View Full Version : Divizia B
mininu
29-01-2003, 01:04 PM
As vrea sa stiu si eu cand apare Divizia B si spuneti-mi si mie daca ehipele or sa aiba emblema.
va aparea, nu stim exact cand, dar va aparea... va avea tot de ce ai nevoie... :)
mininu
03-02-2003, 02:14 AM
Bafta la examene fratilor!!!
sanshine
04-02-2003, 12:40 PM
si cum apare, ca 2 campionate separate? mai inlocuiti alte campionate din fifa? se poate promova in A?
cred ca vor fi doaua campionate create noi, fara posibilitatea promovarii>... :(
mininu
06-02-2003, 01:43 PM
Nu se pot adauga echipele din B pe langa echipele deja create(Gaz Metan, Olimpia, Petrolul etc.) ca sa poate si ele promova?
nu se poate, asa e facut jocul si noi nu putem modifica chestia asta....
sanshine
14-02-2003, 03:39 PM
am si eu o rugaminte: cand faceti CSM Resita, sa-l puneti pe Laurentiu Doana capitan, si sa-l faceti cel mai tare jucator din B. E jucatorul meu preferat din B, nu ma intreba de ce pentru ca ar trebui sa fac un topic nou intitulat "fotbal cu nasturi" si prea mi-e lene :D
stefan
14-02-2003, 09:49 PM
divizia b o sa apara......nush (sunt cocalar de mirc) cand da o sa apara.da trimiteti si voi poze sa am dupa ce lucra.sanshine daca ai poze cu reshitz (sunt cocalar de mirc)a trimite la stefanboicu@go.ro
mininu
15-02-2003, 11:37 PM
Banuiesc ca ati mai avansat cu loturile pentru divizia B. As vrea sa stiu si eu in ce stadiu sunteti. As vrea sa va ajut, dar la chestia asta nu prea ma pricep. Eu o sa caut poze si embleme cu echipele din B. Am emblemele lui U Cluj, Olimpia SM, Foresta, FC Onesti si Poli Iasi. Poate aveti nevoie.
loturile le avem la toate echipele, da cred ca patchu va fi amanat pentru luna aprilie ca sa scoatem rcif mai repede in martie
pt bivizia b mai avem nevoie de poze si steme... :)
mininu
16-02-2003, 03:52 PM
Am si eu cateva steme, am mai scris asta pe undeva. Le caut si ti le trimit. Apropo, vezi ca FC Brasov si-a schimbat iarasi stema.
stefan
16-02-2003, 09:10 PM
mah,trimite pozele la mine,ca am sa fac eu echipamnete pana termina mns cu rcif update.trimite si stemele tot la mine
mininu
16-02-2003, 11:45 PM
Da-mi o adresa.
stefanboicu@go.ro
ti-l dau eu ca probabil ai nevoie de adrea lui in seara asta... :)
mininu
16-02-2003, 11:59 PM
Ma rog, nu cred ca e graba. Am gasit pe net niste embleme ale echipelor din divizia b dar au rezolutia mica.
stefan
17-02-2003, 09:45 PM
poti sa le trimiti si pe alea ca poate le bag pe echipamente.mie imi trebuie poze da sa nu fie din alea mici,stii, sami pot da si eu seama ce sponsr are echipa....
mininu
19-02-2003, 01:29 PM
Ti-am trimis astazi, dar vezi ca nu prea sunt poze cu echipe. Am acolo mai multe embleme. Parca sunt si cateva echipe, dar foarte putine.
bfcsquadra
25-03-2003, 07:59 AM
va trimit eu echipamente si steguri pt. gloria buzau
ce stama veti pune pt. diviziza b? :?
stefan
25-03-2003, 08:13 PM
tritemitele la mine mai repede ca vreau sa scoatem divizia b mai repede ca sa am si eu ce juca.adresa e stefanboicu@go.ro
Sirbu Mihail Bogdan
27-03-2003, 05:36 AM
vezi ca ti-am trimis steme de la: extensiv,f.c. oradea,foresta,olimpia,petrolul,baia mare,cfr cluj,corvinul,csm resita(doua variante),dacia unirea,gaz metan,f.c. onesti,minaur(alb-negru)-culorile lor sint alb-albastru,nu stiu cum vin pe stema,apulum,u cluj.
