PDA

View Full Version : RAPID

Pages : 1 [2]

Jokes
30-05-2007, 04:18 PM
Pierre Boya şi Vladimir Bozovic au semnat cu Rapid

Pierre Boya

Directorul tehnic al Rapidului, Grigore Sichitiu, aflat la Belgrad, a reuşit marţi seară să obţină semnăturile camerunezului Pierre Boya, de la Partizan Belgrad, şi internaţionalului muntenegrean Vladimir Bozovic, de la OFK Belgrad. Contractele cu cei doi jucători au fost încheiate pe o perioadă de patru ani.

Pierre Boya este nascut pe 15 ianuarie 1984 şi este atacant, în timp ce Bozovic, nascut pe 13.11.1981 evoluează în banda stângă, atât ca fundaş, cât şi ca mijlocaş.

Vladimir Bozovic (dreapta) în duel cu Dusan Basta

Boya, 23 de ani, a ajuns la Partizan Belgrad in ianuarie 2004 de la gruparea FC Espoir D'Obala. Momentul de glorie al camerunezului a avut loc la meciul Lazio - Partizan, scor 2-2, din Grupa E a Cupei UEFA. Atunci, pe 25 noiembrie 2004, atacantul a inscris ambele goluri pentru formatia sa, in final Partizan Belgrad reusind calificarea in faza urmatoare a competitiei chiar in detrimentul italienilor. Din pacate, aproape un an si jumatate dupa aceea fotbalistul nu a mai reusit sa inscrie vreun gol. Camerunezul Pierre Boya s-a aflat şi pe lista de achiziţii pentru sezonul următor a echipei Dinamo, antrenorul Mircea Rednic spunând despre acesta că este de mai mult timp în atenţia sa. Boya, 1.84 m si 83 kilograme, a jucat 113 meciuri pentru Partizan si a inscris 15 goluri, in timp ce in echipa nationala a Camerunului a bifat 4 prezente.

În vârstă de 25 de ani, Vladimir Bozovici este component al echipei naţionale a Muntenegrului, care a disputat la începutul acestui an primul meci internaţional după declararea independenţei acestei ţări. Bozovici are 1.72 m si 79 kilograme.

Sa speram ca nu sunt doar niste petarde,poate joaca si fotbal

RaPiDuTz
21-07-2007, 12:03 AM
probabil in genul asta o sa fie noul echipament de joc, desigur cu sponsori si cu modificarile necesare :)

http://www4.prosport.ro/usr/imagini/49898_52435_no2t8697.jpg

pe mine unul ma surprins, desi e tot lotto modelul e ok, ba chiar cel mai bun de la kappa incoace pe care l`am avut...
sper sa fie asta desi nu stiu cum o sa faca cu altexu

nigga_thebest
21-07-2007, 12:47 PM
sper sa fie altex galben fara fundal . Se pare ca mai avem contract cu lotto pana prin 2010 , asta in urma unei prelungiri de contract :-L

dragos_015
26-07-2007, 07:29 PM
Cristiano Bergodi a demisionat de la Rapid!
sursa: www.gsp.ro

Alex
26-07-2007, 08:38 PM
Pana nu zice Bergodi ca a plecat, el ramane la Rapid. Copos are experienta in chestii din astea iar astia de la gsp spun numai prostii! Tot astia l-au dat si pe Chivu prin toata Europa asa ca mai bine nu va mai incredeti in idioteniile astora!

Omega
26-07-2007, 09:08 PM
Abia a venit la Rapid şi deja ziarele îl dau plecat ? :mellow: Nu cred că este adevărat, mai ales acum dupa câştigarea SuperCupei.

Jokes
26-07-2007, 10:07 PM
Nu a demisionat.La un moment dat a avut intentia dar a renuntat.

Real_Madrid
26-08-2007, 12:22 PM
Vin Nico si Tamas?
SURPRIZE Patronul Rapidului, George Copos, este gata sa îi “repatrieze” pe cei doi jucatori de la Auxerre.

George Copos se pregateste sa dea lovitura. Acesta este aproape de a-i aduce în Giulesti pe internationalii Daniel Niculae si Gabriel Tamas de la Auxerre.

