View Full Version : Avantul Reghin
Daca tot e la moda, de ce sa nu aiba si avantul reghin topic...nu? Sa stiti ca echiba asta a fost intotdeauna mai buna ca a voastra, v-am batut tot timpul si nu am stat asa multi ani in divizia Onoare ca si voi. Deci, parerea mea, fa nu aveti valoare, noi am fost intotdeauna mai buni, aia numiti voi galerie, niste ciobani pititi pe niste vaci...pai la noi avem cel putin 500 de oi si 30 de oameni la fiecare meci, iar cand miorile ridica lana...pura poezie, sa vezi cum se impresioneaza jucatorii si mai dau un pumn la arbitru sau cum forteaza egalarea sau poate chiar vicotoria...
Parerea mea
Am fost mai buni ca voi tot timpul, chiar daca aveti un palmares mai bun decat alnostru...chiar daca ati jucat si castigat odata cupa satelor europene, chiar daca ati castigat campionatul terjudetean de 21 de ori, noi suntem cei mai tari, chiar daca noi nu avem nici un rezultat notabil, noi suntem cei mai tari pentru ca suntem ingusti la minte, si limitati, nu putem sa gandim corect din cauza sepcilor prosper ce le purtam pe cap, ne strang prea tare, ne bate soarele in cap cand mergem cu oile la pascut...oricum FORTZA AVANTUL!!!
stefan
14-05-2004, 09:46 AM
mns, trebuie sa te contrazic, STEJARUL DOBROVAT e mai buna decat Avantul, are mult mai multe participari in campionatul intersatesc, il au in echipa si pe campionul comunal la lupte cu ghioagha, si numarul spectatorilor este tot timpul de 4 ori mai mic decat numarul jucatorilor de pe teren. au cel mai bun gazon din tara, pentru ca vara pe stadion pasc caii, si folosesc numai ingrasamant natural pentru iarba. in jurul stadionului se gasesc vestiare si toalete moderne, si este dotat cu apa curenta. Daca vrea poate sa vina dj-cata sa numere scaunele si aici, ii va lua mult timp.....sa le gaseasca :lol: Si acestia folosesc echipament bunicutza, home made :P Asa ca forza STEJARUL
noi avem apa minerala curenta, e un izvor egzact langa stadion :P deci nu ma lua tu pe mine cu asta :P cat despre gazon, fii serios, noi vopsim noroiul, pardon , iarba in fiecare etapa cu vopsea verde naturala ca sa para ca la mecnester
Ratonu
14-05-2004, 10:28 AM
mns nu te mai lauda cu Avantul Reghin, care e o echipa de plagiatori; adevaratul Avant e cel din Isalnita :P , care si-au ales un nume genial si acum il copiaza toti ciobanii! Forza Avantul Isalnita!!! :mishto:
P.S. Daca ne puteti ajuta cu niste papuci, ca iarna e mai frig si nu putem juca cu picioarele goale, faceti o donatie la presedintele executiv al clubului, dar daca nu il gasiti reveniti dupa cateva ore - s-ar putea sa fie plecat dupa tigari, si e mult de mers pana-n oras...
La noi nu merge presedintele dupa tigari, el e ocupat de probleme clubului, tocmai s-a dus cu antrenorul secund la crasma sa obtina o sponsorizare din partea Bufetului LA Bia :P astfel vom juca de anul asta cu sponsorul LaBia pe tricourile originale FLAKO primite de la niste fani din turcia
stefan
14-05-2004, 11:05 AM
ca tot veni vorba de nume, Deportivo Ferentari si alte echipe cu nume asemanatoare sunt doar niste clone europene care au incercat sa distruga si sa monopolizeze fotbalul romanesc autentic, dar nu au reusit, pentru ca Torpedo Zarnesti, Steaua Mizil, Avantul Golaesti sau Stejarul Dobrovat reprezinta adevarata valoare a Romaniei si nimeni nu le poate opri. Forza Stejarul, Forza Partidul :P
msn punct ochit ;)
Dar uiti ca Avantul Reghin a deshis calea echipelor sate-comune in cupele inter-consatenesti. Uiti ca Avantul nu castigat de 21 de ori campionatul interjudetean pt piszti ciobanul venit din "vest" , cu pumnul tare, cu securea si ciocanul mai grele, cu oite , sau ma rog berbeci mai numerosi, ii amenita cu inchisoarea la stana, cu incorporarea in grupul umoristic "am cravata mea pe oiier" , cu secerarea piciorelor braviilor ciobani, fotbalisti part-time , sau mai rau cu inchiderea fabricii de lapte care alimenta satenii cu speranta, spectacol fotbalistic si cu un public unic.
