View Full Version : Seara Campionilor
Ratonu
19-05-2004, 09:24 AM
Mesajul meu cu numarul 100 il dedic Serii Campionilor, un eveniment indelung asteptat in Romania, care nu a dezamagit. Spectacolul a fost frumos, chiar si fara van Basten, Figo sau Ronaldinho.
O sa incep cu ce ar fi facut ca aceasta seara sa fie si mai deosebita:
1. Un rezultat de egalitate si ceva mai multe goluri (mi s-a parut total aiurea faptul ca una din echipe a castigat, cu atat mai mult nationala Romaniei).
2. Un public mai numeros si mai respectuos fata de toti jucatorii.
3. Echipamente model 2004-2005 pentru ambele echipe.
4. Mingi Adidas Roteiro.
5. O interpretare a imnului national al Romaniei de catre Mariana Nicolesco (asta e o chestie care trebuia de mult 'furata' din National Hockey League sau Major League Baseball, interpretarea imnului national de catre o singura voce, dar una puternica).
6. Un arbitraj al lui Pierluigi Collina, ajutat la tuse de Nicolae Grigorescu si... nu stiu, probabil tot Cristinica, ala, ca din cate am vazut e cel mai bun tanar tusier din tara.
7. Ceva mai putin exces de zel din partea unor jucatori (ma refer, mai ales, la Adnan Guso si la Razvan Rat).
Iata ce cred eu ca a fost super in seara asta:
1. Jocul lui Gica Hagi - magistral :mishto: :mishto: :mishto: .
2. Modul cum Hristo Stoichkov a aratat ce inseamna talentul :mishto: :mishto: :mishto: .
3. La Djalminha driblingurile, pasele si interviul in care a lasat de inteles ca nu exclude un transfer in Divizia A :mishto: :mishto: .
4. Atitudinea lui Lobont, care, dupa ce se pisa pa el de ras la intonarea imnului si a lasat primul gol al lui Vorobei, a avut tupeul sa se ia la tranta cu Hristo Stoichkov :mishto: :mishto: .
5. Freza lui Daouda :mishto: :mishto:
5. Focul de artificii :mishto: .
6. Gica Popescu :mishto: :mishto: :mishto: .
Cel mai mult m-a deranjat atitudinea unor suporteri care au dat dovada de multa nesimtire si prostie pura totodata...cum e posibil ca la un meci de binefacere juma de stadion sa huiduie un jucator convocat...pentru un amarat de motiv...
Meciu a fost insa unul mediocru...cateva sclipiri ale lui Hagi si compania...o atmosfera relaxata si degajata....si un gol tampit din penalty in ultimul minut...parca cine stie ce miza ar fi avut jocul...
Din pacate vremea a fost nasoala si terenul a dezamagit....diminuand din spectacolul promis....
Intr-un final felicitari lui Gica Popescu...in special pentru impacarea sa cu oltenii...pentru ca acum 2 ani nici nu se punea problema unei impacari...ci mai mult (in viziunea oltenilor) a unei linsari publice.....fanatism ca de obicei...
hehe... a fost superb dupa parerea mea !
pe mine m-a lasat masca Hagi...
incredibil omul asta... se vede ca talentu' nu se pierde niciodata
ce driblinguri a facut... ! Rat deja visa... :D !
Ratonu... imi place introducerea ta in topik-ul asta ;) ! Sustin si eu ce ai zis tu !
LiviuRO
19-05-2004, 11:57 AM
Sincer, mi-as fi dorit mai mult spectacol, si ma refer aici la joc (organizarea mi s-a parut excelenta, cu un minus - intonarea imnului), mai ales dupa iesirea lui Gica care in prima repriza a facut toate "floricelele". Poate daca ar fi putut sa ajunga si celelate vedete care erau pe lista ar fi fost altceva.
Oricum, am vazut parca acum vreo 2 luni, sau 3 luni, meciul dintre echipele lui Zidane si Ronaldo, de asemenea cu caracter caritabil, nici acolo nu a fost prea mult spectacol, la Seara Campionilor insa, am rezistat pana la final, probabil din respect pentru Popescu.
