View Full Version : Hattrick
Pages :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
Fratilor aveti echipe in hattrick
cum va descurcati??
acum mam (sunt agramat) inscris si eu FC FifaRomania
bafta la toti
:bere:
stefan
17-02-2003, 08:38 PM
ue mam (sunt agramat) inscris cu poli-unirea iasi si sunt pe locu unu in v.46 adica divizia E seria 46.maine joc amical cu amso sibiu
mininu
17-02-2003, 11:45 PM
Ce e asta? Vreau si eu! Spuneti-mi si mie va rog!
www.hattrick.org
manager de fotbal online
da trebuie sa astepti in jur de o luna doua ca sa primesti o echipa... atat a asteptat eddy... :sorry:
sanshine
18-02-2003, 02:31 PM
chiar eram curios cand o sa apara si aici topic de hattrick. pe level.ro a depasit suta de pagini. asta-i al patrulea sezon de hattrick pemtru mine - dar tot in V.203 sunt :(. Oricum, sezonul urmator chiar nu stiu cine o sa ma mai opreasca sa promovez - nu cred ca sunt prea multe echipe cu midfield solid in divizia V ;)
sanshine
18-02-2003, 02:40 PM
aia de pe 2, la 5 puncte de lider...:mrgreen:
SANstars (asa se chema echipa mea la Worms ;) -am ajuns Elite cu ea)
Acum m-am inscris si eu in liga v207!!! :D
acum ai primit echipa? cat timp ai asteptat de la inscriere? :mishto:
stefan
18-02-2003, 09:49 PM
sanshine ce zici facem un amica?asa sami testaz si eu echipa.ca sar putea sa promovez la sfarsitu sezonului
mininu
19-02-2003, 01:24 PM
Mersi, ma inscriu si eu. Sper sa ma descurc cu inscrierea.
m-au respins, daca bagam numele(pe care nu l-am bagat la inscriere) aveam echipa, ca sa eliberat un loc pe regiunea Arad
o iau de la inceput
:slick: :B :bang:
sanshine
24-02-2003, 03:09 PM
asta ti-au zis, ca te resping din cauza numelui care nu este cel real?
mininu
25-02-2003, 01:49 PM
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru! Cica n-am scris ceva bine si nu inteleg ce.
eu nu am bagat la nume numai Daniel, iar la adresa doar Romania, am bagat codul postal 0000, deci... :P
acum m-am reinscris cu toate datele exacte
sanshine
20-03-2003, 04:26 PM
cei care n-ati primit inca echipa, bucurati-va! se introduce si in Romania divizia a VI-a! Asta inseamna o gramada de locuri libere, deci probabil o sa primiti rapid echipa. (acum e intersezon, 2 saptamani).
mininu
22-03-2003, 06:20 PM
Da? Si cand se va intampla chestia asta ca astept de cel putin 3 saptamani.
Sirbu Mihail Bogdan
22-03-2003, 10:39 PM
Dca vreau sa-mi fac o echipa in Romania pot sa bag o adresa din alta tara?? :?
sanshine
24-03-2003, 03:59 PM
de obicei, nu prea ai voie. In cazul tau, incearca sa-l conectezi (dupa inscriere) pe GM-Lazior (GM=GameMaster; GameMaster sunt un fel de supervizori pentru Hattrick; cauta trisori, sterg echipe inactive, etc.; Lazior e responsabil cu Romania) si explica-i; poate o sa accepte.
am primit echipa, ole, ola, va dau la toti o bere sau suc, ce preferati
glumesc, nu dau de baut ca nu am bani
tudosebogdan
27-03-2003, 06:26 PM
tu nu stii ca nu e practic sa stai cu sucu pe tastatura si ecran? :D mi-am facut si eu un cont dar nu stiu cand o sa primesc echipa.
sanshine
28-03-2003, 11:04 AM
mininu, vad ca ti-ai primit si tu echipa! Felicitari!
mns> ai miercuri meci in cupa, vezi ce faci ! (joci cu echipa de boti, n-ar trebui sa fie prea greu, totusi ai grija)
Bafta la toti :bere:
sirbu mihail bogdan> leul_craiovei? :)
PS: nu uitati sa trageti juniorul de saptamana asta (nume_echipa>The Club>Test Youth Player). Probabil o sa fie o varza, dar nu se stie niciodata de unde sare excelentu' :wink:
da-ne si noua ceva sfaturi, ca eu sunt cam habarnist... :sorry:
sanshine
31-03-2003, 03:52 PM
Pai, cateva notiuni de baza:
-meciurile se joca de 2 ori pe sapt.: miercuri e cupa, duminica e meciul de campionat. Daca ati iesit din cupa, puteti sa aranjati amicale cu orice echipa din lume. Meciurile au aceeasi durata ca in realitate.
-formatia: 4-4-2 e standard. Experienta cu 4-4-2 e totdeauna maxima. Orice alta formatie e posibila prin rearanjarea jucatorilor (daca puneti un fundas sa joace "Extra Inner Midfield" ==> 3-5-2. Totusi, doar la cateva formatii (4-3-3, 3-5-2...) se castiga experienta din jocuri ==> vor juca mai bine 3-5-2 dupa cateva meciuri. Intr-un meci midfield-ul e cel mai important. De-aia 3-5-2 e cel mai folosit.
-jucatorii: nu sunt batuti in cuie pe posturi. Orice jucator poate juca pe orice post. Tu hotarasti unde sa joace, in functie de atributele lui. Daca are "solid" la scoring si doar "wretched" la keeping, nu o sa-l bagi in poarta, ci o sa-l pui probabil atacant (evident, poate sa fie bun la mai multe. Daca mai are si "excellent" la defending, e bun de fundas)
-antrenament: puteti antrena un singur lucru pe saptamina. Antrenamentul isi face efectul vineri. Toate antrenamentele, in afara de stamina, afecteaza doar jucatorii care au jucat in cel putin un meci din saptamina care a trecut. Se ia in considerare primul meci in care a jucat, deci daca un jucator a jucat fundas miercuri si mijlocas duminica, primeste antrenament doar pentru pozitia de fundas (pozitia pe care a jucat conteaza doar la antrenamentele specifice, gen scoring, care afecteaza cel mai mult atacantii). Cat antrenament primeste un jucator este si in functie de: virsta lor, calitatea antrenorului, nr. de secunzi (atentie! prea multi secunzi (>10) provoaca confuzie! ).
-transferuri: nu exista lista globala de transferuri. fiecare tara are lista ei. daca nu gasiti ceva in Romania, cautati in Suedia. acolo gasiti orice. Pretul de pe piata al unui jucator in general difera de "asessed value". Portarii cu "inadequate" la keeping, care au un "asessed value" de vreo 2-3 mil., se vand cu cateva sute de mii de lei. Juniorii buni sunt mai scumpi. Nu incercati sa vindeti/cumparati de la prieteni mai scump/ieftin ca sa il/va ajutati cu banii, se considera cheating si multi si-au pierdut echipa asa.
Ar mai fi destule de spus, deocamdata niste link-uri:
http://hattrick.computergames.ro/forum/: forumul romanesc de hattrick. foarte populat.
http://www.hattrick.ro: tips&tricks. traducerea regulamentului Hattrick. Link-uri la diverse programe.
Si nu uitati de conferinta Hattrick. Puneti intrebarile le sectiunea Newbies sau Romania, si sigur primiti raspuns.
Daca mai aveti intrebari (si probabil mai aveti), spuneti.
Sirbu Mihail Bogdan
31-03-2003, 11:40 PM
Eu cand incerc sa dau "log in" spune ca ceva nu e bine ,dar stiu sigur ca ala e numele de user si parola si daca intru sa-mi recuperez parola si-mi bag adresa de mail spune ca nu e nimeni inscris cu adresa asta.
ce inseamna asta?? :?
sanshine
02-04-2003, 11:36 AM
Esti sigur ca n-ai primit un mail care-ti spunea ca ai fost exclus din Hattrick? E posibil, daca ai facut cum ziceai si te-ai inscris in Romania, desi erai in America. Acum probabil trebuie s-o iei de la capat. Inscrie-te in America, o sa poti juca amicale in Romania daca vrei.
sanshine
02-04-2003, 11:39 AM
Esti sigur ca n-ai primit un mail care-ti spunea ca ai fost exclus din Hattrick? E posibil, daca ai facut cum ziceai si te-ai inscris in Romania, desi erai in America. Acum probabil trebuie s-o iei de la capat. Inscrie-te in America, o sa poti juca amicale in Romania daca vrei.
P.S: mai sunt 7 minute din meciurile de cupa de saptamina asta. Bravo mns, vad ca ai 5-0 :mishto: .Vad ca ai jucat 4-4-2 standard.