Cu toate ca s-a declarat multumit de actualul lot de jucatori, Copos îi pregateste lui Cristiano Bergodi doua surprize. Tehnicianul italian a declarat ca mai are nevoie de un fundas central dupa plecarea lui Ionut Rada la Steaua, iar pâna în prezent solutiile propuse de conducerea administrativa nu l-au multumit pe Bergodi. Patronul rapidist este hotarât sa-l “repatrieze” pe fostul fundas dinamovist, aceasta putând reprezenta si o lovitura data celor din “Stefan cel Mare” dupa ce Cristi Borcea «i-a suflat» de sub nas pe Ianis Zicu si Florin Bratu. “Avem nevoie de un fundas central, dar stiu ca are Nico un coleg pe care mi-l doresc foarte mult. Este vorba de Gabi Tamas. In zilele urmatoare, voi discuta si despre situatia sa”, a declarat finantatorul “feroviarilor”.

De asemenea, Copos vrea sa-l readuca la Rapid si pe Daniel Niculae, care nu s-a acomodat cu rigorile campionatului francez. In primele patru etape din campionat, Nico nu a evoluat decât un singur meci ca titular, în celelalte trei intrând pe parcurs, lucru care l-a nemultumit pe internationalul român. “Am discutat pentru Daniel Niculae. El reprezinta spiritul Rapidului cu adevarat, nici Ganea, niciun alt jucator nu este atât de iubit cum este Nico în Giulesti. Cred ca în zilele urmatoare vom reusi sa finalizam negocierile, iar Nico va îmbraca din nou tricoul visiniu”, a declarat Copos. Un impediment în realizarea transferului lui Niculae în Giulesti este faptul ca francezii nu vor sa suporte nicio parte din salariul jucatorului, unul destul de consistent.
3 ani mai are contract Daniel Niculae cu gruparea franceza, pâna în 2010, având un salariu de 800.000 de euro anual.

4 ani are contract Gabi Tamas cu Auxerre, pâna în 2011, ei câstigând un salariu anual de 600.000 de euro.

Am discutat pentru Daniel Niculae. El reprezinta spiritul Rapidului cu adevarat, nici Ganea, niciun alt jucator nu este atât de iubit cum este Nico în Giulesti. Cred ca în zilele urmatoare vom reusi sa finalizam negocierile.
George Copos, patron Rapid

Avem nevoie de un fundas central, dar stiu ca are Nico un coleg la Auxerre pe care mi-l doresc foarte mult. Este vorba de Gabi Tamas. In zilele urmatoare, voi discuta si despre situatia sa.
George Copos, patron Rapid

Sursa:ProSport

Jokes
26-08-2007, 12:31 PM
http://www.gsp.ro/Rapid/Razboi.html?a=2255/67112

Sper sa fie doar un zvon clasic de-al gsp-ului.Daca ajunge Nico la catelusi,eu innebunesc. :mellow:

KlaU
26-08-2007, 12:58 PM
Ori la Rapid, ori deloc ! (http://www.rapidisti.ro/index/Nico_nu_vrea_in_Stefan_cel_Mare_.html)

Omega
26-08-2007, 01:04 PM
Nu cred că se va duce. La cât de loial se dădea faţă de galerie şi de echipă în perioada când juca la Rapid părea că l-a crescut Rapid de la maternitate până la 18 ani. Dacă se duce la Dinamo chiar că e un prefăcut.

Real_Madrid
26-08-2007, 03:24 PM
Eu unul sunt convins ca nu o sa se duca la dinamo,mai degraba tamas cred ca daca va avea de ales dintre rapid si dinamo ar alege pe dinamo.Poate o sa in influenteze nico si o sa vina la rapid si el.

nigga_thebest
26-08-2007, 03:39 PM
bine... sunt doar bombe de-ale lui copos ca sa impresioneze publicul... Daniel Niculae nu va ajunge niciodata la dinamo dar probabil ca nici la rapid nu va ajunge prea repede... iar tamas e titular la auxerre ; nu vad de ce ar veni la rapid

sisu_stelistul
26-08-2007, 04:51 PM
Nu stiu daca Niculae ar fi asa de incantat sa vina la Rapid. Cum Florin Bratu s-a dus la Dinamo este posibil sa mearga si Niculae. Din cate am inteles Copos a ramas dator la mai multi jucatori cu salariul cand au plecat si probabil ca nu or sa mai vrea sa lucreze cu el.

