PDA

View Full Version : FC Dinamo Bucuresti

Pages : [1] 2

LiviuRO
14-05-2004, 12:42 AM
Am vrut sa incep acest topic intr-o zi festiva, pentru ca Dinamo inseamna ceva festiv, inseamna bucurie, dragoste, speranta.
Poate multi spun ca Dinamo este doar o amintire a comunismului, pe care ar trebui sa o dam uitarii, nimeni nu isi aminteste in acele momente de performantele clubului, inainte si dupa Revolutie. Se insista mult pe felul in care erau transferati jucatorii, dar nimeni nu isi aminteste ce beneficii aveau cei care veneau la Dinamo, si cum toti incercau, ca si acum de altfel, sa joace cat mai bine la echipele lor, petru a ajunge in Bucuresti.

Suporterii dinamovsti au celebrat multe evenimente frumoase, Dinamo a reprezentat pentru prima oara Romania intr-o semifinala de CCE in 84, a fost apoi eliminare mareului Inter din Milano, disputele cu Sampdoria, Anderlecht sau Goteborg, chiar si cele mai putin fericite cu 17 Nentori ori Knatsyfurfelag. Totusi, palmaresul nostru international este pozitiv, avem cu ce sa ne mandrim, jucatori precum: Nunweiller I si II, Lucescu, Dinu, Dudu Georgescu, Andone, Orac, Mateut, Lupescu, Prunea, Raducioiu, Haldan sau Florentin Petre au scris si ei o fila din istoria frumoasa a fotbalului romanesc. Cele 16 campionate si cele 10 cupe, trofeele echipelor de baschet, handbal sau hochei, cele peste 500 de medalii obtiunte la olimpiade, mondiale si europene de sportivii dinamovisti de sportivii dinamovisti vin sa intregeasca palmaresul clubului Dinamo. Poate nu avem cei mai multi suporteri, cea mai buna conducere, cele mai bune conditii, dar cu siguranta cei care iubesc Dinamo o fac sincer, nu pentru ca tine bunicu` sau vecinu` cu Dinamo, nu pentru ca asa tin colegii de la scoala, nu pentru ca ar fi fost fortati in vechiul regim. Avem suporteri adevarati, care iubesc un club adevarat.

Pentru cei care nu stiu, astazi, 14 mai, Dinamo implineste 56 de ani, 56 de ani de istorie, performanta si bucurie. La multi ani!

dj-cata
14-05-2004, 12:48 AM
loool...chiar ma gandeam ca to sa mai rezisit ......steaua si craiova aveau deja un topic....acum urmeaza R :)

da asa e....dinamo are istorie....dar la fotbal tot dupa steaua este....degeeba a ajuns prima in semi-finale daca nu a castigat liga :)

oricum.....la multi ani dinamo :) chiar daca urasc de moarte aceasta echipa...fara ea campionatul nostru nu ar mai avea farmec.....

Blue
14-05-2004, 01:29 AM
Hmm ma mir daca la cat mai putini ani sau retrogradare placuta pot fii considerate urari?

RaPiDuTz
14-05-2004, 01:31 AM
hmz...nu o sa fac topic de genul asta pt ca exista alte forumuri unde se vb despre echipele de club...acesta totusi este pt fifa ;)

doar 56 de anisori aveti ? :P

LiviuRO
14-05-2004, 01:37 AM
Sincer, nici eu nu am considerat ca ar fi necesare astfel de topicuri pe acest forum, dar, avand in vedere ziua de astazi, si faptul ca exista alte topicuri ale altor echipe, am zis ca cine stie, poate se va misca bine forumul in aceasta formula, cu topicuri de echipa.

r5m
14-05-2004, 12:12 PM
D_Dogg am tinut cu Dinamo de cand ma stiu!

In clasa toata lumea moaaaa steaua, astia cred ca steaua e pe primul loc (la ei poa sa fie si in B, ca tot castiga campionatu, nu stiu nimik despre fotbal).

Si bunicamiu tine cu steaua deci, ai avut dreptate!

La multi ani, Dinamo si Stefan! (asta e varimiu, face un an :P , o sa-l conving sa tina cu Dinamo)

mns
14-05-2004, 06:10 PM
La multi ani :P cat mai multe locuri 2 in spatele stelei si cat mai multe participari in intertoto si in primul tur al cupei uefa :P

Gladiator
14-05-2004, 06:49 PM
DINAMO va fi campioana pt. ca nu prea are unde sa piarda. Da daca va mai vinde jucatori eu nu o sa mai tin cu DINAMO. LA MULTI ANI DINAMO!

LiviuRO
14-05-2004, 08:18 PM
Nu e o mentalitate buna asta, "nu voi mai tine cu Dinamo daca vinde jucatori", suntem nevoiti sa vindem jucatori, altfel nu am mai exista. Chiar daca conducatorii nostri vajnici (BBN&C) vor vinde toata echipa, Dinamo va ramane! Tu nu ar trebui sa iubesti jucatorii, ci echipa, zic eu. Ei vin si pleaca, doar Dinamo ramane.

dj-cata
14-05-2004, 09:16 PM
e corect ce ai zis tu liviu...dar daca tot pleaca...si nu mai vin altii la fel de buni in locul lor ce mai ramane din echipa asta ? :)

blu - sa stii ca era o urare de bine...pt ca daca dinamo nu ar mai fi in prima liga nu ar mai avea farmec campionatu nostru....doar steaua - dinamo e unicul derby....

Blue
14-05-2004, 10:36 PM
Stiu mah, postu' ala era asa , la caterinca. Nu o sa urez nici la putini ani, ci nici la multi ani, ca sa fiu cat se poate de impartial si indiferent fata de aceasta aniversare. Desigur ca odata cu retrogradarea echipei dinamo, divizia A ar pierde o echipa puternica, si o galerie frumoasa, dar poate campionatul ar fii mai corect, nu se stie, oricum fotbalul romanesc nu va fii la fel fara cei 4 granzi.

Cat despre steaua-dinamo "unicul" derby ...contiuu sa cred sa cred ca este in continuare in top10 , subiectul gluma secolului. Ma rog pt tine "unicul" derby al Angliei este Liverpool vs Man U :lol: deci nu ma lasa cu gura deschisa afirmatia ta.

Andrei_C
14-05-2004, 11:17 PM
vreau sa le reamintesc "prietenilor" dinamovisti :
1986 , 7 mai / am fost odata in rai

LiviuRO
15-05-2004, 12:32 AM
Multumim. Pe viitor posteaza aceste "memorii" in forumul "steaua", si o sa intram noi sa le citim.

Sambata, 15.05.2004, ora 21.00, stadion Dinamo (live ProTV)
Dinamo - Petrolul

Un meci foarte dificil considerand ca Petrolul vor fi motivati financiar din Ghencea pentru a obtine macar un punct in Stefan cel Mare. Dinamo are toata echipa la dispozitie, iar Ando a declarat oficial ca nu "ma tem de nimeni cu lotul complet". Deci, nu avem de ce sa ne temem pentru meciul cu Petrolul, o echipa cu un picior in B care va face tot posibilul sa moara frumos pe Stefan cel Mare.
In tur Dinamo s-a impus cu 1-0 la Ploiesti, marcand fosta speranta Marica, acum la Sahtior.

Dinamo va incepe probabil in formula:
Cr. Munteanu - Barcauan, Alistar, Iordache - Petre, Alexa, Badea, Semeghin - Tames - Danciulescu, Cl. Niculescu

Forza!

Gladiator
15-05-2004, 11:05 AM
jucatorii buni pleaca si raman aia prosti si cu aia ce faci?
eu voi tine cu dinamo pana la moarte dar daca ma face de rusine...
decat sa ia bataie in CHAMPIONS LEAGUE mai bine joaca in intertoto. Mi frica ca vor pleca jucatorii buni si vom ramane pe uscat ca anu trecut la inceput. Decat sa-i dea pe nimic la echipa de kkt mai bine ii tine aici. de ex. pe Alexa il dau in China?!! merge isi rateaza cariera si apoi vine si joaca prin tara pe la Divizia B. Nu mai bine il mai tine 2 ani si apoi il dau undeva in Europa?
Escrocheriile astea le fac sefii de club, pt. ca vor sa se imbogateasca!!!!

LiviuRO
15-05-2004, 04:03 PM
Pai Alexa va primi in China 960.000 USD/sezon, tu n-ai pleca de la 50000? Cat ia acum? Plus ca are grila 800.000 si clubl va lua pe hartie 1000000.

-Razvan-
15-05-2004, 09:56 PM
Si Juventus Afumati isi poate sarbatori ziua de nastere! Dar ce sarbatoreste Steaua pe 7 Mai e unic in fotbalul romanesc :naughty:

LiviuRO
15-05-2004, 11:06 PM
Multumim pentru parere, pe viitor posteaz-o intr-un topic separat.

__________________________________________________ __________

Dinamo - Petrolul 5-0, au marcat Niculescu ('36, '57), Danciulescu ('45), Iordache ('55), Grigorie ('80)

DINAMO
Munteanu
Barcauan
Alistar
Iordache
Petre
Alexa
Tames
Semeghin
Grigorie
Danciulescu
Niculescu

Ceea ce adversarii nostri sperau sa fie meciul care-i va urca pe locul I s-a dovedit a fi un alt spectacol dinamovist contra Petrolului (dupa acel 7-0 din Cupa). Meciul nu a avut poveste, Dinamo a atacat din minutul 1 pana in minutul 90, a ratat mult, a marcat suficient. Suficient pentru a concretiza inca o data ca prezenta pe primul loc al clasamentului nu este intamplatoare. Pentru ploiesteni, a fost probabil cantecul de lebada pe prima scena a Romaniei.

dj-cata
15-05-2004, 11:40 PM
liviu - nu uita de cele 2 ratari destul de mari pe care le-au avut cei de la petrolul la 0-0....dar oricum....dinamo a jucat bine de tot azi....a prins si ea o zi buna.....dupa atatea meciuri slabe....

mns
15-05-2004, 11:53 PM
deja sunt cam penibile topicurile astea....

RaPiDuTz
15-05-2004, 11:54 PM
nu sunt penibile...doar sunt expirate :)

djal3x
16-05-2004, 06:58 PM
:) da da..si apoi marmota invelea ciocolata in staniol..asta e..ce face omul(eu) face si maimutza! :) scuze daca am jignit pe cineva .. :)

LiviuRO
17-05-2004, 12:28 AM
Avand in vedere pasul gresit facut de steaua la Galati, Dinamo paseste trimfal spre al 17-lea titlu de campioana! Bravo Ando, bravo baieti! Doar printr-un miracol mai putem pierde titlul.

dj-cata
17-05-2004, 01:22 AM
liviu ti-am mai zis...pt mine daca nu ajungi departe in cupele europene degeaba iei titlul....asa vad eu treburile....pe mine nu m-ar incalzi deloc treaba ca ar lua steaua titlul daca ar iesi din turu 1 sau 2 la preliminarii la liga...

porcea a zis azi ca a dominat ultimi 5 ani in camp.....cand anu trecut a terminat pe 6...asa ceva doar idiotul de porcea putea sa zica....acum e fericit si el pt titlu...dar asa prostie doar el putea sa scoata...

inca o data....felicitari echipei dinamo

LiviuRO
17-05-2004, 01:28 AM
Multumim anticipat.

In ultimii 5 ani Dinamo are 3 campionate (daca il punem si pe acesta), 5 finale de cupa, din care 3 castigate, probabil 4 anul acesta. E adevarat, anul trecut, am terminat pe 6, cum si steaua (care are un singur trofeu in ultimii 5 ani, si nici o cupa) a terminat pe 5 in sezonul 2001-2002. Deci, este clar ca Dinamo are cele mai bune rezultate in ultimii 5 ani.

dj-cata
17-05-2004, 01:34 AM
liviu nu stiu ce statistica ai tu....dar steaua nu a terminat pe 5 in camp ala...asta e camp dupa ce am luat titlul din 2001 ? eu stiu ca am terminat pe 3...dar se poate...desi nu cred :)

ti-am mai zis...degeaba iei cupe si campionate daca in europa te bate polonia varsovia, brugge, spartak mosoca, grasshopers...echipe de care se putea trece usor....poate doar brugges sa fie greu.

in europa se vede adevarata valoare nu in camp nostru plin de blaturi si arangamente cu arbitrii

Ady
17-05-2004, 01:55 PM
in legatura cu jucatorii aia 16 care vor sa ii i-a astia la anul
mai vreau si yo sa care sunt ca nu ii mai gasesc
ma intereseaza mai mult aia din divizia B
ca pe restul ii stiu

LiviuRO
17-05-2004, 01:56 PM
Iar o dam in aranjamente si blaturi? Si anu asta cand a fost asa curat?

Dinamo a demonstrat anul acesta ca are cea mai buna unitate de grup, jucatorii mor pe teren, am revenit condusi cu 1-0 in deplasare, am revenit condusi cu 1-0 in 10 minute, am invins si am facut spectacol in toate meciurile importante, avem golgeterul campionatului si gheata de bronz in acest moment, avem toate atuurile pentru o reprezentare cat mai buna in Europa. Bineinteles, depinde cum ce vom ramane din vara.

djal3x
17-05-2004, 06:26 PM
Originally posted by D_Dogg@May 17 2004, 12:28 AM
Dinamo paseste trimfal spre al 17-lea titlu de campioana!
totusi al 17-lea... :) noi avem 22 ..mai asteptati fratilor...