5-0, yey, prima mea victorie, si primul meci
mersi mersi
inca o victorie, 3-0 ci nu stiu ce echipa :D
hehehehe am mai batut o echipa cu 4-0 in cupa
echipa era din divizia a V-a
sanshine
11-04-2003, 10:17 AM
mns, vezi ca urmatorul meci il ai cu o echipa din II.2. Are midfield inadequate si defending brilliant in cupa. Asa ca - prepare to get crushed. Cred ca te poti considera norocos daca iei doar 5. Iti zic ca sa stii la ce sa te astepti 8)
asta e, pana acum am jucat onorabil
oricum in campionat am meci in deplasare cu echipa care aluat-o cu 7-0, sper sa-i bat
sanshine
14-04-2003, 02:27 PM
Munca Fc - FC Macinului Arad 1-0
Asta e, ai fost chiar putin peste el, dar a jucat acasa si probabil arbitrul i-a dat conventionalul 5% :P
Sirbu Mihail Bogdan
15-04-2003, 11:49 PM
stie cineva,astia de la hattrick iti trimit mail cand te resping? sa te anunte.
da, dar nu iti zic de ce te-au respins, si dureaza ceva pana o saprimeste mailul de respingere sau acceptare
Sirbu Mihail Bogdan
26-04-2003, 12:32 AM
ma am fost la alt joc de manageri si cand s ama inscriu in Romania nu m-au lasat ca i-auzi : trebuie sa aplici pentru liga din tara in care traiesti,aplicarea pentru alte tari este interzisa.Cine o face regulile astea???
m-am inscris totusi la astia in liga americana cu "Bridgeport Romanians"
ScorpionX
26-04-2003, 11:36 AM
Mie nu-mi plac deloc jocurile online (mi se par pierdere de timp) Parerea mea
imi bag eu ceva in echipa, am castigat acasa la unu intr-un amical cu 7-0 (ala era pe locul 1 in atr-o divizie din seria VI) si acum pierd in deplasare cu 5-1 contra unei fete :x
da ce ma mns esti sexist? ce ai cu fetele?
eu am dat numai un gol, primul joc in cupa, atat, am jucatori, aproape toti sunt peste 1 million dar tot pierd, ce sa fac?
cat tine un sezon hattrick?
ca as vrea sa bag 300 000 in junioari, dar mie frica sa nu dau in faliment.
Sirbu Mihail Bogdan
27-04-2003, 02:46 AM
blue boy tu in ce liga teai inscris in hattrick si cu ce adresa?
mam (sunt agramat) inscris in romania,am scris adresa unde stateam in rimnicu-vilcea. juventus ostroveni. hai sa facem un amical. hai sa jucam la mine, ca am castigat ultimul meci cu 8-0, si suporterii sunt pe val, deci castigam amandoi mai mult.
Sirbu Mihail Bogdan
27-04-2003, 04:10 AM
pe mine m-au respins ca am scris adresa din sua pentru liga din romania. :( :(
scrie adresa ta din romania atunci, ca si mie tot asa mi sa intamplat, si am scris-o pe aia din romania, dar am scris alta strada, si mau respins.
justafan
29-04-2003, 03:25 AM
Eu joc cu UM Timisoara(Poli era deja).Ma straduiesc dar de abia am scos un egal in 4 etape.Dar las ca urmatorul meci il am cu... baboinii sau ceva asemanator.Suporterii(totz (sunt cocalar de mirc)i cei 579) ashteapta prima victorie...ce bine ca nu se poate retrograda din liga a shasea...
eu nu mai imi inteleg echipa, am batut pe unul foarte bun cu 7-0 si in liga am doar 4 puncte dupa 4 etape, jenant
mns, sai sa facem un friendly. tu cum stai cu suporterii, ai mei sunt sasified.
sanshine
30-04-2003, 01:32 PM
mam (sunt agramat) inscris in *romania,am scris adresa unde stateam in rimnicu-vilcea. juventus ostroveni. hai sa facem un amical. hai sa jucam la mine, ca am castigat ultimul meci cu 8-0, si suporterii sunt pe val, deci castigam amandoi mai mult.
amicalele nu afecteaza nimic in afara de training, accidentari si incasari (anemice). poti sa pierzi linistit toate amicalele cu 10-0, nu se supara nimeni.
stiu, dar ziceam ca suporterii mei sunt satisfied si o sa vina multi la meci
sanshine
02-05-2003, 11:51 AM
stiu, dar ziceam ca suporterii mei sunt satisfied si o sa vina multi la meci
La amicale oricum vin doar cam vreo 10% din cat vin in campionat.
Mie in campionat mi se umple stadionul, 46000 de locuri, stau oamenii si pe garduri, pe blocuri pe langa stadion :) , in amicale vin doar vreo 2000 de oameni , si suporterii sunt high on life
mns>> Ai niste rezultate normale pentru echipa pe care o ai:
-ai castigat amicalul ala cu 7-0 pentru ca adversarul (care n-a fost asa tare, amandoi ati avut midfield disastruos, care e cel mai slab, iar la celelalte ati fost comparabili) a jucat 2-3-5. asta nu e una din formatiile standard, deci folosirea ei duce la o stare de "ameteala" in echipa, care joaca mult sub posibilitati.
-in ultimul meci din campionat, cu FC ank, in care ai pierdut cu 4-1, adversarul a avut midfield weak, tu wretchd, deci ai fost cu 2 nivele sub el.
Inca o data: midfield-ul e foarte important, in functie de el se distribuie posesia, mai ales la nivele mici diferentele de un nivel-doua de midfield pot sa insemne diferente astronomice pe tabele, in conditiile in care sunteti comparabili la aparare/atac. joaca 3-5-2, cu 3 inneri, asta e o metoda rapida de a-ti imbunatati midfield-ul (sacrificand fie un central defender, fie un wing back). Daca vrei, ramai la 4-4-2, dar schimba un winger in inner, ca sa ai 3 inner-i.
ziceti ma facem un amical. daca da cautati juventus ostroveni in romania.
mininu
06-05-2003, 08:56 AM
Cum iti schimbi tactica de joc, ca am inceput tare cu doua victorii si un egal si acum am 3 infrangeri consecutive din care una la scor. Spuneti-mi si mie cateva din secretele acestui joc.
sanshine
07-05-2003, 01:31 PM
blue boy, mininu, daca tot am iesit din cupa :( v-am provocat la un amical. sunteti interesati?
mininu> topicul asta http://hattrick.computergames.ro/forum/ind...t=ST&f=2&t=1989 (http://hattrick.computergames.ro/forum/index.php?act=ST&f=2&t=1989) contine un post scris special pentru incepatori de Torin, antrenorul nationalei mari a Romaniei. Citeste-l, iti explica tot ce trebuie sa stii.
eu nu mai joc amicale penru moment ca in 2 amcale mi-am omorat vro doi jucatori :D
ce?? cum sati omoare jucatori
sanschine cum se numeste echipa ta?
sanshine
08-05-2003, 09:19 AM
sanstars 8)
ti-am dat challenge de ieri.
mns> ai dat cumva Play It Cool in meciurile alea? Si mie mi s-a intamplat la fel cand am dat PIC in amicale (plus ca n-are nici un efect pozitiv decat in meciurile oficiale)
ma eu am deja un friendly, dar jucam sapttamana viitoare.
intrebare : cum se face training la fifa 2003 si parole pot sa fac rost
daca da de unde
ma aici se discuta despre hattrick, intreaba pefifa 2003 si citeste inante sa scrii.
mininu
09-05-2003, 08:34 PM
Sanshine, daca vrei sa jucam un amical eu sunt de acord. Echipa mea s.n. Interconstruct. Vezi ca sunt VARZA. Imi pare rau in legatura cu CD-ul cu CM, dar iti promit ca daca vrei ne intalnim weekend-ul asta si ti-l dau.
sanshine
12-05-2003, 12:35 PM
mininu, iti dadusem challenge de miercuri, daca am vazut ca pana vineri nu ai acceptat, am organizat alt amical. mai vedem, poate saptamina viitoare... cu CD-ul lasa, si-asa nu prea mai am timp acuma, se apropie examenele :(
cine vrea sa joace amical cu mine ca nu gasesc pe nimeni
echipa mea INTERMINABIL din liga VI nu stiu cat #3 :cooool:
sanshine si stefan parca aveti challenges de la Interminabil din VI.106 :bere:
hehe, am mai batut si eu in campionat, ce bine de mine
daca vreti meciuri dati searchg la
FC Macinului Arad :mishto:
am mai pierdur si io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) in campionat 4-0 cu Bayer Buzau :scaun:
bfcsquadra
26-05-2003, 06:22 AM
m-am inscris in liga vi.333 cu echipa FC Gloria Buzau
mininu
02-06-2003, 12:21 PM
Eu am castigat in primele 3 etape, restul le-am pierdut pe toate. Nu stiu ce sa mai fac. Am ajuns pe penultimul loc. Am dat afara o gramada de antrenori, abia acum am gasit si eu unul passable, dar care are toate calitatile dezastruoase. Sper sa-mi revin.
ba pai io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) de pe 3 am ajuns pe 5 m-au batut cu 4-0 si 9-0 :cooool:
hattrick sux pt ca m-au amendat cu 1500000 pt ca a incercat frate-miu sa isi faca echipa :flipa: hattrick :flipa:
in sfarsita am castigat si eu un meci in deplasare cu 4-1, poate poate isi revine echipa...
