PDA

View Full Version : Vreţi să fie Dinamo campioană?

mutwo
22-05-2004, 08:39 PM
Cu tot respectul meu pentru suporterii dinamovişti dar eu cred că nu ar trebui ca Dinamo să fie campionă anul acesta....
Iată şi argumentul: Dacă va ieşi campionă va vinde cel puţin 50% din jucătorii care au c?ştigat anul acesta campionatul şi chiar dacă acum practică un fotbal de clasă, la toamnă iar ne facem de r?s ?n Uefa Championes League.......
Nu cred că o echipă formată ?n 2-3 luni la vară va intra ?n grupe.....

Mai bine Steaua..................!

denad
22-05-2004, 08:47 PM
Eu cred ca e mai bine ca iese dinamo campioana dintr-un simplu motiv: oricum echipa care va ajunge in CL va lua bataie inainte de ajunge in grupe. Astfel e mai bine sa nu se duca cea mai buna echipa ca nu ar avea sens. Sa se duca dinamo ca oricum o sa fie eliminati. In schimb Steaua are mai multe sanse in UEFA decat in CL. :P :P :P :P :P :P

Sirius
22-05-2004, 09:32 PM
Dinamo oricum o sa-si vanda jucatorii, chiar daca iese campioana sau nu. Tocmai de aceea nimeni de la noi nu ajunge macar in grupele CL.

Tuby
22-05-2004, 09:52 PM
Exact...setea asta de bani a presedintilor ne mananca participarile in Europa....s-a mai discutat lucrul acesta...

mns
22-05-2004, 11:12 PM
Am vazut ca cineva zicea ca dinamo joaca fotbal de clasa?!?!? lol, de clasa 1 in curtea scolii poate :P din toamna nu mai joaca nimic, de cand i-au vandut pe zicu si marica :o

LiviuRO
23-05-2004, 12:35 PM
mns-> as avea vreo 3-4 meciuri care sa te contra-zica, dar nu le voi enumera eu, o vor face ziarele de sport peste 2 sapt atat de des...

mutwo-> probabil vor pleca 3-4, poate 5 jucatori (ma refer aici la cei valorosi), dar totusi Dinamo are ceva ce alte echipe din Romania nu au: antrenor. Oricum, din ce stiu eu, se va face pe draq in 4 (adica va face Badea), sa nu plece decat Danciu si Alexa. Iar ceilalti vor pleca doar din toamna, daca nu se intampla "minunea".

denad-> ce zici tu, este partial adevarat. Echipele din Romania ar avea sanse mari in UEFA, nu foarte mari, dar oricum mai mari decat sa intre in Liga. Cum ii spuneam si lui cata acu` vreo 2 sapt, nu e tragedia sa nu iei campionatul, decat ca moral si ca traditie (si in ultimii ani, steaua si-a batut joc de traditia ei). UEFA este o sansa buna sa cresti o echipa mare, europeana.

Concluzie, daca tot trebuie sa ia cineva campionatul, si sa riste un sezon dezatruos in Europa, cu eliminare prematura, macar sa fie Dinamo, ca deh, e cea mai buna echipa.

Sirius
23-05-2004, 09:25 PM
Zici ca Dinamo are antrenor. Pai sincer, nu mi s-a parut prea tactic jocul lui Dinamo. Ei au castigat fiindca au atacanti care marcheaza din tot felul de faze imposibile. Dar n-am vazut cine stie ce pase, lansari sau alte chestii.
Mult mai buni sunt Lacatus sau Razvanel Lucescu, dar mai au nevoie de ceva timp...

Ady
23-05-2004, 09:29 PM
sa plece danciu??
dak pleaca ala sa dus atacul
P.S. am auzit ca galeria stelista vrea sa plece piturca
vai de capu vostru dak pleaca ala

Sirius
23-05-2004, 09:42 PM
Danciulescu sigur va pleca fiindca asa a facut Dinamo cu toti atacantii de valoare pe care i-a avut.
Sunt zvonuri ca Lucescu il vrea la Donetsk.
Cat despre plecarea lui Piturca, improbabila dupa parerea mea, nu cred ca va fi atat de dezastruoasa pentru Steaua. Daca au curaj si-l aduc pe Lacatus, chiar daca vor incepe mai prost, pe parcurs se vor redresa si apoi vor produce mari surprize. Daca insa vor aduce cine stie ce ''mare antrenor'', din grupul celor care-si schimba echipa la fiecare 6 luni, mi-e teama ca ai dreptate.