RaPiDuTz
17-05-2004, 08:24 PM
mda djal3x...e naspa sa ti cu steaua si sa nu sti cate campionate a castigat... eh, ce sa ii faci...

danutz_andrey
17-05-2004, 08:27 PM
Pai cred ca el a luat in calcul si un eventual campionat castigat anu' asta!Asa ar face si Steaua 22 de tituri!

RaPiDuTz
17-05-2004, 08:34 PM
Originally posted by djal3x@May 17 2004, 07:26 PM
totusi al 17-lea... :) noi avem 22 ..mai asteptati fratilor...
si totusi...tot nu ati fi avut titlul in acest moment ;) :P

LiviuRO
18-05-2004, 01:29 AM
eh, fiecare aduna ce vrea si cum vrea, nu ai ce sa le faci :P

Ady-> din B erau Frunza (de la Vaslui), Cocis si Florescu de la U Cluj.

Ady
22-05-2004, 10:42 AM
mersi
stiai ca dak Monaco castiga Champions League shi iese pe 3 in Franta noi trecem direct in runda a 2-a ?
ieri a batut Monaco cu 3-1 pe Bordeaux deci tre sa bata PSG ca sa fie Monaco pe 3

LiviuRO
23-05-2004, 12:13 PM
Pai, dintre Porto si Monaco, ii preferam pe francezi oricum :P, asa, daca ne si ajuta, cu atat mai mult Hai Monaco!

Totusi... poate ar fi bine sa jucam si turul unu preliminar, din 2 motive. Vom juca contra unei echipe slabe, de care putem sa trecem, si astfel baietii vor avea macar 2 meciuri oficiale pana la partida din turul 2. De asemenea, am incepe devreme campania, dar daca incepem devreme, poate nu au timp sa-i transfere pe toti, si daca joaca in preliminarii pt noi, va scadea interesul pt ei, deoarece nu vor putea juca in cupe pt alte echipe. Deci, poate vom avea norocul sa ramana macar 2 dintre Danciulescu, Petre, Alexa, Barcauan si Niculescu.

Ady
24-05-2004, 02:38 PM
ramane niculescu ca a zis ca numai pleaca
barcauan nu se stie
si la restul sa vedem
P.S. monaco a terminat pe 3 datorita victoriei lui psg

Ady
28-05-2004, 09:49 PM
se duce vreun dinamovist la meci?

LiviuRO
29-05-2004, 12:52 AM
N-as lipsi pt nimic in lume la fiesta. O sa fie super, "ca in Ch. League", zice Cristi Iancu, si il cred, ca este baiat serios. Spre deosebire de "altii".

Tuby
29-05-2004, 12:01 PM
Pe Stefan cel Mare e intrarea libera ca pe Ghencea ?
Caci cam asta e singura metoda de a umple stadioanele....dorinta de a da bani pentru a vedea meciuri in campionat e din ce in ce mai mica..

Ady
29-05-2004, 07:25 PM
am inteles ca il vom lua pe Ganea in vara dak nu se duce la Bolton (sa nu se duca)

LiviuRO
30-05-2004, 12:09 AM
(ba` sa se duca!)

Va fi liber la peluze si a II-a, 30000 la I, si 50000 la 0. Pret promotional, ultima sansa de a-i vedea pe Danciu, Barca, Alexa sau Petre la treaba.

dj-cata
30-05-2004, 12:23 AM
looool....sper ca macar acum sa fie 15.000 de spectatori ca in timpu campionatului au uitat de echipa...

atmosfera ca in ch league nu are cum sa fie pe dinamo....nu e obisnuita cu asa ceva...

LiviuRO
30-05-2004, 03:12 PM
Stim, stim, si marmota invelea ciocolata in staniol...

O sa vedeti un show cum n-a fost nici la "Seara campionilor".

Gladiator
30-05-2004, 06:53 PM
CHAMPIONS LEAGUE.

danutz_andrey
30-05-2004, 06:56 PM
Chiar daca sunt stelist i felicit si eu pe dinamovisti pt. castigarea campionatului chair daca nu au meritat sa-l castige :P

LiviuRO
30-05-2004, 07:13 PM
Asta cu meritul este inventia lu` Memel. Mai bine ganditi-va ce a facut Dinamo in acest campionat!

Noua campioana a Romaniei! - DINAMO

Felicitari Ando, felcitari baietilor, ati demonstrat ca meritati sa fiti campioni!

Gladiator
30-05-2004, 08:12 PM
Andone are cel mai mare merit, el a redresat echipa lui ar trebui sa-i multumeasca suporterii, bineinteles si jucatorilor care s-au moblizat si au jucat fotbal.

Tuby
30-05-2004, 09:08 PM
Un exemplu pe care toate echipele ar trebui sa-l urmeze de la Dinamo ar fi faptul ca dupa 7 infrangeri in 7 meciuri ei nu au concediat antrenorul...ci au avut incredere...si au mers in continuare.. fapt care iata a contribuit la succesul cainilor...
Exemplu pe care Rapidul nu l-a luat in considerare...si s-au vazut rezultatele..

dj-cata
30-05-2004, 09:50 PM
am vazut ceva din "atmosfera" de la dinamo...pai cand dadea legatura dupa fiecare gol la dinamo era liniste..si ala era fix in fatza galeriei....slaba atmosfera pt o echipa care tocmai a castigat titlul...dar asta e..la steaua sau rapid nu cred ca era atata liniste...

imi place ca la tv au zis 20.000 dar stadionu are capacitatea maxima de 16.100 de locuri...poate i-a numarat si pe aia din spital...

oricum ....bravo lor...au castigat campionatu..sa vedem ce o sa fie in liga campionilor

LiviuRO
31-05-2004, 12:42 AM
Au fost 20000, a fost super plin, peste capacitate, coregrafii in toate sectoarele. Premiere ca lumea.

Atmosfera nu s-a transmis la Prostv, pentru ca se dadea legatura la 5 minute dupa gol, trecea valu`.

RaPiDuTz
31-05-2004, 01:43 PM
dar rpd mai trecea "valul" asta bay nene...
si 20000 nu au fost...cel mult 17.000, dar deh, va place sa exagerati

LiviuRO
31-05-2004, 02:40 PM
Nu noua, presei. Sau mai bine zis, mass-mediei.

Tuby
31-05-2004, 06:53 PM
Iar ProTv exceleaza in multe ocazii...Exagerari care nu isi au rostul....

LiviuRO
31-05-2004, 09:28 PM
Oricum, dintre toti, sunt singurii care nu pot fi banuiti de dinamovism. Dimpotriva. Nu degeaba erau sa plece de pe Dinamo prin spital, cu oprire la camera de garda :P. Sunt niste nesimtiti.

Blue
31-05-2004, 10:01 PM
LoL daca te-ai atent la fata aluia' de la pro tv care ra pe dinamo parca ii venea sa planga cand dadeau cateii gol. Awwww ce trist :palme:

dj-cata
31-05-2004, 11:15 PM
si in ziar a scris 15.000....dar poate cu aia din spital...cu aia din copaci....cu aia din cladirile de langa se poate se sa ajunga la 17.000 cum a zis R :)

voi nu stiti ce e aia atmosfera adevarata...am fost la multe meciuri la dinamo...si pot sa imi dau cu parerea.

mininu
01-06-2004, 12:30 AM
LoL daca te-ai atent la fata aluia' de la pro tv care ra pe dinamo parca ii venea sa planga cand dadeau cateii gol. Awwww ce trist
:wacko:

LiviuRO
01-06-2004, 01:02 AM
mininu-> nu te chinui sa-i intelegi, tre` sa-i cunosti bine ca sa-ti dai seama ce vor sa spuna :P. Sunt anti-Dinamo, doar asa, din lipsa de activitate referitor la echipa lor. Ei nu stiu ca erau pline si aleile din parcul Dinamo, scarile, tot.

djal3x
01-06-2004, 01:34 PM
cate aveti ? 17
cate avem ? 21
NU MAI VORBITI! GURA!

RaPiDuTz
01-06-2004, 03:40 PM
lol djal3x !
macar jumate din alea de ar fi fost castigate corect... <_<

djal3x
01-06-2004, 04:03 PM
nu sunt? da cum le-am castigat? nu chiar toate dar cateva sunt cu ajutorul lui ceausesc..dar acum sa fim seriosi..nu ne-a ajutat el sa luam un trofeu care in Romania e unic Cupa Campionilor Europeni....acum serios..! :naughty:

RaPiDuTz
01-06-2004, 04:09 PM
pai acum serios...dar d c dupa `90 nu ati mai repetat performanta ?

djal3x
01-06-2004, 04:12 PM
mai aveam aceiasi jucatori ? Dukhadam ? Iordanescu?

RaPiDuTz
01-06-2004, 04:21 PM
pai nu...dar nu e asta motivul...
va lipseste ceasca care sa aduca cu forta jucatorii...
oricum e adevarat ca in ziua de azi majoritatea jucatorilor romani si`ar dori sa joace la steaua dar asta din cauza performantelor reusite pe timpul comunistiilor...

eh, oricum sa o lasam balta ca nici nu e topicul potrivit pentru astfel de discutii ;)

djal3x
01-06-2004, 04:24 PM
asa e..bine ca nu ai contiunat ca ma enervam si ziceam de Rapid

Tuby
01-06-2004, 09:10 PM
Lol..toata lumea stie ca Steaua a fost favorizata in perioada comunista...dar pe plan national...ma refer la campionat si cupa Romaniei..
Faptul ca a castigat cupa campionilor este meritul lor..

djal3x
02-06-2004, 07:52 AM
asta i-am zis si eu..ne ajuta ceausu in afara? nu...ca nu era el.. mare smecher in lume...cum a fost in Romania! :scaun:

Ady
02-06-2004, 12:22 PM
aici e topic de dinamo nu de steaua rapid etc sau de echipele romanesti in anii 90
asa ca schimbati discutia sau bagati-va alt topic

djal3x
02-06-2004, 12:53 PM
ECHIPA MAI BUNA SHI FRUMOASA CA DINAMO NU EXISTA
NOI SUNTEM REAL MADRIDUL ROMANIEI SHI SE VEDE CLAR
ceve de semnatura ta !
1.Primul "vers" e ciordit de tine ...e la imnul rapidului!
2.Real Madridul Romaniei ...si-a numit Beclai echipa..!!

3. ESTI UN CIORDITOR!! uita-te la semnatura mea..!!!!!!!!!!!!

LiviuRO
02-06-2004, 02:21 PM
"Discutia" este off topic, cum de altfel v-a spus si RaPiDuTz. Nu continuati, altfel veti fi sanctionati.

Ady
02-06-2004, 02:52 PM
ce va apuca ma asa dintr-o data
pana acum era bine
acum dintr-o data

djal3x
02-06-2004, 06:22 PM
ma eu nu am nimic cu el..ci cu semnatura lui..sa o schimbe si ma fac :cuminte:

Tuby
02-06-2004, 08:08 PM
Iti aduce tie o ofensa ?? NU cred...deci nu are motive sa-si schimbe semnatura....de unde aberatia asta ?

P.S. Imi cer scuze .. :offtopic:

dj-cata
02-06-2004, 11:11 PM
lol...unde s-a ajuns..dehh...ca pt dinamo....deviatii de la subiect....asa cum e si dinamo...pe langa :)

LiviuRO
03-06-2004, 12:42 AM
Observ ca nu intelegeti ce spun. Topicul este temporar inchis.

djal3x
04-06-2004, 05:47 PM
te-ai hotarat sa-l deschizi? poate te hotarasti sa-mi tai din warn :P

dj-cata
05-06-2004, 05:24 AM
cel mai bine ar fi sa terminati cu totii..nu are rost sa ne luam fiecare de fiecare....dinamo a castigat titlul...anul acesta au fost mai buni....

LiviuRO
06-06-2004, 02:49 AM
Dinamo a facut prima mutare pe piata transferurilor. Liviu Ciobotariu, fundasul central al celor de la RAEC Mons s-a intors in "Groapa". "Cainele s-a intors acasa" a spus Ciobi si "sunt pregatit sa ma bat pentru postul de titular!".

De asemenea, Dinamo este in discutii avansate cu Andrei Cristea de la FCM Bacau, jucatorul de 21 de ani fiind foarte aproape de a semna un contract pe 5 ani cu Dinamo (traiasca Giovanni si revenirea lui in functia de impresar :P).

Tuby
06-06-2004, 12:08 PM
Ciubotariu a venit pentru a-l inlocui pe Barcauan ?? Cum a spus si Ganea iti trebuie mult tupeu pentru "batranii" fotbalului romanesc sa se intoarca din strainatate pentru a juca in Divizia A...

Cat despre Cristea...pustiul a avut o perioada buna dar s-a stins parcurs...talent are...deci o venire la campioana cred ca l-ar propulsa la cota valorilor..

LiviuRO
06-06-2004, 09:45 PM
Barcauan, zice conducerea, nu pleaca de la Dinamo. Cel putin pana dupa preliminariile UCL. Iar Cristea ar avea sansa sa-si demonstreze valoarea pe care i-au tot indicat-o presa si Sechelariu.

