View Full Version : _-=Prima Impresie-=_
RaPiDuTz
08-05-2004, 06:26 PM
eu l-am luat de dimineata dar a trebuit sa plek undeva asha ca nu am mai apucat sa il instalez.
acu ma bag pe instalare :mishto:
postati aici ce impresie va facut noul joc de fotbal scos de EA ;)
costyn15
08-05-2004, 07:05 PM
E super joc.
Plus ca are multe chestii noi...iti da printre picioare , faci foarfeca...e misto ce sa mai zic.
Edy_smf
08-05-2004, 07:31 PM
Am auzit ca nu are multiplayer...e adevarat?
RaPiDuTz
08-05-2004, 07:39 PM
mha deci gameplayul e intradevar misto... :)
problema mare ca imi iese din joc dar vad eu ce o sa fac ;)
djal3x
08-05-2004, 08:36 PM
e full ?il aveti full ?
Edy_smf
08-05-2004, 08:56 PM
pai debea a iesit,cred ca nu l-a crack-uit nimeni pina acum:)
Apropo,tot asa de nasol e gameplay-ul ca la fifa 2004,si cornerele si loviturile libere,sau le-au mai imbunatatit?tot asa aiurea alearga aia?Pase aiurea si daca apesi sa deposedezi ia mingia si o da inapoi la adversar sau in out?
RaPiDuTz
08-05-2004, 09:55 PM
toate bugurile alea sunt rezolvate...adik daca dai mingea in fata si nu o ajunge ala al tau poti schimba pe altu...plus multe alte chestii rezolvate
am reusit sa il fac sa numai iasa din joc dupa meci :P
e misto ca poti juca amicale, ca se aude imnul inainte de meci, ca au bagat sistemul de moral al jucatorilor, ca pasele se pot da chiar foarte misto si chiar la intalnire cu jucatorul...
am bagat si noile echipamente ale nationalei ca EA le-au lasat pe alea vechi si galbenul era dala jegos... :)
una peste alta pe langa faptul ca gameplayul e mult imbunatatit si din pacate pt mine de abia reusesc sa dau 3 goluri pe meci la semi pro e chiar misto ca joc !
alta chestie misto e ca au bagat filmuletze de joc cand se produce schimbare, cele cand se termina meciul sunt mult mai lungi, iar cele mai misto sunt alea cand se ajunge la loviturile de departajare cand jucatorii se strang toti in mijloc si arata cand unu de la Norvegia de exemplu rateaza ceilalti se trantesc la pamant si fac foarte misto si real.
good job EA ! ;)
Edy_smf
08-05-2004, 10:40 PM
dar multiplayer este pina la urma?
djatomic
09-05-2004, 12:13 AM
RaPiDuTz -> " am reusit sa il fac sa numai iasa din joc dupa meci
"
Cum ai reusit , te rog frumos spune-mi si mie !
RaPiDuTz
09-05-2004, 12:51 AM
djatomic > intra la ***.*************.*** ca au aia acolo FIX (acu vazusi postu ala a lu mns in care zicea ca nu am voie sa pun linku :lol: )
Edy_smf > exista "Play Online" unde poti juca pe servarul de la EA dar nu exista si optiune de a juca in LAN sau prin Direct Ip... <_<
LiviuRO
09-05-2004, 12:40 PM
Trece-ma si pe mine la Carbon Copy cand trimiti linkul pls :)
RaPiDuTz
10-05-2004, 12:26 AM
am terminat turneul... :cooool:
Din ce vad coregrafia galeriilor a ramas in mare masura aceeasi....numai in coltul terenului apare cate o torta singuratica...
Pizzi
10-05-2004, 01:56 PM
care sunt cerintele de sistem pentru acest joc? sau au ramas aceleasi ca la fifa 2004?