Neo -> :wacko: lol
justafan
22-06-2003, 12:34 AM
Originally posted by mns@Jun 21 2003, 08:27 PM
in sfarsita am castigat si eu un meci in deplasare cu 4-1, poate poate isi revine echipa...
Neo ->* :wacko: lol
Am avut o revenire spectaculoasa, eram pe 7 , dupa patru victorii consecutive sunt pe 3 cu U.M.Timisoara , am avut stadionul full shi (sunt cocalar de mirc) azi am demarat lucrarile de marirea capacitatz (sunt cocalar de mirc)ii cu 1000 under roof.La mine au inceput sa joace foarte bine cand am dat 100% la training intensity... :mishto:
da mah io (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana) am castigat cu 2-0 in deplasare
yey, am mai castigat un meci cu 5-0, asta de cand am dat afara antrenorul
hai sa facem toti o lista cu echipele noastra si as o sa putem juca mai simplu amicale
mns - FC Macinului Arad - VI.66
justafan
28-06-2003, 09:44 PM
justafan-U.M.Timisoara - Vl.186
sanshine
03-07-2003, 07:36 PM
sanshine - SANstars - V.203
dar n-o sa mai fie V multa vreme :mishto: . Am promovat matematic in IV inainte de ultima etapa :lol:
inca o victorie, am terminat sezonul asa cum am inceput, 3 victorii consecutive
meciul asta FC Macinului Arad
Player rating and Team formation
Midfield: wretched
Right Side Defence: passable
Central Defence: solid
Left Side Defence: inadequate
Right Side Attack: solid
Central Attack: solid
Left Side Attack: excellent
apropo, cand incepe noul sezon? va fi vreo pauza?
sandu
08-07-2003, 01:35 PM
cum pot sa ma inscriu la acest joc??????
ce scriu la Residential Address????
sandu
08-07-2003, 01:47 PM
Your first name *
Your last name *
Do not disclose my name at the site
Email *
Phone
Residential Address *
ZIP/Postal Code *
City
poate cineva sa dea un exemplu ??????????
eu am bagat date 98% reale, pentru ca la prima inscriere am fost respins din cauza ca cica am oferit date false
sandu
08-07-2003, 07:59 PM
:D gata am reusit
sanshine
09-07-2003, 05:03 PM
Originally posted by mns@Jul 6 2003, 06:20 PM
cand incepe noul sezon? va fi vreo pauza?
sunt 2 saptamini de pauza, in care nu poti juca decat amicalele. deci un singur meci pe saptamana. singura exceptie e pentru cei care joaca baraje de promovare/retrogradare. Astea se joaca in prima saptamina, cand era de obicei etapa, parca. Si mai sunt meciurile nationalelor, care se joaca vineri seara. Stiati ca acuma e in desfasurare Campionatul Mondial, care are loc o data la 2 sezoane? "nationala" noastra a trecut pentru prima oara de grupe, si acuma suntem in ultimele 8 :bere:
@mns: as zice "frumoase ratinguri" daca n-ar fi wretched-ul de la mijloc. degeaba ai atac, daca n-ai posesie.
hmm, am pierdut cu 2-5 in cupa cu o echipa din seria a 4 sau a 5-a de pe locul 2..nashpa moment
MECIUL P**II
exagerat ::
FC Macinului Arad
Midfield: wretched
Right Side Defence: solid
Central Defence: solid
Left Side Defence: passable
Right Side Attack: solid
Central Attack: excellent
Left Side Attack: formidable
Razvan Madrid
Midfield: poor
Right Side Defence: excellent
Central Defence: excellent
Left Side Defence: solid
Right Side Attack: passable
Central Attack: inadequate
Left Side Attack: weak
Ce credeti ca am facut??? am pierdut ACASA cu 3-1 si uitati-va la starea echipelor
are dreptate sanshine, mijlocul conteaza :(
aualeu lume, am facut un meci de senzatie, am batut cu 3-0 in deplasare si am fost peste cealalta echipe la toate capitolele, am avut chiar calfiicativul formidabil la atac :D
mersi sanshine pentru informatii :mishto:
hehe sunt lider cu juventus ostroveni
hehe mi-au sters echipa ca am mai bagat una hehe si acum mai am cateva zile si primesc alta A.S. Dinamo :bere:
stefan
09-08-2003, 04:17 PM
am castigat cu 6-2 in deplasare,is lider cu 3 victorii da echipa de pe 2 e la egalitate cu mine numa ca am golaveraj mai bun 17-3.poate promovez :D :lol: :lol:
si eu am batut cu 7-0
astept propuneri pentru amicale
FC Macinului Arad
acum o sa incerc sa ma inscriu si io.
va place cm4 ?
8)
vand :
Paulo Cesar Freire de Medeiros (3569859)
27 years, poor form, healthy
A controversial person who is calm and honest.
Has solid experience and wretched leadership abilities.
Nationality: Portugal
Assessed value: 1 640 000 Lei
Wage: 32 640 Lei/week including 20% Bonus
Owner: A.S. Dinamo
Warnings: 0
Stamina: excellent Goaltending: disastrous
Playmaking: poor Passing: wretched
Winger: weak Defending: wretched
Scoring: excellent Set Pieces: disastrous
Career Goals: 68
Career Hattricks: 7
League goals this season: 0
Cup goals this season: 4
deadline : 8/13/2003 at 11:48
asking price : 7mil lei
super oferta :mishto:
justafan
12-08-2003, 12:26 AM
Sunt sigur ca o sa promovez! :mishto:
sanshine
12-08-2003, 04:54 PM
iar eu sunt la fel de sigur ca nu promovez :unsure:
sanshine
02-09-2003, 05:02 PM
cum va mai merge? eu stau pe un loc caldut, 4-5, si ma uit la ceilalti cum se bat la promovare in III. singura chestie noua ar fi ca mi-am facut un logo nou, in caz ca mi-as lua abonament Supporter (yeah, right :rolleyes: ):
stefan
02-09-2003, 05:15 PM
eu ma bat pentru promovare in V, am 18 puncte din 6 meciuri,primu loc(normal).chiar, sanshine,cum pot sa bag un logo la echipa?
sanshine eshti inregistrat la forumu hattrick-ro pt ca te-am vazut ????? :cuminte:
justafan
02-09-2003, 11:20 PM
Logo potzi sa bagi doar daca te inregistrezi(adik plateshti online) sa fi hattrick suporter ;) ... eu sunt la al 2-lea sezon shi cred ca voi promova in liga V,deocamdata sunt pe #1,dar la egalitate de pct. cu #2 :unsure:
sanshine
05-09-2003, 06:05 PM
Originally posted by Neo@Sep 2 2003, 06:51 PM
sanshine eshti inregistrat la forumu hattrick-ro pt ca te-am vazut ????? :cuminte:
ghici! :P
Originally posted by sanshine+Sep 5 2003, 06:05 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (sanshine @ Sep 5 2003, 06:05 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Neo@Sep 2 2003, 06:51 PM
ghici! :P [/b][/quote]
ghici ca da acolo sunt tot Neo
lol, si eu sunt tot mns axolo :o
lol, eu am pierdut meciul din deplasare cu concurenta, darcei mai buni 2 oameni ai mei au fost accidentati, am pieresut cu 2-3, dar etapa asta cei de pe 2 si 1 au facut egal si sunt sigr ca in ultimele meciuri directe ii voi bate
azi am batut cu 6-2 :P
justafan
07-09-2003, 12:47 AM
Originally posted by justafan@Aug 12 2003, 12:26 AM
Sunt sigur ca o sa promovez! :mishto:
Nu mai sunt asha sigur ca promovez :o Noi sa fim sanatoshi ;)
stefan
07-09-2003, 10:10 AM
eu am terminat turu cu maxim de puncte si golaveraz 35-4.ala de pe 2 e la 6 puncte in spate,lam batut cu 4-0 in deplasare :mishto: :crazyboy: :mishto:
bine , multi sunteti in niste serii pline cu habarnisti, care nu prea se intereseaza de joc, baga un 4-4-2 si nu-l mai schimba tot campionatul, la mine insa mai sunt inca vreo 3 care schimba tactica ca si mine inainte de fiecare nmeci, studiaza adversarul, si e destul e greu... :(
stefan
07-09-2003, 11:54 AM
pai in ultimu timp am inceput si eu sa schimb tactica si jucatorii,ca fundasii mei nu scot mai mult de 2 stele pe meci, aia centrali au maxim 1,5 stele.cu mijlocu si atacu o duc excelent.are cineva fundasi de vanzare?
vand :
Sven Bengtsson (15074940)
19 years, inadequate form, healthy
A nasty fellow who is balanced and upright.