Faze misto: Lobont VS Stoichkov; Hagi pe langa Rat - fault; pasa asistentului spre Gica, care nu mai prindea mingea; centrarea cu exteriorul a lui Pascovici.
Faze mai putin misto: Sutul lui Ganea care l-a accidentat pe Taffarel; jocul lui Ilie (care a demonstrat ca nici intr-un meci caritabil nu poate ajuta echipa, nici macar cu artificii tehnice); numele scris cu carioca pe spatele lui Alexa;arbitrajul si atitudinea lui Tudor (a fost simulare la Ganea in minutul 88 :P, ar trebui suspendat o etapa arbitrul).
De asemenea, atmosfera a lasat de dorit, poate si spectacorii au asteptat mai multe de la acest meci, si este pacat ca i-au huiduit pe Rada, Barcauan sau Alexa.
Edy_smf
19-05-2004, 11:52 PM
Ce m-a lasat masca a fost faptul ca desi era un meci-spectacol totusi s-a jucat...fotbal...M-a mirat faptul,si chiar m-a deprimat intr-un fel,ca la echipa nationala,in afara de Ganea si Ilie nu am remarcat pe NIMENI,parca era o echipa de divizia B :angry: .S-a vazut ca in fotbal fara talent si munca nu faci nimic,o echipa majoritar din jucatori pensionati care nu au mai jucat fotbal de citiva ani a jucat mult peste o echipa cu care speram sa mergem la un turneu mondial....
Lobont nu mi s-a parut deloc ca ar fi lasat vreun gol ci dimpotriva mi s-a parut chiar neputincios in fata lui Vorobei si a lui Tommasi care si-au demonstrat pe deplin clasa(daca era sa lase vreun gol lasa pe cel din faza lui Stoichkov)
Hagi a demonstrat ca si la virsta asta a ramas tot..Hagi.... :mishto:(cam asa ar trebui sa joace un jucator la nationala),vorba comentaorului,citez:'cred ca ar trebui sa imbrace iar tricoul nationalei,poate numai asa ne mai salveaza ceva' :bere:
Sa nu uitam ca a fost un meci spectacol si toata lumea astepta spectacol din ambele tabere ceea ce nu s-a vazut decit din partea echipei invitate de Popescu:(...fara Ganea cred ca reprezentativa Romaniei era se faca de cel mai mare kkt ceea ce ar fi fost umilitor dupa parerea mea...ma gindeam dupa meci daca nationala Romaniei a invins pe cea a Gemaniei cu 5-1 oare cit ar fi fost scorul daca juca echipa convocata de Popescu atunci?:)
Intr-adevar urita reactia publicului fata de unii jucatori,iar Ganea ar fi trebuit sa lase de la el...sa rateze si el penalty-ul ala...ca deja jucase prea bine tot meciul nu mai era cazul sa-i faca pe unii sa-l injure ca e prea bun:)
A fost o seara deosebita, si mi-a facut placere sa-l vad pe Hagi iar in teren. Gica Popescu a avut o ambitie mare jucand toate cele 90 de min.
dj-cata
20-05-2004, 01:13 AM
eu nu am vazut asa de extraordinara seara campionilor....nu stiu ce tot laudati asa de mult seara asta cand gica la inceput se lauda cu nume precum figo, r. carlos, zidane si alti jucatori de super-valoare si pana la urma au ajuns rezerve sau jucatori retrasi....
a doua problema ar fi gazonul....care a aratat foarte prost....si sa il mai vad eu pe blu ca zice ceva de gazonul din ghencea....
publicul a fost in nr mic....cu 15 min inainte de inceperea meciului in tribune erau doar 15.000 si au dat drumul la porti asa ajungandu-se la 20.000 de spectatori. Pe langa ca erau putzini unii au mai inceput sa injure anumiti jucatori sau sa arate diferite pancarde la adresa lu popescu. Publicul din craiova si-a demonstrat valoarea....vai de capul lor...
meciul a fost frumos in prima repriza atat cat a fost pe teren hagi...care a facut tot ce a vrut cu rat....titularul nostru in nationala....
per total nu cred ca a fost o seara atat de reusita...si popescu ar mai trebui sa se gandeasca daca mai vrea sa faca si pe viitor asa ceva la craiova..