Tuby
23-05-2004, 09:55 PM
Piturca nu va pleca de la Steaua..totusi nu este un sezon ratat...poate face figura frumoasa in Uefa.....are echipa construita...o schimbare de antrenor nu ar face decat sa complice mult lucrurile...

S-a vazut insa si aseara tendinta de a se retrage in aparare dupa prima repriza si acest lucru nu a facut decat sa enerveze suporterii..obisnuiti cu stilul acesta tampit de tactica...de aici reactia peluzei...si din faptul ca abia la sfarsitul meciului au aflat rezultatul de la Timisoara...pe parcursul meciului nefiind prezentat...

LiviuRO
24-05-2004, 01:06 AM
Sirius-> Fara nici o chestie, si fara nici un apropos sau ofensa, tactica lui Dinamo nu este chiar asa usor de inteles (daca era, nu mai bateam steaua sau rrapid). Nu se poate sa ajungi in turul 2 din UEFA, sa castigi 21 de partide din 28, si sa joci finala cupei doar cu atacanti "care marcheaza din faze imposibile"...

denad
24-05-2004, 08:16 AM
atunci cand castiga, o echipa nu poate fi acuzata ca nu are o tactica buna.

Ratonu
24-05-2004, 11:39 AM
Pai sa zicem ca bate Real Madrid pe Building Vanju Mare cu 1-0 (penalty in min. 90+5), inseamna ca are tactica buna? :P
Ideea e ca Steaua a pierdut campionatul pe mana lui Piturca!

LiviuRO
24-05-2004, 04:36 PM
Pai, daca building Vanju Mare este noua denumire a lui Manchester United, atunci da :).

Eu cred ca steaua "aproape" a pierdut titlul din 2 motive:

1. In tur, juca foarte slab in deplasare (1 victorie, in min. 94, din penalty), pentru ca se retragea prea devreme in aparare si nu putea sa desfaca apararea aglomerata a adeversarilor.

2. steaua a remizat la Piatra-Neamt si Galati, unde a condus cu 1-0, dar nu a facut fata fizic adversarilor (ceea ce s-a vazut si cu Dinamo, si cu rrapid), pe cand Dinamo a fost condusa cu 1-0 si a castigat (chiar si in 10 oameni).

denad
24-05-2004, 04:55 PM
Originally posted by Ratonu@May 24 2004, 11:39 AM
Pai sa zicem ca bate Real Madrid pe Building Vanju Mare cu 1-0 (penalty in min. 90+5), inseamna ca are tactica buna?* :P

Da :P

djal3x
24-05-2004, 07:49 PM
dinamo campioana ? pentru ce? pentru blaturi ? asa ...fi mai explicit.. de steaua-poli 8-1 s-a zis BLAT din toate partile........ dar la dinamo petrolul7-0 ...nu a zis nimeni nimic..... sa cantati la sfarsit......." ole ole ..multumim arbitrilor" asta e....voi ar trebui sa va numitit F.C. Dinamo Blat Bucuresti ...! asta e...mult ghinion in continuare..si numai de rau sa aud despre voi

dinamovistilor ..ma puteti injura la djal3x@personal.ro !!!!

Ady
24-05-2004, 08:08 PM
lol
blat de unde mah?
voi de abia a-ti facut egal cu otelul shi mai comentati
dinamo petrolul 7-0 a fost pe merit
acum le-am dat 5-0 shi tot n-a fost blat
nu a comentat nimeni
deci de unde le scoti nu stiu

djal3x
24-05-2004, 08:27 PM
la ce nu a comenete? la steaua - poli ? nu cred...ce ti-au taiat cablu?

Ady
24-05-2004, 08:57 PM
lol
aia au jucat in 10 oameni
deci dak erau 11 poate altu era scorul dar erau 10 shi scorul era 0-0
apoi nu le-au dat un penalti mi se pare ca la 1-0 sau la 0-0 nu stu exact
deci voi a-ti avut bafta mai pe scurt

Sirius
24-05-2004, 09:43 PM
Originally posted by D_Dogg@May 24 2004, 01:06 AM
Sirius-> Fara nici o chestie, si fara nici un apropos sau ofensa, tactica lui Dinamo nu este chiar asa usor de inteles (daca era, nu mai bateam steaua sau rrapid). Nu se poate sa ajungi in turul 2 din UEFA, sa castigi 21 de partide din 28, si sa joci finala cupei doar cu atacanti "care marcheaza din faze imposibile"...
De ce? Pai daca au noroc in fiecare meci si marcheaza din pozitii imposibile nu castiga?

