View Full Version : Preliminariile Ligii Campionilor
LiviuRO
02-06-2004, 02:37 PM
Iata cum sta situatia:
Dinamo merge in turul 2 preliminar si in acest an, deoarece coeficientul a fost la limita, noroc ca a termina Monaco pe 3.
Iata posibilii adversari, grupele, si formatiile care intra in turul 3.
Grupele preliminare din Liga Campionilor 2004 - 2005
CYP Q1 APOEL FC
SLO Q1 NK Gorica
FIN Q1 HJK Helsinki
LAT Q1 FC Skonto
MOL Q1 FC Sheriff Tiraspol
GEO Q1 FC WIT Georgia
BHZ Q1 NK ?iroki Brijeg
LIT Q1 FBK Kaunas
ISL Q1 KR Reykjav?k
MKD Q1 FK Pobeda
BLS Q1 FC Gomel
IRL Q1 Shelbourne FC
MLT Q1 Sliema Wanderers FC
ARM Q1 FC Pyunik
WAL Q1 Rhyl FC
LIE Q1 -
ALB Q1 KF Tirana
EST Q1 FC Flora
NIR Q1 Linfield FC
LUX Q1 AS Jeunesse Esch
FAR Q1 HB T?rshavn
AZE Q1 FK Neftchi
KAZ Q1 FC Irtysh Pavlodar
AND Q1 -
SMR Q1 -
SUI Q2 BSC Young Boys
UKR Q2 FC Shakhtar Donetsk
ISR Q2 Maccabi Tel-Aviv FC
POL Q2 Wisla Krak?w
RUS Q2 PFC CSKA Moskva
SMN Q2 FK Crvena Zvezda
NOR Q2 Rosenborg BK
BUL Q2 PFC Lokomotiv Plovdiv
CRO Q2 HNK Hajduk Split
SWE Q2 Djurg?rdens IF
DEN Q2 FC K?benhavn
SVK Q2 FK Dukla Bansk? Bystrica
ROM Q2 FC Dinamo Bucuresti
HUN Q2 Ferencv?rosi TC
ITA Q3 FC Internazionale
ENG Q3 Manchester United FC
ENG Q3 Liverpool FC
GER Q3 Bayer 04 Leverkusen
FRA Q3 AS Monaco FC
GRE Q3 FC PAOK
POR Q3 SL Benfica
HOL Q3 PSV Eindhoven
SCO Q3 Rangers FC
BEL Q3 RSC Anderlecht
CZE Q3 FC Ban?k Ostrava
SUI Q3 FC Basel 1893
UKR Q3 FC Dynamo Kyiv
ISR Q3 Maccabi Haifa FC
AUT Q3 Grazer AK
ITA Grp AC Milan
ITA Grp AS Roma
ENG Grp Arsenal FC
ENG Grp Chelsea FC
GER Grp SV Werder Bremen
GER Grp FC Bayern M?nchen
FRA Grp Olympique Lyonnais
FRA Grp Paris Saint-Germain FC
GRE Grp Panathinaikos FC
GRE Grp Olympiacos CFP
HOL Grp AFC Ajax
SCO Grp Celtic FC
TUR Grp Fenerbah?e SK
- Tarile respective nu si-au desemnat inca echipa.
RaPiDuTz
02-06-2004, 04:16 PM
pai eu nu cred ca o sa avem (ca doar suntem romani in primul rand :) ) probleme cu echipele din turul 2...poate doar Sparta Praha,Shakhtar Donetsk si Rosenborg ar fi periculoase...in schimb la cele care intra in turul 3 deja e chestie de norok sa nu cadem cu primele 13 din lista scrisa de tine acolo...
Succes dinamo!
danutz_andrey
02-06-2004, 05:25 PM
Pe langa echyipele pe care le-ai spus tu,ne-ar mai putea pune probleme Trabzon,care a aratat ca este o echipa de top si poate ne-ar mai putea incurca FC Basel!
Situatia ii nasoala rau...de turul doi are mari sanse de a trece..dar de turul 3....acolo se tampeste treaba...totusi ar fi misto daca am juca cu o echipa de calibru in turul 3...mai vin vedete pe la noi..
Am o intrebare....in care tur poate fi eliminata pentru a putea participa in cupa uefa? Locul 3 in grupe parca..??? :huh:
danutz_andrey
02-06-2004, 08:03 PM
Poti juca in Cupa Uefa daca echipa e eliminata in turul 3 preliminar...si bineinteles locul 3 in grupe!
dj-cata
02-06-2004, 11:25 PM
pai in turu 2 nu ar trebui sa ne puna probleme nici o echipa...ca doar nu cred ca o sa aiba dinamo ghinionul sa pice fix cu cea mai tare :) dar in turul trebuie...se impute rau de tot treaba...nu prea ii dau nici o sansa ...dar nu se stie...poate o sa fie cap de serie si pica cu una mai slaba :)
oricum daca trece de turu 2 o sa vina in uefa....langa steaua...sa mergem iara cot la cot pana in primavara europeana..cel putzin... :)
LiviuRO
03-06-2004, 12:48 AM
Pai, din ce am calculat eu, nu prea inteleg structura acestui tablou... Adica, in nici un fel nu-mi dau 32 de echipe dupa turul 3. Cred ca din cele care joaca turu` 1 una o sa promoveze direct in turu` 2 (ca sunt 25, impar), iar de acolo, chiar ca imi e neclar. Poate merg mai multe echipe direct.