Has disastrous experience and solid leadership abilities.
Nationality: Sverige
Assessed value: 6 260 000 Lei
Wage: 43 200 Lei/week including 20% Bonus
Owner: A.S. Dinamo
Stamina: wretched Goaltending: solid
Playmaking: wretched Passing: disastrous
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: poor
Career Goals: 0
Career Hattricks: 0
League goals this season: 0
Cup goals this season: 0
Transfer list: Keeper
Deadline: 9/9/2003 at 14:53
Asking price: 6 000 000 Lei
:mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :cooool:
stefan
07-09-2003, 12:32 PM
hm,eu miam luat portar mai bun ca asta si am dat 4 milioane pe el....fundasi in jur de 1 milion nai?
Originally posted by stefan@Sep 7 2003, 12:32 PM
hm,eu miam luat portar mai bun ca asta si am dat 4 milioane pe el....fundasi in jur de 1 milion nai?
fundashi nu am da am atacantzi pe care cer ........... depinde ............. :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza: :saliveaza:
ce parere avetzi de stema echipei ????
Scouville
08-10-2003, 11:16 PM
De kkt ca si echipa de altfel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DarkComy
09-10-2003, 02:26 PM
:lol: :lol: :lol: :mishto:
Originally posted by Scouville@Oct 8 2003, 11:16 PM
De kkt ca si echipa de altfel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma refeream la stema nu la echipa sau ce echipa reprezinta :naughty: :bere:
DarkComy
09-10-2003, 09:02 PM
pai Scouville a zis bine si despre echipa si despre stema
LiviuRO
10-10-2003, 01:39 AM
Ba, am trimis si eu un formular acum vreo 6 luni, da sa mor daca m-au mai contactat baietzii de la hattrick... Am mai intrat, m-am mai uitat, nimic. Bulangii!
Observ din reply-urile voastre (Comisaru si Scouville) ca va plictisiti tare rau! Nu e bine, mai baietzi, daca chiar nu aveti ce face, dati pe TV Sport, sau, cine shtie, pe Acasa!? Chiar, ce a mai facut Marimar? Si pe Cartoon mai e Bugs Bunny, ca imi placea la nebunie.
:yoyo:
Scouville
10-10-2003, 03:14 PM
Nu ma uit nici la telenovele nici la desne animale ;) ... cat despre faza aia cu stema .. hehe era la caterinca se numeste hmn :unsure: .... cum sa va explic ca sa intelegeti voi astia cu sagele fierbinte aaa ;) ... GLUMA :) .... da exact chestia aia cu ''hahahah -:lol: :lol: -'' in sfarsit <_<
D_Dogg eu zic sa ne intalnim mai repede ca pana ne intalnim noi se lasa cu scandal :lol: :lol: :P :rolleyes:
LiviuRO
13-10-2003, 01:20 AM
Ba libera exprimare libera exprimare, da astea-s (posturile ma refer) prea de tot! :lol: :lol: . Parerea mea, stema e chiar nashpa (ce cauta fevernova aia acolo, puteai sa pui o minge Lotto daca chiar vroiai, culoarea iar de cacao...) da si tu Scouville o cauti... V-am zis eu, din plictiseala luati un ban frumos de vreo sapt. si pe urma sa vezi ce plicitseala pe voi! ;)
sanshine
13-10-2003, 12:03 PM
unele posturi au disparut - prietenii stiu de ce ;) - dar ban-urile s-au dat... deocamdata doar o zi, si sper sa ramina asa.
vad ca stemele incing spiritele rau de tot, asa ca daca mai are cineva vreo stema, logo, sigla, ceva de prezentat, si stie ca reactioneaza negativ la critici (Neo, e vorba de tine aici :nebun: ), poate ar fi mai bine sa faca un topic separat.
hehe, imi pare bine ca in aceasta peioada dificila pt computerul meu, sanshine se ocupa de forum :P ; apropor (din nou) de subiectul topicului, cum nu am mai intrat pe hattrick de 2 etape am pierdut 2 meciuri consecutive si am pierdut orice sansa de promovare pt ca am jucat cu vreo 2 jucatori accientati :( :(
stefan
13-10-2003, 07:31 PM
eu is ca si promovat, mai sunt 2 etape si am 14 puncte avans, nu am pierdut nici un meci, da oricum la ce echipe is la mine in serie era chiar culmea sa iau bataie de la aia :mishto:
nu-i nimic sanshine da acum il iau shi pe dogu ca vezi ce a scris ??? :mns:
stefan
25-10-2003, 07:09 PM
:valuri: sezonul s-a terminat si eu am promovat cu 16 puncte avans, un jucator deal meu a fost golgheterul seriei si am primit 10.000 euro recompensa(cursu de la hattrick e acelasi ca in realitate???) numai ca trebuie sa mai cumpar fundasi, cu astia care ii am nu o sa fac fata in divizia V :mishto:
locu 3 da sezonu urmator zdrobesc VI :cooool:
si eu am promovat , aveam 12 victorii pana in ultimele 2 etape cand am luat bataie
eu sunt pe primul loc, dar se pare ca trebuie sa joc baraj...
imi spune si mie cati bani iau ca am terminat pe 1 si cati bani am ca a castigat un jucator de-al meu titlul de golgheter?
stefan
27-10-2003, 04:16 PM
pentru golgheter iei 10.000 euro, fated zicea ca la hattrick 1euro=100lei, da nu stie sigur, oricum iei bani multi
de unde stii ca tre sa dai baraj? tiau trimis ei un mesaj?
Originally posted by blue boy@Oct 27 2003, 07:27 PM
de unde stii ca tre sa dai baraj? tiau trimis ei un mesaj?
loloi fratzilor arata la matches :nashpa:
oh k, phew atunci nu tre sa dau baraj
sanshine
28-10-2003, 11:41 AM
Originally posted by stefan@Oct 27 2003, 04:16 PM
pentru golgheter iei 10.000 euro, fated zicea ca la hattrick 1euro=100lei, da nu stie sigur, oricum iei bani multi
am luat vreo 600.000 de lei... ce dezamagire!
Originally posted by blue boy@Oct 28 2003, 12:00 AM
oh k, phew atunci nu tre sa dau baraj
:nashpa: da mah ce bine stii ca ai numai victorii shi te mai palngi
bah ce zicetzi adormitzilor de asta mai ales d_dogg :shakeit: :kkt:
so :valuri:
stefan
31-10-2003, 06:43 PM
hm, cica in iasi se intalnesc toti managerii de hattrick din regiune, is curios ce o sa se discute, da nu prea am chef si timp sa ma duc. sa mai practica si prin alte regiuni?
vand urgent
Viorel Carp (19976471)
18 years, passable form, healthy
A pleasant guy who is balanced and upright.
Has disastrous experience and wretched leadership abilities.
