View Full Version : CD Covers
Ma gandeam la faptul ca multi nu au fifa 2003 in original, si-mi veni o idee, sa facem un pachet de vreo 2 cd covere pentru cd-urile voastre cu fifa, banuind ca le aveti pe mnadoua, acum eu zic sa fie una cu poza unui jucatori din divizia a si una cu un jucator romani din strainatate, asteptam propuneri si sugestii (putem pune mai multi pe aceiasi coperta)
asadar, cine sa fie... daca aveti poze, trimiteti-le
mininu
11-02-2003, 06:52 PM
Eu am facut doua coperti, una cu Slavisa Mitrovic si una cu Viorel Moldovan. Recunosc ca nu sunt foarte reusite, dar te rog da-ti si tu cu parerea ca ti le-am trimis si tie.
se vede faptul ca jucatorii sunt mariti, si sunt cam pixelati
mininu
14-02-2003, 12:04 AM
Stiu. Problema a fost ca nu am avut imagini cu rezolutie mare si le-am facut si in graba.
cuosmin
14-02-2003, 10:28 PM
Pentru inceput, coperta cu Mutu de pe forum mi se pare foarte bine realizata si ideala si cred ca e mai bine ca si a doua coperta sa fie tot cu un "international", cu chivu de ex, pentru ca nu gasesc un jucator din Romania indeajuns de bun pentru a se odihni pe raftul meu de cduri
daca reusim sa facem rost de o poza cu chivu(mai mare de 400*400) atunci o sa incerc sa fac un cd cover care sa se ridice la nivelul celui cu mutu, care e de nota 10, poate reusesc sa mai dau de bogdan de la sg...
mininu
15-02-2003, 04:50 PM
Hei mns, salut. Vad ca esti on-line!. Am facut o super-coperta cu Cosmin Contra. Sa ti-o trimit si te rog s-o pui si tu pe download. Mai lucrez la una cu Gica Popescu, una cu Mutu, si una cu Mutu si chivu. O sa iasa super, iti promit!
hai, trimite-o
am si eu ointrebare, de unde aveti voi logoul ala fifa 2003, ca eu nu mai am jocu instalat...
mininu
15-02-2003, 05:09 PM
Daca chestia la care te referi tu e aia care cred eu, iti zic ca eu o am de pe coperta cu Giani Kirita.
e logoul ala inclinat cu fifa...
:help:
mininu
15-02-2003, 05:34 PM
Am terminat si coperta cu Gica Popescu! Iti trimit si logoul ala. Sa iti dai si tu cu parerea despre coperti.
trimitele repede ca nu mai stau mult pe net.. :wink:
mininu
15-02-2003, 05:43 PM
Le-ai primit? Zi-mi cum sunt?
sunt bune dar exista o problema, eu am mai zis-o
folositi ANTIALIAS daca aveti paint shop pro sau photoshop, deoarece nu arata bine unele imagini sa fie patratoase... :mishto:
mininu
15-02-2003, 11:20 PM
Cum adica? Invata-ma si pe mine! Totusi le pui pe download? Mai am cateva.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.