne acum ca Razvan sa decida cand Viorel va recupera timpul pierdut si va fi apt sa intre din nou īn teren, īn jocurile oficiale», a declarat presedintele Dinu Gheorghe, care a specificat si faptul ca Moldovan urmeaza sa fie inclus si pe lista UEFA, īn vederea participarii la jocurile din cupele europene.
sisu_stelistul
03-08-2006, 06:08 PM
Probabil ca avea contract si a fost fortat sa ramana deoarece acum cateva saptamanii avea o pozitie total diferita si imi vine greu sa cred ca nu si-a gasit echipa.
nigga_thebest
03-08-2006, 06:13 PM
da tu gandesti astfel pentru ca nu sti ce inseamna sa tii cu adevarat la o echipa ... esti unul dintre suporterii care tin cu steaua pentru ca numele acesteia a fost ma mediatizat :-)
JohnnyUSA
03-08-2006, 06:18 PM
:-) vrei sa spui ca dintr-o data Viorel Moldovan este indragostit subit de Rapid .. sa fim seriosi.. este vorba de bani.. probabil ii dadea cu virgula la cheltuieli.
nigga_thebest
03-08-2006, 06:37 PM
eu sunt convins ca Vio s-a integrat foarte bine in lot si nu cred ca e vorba de bani.... defapt e acelasi contract pentru care a jucat si pana acum :)
Jokes
03-08-2006, 06:39 PM
Vio Moldovan Chiar de gheaţă să fi fost, nu aveam cum să nu mă īntorc!
2006-08-03 16:42:00
Răzvan Lucescu poate răsufla uşurat, suporterii pot visa la un parcurs cāt mai bun īn UEFA, dar şi īn campionat: Viorel Moldovan rămāne la Rapid !
Vio, ce te-a convins să rămāi la Rapid ?
Am fost īntr-o vacanţă prelungită, au fost nişte zile grele şi chiar am evitat să mă uit la televizor, pentru că toată lumea declara că mă aşteaptă la Rapid. Răzvan m-a sunat tot timpul, chiar de gheaţă să fi fost şi nu aveam cum să nu cedez. Fotbalul este un drog, şi, īn plus, īmi era foarte dor şi de băieţi.
Am luat această decizie cu inima, nu mi-a fost deloc uşor dar suntem oameni şi ne răzgāndim.
Cum crezi că te vei īnţelege cu cei doi atacanţi nou-veniţi ?
La Rapid este un moment destul de greu acum, au venit atacanţi noi, care au nevoie de timp să se acomodeze, să lege nişte relaţii de joc. Am hotărāt să rămān aici şi să iau toată presiunea asupra mea, să īi ajut să se integreze şi să muncim īmpreună. Sper ca īntr-un an de zile să apară un īnlocuitor pentru mine, care să continue munca īncepută de noi.
Īn cāt timp vei reveni pe teren ?
De azi īncep antrenamentele şi sper ca īntr-o lună să fiu apt de joc. Important este că am rămas să lupt alături de Răzvan şi de băieţi, să fiu lāngă ei şi să īi ajut cāt de mult pot.
A zis clar ca se simte bine la Rapid,nu are rost sa mai plece prin alte campionate pentru cat mai joaca el,un an cel mult doi.
sisu_stelistul
03-08-2006, 09:24 PM
Acuma zice asa dar mai demult de ce zicea ca nu-i place la Rapid si declara ce a declarat despre romania. NU exista om care sa se schimbe asa rapid.
Time2Chill
03-08-2006, 10:05 PM
Eu chiar sunt curios cate meciuri va rezista 90 de minute, pana se termina turu? El nu facea fata cand era pregatit fizic, datorita varstei, dar acu? Oricum daca fotbalul romanesc este de nimic, si el face parte din el, asta ce fel de om il face? Eu cred ca s-ar putea sa fie unul din fotbalistii care isi vor termina cariera foarte urat, cu niste prestatii dezastruase (dar asta ramane de vazut), la fel cum au patit si alti mari jucatori care nu au stiut cand este momentul sa se retraga, vedeti-l pe Stelea, el e un monument viu...
Omul de afaceri Nati Meir, a declarat ziarului "Ziarul" ca l-a achizitionat de la finantatorul Sportului pe Ionut Mazilu, pentru a-l imprumuta la Rapid.
"Am promis ca-l voi aduce pe golgheterul Mazilu la Rapid si ma tin de cuvant. Voi primi actiuni in schimbul aducerii jucatorului, asa cum m-am inteles cu domnul Copos. De fapt, actiunile vor fi pe numele baiatului meu. Acum mai asteptam doar semnarea actelor, verbal intelegerea cu domnul Siman fiind facuta. Cel tarziu maine (astazi, n.n.) Mazilu va fi al Rapidului" a declarat Nati Meir.
Nati Meir a mentionat si suma platita pentru atacantul "studentilor":
"Avocatul meu s-a deplasat deja pe litoral pentru a se intalni cu domnul Copos si pentru a pune la punct ultimele detalii. Pentru ca va fi un contract serios: jucatorul imi va apartine mie, eu il voi imprumuta Rapidului, iar daca el va pleca de la Rapid, eu voi primi bani sau actiuni in contul lui. Mazilu a costat aproximativ doua milioane de euro".
