View Full Version : Pararea finala despre joc
romania_team
27-05-2004, 07:53 AM
Jocul e de c*c*t!!!
Cei de la EA cred ca au facut jocul ca o combinatie intre stilul Stelei din campionatul trecut si din tur cu pase de-a latul terenului ( FFF bune ??!!??) :D, si ceea ce a vrut sa faca Dan Petrescu la Rapid... centrari in careu poate, poate o sari unul mai sus sa dea in minge sau poate prinde vreo forfeca.
In rest nimic.
PACALEALA
Oare asta vom gasi si in FIFA 2005???
LiviuRO
27-05-2004, 07:13 PM
mie imi place mult jocu`, mai ales ca Romania a luat euro 2004, pe world class, si Danciu a fost golgeterul turneului :)
danutz_andrey
27-05-2004, 07:15 PM
Si mie imi place jocul,chiar daca inca nu am jucat cu Romania! :o
DarkComy
27-05-2004, 08:05 PM
HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
inseamna ca nu esti patriot :lol: :P
ai jucat cumva cu Ungaria? :lol:
Io am castigat turneul insa pe pro...pe world -class fac numai egaluri...de principiu 0-0....unde am si io cam 2 faze importante pe meci..si adversarul vreo 7-8
LiviuRO
27-05-2004, 10:52 PM
Sincer, eu abia ieri m-am prins cum se joaca Euro, pe World Class, si am fortat, si am luat Cupa :). Este ca Fifa pana la urma, decat ca sunt niste combinatii in plus, si pase mai bune.
Chestia e ca io nu joc din combinatii din taste...si in special cu demarcarile acelea tip in care se schimba camera...ma deranjeaza si nu reusesc sa leg 2 pase...joc normal...numai din butoane standard...si acest lucru ingreuneaza performanta...:P
danutz_andrey
28-05-2004, 11:01 AM
DarkComy>Nu,nu am jucat cu Ungaria,Doamne fereshte!Am jucat doar cu echipele mari pt. ca cu cele mici castig foarte greu pe World Class.
LiviuRO
28-05-2004, 04:03 PM
Mah, sincer, eu acum 2 zile am invatat sa joc Euro :).
Cat timp folosesti OTB, si centrare cu Q+W, sau chiar si cu A (daca e liber), dai goluri la greu.
In aparare, pressing continuu (la mine este cu E, desi am citit ca ar fi cu C), si cand se apropie unu` de jucatorul advers, il selectezi repede si ii iei mingea cu D.
Cand scapa CPU, iesi repede cu Q, blocheaza des portarul.
Cornelere si lovurile libere sunt foarte asemanatoare cu 2004.
iar la capitolul pase, joaca 4-4-2, neutru, cu pase lungi si la off-side, si demarca mereu fundasii laterali, sa-i ajute pe mijlocasii laterali, si intri in combinatii cu ei.
Driblinguri si fake shot folosesc doar cand am deja 2 goluri avans, dar nu sunt neaparat necesare, adica poti sa invingi si fara ele.
Cat timp pasezi bine la mijlocul terenului, si scoti mingea in lateral sa centrezi spre varfurile 1 sau 2. Din 5-6 centrari d-astea, e impsobil sa nu dai macar un gol.
Iar pe contra-atacul tau, cand scapi singur, trage pe jos, adica cu Z+D, si pe colt, da mereu gol.
danutz_andrey
28-05-2004, 04:42 PM
Frate multe dintre chestiile astea nu le stiam....faza cu Z+d si centrarea cu Q+W!Eu fac faza cu C+D cand jucatorul simuleaza sutul,e un fel de dribling,dar e foarte eficient!
LiviuRO
29-05-2004, 12:03 AM
Este, si in multe situatii scoti 11m, ca faulteaza portarul daca esti aproape de el.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.