Nationality: Rom?nia
Assessed value: 7 260 000 Lei
Wage: 47 200 Lei/week
Owner: Juventus Ostroveni
Stamina: disastrous Goaltending: solid
Playmaking: disastrous Passing: disastrous
Winger: disastrous Defending: disastrous
Scoring: disastrous Set Pieces: disastrous
pres 2 500 000
ammare nevoie de bani. e o afacre foarte profitabila pt voi.
am promovat, am batut cu 6-0 la baraj o echipa din seria V in deplasare :)
shi eu vand blue_boy cine vrea atacantzi sau portari antrenabili sa se duca la echipa Dark Forces :pimp:
stefan
03-11-2003, 06:10 PM
lol, pai in general numai din astia am in echipa, abia pot sa fac unspele de start din jucatori cu experienta ca atunci cand bagam din astaia tineri o luam numai cu 10-0.singura problema e ca nu mii cumpara nimeni, iam pus pe transfer list si nik
totti_totto_007
05-11-2003, 02:52 PM
Salut ! M-am scris si eu de curand si astept raspuns... ! Am si eu o intrebare.... e bine un 4-5-1 .... ? Si..... pot sa pun un mijloc sa urce si in atac ? Thx
stefan
05-11-2003, 03:18 PM
www.hattrick.ro si explica acolo in dulcele grai romaneste la ce e buna fiecare strategie. in gemeral testeaza stategiile noi in amicaluri pana iti arata acolo la training ca stapanesti foarte bine o strategie. vezi ca primelea micaluri o sa le pierzi pana se obisnuiesc jcuatorii cu tactici mai ciudate
stefan
05-11-2003, 06:42 PM
daca mai vrea cineva jucatori antrenabili sa se uite la mine in echipa(poli-unirea iasi seria v.71) si daca ii place vreo unu il pun pe transferlist...oricum ii dau la preturi mici, da nici chiar pe gratis, ca am mare nevoie de bani
stefan
05-11-2003, 06:49 PM
poli-unirea iasi in seria v.71, uitasem sa scriu prima data :crazyboy:
Originally posted by totti_totto_007@Nov 5 2003, 02:52 PM
Salut ! M-am scris si eu de curand si astept raspuns... ! Am si eu o intrebare.... e bine un 4-5-1 .... ? Si..... pot sa pun un mijloc sa urce si in atac ? Thx
unu la mana : http://carl2knight.netfirms.com/images/smilies/objects/rtfm.gif
doi la mana : http://carl2knight.netfirms.com/images/smilies/objects/rtfm.gif
cu placere :nashpa: :zzzz:
totti_totto_007
06-11-2003, 08:01 PM
Am pus si eu o intrebare si ....... a sarit rpd Neo ! Bleah ! Mda...... mersi mult ! <_<
si pe mine ma cam intriga postul lui, deci :P ce-ai vrut sa spui neo?
dupa mine orice tactica in afara de 4-4-2 e buna :P
stefan
08-11-2003, 04:41 PM
da 4-4-2 ce are mns, ca eu de cand joc hattrick numai pe asta am folosito, cu toate ca vreau sa trec cat mai repede la 3-5-2
Thanks.... mns & stefan !!!
Se pare ca sunt si baietzi de treaba pe forumu asta !
nimic eshti tu gunoiule adica tottttttttttttttiprost :flipa:
Posted: May 8 2003, 07:30 PM
intrebare : cum se face training la fifa 2003 si parole pot sa fac rost
daca da de unde [/QUOTE]
[quote]blue boy
Posted: May 8 2003, 10:53 PM
ma aici se discuta despre hattrick, intreaba pefifa 2003 si citeste inante sa scrii.
:injur: tu vorbesti bah ? Pentu cunostintele tale generale..... am citit despre hattrick dar am vrut si parerea unora care au mai jucat pana acum acest jok ! Te-ai bagat ca un nesimtit ! <_<
sanshine
10-11-2003, 12:56 PM
Originally posted by stefan@Nov 8 2003, 04:41 PM
da 4-4-2 ce are mns, ca eu de cand joc hattrick numai pe asta am folosito, cu toate ca vreau sa trec cat mai repede la 3-5-2
n-ar nimic, daca ai jucatori de 4-4-2 n-ai decat sa joci 4-4-2. Plus ca fiind singura tactica care ramine tot timpul la "excellent" poti s-o mai bagi din cand in cand, in meciuri importante, ca sa surprinzi adversarul (asta cand ai alte tactici obisnuite). Dezavantajul ar fi ca 4-4-2 normal are doar 2 inneri, iar 3-5-2 are 3, ceea ce (cel putin pana acuma) era o diferenta importanta.
stefan
12-11-2003, 04:48 PM
sanshine, ce ar trebui sa fac sa nu mai am midfieldul wretched, ca totusi mijlocasii mei scot in general 3 sau 3.5 stele pe meci, da midfieldul e wretch de vreo 2 sezone. ma si economistii aia ma scot din kkt, ca is la jumatatea drumului pana la faliment :(
Originally posted by stefan@Nov 12 2003, 04:48 PM
sanshine, ce ar trebui sa fac sa nu mai am midfieldul wretched, ca totusi mijlocasii mei scot in general 3 sau 3.5 stele pe meci, da midfieldul e wretch de vreo 2 sezone. ma si economistii aia ma scot din kkt, ca is la jumatatea drumului pana la faliment :(
eu am mij inadequate :D
debutul meu in seria V nu a fost foarte bun, am pierdut acasa in fata a 12mii de spectatori cu 5-3, am avut amandoi la mijloc weak, doar ca la mine o parte a apararii de destul de slaba, pot sa mentionez ca asta cu care am jucat avea 13 meciuri fara infrangere inainte de meciul cu mine,... acu are 14 :o
stefan
15-11-2003, 03:42 PM
ma eu de cand joc hattrick am aceeasi problema : prima repriza joc destul de bine, da in a doua repriza joc dezastruos si iau o gramada de golori.ar trebui sa antrenez stamina l jucatori sau ce?
Tocmai am primit un e-mai cu subject: Hattrick - Your team is activated
Aleluia..... de cand asteptam !
Dativa ca vin ... sa va rup... ! :P
sanshine
17-11-2003, 05:16 PM
Originally posted by stefan@Nov 15 2003, 03:42 PM
ma eu de cand joc hattrick am aceeasi problema : prima repriza joc destul de bine, da in a doua repriza joc dezastruos si iau o gramada de golori.ar trebui sa antrenez stamina l jucatori sau ce?
depinde... uita-te la raportul de posesie, il da la sfarsitul fiecarei reprize. Daca, de exemplu, adversarul tau a avut prima repriza 52%posesie, iar a doua repriza 59%, atunci e clar ca problema e cu stamina la jucatorii tai. Daca nu sunt diferente semnificative, atunci s-ar putea sa fie de la antrenor. Poate are leadership mic, ceea ce poate duce la debandada :scaun: :sanshine2: pe teren in repriza a doua, sau sa sune retragerea in aparare prea devreme...
mah eu va bat pe tozi shi sunt in VI :zzzz:
stefan
06-12-2003, 12:53 PM
infarsit am castigat primul meci din sezonu asta cu scoru de 4-1, asta e a treia victorie in cele doua sezoane si jumatate petrecute in V :D
cumpar un fundas cu rating minim exelent cu rating de minimum 3 1/2 stele
#1 VI.479 ........ :mishto:
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 12:12 PM
Imi mai trebuie 2 victorii si promovez in V.
RaPiDuTz
20-01-2004, 02:01 PM
ooooo...a postat Neo aici si yo nu vazusi :P ...pacat ca are worn 100% :lol:
Totusi ce va place la hattrickul asta nu inteleg... :unsure:
hehe
marfa
esti bun inseamana :) !
(ps. esti primu care posteaza aici pe anu asta...la hattrick ... nu se mai joaka lumea... :) )
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 02:28 PM
Si ce daca. Eu o sa continui sa joc. Sper sa fac fata in V.
de cat timp joci ?
ca sa stiu daca ai bani... si jucatori ca sa rezisti in V ;) !
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 02:34 PM
Asta e primul meu sezon. Insa echipa e preluata de la un prieten care a mai jucat un sezon inainte de mi-o da mie.
aha .. e bine
crezi ca rezisti in liga a 5-a ?
da oricum...itzi mai trebuiesc 2 victorii....
bafta multa ;) !
Cosmin_ultrasteaua
20-01-2004, 04:55 PM
Mersi. Eu asa cred. Am un jucator tanar care e golgheterul seriei pe care sper sa il vand.
sanshine
21-01-2004, 03:43 PM
Originally posted by Cosmin_ultrasteaua+Jan 20 2004, 02:34 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Cosmin_ultrasteaua @ Jan 20 2004, 02:34 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Asta e primul meu sezon. Insa echipa e preluata de la un prieten care a mai jucat un sezon inainte de mi-o da mie. [/b]
iti recomand sa nu mai zici asta la multa lume. e interzis sa iti dai echipa ta altuia, stiu multi care au facut ca tine, si li s-a inchis echipa. deci... mergi pe burta! :rolleyes:
<!--QuoteBegin-Totti
(ps. esti primu care posteaza aici pe anu asta...la hattrick ... nu se mai joaka lumea...? ) [/quote]
lumea se joaka... doar ca nu posteaza pe-aici ;)
Cosmin_ultrasteaua
21-01-2004, 04:06 PM
Mersi de sfat.
eu nu m-am ocupat de echipa de cand am promovat avand atunci probleme cu computerul...adia de acum am inceput si nu stau delo bine, cu doar 9 puncte dupa 11 etape, mai sunt inca 3 meciuri, sper sa ajung in zona de baraj sa nu retrogradez :)
Cosmin_ultrasteaua
01-02-2004, 12:47 PM
Am pierdut ultimul meci si am ajuns pe 2. Urmatorul meci e cu echipa de pe primul loc.
stefan
01-02-2004, 01:12 PM
eu is pe 6, ala de pe 7 e la 5 puncte de mine si mai sunt 2 etape :unsure: .ar fi chiar culmea acu sa pierd baraju, mai ales ca ala mai are 2 meciuri foarte grele si eu am unu f greu si unu mai acceptabil....da cred ca o sami pastrez jucatorii de valoare pt baraj si o sa pierd ambele meciuri, ca vad ca in ultimu timp mi se accidenteaza toti titulArii.... :( .mam uitat azi pe lista cu jcuatori si am observat ca am....41 :o si niciodata nu reusesc sa strang un 11 care sa joace bine, asa ca mam apucats a dau afara
mie mi s-a dus echipa... pe rapa...si apoi la gunoi :P
n-am timp de asa ceva :D
wepaaaaaaaaaa
hattrick in romana de azi !
superb... si ce-i importat... aaaaaaaaaaaaam echipa !