Ratonu
07-06-2004, 10:35 AM
Ati vazut cursa de Moto GP de ieri? Superba! Pacat de acea intrerupere, cauzata de ploaie. Valentino Rossi rules!!! Felicitari si pentru cei de la Ducati (si galeriei lor :o ), care au facut o figura frumoasa dupa restartul cursei!

Ady
07-06-2004, 11:57 AM
conducerea a zis ca doar alexa si danciulescu pleaca
ratonu vezi ca aici e numai despre fotbal nu despre motociclete
ala il faci in sectiune alte sporturi

LiviuRO
07-06-2004, 12:04 PM
Ole ole ole, Event, Event!! N&D lanseaza noul hit al verii, "Event, event!", de pe albumul "Campionii 2004". Acum, sa speram ca si hitul NG, "Pentru un vis frumos, nu mai vindeti nimic!" va avea repercusiunea dorita in birourile clubului Dinamo.

Andrei Cristea este tot mai aproape de Dinamo, jucatorul si-a dat acrodul, urmeaza ca si presedintele onorific Sechelariu sa se inteleaga referitor la suma de transfer.

Ratonu
07-06-2004, 12:07 PM
:oops: My bad, am incurcat niste topicuri!

Revening la Dinamo... nu cred (si sper) ca Sechelariu o sa fie de acord cu transferul lui Cristea (pentru care cred ca Steaua e mai potrivita).

Ady
07-06-2004, 12:50 PM
poate(in vise) sa fie pentru steaua
voi oricum l-ati luat pe Buga
dar intram in subiectul Steaua si numai continui

LiviuRO
08-06-2004, 11:52 AM
Ieri, Alexa s-a despartit in mod oficial de Dinamo (dupa ce semnase inca din luna martie un contract pe 3 ani cu "o echipa" din China). N-are sens sa o amintesc, nu conteaza numele pentru nimeni, cred. El va incasa in jur de 350000 USD/sezon. Condus la aeroport de intreaga echipa, Dan a declarat ca a ales "cu mintea si nu cu inima" si ca este constient ca a pierdut contactul cu echipa nationala.

Astfel Dinamo incaseaza 1 milion de dolari dar se desparte de un jucator exponential pentru stilul practicat de Andone. Sa vedem cine urmeaza.

La capitolul transferuri, salutam reintoarcerea in "Groapa" a lui Ovidiu Talvan, "Inimioara", revenit dupa un periplu de asemnea in China. Alaturi de el, Alex Baltoi si Ionut Balan, jucatori imprumutati Farului, urmeaza sa se alature lotului dinamovist in data de 18 iunie.

In perioada 23 iunie-6 iulie, Dinamo va disputa un turneu de pregatire in Elvetia, disputant partide cu FC Zurich, Young Boys Berna, Servette Geneva, FC Basel si o echipa din liga a doua elevetiana. Cu aceasta ocazie, oficialii dinamovisti le vor face o oferta concreta lui Mihai Tararache si Ionel Gane, ambii fosti jucatori in Stefan cel Mare.

Tuby
08-06-2004, 07:28 PM
Probabil dorinta de bani mai multi l-au indrumat pe Alexa sa plece in CHina pentru ca alt motiv nu ar avea...
Nu ajungi sa te faci cunoscut in elita fotbalului prin intermediul cluburilor chineze...in fine...cred ca stiti la ce ma refer...
Sincer un an in plus la Dinamo pentru el l-ar fi propulsat mai mult in fotbalul de calitate european decat dupa aceasta plecare "hazardata" la chinezi...

Buna alegerea turneului de pregatire in perspectiva meciului din turul 2 cu echipa elvetiana..

LiviuRO
09-06-2004, 12:49 AM
Pai, macar sa le creasca moralu` baietilor, asa, inainte de preliminarii. Ar fi tare sa cadem in turul 3 chiar cu Basel.

Blue
09-06-2004, 03:36 AM
Siu uite cum se ia 1 mil $ pe un anti-talent. Partea care profita este dinamo, scapa de un "gropar" care in divizia A ii mergea cum mergwa jocul, ca deh noi avei arbitri care vad numai intr-o directie, dar in Europa , "omul" isi lua la rosii de putea sa-si faca un tricou din ele.

LiviuRO
09-06-2004, 08:35 AM
Exact d-aia a jucat excelent si cu Liepajas, si cu Sahtar sicu Spartak, ca este un jucator slab. Daca vrei sa o luam asa, personal, vina ca a plecat in China, este a universitatii craiova, care ii dadea un super-contract de 6000 USD/an, si normal, i-a fost dificil sa stranga o suma de bani pana la 25 de ani, chiar daca doi i-a jucat la Dinamo. D-asta a trebuit sa plece in China iar nationala a pierdut cel mai bun inchizator din Romania.

Blue
09-06-2004, 01:03 PM
La U nu prindea nici lotul de 18. Orice ai spune , raman pe pozitie, alexa e un anti-talnet in fotbal. Nu vad ce calitati vezi tu in el, in anafara de a da la oase.

LiviuRO
09-06-2004, 01:28 PM
Pai, paseaza bine, suteaza destul de bine, e tare pe picioare, rezistenta fizica, pune piciorul, nu se da la o parte, are o oarecare rautate care lipseste fotbalistilor romani din zilele noastre. In plus, a fost jucator de echipa nationala.

Blue
09-06-2004, 09:58 PM
E jucator la Nationala pt ca Iordanescu e un tampit, selectioneaza toti fraierii , da' pe cei buni ii uita. Pe alexa l-am vazut in destule meciuri , si da in adversar fara mila, asta face. Daca asta e o calitate, mai atunci ar trebuii sa-i selectioneze Iordanescu pe toti din diviziile judetene.

LiviuRO
09-06-2004, 10:05 PM
Eh, fiecare vede si intelege fotbalul cum vrea.

LiviuRO
16-06-2004, 11:56 PM
Dinamo si-a definitivat campania de achizitii: noi-venitii in Stefan cel Mare sunt: Olteanu (p), Vatavu, Balan, Ciubotariu, Galamaz, Irimia (f), Pulhac (m), Baltoi (a).

De asemnea se poarta discutii avansate cu Cristea de la Bacau, Florescu de la U Cluj. Varianta Miu se pare ca a cazut, cel putin deocamdata.

In alta ordine de idei, ieri, la Keoke, in cadrul sedintei Cosiliului Director, s-a decis stoparea exportului de fotbalisti. Paradoxal, s-a anuntat si o oferta pentru Fl. Petre din partea celor de la Grazer AK, unul din posibilii adversari in turul 3 prelimnar al UCL. Presedintele Nicolae Badea a afirmat din nou ca Danciu nu va parasi pe Dinamo pana la terminarea "aventurii europene". Asa sa-l ajute Dumnezeu!

dj-cata
17-06-2004, 01:55 AM
pai de petre a zis la tv ca a facut deja vizita medicala la austriecii aia si ca e ca si plecat...acum sa vedem ce mai urmeaza. daca dinamo iese din turu 2 danciu si barcauan sunt ca si plecati....

dintre ashtia care au venit...doar irimia si baltoi pot ajunge titulari...in rest ..varza

Ady
18-06-2004, 10:36 AM
Originally posted by D_Dogg@Jun 16 2004, 11:56 PM
Dinamo si-a definitivat campania de achizitii: noi-venitii in Stefan cel Mare sunt: Olteanu (p), Vatavu, Balan, Ciubotariu, Galamaz, Irimia (f), Pulhac (m), Baltoi (a).

ce inseamna f , m , a , si p ??
de unde vine Pulhac ala?

Ratonu
18-06-2004, 10:47 AM
Olteanu portar; Vatavu, Balan, Ciubotariu, Galamaz si Irimia fundasi; Pulhac mijlocas; Baltoi atacant.

Chiar asa, cine e Pulhac asta si cati ani are?

vali16_84
18-06-2004, 11:15 AM
si-a luat cam multi jucatori dinamo...inseamna ca o sa se desparta de mai multi jucatori.....

Ady
18-06-2004, 11:36 AM
pai o sa ne despartim dupa ce o sa iesim din liga

LiviuRO
18-06-2004, 12:12 PM
Pulhac a venit de la Sportul, a fost jucatorul lui Dinamo din 2001, are 21 de ani, mijlocas coordonator.

S-a structurat lotul pt Elvetia:

Portari
Cristi Munteanu, Stefan Preda, Vladimir Gaev, Mircea Oltean
Funda?i
Szabolcs Perenyi, Ionut Balan, Cristi Irimia, George Galamaz, Liviu Ciobotariu, Adrian Iordache, Cosmin Barcauan, Angelo Alistar, Ovidiu Burca, Bogdan Onut, Dorin Semeghin
Mijlocasi
Florentin Petre (revine azi din Austria), Ionut Badea, Alin Ilin, Leonard Naidin, Cristian Ciubotariu, Stefan Grigorie, Vlad Munteanu, Iulian Tames, Cristian Pulhac, Sergiu Costea, Alexandru Pacurar
Atacanti
Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Claudiu Dragan, Cristian Cigan, Alexandru Bal?oi

Zvonul plecarii lui Petre la Grazer AK nu s-a materializat, Piticu` va juca la Dinamo in cupele europene, urmand sa plece gratis daca echipa nu intra in Liga.

Andone a precizat ca pastra un lot de 25 de jucatori din cei de sus, aici intrand si posibilele transferuri ale lui Cristea si/sau Cocis, restul urmand a fi imprumutati in Divizia A sau B.

Ady
25-06-2004, 05:15 PM
am picat cu MSK ZILINA
o sa fie greu dar e bine ca jucam turul la ei si returul la noi
echipa asta ZILINA a jucat anul trecut contra lui Chelsea dar nici n-a miscat
sa speram ca nici impotriva noatra nu va respira

vali16_84
25-06-2004, 06:08 PM
daca si cu zilina e greu...atunci in turul 3 ce o sa faceti? nu va prezentati :P oricum succes :mishto:

Floyd
25-06-2004, 08:08 PM
Hai mai bajetzi ca nu e greu cu Zilina! Daca stati bine pe picioare, sunteti ca si calificati.

Ady
25-06-2004, 08:25 PM
am auzit ca lor le e frica de noi si de Petre
deci dak joaca cu frica suntem calificati
avem si avantaj ca jucam acasa returul
deci totul e bine

vali16_84
25-06-2004, 08:36 PM
ar fi bine sa-l pastreze pe Petre macar cat joaca acum in tururile astea....

Ady
25-06-2004, 08:42 PM
pai a zis ca nu se mai concentreaza la transferuri
se concentreaza la meci

Tuby
25-06-2004, 09:35 PM
Hai ca sunteti ca si calificati...daca Dinamo joaca cum a terminat campionatul este ca si in turu 3...acum acolo se nasoleste treaba..ramane de vazut...
Eu din punct de vedere stelist as vrea sa treceti de slovacii astia si sa jucati in turu 3 cu Real Madrid...nu de alta da sa vad si io constelatia aia de vedete :P
Spor..

Ady
27-06-2004, 10:53 AM
Dinamo vrea sa faca transferul anului
sa-l aduca pe Zagorakis in locul lui Petre

P.S. am batut pe Zurich cu 3-1 care a terminat pe 4 in Elvetia

Tuby
29-06-2004, 11:14 AM
Ioan Andone, antrenorul dinamovistilor, si-a rupt piciorul! Tehnicianul "cainilor" a suferit in Elvetia, acolo unde "cainii" efectueaza un stagiu de pregatire, o ruptura partiala a tendonului lui Achile de la piciorul drept si va fi nevoit sa foloseasca o pereche de carje cel putin trei saptamani. Accidentarea lui "Ando" s-a produs la o miuta la care participau membri ai staff-ului tehnic si administrativ! "Ando" a fost transportat de urgenta la clinica din Worben, insa in lipsa aparatului necesar radiografiei, antrenorul a luat drumul capitalei Berna. Verdictul medicilor din Berna a fost necrutator: ruptura partiala a tendonului lui Ahile! in urmatoarele trei saptamani, se va deplasa cu ajutorul carjelor intrucat are piciorul drept in ghips

As fi vrut sa-l vad cum mai topaia in derby-uri cu carjele dupa el :)

LiviuRO
30-06-2004, 01:08 PM
Young Boys Berna - Dinamo 1-2 (Keseli 90; Niculescu '27, '30). Dinamo a invins fara prea mari probleme, si fara vreo 6 titulari vice-campioana Elvetiei. Urmeaza Servette Geneva! :)
_______

Din fericire, sursa prostport care a anuntat ca Andone ar sta 6 saptamani cu fasa ghipsata este eronata, perioada de convalescenta este de doar 2 saptamani.

LiviuRO
02-07-2004, 02:10 AM
Servette Geneva - Dinamo 0-3 (Baltoi '26, L. Ciobotariu '63, C. Ciubotariu '77).

Lui Dinamo ii merge cat se poate de bine in Elvetia, dupa Zurich si YB Berna, Sevette este a 3-a echipa pe care Dinamo o invinge la pas in turneul de la Worben. Andone nu foloseste decat maxim 25 de minute echipa standard, pentru ca apoi sa faca loc rezervelor. Burca joaca mai nou la inchidere, in locul lui Alexa, iar Ciobi pare inlocuitorul lui Barcaun pentru dubla cu Zilina (Barcauan este suspendat 2 etape in cupele Europene, Badea 4 etape).

