View Full Version : Hitman Contracts ( a.k.a. Hitman 3)
De vreo 2 zile am facut rost de ultimul hitman din seria cu acelasi nume...
Partea misto pe langa grafica este story-ul....prima parte a actiunii petrecandu-se in Romania...ca atare sunetele si vocile sunt de-alor nostri :P
Si nu sunt englezi care termina limba romana ci chiar romani...ba chiar moldoveni :P
Totusi jocul mananca multe resurse....si la placa mea grafica 64mb nu pot juca pe detalii max...
In fine...l-a jucat careva ?
zii ceintele de sistem... ;)
M-am gandit sa pun cerintele "recommended"... :
CPU:
Pentium 4 1.6GHz or Athlon XP equivalent
RAM:
256 Mb
GRAPHICS:
64Mb 3D Card -100% DirectX 8-compatible
SOUND:
Sound Card - Sound Blaster? Audigy? 2 ZS card recommended
CD-ROM:
Eight-speed (8x) CD-ROM drive or faster
HARD DRIVE:
2Gb free disk space
De asemenea si niste amarate de poze :
http://www.jucaushii.ro/img/Hitman3-Contracts/01.jpg
http://www.jucaushii.ro/img/Hitman3-Contracts/05.jpg
http://www.jucaushii.ro/img/Hitman3-Contracts/12.jpg
Pozele fac parte din macelaria din Romania ;)
am facut si eu rost de joc azi
m-am jucat putin si dupa aceea m-am enervat ca tot muream intr-un punct si am luat cheat-uri
jocul mi se pare destul de bun,avand in vedere ca si silent assasin a fost super tare.Despre romania ce sa zic totul bine...o singura problema...sa nu creada strainii ca in romania sunt numai macelarii :)
Ratonu
24-05-2004, 11:15 AM
lol... pai, te pui cu moldovenii? :lol: Nimeni nu le poate sta in calea furcilor si topoarelor cu care i-au invins de-atatea ori pe turci... :P
danutz_andrey
26-05-2004, 06:53 PM
as vrea sa fac si yo rost de el,da...nu stiu daca merge pe GeForce2MX400!
Sirius
01-06-2004, 10:09 PM
Daca sti sa faci tuning, merge excelent cu texturile la high si pe GeForce 2.
Take my example...
RaPiDuTz
03-06-2004, 04:07 PM
yey
azi am facut si eu rost de el...l`am instalat si acu vroiam sa intru in el :)
am tot un kkt de GeForce 2 dar cica un coleg de`al meu nu a avut probleme cu aceasta placa pe Hitman 3 :huh:
sa inceapa killarirea ! :)
danutz_andrey
03-06-2004, 04:47 PM
Eu inca nu am facut rost de el! :(
RaPiDuTz
03-06-2004, 06:05 PM
loooooooooooool
e prea penal jocul !!!!
primele misiuni sunt in Romania iar la inceput te da intr-un ospiciu si tre sa te stracori afara pe langa politisti (care au pe spate "Politia" si nu "Police" sau alte chestii) fara sa te observe. Am omorat cativa si cica zic ei in romana "3 oameni cazuti" sau "unde sunt rezervele ?" :D
in a doua misiune tre sa intri intr-o macelarie si cica iti spune unu la intrare "sti procedura, tre sa te verific!" dupa care daca gaseste arme la tine zice "ai arme la tine! mori nenorocitule,mori!" :)
danutz_andrey
03-06-2004, 06:10 PM
Ehhhh,e mishto!Eu am vazut faza din macelarie pe National tv la o emisiune...oricum erau numa' fragmente....dar era misiunea din Romania,iar cand am auzit ca se vb in romana,am crezut ca e un cometariu,dar erau vocile din joc!
Cea mai tare replica din joc este "acum am sa-ti miros carnea" :huh: :huh: pe mine m-a blocat afirmatia..
