PDA

View Full Version : Irlanda - ROMANIA

MaPaX
08-05-2004, 08:49 AM
Irlanda - ROMANIA, amical (27.05.2004, Dublin, Lansdowne Road, ora 19:30)
Comentarii aici, inainte si dupa meci.

Tuby
08-05-2004, 10:17 PM
Probabil pana la data meciului vor fi apti de joc cei care au lipsit in meciul cu Germania : Mutu , Pancu , Munteanu. Problema se va pune daca "generalul" Iordanescu va ramane la formatia initiala fara absentele notabile jucatorilor respectivi....sau va merge pe cam aceeasi formatie cu care a inceput si meciul contra nemtilor...
In rest...sper ca va face alegerea buna si ca vom invinge intr-o maniera care ne va putea da acea incredere de care avem nevoie in calificari...

Edy_smf
09-05-2004, 02:43 PM
Poate vine si Moldovan,macar la meciul ala de pe 18 mai daca nu si la ala cu Irlanda

Tuby
09-05-2004, 05:51 PM
Daca e om de cuvant nu va veni....si sincer cred poate e mai bine...mai bine face spectacol si este aclamat de scena deschisa in Franta decat sa alerge ca un nebun pentru o Nationala care este completa din punct de vedere al jucatorilor ( nu sunt absente si nu exista pozitie pe teren care sa nu aiba un jucator desavarsit convocat)
Si la cat de inversunat este sa nu raspunda la convocari bag mana in foc ca nu va veni..

Edy_smf
09-05-2004, 06:56 PM
In fine,sper sa ne descurcam si fara el,dar aveti idee cine va juca la meciul de pe 18 mai ala de la Craiova cu retragerea lui G.Popescu?Am inteles ca ceva nationala de acum cu cea de acum citiva ani...dar parca am auzit si de ceva invitati de afara...unde gasesc ceva detalii?

dj-cata
09-05-2004, 10:07 PM
pai popescu se tot lauda ca vine cu ronaldo, figo, zidane si restu...dar pana acum au venit doar jucatori retrasi sau altii care sunt la fel de buni ca si cei de mai sus....

am auzit de naybet ca vine sigur....si pun pariu ca faza cu ronaldo si figo si restu era doar ca sa atraga oameni si cu 2-3 zile inainte zice ca aia au meciuri importante sau gaseste el ceva minciuni.....

Tuby
09-05-2004, 10:33 PM
In mod cert nu va aparea link-ul...www.searacampionilor.ro
(daca nu a aparut e cu searacampionilor si .ro in coada :P )

Ratonu
10-05-2004, 09:50 AM
Distributia o sa fie oricum mult mai buna decat la Gala Hagi.
Iata cei mai tari jucatori in care vor fi in echipa internationala: Hagi, Ronaldinho, Rafael vd Vaart, Rio Ferdinand, Zlatan Ibrahimovic, Ronaldo + multi altii in activitate + cativa megajucatori retrasi din activitate. Pe mine, cel putin, m-a impresionat lista de invitati. Portarii sunt si ei bunicei (Mondragon, Cordoba si Taffarel), dar sunt numai d-astia care au jucat in Super Ligu Turkyiei. Cat despre nationala Romaniei, va avea unul din cele mai bune loturi posibile. Daca meciul s-ar tine in Bucuresti, m-as duce sa-l vad, cu siguranta! Sanatate maxima lu' Gica Popescu!
P.S. Sper totusi sa nu se mai oftice Hagi cum a facut la meciu lui :P . A, si sa avem si noi un scor ca lumea (4-4, 5-5), demn de un astfel de meci (all-star game caritabil)!