pozele ti-am scris in mail cum sint.
nu stiu cat de recente sint unele..... :?
stefan
27-03-2003, 08:33 PM
da laeam primit,mersi.am facut echipamente la greu azi.la b1 am ajuns la 20 din 32 si la b2 la 14 dim 28
stefan
04-04-2003, 09:36 PM
mah, deci mai trimiteti si voi ceva poze cu echipele, ca eu acus iau vacanta si ma apuc serios de treaba. am ajuns aproape la 2/3 din totalu de echipamente (is o gramada, mai multa munca ca la rcif).asa ca daca voi trimiteti poze mai repede termin si eu mai repede.sau macar sami descrieti echipamentu::culori sponsori,etc.
ascultati-l pe stefan, el se ocupa de echipamente, asa ca trimitetii materiale (poze si loturi)
mininu
07-04-2003, 09:54 AM
Pentru Sarbu Mihail Bogdan si pentru cei care mai au pze si embleme din campionatul Romaniei, indiferent de divizie:
Va rog, trimiteti-mi si mie poze la cosmin_stanciu@yahoo.com.
Multumesc.
Sirbu Mihail Bogdan
10-04-2003, 12:59 AM
ti le-am trimis pe alea din Div B.Daca mai gasesc o sa-ti mai trimit.
mininu
10-04-2003, 03:13 PM
Le-am primit, mersi mult.
stefan
20-04-2003, 12:12 PM
:valuri: divizia b se apropie, eu am terminat toate echipamentele, majoritatea sunt cele reale,sunt si cateva imaginare pentru ca nu am gasit poze cu echipele alea,deci eu miam terminat treaba,de acu sa il intrebati pe catalin cand apare patchu. :mishto: :bere: :dude: :high: :high: :mishto: :crazyboy: :catalinc7:
pentru ce echipe sunt alea imaginare?
stefan
20-04-2003, 04:01 PM
pai alea imaginare is in culorile clubului,cu sponsorii clubului(am gasit pe undeva sponsorii al fiecare echipa) :csm medgidia, minaur zlatna, pandurii tg.jiu si aro campulung
ScorpionX
20-04-2003, 05:54 PM
Lume am si eu niste poze cu extensiv dar nu stiu cum sa le trimit prin mail
stefan
20-04-2003, 08:35 PM
pai daca folosesti outlook expres dai insert-file attachment si selectezi pozele(arhiveazala mai bine).oricum la extensiv am echipamente pentru acasa deplasare si al treilea
ScorpionX
23-04-2003, 05:34 PM
va dau o sugestie pentru poze cu echipele din B va duceti sa siteurile lor si salvati pagini si o aveti si un fisier in care va vor aparea imagini separate
daca va mai trebuie poze cu steme mergeti pe
perso.club-internet.fr/hfgis/ Html/PaysRoumanie.htm.
unele sunt mai vechi, dare mai bine decat nimic.
ScorpionX
03-05-2003, 10:21 AM
Buna idee blue boy
MA VEDETI CA AM FACUT UN LOGO PENTRU RARORA RIMNICU VILCEA, MI-A PROMIS MNS , PARCA SAU CINEVA CA O SA BAGATI ECHIPA ASTA IN PROMOVATION POOL, VAM TRIMIS LOTUL, SI ACUM o sa va trimit si logo-ul si echipamentul nike de acasa. sper sa o bagati in promovation pool.