Oricum, Dinamo are sanse bunicele sa treaca de turul 2, daca nu va avea ghinion la tragerea la sorti. Oricum, cap de serie cred ca este imposibil, indiferente pe cine am elimina in 2, pentru ca in 3 sunt echipe prea tari. Cred ca singura sansa este sa speram ca vom avea norocul sa prindem un Grazer, Banik Ostrava, Maccabi Haifa, macar un PAOK Atena, ceva...
dj-cata
03-06-2004, 01:53 AM
ca sa joci cu echipele alea trebuie sa fi cap de serie in turul 3...oricum stai sa vezi cu cine pica in turu 2 ca nu mai e mult pana at :)
Ratonu
03-06-2004, 08:46 AM
In turul 2 ar fi probleme cu Trabzon, Brugge si mai ales Sparta si poate si cu Shaktar, Rosenborg si Wisla.
In turul 3 singurele echipe accesibile pentru Dinamo ar fi Banik si GAK si poate si Maccabi H.
Deci, sanse infime pentru Dinamo... Oricum, succes!
LiviuRO
03-06-2004, 10:20 AM
Pai din echipele din care joaca direct turul 3, 16 sunt capi de serie. Oricum, daca ma uit cu atentie, nu prea exista o combinatie buna. Adica, daca joci cu o echipa mai slab cotata in turul 2, nu iei destul coeficient si in turul 3 te asteapta marile echipe ale Europei. Ca sa ai o sansa sa joci cap de serie in turul 3, nici n-ai pe cine sa elimini in turul 2 preliminar, poate doar Rosenborg sau Brugge sa aibe coeficient mai mare.
Deci mai bine pica cu o echipa usoara in turul 2 si poi joaca cu o mare echipa in turul 3 decat sa riste participarea in Uefa eliminata fiind din turul 2...
djal3x
03-06-2004, 11:17 AM
succes JUVENTUS :P
sharky-
03-06-2004, 11:26 AM
looooooool :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
LiviuRO
03-06-2004, 03:25 PM
Problema cea mare este ca nu stiu sigur daca se merge in UEFA daca esti eliminat in turul 3 preliminar. Nu stiu sigur daca regula intra in vigoare de anul acesta, sau de la anul...
djal3x
03-06-2004, 06:02 PM
:iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: :iamwithstupid: destept mai e D_Dogg...oricum..eu nu am nimic cu tine..mersi pt warn :mishto: :iamwithstupid:
LiviuRO
04-06-2004, 12:47 AM
Daca ai nedumeriri sau nemultumiri, nu ai gasit locul potrivit sa le adresezi. Poti sa faci un topic la sectiunea "Forum", sau sa trimiti un PM lui mns.
Nici eu nu am nimic cu tine.
Ratonu
04-06-2004, 08:25 AM
Cred ca cel mai bun coeficient din turul 2 l-ar avea Sparta Praga, dar problema e ca Dinamo n-are nici o sansa sa treaca de ei... Cat despre Cupa UEFA, nu cred ca noul sistem cu grupe mai permite si aparitia atator echipe eliminate in Champions' League.
LiviuRO
04-06-2004, 01:58 PM
Exact, asa stiam si eu, dar sper ca aceasta regula intra in vigoare din urmatorul sezon competitional. Altfel, nu cred ca avem vreo sansa sa ne prelungim campania europeana...
djal3x
04-06-2004, 05:45 PM
d_dogg, ma bucur ca recunosti.. :P :lol:
Ratonu
06-06-2004, 10:14 AM
Originally posted by D_Dogg@Jun 4 2004, 01:58 PM
Exact, asa stiam si eu, dar sper ca aceasta regula intra in vigoare din urmatorul sezon competitional. Altfel, nu cred ca avem vreo sansa sa ne prelungim campania europeana...
Hehe, eu sper sa intre din sezonul asta, sa joace si Steaua mai multe meciuri (ca are sanse foarte bune sa intre in grupe, dar nu si sa treaca de ele; mai vedem)... :)
pai a zis din sezonul 2004-2005 ca intra in practica sistemul asemanator cu champions league
dj-cata
07-06-2004, 01:27 AM
eu stiu ca daca treci in turu 3 ai asigurata cupa uefa....acum nu stiu....vedem :) ..oricum nu are nici o sansa sa treaca de turul 3....si mai bine in cupa uefa unde poate ajunge in grupe.
cand sunt tragerile ? stiu ca sunt in iunie candva....
Ratonu
07-06-2004, 09:43 AM
Pai, sa vedem, intai sa se dispute primul tur, pe care il skip-uim, datorita faptului ca Dinamo a castigat Cupa Romaniei...