Tuby
26-08-2007, 06:14 PM
eu zic ca mai bine vine...nu a dezamagit la Auxerre dar nici nu a rupt gura targului si un jucator ca el are nevoie de meciuri, e genul care daca nu e in forma degeaba il bagi..

PItyCU07
03-10-2007, 07:51 PM
abia astept ziua de maine .. Lupta Rapid ..

dragos_015
03-10-2007, 10:21 PM
Eu cred ca va trece de nemti Rapidul,bafta maine...

Real_Madrid
04-10-2007, 10:49 AM
Si eu cred ca Rapid va trece de nemti,cu ceva emoti,dar o vor face.

M.I.L.32
04-10-2007, 02:52 PM
Scor 1-0 si Rapidul e in grupe...succes

Jokes
04-10-2007, 05:54 PM
Rapid nu este in grupe.Mare pacat,am evoluat bine dar totusi am gresit doar cat sa pirerdem calificarea.

dragos_015
04-10-2007, 06:17 PM
Eu cred ca va trece de nemti Rapidul,bafta maine...
M-am inselat,imi pare sincer rau pentru Rapid....pacat,s-au mai dus pe apa sambetei niste puncte.

Alex
04-10-2007, 06:21 PM
Faceti o tragedie din punctele astea. Asta e, asta ne e valoarea, sau mai degraba, mentalitatea. Ne intoarcem unde ne e locul, la 1 echipa preliminariile CL, 2 in cupa uefa si 1 in intertoto, poate asa crestem iar...si cadem dupa.

sisu_stelistul
05-10-2007, 09:51 AM
Dupa bugetul care se baga in fotbalul romanesc nu ne meritam locul pe care il avem...dupa ce au fost atatea performante trebuia sa se suplimenteze serios bugetul pentru a ne putea mentine si a creste. Rapidul cred ca ar fi facut treaba mai buna cu Razvan Lucescu.

gianni
05-10-2007, 01:08 PM
Imi pare rau pentru Rapid. Iar daca Bergodi renunta o sa fie o pierdere si mai mare.

M.I.L.32
05-10-2007, 02:54 PM
Imi pare rau pentru Rapid. Iar daca Bergodi renunta o sa fie o pierdere si mai mare.

Ai dreptate Bergodi ar trebui sa continue la Rapid... este un antrenor bun... iar rezultatul, asta e (poate la anul) nu avem inca "fata" pentru primavara europeana.

Jokes
08-10-2007, 02:32 PM
Mda...a demisionat Bergodi pana la urma.Se pare ca Rednic vine in locul lui.

Real_Madrid
08-10-2007, 03:39 PM
Da,Bergodi a demisionat si sunt sanse mari sa vina Rednic(un antrenor foarte bun).Surse din interiorul clubului au declarat ca italianul si-a dat demisia saptamina trecuta dar a acceptat sa ramina la meciul cu Farul pentru a nu produce tensiuni la echipa.

sisu_stelistul
08-10-2007, 09:13 PM
Rednic a facut tot timpul treaba la Rapid si ar fi bine pentru voi sa vina.

dragos_015
08-10-2007, 10:06 PM
Rednic e un antrenor bun,va construi o echipa puternica la rapid daca va veni..

eLiTe
09-10-2007, 11:29 AM
Rednic e un antrenor bun,va construi o echipa puternica la rapid daca va veni..

Ai dreptate a laut si titlul in 2003

Off topic :schimba dreaq semnatura ta :rolleyes:

gianni
09-10-2007, 12:13 PM
Imi pare rau pentru plecarea lui Bergodi, dar Rednic este un antrenor destul de bun, care a facut treaba buna la Rapid in trecut.

sdc
09-10-2007, 12:25 PM
a dat deja raspunsul Rednic,ca era vorba ca se mai gandeste?

dragos_015
09-10-2007, 03:29 PM
Pai a spus ca revine la rapid pentru un an si isi prelungeste contractul daca ia campionatul...

Jokes
09-10-2007, 04:07 PM
Rednic a semnat pe 4 ani un "contract ferm".

O alta stire tampita.Ce naiba sa caute George Blay la Rapid!

