View Full Version : scoala/facultate/afaceri
unde studiaza sau cu ce se ocupa lumea de pe la noi de la forum? cum merge scoala, ca descurcati :P ceva corigente ...
eu am reusit sa termin cu bine la faculta cea mai mare parte a semestrului, am luat laboratoarele seminariile si un examen in sesiune, mai am 3 examene si apoi 3 saptamani de vacata :P
hehehehehehehhehehehe
Muhahahahahahahah
Catalinc7
24-01-2003, 10:39 PM
Hm........... Totu fain si bine doar ca acusi vine bacu. :(
hmm, se pare ca numai noi suntem ocupati cu chestii dinastea neserioase... :P
mininu
03-02-2003, 03:15 AM
Ce NASHPA e in sesiune!!! :( Oricum stai linistit Cataline ca bac-ul e floare la ureche.
eu am terminat, a trecut o saptamana din vacanyta, mai am doua, in sesiune am avut patru examene si am luat 2 calculatorele si fizica :)
mininu
10-02-2003, 11:10 PM
Unde inveti?
la Politehnica din Timisoara/facultatea de electronica si telecomunicatii
mininu
11-02-2003, 07:08 PM
Am dat si eu la Politehnicala telecomunicatii, dar in Bucuresti si nu am intrat. Dar acum cred ca sunt la una din cele mai nashpa facultati din Bucuresti(credeti-ma pe cuvant!): Univ. Tehnica de Constructii.
pai e mai bine decat sa ramai pe dinafara...nu?
pai e mai bine decat sa ramai pe dinafara...nu?
mininu
14-02-2003, 12:01 AM
Oricum nu ramaneam pe dinafara caci intrasem si in Politehnica la Mecanica, dar am ales constructiile.
stefan
14-02-2003, 10:17 PM
eu is la gimnaziu,o duc destul de bine numa ca in vara am capacitatea.
mininu
15-02-2003, 12:08 PM
Am scapat de sesiune!!! :D
sanshine
16-02-2003, 10:38 AM
intr-un sfert de ora aflu rezultatele la ultimul examen... :roll:
==============================
am luat 10! :D
sunt in vacanta! 8) :bere:
mininu
16-02-2003, 03:56 PM
Bravo tie! Eu l-am picat pe ultimul.
eu sunt in vacanta de 2 saptamani, ca politehnica nu a avut sali de examene si a trbuit sa le dam in 2 saptamani in loc de 4
am luat doua examene si am picat doua, da le dau in martie :) :mns:
sanshine
18-02-2003, 01:48 PM
din 5 semestre, asta-i al doilea fara restante :)
tudosebogdan
04-03-2003, 05:00 PM
eu am terminat primul semestru din anul 4 cu media 8.00 sunt meserias sau nu 8)
eu sunt pe locu 108 din 358, dar am doua restante.... si numai 20 de credite... dar am timp... :P
tudosebogdan
06-03-2003, 08:31 PM
eu sunt pe locu 108 din 358, dar am doua restante.... si numai 20 de credite... dar am timp... :P
esti pe drumul cel bun fiule :wink: nu-i nimic in lumea asta sa nu fie de trecut, mai ales un examen. stati linistiti ca facultatea este o pierdere de timp si o faci din diverse motive. cel mai grav motiv este insa sa o faci din placere. atunci e clar ca esti profesor si vrei sa ii pici pe meseriasii care sunt la facultate.
eu unul sunt la Cibernetica, ASE - Bucuresti, lucrez tot in ASE pentru Catedra de Informatica si am vazut multi meseriasi care erau sa fie picati uneori pentru simplul motiv ca mai sunt cativa profesori care predau informatica dar nu stiu cu ce se mananca. e trist :sorry:
ne apropiam de sesiune, examene, colocvii si alte alea, naspa, nu? eu numai sambata am avut pana acum examene si sambata viitoare am iar la UPC (calculatoare), si partea rea e ca eu de joi dupamasa nu mai am ore si pot pleca la arad, da cu examenele sambata :angry:
voi ati avut examene DUMINICA pana acum?