Asa mai merge. Cea mai buna veste pe ziua de azi! :mishto:
Danzielman
05-08-2006, 06:13 PM
E o veste excelenta! Daca ma gandesc mai bine acum chiar daca nu-l ia Rapid decat cu imprumut e bine ca poate are evolutii bune in UEFA si il ia o echipa mai buna din strainatate... Totusi asteptam sa se finalizeze transferul!
pikciu
05-08-2006, 10:00 PM
eu inca nu cred, cum adica eu daca as avea bani mi-as putea lua orice jucator si sa-l bag la o echipa? hmm... ziarul "Ziarul" - cata incredere imi inspira :lol:
Time2Chill
06-08-2006, 09:23 AM
Azi la stiri Siman a zis ca totul este o vrajeala a lui Nati Meir, acu sincer, voi chiar ati crezut o secunda ca ala vorbeste serios, mie mi-a zis un prieten faza asta ieri, si m-a bufnit rasul, cand am auzit cine a zis treaba asta...
Danzielman
16-08-2006, 10:54 AM
Se pare ca cei de la Rapid au ajuns la un acord in privinta lui Mazilu cu Vasile Siman! Jucatorul a semnat deja un contract urmand ca Siman si Copos sa clarifice ultimele detalii ale transferului. Contractul semnat este pe 4 ani ( daca nu ma insel ) si urmeaza sa primeasca 90000 de euro pe sezon suma tripla fata de cea pe care o castiga la Sportul!
Se pare ca Rapidul va deveni din nou o forta cu Mazilu si cu Maldaraseanu in teren! Insa trebuie tratata cu maxima seriozitate si risipa de energie partida cu FK Sarajevo pentru ca cei doi cred ca nu vor fi disponibili la ora partidei. (Mazilu fara drept de joc in UEFA iar Malda inca in recuperare)
RaPiDuTz
16-08-2006, 11:39 AM
mda, pacat ca nu a fost posibil transferul inainte de inceperea campionatului, acum o sa trebuiasca si asta sa se acomodeze, mai trec cateva etape si iar ne trezim ca treeeee sa recuperam n pcte :|
nigga_thebest
17-08-2006, 12:34 PM
odata ce va participa la antrenamentele cu Razvan Lucescu voi crede..... pentru ca noi Rapidistii am mai patit asa de multe ori... asa a fost si cu Chivu prin 98 daca imi amintesc , Sanmartean , G.Bucur cand Rapid era in proportie de 90 % detinatoarea jucatorilor si pana la urma.........
RaPiDuTz
17-08-2006, 06:14 PM
Originally posted by gsp
Mijlocaşul rapidist Romeo Stancu s-a accidentat ieri seară, la o şedinţć de pregćtire, urmānd sć stea departe de gazon nu mai puţin de şase luni, informează siteul oficial al clubului giuleştean,
Elevul lui Răzvan Lucescu a suferit o afecţiune gravă a ligamentelor şi īn zilele urmćtoare, acesta va fi operat, după care va īncepe obişnuita perioadć de refacere si recuperare.
acum chiar avem probleme cu mijlocasii, Copos ar face bine sa il ia cat mai rpd pe Mazilu si o data cu el si pe Costin Lazar pentru ca nu ii avem decat pe Negru si Grigorie acum iar Dica care s-a refacut nu cred ca va juca sambata... :(
nigga_thebest
17-08-2006, 07:19 PM
eu unul zic ca un eventual transfer al lui C.Lazar nu ar aduce Rapidului atata cat va aduce revenirea lui Maldarasanu.... sigur.. nu strica un jucator de valoare in plus dar nu stiu daca l-ar putrea inlocui pe E.Dica cat despre Malda nici nu mai vorbesc
Pai e diferenta intre Maldarasanu, Romeo Stancu si Emil Dica: Maldarasanu joaca pe dreapta, Dica joaca mai mult central iar Stancu pe stanga. Daca si Costin Lazar joaca pe stanga ar fi o solutie optima pentru inlocuirea lui Stancu
EDIT: Declaratia lui Ionut Mazilu:
Deşi a avut mai multe propuneri de la echipe din străinătate īn această vară, Ionuţ Mazilu admite că īn acest moment Rapid este cel mai aproape de a obţine serviciile sale. "Din punctul meu de vedere nu sīnt probleme legate de negocierile cu clubul din Giuleşti. Tratativele depind doar de domnul Şiman. Dacă se īnţelege cu conducerea Rapidului, voi juca pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu", a declarat ieri atacantul Sportului.
Mazilu a fost anunţat de preşedintele clubului din Regie, Vasile Şiman, că discuţiile privind trecerea sa īn Grant se vor finaliza cel mai probabil la sfīrşitul acestei săptămīni. "Poate ar fi fost mai bine dacă aş fi ştiut mai de mult care este viitoarea mea destinaţie, pentru că aşa aş fi avut timp să mă acomodez, să mă integrez īn noua echipă. Sīnt jucători īn Liga I care au disputat deja cel puţin cīte trei meciuri oficiale. O să trag tare să revin cīt mai devreme īn forma maximă!", a spus golgeterul "studenţilor".