EXCLUSIV / TEODORESCU: 'REDNIC ARE PRIORITATE LA TRANSFERUL LUI BLAY'

Marti, 9 Octombrie 2007

http://www.prosport.ro/usr/imagini/0-66013-blay.jpgGeorge Blay
VETO Cornel Teodorescu, impresarul fundasului ghanez, a declarat pentru ProSport ca soarta lui George Blay, dorit de Steaua, se va decide în functie de rezultatul negocierilor dintre Mircea Rednic si Rapid.

Astfel, în cazul în care “Puriul” va prelua banca tehnica a giulestenilor, Blay are mari sanse de a evolua, începând din iarna, pentru Rapid. “Mircea Rednic are prioritate în cazul acestui transfer. Pe undeva, este si normal, deoarece Rednic l-a adus pe Blay în România. De la Steaua am primit doar o oferta verbala”, a afirmat Teodorescu.

Profethu
09-10-2007, 05:50 PM
Bine ca a semnat Rednic cu Rapid ..Parerea mea e ca o sa faca treaba buna..in privinta lui Blay cred ca si el este un jucator valoros si cred ca este binevenit la Rapid:)

sorin
09-10-2007, 06:09 PM
Rednic a semnat pe 4 ani un "contract ferm".

O alta stire tampita.Ce naiba sa caute George Blay la Rapid!
E stilul lui Rednic sa aduca pe unde merge toti africanii si strainii de care doar el a auzit.Vezi cazurile lui Ziaty,Makinwa si multi altii.

Real_Madrid
09-10-2007, 06:19 PM
Rednic a facut treaba buna cam peste tot pe unde a fost,cu Rapid a avut niste performante bune,a castigat si un titlu cu Rapid,deci cred ca nu va dezamagi...

Varaloi
09-10-2007, 06:50 PM
Redinic este un antrenor bun pt Rapid, care a facut treaba buna in trecut, dar nu pot sa zic acum automat ca Rapidul va lua campionatul ca-n 2003.

Jokes
09-10-2007, 06:59 PM
E stilul lui Rednic sa aduca pe unde merge toti africanii si strainii de care doar el a auzit.Vezi cazurile lui Ziaty,Makinwa si multi altii.

Tin sa te contrazic un pic.Ziaty a fost un jucator foarte bun dar a gresit in unele privinte.

xdevil
09-10-2007, 07:34 PM
Rednic se pricepe doar sa construiasca echipe, nu sa le tina acolo sus (vezi cazurile: Rapid si Dinamo)

Jokes
09-10-2007, 07:37 PM
Asa este.Cand ajunge in varf incepe sa decata foarte repede,nu prea reuseste sa gestioneze succesul cum trebuie.Dar din cate se pare nu prea este dorit de suporteri din cauza declaratiilor facute in perioada cand antrena dinamo.Este foarte posibil sa vedem si rasturnari de situatie.

gianni
11-10-2007, 03:11 PM
Rednic o sa mentina echipa la acelasi nivel. Sper doar ca suporterii rapidisti sa nu-l condamne pentru anii petrecuti la Dinamo si ceea ce a spus in trecut despre Rapid.

eLiTe
11-10-2007, 10:32 PM
Torcida.zapto.ro ----server CS 1,6 --------- pentru toti rapidistii care nu au unde juca cs :D

gianni
12-10-2007, 08:20 AM
Rapid a fost eliminata din Cupa Uefa fara a fi infranta. Nu are rost sa fiti rautaciosi!

Alex
12-10-2007, 08:34 PM
Si totusi, a fost eliminata :P

sorin
13-03-2008, 08:31 PM
Credeti ca preluarea clubui de catre Taher este un lucru benefic? Omul pare sa doreasca sa se implice serios in fotbal, pe langa preluarea unui pachet majoritar la Rapid, el dorind sa reinfinteze Electroputere Craiova. In opinia mea depinde foarte mult si ce oameni isi va lua pe langa el pentru ca banii nu aduc automat performanta. Totusi, nu vad in el persoana care sa scoata echipa din criza, acum vom vedea ce va fi.

sisu_stelistul
13-03-2008, 08:56 PM
Cred ca nu va fi la fel de zgarcit ca si Copos, dar Copos era un manager bun.

Blue
14-03-2008, 01:12 AM
Adica stia sa fie un evreu fara sa-i supere prea mult pe fani? Daca ar fii fost un conducator destept nu ar fii aruncat milioane pe fel de fel de bananieri din Portugalia in loc sa-l cumpere pe Szekely. Ar fii un lucru bun pt Rapid o scimbare de patron cat si pt fotbalul romanesc pt ca Taher asta pare ca vrea sa investeasca serios si nu o va face singur.

