PDA

View Full Version : Homenatge Hristo

Ratonu
02-06-2004, 10:59 AM
L-ati vazut pe Hagi la meciul de retragere al lui Hristo Stoichkov (sambata, 30 mai, 19:30 GMT)? In loc sa ma bucur de joc parca mai rau ma intristam ca un astfel de jucator nu va mai fi niciodata prezent intr-un meci oficial pentru echipa nationala si intr-un fel regret ca nu m-am nascut mai devreme, pentru a-l putea urmari pe Rege de-a lungul carierei lui... Oricum, a fost un spectacol frumos, Stoichkov a dat 2 goluri superbe si eu am fost multumit de ce am vazut, cu toate ca meciul a durat doar vreo 75 de minute... Tin sa va spun ca dup-aia m-am uitat pe Eurosport la Olanda - Belgia si muream de plictiseala cand ii vedeam pe obositii aia practicand un joc serios, si totusi chinuindu-se sa dea in minge ca lumea ;) .

djal3x
02-06-2004, 12:03 PM
asa e... spectacol vezi in meciuri organizate..cum a fost gala hagi, seara campionilor si a lu Hristo..imi pare rau pentru acesti jucatori pentru ca timpul nu a stat pe loc pentru ei pentru a ramane tineri si pentru noi..sa-i vedem la lucru in echipa nationala si echipe de club, sau de alti jucatori sa auzim cum am auzit de Hagi pe vremea cand juca la Galatasaray, a fost simbolul lor , la fel s-a intamplat si cu Mircea Lucescu : a castigat titlul cu Galata, in urmatorul sezon il castiga cu Besiktas , acum a castigat cupa cu ...iete ca-mi sta pe limba...
Intr-adevar, meciuri si momente care te fac sa plangi , chiar daca nu ai vb sau nu i-ai vazut in carne si oase pe acei oameni!
:alida: :alida: :alida:

RaPiDuTz
02-06-2004, 01:37 PM
eu nu am vazut meciul de retragere a lu Hristo insa dintre Gala Hagi si Seara Campionilor mult mai misto a fost prima...adik spectacolul dinaintea meciului, lasere, alea alea... :)
Ma rog, poate spun asta si pt ca acolo am fost pe cand Seara Campionilor am urmarit-o la tv...

danutz_andrey
02-06-2004, 05:29 PM
Eu am vazut meciul de retragere a lui Hristov,si am ramas impresionat de cati oameni au venit la meci...parca 100.000!!!
Mie mi-a placut faza aia in care Hagi a incercat foarfeca cu calcaiul sa-i zicem....pacat ca nu i-a reusit!

Ratonu
03-06-2004, 08:49 AM
Ei, n-au fost chiar 100.000, k 96 parca are Camp Nou si a fost aproape pe jumatate plin. Destul de mult, oricum!

danutz_andrey
03-06-2004, 12:59 PM
Da...inseamna ca au exagerat ce de la Realitatea Tv!

Tuby
03-06-2004, 07:24 PM
Cum au exagerat si la Gala Popescu asa au exagera si in cazul bulgarului....le sta in fire in orice caz....

djal3x
03-06-2004, 08:12 PM
nu era vorba de bulgar..ci de spectatorii de la meciul de retragere al bulgarului... :nowar:

vali16_84
03-06-2004, 08:20 PM
am vazut si eu prima repriza din mesiul de retragere al lui Hristo si imi pare rau ca nu l-am vazut si pe Hagi pt. ca nu am mai stat :sanshine2:, oricum mi-a placut...

Tuby
03-06-2004, 08:50 PM
Originally posted by djal3x@Jun 3 2004, 08:12 PM
nu era vorba de bulgar..ci de spectatorii de la meciul de retragere al bulgarului... :nowar:
Mah omule tu chiar nu ai ce posta ??? io ce curu meu am scris ?