"Īn acest moment, pot spune că sīnt aproape de un transfer la Rapid"
Ionuţ Mazilu
Jokes
17-08-2006, 08:54 PM
Ce tare,o super fana! (http://rapidisti.ro/index/FOTO__Nico_mania.html)
Danzielman
17-08-2006, 11:13 PM
Originally posted by kellerman@Aug 17 2006, 08:29 PM
Pai e diferenta intre Maldarasanu, Romeo Stancu si Emil Dica: Maldarasanu joaca pe dreapta, Dica joaca mai mult central iar Stancu pe stanga. Daca si Costin Lazar joaca pe stanga ar fi o solutie optima pentru inlocuirea lui Stancu
EDIT: Declaratia lui Ionut Mazilu:
Deşi a avut mai multe propuneri de la echipe din străinătate īn această vară, Ionuţ Mazilu admite că īn acest moment Rapid este cel mai aproape de a obţine serviciile sale. "Din punctul meu de vedere nu sīnt probleme legate de negocierile cu clubul din Giuleşti. Tratativele depind doar de domnul Şiman. Dacă se īnţelege cu conducerea Rapidului, voi juca pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu", a declarat ieri atacantul Sportului.
Mazilu a fost anunţat de preşedintele clubului din Regie, Vasile Şiman, că discuţiile privind trecerea sa īn Grant se vor finaliza cel mai probabil la sfīrşitul acestei săptămīni. "Poate ar fi fost mai bine dacă aş fi ştiut mai de mult care este viitoarea mea destinaţie, pentru că aşa aş fi avut timp să mă acomodez, să mă integrez īn noua echipă. Sīnt jucători īn Liga I care au disputat deja cel puţin cīte trei meciuri oficiale. O să trag tare să revin cīt mai devreme īn forma maximă!", a spus golgeterul "studenţilor".
"Īn acest moment, pot spune că sīnt aproape de un transfer la Rapid"
Ionuţ Mazilu
89034
Toti joaca la Rapid mijlocasi centrali!!! Badoi e pe dreapta, Karamyan pe stanga si IONUT Stancu tot pe stanga!
nigga_thebest
18-08-2006, 10:49 AM
mda... Kellerman, cred ca un rapidist ar trebui sa stie asta :>
yahoo
17-09-2006, 11:19 PM
Si uite asa suntem la 11 puncte de dinamo si la 7 de Steaua. Pe moment am pierdut contactul cu aceste 2 echipe si cred eu ca o infrangere cu dinamo ne-ar incheia sperantele la titlu. Imbucurator este jocul in crestere de la meci la meci. S-a vazut cu Steaua ca Rapidu joaca cel mai bine cu echipele mari.
Sper ca la finalul campionatului primele 2 locuri sa fie ocupate de echipele care merita ceva in Romania, Rapid si Steaua!
bullzeye
17-09-2006, 11:22 PM
Si Dinamo de ce nu merita?! Sau tie iti place sa stresezi lumea cu posturi enervante pe care doar tu le intelegi?
yahoo
17-09-2006, 11:29 PM
E cumva sectiunea dinamovistilor si eu nu stiu, sau care e problema?
De ce nu merita? Prin simplul motiv ca joaca acest fotbal pragmatic, bazat foarte mult pe sansa si pe precizia oamenilor din atac. Asta e un fotbal gen Chelsea, spectacol nexam, goluri putin dar puncte multe. Eu nu sunt adeptul acestui stil de joc. Insa fiecare cu ideeile lui.
Pe viitor te-as ruga sa te abtii de la raspunsuri ironice in aceasta sectiune, aveti si voi (sau tu) o sectiune unde poti posta cat vrei fara sa vin sa comentez.
bullzeye
17-09-2006, 11:51 PM
Nu e nevoie ca asta sa fie o sectiune a dinamovistilor ca sa vin eu sa postez. Ca sa te convingi ia trimite vestea pe la administratori sau moderatori ca am postat eu in topicul asta si sa vedem daca primesc warn.
Si eu nu vad ce legatura are pragmatismul cu meritul unei echipe de a se clasa pe primele locuri in campionat, din cate tin eu minte clasamentul se realizeaza dupa puncte nu dupa cat de spectaculos joaca o echipa. Eu nu am vrut niciodata sa ofensez ceilalti rapidisti (sau orice alti suporteri) de pe forum, dar observ ca asta nu e problema pentru tine in ceea ce priveste sustinatorii altor echipe, asa ca pentru moment iti sugerez doar sa meditezi asupra celor 11 puncte distanta dintre Rapid si Dinamo.
yahoo
17-09-2006, 11:57 PM
Fiule, eu n-am facut nici un atac direct la adresa voastra. M-am limitat pe moment la aceste aprecieri. Eu am o ura mai speciala fata de Porcea care declara numai aberatii de fiecare data.
Trebuie sa repet faptul ca nu-mi place acest de abordare a unui meci?!
Ce dracu ma, voi cautati motiv de flame in fiecare mesaj pe care-l postez? I-a mai dute la plimbare ca deja ma enervezi. Nu te-a bagat nimeni in seama.
Si DA, eu jignesc persoanele care se baga unde nu le fierbe oala asa cum faci tu. CAND AM SA FAC ACUZE DIRECTE ASUPRA ECHIPEI dinamo BUCURESTI, atunci sa vi sa comentezi!
bullzeye
18-09-2006, 12:13 AM
Asa nici eu nu ii simpatizez prea mult pe GIGI sau MEME (nici dupa Borcea nu sunt nebun dealtfel), dar nu ma vezi pe mine atacand stelistii pe forum, ba chiar recunosc ca au de departe cea mai buna echipe din campionat (asta cand joaca la capacitate maxima). Iti sugerez sa stai si sa te gandesti ca nu degeaba lumea are tendinta sa intre in flame-uri cu tine, s-ar putea sa fie din cauza posturilor tale, nu crezi :P ?