M.I.L.32
14-03-2008, 10:33 AM
Cred ca va fi un lucru bun pentru cei de la Rapid... Poate el o sa investeasca in jucatori mai buni si poate vin si performantele.

Jokes
14-03-2008, 12:50 PM
Asta daca se hotaraste Coposito sa vanda.Daca mai trage mult de timp Taher renunta,mai ales ca astazi este ultimatumul.

Saint
15-03-2008, 11:54 AM
Deci cum a ramas?

Alex
15-03-2008, 12:00 PM
In plop...

sorin
15-03-2008, 04:26 PM
Da, situatia inca e incerta dar parca vad cum vine vara si Copos o sa vina cu lacrimi de crocodil in ochi si o sa ne spuna ca se desparte de marea familie a Rapidului, careia i-a fost alaturi si la bine si la rau, pentru ca nu exista profit:p.

M.I.L.32
25-03-2008, 10:05 AM
Fahti Taher si George Copos au semnat actele prin care omul de afaceri preia Rapidul. Cred ca Taher o sa reuseasca mai mult decat ce a realizat Copos pana acum si mi se pare o mutare benefica pentru Rapid. Voi ce credeti?

sisu_stelistul
25-03-2008, 10:10 AM
Taher cred ca o sa bage mai multi bani in Rapid decat Copos :)

Sirius
25-03-2008, 10:26 AM
Din câte știu, Taher și cel care va fi noul președinte al Rapidului, Constantin Toma, sunt parteneri de afaceri cu Nicolae Badea. Ar fi bine ca Rapid să nu ajungă pepinieră pentru Dinamo, deși în lumea asta unde toți caută banul...

eLiTe
25-03-2008, 11:24 AM
Zvonuri si barfe ... s-a spus ca Taher e tovarasu` lu` oieru` acum ca e prieten cu Badea ...

sisu_stelistul
25-03-2008, 11:39 AM
In general cam toti marii patroni de cluburi sunt prieteni intre ei, chiar daca pe fata se inteapa, cel putin cei din Bucuresti.

yahoo
25-03-2008, 02:13 PM
Taher spala pe jos cu Becali daca vrea iar cu Borcea, il trimite in Thailanda cu o cursa one-way si acolo ramane. Va fi mai bine cu Taher sunt sigur. Desi arabii de fel sunt mai vicleni si lenesi, sunt mari fani ai fotbalului.

Saint
25-03-2008, 02:55 PM
Stati ma, ce tot spuneti acolo?
Copos a declarat ca Rapidul e inca al sau :p Oricum, parerea mea e ca Rapidul se duce jos... incet...

sdc
25-03-2008, 05:12 PM
cam pe unde au investit,arabii au fost seriosi,nu vine Taher sa-si bata joc de Rapid.Mirajul puterii pe care o ofera fotbalul e prea mare,nu vedeti ca toti vor sa fie patroni de echipa de fotbal

stelistul_1000
26-03-2008, 10:37 PM
Nu va uitati la nick-ul meu (cel putin pana nu voi avea acordul de a mi-l schimba)! :p Got it? Dap, m-am saturat de mutra domnului Becali si am sters cu buretele atatia ani de ULTRAS in Ghen(ce)a...
Sper ca noua mea alegere sa fie mai buna, defapt nu as fi facut-o daca nu ar fi fost asa! Hai RAPIDULETULE!!! ^_^

stephen
27-03-2008, 08:52 AM
Stai sa inteleg : te-ai metamorfozat in rapidist ?

nigga_thebest
27-03-2008, 02:20 PM
odata cu inlaturarea lui copos... se poate spune ca suporterii rapidisti au scapat de inamicul numarul 1 al echipei... nu sunt convins ca taher va face mare branza dar mai rau decat cu george copos nu se poate. Chiar daca din cate am inteles , copos inca mai are o parte maricica din actiuni nu cred ca isi va permite sa treaca peste taher , un om mult mai puternic dupa parerea mea.