Ady
24-05-2004, 09:46 PM
probabil
da asta inseamna ca sunt meseriasi
shi meseriasii pleaca
shi se duce echipa

Blue
24-05-2004, 10:04 PM
Desigur ca nu vreau ca dinamo sa fie campiona, dar asta-i viata , nu toate dorintele ti se indeplinesc. dinamo a castigat pe merit acest campionat, a fost mai buna, practica un joc spectaculos care mie personal imi place si cred ca la ora actuala sunt cel mai puternic club din tara.

Edy_smf
24-05-2004, 10:52 PM
Daca ar fi dupa mine as vrea sa fie F.C Faru campioana:) nici Dinamo ,nici Steaua,nici Rapid dar asta-i treaba cistiga cine e mai bun...daca au bani sa ne fure jucatorii normal ca iau si campionatul....la F.C Farul daca ramineau super jucatorii care i-a dat (Hagi ,Zicu,etc) luam o gramada de campionate dar daca nu sint bani asta e...cistiga cine e mai bun:):):)...adica cine are bani...

LiviuRO
25-05-2004, 12:18 AM
djal3x-> nici vorba de injuraturi, nu e cazu`

Ady-> nu te chinui cu explicatii, nu le citeste nimeni, se posteaza din reflex :), oricum presa va scrie mult si bine despre cum s-a vastigat campionatul, cei "curati" vor spune ca Dinamo a jucat mai bine per total, "cumparatii", sau presa lu jiji, va spune ca Dinamo a fost ajutata de arbitrii.

Sirius-> Categoric ca Dinamo are jucatori care pot decide un meci (Niculescu, Danciulescu, Grigorie, Barcauan), dar nu acesta este motivul. Dupa mine, Dinamo este pe primul loc, cu 4 puncte avans, pentru ca a avut un antrenor care a reinventat 2 jucatori (Grigorie si Barcauan), a stiut sa imprime un joc agresiv echipei, a jucat in mai multe sisteme, si a facut mereu schimbari inspirate. Apoi, intervine si norocul.

Edy-> Inseamna ca Real Madrid trebuia sa se bata numai cu Chelsea, restu` nici nu mai contau. Banii sunt importanti, dar si conjunctura conteaza mult, spre ex: AS Monaco, sau Porto.

denad
25-05-2004, 06:43 AM
Originally posted by D_Dogg@May 25 2004, 12:18 AM
Dupa mine, Dinamo este pe primul loc, cu 4 puncte avans, pentru ca a avut un antrenor care a reinventat 2 jucatori (Grigorie si Barcauan), a stiut sa imprime un joc agresiv echipei, a jucat in mai multe sisteme, si a facut mereu schimbari inspirate. Apoi, intervine si norocul.

Aici D_Dogg cred ca ai dreptate. Principalul merit a castigarii campionatului ii apartine lui Andone. Cred ca si conducerea lui Dinamo a luat o decizie buna atunci cand l-a pastrat dupa 7 infrangeri consecutive. Poate ca daca cei de la Rapid il pastrau pe Dan Petrescu mai mult de cateva etape atunci echipa ar fi jucat peste un anumit timp destul de bine incat sa castige campionatul.

djal3x
25-05-2004, 01:01 PM
:) mah d_ddog sau cum dracu e ... nu mai intereseaza..oricum..asta e..voi ati facut blaturi noi nu am stiut sa facem...am facut egaluri la ceahlau si la otelul...mai pe scurt..noi l-am pierdut..si la arbitrii acolo...scria ; " DINAMO CAMPIOANA" si iti zic..la anu o sa fie rapid..pun pariu......si steaua mai are de asteptat...

Gladiator
25-05-2004, 03:25 PM
Dinamo poate fi campioana Romaniei dar degeaba daca nu face nimic in Europa. Nu ma incalzeste ca bate pe steaua sau rapid cand va bate echipe mari mai vorbim. Desi sunt dinamovist asta ii adevaru!!!!!

Ady
25-05-2004, 04:28 PM
dak trecem de runda a 2 a in europa shi ajungem in runda 3 sa ne batem cu echipe mari(real madid juve man u ) sa vezi atunci ce zice lumea" Dinamo e echipa mare chiar dak a castigat cu blaturi in campionat(cum zic unii)"
dak ajungem in grupe(vise)ar fi ceva miraculos si atunci o sa se duca toata lumea la meciurile lui dinamo (ma refer la cei care tin cu alte echipe)

djal3x
25-05-2004, 04:35 PM
voi? in grupe? care grupe?atzi innebunit.. oricum.. [SIZE=14]mult ghinion![\SIZE=14]

Ady
25-05-2004, 04:55 PM
mersi la fel
oricum voi castigat i un campionat odata la 20 de ani
asa ca pana ajungeti voi in champions league mai dureaza

LiviuRO
25-05-2004, 05:17 PM
Ady-> nu este cazu` :), toata presa a recunoscut ca Dinamo merita titlul, s-a amintit de gresile de arbitraj, dar ele nu pot fi mai importante ca jocul foarte bun al echipei si forma deosebita a jucatorilor, mai ales in tur.

djal3x-> nu asocia "dracu" cu numele unui membru al forumului, se poate considera injuratura, sau jignire.