Am impresia ca ai facut acuze directe asupra lui Dinamo cand ai zis ca Rapid si Steaua sunt singurele echipe care merita ceva din Romania, asa ca nu ma bag "unde nu imi fierbe oala", deci vezi ca nici tu nu stii ce scrii. Si vezi ca nu tine chestia cu "fiule", in primul rand ca e prea "lame" si in al doilea rand ca sunt cu 10 luni mai batran ca tine ;) .
yahoo
18-09-2006, 12:39 AM
Eu de fiecare data imi sustin parerea chiar si daca asta afecteaza pe altii. N-am de gand sa-mi schimb atitudinea fata de unele echipe. Doar e rivalitate. Barcelona in viata ei nu o sa sustina ca Real e mai buna sau vice-versa.
Fiule, e parerea mea, cand zic ca Steaua si Rapid sunt singurele echipe care merita ceva. Rapidul are un sezon intreg in fata sa demonstreze ca e buna. dinamo are marele avantaj ca intalneste echipe cu care Rapid a jucat o etapa mai devreme. In plus dinamo a jucat meciurile grele acasa.
bullzeye
18-09-2006, 01:10 AM
Fiule, daca continui sa iti sustii parerea in felul asta, fara sa iti schimbi atitudinea, sa nu te mai plangi ca te ataca lumea si pornesc flame-uri cu tine, iar apoi sa te prefaci ca si cum tu ai fi o victima. Si nu ti-a cerut nimeni sa sustii pe Dinamo sau alta echipa atunci cand joaca mai bine, deci poti sa stergi toata chestia cu Real si Barcelona din post ca ai scris-o degeaba, dar abtine-te de la a mai ataca alte echipe cand e cat se poate de clar ca sunt intr-o forma mai buna.
Cand te-am intrebat de ce crezi ca Rapid merita ceva si Dinamo nu ai mai si venit si mi-ai spus ca e din cauza ca Dinamo joaca pragmatic si tu esti adeptul spectacolului, sa fim seriosi! Ce meci chiar asa spectaculos ai vazut tu facut de Rapid in ultima vreme? Iti zic eu de ce crezi asta, pentru ca esti SUBIECTIV si nimic mai mult, iar asta te orbeste sa vezi adevarul, tu nu vezi ca Dinamo defileaza in campionat in timp ce Rapid se zbate pe la mijlocul clasamentului?! Si chestia cu avantajul lui Dinamo ca joaca impotriva echipei cu care a jucat Rapid cu o etapa mai devreme e ce mai patetica scuza pe care ai putut sa o scoti, crede-ma asta nu e niciun avantaj. E exact ca atunci cand un prieten nu poate sa deschida o sticla si ti-o da tie si dupa o deschizi iti zice ca ai putut numai din cauza ca a slabit-o el mai intai :D . Cat despre chestia ca Dinamo a avut meciurile grele pe teren propriu iti dau doar un exemplu ca sa te lamuresc, Dinamo a avut meciul cu Craiova in deplasare si a castigat cu 4-0 in timp ce Rapid abia a scos cu ei un egal in Giulesti.
gianni
18-09-2006, 07:24 AM
Daca Rapidul a facut un meci bun cu Steaua, asta nu inseamna ca Rapidul este o superechipa! Imi pare rau, dar in ultima vreme Rapidul a jucat foarte slab! Sper sa-si revina, fiindca avem nevoie de concurenta in campionat!
yahoo
18-09-2006, 10:50 AM
Voi aveti marele noroc cu Rednic si cu cei 3 atacanti care se inteleg bine.
N-am sa sa abtin de la atacuri atata timp cat persoane ca tine se baga in discutii. Eu de dinamo n-am facut nici o precizare directa, ci indirecta prin faptul ca doar Steaua si Rapid au facut ceva. Ti-ai cautat-o singur venind si postand un raspuns.
JohnnyUSA
18-09-2006, 10:51 AM
ATENTIE!!! Rapid a facut un meci bun pentru ca Steaua a jucat prost.
shinoda
18-09-2006, 01:51 PM
Originally posted by JohnnyUSA@Sep 18 2006, 11:51 AM
ATENTIE!!! Rapid a facut un meci bun pentru ca Steaua a jucat prost.
92699
dar de ce nu steaua a facut un meci prost pentru ca rapid a jucat bine?? :naughty:
Jokes
18-09-2006, 01:56 PM
Rapid a fost peste steaua in meciul asta,insa din pacate nu-si pastreaza jocul pana la final,iar unele meciuri nu le iau deloc in considerare dar nu-mi explic de ce?!
Daca Rapid isi mentinea jocul din startul meciului,sunt sigur ca ar fi fost un alt rezultat.
Va reamintesc ca Steaua nu a mai batut Rapidul de 3 sezone,asa ca . . .
JohnnyUSA
18-09-2006, 02:00 PM
N-a fost nevoie Jokes :-)
gianni
20-09-2006, 07:35 AM
Chiar daca Rapidul a practicat un joc bun in meciul cu Steaua, nu inseamna ca si-a revenit! Faptul ca a jucat cu o echipa puternica i-a ambitionat! Daca Rapidul o sa evolueze in maniera jocului facut cu Steaua, atunci o sa avem o noua contracandidata la titlu, alaturi de Steaua si Dinamo!