tudosebogdan
26-05-2003, 05:17 PM
eu sunt la ASE la Statistica si am dat 2 colocvii si le-am trecut, mai am unul al naibi de greu la cibernetica si pe urma 4 examene usoare. cred ca anul IV a fost cel mai naspa de pana acum. :angry: :nebun: :injur:
sanshine
27-05-2003, 05:40 PM
Originally posted by mns@May 25 2003, 06:30 PM
voi ati avut examene DUMINICA pana acum?
da, la Sisteme de Calcul, prin anul I. N-a fost rau, pentru ca era ultima zi de sesiune, si asa am avut timp destul intre examene.
tudosebogdan
27-05-2003, 05:51 PM
in 4 ani de facultate nu a existat sesiune sa nu am examen duminica, si de obicei in ultima zi din sesiune. semestrul asta e la fel, pe 22 iunie am examen la Programare Orientata Obiect, bineinteles ca pica duminica. :(
eu acum ma duc la rezlutate la algebra liniara, :nebun:
sambata am colocviu la calculatoare iar de sambata int-o sapatama la internet/intranet :blink: e asa apa cu examene in weekend :scaun:
tudosebogdan
29-05-2003, 01:22 PM
cu colocviul la cibernetica am rezolvat-o. chiar cand sa intru in sala am mai citit 2 foi. erau singurele care le stiam. culmea a fost ca exact alea au picat ... dar mi s-a intamplat ceva ce nu am mai patit pana acum .. m-am blocat si in felul asta timp de 10 minute nu am reusit sa scriu decat o matrice pe foaie. m-am ridicat si am plecat. e prima data in viata mea cand desi stiam subiectele nu am fost in stare sa scriu nimic :blink: acum imi ramane fie scoala de vara fie olimpiada de toamna ;)
mai am o zi pana la colocviu de calculatoare si inca nu am invatat nimic, sper sa fie cu noroc, si sa il iau cu 10 :D :mishto:
ScorpionX
29-05-2003, 09:06 PM
Cel mai mare cacat :angry: sCOALA :injur: :scaun: :nashpa:
da dar fara ea esti de kkt
sanshine
30-05-2003, 02:47 PM
sau fotbalist :nebun:
[bine, sunt si cativa fotbalisti cu cap, bravo lor, respect, dar majoritatea...]
ScorpionX
31-05-2003, 02:00 PM
Bah ce raspunsuri geniale chiar ca nu asteptam sa primesc asa respunsuri, ma miram eu de invat ca sa am 10 si mi-a zis mns (sa nu fiu eu mai de kkt decat scoala)
spuneam ca fara scoala nu faci mai nimic la noi
gandeste-te ca in ziua de azi nici cu faclutatea nu faci prea multe(daca e una proasta) dar ce faci fara scoala??? te faci cioban??? :mishto:
back tu afaceri
sanshine sau Bogdan, voi faceti/ati facut practica? eu cica trebuie sa lucrez 3 saptamani timp de 6 ore pe zi pentru 4 credite :D , si tre (sunt cocalar de mirc) sa lucrez la o firma de telecomunicatii, post de radio-tv, sau ceva ce se ocupa de electronica...
sanshine
03-06-2003, 10:44 AM
eu am avut colocviu de practica. trebuia sa lucrez la o firma de soft, si sa ma prezint cu un program facut de mine acolo, care sa nu fie cu baze de date. dar:
1. puteai sa te duci la unul din seminaristi si iti dadeau ei un subiect, tu il faceai acasa si te prezentai cu el. dar erau niste subiecte... cu directX, cu retele :(
2. nu-ti cerea nimeni adeverinta de practica, doar o documentatie la program in care sa aburesti tu ce si cum - pe unde, cum, cand, ce ai lucrat
3. cine a fost prezent la colocviu a luat 10, cine nu, 9. Cred.