Au fost numai 20000 de spectatori din cauza preturilor foarte mari la bilete. Pacat ca Barca si restu' au fost injurati, lumea trebuie sa inteleaga , ca nu au plecat de buna voie ci i-a fortat netoiu. In schimb pe alexa l-ar fii injura cu cea mai mare placere, bine ca pleaca idiotul ala in china, bine ca am scapat de el. Iar cat despre cei 15-20 de retarzi care l-au injurat pe Giga...ar fii trebuit linsati, sau da-ti pemana gaborilor sa faca exercitii cu ei. Dar ma rog orice padure are uscaturiile ei. Inainte sa plece la dinamo, Giga era idolul meu, omul pe care il respectam mai mult decat pe taicamio. Odata cu plecarea lui , pentru mine a fost un om mort, dar incet incet a renascut. L-am iertat , dar nu am uitat. Si el stie ca nu poate sa fie acelasi Gica Popescu care avea o Oltenie intreagala piciore. Dar de aici pana al injura e o cale lunga pe care niste tampiti au avut nesimtirea sa o treaca. "Vedete" nu au venit deorece inca mai au meciuri importante. Gazonul a fost destul de prost, dar nu a ajuns ca cel in ghencea :P . Cred ca Gica a gresit , trebuia sa tina acest meci putin mai tarziu, Figo si restu' ar fii venit, iar gazonul ar fii fost de o calitate mai buna. Daca a rezistat 90 de minute in acest meci...il asteptam cu totii in lotul Juvetiilor, numai cu ocazia asta pacatele lui vor fii definitiv iertate de suporteri ;) .
DarkComy
20-05-2004, 01:22 PM
eu sincer ma bucur ca au fost huiduiti jucatorii aia poate singurul pe care nu l-as fi huiduit ar fi fost F. Petre atat restul au meritat si nu la faza ca au fost fortati dar miam adus aminte ce declaratii au dat de cand au plecat de la Craiova pana in momentul de fata daca ar fi fost si Claudiu Niculescu acolo pe ala l-as fi huiduit cel mai mult :angry: :scaun: . Totusi m-a deranjat banerul ala cu Ilie Balaci ........ ( nul mai tin minte) si ma mai deranjt afirmata lui Netoiu " Eu am dat 2 miliarde de lei la acest eveniment ca sa ajut copii din Spitale ( parca atatia banii dar nu asta conteaza) si nu inteleg de ce m-au huiduit sporterii " ma nene deci sa fie clar Iubirea suporterilor nu se cumpara cu bani (nesimtitul naibii)
In rest gala a fost OK :mishto: daca am fi avut un teren mai bun cum e cel al Rapidului atunci chiar ca era superb ce faze mishto ieseau ;)
Hehe...am vazut si eu la STIRILE PROTV de ce radea Lobont la intonarea imnului... Lobont & Chivu radeau de cat serios intona arbitrul Tudor imnul ! Pfoai da ce k-lumea a fost...am ras cu pofta :P !
Cat despre ce a zis dj_cata ca nu au venit vedete... NO COMMENT :P ! MA ABTIN ! :)
Vedetele care le-a anuntat Gica Popescu ca ar veni ( Figo, Zidane, ...) au luat bani grei ca sa faca turneul acela in Asia. Trebuiau sa fie platiti. Poate ca "Baciul Gica" se gandea ca "Galacticii" vin moca la Craiova sa joace pe gazonul ala jenant. Oricum au venit nume mari, jucatori care au facut parte din anturajul lui Gica Popescu.
danutz_andrey
20-05-2004, 03:40 PM
Da au fost jucatori care l-au cunoscut pe Popescu,dar au fost si jucatori care nu au jucat niciodata cu el:Tomassi,Vorobei,si altii,numa ca acum nu mi reamintesc!