Jokes
15-10-2006, 03:04 PM
Remember the time (http://rapidisti.ro/speciale/FOTO__PSG__RAPID.html) :D
Ratonu
15-10-2006, 03:08 PM
Imi amintesc dubla mansa. Ce rau mi-a parut atunci pentru Rapid, au jucat chiar bine, mai ales in tur, la Paris. Pacat ca, in final, au parasit competitia intr-un mod rusinos.
sisu_stelistul
15-10-2006, 03:54 PM
Meci frumos , pe atunci Rapidul era in FIFA 2002. Ce mai stiti de DOlha, daca cei de la Rapid il lasau sa joace putea sa ajunga titular la nationala? La ce echipa este acum?
Si mie mi-a parut rau atunci dar parca mai mult am regretat a 2 repriza de la Anderlech..
Eu de Dolha n-am mai auzit nimic..probabil nu joaca nicaeri acum.
shinoda
15-10-2006, 08:19 PM
Dolha joaca la Wisla Cracovia :P
Jokes
27-10-2006, 10:38 AM
Karamian vrea 300.000 de dolari pe an sau pleacă de la Rapid !
2006-10-27 10:56:00
Contractul lui Artiom Karamian cu Rapid expiră la sfārşitul turului şi armeanul nu a ajuns īncă la un acord cu conducerea clubului pentru prelungirea īnţelegerii.
"Dacă domnul Copos mă vrea, să īmi ofere atāt cāt cer. Dacă nu, voi pleca, pentru că am jucat pīnă acum pe bani puţini", a declarat Karamian pentru agenţia Newsin.
Armeanul cāştigă acum 100.000 de dolari pe an şi solicită triplarea salariului pentru a continua īn Giuleşti!
Il bat pe Copos daca nu-i mareste salariul,e unul dintre cei mai muncitori jucatori de la Rapid chiar daca se intampla sa nu joace mare lucru tot pune osul.
shinoda
27-10-2006, 11:54 AM
Este el muncitor, dar parca 300 000$ este o suma totusi mare...
Jokes
27-10-2006, 12:20 PM
Din moment ce banii astia ii primeste pe an nu cred ca este o suma mare si,daca tot vrea Copos performanta si in general in fotbalul romanesc trebuie investit,pe bani putini niciodata nu o sa facem mare lucru
gianni
27-10-2006, 03:40 PM
Cu suma aceasta se apropie de Radoi! Nu contest faptul ca este un jucator bun, dar stim cu totii ca d-nul Copos este un ZGARCIT!
Jokes
27-10-2006, 03:48 PM
Stiu ca este dar trebuie sa realizeze ca armeanul este un jucator important mai ales ca un inlocuitor nu prea exista.Am citit pe blog-ul lui Copos cateva comentarii ale unor suporteri care ii recomandau sa-l aduca pe Dacian Varga si sa renunte la Karamian
sisu_stelistul
27-10-2006, 09:18 PM
Nu se merita 300 de mii pt. Karamian, maxim 150 de mii. In campionatul romanesc asemenea salarii nu se merita, daca ar fi un jucator exceptional, da. , dar pt. Karamian, nu.
nigga_thebest
27-10-2006, 09:32 PM
in campionatu nostru nu se merita.. afirmatia asta e chiar falsa... gandeste-te numai la faptul ca odata ce un jucator pleaca afara i se tripleaza in celmai rau salariul... asta arata ca avem jucatori care sa merite atata.. dar nu avem bani sai platim... kara merita 300 dar dupa salariile de la rapid mai mult de 150 nu i se poate da... Malda are 170 ..
shinoda
28-10-2006, 09:26 AM
Copos are bani de se satura. Dar e mare zgarcit,, asta e problema lui. Daca ar da si el mai multi bani la club, cu totul cred ca ar sta situatia la Rapid.
Jokes
06-12-2006, 04:38 PM
Loti, in Grant?
2006-12-06 15:31:00
Copos i-a pus gand rau lui Lucescu Jr. Patronul giulestenilor, George Copos, a anuntat dupa meciul cu Pandurii ca "toti cei care au gresit vor plati la iarna". Vizati nu sunt doar unii jucatori, ci si antrenorul Razvan Lucescu, informează Jurnalul Naţional.
Daca in ceea ce-i priveste pe Vasilache, Burdujan si Vali Negru, lucrurile par a fi cat se poate de clare, acestia urmand a fi expulzati in cel mai scurt timp, soarta lui Razvan Lucescu se va decide dupa meciul PSG Panathinaikos, cand se va sti daca Rapid isi va continua sau nu aventura europeana.
In cazul in care "alb-visiniii" vor rata prezenta in "16-imile" Cupei UEFA, unde pot fi prezenti doar daca echipa elena nu pierde la Paris, George Copos va taia in carne vie. Prima masura va fi, potrivit unor surse, destituirea lui Razvan Lucescu. Boss-ul gruparii din Grant are deja si un inlocuitor: Ladislau Bölöni.