Grigorie si Vl. Munteanu sunt inca nerecuperati fizic dupa accidentarile din meciul cu Berna, respectiv finala Cupei. Se poarta in continuare trative pentru inregimentarea celor 2 Cristea, Andrei si Adrian.

Urmatorul meci, sambata, ora 20, contra campioanei Elvetiei, FC Basel.

LiviuRO
05-07-2004, 02:39 PM
Dupa Dinamo - Basel 3-3 (Danciulescu '12, Niculescu '57, '73), campioana Romaniei va disputa azi ultimul amical din turneul elvetian, contra divizionarei secunde Baulmes. Echipa se intoarce in tara maine, ora 13.00, pentru a incepe pregatirea dublei cu Zilina din turul 2 preliminar al UCL.

In alta ordine de idei, Cristi Ciubotariu, a plecat la Sheriff Tiraspol pentru a da probe de joc. In cazul unui transfer, suma de 350000 USD se va imparti in mod egal intre Dinamo si Sportul Studentesc.

tobo
05-07-2004, 03:30 PM
Am o intrebare, cand e "dubla" cu Zilina, ma refer la data. :rolleyes:

LiviuRO
05-07-2004, 04:14 PM
28 iulie la Zilina, 4 august in Groapa.

tobo
05-07-2004, 09:17 PM
Aha, am intzeles Shefu` :D

LiviuRO
05-07-2004, 11:33 PM
In ultimul meci din Elvetia, Dinamo s-a impus cu 5-2 in fata celor de la Baulmes (divizia a doua elvetiana). Au marcat: Niculescu (11m), Pacarar, Baltoi, I. Badea si Vl. Munteanu. Dinamo a inceput cu: Cr. Munteanu - Galamaz, Ciubotariu, Burca - Perenyi, Margaritescu, Tames, Irimia - Danciulescu, Cigan - Cl. Niculescu.

Dupa pauza, Andone a folosit urmatoarea echipa: Gaev - I. Balan, Iordache, Barcauan, Semeghin- Fl. Petre, Naidin, I. Badea, Pacurar, V. Munteanu ? Bal?oi.

tobo
06-07-2004, 07:51 AM
Si de la astia a primit 2 goluri? Dinamo trebuia sa bata la zero. Vaiii...

LiviuRO
06-07-2004, 12:47 PM
tobo-> Ma bucur ca esti alaturi de noi si iti faci griji pentru Dinamo, in vederea unui parcurs cat mai indelungat in UCL.

Gladiator
06-07-2004, 12:57 PM
Dupa ultimele rezultate se vede ca Dinamo are putere sa ajunga in grupe UCL. Vom ajunge in turul 3 si acolo cu un pic de noroc si un joc bun jucam si noi in grupe. Ceilalti suporteri, a rivalilor, ar trebui sa isi tina gura pentru ca, echipele lor, oricare ar fi, nu au fost in stare sa castige campionatul. Si eu zic ca asta a fost unul dntre cele mai corecte campionate.

tobo
07-07-2004, 08:16 AM
Eu zic ca nu a prea fost corect. Sa fim seriosi, Dinamo a si fost ajutata de Corpodean, dar, a avut si meciurile ei, in care a jucat bine, si pe merit. Chiar daca nu-mi place mie prea mult de Dinamo, tot as dori, ca echipa de pe Stefan cel Mare sa joace in Champions League. Asa, nu numa creste preastigiul echipei si al jucatorilor, dar si al campionatului romanesc. :)

Ady
07-07-2004, 09:04 AM
sa-mi bag p..a in ea de conducere
Barcauan e aproape sa se transfere in Shaktior din cauza ca prostii aia l-au pe lista de transferuri ca nu joaca primele 2 meciuri
auzi si tu

cititi aici :angry: :injur: :injur:

SOC:PLEACA BARCAUAN

E aproape certitudine: Dinamo ?l vinde pe Bărcăuan! Jucătorului ?i expiră contractul cu roş-albii ?n vara viitoare, iar fundaşul nu a dorit să-şi prelungească angajamentul cu campioana. ?n plus, el nu are drept de joc ?n dubla manşă cu Zilina, pentru că este suspendat după ce a văzut cartonaşul roşu ?n ultimul meci din ediţia trecută a Cupei UEFA, la returul cu Spartak Moscova. Date fiind aceste două argumente, conducerea a decis să-l pună pe Bărcăuan pe lista de transferări pentru a nu-l pierde gratis la iarnă, c?nd fotbalistul ar putea semna cu orice club deoarece 6 luni mai t?rziu va ?ncheia conturile cu Dinamo!

Surse autorizate susţin că internaţionalul va parafa un contract pe 5 ani cu Şahtior Doneţk, unde va completa grupul rom?nilor aflaţi sub comanda lui Mircea Lucescu: Stoican, Marica, Raţ şi Florea. Bărcăuan ar urma să plece azi sau m?ine ?n cantonamentul ucrainenilor din Elveţia spre a intra direct ?n programul de pregătire al noii sale formaţii. Dinamo ar ?ncasa ?n jur de un milion de dolari, iar jucătorului i s-ar asigura un salariu de 300.000 de dolari.
Afacerea este aproape bătută ?n cuie, şansele ca Bărcăuan să bată palma cu Şahtior s?nt de peste 90%, dar pentru Bărcăuan ar mai exista şi o soluţie-surpriză: Dinamo Kiev! Patronul grupării, Grigori Surkis, mai aşteaptă ?ncă o informare oficială din partea şefilor de la Bucureşti asupra preţului, ?nsă "c?inii" par să fi dat deja undă verde jucătorului către Şahtior, rivala naţională a trupei lui Mihailicenko.

Ce zice conducerea

Dinamo l-ar pierde gratis ?n iarnă

Motivul oficialilor pentru posibila despărţire de Bărcăuan: "nu a semnat prelungirea contractului"

Preşedintele roş-albilor, Nicolae Badea, a punctat că "Dinamo a ?naintat către Bărcăuan ?ncă din luna mai propunerea pentru un nou contract, dar jucătorul nu a semnat. Depinde numai de el ce se va ?nt?mpla mai departe. Oricum, ca principiu, nu mai pot face parte din strategia pe termen lung a clubului cei care mai au doar c?teva luni de angajament. Am mai avut nu demult un caz ?n care am pierdut un fotbalist liber de contract, pe Bolohan. A ?nt?rziat răspunsul referitor la prelungire p?nă a putut pleca de la club fără nici un ban şi dorim să evităm pe viitor astfel de situaţii". La r?ndul său, vicepreşedintele Gigi Neţoiu a spus că "Dinamo l-ar pierde gratis pe Bărcăuan la iarnă dacă nu ?ncheie un alt angajament", ?n timp ce directorul executiv Cristi Borcea a declarat: "Nu putem să jucăm ?n campionat cu nişte oameni, iar ?n cupe cu altcineva! Bărcăuan n-a dat nici un răspuns la oferta noastră, iar cazul lui va fi discutat ?ntr-o şedinţă a conducerii". Justin Gafiuc

Variante de ?nlocuire

Dinamo şi-a luat din timp măsuri pentru ?nlocuirea lui Bărcăuan, a cărui plecare este ticluită de mai multă vreme. Campionii au transferat p?nă acum doi stoperi, pe Ciobotariu şi pe Galamaz, dar n-au renunţat ?ncă nici la varianta de a-l aduce de la FC Naţional pe australianul McKain, ?n ciuda preţului de pornire, un milion de dolari. De altfel, anticip?nd probabil despărţirea de Bărcăuan, Andone nu l-a folosit titular la turneul din Elveţia dec?t ?ntr-un meci din cinci, acel 3-3 cu Basel.

Dănciulescu şi Petre nemulţumiţi

Conducerea ?l lasă să plece pe Bărcăuan şi pentru că, fiind suspendat, nu poate juca ?n dubla manşă ?mpotriva slovacilor de la Zilina. Surse din cadrul echipei susţin că alţi doi fotbalişti, Dănciulescu şi Florentin Petre, care au fost blocaţi să plece deşi aveau oferte, s-au considerat discriminaţi ?n momentul ?n care au aflat de transferul iminent al lui Bărcăuan.

Jucători v?nduţi ?n ultimul an

Flavius Stoican (Şahtior Doneţk) 600.000 $
Ianis Zicu (Inter Milano) 1.000.000 $
Ciprian Marica (Şahtior Doneţk) 1.000.000 $
Dan Alexa (Beijing Guoan) 800.000 $
Cristi Ciubotariu (Şerif Tiraspol) 100.000 $

81.600 de dolari a c?ştigat Bărcăuan sezonul trecut la Dinamo, ocup?nd locul patru ?n topul celor mai bine plătiţi jucători din Ştefan cel Mare

Negocieri cu Mara

Directorul executiv al campionilor, Cristi Borcea, a purtat o rundă de tratative cu Bogdan Mara, alături de care, duminică seara, a urmărit finala Campionatului European. Jucătorul ar fi disponibil numai pentru un an de zile, c?t ar putea fi ?mprumutat de la Tianjin Teda, formaţia chineză cu care se află sub contract p?nă ?n noimebrie 2005. Dinamo doreşte ?nsă să-l transfere definitiv pe Mara, astfel ?nc?t tratativele au rămas momentan nefinalizate. "N-ar fi o problemă p?nă la urmă durata, pentru că, după anul acesta de ?mprumut, ar mai răm?ne doar 6 luni de angajament cu asiaticii, iar problema e rezolvabilă", a punctat Mara. El pleacă azi ?n Spania, de unde mai are oferte de la Numancia, Alaves şi Ejido, ultima echipă insist?nd cel mai mult pentru Mara.

Suspină după Zagorakis!

Ioan Andone nu mai poate spera să-l aibă ?n echipă pe cel mai bun jucător al Campionatului European. Grecul Theodoros Zagorakis a semnat deja un precontract cu Bologna, a anunţat Alexis Kouyias, preşedintele interimar de la AEK Atena. Clubul elen, aflat ?ntr-o situaţie financiară dezastruoasă, cu datorii de peste 100 de milioane de euro, nu l-a mai putut păstra pe Zagorakis. Mijlocaşul ?n v?rstă de 32 de ani a mai fost curtat de Atletico Madrid şi de Albacete, ambele din Primera Division.

EXPRES

ANDONE / Antrenorul dinamoviştilor, Ioan Andone, a punctat că nu regretă ratarea transferului lui Andrei Cristea de la FCM Bacău. "A fost alegerea lui, iar banii erau prea mulţi pentru noi. Oricum, la lotul pe care-l avem, nu ştiu dacă ar fi jucat la noi", a spus tehnicianul din Ştefan cel Mare.

TURNEU / La sosirea pe aeroportul "Otopeni", Ioan Andone a făcut ieri o scurtă evaluare a turneului efectuat ?n Elveţia: "S?nt mulţumit de rezultate, dar mai avem de pus la punct unele probleme de apărare, care cred că pot fi rezolvate. Am reuşit să ?nscriem 16 goluri şi, una peste alta, a fost o deplasare fructuoasă. Două dintre formaţiile ?nt?lnite, Young Boys şi Basel, ne pot fi adversare şi ?n Liga Campionilor, dacă trecem de Zilina".

ZILINA / Informaţiile despre adversarul lui Dinamo din turul doi preliminar al Ligii Campionilor s?nt ?ncă sumare. "Am deocamdată numai date culese de prin ziare sau de pe Internet, dar urmează să mă duc să-i văd la nişte meciuri. Nu pot ?ncă să spun ce şanse avem să trecem de slovaci, dar cred că s?nt egale. E o echipă competitivă dacă a c?ştigat de trei ori consecutiv campionatul naţional", a spus Andone.

PETRE / Mijlocaşul Florentin Petre a punctat că nu-i pare rău de ratarea transferului la Grazer AK: "Am realizat că e mult mai important să răm?n aici, la Dinamo, să ?mi ajut colegii ?n Liga Campionilor. ?mi doresc să ajung mult mai departe dec?t am făcut-o p?nă acum".

NICULESCU / Atacantul Claudiu Niculescu a subliniat, la sosirea din Elveţia, că speră ca Dinamo să nu-şi fi epuizat arsenalul de goluri la partidele disputate ?n Ţara Cantoanelor: "Am mai păstrat ceva şi pentru partidele cu Zilina. Acelea s?nt meciurile cele mai importante".

LiviuRO
07-07-2004, 12:44 PM
Pai citeste cu atentie paragraful ala, ca pleaca liber. Sincer, cred ca Ciobi sau Galamaz pot sa-l inlocuiasca cu succes. Imi place Barcauan, dar decat sa plece liber de contract, mai bine il vand acum.

Ady
07-07-2004, 12:47 PM
pai si mie imi place Barcauan
e cel mai bun fundas al nostru
pai si Ciobi cat sa mai joac 1 an 2
Galamaz nu l-am vazut cu joaca
e bine ca a plecat C.Ciobotariu ca si asa nu facea nimic

P.S. d c ti-ai schimbat numele?