BAIETZI ... FERITZIVA ! TOTTI VINE :P !
(pt. aia rau intentionatzi amintesc ca postul de mai sus a fost pus pe data de Feb 1 2004, 03:49 )
:cooool: :cooool: :pimp: am promovat .... shi inca ceva daca nu se supara nimeni pot sa scriu un forum unde putetzi cere sfaturi .... http://hattrick.dap.ro/forum/index.php ..... chiar de la mine putetzi primi sfaturi :cooool: .......
shi daca vretzi sa ma ajutatzi cu forumu ..... nu e chiar al meu da oricum ..... daca vrea cineva, sa vina acolo :cooool:
aha...am intrat si eu !
bravo ma !
foarte misto !
se pare ca te-ai apucat si tu de lucruri serioase ;) !
mult succes in continuare !!!
m-am inregistrat si eu ! ;)
Originally posted by Totti@Feb 13 2004, 10:26 AM
aha...am intrat si eu !
bravo ma !
foarte misto !
se pare ca te-ai apucat si tu de lucruri serioase ;) !
mult succes in continuare !!!
m-am inregistrat si eu ! ;)
vezi ca te-am intrebat daca eshti tu :alida: la forum acolo .... shi forumu e facut de RhYmEz :cuminte:
aaa
pai cine altcineva...
Totti e unik :P ! (in Romania ;))
si nu vezi ca am acelasi avatar ? :)
Originally posted by Totti@Feb 14 2004, 10:11 AM
aaa
pai cine altcineva...
Totti e unik :P ! (in Romania ;))
si nu vezi ca am acelasi avatar ? :)
pai acolo e avataru mai mare shi nu m-am prins
Si uite asa s-a sfrasit un nou sezon hattrick. Am iesit pe 2 in V.91 la numai vreo 14puncte de lider,dar.... poate la anul
am iesit pe 6... :( ... in VI.432
si am pierdut ultimul meci cu ultima clasata :(
l-am pierdut cu 4-0
si ma pregatiisem destul de bine pentru acest meci :(
este adevarat...ca am schimbat tactica
dar... :( !
Dată: 14.02.2004 la 10:00
MatchID: 12163448
Stadion: Sandiago Bernabeu
Spectatori: 3403
Pe cei 3403 de ?mpătimiţi ai fotbalului de pe Sandiago Bernabeu ?i aştepta o zi ?nsorită. ***Taticii*** a ales o aşezare strategică 3-5-2. A aliniat următoarea formaţie: Dudarev - Dumitru, Tobiasson, Turcea - Bajusz, Topal?, Gur?u, Vihar, Vuco - Sirirattanaudom, Sterian.
Night_Knights a ales o aşezare strategică 3-5-2. Următorii jucători au fost aleşi: Gheorghe - Anghel, Constantin, Zaharia - Fotache, Miron, Nour, Marin, Pantazi - Stefan, Chirilescu.
Night_Knights şi-a arătat ?ncă din start intenţia de a folosi pressingul. Un penalti discutabil ?n minutul 7 a adus gazdele ?n avantaj la 1 - 0. Portarul oaspeţilor nu a avut nici o şansă c?nd Marin Vihar a găurit poarta. Mihait? Miron a pornit ?ntr-o cursă către poarta adversă ?n minutul 25, dar ?n cele din urmă linia st?ngă a apărării oaspeţilor a reuşit să ?ndepărteze pericolul. Arbitrul i-a arătat cartonaşul galben jucătorului de la Night_Knights, Maxim Anghel, ?n urma unei intrări dure. Night_Knights a părut să sufere datorită unei oarecare nesiguranţe privind aşezarea echipei. Anto Vuco domina jocul pe partea sa laterală, trimiţ?nd numeroase pase precise ?n careul advers - Andi Sterian a reuşit să finalizeze una dintre ele, 2-0 ?n minutul 35. 39 minute de la primul fluier al arbitrului, acesta a acordat un penalty ?n favoarea echipei Night_Knights. Din păcate, Valentin Gheorghe a trimis departe de poartă. ***Taticii*** a părut să sufere datorită unei oarecare nesiguranţe privind aşezarea echipei. O şarjă rapidă pe st?nga terenului a făcut ca ***Taticii*** să majoreze diferenţa la 3 - 0. Sven Tobiasson a finalizat cu competenţă, trăg?nd dintr-un unghi dificil. După aceasta ***Taticii*** a scăzut ritmul ca să se poată concentra in eforturile lor defensive. 3 - 0 a fost scorul la pauză. ***Taticii*** a controlat mai mult balonul, av?nd o posesie de 57 la sută.
?n intervalul dintre cele două reprize, jucătorii echipei ***Taticii*** au studiat din nou organizarea tactică ?n teren a echipei. Antrenorul echipei Night_Knights a dat unele indicaţii suplimentare pe durata pauzei, după aceasta jucătorii săi păr?nd mult mai organizaţi pe teren. După 49 de minute de la debutul partidei, Daniel Gur?u a trebuit să părăsească gazonul datorită unei leziuni la genunchi. ?n joc a intrat R?zvan Constantinescu. Night_Knights a părut să sufere datorită unei oarecare nesiguranţe privind aşezarea echipei. Night_Knights a părut să sufere datorită unei oarecare nesiguranţe privind aşezarea echipei. O şarjă rapidă pe st?nga terenului a făcut ca ***Taticii*** să majoreze diferenţa la 4 - 0. Thanaphong Sirirattanaudom a finalizat cu competenţă, trăg?nd dintr-un unghi dificil. ***Taticii*** a părut să sufere datorită unei oarecare nesiguranţe privind aşezarea echipei. ***Taticii*** a controlat mai mult balonul, av?nd o posesie de 61 la sută.
Cel mai bun jucător al echipei ***Taticii*** a fost Anto Vuco. R?zvan Constantinescu pe de altă parte, a avut o zi groaznică. Cel mai important jucător al echipei Night_Knights a fost Mihait? Miron. Gigi Stefan pe de altă parte, a avut o zi groaznică. Meciul se ?ncheie 4 - 0.
Si eu in primul sezon amterminat pe 6, si al doilea am promovat. E mai bine sa stai 2 "ani" intr-o serie, iti pregatedti echipa pentru esalonul urmator.
eu an retrogradat inapoi in VI , dar in ultimele meciuri am avut vreo 2,3 jucatori de baza accidentati..sper sa promovez la loc la anul
ai retrogradat ? :(
naspa
mah dar nu-mi explica si mie cum e cu diviziile astea ?
nu exista sanse sa ne intalnim vreodata intr-o divizie ?
si care e divizia a daca sunt atatea divizii ?
care-mi poate da detalii... ?!?!? ;)
Pai VI este cifra 6 , V e 5, IV e 4, III e 3 , II e 2 si I e 1. In diviziinu cred ca ai cum sate intalnesti pentru ca sunt foarte multe serii de VI sau V.
mmmmda
blue_boy ... stiu si eu astea !!!
eu ma refeream la altceva... da laasa !
stefan
15-02-2004, 11:55 AM
eu am terminat pe 6 in v.71, sambata joc baraj da nu prea am sanse sal castig, ca ala a avut 12 victorii si 2 infrangeri in VI
ceilalti in ce grupe atzi picat ? :unsure:
hai mah venitzi mai multzi la forumu ala de pe pag 12 shi facetzi spam da la subiect :mishto: .... totti tu aici postezi peste tot posteaza shi dincolo la fel ca nu ma supar :cuminte: :bere:
lol
da mai postez
dar nu se prea vorbeste la fotbal
si dasta....
eu cu hattrick-ul deocamdata sunt novice :P !