RaPiDuTz
11-05-2004, 01:32 AM
Pizzi >
700 MHz Intel Pentium III or equivalent
128 Megabytes of RAM (256 MB for Windows XP and Windows 2000)
DirectX 9.0 Compatible 3D accelerated 32 MB video card or equivalent (see supported chipsets in section 11)
880 MB free hard disk space plus space for saved games and additional space required for DirectX 9.0 installation
8X Speed CD-ROM/DVD-ROM
DirectX 9.0 Compatible Sound Card
56k Modem for online gameplay
MS compatible mouse
Keyboard
Tuby > totusi steguletzele suporterilor sunt misto...
Pizzi
11-05-2004, 07:22 AM
Misto, mersi.
Da RaPiDuTz insa pana acum am jucat doar versiunea demo care e setata pe 640*480 parca si nu reda adevarata imagine a galeriei...
RaPiDuTz
11-05-2004, 10:53 PM
eh...schimba rezolutia la demo :P
MYself
14-05-2004, 08:17 PM
Deci e bun...dar nu are multy. f**k EA! de ce naiba nu au bagat multy ca au zis ca baga. Mama lor!!!
RaPiDuTz
14-05-2004, 09:00 PM
au bagat unele chestii noi...cum ar fi un super sistem de "pase printre" adversari sau lob peste portar... ;)
cel mai mult imi plac "chant"urile dea dreptul uimitoare (si foarte multe la nr)
echipamentele sunt alea noi (meciu cu germania) sau sunt bagate de voi ?
RaPiDuTz
15-05-2004, 03:40 PM
echipamentele sunt cele vechi (cu un galben groaznic :) ) dar cu una bucata de template cu echipament nou + una bucata eagraph + una bucata fshtool se rezolva si problema asta... :D
LiviuRO
16-05-2004, 04:18 PM
Am jucat vreo 15 meciuri pana acum (toate cu ROM), si in afara de rosterul groaznic la ROM, NED 2, NED 26 de la olandezi, jucatorii care sunt facuti cu picioru` si echipamentele groaznice, tre sa recunosc ca m-a impresioant jocul. Foarte bun motorul (se misca super pe GF2-ul meu cu detalii High si in 1024), au aparut faze noi (Fake Shot, foarfeca, "craci", un sistem complet nou de pase printre si centrari) iar jucatorii alearga ca in Ch. League :).
RaPiDuTz
16-05-2004, 04:36 PM
nu stiu cum de sa intamplat dar primul gol la demo a fost din foarfeca iar primul gol la versiunea full a fost tot din foarfeca :o
pacat ca EA nu a ajuns la o intelegere in privinta licentei cu Olanda... e cam aiurea sa vezi acolo NED... :(
Florin4Dinamo
17-05-2004, 04:26 PM
Rapidutz, avem stadion ca se auzea ca il pune (daca are cine sa-l faca :P) ... Lia Manoliu este ? Si canta imnul Romaniei !? e marfa atunci si din ce am citit game-engine-ul e mult mai bun cu kestii si pozele is super.
RaPiDuTz
17-05-2004, 04:39 PM
nu e mha nici un Lia Manoliu in joc iar imnurile sunt pentru toate cele 51 de echipe
LAZIALU`
17-05-2004, 09:21 PM
Originally posted by RaPiDuTz@May 9 2004, 12:51 AM
djatomic > intra la ***.*************.*** ca au aia acolo FIX (acu vazusi postu ala a lu mns in care zicea ca nu am voie sa pun linku* :lol:* )
Edy_smf > exista "Play Online" unde poti juca pe servarul de la EA dar nu exista si optiune de a juca in LAN sau prin Direct Ip... <_<
fratioare zi-mi si mie cum ai reusit sa il faci sa nu mai iasa din joc dupa primu` meci .. sunt disperaaaaaaat . da-mi un mesaj privat sau un mail . lazialu2002@yahoo.com
Florin4Dinamo
21-05-2004, 01:13 PM
Imi rezerv si eu un link cu FIX`u asta ca tre` sa imi vina mama dreq posta asta :D pls dati-mi un e-mail la mf100002003@yahoo.com sau un PM. V-ash fi recunoscator. Multumesc anticipat :mishto:
mie nu prea imi place jocul. Pe langa ca romania e facuta cu curul, liosta de jucatori din joc nu corespunde cu ce le-am trimis in iarna, si echipamentele sunt gretoase, iar gameplayul, mi se pare cam sec...
danutz_andrey
21-05-2004, 04:35 PM
Azi am facut si yo rost de el si sunt de acord cu tine mns....jocul sata nu e cine stie ce!Mai bine joc WE7!
vladutz88
21-05-2004, 07:09 PM
Vedeti ca a aparut patch cu olanda schimba numele jucatorilor, kiturile si fetele.