RaPiDuTz
03-06-2004, 08:53 PM
looooooool
da...penala !
asta parca zicea cand te controla de arme... :) si daca nu aveai nici una la tine zicea ceva de genu hai pleaca de aici :D
vali16_84
05-06-2004, 02:17 PM
e marfa jocu' imi place cum zice la inceputul jocului"ooo, sunt nebuni, au o gramada de gemeni la subsol, ii reproduc ca pe niste masini, crede-ma" ceva de genu asta si pe accent moldovenesc.... :mishto: , acum sunt prin rusia...
la mine merge bine jocu' cu grafica la maxim...am un Geforce Ti4200, athlon xp 1900, 512 ram
RaPiDuTz
05-06-2004, 03:19 PM
eu nu imi permit sa dau totul la maxim pe GF2-ul meu, adik am cateva chestii date pe medium :)
am ajuns la a doua misiune in Olanda, killaresc motociclisti :D
Pai si eu pe un Gf 4 mx 440 am tot pe medium setata vremea...
Sunt in Japonia la a 4 misiune din tara soarelui-rasare...inscenez crime d-ale mafiei japoneze :)
Ratonu
06-06-2004, 10:24 AM
Supertare!!! Era misto (si mai realist) sa bage si niste injuraturi in limbile respective!
RaPiDuTz
06-06-2004, 08:25 PM
yey
am reusit sa termin Hitman`ul :D
cam scurt totusi... :( doar 12 misiuni
Mooaaaamaaaaaaa...RaPiDuTz ai bagat sprint de l-ai terminat..mai ales Japonia...mi s-a parut super greu...
Acum is in Franta...presupun ca nu mai am mult..;)
Pana la urma care vi s-a parut cea mai marfa misiune ?? Mie mi-a placut cel mai mult cea din Siberia..
Sirius
06-06-2004, 09:59 PM
Si eu l-am terminat (inaintea ta Rapidutz :D ), da' nu mi s-a parut deloc greu. Iar la japonezi, daca te prindeai de anumite smecherii le terminai in 10 minute. ''Lee Hong Assasination'' e teroare in Hitman 1, aici e mult mai simplu totul.
Cea mai k lumea misiune mi s-a parut chiar prima, fiindca mi-a placut cum era realizat totul (si nu neaparat pt ca era in Romania). Pe locul 2 este insa Siberia.
Cea mai agasanta mi s-a parut ''Traditions of the Trade'' fiindca m-am prins greu de un mic detaliu...(hai sa nu-l zic ca poate mai vor unii sa joace) si am umblat cateva ore bune prin hotel.
Din cauza detaliului acela m-am plimbat si io de eram singur prin hotel...toti ceilalti "plecasera" sa zicem :P
By the way...a terminat cineva o misiune ca silent asassin...adica sa nu ucida pe nimeni ?? (nimeni vizat bineinteles )
RaPiDuTz
07-06-2004, 12:39 PM
lol Tuby, vezi mha ca aia din Franta e ultima :P
nu am reusit sa termin silent asassin...ata ete :)
misto sabia aia otravita care o iei de la japonez parca in ultima misiune din Japonia
Ole !!! Am terminat si eu Hitman...cam usoara ultima misiune...si cam fantastica in acelasi timp..
Pe plan general....mi-a placut....ma asteptam insa la mai multe misiuni..
Hai spor..
Gladiator
11-06-2004, 01:26 PM
Si eu il am, ii un joc adevarat cu tot ce vrei. Imi place mai ales prima misiune din Romania. Ati auzit dialogurile in romana? Se pare ca baietii chiar au avut ceva romani pt. accentul e adevarat! Un joc bun dar la care nu iar mai strica putin stealth, adica sa ia un pic si din Splinter Cell. Dar in rest nu am ce comenta!
Andrei_C
15-06-2004, 10:32 PM
mi-am luat si eu hitman 3 de vreo 2 saptamani , dar deabia azi l-am instalat ...
Oi fi eu nebun ... dar la mine prima misiune e prin Rusia , iarna grea ....
danutz_andrey
21-06-2004, 03:50 PM
R>>>Zi=mi si mie cum dreaq zici ca tie itzi merge jocul perfect pe GeForce4...cand mie imi merge ca dreaqu?
Problema este de la driverele video...am patit-o si eu...incearca sa instalezi cele mai noi drivere Nvidia :)
danutz_andrey
21-06-2004, 04:26 PM
Pai o sa incerc si asta!