Saint
27-03-2008, 06:21 PM
Nu va uitati la nick-ul meu (cel putin pana nu voi avea acordul de a mi-l schimba)! :p Got it? Dap, m-am saturat de mutra domnului Becali si am sters cu buretele atatia ani de ULTRAS in Ghen(ce)a...
Sper ca noua mea alegere sa fie mai buna, defapt nu as fi facut-o daca nu ar fi fost asa! Hai RAPIDULETULE!!! ^_^

Asta da mare suporter :rolleyes:
Cum era aia cu "sustinem echipa si la bine si la rau"? :rolleyes:

Maine iar o sa amane decizia? M-am saturat sa astept, desi stiu ca decizia va fi 3-0 pt Steaua, si nu merita. Si Rapidu` iar cred ca termina sub locu` 2, desi a fost mult peste Steaua, sau alte echipe.
Ce campionat...

Alex
27-03-2008, 06:35 PM
http://www.tolo.ro/2008/03/27/evolutie-incredibila-in-cazul-bricheta/
http://www.gsp.ro/stire/rasturnare-spectaculoasa-in-cazul-bricheta-60741.html

Eu m-as mai gandi o data inainte sa zic 3-0 :rolleyes:

Saint
27-03-2008, 06:37 PM
Vedem maine cum o sa fie. Sper la continuarea partidei din min` 75! Si sper sa nu isi bage Jiji nasu`.

stelistul_1000
27-03-2008, 10:16 PM
M-am razgandit! Back in Ghencea! :X

Rica25
28-03-2008, 01:13 AM

N-am ce zice, esti un stelist adevarat -_-...

liquid
28-03-2008, 11:04 AM

Si care e motivul?

stephen
28-03-2008, 11:28 AM
Dubla-personalitate ?

KlaU
28-03-2008, 03:20 PM
http://www.tolo.ro/2008/03/27/evolutie-incredibila-in-cazul-bricheta/
http://www.gsp.ro/stire/rasturnare-spectaculoasa-in-cazul-bricheta-60741.html

Eu m-as mai gandi o data inainte sa zic 3-0 :rolleyes:Pai si cu asta cum ramane ma? (http://forum.fifaromania.net/showthread.php?p=174691#post174691) http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/35.gif

Alex
28-03-2008, 04:46 PM
Una e sa crezi, alta e sa citezi -_-

M.I.L.32
03-05-2008, 02:58 PM
BOLONI poate fi viitorul antrenor al Rapidului. Cred ca e un antrenor bun si va reusi sa faca ceva pentru Rapid. Vom vedea .
http://www.sport.ro/stiri/34427/BOLONI-TAHER-M-A-CONVINS-SA-VIN-ANTRENOR-LA-RAPID.html

Jokes
03-05-2008, 06:02 PM
Va reusi nu va reusi nu ma mai mira nimic.Daca Taher nu-l mai potoleste pe coposel din actiunile lui de majoritar nici Wenger daca vine nu ne scoate la liman.

sorin
04-05-2008, 07:10 AM
Oricine vine trebuie sa aduca jucatori valorosi, sa scapam de ciurucurile cumparate de Rednic de prin Belgia si alti multitalentati vazuti de Copos pe youtube.

Jokes
04-05-2008, 07:53 PM
Titlul în Liga I se pierde şi se câştigă împotriva echipelor mici.

Este un adevăr de care Rapidul s-a lovit în ultimele 4 sezoane. Statistica arată clar faptul că dacă ar fi câştigat disputele cu echipele care la finalul sezonului au retrogradat, giuleştenii şi-ar fi adjudecat 3 din ultimele 4 campionate.

Ultimul exemplu, cele 3 puncte pierdute vineri, pe teren propriu, cu UTA.

Sursa:ProSportTrist dar adevarat.:(

Albertino99
10-07-2008, 07:57 PM
Crede-ti ca Rapidul actual arata mai bine decat cel din sezonul recent incheiat?Acum cu plecarile lui Pancu si Sapunaru,probabil si Coman,eu unul cred ca vor avea cam aceeasi soarta ca sezonul trecut,chiar daca au venit cativa jucatori noi.