LiviuRO
07-07-2004, 12:53 PM
Ciobi o sa joace un an doi sigur, Barcauan daca nu pleaca acum, oricum in iarna ia drumul Ucrainei. Iar vara viitoare, facem deja alt lot, alta echipa :). Galamaz oricum este peste Burca, fac pariu ca o sa faca o figura frumoasa la Dinamo. Nu va fi Barcauan,dar nici nu va dezamagi. Oricum, stai linistit, Alistar si Iordache sunt super jucatori. Vb foarte serios.

(numele l-am schimbat pentru ca D_Dogg era o combinatie veche din mai multe chestii, care nu ma mai reprezenta.)

Ady
07-07-2004, 01:12 PM
Alistar sunt de acord ca e bun dar Iordache e facut ala niste gafe
ca sa numai zic de Burca care e prastia satului cred ca si Balan si Vatavu sunt mai buni decat el
e adevarat ca l-au luat si pe Onut?

LiviuRO
07-07-2004, 01:18 PM
Onut a venit, si va fi imprumutat la o alta echipa (Poli Iasi probabil, sau Bacau). Iordache e tanar, are timp sa creasca, iar daca Ando a zis ca este urmasul lui, inseamna ca are valoare :). Balan, acest Puyol din Stefan cel Mare, va juca pe dreapta proabil, nu in centru. sau, chiar la mijloc.

Ady
07-07-2004, 01:21 PM
Puyol
loooooool
pai ce are plete?

nu se poate
ramanem fara echipa :alida: :angry: :injur:

DINAMO VINDE TOT!

După ce Bărcăuan a plecat spre Şahtior, astăzi Dănciulescu a luat avionul spre Nantes. El a decolat la 13.30 spre Nantes, ?nsoţit de impresarul Giovanni Becali. Şefii dinamovişti au părut surprinşi de plecarea jucătorului ?n Franţa, nefiind anunţaţi. Atacantul dinamovist are o clauză de 1 milion de dolari.

RaPiDuTz
07-07-2004, 02:43 PM
le`a placut francezilor cum a ratat penaltyurile in amicale... :)

Ady
07-07-2004, 02:51 PM
uite ca si fanii reactioneaza

Liderii galeriei formaţiei Dinamo Bucureşti au declarat că s?nt indignaţi de faptul că gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare ?şi vinde toţi jucătorii de valoare.

"Am rămas cu gura căscată. Conducerea este vinovată pentru tot. Există multe interese. A fost tăcerea dinaintea exodului de jucători. Jucătorii de la Dinamo nu vor să rateze ocazia să plece ?n străinătate, apoi se uită cu nepăsare la club. Dinamo a devenit un punct de trecere al jucătorilor. Credibilitatea clubului Dinamo este zero. Performanţa distruge clubul. După ce c?ştigăm campionatul şi Cupa Rom?niei vindem tot", a spus Bucurică, după plecarea jucătorilor Cosmin Bărcăuan şi Ionel Dănciulescu la Şahtior Doneţk, respectiv FC Nantes.

Alt lider al galeriei echipei Dinamo, Mihnea Ionescu, a afirmat că este dezgustat de ceea ce se ?nt?mplă la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare. "S?nt sc?rbit de tot ce se ?nt?mplă la Dinamo. Am rămas surprins c?nd am auzit şi am simţit un gust amar. Relaţia dintre suporteri şi conducere este una falsă. Ei aşteptau oferte şi apoi v?nd tot. Au zis că dacă nu ?l v?nd acum pe Bărcăuan, va pleca gratis. Dacă vinzi titulari ?nseamnă că nu vrei prformanţă. O să facem probabil un protest săptăm?na aceasta", a spus Ionescu.

danutz_andrey
07-07-2004, 02:56 PM
Sa vedem acu daca o sa mai intre Dinamo in Champions! :P

Ady
07-07-2004, 02:57 PM
dak picam cu una varza intram
dak

danutz_andrey
07-07-2004, 03:03 PM
Pai de Zilina o sa treceti,dar apoi....cu echip asta care a ramas(poate o sa mai plece ceva jucatori pana e primul meci cu Zilina) nu prea cred ca o sa ajungeti in grupe!

Ady
07-07-2004, 03:04 PM
pai pana acum a plecat doar C.Ciobotariu
dak pleaca Barca si Danciu sa injumatatit echipa

Tuby
07-07-2004, 03:35 PM
Originally posted by Ady@Jul 7 2004, 02:57 PM
dak picam cu una varza intram
dak
Nu exista echipa varza in turul III :)
Aveti noroc daca picati cu un Monaco ceva..

LiviuRO
07-07-2004, 04:13 PM
Sunt multe echipe care pot fi eliminate de Dinamo in turul 3. Dar, de Dinamo, adica Dinamo cu Barcauan, Danciu, Petre, Clau. Nu de rezervele lor. Nu ca n-ar fi valorosi, dar n-au experienta de nici o culoare...

Danciu a inteles de la conducere ca nu pleaca nimeni, astfel, a zis si el ca ramane sa intram in UCL. Dar cum Barca e cu bagajele facute, a zis si el sa faca la fel. Ca doar n-o fi mai prost. Urmeaza Petre.

Luci90
07-07-2004, 07:17 PM
Dinamo vrea să acopere plecarea lui Bărcăuan ?n Ucraina cu transferul nemţeanului Lucian Goian (21 de ani). Preşedintele Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a recunoscut că se află ?n tratative avansate cu conducerea campioanei.

RaPiDuTz
07-07-2004, 08:40 PM
pe Goian asta il mai voi si jiji si copos...batalie mare pe el :)

Ady
07-07-2004, 08:57 PM
uitati aici stiri despre Barca

Bărcăuan a jucat 54 de minute la Şahtior!
Abia ajuns ?n cantonamentul ucrainenilor, Cosmin Bărcăuan a evoluat titular, la fel ca Stoican, Florea şi Marica, ?n "amicalul" de la Berna cu Dinamo Zagreb. Fostul dinamovist a ?nceput ?n cuplu cu Lalatovici ?n centrul defensivei lui Mircea Lucescu. ?n debutul reprizei secunde, Cosmin a primit un "galben" şi a fost schimbat apoi cu Pazin ?n minutul 54, iar la faza următoare croaţii au deschis scorul. Marica a egalat in minutul 78, 1-1

Floyd
07-07-2004, 11:58 PM
Da...se pare ca se indeparteaza tot mai mult visul dinamovistilor de a ajunge in grupele ligii campionilor. Barcauan a plecat deja iar Danciulescu urmeaza.
Si totusi nu ma pot consola cu ideea ca nu doar Gigi Becali are momente de crasa prostie. E pacat in definitiv pentru fotbalul nostru de club. Si uite asa vor trece ani de zile in sir si vom asista la aceasi poveste: lipsa performantei la nivel de club din cauza plecarilor masive de jucatori si insuccesul celor care raman alaturi de noii veniti din pricina timpului prea scurt pentru consolidarea unor relatii de joc.

Ratonu
08-07-2004, 10:28 AM
Mda, si se pare ca Florentin Petre e cam dezamagit ca, dupa ce a fost convins de Ando sa ramana (fiind primul dinamovist cu oferta din strainatate vara asta), acuma cam ramane singuru fraier, ca sa zic asa... Nasol moment!

LiviuRO
08-07-2004, 12:58 PM
Barcauan nu este inca transferat la Sahtior. Lucescu a spus ca inca nu l-a convins, dar ca avea sansa sa o faca in urmatorul amical.

Danciu a declarat azi-noapte, pe aeroport (ca pierduse legatura cu cu Franta), ca Dinamo l-a ajut cand el a avut nevoie, si ca daca Nantes nu-l lasa sa joace cu Zilina, si daca este cazul in Liga, nu semneaza cu ei.

Pentru Petre, in cazul in care pleaca Danciu se pregateste o marire substantiala a contractului.

Dinamo il are in vizor, pe langa Goian, si pe Adrian Cristea (Poli Iasi).

trecand peste stirile de ultima ora, am ajuns la o concluzie. Mai bine ramanea clubul in administrarea Ministerului. Acolo macar, exista oameni bine intentionati, care au facut ceva pentru clubul asta. E drept, prin mijloace specifice. Dar macar, nu si-au batut joc de suporteri...

Ady
08-07-2004, 06:17 PM
uite aici caine care merita sa se transfere si numai vrea

Mijlocaşul Florentin Petre a declarat că va răm?ne la echipa Dinamo pentru a disputa meciurile din preliminariile Ligii Campionilor, după care va fi dispus să accepte oferte de la cluburi din străinătate.

"Pentru moment, răm?n. Am vorbit cu conducerea şi cred că am rezolvat ?ntr-un fel. Cred că este bine pentru mine ceea ce s-a vorbit. Deocamdată nu s?nt disperat să plec. Noi trebuie să facem tot posibilul să c?ştigăm meciul cu MSK Zilina şi, după aceea, poate o să reuşesc şi eu să plec. Dacă nu, o să răm?n aici şi o să mai schimb vreo două, trei generaţii. S?nt mulţi bani ?n joc, dar şi la Dinamo se c?ştigă bani mulţi", a spus Petre.

Jucătorul dinamovist a precizat că cei care l-au convins să răm?nă la Dinamo au fost impresarul Victor Becali şi directorul executiv al clubului din Ştefan cel Mare, Cristian Borcea. "Am fost convins prin vorbe şi prin sufletul pe care ?l am aici, la Dinamo. M-au convins Victor Becali şi Cristian Borcea. Am stat de vorbă şi ?n cinci minute am rezolvat tot. Am ajuns de comun acord la soluţia că ar fi mai bine să continuu la Dinamo. C?nd va veni oferta, nu ?mi vor pune beţe ?n roate şi mă vor lăsa să plec. Am ?nţeles şi clubul, pentru că s?ntem ?ntr-o situaţie ?n care trebuie să ajungem mai departe şi să facem fotbalul rom?nesc să ajungă c?t mai sus", a declarat Petre, care a menţionat că nu i-a fost mărit salariul.

Florentin Petre a afirmat că suporterii ar trebui să ?nţeleagă situaţia de la Dinamo. "Suporterii trebuie să ?nţeleagă, pentru că ?n Rom?nia cluburile s?nt mai sărace dec?t cele din afară şi este normal ca un club să v?ndă un jucător, doi, ca să poată să trăiască tot anul. Este normal ca suporterii să ?şi dorească să nu plece nici un jucător, pentru că vor performanţă. Dar Dinamo a v?ndut ?n vreo trei, patru ani două echipe şi s-a văzut că performanţă a fost. Şi Andone are un merit pentru că a reuşit să facă din nişte jucători, despre care multă lume a spus că nu au valoare, o echipă şi o familie", a declarat mijlocaşul dinamovist.

Cristian Borcea a precizat că nici nu s-a pus problema ca Florentin Petre să plece de la Dinamo. "Am vorbit cu el şi cu impresarul lui şi toată lumea răm?ne", a spus Borcea.

Impresarul Victor Becali a declarat că o nouă discuţie privind un eventual transfer al lui Petre ar putea avea loc numai după terminarea tururilor preliminare ale Ligii Campionilor. "Petre are un contract. Am stat de vorbă cu el şi cu Borcea. Nu este nici un fel de problemă. Dacă după tururile preliminare va avea oferte, se poate discuta. Dar, deocamdată, nu are nici o ofertă", a spus Becali.

MaPaX
08-07-2004, 06:23 PM
:scaun: ce naspa dupa ce l-au vandut cu 1 milioan de dolari pe Barcauan imedait i-a "furat" jucatorii Rapidului: Lucian Goian si Adrian Cristea

danutz_andrey
08-07-2004, 06:25 PM
Pai daca au dat mai multi bani....cum sa nu-i "fure"?!

Ady
08-07-2004, 06:25 PM
hahahahahaha

dar il putem pierde pe Danciu-gol

cititi aici:
Impresarul Victor Becali a declarat că transferul atacantului Ionel Dănciulescu la FC Nantes se va realiza numai dacă gruparea franceză va accepta ca jucătorul să evolueze pentru Dinamo ?n turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Fratele lui Victor, Ioan Becali, şi jucătorul dinamovist vor mai avea, joi seara, ?n Franţa, o rundă de negocieri cu conducerea clubului FC Nantes, pentru a-i convinge pe francezi să accepte ca jucătorul să evolueze pentru Dinamo ?n Liga Campionilor.

"Dănciulescu are o clauză ?n care poate pleca de la Dinamo ?n orice moment doreşte. Dorinţa nostră şi a clubului este ca Dănciulescu să joace tururile preliminare. Dacă cei de la Nantes vor accepta acest lucru, probabil se va realiza transferul. Pentru ca această clauză să fie plătită, este necesar şi acordul lui Dănciulescu. Dacă FC Nantes şi-l doreşte cu adevărat, va trebui să respecte acest lucru. Nu cred că Dănciulescu ajunge, astă seară, la antrenamentul echipei Dinamo", a spus Victor Becali.

Impresarul consideră că lipsa lui Dănciulescu de la club este una normală. "Omeneşte, trebuie ?nţeles şi el. Are această clauză de mult timp, şi-a prelungit contractul cu Dinamo ?ntr-un moment ?n care suporterii ?l contestau, ?i spuneau să se ducă la Steaua. Totuşi conducerea i-a prelungit contractul şi i s-a pus o clauză de reziliere. Sincer, ?n acel moment, n-am crezut că Dănciulescu va mai ajunge vreodată să revină. Acesta este meritul lui, a dat dovadă că are un caracter puternic şi a ajuns şi golgheterul campionatului", a spus Becali.