Fara angajament dupa ce a fost dat afara de la AS Monaco, Bölöni, caruia i-a fost propus si postul de selectioner al reprezentativei Ungariei, a fost contactat deja, din cate se pare, de fostul vicepremier. Tehnicianul nu i-a dat inca un raspuns ferm lui Copos, dar nici nu a exclus din start varianta de a prelua conducerea tehnica a Rapidului.
Copos l-a mai vrut o data
George Copos nu este la prima tentativa de a-l aduce pe Ladislau Bölöni in Giulesti, patronul "alb-visiniilor" dorindu-l pe cel care a castigat un titlu de campion in Portugalia cu Sporting Lisabona si in urma cu doi ani. Atunci, Bölöni ar fi trebuit sa-i ia locul lui Dan Petrescu, care a demisionat dupa o serie de rezultate nesatisfacatoare.
Mutarea nu a fost insa posibila din cauza refuzului sotiei lui Bölöni de a se muta in Romania, astfel ca antrenorul a dat pana la urma curs ofertei pe care i-a facut-o Rennes, formatie din prima liga franceza. Ca sa preia conducerea tehnica a Rapidului, Loti Bölöni va trebui sa incerce sa-si convinga consoarta ca aceasta alegere este cea mai potrivita. [/b]
Asta-i prea de tot!!!
Ratonu
06-12-2006, 06:08 PM
No way, nu se strica Laci in halul asta.
sorin
06-12-2006, 06:20 PM
Jokes, de unde ai luat stirea?Mi se pare o aberatie totala...Loti in grant :lol: 2% credibilitate
Jokes
06-12-2006, 06:51 PM
Este doar o presupunere si dupa cum scrie acolo Loti ar vrea,doar nevastasa este impotriva,bine nici eu nu cred ;)
sisu_stelistul
06-12-2006, 07:52 PM
Nu v-ar ajuta cu nimic Loti este un antrenor slabut si si-ar strica si mai mult cariera.
Ratonu
07-12-2006, 12:05 AM
OMG.
Ladislau Boloni e cel mai bun antrenor roman in deceniul asta, POATE doar dupa Mircea Lucescu. Indepartarea lui de la nationala a fost o greseala imensa (ma rog, stiu ca nu e chiar corect sa-i zic "greseala", lucrul asta nefiind relevant pentru persoanele in cauza), tocmai cand Romania incepea sa joace fotbal...
nigga_thebest
07-12-2006, 06:42 PM
Boloni e un antrenor bun.. dar la Rapid trebuie sa ramana Razvan Lucescu si punct...
PS: postu 666 :D
sisu_stelistul
07-12-2006, 10:44 PM
Ce realizari are Boloni, in Franta la Rennes un sezon facea treaba altul nu, iar la Monaco nu a facut nimic. La rennes rezultatele bune s-au obtinut din pricina valorii jucatorilor. La nationala nu a facut mai nimic. Asta este parerea mea.
gianni
08-12-2006, 08:51 AM
Lucescu ramane solutia cea mai buna pentru Rapid! Daca nu s-ar mai baga Copos, poate ar merge mai bine la Rapid!
Jokes
23-12-2006, 09:40 AM
După ce a căzut transferul mijlocaşului Vranjkovici la Dinamo,acum el negociaza cu Rapid
Iar Lazar are toate sansele sa plece la Girondins Bordeaux,pe 1.200.000 de euro,el se mai afla si in vizorul echipelor Borussia Dortmund si Hertha Berlin
poli tm in fifa
23-12-2006, 11:01 AM
daca lazar pleaca ar fi o pierdere foarte importanta pt. cei de la rapid deoarece a fost unul dintre cei mai buni oameni ai rapidului in acest tur (plus cele 2 etape din retur) de campionat:eek:
nigga_thebest
23-12-2006, 12:12 PM
nu va pleca.. astea sunt doar speculatii aprinse normal de catre gsp :)
little_foot
24-12-2006, 09:29 AM
Si nici bosnaicul nu vine la Rapid. A ramas la Dinamo in cele din urma asa ca o sa aiba viata grea Rapidul. Atacul este cel mai batran din Liga I si inlocuitori percutanti in afara de Mazilu nu au.
Pfiuuu ce etapa pentru Rapid, just brilliant! In ritmul asta se anunta un retur de foc. La mai multe :D
A, da, era sa uit: Ce meci a facut Zicu, ratangiu ala se pare ca le are si cu mingea si nimereste si poarta. Cu ramasite din astea gen Zicu si Ganea ne facem treaba, tot asa!
sisu_stelistul
26-02-2007, 08:08 PM
Aveti jucatori buni, dar nu trebuie sa va entuziasmati prea tare Poli Timisoara nu este asa de tare, a jucat slab.
Probabil Craiova o sa va puna mai multe probleme.
Probabil, cine stie, poate mai da Ganea 4 goluri si il plimba si Copos pe Mititelu cu masina!
tza2k
26-02-2007, 08:47 PM
A jucat excelent rapid aseara . Numai respect !
sorin
26-02-2007, 08:51 PM
chiar daca adersarul a fost mai mult decat modest, Rapidul merita felicitat.Din ce am vazut pana acum, pare cea mai in forma echipa din campioatul intern.Daca Steaua nu se trezeste,Rapidului ii va fi extrem de greu sa piarda locul 2.