BughyRy
10-07-2008, 08:28 PM
Rapidul va termina pe 5 sezonul asta (parere personala)

xdevil
14-07-2008, 10:41 AM
Cu toate ca nu sunt fan Rapid, ei si CFR par favoriti pentru campionatul care vine, cel putin acum, in pregatiri... Peseiro este un antrenor foarte bun si sunt sigur ca va pune piciorul in prag, astfel incat Taher si Copos sa nu aiba cum sa intervina la echipa.

bogdan7
14-07-2008, 11:08 AM
Cu toate ca nu sunt fan Rapid, ei si CFR par favoriti pentru campionatul care vine, cel putin acum, in pregatiri... Peseiro este un antrenor foarte bun si sunt sigur ca va pune piciorul in prag, astfel incat Taher si Copos sa nu aiba cum sa intervina la echipa.

Hai ca daca ziceai de Dinamo, te inteleam ca erai subiectiv...Cum ti-ai dat tu seama ca Peseiro e un antrenor foarte bun ? Din cateva amicale ? Hai sa fim seriosi, se poate, dar e prea devreme sa ne dam cu parerea ca e un antrenor ,,foarte" bun.
Iar la faza ca pune piciorul in prag...Din cate stiu, Emil Dica si inca un jucator au fost exclusi din lot. La Antena 1, Emi Dica a declarat ca la inceput el se afla pe lista celor ce aveau sa plece in cantonament, dar dupa ce Peseiro a purtat o discutie cu cei din conducere, s-a razgandit si n-a mai plecat cu echipa. Nu ti se pare dubios ?

xdevil
14-07-2008, 11:49 AM
Nu. Peseiro nu mi se pare un antrenor bun pentru ce a facut la Rapid, pentru ca nu a avut ce sa faca pana acum in o luna, mi se pare un antrenor bun pentru ce a facut pana acum...

Albertino99
15-07-2008, 05:43 PM
Nu. Peseiro nu mi se pare un antrenor bun pentru ce a facut la Rapid, pentru ca nu a avut ce sa faca pana acum in o luna, mi se pare un antrenor bun pentru ce a facut pana acum...

De acord cu tine! Peseiro pare a fi ceva nou pentru Rapid si cred ca o sa faca treaba buna asa cum a facut si la fostele sale echipe!:D

yahoo
15-07-2008, 11:42 PM
Imi place cum se contureaza aceasta reconstructie a echipei. Am facut o super afacere vandandu-l pe Sapu in schimbul a 6 milioane de euro + 2 jucatori care valoareaza minim 3 milioane. Imi place ca Peseiro promoveaza tinerii in prima echipa, lucru pe care nu l-am vazut decat la Craiova si poate alte echipe de duzina.
Desi nu exista inca o consistenta puternica in joc, e bine ca adversarii nu prea au avut ocazii in amicale si-asa am terminat primul cantonament cu o "foaie" curata.
Chiar si daca aceasta globalizare a fotbalului si-a pus amprenta si pe Rapid, sunt multumit si astept cu nerabdare inceputul sezonului sa vedem cum jucam in meciurile cu miza!

sorin
16-07-2008, 03:18 AM
Pe langa lucrurile amintite de yahoo, as mai adauga ca echipa joaca mult mai ofensiv si inscrie la fel de mult chiar daca atacantii nu sunt tocmai punctul forte.

PS: Globalizarea era inevitabila.

sdc
16-07-2008, 08:12 AM
antrenorii straini au facut treaba prin campionatul nostru,se pare ca sunt suportati mai bine decat cei romani,de jucatori

sisu_stelistul
16-07-2008, 08:44 AM
Mie nu mi se pare asa de bun Peseiro, si o sa vedeti ca se va adeveri ce spun, probabil va incepe bine campionatul, Rapidul o sa fie printre primele locuri, dar o va lua in jos pe parcurs. Mi se pare prea dur, si cearta este inevitabila.

sorin
16-07-2008, 08:58 AM
Mie nu mi se pare asa de bun Peseiro, si o sa vedeti ca se va adeveri ce spun, probabil va incepe bine campionatul, Rapidul o sa fie printre primele locuri, dar o va lua in jos pe parcurs. Mi se pare prea dur, si cearta este inevitabila.
De ce il cataloghezi pe Peseiro ca fiind un antrenor dur? Doar pentru ca tine la disciplina? Prefer un antrenor autoritar dar care isi respecta jucatorii decat unul ca Rednic care a pierdut vestiarul la Dinamo si in general pe unde a antrenat dupa cateva luni.

sisu_stelistul
16-07-2008, 09:12 AM
De ce il cataloghezi pe Peseiro ca fiind un antrenor dur? Doar pentru ca tine la disciplina? Prefer un antrenor autoritar dar care isi respecta jucatorii decat unul ca Rednic care a pierdut vestiarul la Dinamo si in general pe unde a antrenat dupa cateva luni.