Victor Becali consideră că se exagerează ?n privinţa amendării jucătorului dinamovist. "Eu cred că se exagerează ?n privinţa amenzii, pentru că el a avut o zi liberă şi a lipsit de la un antrenament. Lucrurile acestea se ?nt?mplă frecvent la o echipă. El l-a anunţat pe antrenorul secund", a spus Becali.

Impresarul consideră că FC Nantes are bani pentru achiziţionarea lui Dănciulescu. "Probleme au toate echipele, chiar şi cele despre care se vehiculează că ar cumpăra jucători de 20-30 de milioane de dolari. Nu ?ntotdeauna sumele s?nt adevărate, s?nt incluşi jucători sau ?mprumuturi. Nantes are bani", a spus impresarul.

Victor Becali a menţionat că eventualul transfer al lui Dănciulescu la FC Nantes nu ar fi o "răzbunare" pentru faptul că fundaşul Cosmin Bărcăuan va juca la Şahtior Doneţk, echipă antrenată de Mircea Lucescu. "Bărcăuan nu ar fi jucat ?n primele două tururi preliminare, pentru că era suspendat. Oricum Dinamo a mai cumărat trei fundaşi centrali. Nu cred că pe linia de fund Dinamo are probleme. Sincer, eu ştiam cu o zi ?nainte că pleacă Bărcăuan. A fost propus de foarte mult timp la Doneţk. Era alt antrenor atunci. Am avut o discuţie cu Badea, Bărcăuan şi Neţoiu cu o zi ?nainte să plece, p?nă la unu şi jumătate noaptea. Nu are nici o legătură transferul lui Bărcăuan cu cel al lui Dănciulescu. Noi nu ne răzbunăm. Jucătorii pentru noi s?nt la fel. Ce avem noi cu Lucescu, este o problemă care ne priveşte pe noi şi nu pe jucători", a spus Becali.

Directorul executiv al clubului Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, că Dănciulescu nu va fi sancţionat, deoarece nu a acceptat să se transfere la FC Nantes ?n orice condiţii. "At?t Dănciulescu, c?t şi Ioan Becali le-au spus că fotbalistul trebuie să joace ?n preliminariile Ligii Campionilor. Nu au fost de acord, iar Dănciulescu a renunţat la o sumă foarte mare ca să vină să joace pentru Dinamo ?n preliminarii. S?nt surprins plăcut ?n ceea ce ?l priveşte pe Dănciulescu. A dat dovadă de un mare caracter şi de un ataşament faţă de Dinamo ieşit din comun. Nu va fi sancţionat, ci va fi felicitat şi premiat", a menţionat Borcea.

Oficialul dinamovist crede că Dănciulescu nu se va transfera la FC Nantes şi va juca alături de Dinamo ?n preliminariile Ligii Campionilor, c?t şi ?n partida cu Steaua, din 21 august. "Dănciulescu nu mai are cum să se transfere: campionatul ?n Franţa ?ncepe pe 7 august, iar noi jucăm turul trei preliminar pe 25 august. Nantes a pus condiţia ca Dănciulescu să joace doar ?n meciurile cu Zilina, ca pe 6 să poată să ?l transfere. Pe Dănciulescu ?l veţi vedea ?n meciurile preliminarii, c?t şi ?n meciul cu Steaua", a spus Borcea.

LiviuRO
08-07-2004, 07:51 PM
adica, exact ce va ziceam eu pe la 2 la pranz :P.

Toti cei care sperau ca Dinamo da faliment la nivelul lotului sa stea linistiti.

tobo
08-07-2004, 08:28 PM
Eu zic ca este cea mai mare prostie faptul ca dinamo l-a vandut pe Barcauan. In loc sa luptam pentru un loc in Grupele Champions League, noi ne apucam de vandut jucatori. Mai bine mai asteapta sa se termine "aventura" dinamovistilor in Cupele Europene, si apoi, sunt liberi sa plece. Cel putin, asa le-a promis conducerea...

LiviuRO
08-07-2004, 11:46 PM
pai, decat sa-l piarda gratis in iarna, mai bine pleaca acum pe clasicul, pe hartie, 1 milion USD.

danutz_andrey
09-07-2004, 06:50 AM
Barcauan a plecat si a semnat un contract pe cinci ani cu Sahtior....dar a venit Adrian Cristea cumnparat cu 200000 de USD!~

RaPiDuTz
09-07-2004, 10:22 AM
daca dinamo a reusit sa ii aduca la echipa pe Adrian Cristea si Goian sunt tari...adik 2 jucatori care presimt ca vor fi dati in strainatate cu bani frumusei peste poate doar un an !

dj-cata
09-07-2004, 01:34 PM
mi-a placut de dinamo in vara asta...dupa multi ani nu a mai vandut asa de mult...chiar a cumparat mult mai mult decat a vandut..si asta e bine ...poate asa o sa aiba ceva sanse si la liga

cristea si goian sunt 2 jucatori buni...dar tot nu stiu inca pe ce post va juca cristea (poate chiar in locu lu petre :) )

LiviuRO
09-07-2004, 09:42 PM
Pai, ca intotdeauna :), Dinamo e lider pe piata transferurilor. In ultmii 3-4 ani, singurii care ne-au scapat (ma refer jucatori cu cota),sunt Neaga, Dica, Cristea si poate Burdujan asta. Ca Radoi, Raducanu sau Dumitru, erau necunoscuti cand i-a luat steaua, iar copos, nu prea stie el pe cine sa aduca la echipa.

stefan
10-07-2004, 07:20 PM
Originally posted by RaPiDuTz@Jul 9 2004, 10:22 AM
daca dinamo a reusit sa ii aduca la echipa pe Adrian Cristea si Goian sunt tari...adik 2 jucatori care presimt ca vor fi dati in strainatate cu bani frumusei peste poate doar un an !
Hehe, daca Dinamo il vinde pe Cristea, primim 50% din bani :D . Numai sper sa nu fie si astia ca zgarcitii de rapidisti, care din 300.000$ pentru Pancu din transferuri la Cesena, ne-au dat numai 85.000$ :flipa:

RaPiDuTz
10-07-2004, 09:41 PM
loooool
lasa ca va ajung :P

LiviuRO
10-07-2004, 10:30 PM
Daca baiatul asta, Adrian Cristea, are jumatate din valoarea pe care i-o arata astia prin ziare, o sa plece pe minim 2 milioane USD. Daca nu, e clar, clasicul pentru Dinamo, 1 milion, dar probabil va fi prin Rusia, ca Ucraina e deja prea plina de romani. Si ce jucatori, majoritatea titulari la nationala, sau in lotul nationalei.

tobo
11-07-2004, 02:46 PM
Noi, romanii, suntem niste tampitzi. Vindem jucatorii in Ucraina, Rusia si Turcia, iar ungurii sau cehii au jucatori in Germania, Franta, adica, in tzariile occidentale...

Blue
11-07-2004, 03:52 PM
Pai ai nostri pleaca in ukraina si rusia, dar sunt buni, bozgorii sunt niste ratati, singurii jucatori mai de Doamne ajuta sunt lisztez si kiraly. Plus ca turcii si vodkarii au la bani in prostie, si isi permit sa ia jucatori buni.

LiviuRO
12-07-2004, 02:02 AM
Pai, daca o sa castigam WC 2006, va zic eu ca transferam numa` la Real, Barca, Milan si Arsenal. Daca Dinamo ia Ch. League, la fel, daca steaua ia UEFA, la fel. Cehii au avut echipe cu parcurs bun in UEFA si in UCL, au natioanala dubla semi-finalista la Euro.

tobo-> ungurii au vreo 3-4 jucatori in Europa de Vest. Cum si noi avem un Mutu, Chivu, Lobont, Mitea, Zicu. Probabil inca vreo doi, in vara viitoare (daca nu chiar in iarna).

danutz_andrey
13-07-2004, 06:55 PM
Uitatim ce siguri sunt pe ei de victorie astia de la ZIlina:
http://www.mskzilina.sk/index.php?page=uka...&nadpis=Novinky (http://www.mskzilina.sk/index.php?page=ukazspravu&id=165&komentare=1&nadpis=Novinky)
Si uitativa si suedezii sunt cu noi
:D

tobo
13-07-2004, 07:09 PM
Asa sunt de siguri ei de victorie, cum suntem si noi. Nici nu punea problema Dinamo ca nu trece de ei...

vali16_84
13-07-2004, 07:36 PM
looool...ce mesaje le-am dat :P
normal ca dinamo o sa-i bata...3-1

Blue
13-07-2004, 08:27 PM
LoL aia sunt sigur de victorie? Descultii aia, sa se uite in oglinda sa vada cu ce piese de echipament sunt imbracati , tricoaie nike, scris nicke si cu logo-ul scris invers. Cel mai bine platit fotalist d ela ei nu castiga cat unu din dib B. LoL astia cred ca ne bat pe noi?

Blue
14-07-2004, 01:01 AM
mdeah le-am dat cateva mesaje uratiilor , mi-am si emailu, da' vad ca nimeni nu m-a "atentionat" pana acum :P

LiviuRO
14-07-2004, 01:19 AM
bravo baieti, imi place spiritul :)

Blue
14-07-2004, 02:56 AM
Pai deh chiar daca sunteti voi mai rosii si mai maidanezi, sunteti Romani inanite de toate. Pacat ca unii nu inteleg asta :( chair am vazut cateva certuri intre Romani acolo :(

tobo
14-07-2004, 08:25 AM
Da, s-au bagat Stelistii pe fir, si or inceput sa injure de Dinamo. Apoi, fiindca Slovacii nu au cu sa se laude, or scris ca Steaua e mai buna pentru ca o luat Ch.League in '86...

Gladiator
14-07-2004, 11:32 AM
Am scris si io un comentariu, si le-am zis adevaru :D cat tupeu pot avea sa ne numeasca romi!!! :angry: :angry: :angry:
Si despre suporterii altor echipe care au scris si ei comentariu, dau dovada de prostie si ciuda!

Gladiator
14-07-2004, 11:46 AM
Mai baieti ati vazut stadionu slovacilor ?
io zic ca arata destul de bine
daca vreti sa vedeti faceti clik aici http://www.mskzilina.sk/index.php?page=stadion

Ady
14-07-2004, 02:03 PM
gladiator
data viitoare numai face 2 posturi ca faci spam ca acum
da-i un edit
e asa greu?

Blue
14-07-2004, 02:40 PM
Ala e un stadion jalnic, de oras mic. Dupa ce ca e mic ca dreq , in jur a 6000 locuri, nici asa nu isi permit sa-si puna scaune peste tot.

danutz_andrey
14-07-2004, 04:04 PM
Stadionu lor...e unu de Divizia C la noi.....
Imi place ca de cand am descoperit site-ul tot mai multe mesaje sunt scrise acolo.....si vad ca strainii ne fac tigani.... :angry:

Blue
14-07-2004, 04:44 PM
Numai ei si bozgorii vb degeaba, suedezii fac misto de ei...

tobo
14-07-2004, 09:21 PM
Astea cu tiganii is prostii de-al lor. Numai pe rrapidisti poti sa-i faci tigani(cu cateva exceptii). Sunt "miscat" de faptul ca suedezii tzin cu noi, si fac mishto de ei :)

Blue
14-07-2004, 10:09 PM
Mah rapidti tigani sunt numai aia din giulesti. Restul sunt Romani. Chiar am vazut mai multe ciori la voi sau la dinamovisti. R baga un link de la site-u ala meu preferat ;)

RaPiDuTz
15-07-2004, 02:54 PM
Originally posted by tobo@Jul 14 2004, 10:21 PM
Astea cu tiganii is prostii de-al lor. Numai pe rrapidisti poti sa-i faci tigani(cu cateva exceptii). Sunt "miscat" de faptul ca suedezii tzin cu noi, si fac mishto de ei :)
:offtopic: pai si ma rog d c sa ii faci ?
ai fost tu in galerie la noi sa vezi tigani ?
eu ma duc meci de meci si uite ca nu prea sunt tigani (cu mici exceptii :P ), daca tu crezi ca cea mai mare parte a galeriei rapidiste e formata din tigani de inseli...

cum a zis si blue, aceasta imagine proasta cum ca noi am fi tigani este doar din cauza cartierului care intradevar nu este unul prea curat...

ca sa nu zica lumea ca stelisti nu au si ei tigani lor (http://usr.rhp.ro/~asp/templates/paginap.asp?id=22721&pid=101504)

stefan
15-07-2004, 03:53 PM
:offtopic: Ce treaba are culoarea Rrapidistilor cu topicul FC Dinamo Bucuresti? daca vreti sa le ziceti ca is cioroi (sau ori fi mai negri ca au lucrat pe lub locomotive si vagoane :P ) puteti sa le ziceti asta in topicul lor de pe forumul asta :lol: Totusi si EA i-a facut cam negriciosi in fifa 99 :P :offtopic:

Ady
16-07-2004, 06:32 PM
lol
ce chestie
Tames a debutat al nationala pe 16.08.2000 in meciul ROmania-Polonia 1-1
si a debutat la in cupele europene pe 26.07.2000 in meciul Dinamo-Polonia Varsovia 3-4

LiviuRO
16-07-2004, 11:42 PM
Dinamo - FC Arges 4-0 (Niculescu 2, Danciulescu, Ciubotariu), in cupa "Silviu Ploiesteanu" de la Brasov.