Edy_smf
25-05-2004, 06:39 PM
Nu conteaza cum se numeste echipa care iatitlul,daca si Gigel,sau Ionel de la tara are citeva milioane de parai si isi face o echipa cu jucatori din toata tara fiti siguri ca iese campion :P :P :P

Tuby
25-05-2004, 07:01 PM
In mod cert Danciulescu nu va juca la Dinamo sezonul urmator...acum si Nantes e interesata pentru o suma infima....1 milion $....
Ei zic ca in locul lui Danciulescu il vor aduce pe Keseru....io zic ca pustiului iar fi mai bine acolo...inca un sezon bun in echipa a II a francezilor l-ar putea propulsa in echipa mare chiar titular...

djal3x
25-05-2004, 07:31 PM
:)) asta e.. mah..oricum..STEAUA ar avea mai multe sanse in UCL..

Tuby
25-05-2004, 08:45 PM
Sansele ar fi egale in cupele europene pentru amandoua echipele...daca titlul s-a decis acum nu ne mai ramane decat sa renuntam pe moment la tampeniile de "arc enemies" si sa ne preocupam de un parcurs cat mai bun al amandorura..

Ady
25-05-2004, 08:48 PM
uite ma aici spirit de microbist
bine mah
tine-o tot asa :mishto:

Blue
25-05-2004, 09:42 PM
Din pacate steaua , dinamo, Stiinta si rapid se urasc la infinit si se bat in declaratii, dar in uefa sunt mielusei. Daca una din cele 4 ar juca cu o echipa din afara cum o face contra rivaliilor ei...am ajunge in grupe fara probleme. Dar din pacate noi in campionat jucam pe viata si pe moarte , iar afara jucam "la ce-o fii" .

Tuby
25-05-2004, 11:16 PM
Exact mentalitatea asta trebuie schimbata...pentru ca de cele mai multe ori ai nostri incep meciul constienti deja ca sunt invinsi..si ca cel mai bun lucru ar fi un rezultat notabil...notabil pentru Romania...nicidecum pentru Uefa.....

Lucrul asta nu poate fi schimbat decat prin intermediul antrenorilor care au datoria de a aduce suflu si incredere in echipa.....si bineinteles un nou stil de antrenorat....mai modern...lucru care ne lipseste alor nostri absolut...

Dinamo cu putin noroc ar fi eliminat Spartak ( imi cer scuze daca gresesc echipele) cu o vointa adusa de un antrenor special...si aici ma refer la Andone...

Steaua ar fi putut elimina Liverpool...la fel...cu putin noroc...dar si cu mai multa incredere in sine...incredere care ar fi trebuit adusa de catre Piturca....La fel cum ar fi putut fi 4-0 la pauza pentru cormorani...la fel putea fi la finalul partidei 3-1 pentru ai nostri...si cu un moral ridicat...am fi putut trece de englezi...

Sa speram acum ca Dinamo va ajunge in grupele Champions League(fara a avea ca obiectiv un maxim loc 3 in grupa...ci avand ca obiectib calificarea in optimi..asta este mentalitatea ce trebuie schimbata) ...si Steaua cat mai departe in Uefa...

P.S. Am auzit ca Uefa va avea cam aceleasi caracteristici ca Champions League...grupe preliminarii...care duc in alte grupe...de acolo optimi...etc...De cand se va schimba structura ?

LiviuRO
26-05-2004, 02:08 AM
Din anul in curs.

Ca Dinamo sa ajunga in grupele ligii, in turul 2, va trebui sa joace cu o echipa super tare, care poate fi Manchester, sau Real Madrid, sau orice echipa de pe locurile 3-4 din Anglia, Spania, Italia, Franta, Germania etc. Daca treci de turul 2, poti sa spui ca ai sanse, mai ales daca elimini o echipa (ii preiei coeficientul, si poti fi cap de serie la tragerea la sorti din turul 3, deci poti sa cazi cu o echipa mai slabuta). Oricum, deocamdata, daca vor pleaca amintitii Danciulescu, Petre si Alexa, nu mai zic, ca probail si barcauan pleaca, printr-un miracol vom avea sanse...

