PDA

View Full Version : My minikits(John_Terry)

John_Terry
29-08-2008, 05:57 PM
Sunt incepator, e prima oara cand fac asa ceva :) Pana acuma am facut doar sig-uri. Astept pareri despre primul meu minikit... Totusi nu stiu sa fac guler, si daca are cineva un tutorial pentru asta sunt dispus sa-l ascult :D

http://img147.imageshack.us/img147/1223/minitemplate6157dwd9copvw7.jpg

Please nu fiti prea duri :)

Johnny13
29-08-2008, 06:02 PM
Prima intrebare: Ti cu Dinamo?

John_Terry
29-08-2008, 06:11 PM
Prima intrebare: Ti cu Dinamo?

Eu sig ca dupa sig e logic ca da ;)

RF7
29-08-2008, 06:15 PM
Ai probleme la "logoul" orange la template la guler si la calitatea minikitului;)

John_Terry
29-08-2008, 06:22 PM
Nu e logo, e text scris de mine :) Si am zis ca nu ma pricep la guler :D

Ad1
29-08-2008, 06:32 PM
Te-ai uitat la vreun tutorial?Trebuia sa pui logo-ul nike ,logo-ul orange nu este acela.Nu stiu cum ai colorat minikitul ca parca zici ca l-ai colorat in Paint.

RF7
29-08-2008, 06:46 PM
E de la template adi.Il are pe ila cu backroundu in spate sti tu...

John_Terry
29-08-2008, 06:57 PM
Te-ai uitat la vreun tutorial?Trebuia sa pui logo-ul nike ,logo-ul orange nu este acela.Nu stiu cum ai colorat minikitul ca parca zici ca l-ai colorat in Paint.

Hoo, ma... Am zis ca-i primu. Si chiar as vrea sa te vad pe tine cum il faci in paint. Daca gaseam tutoriale, le urmaream da azi n-am avut timp sa caut.

masterfield95
29-08-2008, 07:05 PM
cauta in topicul kits by ady un tutorial ca a postat adi unul;)

Johnny13
29-08-2008, 07:10 PM
Eu sig ca dupa sig e logic ca da ;)

Daca da inseamna ca nu prea iti iubesti echipa daca nu sti ce design are...

1.Logoul Orange nu este asa, este acel patrat portocaliu, care este asezat sub stema...
2. Lipseste logoul Nike...
3. Ai colorat aiurea, mai ai de lucrat, uitate pe tutorialul lui Moscor, e pe FE...

John_Terry
29-08-2008, 07:24 PM
Daca da inseamna ca nu prea iti iubesti echipa daca nu sti ce design are...

1.Logoul Orange nu este asa, este acel patrat portocaliu, care este asezat sub stema...
2. Lipseste logoul Nike...
3. Ai colorat aiurea, mai ai de lucrat, uitate pe tutorialul lui Moscor, e pe FE...

Off... De cate ori sa repet ca ala nu e logoul orange si ca nici n-am vrut sa fie? Asta a fost doar asa un kit de proba... Nu l-am facut sa fie ca cel din realitate

@masterfield, mersi, ma voi uita ;)

RF7
29-08-2008, 07:26 PM
Hei lasati-l in pace ma.Asta e.E incepator.Dar terry nici tu nu mai sari asa la ca inca nu prea sti sa lucrezi in photoshop asa cum ar trebui.Ar trebui sa respecti ce a zis adi pentru ca dupa mine e o critica ajutatoare.Ar trebui sa mai inveti;) bafta multa la urmatoru'

Ad1
29-08-2008, 08:13 PM
Nu te supara pentru ce ti-am zis mai sus ,treaba ta daca vrei sa ma asculti ,eu am incercat sa te ajut sa iti imbunatatesti minikitul.

Uite aici tutorialul lui Moscor:http://files.filefront.com/Minikits+.../fileinfo.html
parola este nicu1990

De aici poti invata cateva lucruri.

gigimures
29-08-2008, 08:35 PM
tu l-ai colorat asa pt ca ai facut ca la kit-uri adica dadeai duplicate layer etc., uita-te pe tutorialul lui moscor este f.bun sper sa te ajute cu ceva:)
PS. de ce te-ai apucat asa de tarziu de minikit-uri?:confused:

John_Terry
29-08-2008, 08:36 PM
Ok, mersi tuturor. Maine(cel mai probabil dimineata) voi face si un minikit cat de cat real al lui Dinamo. Apoi revin si cu alte echipe. O sa incerc sa fac tot tutorialul cap-coada :D Apropo,RF7, in photoshop am ceva experienta, da nu in kituri, minikituri, fete nici atat, minifete, etc :)

Gigi, :D m-am apucat acuma pentru ca abia acu mi-a venit sa incerc si ceva nou in afara de sig-uri, wallpaper-e, etc :))

Edit: Nu merge linkul ala :( Alt tutorial nu stiti?