RaPiDuTz
21-06-2004, 04:35 PM
Originally posted by danutz_andrey+Jun 21 2004, 04:50 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (danutz_andrey @ Jun 21 2004, 04:50 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> R>>>Zi=mi si mie cum dreaq zici ca tie itzi merge jocul perfect pe GeForce4 [/b]
<!--QuoteBegin-RaPiDuTz@Jun 3 2004, 05:07 PM
am tot un kkt de GeForce 2 dar cica un coleg de`al meu nu a avut probleme cu aceasta placa pe Hitman 3[/quote]
:huh:
LiviuRO
02-07-2004, 09:40 AM
mda, cum cata nu s-a sinchisit sa-mi faca si mie mai repede jocu` :P, eu am inceput ieri sa-l joc, deomcamdata am ajuns la Macelaria aia. Tre sa recunosc ca deocamdata, este un joc excelent. Prima misiune cel putin (bine, eu i-am dat pe expert, pentru ca intotdeauna incep sa joc ceva la nivelul intermediar, nu-mi place sa joc pe cel mai mic nivel).
Si la cat m-am chinuit la prima misiune (R, btw, esti nebun rau, nu inteleg cum ai terminat asa cum imi ziceai tu :P), ca nu am omorat pe nimeni, decat l-am "bzzz" pe unu` cu stenul inainte de scara, jocul mi se pare foarte frumos. Pentru ca este greu. Daca nu ar fi si toate hint-urile de genu` (!), ar fi si mai frumos!
Joc pe GF2 MX400 64MB, 256 SDRAM, aproape totul la maxim.
eu l-am instalat ieri da nu-mi mergea ca am avut catalyst 4.2 si trebuia 4.3 :o dar acum am luat driverele si merge perfect cu detalile la maxim...dar grafica nu ma impresioaneaza, cea din silent hill 3 era mortala :P
in prima misiune am fost deja omorat :P
Time2Chill
26-08-2004, 04:54 PM
Baietii care l-ati terminat, dati-mi si mie niste info, pls
E o plansa in care tre' sa omori 3 pers, unu politist, un negociator, red dragon si un negociator in albastru, pls spuneti-mi si mie cum ati facut plansa............
RaPiDuTz
26-08-2004, 06:04 PM
???
nujtu sigur ca sunt mai multe parca de genu asta...aia de intra in cafeneaua aia si sunt paziti de afara iar tu gasesti un sniper ?
Sirius
26-08-2004, 08:01 PM
Cred ca de misiunea asta este vorba:
The Seafood Massacre
Objectives:
Assassinate the Red Dragon negotiator
Conceal the Red Dragon negotiator's body
Assassinate the chief of police
Assassinate the Blue Lotus negotiator
Place amulet at restaurant
Escape in the car
Go down the alley on the right, then cross the road to reach the rear of the restaurant (A). Go down the stairs on the right to the basement, pick the lock to get in then go through the door on the right. Change into the Chef's Outfit then go back up to street level and over to the steps on the right. Go down the alley on the left and climb up the bamboo ladder (B). Take the sniper rifle out of the case and move to the end of the platform. Look down the alley opposite to see the Red Dragon negotiator ©. Shoot him, making sure no one sees you do it, then drop the rifle, climb down the ladder in front of you and run down the alley. Quickly drag his body down the manhole so no one sees it, then climb down and pick up the triad Amulet.
Climb back up and go to the area behind the restaurant and climb down another manhole to find some Rat Poison. Climb back up then go back to the basement of the restaurant. Sabotage the gas control and go back into the room where you found the chef's outfit. Get your syringe ready and wait for the chef to come and investigate. Once he does, sneak up on him and take him down, then pick up the Chef's Key. Go back upstairs, head round to the right and go through the door into the kitchen (D). Make sure there's no one looking and poison the drinks on the tray. Now pick the tray up and put it on the counter to the left of the door. Ring the kitchen bell and the bartender will pick up the tray (make sure you keep out of sight so he doesn't see you). Follow the bartender upstairs and hide behind the table to the left (E). Once the bartender goes back downstairs, the chief of police and the Blue Lotus negotiator should be dead. Place the triad amulet on their table then run back downstairs and out through the kitchen. Once outside, head to the nearest exit to complete the mission.
Points Of Interest
There's a good sniping point from the scaffolding on the building across from the restaurant (F). You can see straight in through the window and kill the chief of police and the negotiators. However, you'll still need to get into the restaurant to plant the amulet.
You can escape through the window of the bathroom (G) once your targets are killed, but you will need the key that the bartender has to get in, as the lock can't be picked.
Complete with a Silent Assassin rating to unlock the GK17 dual.
Time2Chill
26-08-2004, 08:39 PM
Asta era 10x Sirius :mishto: :mishto:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.