Am uitat siteul... cautati pe net.
danutz_andrey
21-05-2004, 07:48 PM
Patch-ul l-am luat de la Soccergaming!
Originally posted by vladutz88@May 21 2004, 07:09 PM
Vedeti ca a aparut patch cu olanda schimba numele jucatorilor, kiturile si fetele.
Am uitat siteul... cautati pe net.
E de not 5 pachul. schimba tribunele din spatele portilor cu un splendid peisaj montan!!!!!! :nashpa: :nashpa: :nashpa:
vladutz88
22-05-2004, 09:55 AM
poate ca ai jucat pe stadionul din braga ca ala are in spatele portilor munte( pe bune asha e stadionul :) )
Da-i si tu la game modes friendly si seteaza de acolo stadionul pe care vrei sa joci.
Revin la jocul propriu zis...mie mi se pare un esec total Euro 2004. Gameplay-ul e departe de realitate. Singurul lucru bun este sutul care nu mai nimereste pe poarta orice ar fi. In rest, asta numai fotbal nu e. Eu joc un meci, incep un turneu de calificar si ma enervez si nu mai am chef sa continui. Parerea mea...jocul e un esec monumental.
Nu putem fi asa de aspri ca mns... parerea mea e ca se putea si mai bine... cel puti la grafica.. nu mi se pare muncit.
LiviuRO
23-05-2004, 11:41 AM
Grafica mi se pare cam la fel ca si in 2004, poate ceva mai slaba, s-a insistat mai mult pe tribune, stadioane, animatii mici, iar kiturile echipelor slabe zici ca sunt din piata. Cateva fete s-au imbunatatit.
Referitor la gameplay, ce imi place mult este dificultatea la World Class, este intr-adevar greu sa faci fata CPU-ului, care pana nu da gol, nu greseste decat rar sau foarte rar. E drept, se joaca prea in viteza, deci prea putin realist. Totusi, din ce am citit in .ini-uri, fiecare echipa are un stil de joc clasic, si se vede mai ales cand joci cu Franta si imediat cu Germania. Desi se trage mai greu ca inainte de la distanta, asta este foarte realist, nu sunt 10 jucatori care sa traga pe poarta, din actiune, de la peste 30 de metri, dar sa mai dea si gol.
In schimb, in incercarea imbunatatirii sistemului de pase, EA a transformat Euro intr-un PES mai frumos (sunt subiectiv poate), totul e prea rapid, deci prea putin realist. Ca si viteza, 2004 mi s-a parut cel mai realist.
Hai sa fdim seriosi. Euro 2004 este un gunoi ordinar de joc. Daca mi-as fi luat jocul original cred ca m-as fi impuscat. Ar fi fost cei mai prost aruncati bani din viata mea. Pai asta este joc. Dai 3 goluri in 20 de meciuri. Eu vreau sa merg cu jucatorul intr-o directie, sa zicem in dreapta si jucatorul merge tot in sus pana iese in aut mingea de ex. Stau 10 minute pana sta jucatorul sa preia mingea, doar ca sa mi-o ia ala. Nu poti construi o faza decenta de fotba. Nu stiu ce p**a mea fac aia din canada si cum e fotbalul la ei, dar jocul asta este un mare cacat.
LiviuRO
24-05-2004, 12:35 AM
Cred ca noul gameplay este inspirat mult din PES. A avut prea mare succes Pesu, ca EA sa fie indiferenti. Repet, in retea, va fi cel mai jucat din toata seria Fifa + WC. Oricum, sa speram ca este doar o tranzitie mai putin fericita catre un Fifa 2005 senzational.