Au foste destule vedete. Chiar mi-a placut ca au fost fotbalisti mai batrani, pentru ca ei sunt adevaratii fotbalisti. Nu cei din noul val, cu parul lung, cu triocuri strampte , din viata lor personala nu auzi decat de droguri, alchool si sex. Astia sunt fotbalisti numai pe teren. In afara stadionului sunt doar niste persoane arogante, majoritatea cu un coeeficient de intenligenta foarte scazut , care umbla numai prin baruri si dupa femei. Cand te decizi sa fii un fotbalist, trebuie sa renunti la unele lucruri pe care un om normal le face in viata de zi cu zi. Asta uita tinerii fotbalisti in ziua de azi.
Nu numai tinerii fotbalisti uita de chestiile astea.... din pacate. Adolescentii sunt foarte usor influentabili de anturaj si o apuca pe unde nu trebuie. Daca ne gandim mai bine, fotbalistii nu ar trebui sa aibe timp de asa ceva, cel putin se lauda pe la tv ca nu au timp nici sa se spele pe dinti.
LiviuRO
21-05-2004, 12:08 AM
Edy-> Cred ca faci parte din seria "Ultimul mohican", no offence, dar Ilie????? l-ai remarcat pe Ilie? Ad. Ilie? Epava Ad. Ilie? A stricat tot jocu`, de caritate cum era el, incerca pase de efect, dadea la adversar, un dribling reusit intr-o repriza, suturi anemice sau in tribune, ce e de remarcat? Ca a demosntrat inca o data ca locul lui este pe lista de transferari a Besiktas-ului?
dj-cata
21-05-2004, 12:16 AM
totti - au venit multi jucatori care s-au retras din activitate si nici aia nu au cine stie ce la viata lor...cu cateva exceptii....
sa te uiti pe 27 mai la meciul lui stoickov sa vezi acolo ce vedete vor veni...nu rezerve sau jucatori retrasi...
danutz_andrey
21-05-2004, 05:41 PM
Chiar as vrea sa vad meciul de retragere a lui Stoickov...dar va fi macar transmis in Romania?
mie mi s-a parut ca seara campionilor a fost un moment penibil pentru romania dar si pentru popescu... de ce?
1. jucatori de mana a doua, plus ca au mai jucat si guso si daouda la asa zisa selectionata mondiala
2. teren mizerabil, noroi mult
3. public sub asteptari...
DarkComy
22-05-2004, 04:16 PM
pe mine m-a uimit cum arata Guardiola singurul mai negru decat el de pe teren era Daouda :lol: :lol:
Edy_smf
22-05-2004, 05:40 PM
n-am zis ca 'epava ' de Ilie ar fi stralucit,dar l-am remarcat fata de ceilalti din nationala care au fost mult sub 0 in afara de el stelea si Ganea care totusi au jucat fotbal restul n-au aratat decit ca inca sint sugari in fotbal...:) le-au arata 'mosii' cu ce se maninca mingia in teren la 40 de ani :D :D :D ...deci sa fim realisti totusi fotbalul e pentru cei cu talent nu pentru cine e mai tinar...s-a demonstrat asta inca odata
DarkComy
22-05-2004, 09:23 PM
m-a enervat Danciulescu in prima repriza a cazut in careu si ia aruncat o privire criminala lui A. Tudor ca de ce nu a dat penalty era suparat rau de tot
Ce PM frate la un meci de genul asta cersesti penalty trebuia sa joace si daca se putea sa faca spectacol nu sa simuleze :angry:
Cred ca din obisnuinta cerselii a facut gestul ala...un reflex de atacant.....nu cred ca in momentul acela a realizat ca era un meci de caritate...ehh....asta ii...
LiviuRO
23-05-2004, 12:21 PM
Eu din cate tin minte faza, s-a uitat la Tudor pentru ca daduse hentu invers. Oricum, Danciu cred a fost cel mai spectaculos (in afara de Hagi desigur), in prima repriza.
Edy-> ok, am inteles eu gresit. Oricum, era un meci pentru "batrani", era normal ca ei sa fie "vioara intai".
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.