Eu oricum imi gasisem un loc de practica pe la Centru de Calcul al Ministerului de Finante, am luat si eu un program in VB si l-am modificat nitel (ceva cu declaratia de venit). Acuma, la tine nu stiu cat din chestiile astea se aplica...
mininu
05-06-2003, 12:04 AM
Ma seaca examenele astea. Aaaaahhh, urasc statica si r.m.-ul :injur:
wow, mi-am batut recordul, trei examene consecutive, si trei luate, algebra restanta, Utilizarea si programarea calculatoarelor si internet-intranet, hehehe
am vreo 39 de credite pana acum :bere:
tudosebogdan
09-06-2003, 10:05 AM
am avut in dimineata asta un examen foarte foarte marfa la disciplina metode cantitative si studiul pietei, pe scurt marketing!
a venit profu, ne-a lipit pe tabla un poster cu 5 fete super, de pe toate continentele, care nu aveau pe ele decat o pereche de ciorapi si ne-a cerut sa facem o reclama in care sa includem acel poster. :mishto:
daca puteti sa dati un examen mai marfa ca asta vin si eu! bineinteles ca la asta am luat 10 8)
aveam langa mine doi colegi care n-aveau pic de inspiratie! unul vroia sa faca despre pizza si i-am dat idee de slogan: Orice bucata e apetisanta! (erau marfa tipele) si tipul a zis ca daca afla prietena lui care e colega de serie cu noi ii ia gatul numai pentru ca s-a uitat la poster! :lol: :D
TRAIASCA SCOALA! :nebun: :injur:
wow, mi-ar place si mie sa dau un asemenea examen
eu am vineri la fizica, destul de naspa :D
hmm, chiar de azi am intrat in sesiune :mishto:
mininu
16-06-2003, 08:56 PM
DA, si eu mi-as dori examene d-astea. Bogdane, du-te si tu la o facultate cu profil tehnic sa vezi cum e !
DarkComy
16-06-2003, 09:20 PM
ba frate parca ma injurati de mam (sunt agramat) cand ziceti la cate chestii dati examen :P
eu acum am trecut a 12 si dau la arhitectura sper sa fie caterinca mare acolo :cooool:
mininu
16-06-2003, 09:23 PM
Fac si eu arhitectira la facultate, de fapt am facut. Tot ce-mi aduc aminte de la materia asta e ca a fost profa jegoasa.
DarkComy
16-06-2003, 09:27 PM
:lol: :lol: :lol: marfa dar teai descurcat asta conteaza
mininu
16-06-2003, 09:40 PM
Asta e cel mai important.
la bucuresti dai la arhitectura???
"colegul" meu de apartament e la arhitectura la timisoara :P
DarkComy
17-06-2003, 03:45 PM
Da pai sunt din Bucuresti .Din cate am auzit de la astia de la facultate e ca e o caterinca super se duc si freaca menta partea naspa e ca la sectia la care vreau sa dau e ca tine 6 ani :nebun: :nashpa:
eu din cate am vazut la pretenu asta a meu e greu la arhitectura...
si la mine facultatea e 5 ani, dar ultimul nu are decatun semestru efectiv, ultimul e pentru ceva lucrare, si asa e si la voi parca :blink: :mishto:
DarkComy
19-06-2003, 08:48 AM
sa speram ca e asa :D
mininu
19-06-2003, 10:25 AM
Sincer eu nu cred ca e usor la arhitectura.
DarkComy
19-06-2003, 12:21 PM
nici eu nu cred dar sper sa ma descurc :cooool:
sa va intreb pe astia care esunteti la facultate, peste tot e sistemul asta cu credite, nu?
e careva care e obligat sa faca sau a fost obligat sa faca in primii 2/3 ani practica?
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.