ScorpionX
04-05-2003, 12:15 PM
Am si eu o intrebare. Cam la ce interval va aparea divizia b fata de rcif v1.4
stefan
04-05-2003, 01:02 PM
echipamentul timitel la mine ca eu ma ocup de echipamentele pt divizia b.patchul cu divizia b nush (sunt cocalar de mirc) cand o sa apara,deocamdata nici nu sctiu cand apare rcif 1.4
la div b mai sunt numa loturile de facut,restul e gata
ma stefane daca faci echipamentu, mil trimiti si mie la phat_o5@hotmail.com ? vreau sa vad cum iese
bfcsquadra
06-05-2003, 07:01 AM
Bai oameni, am facut niste echipe noi cu FCDB XP 2003, si cum naiba le fac steme de genul celor din feartflags@ :x
sanshine
06-05-2003, 04:21 PM
pai trebuie sa le afli ID-ul. FCDB XP nu poate sa faca echipe fara sa le ataseze un ID. Nu am vazut inca cum arata FXP-ul, dar sunt sigur ca iti spune undeva care e ID-ul echipei curente.
pe urma te duci in feart/flags, iei un fisier, il modifici cu stema pe care o vrei, si cand il salvezi inlocuiesti ID-ul pentru care era steagul cu asta nou. that should be it.
bfcsquadra
07-05-2003, 09:53 PM
te rog sa-mi explici pas cu pas...
sanshine
08-05-2003, 09:33 AM
de-abia am luat FCDB XP-ul. Ma uit si-ti spun.
stefan
08-05-2003, 09:41 AM
ma stefane daca faci echipamentu, mil trimiti si mie la phat_o5@hotmail.com ? vreau sa vad cum iese
pai nu pot din motive de copyright :( , da ai sa le vezi cand apare patchu
k (sunt batut in cap si nu stiu sa folosesc limba romana), sunt foarte bucuros ca faci echipa. multumesc.
sanshine
09-05-2003, 02:40 PM
te rog sa-mi explici pas cu pas...
Cand esti in FCDB XP, si ferastra cu "Team Properties" e deschisa pentru o echipa, sus, in coltul din stanga, langa numele echipei, e un numar trecut cu verde. Ala e ID-ul echipei.
mai departe... hmm... e ceva mai complicat decat credeam.
in data/feart/flags sunt mai multe fisiere, cate unul pentru fiecare liga/campionat care contine echipe. Trebuie sa gasesti fisierul corespunzator ligii unde ai creat echipa. De exemplu, belgium.fsh contine stemele echipelor din campiuonatul Belgiei. cum Divizia A a inlocuit campionatul Belgiei, acum gasesti acolo stemele echipelor romanesti. cc.fsh contine stemelor echipelor create in "Creation Centre Teams". mai departe, se complica faza.
Trimite-mi mie pe mail fisierele tale fcdb.dbi si fcdb_eng.dbi (din directorul data/cmn/fe) si imaginea cu sigla pe care vrei s-o pui, zi-mi si care e echipa ta, si o sa incerc sa o bag eu. OK?
ScorpionX
17-05-2003, 11:01 AM
toata lumea vorbeste de editorul asta si eu nu-l pot downloada
bfcsquadra
17-05-2003, 08:38 PM
pot sa-ti trimit dar n-ar fi nevoie ca ai putea si tu. pe de alta parte am muncit de trei zile, am incercat toate varantele posibile sa bag stema aia dar n-am putut. Macar da-mi un indiciu sau spunemi (sunt agramat) pe scurt.
stefan
17-05-2003, 08:51 PM
eu folosesc ecpdbi 1.2 de la fifaecp.com si ma descurc si cu el. oricum mam (sunt agramat) apucat eu de loturi pt div b, sunt ceva probleme care tre (sunt cocalar de mirc) sa re rezolv intai. mah bfcsquadra, cine e capitan la gloria?
bfcsquadra
20-05-2003, 06:32 AM
La Gloria capitan este ADRIAN OANCEA
Ba nu mai e smileul ala cu valuri?
