View Full Version : Homenatge Hristo
Ratonu
02-06-2004, 10:59 AM
L-ati vazut pe Hagi la meciul de retragere al lui Hristo Stoichkov (sambata, 30 mai, 19:30 GMT)? In loc sa ma bucur de joc parca mai rau ma intristam ca un astfel de jucator nu va mai fi niciodata prezent intr-un meci oficial pentru echipa nationala si intr-un fel regret ca nu m-am nascut mai devreme, pentru a-l putea urmari pe Rege de-a lungul carierei lui... Oricum, a fost un spectacol frumos, Stoichkov a dat 2 goluri superbe si eu am fost multumit de ce am vazut, cu toate ca meciul a durat doar vreo 75 de minute... Tin sa va spun ca dup-aia m-am uitat pe Eurosport la Olanda - Belgia si muream de plictiseala cand ii vedeam pe obositii aia practicand un joc serios, si totusi chinuindu-se sa dea in minge ca lumea ;) .
djal3x
02-06-2004, 12:03 PM
asa e... spectacol vezi in meciuri organizate..cum a fost gala hagi, seara campionilor si a lu Hristo..imi pare rau pentru acesti jucatori pentru ca timpul nu a stat pe loc pentru ei pentru a ramane tineri si pentru noi..sa-i vedem la lucru in echipa nationala si echipe de club, sau de alti jucatori sa auzim cum am auzit de Hagi pe vremea cand juca la Galatasaray, a fost simbolul lor , la fel s-a intamplat si cu Mircea Lucescu : a castigat titlul cu Galata, in urmatorul sezon il castiga cu Besiktas , acum a castigat cupa cu ...iete ca-mi sta pe limba...
Intr-adevar, meciuri si momente care te fac sa plangi , chiar daca nu ai vb sau nu i-ai vazut in carne si oase pe acei oameni!
:alida: :alida: :alida:
RaPiDuTz
02-06-2004, 01:37 PM
eu nu am vazut meciul de retragere a lu Hristo insa dintre Gala Hagi si Seara Campionilor mult mai misto a fost prima...adik spectacolul dinaintea meciului, lasere, alea alea... :)
Ma rog, poate spun asta si pt ca acolo am fost pe cand Seara Campionilor am urmarit-o la tv...
danutz_andrey
02-06-2004, 05:29 PM
Eu am vazut meciul de retragere a lui Hristov,si am ramas impresionat de cati oameni au venit la meci...parca 100.000!!!
Mie mi-a placut faza aia in care Hagi a incercat foarfeca cu calcaiul sa-i zicem....pacat ca nu i-a reusit!
Ratonu
03-06-2004, 08:49 AM
Ei, n-au fost chiar 100.000, k 96 parca are Camp Nou si a fost aproape pe jumatate plin. Destul de mult, oricum!
danutz_andrey
03-06-2004, 12:59 PM
Da...inseamna ca au exagerat ce de la Realitatea Tv!
Cum au exagerat si la Gala Popescu asa au exagera si in cazul bulgarului....le sta in fire in orice caz....
djal3x
03-06-2004, 08:12 PM
nu era vorba de bulgar..ci de spectatorii de la meciul de retragere al bulgarului... :nowar:
vali16_84
03-06-2004, 08:20 PM
am vazut si eu prima repriza din mesiul de retragere al lui Hristo si imi pare rau ca nu l-am vazut si pe Hagi pt. ca nu am mai stat :sanshine2:, oricum mi-a placut...
Originally posted by djal3x@Jun 3 2004, 08:12 PM
nu era vorba de bulgar..ci de spectatorii de la meciul de retragere al bulgarului... :nowar:
Mah omule tu chiar nu ai ce posta ??? io ce curu meu am scris ?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.