Dinamo a inceput in formula: Gaev; Galamaz (Goian), Alistar (Burca), Iordache (Ciobotariu); Balan, Naidin (Tames), Margaritescu (Pacurar), Ciubotariu; Petre (Semeghin); Danciulescu, Niculescu (Cigan).

Urmatorul meci, sambata, 17.07.2004, ora 19 (cred), live pe TV Sport.

vali16_84
17-07-2004, 03:55 PM
Dinamo Bucureşti - FC Braşov 0-1 (0-0)

FC Braşov a reuşit să ?ngenucheze formaţia campioană prin acelaşi jucător dorit insistent de cei din Ştefan cel Mare, Buga, care a marcat ?n minutul 72. Dinamo a jucat ?n formula Cr. Munteanu - Ciobotariu, Alistar, Ad. Iordache - Irimia, Mărgăritescu, Tameş, Semeghin - Dănciulescu, Cl. Niculescu, Fl. Petre. La Dinamo au mai jucat I. Bălan, Naidin, Galamaz, Păcurar şi Ciubotariu. Braşovul a intrat pe teren cu Dossey - Balint, Bodea, B. Nicolae - Miclăuş, Dani, Brujan, Cocan, Sărmăşan - Surdu, Buga. Au mai intrat ?n echipa de sub T?mpa Lisitin şi St?ngă. ?n minutul 85 al meciului Miclăuş a fost sancţionat cu cartonaşul roşu

LiviuRO
18-07-2004, 01:02 AM
Se profileaza o surpriza pentru meciul cu Zilina, si poate pentru campionatul acesta. Andrei Margaritescu (venit de la Unirea Focsani), are sanse mari sa-i ia fata lui Naidin si sa devina titular, mai ales ca Badea este suspendat 4 etape in cupele europene.

Dinamo a pierdut azi dupa 100 de zile. De la meciul viitor, va incepe o perioada si mai lunga de invincibilitate :P.

Ady
19-07-2004, 05:17 PM
aici e lista jucatorilor lui Dinamo in cupele europene si inca 4 jucatori care nu sunt bagati

Florin Matache, transferat de la Metalul Plopeni, este cel de-al treilea portar din lotul echipei Dinamo, fiind inclus ?n lista trimisă, luni, la UEFA pentru preliminariile Ligii Campionilor.

Lista celor 25 de jucători ?naintată la UEFA este următoarea:
1. Florin Matache
2. Szabolcs Perenyi
3. Dorin Semeghin
4. Ovidiu Burcă
5. Liviu Ciobotariu
6. Angelo Alistar
7. Cristian Ciubotariu
8. Florentin Petre
9. Claudiu Niculescu
10. Ionel Dănciulescu
12. Vladimir Gaev
14. George Galamaz
15. Cristian Irimia
16. Adrian Iordache
17. Leonard Naidin
18. Vlad Munteanu
19. Claudiu Drăgan
20. Ştefan Grigorie
21. Ionuţ Badea
22. Cristian Cigan
23. Cristian Munteanu
24. Lucian Goian
25. Iulian Tameş
26. Andrei Mărgăritescu
27. Ionut Bălan

Din lotul echipei Dinamo pentru ediţia viitoare de campionat mai fac parte următorii jucători:
28. Alexandru Pacurar
29. Alexandru Balţoi
30. Radu Stefan
31. Adrian Scarlatache

LiviuRO
20-07-2004, 02:13 PM
cei 4 jucatori, Pacurar, Baltoi, R. Stefan si Scarlatache, fac parte si din lotul pentru cupele europene, cu precizarea ca ei sunt "under 21", adica tineri promitatori din pepiniera clubului, care au drept de joc in Europa si pot inlocui unul din cei 25 de pe prima lista.

Grupa de juniori 90 a clubului Dinamo, antrenata de Ianis Guda, a invins in finala campionatului european de tineret juniorii Real Madrid-ului cu 13-1. In viitor, stam bine :).

LiviuRO
21-07-2004, 11:46 PM
Dupa o prezentare care s-a vrut a rivaliza cu cele din vest, aspect nereusit deoarece stadionul nu a fost chiar plin, Dinamo s-a impus cu 4-1 in fata Sportului. Pt. Dinamo au marcat: Danciulescu 2, Niculescu si Pacurar, ultimul, in varsta de 19 ani, dupa un lob superb de la 18m.

Dinamo a inceput cu Cr. Munteanu; Ciobotariu, Alistar, Iordache; Balan, Naidin, Tames, Semeghin; Petre; Danciulescu, Niculescu. Dupa pauza, cand tabela indica 3-0 petru campioni, Ando a rulat tot lotul de jucatori, exceptie facand Baltoi, Vl. Munteanu (accidentati) si Perenyi, aflat intr-un diferend cu clubul se pare.

dj-cata
21-07-2004, 11:50 PM
nu a fost prea plin ? loooooooooooooooooool...au fost maxim jumatate de stadion..si la pauza au plecat aproape toti si in repriza 2 cred ca au ramas doar 1mie.

spectacolul a fost frumos...doar ca a fost copiat total...si destul de reusit...mai putin momentele in care s-au rupt boxele...de vreo 2 ori...si cand nu s-au aprins toate artificile alea pus de 5 in 5 m..

LiviuRO
22-07-2004, 02:11 PM
Oricum, este o noutate, un eveniment pentru Romania, era destul de greu sa iasa totul perfect de prima oara.

Daca meciul s-ar fi programat mai devreme (totusi, s-a terminat la 23.30, ora tarzie, la care e destul de greu sa mai ajungi usor acasa, fiind nevoit sa te duci si la servici a doua zi) si nu ar fi fost trasnmis pe TV, cred ca ar fi fost mai multa lume.

Ady
22-07-2004, 10:51 PM
care a fost aseara pe stadion (inafara de mine)?

LiviuRO
23-07-2004, 03:49 AM
din sursele GSP si prostport, pe stadionul Dinamo, la "Prezentarea Campionilor" au fost prezenti peste 8000 de spectatori, adica mai mult decat jumatate din capacitatea arenei.

Ady-> personal nu am fost, am avut niste "probleme", din pacate.

dj-cata
23-07-2004, 11:38 PM
asa liviu .... 8000....loiooooool..pai mah doar la 0 si la tr1 era lume..la tr 2 era aproapem pustiu ca sa nu zic la peluza voastra..cea vestita unde au fost maxim 200 de "ultrasi: ...

dinamo e singura care poate sa faca asa ceva..rapid si steaua nu au atata loc

LiviuRO
24-07-2004, 01:45 AM
eu doar am citat comentatorii de la A1 si GSP-ul si prostportul, adica toata mass-media sportiva prezenta la stadion. Desigur, probabil tu ai vazut mai bine decat ei, esti obisnuit cu atmosfera de pe Stefan cel Mare, ai numarat de nenumarate ori suporterii, si, desi a fost intuneric, ti-ai dat seama fara dubii ca au fost... nici macar nu ne-ai zis cati ai numarat tu.

Oricum, important este ca sunt suporteri adevarati langa echipa, care au fost mereu langa echipa, ca echipa joaca, fotbal, adevarat, nu "accidente" valabile un retur. Desigur, nu ne putem compara cu mareata galerie a stelei (caracteriza intr-un timp de un refren care continea cuvintele "3 bodyguarzi", "jiji becali", "platiti sa veniti la meciuri"). Pana la urma, important este ce se intampla pe teren, si numai acolo, restul, sunt componente ale spectacolului. Referitor la spectacol, sunt curios daca jiji va misca ceva, ca sa rivalizeze cu Fiesta de miercuri seara...

dj-cata
24-07-2004, 02:36 AM
nu uita ca steaua a facut prima oara anu trecut asa ca poate dinamo a incercat sa faca ceva dupa steaua ..si nu invers..

tu vb de spectatori care in campionat nu vin mai multi de 6000 si asta cand echipa e pe primu loc. la noi in retur media a fost de 20.000

inca ceva..la noi la prezentarea lotului au fost 30.000...cam mare diferenta nu ?

Blue
24-07-2004, 02:48 PM
Nu uita ca pana in etapa a 17-18-ea nu aveati 5000 de oameni pe stadion. Cum coca cola va plateste galeria, poate plateste si lumea sa vin la stadion.

dj-cata
24-07-2004, 03:02 PM
pai daca am avut cea mai mare medie de spectatori acasa/deplasare...si a doua medie la meciurile de acasa din tot campionatu .... cum crezi ca am facut media asta ? cu 5000 ?

RaPiDuTz
24-07-2004, 03:57 PM
cata, vezi ca asta nu e topicul cu steaua :P

Ady
24-07-2004, 05:55 PM
ce bine
Perenyi si Ciubotariu vor evolua un an la Poli Iasi
mai e aproape si Onut

LiviuRO
24-07-2004, 09:47 PM
cata-> eu vb de rezultatele incercarii, nu ce kkt a fost la voi, cu Modena aia. citez GSP: "Primul show de calibru din Romania".

dj-cata
25-07-2004, 04:30 AM
liviu uite si aici o intamplare din trecut :)

Andone il viziteaza pe Mircea Lucescu la Besiktas pentru a examina succesul echipei in campionatul din Turcia si pentru a pregati o strategie asemanatoare pentru Dinamo. Asa ca il intreaba pe Lucescu cum a fost posibil sa aiba succes pe tot parcursul sezonului, atat in campionat cat si in uefa.
Lucescu ii spune "pentru a-i pastra pe jucatori in forma maxima, trbuie pregatiti atat fizic dar si mental". Andone e nelamurit asa ca Lucescu ii spune ca obisnuieste, inainte de meciuri, sa le zica jucatorilor ghicitori.
Ca sa-i exemplifice il cheama pe Pancu si il intreaba: "Fiul tatalui tau nu e fratele tau - cine este?" Pancu se gandeste putin si spune: "Pai e usor, eu sunt."
Impresionat, Andone se intoarce in Romania, hotarat sa puna in aplicare metodele lui Lucescu. Il cheama la el pe capitanul echipei, pe Kirita si ii zice: "Uite, de acum incolo o sa-i pregatesc pe jucatori si mental, am un test la care trebuie sa raspunzi". Kirita da din cap si Andone continua: "fii atent, asta e intrebarea - fiul tatalui tau nu e fratele tau, cine este?"
Kirita se scarpina in cap si ii cere lui Andone sa-l pasuiasca pana a doua zi la antrenament, cand ii va raspunde. Andone e de acord asa ca totul e lasat pentru ziua urmatoare.
Ajuns in parcare, Kirita il vede pe Danciulescu, care tocmai vroia sa se urce in masina. Alearga dupa el si ii zice: "Asteapta putin, sa ma ajuti cu ceva. Uite cum sta treaba, m-a intrebat antrenorul chestia asta foarte grea si trebuie sa-i raspund pana maine - este fiul tatalui tau, dar nu este fratele tau, cine este?"
Danciulescu sta putin in cumpana si ii zice "eu sunt", dupa care pleaca.
A doua zi la antrenament, Kirita foarte increzator in sine se duce la Andone si ii spune ca stie raspunsul. "Deci cine este?" il intreaba Andone. "A, pai este Danciulescu", zice Kirita.
Aproape instictual, Andone reactioneza cu mare nervozitate la auzul raspunsului si striga "Nu idiotule! Este Pancu!"

dejtepti sunt toti, nu ? :)

Ady
25-07-2004, 11:58 AM
looooooooooooooooooooooooooooool
asta de unde ai luat-o?

Blue
25-07-2004, 02:45 PM
Cata el Panarama, te dau in judecata pt ca mi-ai furat bancu' ! :P ii dou omului pagina cubancuri ca sa se amuze putin, si omu' meu ce face...

dj-cata
25-07-2004, 06:19 PM
blue lasa sa radem cu toti de pataniile dinamovistilor din trecut :)

LiviuRO
25-07-2004, 11:26 PM
Bun banc, esti sigur ca nu este o patanie pe buna a lui Raducanu cu Piti? Ca seamana prea tare personajele intre ele...

dj-cata
26-07-2004, 12:34 AM
nu are cum....cei de la dinamo sunt in rolurile principale

Blue
26-07-2004, 04:50 AM
Este un banc tata, nicidecum o intamplare...ar trebuii sa pun un copyright sign , azi mi l-ai furat tu, maine cine stie...poate "ultras" ghencea, au antecedente.

Ady
26-07-2004, 06:27 PM
DENIS SERBAN SEMNEAZA CU CAMPIOANA

Mijlocaşul Denis Şerban a ajuns la un acord cu gruparea Dinamo, cu care urmează să semneze un contract pe o perioadă de trei sezoane.

Contractul dintre Dinamo şi Denis Şerban va fi ?nregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal după ce fotbalistul va efectua vizita medicală.

Şerban nu este inclus ?n lotul formaţiei dinamoviste pentru cele două meciuri cu MSK Zilina, programate pe 28 iulie şi 4 august, ?n cadrul turului doi preliminar al Ligii Campionilor, dar el ar putea fi adăugat pe lista pentru turul trei preliminar al competiţiei.