Mie mi s-a parut ca nu prea tine legatura cu jucatorii, se rezuma la antrenamente si atata, nu incearca sa creeze relatiile de grup.

Ai dreptate, sa fie autoritar, sa fie disciplina la antrenamente, dar sa nu neglijeze relatiile cu jucatorii.

bogdan7
16-07-2008, 09:13 AM

Nu-s de acord. Sunt si eu stelist dar....Lacatus cum e ?:lol:
Parerea mea e ca Steaua, Rapid, CFR si poate Dinamo se vor bate pt titlu, iar Timisoara, Brasovul si Urziceniul (eventual si Craiova) vor avea si ele un cuvant de spus.
Totusi, sa treaca macar 3 etape si abia atunci ne vom puteam da seama cum stau lucrurile in Liga lu' Mitica.

sisu_stelistul
16-07-2008, 09:31 AM
Nu-s de acord. Sunt si eu stelist dar....Lacatus cum e ?:lol:

Nu e vorba ca sunt stelist sau nu, n-am nimic cu atrenorii de genul lui Piturca, despre care se stie ca este autoritar, nici cu Peseiro n-am nimic, dar mie mi s-a parut ca nu are o legatura cu jucatorii nu neaparat la antrenament, doar ii antreneaza si atat, iar eu cred ca nu va fi bine daca va continua asa.

http://www.rapidisti.ro/stiri/7647/peseiro-plusuri-si-minusuri--vezi-cum-este-caracterizat-noul-antrenor-de-un-jurnalist-portughez.htm

bogdan7
16-07-2008, 09:39 AM
Nu e vorba ca sunt stelist sau nu, n-am nimic cu atrenorii de genul lui Piturca, despre care se stie ca este autoritar, nici cu Peseiro n-am nimic, dar mie mi s-a parut ca nu are o legatura cu jucatorii nu neaparat la antrenament, doar ii antreneaza si atat, iar eu cred ca nu va fi bine daca va continua asa.

http://www.rapidisti.ro/stiri/7647/peseiro-plusuri-si-minusuri--vezi-cum-este-caracterizat-noul-antrenor-de-un-jurnalist-portughez.htm

Aici ai dreptate, dar nu poti sa spui ca un antrenor nu e bun doar pt ca e ,,dur".
Din cate vad, e opusul lui Razvan Lucescu, sa vedem cum vor reactiona jucatorii...

@lyn
16-07-2008, 11:41 AM
Aici ai dreptate, dar nu poti sa spui ca un antrenor nu e bun doar pt ca e ,,dur".
Din cate vad, e opusul lui Razvan Lucescu, sa vedem cum vor reactiona jucatorii...

Nu cred ca jucatorii vor reactiona bine, cel putin cei romani. Poate ca jucatorilor straini le va conveni acest mod, dar cei romani vor fi vizibil incomodati. Cel putin asta este parerea mea.

Ratonu
30-09-2008, 12:11 PM
Ce se întâmplă, oare, cu Rapidul? Unde sunt golurile din meciul cu Gloria Bistriţa, unde e spectacolul de la Constanţa, unde sunt arbitrii din meciul cu CFR Cluj?

Îmi pare rău pentru echipă, care uneori e în stare de fotbal bunicel. Spadacio şi Julio Cesar chiar mi-au plăcut în câteva meciuri, dar sunt inconstanţi, se pare. Acum, nu ştiu dacă să sper sau nu la revenirea lui Daniel Coman (care probabil că merită aşa ceva), pentru că Urko Pardo îmi place şi el foarte mult, golul de 1-3 cu FC Argeş marcând unul din rarele momente în care am izbucnit în râs la un meci de fotbal.

M.I.L.32
30-09-2008, 02:57 PM
Nu stiu ce s-a intamplat, dar e cam suspect...Au jucat foarte bine si au avut rezultate bune primele etape. Acum sunt praf.

buuflet
14-12-2008, 05:29 PM
cica abramovici si ahmetov vor sa ia rapidu mistoo :d.Forzza rapid echipa mea pana la moarte

Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul--Mircea Badea