Edy_smf
24-05-2004, 04:32 AM
nu prea imi place grafica..parca s-au micsorat jucatorii,s-au latit:) e cam naspa:) gameplayul...e bunicel intr-un fel merg pasele mai bine dar suturile sint de handel rau:) m-am spart de ris la unele faze...ratari de divizia d in ditamai euro...
Nu stiu de ce dar astia de la EA parca merg inapoi nu inainte....am pus fifa 2003 sa-mi iau steagurile de acolo si am jucat si un joc sa-mi aduc aminte...parca animatia era mai interesanta acolo nu stiu de ce:)...stiu ca pierdeam nopti intregi la fifa 2003,la euro2004 am jucat doar citeva jocuri si m-am plictisit...fifa 2004 ce se mai joaca in retea ca are mltiplayer ,ca daca nu parca vad cum m-as fi intors pe fifa 2003 pina iesea 2005 :D .Oricum o sa ma ambitionez sa mai joc ceva din euro poate pina la urma ii prind gustul....si noi care asteptam euro 2004 sa facem campionat in retea...ne-au tras teapa astia de la EA ...sa le fie rusine :scaun: :alida: Poate se gindesc pina la urma si ne dau si un patch de multiplayer ...macar asa de mila :unsure:
kebur
24-05-2004, 08:41 AM
Jocu e interesant, dar putin cam greu. Am jucat un joc contra Ciprului (eu eram cu Franta) si pana in minutu 80 am atacat continuu (eram pe World Class) iar prin 82 au dat aia gol din singura faza a meciului.... si se intampla de multe ori asa.cat desper goluri, dau 1 gol pe meci (daca am noroc). Grafica e interesanta, dar am o problema cu, chivu: i se vede spatele capului foarte foarte ciudat (unde ar tb sa aiba parul saten se vede ca la cyborgii aia o pata de culoare gri ca o gaura in cap). Daca ma poate ajuta cineva....
LiviuRO
24-05-2004, 04:03 PM
Nu doar la el, si Contra aprare cateodata asa :) (joc cu High, in 1024), la fel, sunt si alti jucatori de la alte echipe (Pires, Klose), carora le apare acea "pata", de zici ca este mult gel acolo :P. Cred ca este din cauza fetei facute de EA.
Pentru cei interesati, a aparut ceva manual de tricks and tips pentru euro 2004, sau pentru demo, dar nu cred ca are importanta
http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafil...tion=file&id=52 (http://www.mysweetpatch.com/boutique/pafiledb.php?action=file&id=52)
JohnnyUSA
26-05-2004, 04:36 PM
D_Dogg ... daca gameplay-ul este inspirat din PES .. inseamna ca sunt varza baietii de la EA .. nu le-a iesit mai nimik.
P.S.: Jucati Fratilor PES3/WE7 pana apare Fifa2005 ( cine stie ce va fi atunci )
LiviuRO
26-05-2004, 04:41 PM
Cred ca s-au raliat la cerintele pietei. Un joc "de vara", cum este Euro, trebuie sa prinda la publicul larg, sa incite cat mai mult, sa fie multiplayer la greu pe el. Si stilul arcade, sau ma rog, PES, prinde mai bine decat cel de simulator. Oricum, vor fi modificari in 2005, fata de Euro.
Jokes
29-04-2005, 10:38 PM
Prost joc.Pt. mine este o mare dezamagire.Ma asteptam la mai mult.
spidyp77
23-08-2005, 08:18 AM
mie imi place doar gameplayul,in rest e naspa ra de tot
va dati seama?romania inca il mai are pe filipescu si echipamentele ale vechi.Nici nu stiam ca romania a avut vreo data echipament albastru.noroc cu patchul vostru.
ma mir ca nu a aparut si hagi
daca va duceti la game modes mise pare ca la frendly il vedeti chair pe hagi strangand mana cu maldini :scaun:
ciber_master_x89
18-02-2008, 10:58 AM
punetiva euro 2004 acum si faceti dif intre grafica din fifa 2008 si euro 2004 sa vedeti ceva :|
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.