Denis Şerban se va alătura lotului antrenat de Ioan Andone după revenirea dinamoviştilor de la Zilina.

Denis Şerban a evoluat, ?n returul sezonului trecut, la Petrolul Ploieşti, echipă ce a retrogadat ?n Divizia B. De-a lungul carierei sale a mai evoluat şi la principalele rivale ale dinamoviştilor, Steaua şi Rapid. Fost component al echipei Farul Constanţa, Şerban a jucat ?n Spania la formaţiile Valencia, Villarreal, Elche, Cordoba şi Polideportivo Ejido

sper sa dea randament

LiviuRO
26-07-2004, 11:34 PM
Daca si Ando este un fel de Lucescu, adica, sa reconditioneze "poame", "gloabe", "terminati" precum D. Serban, atunci, am facut o treaba buna. Altfel, nu stiu daca nu cumva astia 70.000 USD/an nu ar fi trebuit oferiti lui Tames, Alistar si Vl. Munteanu. Macar astia 3, au confirmat cat de cat, Denis in schimb... tre sa renasca din cenusa aia mare!

tobo
27-07-2004, 08:18 AM
Denis Serban este un jucator depasit... Daca la Petrolu` nu a putut face fatza in Divizia A, atunci unde o va face? Mai bine se ducea in Divizia B, ca poate acolo devenea golgeter...

Ady
27-07-2004, 09:46 AM
S-A ACCIDENTAT NICULESCU , A FOST OPRIT VLADUT

Claudiu Niculescu s-a accidentat la meciul-scoala de duminica seara, de la Saftica, si risca sa piarda primul meci cu MSK Zilina. "Clau-gol" resimte dureri musculare la piciorul drept, o decizie privind utilizarea sa in Slovacia urmand sa fie luata de antrenorul Ioan Andone si medicul Liviu Batineanu dupa antrenamentul oficial.
In aceste conditii, tehnicianul dinamovist l-a oprit in cantonament pe Vladut Munteanu, care va face deplasarea, marti dimineata, la Zilina.

tobo
27-07-2004, 07:42 PM
Mai asta lipsea lui Dinamo :angry:

vali16_84
27-07-2004, 08:09 PM
sa vedem ce face fara niculescu....

RaPiDuTz
27-07-2004, 09:18 PM
mda...pacat...totusi Dinamo chiar si in aceste conditi are prima sansa ;)

Floyd
27-07-2004, 10:18 PM
Succes maine echipei Dinamo in meciul cu Zilina!

denad
27-07-2004, 10:30 PM
Si din partea mea, desi sa fim seriosi, nu cred ca le dati mai mult de 5 :P . Eu in locul dinamovistilor nu mi-as face probleme. Nu pot sa piarda calificarea.

Blue
27-07-2004, 11:19 PM
O sa-i bata pe aia si fara nico, zilina e o echipa care nu ar face fata in divizia A.

dj-cata
28-07-2004, 02:04 AM
o sa joace si niculescu..chiar titluar, dar oricum si fara el castiga dinamo cu un 2-0

tobo
28-07-2004, 09:10 AM
Moama ce optimisti sunetzi, sa mor eu. :) Eu nu zic ca nu i-ar bate Dinamo, da nu trebuie sa-i subestimam pe fraierii aia de slovaci. Eu am emotii mari, abia astept sa dau drumu deseara la Radio :) .

Ady
28-07-2004, 10:33 AM
niculescu si-a revenit
a fost alarma falsa
in privinta meciului e o mica problema
ca stadionul e la 841 de metri si aseara cand au facut antrenament Petre si inca s-au sufocat

P.S. Petre a primit de la un fan o placheta pe care scria "CEL MAI BUN JUCATOR DIN LUME'

Time2Chill
28-07-2004, 11:11 AM
Yo zic ca dinamo trece da Zilina. Da totusi sa nu uitam de 17 Mentory(sau cum s-o scrie) tot e dinamo acum cu 17

vali16_84
28-07-2004, 12:11 PM
mda...nasol cu altitudinea aia...sper sa-si revina si sa joace fara nici o problema...oricum e un meci usor pt. dinamo...pronosticul meu...3-1 :D

Ady
28-07-2004, 12:27 PM
da dak aici fak un egal sau bat la un gol 1-0 2-1
in retur e umilire

denad
28-07-2004, 06:13 PM
Eu zic 3-0 pt Dinamo. :D
Iar in retur o sa joace mai lejer. (desi nu le prea sta in fire)

danutz_andrey
28-07-2004, 07:08 PM
Un 3-0 sau un 4-0,dinamo va castiga lejer,nu vor avea probleme,iar in retur, meci usor,un fel de antrenament cu public... :)

Ady
28-07-2004, 07:09 PM
care public?

singurul public e dinamovist si cativa slovaci d-aia in rest zero

Time2Chill
28-07-2004, 10:03 PM
In min 90 a dat Danciulescu gol. Bai sa-i faceti o statuie si sa denumiti peluza celor care vin in deplasare LUi PITURCA k l-a dat afara de la Steaua K fara Danciulescu Dinamo nu castiga nimik si Steaua cu Danciugol era de mult in Champions League

denad
28-07-2004, 10:42 PM
Dar de unde stii ca Danciulescu juca la fel de bine la Steaua daca ramanea, asa cum joaca acum la Dinamo? Poate cei de la Dinamo l-au influentat in bine :P

dj-cata
28-07-2004, 11:44 PM
ce bine ca s-a terminat cu bine...putea sa fie o tragedie la cate ocazii au avut slovaci...8 ocazii clare de gol ratate :) iar dinamo a scapat pe final si a dat gol. cu asa joc in turu 3 o sa piarda amandoua meciurile iar cei care o vor pe dinamo in liga mai trebuie sa astepte pt ca e foarte departe daca o echipa ca si zilina a ajuns sa aiba ocazii cat pt 3 meciuri iar lui munteanu ar trebui sa i se faca o statuie pt ca 90 % din scor e datorita lui

Blue
29-07-2004, 03:36 AM
eu cred ca meciul cu zilina e osimpla intamplare. cateii sau dus acolo siguri ca ii vor bate cu 3,4-0 si au fost surprinsi ca zilina nu e tocmai o echipa de 2 bani. Acum ii cunosc pe slovaci, iar in retur vor castiga leje, stiind ce-i asteapta.

vali16_84
29-07-2004, 11:24 AM
daca si zilina le-a facut probleme, ce sa mai zicem de echipele din turul 3,... frate 15 ocazii de gol!!! si 8 singur cu portaru, a avut mare noroc dinamo...

RaPiDuTz
29-07-2004, 04:04 PM
mda...intamplator ma uitam pe pro tv in minutul 90 cand a bagat stirea ca dinamo a inscris si nujtu d c dar parca am presimtit ca o sa dea unul pe final

denad
29-07-2004, 04:29 PM
S-a obisnuit din campionat :P . dar nu-i nimic, e bine

Time2Chill
29-07-2004, 06:18 PM
Ma oricum dinamo are o aparare proasta(noroc cu portaru). Kred k-o sa-l impaieze sa stea pe vecie in poarta lu Dinamo. Poate ia bataie dinamo Acas' de la Zilina :mishto: . K oricum daca s-ar califica In grupe in Romania n-ar putea juca decat in Ghencea (k Groapa nu e compatibila cu standardele UCL) si ei au zis k joaca mai bine in Ungaria, asa ca mai bine nu mai joaca deloc. :valuri: :valuri:

Ady
29-07-2004, 06:20 PM
si tu esti ma d-ala
anti-roamnia?
pana mea
esti roman sau strain

Time2Chill
29-07-2004, 06:44 PM
Mai presus de toate sunt Realist(vad lucrurile asa cum sunt) si STELIST. Restu nu conteaza. U vrei sa spui k daca Dinamo ar iesi din UCL acu ai tine cu Steaua in Cupa uefa?????????????

P.S. Odat' am aplaudat dinamo la meciu retur anu trecut din primu tur din Cupa Uefa(meciu 2) si mi-a fost de ajuns

Ady
29-07-2004, 06:53 PM
ma yo tin cu orice echipa din romania in cupe internationale
anul trecut am tinut si cu rrapid
deci yo-s roman nu ca tine
gata domne sunt stelist si ma doare in p**a de restul echipelor in competitii internationale

Floyd
29-07-2004, 07:23 PM
Eu sunt stupefiat de jocul prestat in aparare (presupun si la mijloc) de Dinamo in meciul cu Zilina. Am urmarit la stiri fazele importante si am avut impresia ca Dinamo ori a jucat cu echipa de pitici, ori a avut doar 6 jucatori pe teren!
Si spun asta cu un gust amar, gandindu-ma ca daca are bafta sa treaca si de meciul din retur, in turul doi sansele ei scad in mod dramatic aproape de 1%.
Sper ca isi vor revenii curand pentru ca altfel va fi cel mai rasunator esec de dupa cel cu pescarii din islanda.

mns
29-07-2004, 08:04 PM
Am vazut si eu unele faze si am ramas stupefiat de jocul lui dinamo..poate cine stie...e o anomalie ca au ramas atatia jucatori si nu pot sa joaca mei mult de un an impreuna :P

Ady
29-07-2004, 09:57 PM
Originally posted by Floyd@Jul 29 2004, 07:23 PM
Si spun asta cu un gust amar, gandindu-ma ca daca are bafta sa treaca si de meciul din retur, in turul doi sansele ei scad in mod dramatic aproape de 1%.

lol
pai asta e turul 2
vrei sa spui turul 3
pai andone a inceput cu sistemul 3-5-2
cu 4 jucatori de atac
Munteanu - Iordache - Alistar - Ciobotariu - Margaritescu - Balan - Grigorie - Tames - Petre - Niculescu - Danciulescu
dak jucam cu 4-4-2
Munteanu - Semeghin - Alistar - Ciobotariu - Galamaz - Margaritescu - Irimia - Al.Pacurar - Petre - Niculescu - Danciulescu
alta era soarta partidei

dj-cata
30-07-2004, 02:59 AM
ady lasa sistemul...ati jucat jalnic...si culmea cu o echipa varzaa...iti dai seama cum o sa jucati in turu 3 ?

mns
30-07-2004, 10:37 AM
azi la 13 este tragerea la sorti daca nu ma insel...nici nu vreau sa ma agndesc cu ce echipa ar putea juca dinamo...va iesi rau...foarte rau

Ady
30-07-2004, 11:28 AM
cata
sa te vad pe tine cum joci la 841 de metri
si apoi mai vorbim
ok?

denad
30-07-2004, 11:45 AM
Originally posted by Ady@Jul 30 2004, 11:28 AM
cata
sa te vad pe tine cum joci la 841 de metri

Ce argument solid :P

Poate la 840 de m joaca mai bine

mns
30-07-2004, 12:50 PM
doua cuvinte... Manchester United :o

denad
30-07-2004, 12:56 PM
Tocmai am aflat si eu. Ce noroc aveti :P

tobo
30-07-2004, 02:46 PM
Ce??? in turu 3 Dinamo ar putea juca cu Munchester??? :o

Blue
30-07-2004, 02:52 PM
Sper ca dinamovistii sa nu inceapa deja asi gasii scuze, domne' am jucat cu aia, echipa prea tare...daca vor juca fara frica, ca doar nu au nimic de pierdut ar avea o sana, cat de mica.

Floyd
30-07-2004, 05:46 PM
Cred ca Dinamo se va califica in turul trei astfel incat sa dea piept cu Manchester United. Intr-adevar, ei nu au nimic de pierdut ci numai de castigat. Dar nu o calificare in grupele CL. Ei pot castiga mult in experienta si in modul de abordre a unei intalniri cu o super putere a fotbalului european. Daca Dinamo va aborda meciul cu mult curaj atunci vor lasa o impresie placuta pe plan international. Daca tot e sa cazi, atunci sa cazi la mare lupta!

Time2Chill
30-07-2004, 06:54 PM
Dinamo-Manchester :lol: :lol: :lol:
Iar se pregateste Borcea pt UCL.
Da oricum, dak trece de Zilina, trebuie sa fiti fericiti, pt k e prima data cand Dinamo ajunge in turu 3. :lol: :lol: :lol: :lol:

denad
30-07-2004, 07:44 PM
Dar nu conteaza. Inca mai exista sperante :D

Ce? Greecii au castigat euro 2004. :P

tobo
31-07-2004, 09:21 AM
Sa nu ne pripim acuma ca vai Doamne, jucam cu Munchester...Nu conteaza cat de galonate sunt echipele sau bla bla, cat mai sunt 180 de minute, sau poate, prelungiri, Dinamo are sanse, chiar daca va fi foarte greu...

danutz_andrey
31-07-2004, 09:25 AM
Dinamo asha sanse are cu MU la fel cum a avut si echipa aia din Ungaria anu' trecut parca,acasa Dinamo poate scoate un egal iar acolo,cum a zis cata o sa primeasca la goluri cate vor cei de la MU...

vali16_84
31-07-2004, 01:37 PM
loool Dinamo/zilina (dak trece de zilina :D ) - Manchester :lol: o sa vedem un festival de goluri :D

Ady
05-08-2004, 04:36 PM
n-o sa vedeti prea multi goluri
va zik yo
cel putin de la man u n-o sa vedeti
mai ales cu curca aia in aparare