Sirius
10-05-2004, 09:31 PM
Sa le luam pe rand.
Gala Gica Popescu: ma rog, vedete nu stiu cate vor veni, mai ales ca Mircea Sandu a facut de kk stadionu din Craiova. Multi stiu despre conflictele care au fost in fotbalu romanesc si precis ca mai mult din respect au zis ca vin, pentru ca mai apoi sa nu vina ''din cauza ca au programul prea incarcat''. Asa ca ma indoiesc ca in afara de prietenii foarte apropiati ai ''baciului'' va veni cineva de marca.
Meciu' cu Irlanda: Evident ca Iordanescu ii va baga pe Mutu si Dorinel, insa nu sunt sigur de Pancu. In locul lui l-as scoate pe Ganea si l-as baga pe Danciulescu. Asta-i cam tot ce are de facut pentru a avea sanse in calificari.

Edy_smf
10-05-2004, 10:30 PM
mai repede Danciulescu-Ganea in atac decit Mutu-Danciulescu..Mutu ar putea sa joace si el mijlocas ofensiv..dar in atac s-a vazut clar ca nu face fata la nationala...mai mult il incurca pe ganea care dupa parerea mea se descurca destul de bine...cu Norvegia n-a ratat cum a facut Mutu...singur cu portarul

LiviuRO
11-05-2004, 01:01 AM
Nu cred ca Munteanu va fi titular, probail se va merge pe un mijloc Petre, Radoi, Pancu, Dica (Mitea). Iar in atac, pot sa fac pariu ca vor juca Mutu si Ganea, cu conditia sa nu inscrie Danciu continuu pt Dinamo, poate asa sa sara Ganea din schema, dar e putin probabil, Danciu joaca exact ceea ce joaca si Mutu si nu am avea un atacant central in echipa.

Referitor la Seara Campionilor, doar "carcotasii", a se intelege stelistii, care nu-l mai iubesc pe Popescu, pentru ca are legatura cu familia rivala lui jiji, ar putea sa faca afirmatii ca cele de mai sus.

Chiar daca nu va veni Ronaldo, Zidane sau altii oricum vor fi prezenti super-jucatori, Popescu a fost si este un nume, este o actiune caritabila, va fi un spectacol pe cinste.

8ic
11-05-2004, 09:03 AM
Originally posted by Edy_smf@May 9 2004, 02:43 PM
Poate vine si Moldovan,macar la meciul ala de pe 18 mai daca nu si la ala cu Irlanda
yo cred ca va veni doar ca spectator :D .... sa bea si el o bere pe stadion :bere:

LiviuRO
13-05-2004, 01:01 AM
Iordanescu a anuntat stranierii pentru "actiunea Irlanda":
P: Lobont, Stelea
F: Stoican, Iencsi, Rat, Dancia
M: Ov. Petre, Soava, Cernat
A: Mutu, Ganea, Niculae.

Lor li se vor adauga probabil 12 jucatori din campionatul intern.

danutz_andrey
13-05-2004, 06:27 PM
Ganea si Mutu!
Ganea>Nu sthiu ce mai cauta el la echipa nationala cand el prinde primul 11 la Wolves din an in Paste,iar Iordanescu zicea ca pt. el conteaza mult daca jucatorul este titular la echipa de club si in plus ganea nu mai joaca asa de bine!
Mutu>e complet iesit din forma,la Chelski mai mult e rezerva,dar el parca isi merita convocarea ca intotdeauna el a jucat mai bine la echipa natiionala decat la echipa de club(mai ales in ultimul timp);

Edy_smf
16-05-2004, 08:06 PM
Mutu a jucat cel mai bine cu Germania :mishto: ...asa sa joace si de acum in colo...adica DELOC!!! :nashpa:

LiviuRO
17-05-2004, 12:30 AM
Cum iti spuneam si inainte de meciul cu nemtii, sunt tare curios ce o sa mai spui dupa partida cu Irlanda...

Edy_smf
24-05-2004, 10:43 PM
Pai daca nu joaca si jucatorii mei favoriti nu o sa am ce sa zic mare lucru...daca or sa joace bine...numai bine,daca nu,asta e...mergem inainte or sa vina si altii din urma si poate or sa ajunga si ei mari si o sa-mi fac si din ei citiva favoriti...deja Plesan promite ceva :mishto: ...sa vedem a fost doar o sclipire sau va juca aa si de acum in colo...sper sa nu vad ce am vazut la seara campionilor din partea nationalei...un joc slab...