LiviuRO
07-06-2004, 11:57 AM
Nu conta castigarea cupei, oricum jucam in turul 2 preliminar. De asemenea, am impresia, ca mergem in grupele UEFA daca ajngem in turul 3. Totul e sa mai avem cu ce echipa sa trecem de turul 2 :). Si sa nu avem vreun ghinion sa picam cu Sahtior, parca vad, Lucescu VS Andone, Dinamo Vs. Ucrainian Dinamo.
Ratonu
07-06-2004, 12:20 PM
Originally posted by D_Dogg@Jun 7 2004, 11:57 AM
Si sa nu avem vreun ghinion sa picam cu Sahtior, parca vad, Lucescu VS Andone, Dinamo Vs. Ucrainian Dinamo.
Mai degraba Dinamo vs. Ukrainian Rromania :lol: .
LiviuRO
14-06-2004, 12:22 PM
UEFA a desemnat campioana Romaniei, Dinamo, cap de serie pentru tragerea la sorti din turul 2 preliminar al UCL. Adversari posibili:
APOEL FC, NK Gorica, HJK Helsinki, FC Skonto, FC Sheriff Tiraspol, FC WIT Georgia, NK ?iroki Brijeg, FBK Kaunas, KR Reykjav?k, FK Pobeda, FC Gomel, Shelbourne FC, Sliema Wanderers FC, FC Pyunik, Rhyl FC, KF Tirana, FC Flora, Linfield FC, AS Jeunesse Esch, HB T?rshavn, FK Neftchi, FC Irtysh Pavlodar si campioana Lichtensteinului.
Tragerea la sorti - 25 iunie.
As vrea ca atat dinamo si steaua sa ajunga cat mai departe, chiar daca unii sunt mai spurcateii si altii mai cateii sunt ROMANI. GO dinamo & steaua!
Sarcina destul de usoara cum se astepta toata lumea...echipe de care nu prea a auzit nimeni...poate Skonto Riga...in rest...spor...!!! Sa ne vedem in turu` 3
As zice ca cel mai greu adversar ar fii fie apoel sau helsinki.
Sirius
14-06-2004, 09:47 PM
Pai daca astia sunt in turu 2, inseamna ca e ceva de groaza in al treilea. Toate echipele puternice care nu s-au calificat direct in grupe vor fi acolo. Asa ca, pe langa Manchester, Real si Juve vor fi si multe altele nu de acelasi calibru, dar pe aproape. Eu va zic, vremuri grele ne asteapta...
LiviuRO
14-06-2004, 10:47 PM
Pai, sunt vreo 5-6 echipe din turul 3 pe care le putem scoate, in rest, meciul va fi doar asa, sa vina o echipa mare a Europei la Bucuresti. Sanse in turul 3 sunt doar teoretice, practic, ne trebuie un noroc imens la tragerea la sorti.
Floyd
14-06-2004, 11:37 PM
Desi sunt suporter al Stelei, incarcatura foarte mare pe care o are rivalitatea cu Dinamo nu ma opreste sa le urez succes in preliminarii! Parerea mea este ca Dinamo are sanse de 75% sa treaca de primul tur. Din pacate, este foarte greu sa ajunga in grupe, mai ales daca vor pleca si alti jucatori.
dj-cata
15-06-2004, 01:11 AM
acum ca dinamo o sa fie cap de serie in turu 2 nu mai are nici o sansa sa repete figura si in turu 3....dar tot raul spre bine...asa are sanse mari de tot sa treaca de turu 2 si sa ajunga minim in cupa uefa
LiviuRO
15-06-2004, 01:29 AM
Cum spuneam, nu am citit nicaieri ca din turul 3 daca iesi, mergi in UEFA. Am impresia ca aceasta regula nu mai exista. Daca ajungi in turul 3 si iesi, aia e.
Totusi, daca prindem pe Dumnezeu de un picior, cu o tragere la sorti favorabila, ascultati ce va spun, Dinamo merge in Liga.
dj-cata
15-06-2004, 02:26 AM
trezeste-te...mai porcea mic ce esti :)...nu ai cum sa intri in liga mai ales acum ca nu o sa fie cap de serie in turu 3....
eu stiu ca din turu 3 ajungi in turu 1 la uefa....
Ratonu
15-06-2004, 08:06 AM
Originally posted by D_Dogg@Jun 14 2004, 12:22 PM
si campioana Lichtensteinului.
Pai io stiam ca Liechtenstein-ul nu are liga si ca exista, totusi, o echipa, FC Vaduz, care joaca din divizia a 2-a din Elvetia... :huh:
Felicitari Dinamo pentru accederea in turul 3 al Champions' League si... better luck next year (in UEFA)! :P
LiviuRO
15-06-2004, 06:24 PM
Ratonu-> nu are, dar echipa care castiga Cupa Lichetenstein-ului este considerata campioana tarii.
vali16_84
16-06-2004, 02:03 PM
eu zic ca dinamo e cu un pas in turul 3, dar mai departe nu se stie niciodata...poate are noroc si cade in turu' 3 cu real madrid....ca tot nu e in forma :D ...si ajunge in grupe :mishto: :bere:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.