View Full Version : ajutoor
bfcsquadra
04-06-2004, 08:03 PM
ajutati-ma cu editoru cine mi-l trimite si mie?
RaPiDuTz
04-06-2004, 11:56 PM
ce editor ?!
eu il stiu doar pe ala care ti`l da impreuna cu jocul, la care daca ai tcm nu se poate sa nu ai si editorul ;)
cauta editor.exe in folderul jocului, are aceeasi icoana cu exeul jocului
bfcsquadra
14-06-2004, 11:22 AM
bai am si eu editoru da nu merge. va rog cui ii merge sa mi-l trimita si mie!
ma am si yo o problema
fak schimbari si toate astea
editez echipele fak jucatori mai buni mai modific(ma refer la aia din campionatul romanesc)
si dupa ce termin cand ii dau sa-mi bage database-ul asta in jok nu-mi arata acolo si Romania si nu pot sa jok cu camp.romanesc
ce fak?
danutz_andrey
05-07-2004, 07:35 PM
Asha ceva eu n-am mai auzit......nu stiu!
La jocurile care sunt salvate, si editezi, si dupaia dai load la jocu` ala, nu se pune. Traba sa incepi cariera noua. Intzelegi? :)
stefan
05-07-2004, 10:40 PM
Daca editezi si dupa aia incarci o salvare merge jocul :P Ady, probabil ai pus ceva gresit pe acolo, daca ai schimbat sistemu de ligi sau nu ai pus bine echipamente, steaguri, steme, etc.(daca ai pus asa ceva). Verifica toate datele din nou, si scoate epntru moment grafica adaugata...
ma
deci am facut cam la camp alea mai importante transferuri care sunt cat de cat actuale
si cand am facut si la camp romanesc am editat jucatori am bagat echipele in A(n-am facut seriile B) si le-am scos pe alea care erau am facut la Romania sa aiba o echipa in Champions League si am mai facut costumul nationalei (ala galben si ala alb) si dupa ce termin cu astea cand ii dau write database to game imi arata tarile si dupa Portugalia e Rusia si nu Romania si deci nu stiu ce are
danutz_andrey
06-07-2004, 04:24 PM
Pai si mie m-i s-a intamplat ceva asemanator....dar cand intram in joc puteam sa joc in acel campionat!
pai yo pot sa jok tot cu camp alea dar nu pot sa jok cu camp Romanesc dar merge sa iau jucatori de la echipele romenesti
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.