MaPaX
17-02-2004, 03:08 PM
o saptamana a trebuit sa imi accepte echipa FC UNIREA Alba Iulia 1924 user MaPaX :)
RaPiDuTz
30-03-2004, 04:36 AM
gl MaPaX
va mai jucati Hattrick-ul ???
eu ma apuc sa imi fac echipa mai buna ca numai tine...din cauza ca nu m-am ocupat de ea a ajuns pe ultimul loc in VI.787 :)
go go go RaPiDuTz Team :lol:
sanshine
30-03-2004, 10:39 AM
Originally posted by RaPiDuTz@Mar 30 2004, 04:36 AM
va mai jucati Hattrick-ul ???
pai normal. locul 2 in IV.20 deocamdata, dar asta o sa fie cel mai strans campionat de pana acuma, din 8 echipe, 7 sunt tari, iar a 8-a poate pune probleme cand nici nu te astepti :o in fiecare etapa sunt cel putin 2 "bombe" la rezultate.
RaPiDuTz
30-03-2004, 03:55 PM
sper sa te califici ;)
eu am in grupa 2 echipe care nu prea vad cum o sa le bat...deja una dintre ele ma batut :(
e bine ca meciul viitor am contra aleia de pe penultimul loc si sper sa castig usor :)
MaPaX
30-03-2004, 05:16 PM
Mai eu deocamdata merg foarte bine am batut pe new_Dinamo cu 6-0 in deplasare :)
sunt pe locul 5 cu 2 victorii si 2 infrangeri :)
si am mai bagat in hattrick de la mine din Alba Iulia aprox 10 :)
ne si facem hattrick-ab canal :)
poate si site si forum :)
RaPiDuTz
30-03-2004, 06:54 PM
misto...mai sunt unii care si-au facut site special pt hattrick :)
vezi ca poate o sa iti dau challange la un frendly saptamana viitoare, k ?
sanshine
31-03-2004, 11:26 AM
in clasamentele de pe romania.hatstats.info (http://romania.hatstats.info/), seria mea, IV.20, a fost constant in primele 30 din Romania sezonul asta :unsure: greu, taica, greu de tot <_<
RaPiDuTz
31-03-2004, 11:44 AM
ouch...naspa
sunt si eu curios, voi cati specialisti daia aveti la staff ?? :rolleyes:
MaPaX
10-04-2004, 05:06 PM
Joc acest manger de o luna si jumatate si am decis sa imi fac si eu un site la echipa Site-ul echipei FC UNIREA Alba Iulia 1942, locul 4 in VI.142 (http://www.ht-arena.com/fcunirea)
sharky-
10-04-2004, 05:38 PM
intrati pe www.cupmanager.org si organizativa propile turnamente de cupa
sucesssssssssssss!!!!!!! :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :mishto: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa: :flipa:
Gladiator
25-04-2004, 10:59 AM
si eu am echipa la hattrick F.C. CIL Sighet (echipa din orasul bunicilor) si imi merge destul de bine numai ca idiotii de adversari mi-au accidentat jucatorii :injur: :injur: :injur: :angry: :angry:
looooooooooooo RaPIDuTz mie-mi place ce reclama iti faci pe site-ul tau la jucatorii tai... pun pariu ca or sa fie foarte ofertati :)))))))) ! lolz :P
ia uita-ti-l pe RaPIDuTz ce scrie despre jucatorii lui :
Alin V?s?i 18 un atacant vai mama lui
Anghel Selaru 27 la varsta lui eram pe la Real Madrid...
Axel Buchinger 24 tu cine esti mha ? marsh mhaa
Ilie Urzic? 26 eterna rezerva
Ion Dasc?lu 22 bai pocaitule, tu ce cauti mha aici ?
M?d?lin B?lasa 28 asta mai da cu stangu in dreptu da e bun :lol:
Mihai Turturic? 22 rezerva rezervei
Sebastian Gherghe 25 asta mai mult doarme pe teren...
loooooooooooooooool !
eu am 7 victorii consecutive :P si in ultimul meci am si jucat in 10 oameni ca am uitat sa fac asezarea in teren si sa schimb suspendatii :P
RaPiDuTz
26-04-2004, 12:40 AM
lol Totti, pai cand o sa ajung cu ei in Divizia A o sa imi schimb parerea... :D
misto mns...eu ma bucur ca am reusit 7-2 in ultimul meci...nu ma asteptam
ca tot veni vb de oferte :
Jakob Gustavsson
20 ani, jalnic nivel de formă, sănătos
Un tip popular care este echilibrat şi cinstit.
Are un nivel mizerabil de experienţă şi este un slab lider.
Specialitate: Imprevizibil
Rezistenţă: excelent Portar: dezastruos
Construcţie: inadecvat Pase: jalnic
Extremă: bun Apărare: jalnic
Atac: slab Faze fixe: mizerabil
Lista de transferuri: Extremă
Termen limită: 28.04.2004 la 16:09
Preţ de pornire: 2 000 000 Lei
poate il vreti... :)
MaPaX
26-04-2004, 02:54 PM
Originally posted by Totti@Apr 25 2004, 04:20 PM
looooooooooooo RaPIDuTz mie-mi place ce reclama iti faci pe site-ul tau la jucatorii tai... pun pariu ca or sa fie foarte ofertati :)))))))) ! lolz :P
ia uita-ti-l pe RaPIDuTz ce scrie despre jucatorii lui :
Alin V?s?i 18 un atacant vai mama lui
Anghel Selaru 27 la varsta lui eram pe la Real Madrid...
Axel Buchinger 24 tu cine esti mha ? marsh mhaa
Ilie Urzic? 26 eterna rezerva
Ion Dasc?lu 22 bai pocaitule, tu ce cauti mha aici ?
M?d?lin B?lasa 28 asta mai da cu stangu in dreptu da e bun :lol:
Mihai Turturic? 22 rezerva rezervei
Sebastian Gherghe 25 asta mai mult doarme pe teren...
loooooooooooooooool !
TARE!!!
mns> echipa ta cum se numeste?
Eu is la -13 000 000 cred ca imi fac alta echipa :)
mininu
26-04-2004, 04:43 PM
Pai la -10.000.000 dai faliment si-ti ia echipa. Cum de nu ti-au luat-o pana acum?
sanshine
26-04-2004, 06:23 PM
Originally posted by Mininu+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Mininu)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Pai la -10.000.000 dai faliment si-ti ia echipa. Cum de nu ti-au luat-o pana acum? [/b]
Nu imediat. Mai ai cam o saptamina parca, sau 10 logari, in care sa incerci sa te salvezi (pui totzi jucatorii pe lista de transfer de exemplu :rolleyes: )
<!--QuoteBegin-blue boy
Ce este un clovn??[/quote]
Un clown este un jucator care are leadership maxim (trebuie sa fie cel mai mare din echipa) si este foarte popular ==> iti creste (sau iti mentine constant) team spirit-ul, care este foarte important intr-un meci. nu conteaza daca un clov e varza ca skill-uri, nu trebuie decat sa fie in lot, nici macar pe banca de rezerve.
Daca jucatorul cu cel mai mare leadership din echipa e controversial, TS-ul se va deteriora mai rapid.
sharky-
26-04-2004, 06:45 PM
Nu io ia deoarece GM ia dat amenda asa ca nu ii ia echipa
Gladiator
26-04-2004, 08:31 PM
daca iti mai faci o echipa si te prinde ai pus-o de smecher :oops: :oops:
Merci. Este scump un clovn pe piata de transferuri?
eu am primit unul cu echipa la inceput si are si atribute foarte bune, e capitanul echipei :)
Gladiator
28-04-2004, 07:32 PM
Si eu am avut o echipa buna cu 6000 000 lichiditati si jucatori buni. La cealalta echipa la care am fost dat afara :oops: am avut la inceput -5000 000. :injur:
MaPaX
28-04-2004, 07:58 PM
Originally posted by mns@Apr 28 2004, 02:34 PM
eu am primit unul cu echipa la inceput si are si atribute foarte bune, e capitanul echipei :)
Inca odata te intreb mns cum se numeste echipa ta?
Eu am scapat de falimen am ajuns la -4 000 000 sa vedem daca cu rezervele voi ramane pe acelasi loc pe care sunt acum(3)
MaPaX
09-05-2004, 11:38 AM
va sugerez un forum de Hattrick : www.fanhattrick.3x.ro (http://www.fanhattrick.3x.ro)
Un tip plăcut care este echilibrat şi necinstit.
Are o experienţă de nivel slab şi este un lider bun.
Un tip plăcut care este echilibrat şi integru.
Are o experienţă de nivel jalnic şi este un lider bun
Un tip plăcut care este echilibrat şi cinstit.
Are o experienţă de nivel dezastruos şi este un lider bun
Un tip plăcut care este irascibil şi cinstit.