E pacat, in acest moment, la Dinamo este o atmosfera propice performantei: jucatori valorosi, antrenor foarte valoros, pacat ca lipseste si o conducere europeana.

dj-cata
26-05-2004, 11:53 AM
liviu - cu real poti sa pici doar din turul 3..eu asa stiu...si ar fi frumos sa joace cu o echipa tare..macar daca tot iesi sa stii ca te-a batut o super echipa...si sa nu ne mai facem de ras.

pun pariu ca daca dinamo va intalni un adversar puternic porcea va fi primu care va zice....asta e...am jucat cu o super echipa..nu am avut ce sa facem...asta dupa ce o sa vinda la vara 3-4 jucatori de care iara o sa zica...asta e......n-am avut ce face...

e pacat ca dinamo are asa conducatori..si ca nu se vrea performanta.

sper ca steaua sa salveze iara onoarea la anu..si sa ajunga minim in primavara europeana

djal3x
26-05-2004, 03:23 PM
POLIS IS RAPID , SE IUBESC LA INFINIT :P :naughty:

LiviuRO
26-05-2004, 04:28 PM
Pai, sincer, daca e sa cazi cu Real Madrid, sau Manchester, nici cu echipa nationala nu treci de ei :). La Dinamo se vrea performanta, dar cu bani putini, si spagi mari pentru conducatori. Oricum, tre sa recunosc ca sunt buni. Au vandut ca in codru, vreo 2 echipe valoroase in ultimii 2-3 ani, si totusi exista rezultate, performanta...

dj-cata
26-05-2004, 04:48 PM
ce performanta ? pt tine un titlu e o performanta ? stim cu toti cum se iau titlurile la noi in tzara...performanta o sa fie cand o echipa romaneasca o sa ajunga sa joace si la anu in cupele europene...sa intre in liga......sa ajunga in primavaera europeana

Tuby
26-05-2004, 06:53 PM
Daca Dinamo va ajunge sa joace cu Real Madrid tampiti aia care nu vor veni la meci :P
In primul rand sa vezi toate vedetele care in mod cert vor incerca sa spele rusinea din sezonul acesta...cat despre rivalitatea intre echipele bucurestene....sunt de parere ca macar atunci sa se renunte la ea...cum ar suna sa elimine Dinamo pe Real Madrid ?? Totusi exista un motiv pentru care nu mi-as dori acest lucru....si acel motiv se va numi Borcea....care probabil va tampi de atata lauda adusa in primul rand lui...si apoi echipei... <_<

Dar...am mai spus...macar sa joace Dinamo cu Real Madrid...

Blue
26-05-2004, 10:14 PM
Titlul nu e o performanta??? Asta e o afirmatie spusa la mahnire, nu cred ca ai fii spus acelasi lucru care steaua castiga titlul.
Deocamdata atat putem, sper sa se shimbe asta anul asta ca daca tot o tinem asa inca un an doi in cupele europene nu o sa ne revenim niciodata din palme pt ca daca nu esti cap de serie e destul de greu sa mergi mai departe.

LiviuRO
27-05-2004, 02:53 PM
cata-> nu este "doar" un titlu. Dar nu iti enumar iar palmaresul, ca n-are sens, il stii la fel de bine ca si mine.

Mah, daca vom ajunge in turul 3 si acolo vom cadea cu o echipa foarte puternica: Manchester, Real etc. vom spune ca am avut ghinion. Pe astia nu-i elimina nici nationala. Vom merge in UEFA, si speram acolo.

dj-cata
27-05-2004, 05:05 PM
pai ce e mai important ...sa iei titlul..si sa auda doar romania de tine.....sau sa ajungi departe in cupele europene..si sa auda toate europa de tine ?

eu nu cred ca dinamo va ajunge in turu 3...pleaca prea multi jucatori si nu le dau nici o sansa la cei care vor ramane....si lasa tu ca nu sunt doar echipe tari in turul 2 la liga...anu trecut rapid ar fi jucat ci wisla in turu3...care nu era o echipa tare

LiviuRO
27-05-2004, 07:21 PM
Asta pentru ca ar fi luat coeficientul lui Anderlecht, daca era, si a avut si noroc la tragerea la sorti. Ma rog, Anderlecht a avut.

Oricum, dupa finalul campionatului, in 2 sapt max se va sti soarta lui Dinamo in preliminariile Ligii.

djal3x
29-05-2004, 03:50 PM
D_Dogg nu te mai agita atat.. ca nua re rost...

Sirius
01-06-2004, 10:04 PM
Uite ce zic eu: mai este un topic cu si despre Dinamo, plus ca ei sunt campioni deja, deci acesta a expirat...