Varaloi
26-02-2007, 08:51 PM
Rapid a jucat bine!Salve Kelly!are sanse f mari sa ia locul 2,la cum a jucat Steaua.Dar...vedem.
nigga_thebest
26-02-2007, 09:21 PM
e prea repede sa dati verdicte. steaua poate sa isi revina, noi putem sa cadem. asa a fost si in finalul turului , cand dominam meciul si adversarii aveau 2 suturi pe poarta si dadeau 1 gol
sisu_stelistul
04-04-2007, 08:04 PM
Se pare ca de la anul Razvan Lucescu va va parasi.
Asa a fost si anul trecut, im trai si om vedea!
sisu_stelistul
04-04-2007, 08:27 PM
A declarat chiar el.
Da, stiu, dar mi-e greu sa cred ca daca iesim pe locul 2 va pleca!
sisu_stelistul
04-04-2007, 08:30 PM
E destul de greu sa iesiti pe locul 2 mai aveti meciuri grele, la fel ca si Steaua, tare mie frica ca se va duce Clujul in UCL. Oricum Lucescu este un antrenor bun si calca pe urmele tatalui sau.
Clujul mai mult ca sigur se va incurca candva cu cineva, va fi ceva gen Sportul de anul trecut, iar Rapid trebuie sa castige meciurile cu dinamo, cfr, gloria si galati ca sa aiba sanse reale la CL!
nigga_thebest
05-04-2007, 06:15 AM
nu e problema daca putem sau nu. Suntem la 3 pcte de steaua... ce e asa mult ? totul depinde de moralul baietilor , adica cand isi vor reveni.In continuare permiteti-mi sa cred ca CFR se va incurca la greu.
Jokes
12-04-2007, 08:05 PM
O alta veste proasta,si Dani Coman sta pe banca urmatoarele 3 meciuri din cauza unei leziuni inghinale! :(
nigga_thebest
12-04-2007, 08:33 PM
sigur. nu imi fac griji pentru cine va apara poarta echipei. Mi-e frica pt Coman sa nu se piarda ;)
sisu_stelistul
12-04-2007, 08:43 PM
Deja a inceput declinul pentru el. O sa-i fie greu sa-si revina mai ales ca nu va mai fii nici titular la nationala.
Asta de unde ai dedus-o, cu "a inceput inclinul"? :huh:
sisu_stelistul
12-04-2007, 08:47 PM
Nu l-ai vazut cat a gafat in ultima vreme, au fost destule gafe pentru un portar care se remarca prin constanta.
Da-mi 3 gafe din ultimele 10 meciuri :|
sisu_stelistul
12-04-2007, 08:57 PM
2 gafe cu steaua la 2 dintre goluri si cu FC Arges nu a fost foarte sigur.
Eu am zis 3, tu mi-ai dat 2, din care a doua, aia de la golul lui Ochirosii nu a fost gafa, pur si simplu nu a riscat sa il faulteze pe badea si d-asta nu a luat mingea.
sisu_stelistul
12-04-2007, 09:03 PM
Ti-am dat 2 dar din ultimele 2 meciuri, la celalte meciuri ale rapidului nu am fost foarte atent si nu as vrea sa zic o tampenie. A fost gafa pentru un jucator cu valoare pe care se pretinde ca o are.
Tie ti se pare ca astea sunt gafe de facut de un portar care se remarca prin constanta, acum o sa-mi zici si ca ar trebui sa fie titular la nationala.
Cata invidie, ntz ntz ntz! Uita-te la Robinson care a gresit la meciul cu Croatia sau la Dida care a gresit la golul doi al Bayern-ului si nu au sarit atatia, tu esti invidios ca nu aveti si voi unu cum e Coman :p
sisu_stelistul
12-04-2007, 09:14 PM
Pai acesti portari au cateodata niste interventii de te doare capul...dar Coman nu prea are. Lobont are asa ceva si in ultima vreme nici nu a mai gafat asa mult ;)
Interventii d-alea de scos 3 goluri ca si facute in primele 5 min sau gol scos incredibil intrun meci cu Spania, nu se pun, nu? :(
stephen
13-04-2007, 08:16 AM
are dreptate...de ce il puneti la pensie pe saracul Coman?A demonstrat mai mult decat odata ca e mare portar si oricine in cariera sa a avut o perioada mai slaba.Eu cred ca sezonul viitor Coman will be back in biz si va fi lupta crunta intre el si Lobi.
nigga_thebest
13-04-2007, 11:12 AM
e clar ca dani coman va fi din nou rasfataul mediei dar acum toata lumea a sarit pe el pentru gafa din meciul cu steaua.Si kellerman , nu il mai baga in seama pe asta ca nu stie o boaba de fotbal. Fara suparare sisu dar esti paralel
sisu_stelistul
13-04-2007, 11:39 AM
Normal ca niste rapidisti trebuie sa ii ia apararea lui Dani Coman, probabil si eu as fi facut la fel daca era vorba despre un stelist.