Si uiti de cele 4 titluri si 6 cupe inter-consatenesti, pe care Avantul le-a castigat, luptandu-se nu numai cu steajarul dobrovat sau avantul isalnita, ci a trebuit sa se ia la tranta si cu piszti, uriasul fiind doborat cu lovitura puternica aplicata in cap cu o minge de fotbal , sutata de "tunar".
Un singur lucru ma nedumireste pe mine. Eu stiam ca Avantul are galerie formatadin 40000 de lei, nu oi, cele 500 de oite, care culmea se dau oite dar copiaza ca berbecii , merg la meciurile celor de la URSS Securistul Pipera. Lamureste-ma te rog :huh:
-Razvan-
15-05-2004, 10:09 PM
Bai! Dar de Namolu Cucuieti din Deal pravaliti la Vale ati auzit? Are si scandari ale galeriei: "Cat arabii dau petrolu`/Nu-i echipa ca Namolu`!", "Cine e pe primul loc/Namolu` nu e, nu e!" deocamdata nu le canta nimeni k nu au spectatori k e greu drumul pana la Stadionul Satesc "Mlastina"!
P.S.: Asta e un topic interesant, in care se pot face posturi gratuite, asa fara noima, totusi geniala idee.
Acest topic care este se vrea a fi o replica la alte topicuri care sunt :P
stefan
15-05-2004, 10:37 PM
aici puteti vedea mareata galerie a echipei Stejarul Dobrovat in timpul meciului Avantul Reghin - Stejarul Dobrovat :lol:
http://www.poliiasi.as.ro/stefan/cioban2.jpg
Antrenorul principal al Avantului, uitati ce privire...Asta e Corner Dinu
Eu in poza asta il vad pe patronul celor de la URSS Securistul Pipera , in tinerete, satul de faptul ca a ramas repetent de 5 ori in clasa I, si suparat de faptul ca coeficieentul lui e inteligenta e atat de scazut incat nici in politie nu-l primesc, si-a luat traista in spinare si isi cauta norocul in ale oiilor.
galeria inainte de meciul anului...
stefan
15-05-2004, 11:31 PM
o poza de la unul din antrenamentele echipei stejarul dobrovat. in curand si echipamentul oficial de joc. ghetele le puteti admira si in semnatura lui mns
http://www.poliiasi.as.ro/Stina.jpg
http://www.poliiasi.as.ro/cizme.gif
Ratonu
16-05-2004, 08:45 AM
Degeaba ma, tot Avantu Isalnita sunt cei mai tari. Tocmai am obtinut o sponsorizare foarte importanta, astfel incat, pe vreme rece, vom juca cu papuci originali Make, care, impreuna cu echipamentele baozai (se pare ca si noi avem o baza mare de fani in Turcia) si cu mingile de nailon cu certificare RCOsport (garantate sa fie mai sferice decat o minge originala Wilson de fotbal american), vor fi carate in ghiozdane Mirano. De asemenea, saptamana asta se prefigureaza sa obtinem sponsorizare de la cel mai important serviciu platit din Isalnita, Cacastoarea La Lenutza, care tocmai si-a lansat campania publicitara cu sloganul: "Nu te mai kk atata pe tine. Daca nu mai poci, treci pe la noi!". Se pare ca vom avea un sezon plin de succese, desi unii adversari mai lanseaza atacuri verbale impotriva noastra, in legatura cu blaturile pe care le-am facut in trecut cu echipe ca Minerul Slanic sau Geamul Scaieni. Hai Avantu!
P.S. Fotografii cu echipa si cu galeria nu am inca, pentru ca, de fiecare data cand am facut deplasarea acolo, orice aparat pe care l-am avut la mine mi-a fost furat cand am ajuns in gara.
Acum ce ne mai trebuie este un purtator de cuvant al clubului care sa vorbeasca englezade balta si franceza de tufaris.
degeaba mah tot musetelul sinesti sunt cei mai buni
avem jucatori straini noi mah (negrotei daia, sau poate o fi de la noroi)
avem echpament de calitate de la Habibas( cu mult cunoscutele ghete Prădător) avem pana si oi care apara senzational sa vedeti cum sar
presedintele sa nu mai zic
cumpara cele mai bune tigari
urmeaza sa mai luam jucatori (runaldo, Băcam si zidan si poate F?go)
Forza Musetelul!
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.