Are o experienţă de nivel dezastruos şi este un lider bun.
care dintre cei 4 are face cel mai bun claun, si cat de bun?
Haoleu eu sunt chiar bun...
am retrogradat anul trecut si aveam -1000000, acum sunt pe primul loc cu 12 victorii consectutive, 6500000 mil la finante si am meci decisiv cu ala de pe lcoul 2, eu sunt la 3 puncte in fata...daca castig mai si promovez direct :o
Si la mine e exact aceeasi situatie...de 4 meciuri am inscris un singur gol :P
Voi fi managerul sezonului clar :P...iar mon equipe est weak rau !!
uitati ce stema am facut pentru echipa :D
Misto...eu mai intai tre sa ajung la ferformante si apoi adaug "the finishing touch" :P
Dar regiunea aia reprezinta judetul arad sau ce ?
Gladiator
30-05-2004, 08:02 PM
MISHTO stema, da pentru ea trebuie sa platesti?
RaPiDuTz
31-05-2004, 01:09 PM
blue boy, vezi ca ti-am raspuns deja pe fanhattrick :P
destul de misto stema mns...mi-am facut si eu mai demult dar vreau sa o schimb sa imi fac una k lumea ! ;) ( http://www.ht-arena.com/fc_rapidutz_team ) :P
Am avut azi examen si nu m'am putut ocupa de echipa, am pierdut promovarea :( am pierdut cu 4-1 in deplasare la ala de pe locul 2, de fapt el a fost pe locul 1 tot campionatul si eu pe 2 dar in penultima etapa el a trecut pe 2
RaPiDuTz
06-06-2004, 12:30 AM
ufff, super naspa sa pierzi promovarea in ultima etapa dupa ce te`ai chinuit tot sezonul sa ajungi pe primul loc... :(
eu unul sunt bucuros ca am reusit din etapa 5 in care aveam doar un punct si eram pe ultimul loc pana in ultima etapa sa urc pe locul 3 cu doar o infangere intre acestea, yey !
Eu sunt un fel de steaua a seriei mele, am fost tot timpul pe locul 2, am urcat o etapa pe primul loc spre sfarsit si apoi in ultimele etape am pierdut tot :(
MaPaX
06-06-2004, 07:54 PM
Eu am terminat pe 4, avand in vedere ca este primul meu sezon eu zic ca m-am descurcat bine. Voi ce ziceti?:)
Dupa intrarea mea in liga am jucat doar 4 meciuri...cam tardiva sosirea dar asta ii...deci pretentii la ceva notabil nu am avut...totusi am sperat macar la o victorie in aceste meciuri....nimic insa :angry: deci m-am clasat pe un merituos loc 8 :P
Ehh...o las pe sezonul urmator...
MaPaX
07-06-2004, 03:01 PM
Multa bafta sezonul viitor, Tuby si paote jucam si un amical (asta cand voi putea, deoarece am multi prieteni :P) echipa mea se numeste FC UNIREA Alba Iulia 1924!
stefan
07-06-2004, 03:15 PM
Eu dupa vreo cateva sezoane in care cica trebuia sa capat experienta, am terminat pe locul 4 in VI, dupa ce am fost vreo 2 sezoane prin V. Oare mai merita sa continui cu echipa asta? parca au imbatranit prea mult jucatorii care ii am, si imi dau impresia ca nu mai pot iesi din anonimat.
RaPiDuTz
07-06-2004, 03:16 PM
argh MaPaX...vezi ca ai promis un amical cu mine... :P
hai ca am batut si eu cativa prieteni, ( :D ) am chef sa te bat si pe tine :P
vali16_84
07-06-2004, 05:16 PM
Am si eu echipa la hattrick....Steaua FC 04 (180020), da nu am mai intrat de vreo luna.... pana acum cateva zile si sunt in Seria: V.133, din pacate am retrogradat pentru ca sunt pe ultimul loc :sanshine2:
am si eu o intrebare...cat dureaza pauza dintre sezoane?
si inca ceva...cum fac sa schimb primu' 11?
MaPaX
07-06-2004, 08:27 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Jun 7 2004, 03:16 PM
argh MaPaX...vezi ca ai promis un amical cu mine... :P
hai ca am batut si eu cativa prieteni, ( :D ) am chef sa te bat si pe tine :P
gata urmatorul amical cu tine il joc :)) (nu miercurea asta)
:naughty: :cooool: :fyou: :flipa:
RaPiDuTz
07-06-2004, 08:32 PM
okey atunci... :P
pacat ca vine cupa miercurea viitoare :(
MaPaX
07-06-2004, 08:51 PM
Nu ma!
Sunt 2 sapt (intersezonu)
Miercuri, 9 iunie amicale
Sambata, 12 iunie baraj promovare/ramanere :P
Miercuri 16 iunie amicale
Miercuri 23 iunie Cupa Romaniei sau amicale
Sambata 26 iunie incepe noul sezon (cu nr 11 :) )
am trimis si yo
si astept sa-mi primesc echipa(2 saptamani cik e standard)
echipa mea se cheama FC Dinamo cainii rosii :P (nu imi venea in minte vreun nume de echipa)
Neah, eu cred ca e mai lung timpul, parerea mea...
Eu deja sunt foarte nervos, ca nu am reusit sa promovez, inca un an in VI. Sper sa reusesc la anul sa dau lovitura, dar si sa reusesc sa raman in V.
Ratonu
08-06-2004, 09:23 AM
Bai fratilor da' mult mai dureaza sa-mi primesc echipa...
De obicei dureaza cam 3-4 saptamani...asta depinzand si in ce regiune ai inaintat cererea...
sharky-
08-06-2004, 12:25 PM
hmmz... sper sa il rup pe ala la baraj :):)
danutz_andrey
08-06-2004, 04:40 PM
Ce ma enerveaza astia....de vreo 2 sapt. am trimis echipa si inca nu mi-au dat-o....oricum am inteles ca tre' sa ashtept mult mai mult!
RaPiDuTz
08-06-2004, 07:32 PM
Originally posted by Tuby@Jun 8 2004, 11:29 AM
De obicei dureaza cam 3-4 saptamani...asta depinzand si in ce regiune ai inaintat cererea...
aham...atunci inseamna ca ar trebui sa ma simt super norocos ca am primit echipa in 3-4 zile :lol: :P
maine e marele meci : RaPiDuTz Team vs. FC Macinului Arad (je vs. mns :) )
Pai voi va intreceti cu gluma..:P Ia care se anunta oficial intr-un amical cu mine ??
Nu veti avea decat de castigat...asta urmarint ultimele rezultate ale echipei mele dragi :P
MaPaX
09-06-2004, 02:01 PM
RaPiDuTz a batut cu 4-3 pe mns :)
RaPiDuTz
09-06-2004, 07:10 PM
oleeeee :)
pacat ca am uitat sa imi fac echipa ca poate era mai mare diferenta care de la 4-1 a devenit doar 4-3...oricum e bine :P
aici arata ca unu si-a primit echipa dupa o luna si 4 zile
deci o sa stau o gramada
Din nou un rezultat de prestigiu pentru Tuby`s team...||Johhny| vs. Tuby 4-0 (1-0)
My god I need a midlfield !!!!!
Rapidutz, nu te bucura pentru ca nici eu nu mi-am facut echipa, am jucat cu niste jucatori batrani si plafonati, sa vedem daca te tine acum sa jucam :P
RaPiDuTz
10-06-2004, 01:26 PM
ma tine dar mai incolo... :P acum am programat cu MaPaX dupa care incepe cupa iar dupa ce o sa ies din cupa o sa intru in turneu cu unele echipe tot din VI...deci mai incolo o sa jucam... :D
ma oftic ca mi`ai accidentat unul dintre cei mai importanti jucatori si nu il voi putea folosi 3 saptamani :(
btw, intrati aici pt a vedea clasamentul tuturor echipelor din Romania la HT : http://www.lysator.liu.se/~frid/hattrick/H..._full.html#2615 (http://www.lysator.liu.se/~frid/hattrick/HTCR/data/37_full.html#2615) , eu am iesit pe 5578 din 10920...eu zic ca e prea bine pt primul sezon ;)
MaPaX
10-06-2004, 04:41 PM
6460-1733 FC UNIREA Alba Iulia 1924 44- 28 21 : 4 in VI.142
:oops:
1960-6233 Juventus Ostroveni 27- 47 13 : 5 in V.91 (3497)
nu e rau..dar se putea si mai bine
vali16_84
10-06-2004, 08:01 PM
eu am primit echipa dupa 2 saptamani...cat dureaza pauza dintre campionate?
3854-4339 FC Macinului Arad 51- 17 36 : 2 in VI.177
sezonul viitor, obiectiv : PROMOVAREA
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.