Coman acum este sub Lobont si eu spun ca in curand va cadea si mai mult, daca am sau nu dreptate sa ma contraziceti peste cateva luni nu acum.
stephen
13-04-2007, 12:23 PM
eu sunt dinamovist si ii iau apararea lui dani :p
Jokes
13-04-2007, 12:42 PM
Coman "is the best GK" la ora actuala si o nu o spun doar pt ca sunt rapidist.Coman are mai multe meciuri bune decat Lobont care abia acum incepe sa-si arate din nou valoarea.Cand Dani salva Rapidul din situatii limita,Lobont stergea banca,ba pe la Ajax,ba pe la Fiorentina.Pentru simplu fapt ca a inceput returul f bine nu inseamna ca este cel mai bun!!!
sisu_stelistul
13-04-2007, 01:21 PM
Lobont stergea banca la echipe mari, el tot timpul cand era titular nu se facea de ras, pacat de el ca a ales cateodata banii in locul carierei dar acum la dinamo si-a revenit la forma lui cea mai buna. Acesta este ultimul meu post despre Coman, Lobont, portari, am respect si pentru Coman deoarece a ajutat nationala, dar acum...
nigga_thebest
13-04-2007, 02:02 PM
din nou esti pe langa... lobont a fost rezerva la ajax respectiv fiorentina pentru ca apara slab nu pentru ca aveau boala pe el sau ca erau echipe prea mari. La fiore era mai mereu printre looserii etapei in serie a.
E na ca am batut pe Constanta si din Giulesti se vede CL si se aude imnul CL :D
sisu_stelistul
18-04-2007, 08:37 PM
V-ati chinuit ceva cu Farul, dar ati castigat...momentan se vede CL in Cluj si tot acolo se aude si imnul. Voi sau cluj tot una ca doar Steaua putea fi cap de serie, sper sa nu ma insel dar asa am inteles, si daca nu veti fi cap de serie veti avea nevoie de noroc. Succes oricum :p
Ai inteles gresit, doar dinamo si cluj daca prind preliminarii nu sunt capi de serie :p
gianni
20-04-2007, 07:35 AM
Felicitari pentru calificarea de aseara, in Cupa Romaniei-Timisoreana! Se pare ca Razvan Lucescu a stiut cum sa-l readuca pe Zicu la forma care l-a consacrat candva!
sisu_stelistul
20-04-2007, 09:52 AM
Da...un gol foarte frumos din partea lui zicu http://www.gsptv.ro/index/id/3768
-Dany-
21-04-2007, 07:35 AM
Lucescu a parafat un contract cu FC Braşov, echipă care are mari şanse să promoveze la vară īn Liga 1.
Răzvan Lucescu şi Dinu Gheorghe vor putea să colaboreze din nou, de data asta la Braşov. Preşedintele ardelenilor īl convinsese pe Răzvan īncă din iarnă să ia īn considerare varianta unei reveniri sub Tīmpa ,deci Dinu Gh. a reusit iar sa il ia pe Razvan la el
ar fi pacat pentru Razvan sa nu ramana la Rapid,aici iar iese in evidenta caracterul cameleonic a lui Copos
Unde ai citit prostia asta? Razvan daca va pleca se va duce la o echipa cu sanse la cupele europene, nu la una abia promovata!
-Dany-
21-04-2007, 08:59 AM
veveve[punct]gesepe[punct]ro
yahoo
22-04-2007, 07:22 PM
Vai de viata mea.....
Mda, 2 faze, 2 goluri, un arbitru ROMAN, ce sa mai vrem. Super arbitraj!
Hai ca se poate, macar un egal!
-Dany-
22-04-2007, 08:51 PM
Scor final 1-4 , ce sa zic ? Un meci stricat de arbitrii cu rosu inexistent la Constantin si gol valabil la Mazilu
bullzeye
22-04-2007, 09:03 PM
Dar si Maldaraseanul a fost iertat de un rosu direct la un fault intentionat la Lobont in afara jocului, asa ca nu are rost sa arunce nimeni cu pietre in arbitru pentru rosul lui Constantin, care oricum a fost o faza dificila.
A fost anularea golului valabil al lui Mazilu, dar oricum nu ar fi schimbat deloc situatia meciului. Nu ar fi avut cum sa mai piarda Dinamo cele 3 puncte, insa diferenta de scor oricum ar fi fost corect sa fie mai mica.
Mda, cu sau fara arbitru tot am fi luat bataie, am jucat prost si felicit echipa Dinamo pentru titul!
Shorty_ss3
22-04-2007, 09:15 PM
Mda, nu trebuia eliminat Constantin, iar la golu lui Mazilu, ce sa zic, sa vazut clar ca na' fost offside, oricum meci frumos.
Omega
22-04-2007, 09:16 PM
Eu sunt uimit de felul cum bate Niculescu loviturile libere...Ce sa mai zic despre campionat..Felicitari Dinamo !! Sa vedem cine ia locul 2 .. :D
gianni
23-04-2007, 11:42 AM
Iata ca a venit si randul vostru! Suntem mai "buni" decat voi cu un gol!Vorba lui Borcea, Dinamo n-are adversara in campionat la ora aceasta!
a fost un meci spectaculos,un adevarat derby chiar daca diferenta de scor a fost de 3 goluri,poate prea mare,dar Dinamo e mai in forma trebuie sa recunoastem
gianni
23-04-2007, 02:49 PM
Imi pare rau pentru Lucescu care este un antrenor de valoare, iar Copos o sa faca o mare greseala daca renunta la el! Sa ne gandim la ce forma l-a readus pe Zicu!
Omega
14-05-2007, 03:29 PM
Rapid s-a impiedicat destul de urat la sfarsitul campionatului. Era cat pe ce sa ii bata si Unirea. Am vazut meciul pe viu si sincer Rapid-ul nu mai joaca acel fotbal ofensiv si rapid ca inainte.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.