stefan
20-05-2003, 10:48 AM
sanshine, zi exact cum se inlocuieste stema, adica in fisieru liga.fsh, tre (sunt cocalar de mirc) sa editez alea xx00, xx1 sau xx02 sau o bag in ale cu codul echipe, eu am incercat mai multe variante si ori nu apare in joc, ori iese in windows
sanshine
21-05-2003, 09:57 AM
da, fisierele XX00, 01... sunt de editat. Care anume, depinde de ID-ul echipei tale. Ca sa vezi care e, eu zic sa faci asa: deschizi fisierul corespunzator ligii unde ti-ai creat echipa, si unde vezi mai multe steme asemanatoare (parca aia albastra cu dungi verticala e cea default, care apare la echipa ta, nu?), desenezi ceva peste ele, din EA Graph. Nu conteaza ce... dungi, numere, ce-o fi, salvezi si intri in joc, si vezi daca s-a modificat sigla echipei tale. Daca nu, atunci n-ai editat ce trebuia. Daca da, atunci vezi exact in ce fisier (XX00), la ce pozitie se gasese stema care-ti apare, si modific-o. Ar fi preferabil sa faci un backup la fisierul ala inainte sa-l modifici, dupa ce gasesti care e stema il pui la loc, sa nu ramai cu dungi pe toate stemele :P
stefan
21-05-2003, 11:29 AM
am gasit fisieru xx01, lam scos, olam editat lam bagat inapoi, si scum la toate echipele care aveau stema acolo nu imi apare nici o stema, si cand incerc sa joc cu ele iese in windows :injur:
sanshine
21-05-2003, 12:06 PM
esti sigur ca l-ai bagat la fel? compresat - daca era cazul, si cu transparenta? pentru ca o simpla editare nu-ti buleste jocul.
bfcsquadra
22-05-2003, 06:21 AM
Bai fratilor, mie nu-mi apare nici o stema albastra cu dungi in belgium.fsh dupa ce am facut o echipa noua cu FCDB XP in Divizia A. In belgium.fsh cand deschid de exemplu xx00 apar 9 steme (3 linii a trei steme) cu alea din B si alte cateva din A (Petrolul etc.)!!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?
stefan
22-05-2003, 10:19 AM
Originally posted by sanshine@May 21 2003, 12:06 PM
esti sigur ca l-ai bagat la fel? compresat - daca era cazul, si cu transparenta? pentru ca o simpla editare nu-ti buleste jocul.
bah, ce prost is nu mam (sunt agramat) gandit ca ar putea fi compresat, si ce transparenta sa bag?
stefan
22-05-2003, 10:23 AM
bfcsquadra,vezi in xx02, normal is 4 stema a lu dinamo, sportu, national si rapid, ar trebui sa mai apara o stema cum e le echipele alea din b, cu albastru si portocaliu si cu o minge in mijloc.stema aia e de la echipa facuta de tine,editeazo pe aia
bfcsquadra
22-05-2003, 08:39 PM
bai jur pa ce vreti ca nu a aparut nici una!
stefan
22-05-2003, 09:43 PM
,inlocuieste o echipa atunci, nush (sunt cocalar de mirc) cred ca o sal pun m=pe mns sa bage el stemele pt div b, eu si asa am multe probleme cu loturile
stefan
23-05-2003, 11:28 AM
sanshine, orice as edita la fifa2003(in afara de echipamente si loturi) jocu crapa.trebuie sa aiba minikiturile si stemele o anumita adancime de culoare(8 biti??????)sau ce ca nu mai inteleg.si trebuie editate cu ea graph sau merg si cu psp?
stefan
06-08-2003, 04:55 PM
[SIZE=7]Anunt important
aia care au trimis orice informatie despre divizia b sau c pentru Divizia B Patch,sa zica aici,ca eu nu mai am mailurile care leati trimis si nu mai stiu exact.la sfarsitu saptamanii apare patchu si tre sa va bag in readme la multumiri
justafan
07-08-2003, 12:38 AM
Pentru loturile echipelor de B shi C din vest uita-te pe www.fotbalvest.ro
stefan
09-08-2003, 10:23 PM
duminica 10 august la ora 4 am veti putea descarca Divizia B Patch.pentru ca nu am avut prea multe informatii e posibil ca la unele echipe echipamentul sa fie invechit sau sa nu corespunda.
patchul l-a uploadat si il puteti downloada si juca :mishto:
stefan
10-08-2003, 11:30 AM
si inca lam uploadat la 3 nu la 4 cum am zis :mishto: :D :D
MaPaX
27-11-2003, 08:50 PM
Fain PATCH-ul dar acu ii FIFA 2004!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.