Tuby
24-05-2004, 11:01 PM
Am inteles ca nici cu Irlanda nu vor juca Mutu , Chivu , Pancu, probabil nici Munteanu...deci tot "divizionara" ne va reprezenta.....cu siguranta cu succes...pentru ca vin cu un moral excelent...

P.S. Pana la urma care a fost faza cu Plesan...cine a vrut sa-l ciordeasca.....a recunoscut ca s-a uitat doar la salariu pe contract si a semnat fara sa citeasca...

LiviuRO
25-05-2004, 12:32 AM
nici Stoican, nici Rat.

Din Divizia A erau ieri 12 jucatori, acum s-a accidentat Petre, si vine si P. Marin la lot.

Ratonu
25-05-2004, 07:39 AM
Vin si Aliuta si Fl. Dumitru! :mishto:

LiviuRO
25-05-2004, 10:09 AM
Hai ca Fl. Dumitru mai inteleg... dar Aliuta? Ala e jucator? Ala e de nationala? Pai si Grigorie e peste el...

denad
25-05-2004, 10:29 AM
Originally posted by D_Dogg@May 25 2004, 10:09 AM
Hai ca Fl. Dumitru mai inteleg... dar Aliuta? Ala e jucator? Ala e de nationala? Pai si Grigorie e peste el...
Hai nu te enerva ca oricum nu o sa joace.

Ratonu
25-05-2004, 10:30 AM
Cum pana mea ca e cel mai frumos jucator din Divizia A (ca joc, ma refer)?! Si Grigorie, asta, cine e?... :huh:

LiviuRO
25-05-2004, 05:24 PM
Ratonu-> incep sa am dubii :P, ca joc sau... Laura Andresan, ceva? Ca am auzit ca a fost cel mai bazat dintre cei 4 :P

Eu cred ca Stefan Grigorie, care a dat gol stelei, 2 rrapidului, ala, este peste Aliuta ca forma. Poate nu ca valoare, dar ca forma cert. Acum, daca a dat asta gol de la 30 de metri, din alergare, inseamna ca e de nationala? Pai Papura si cu T. Serban trebuiau sa fie titulari incontestabili :P

Ratonu
26-05-2004, 08:11 AM
Pai mah nu neaparat ca a dat golul ala magnific, dar are un stil de joc superb, nu stiu cum sa-ti spun... Pacat ca sta prost cu pregatirea fizica; ar fi frumos, totusi, sa-l bage la pauza cu Irlanda.

dj-cata
26-05-2004, 11:46 AM
liviu - dar barcauan si alexa ce cauta la lot ? ca sunt eterne rezerve...sa nu mai vb de soava o catastrofa de jucator...asta e ....daca nu avem alti jucatori jucam cu ashtia...

grigorie nu e peste aliuta...nu are tehnica lui aliuta si aliuta e mai util echipei decat grigorie.

eu vad primul 11 asa :

lobont - p. marin, iencsi, barcauan (ghionea ce a patit ? :) ) , radoi - dica , plesan (ov. petre) , aliuta ( plesan) , fl. dumitru - ganea , danciu (neaga)

Gladiator
26-05-2004, 02:18 PM
Mi-ar placea sa vad cum batem pe Irlanda si apoi sa ne calificam si in 2006. Amicalul cu Irlanda nu e asa important, si ar trebui sa ii batem fara probleme. Sper ca Iordanescu sa aiba incredere si in jucatori tineri.

LiviuRO
26-05-2004, 04:26 PM
Barcaun este printre cei mai buni fundasi centrali din Romania, iar Alexa este cel mai bun mijlocas la inchidere. De asemenea, Grigorie a marcat 8 goluri in acest campionat, 2 cu rrapid si unul cu steaua, in momente decisive. Aliuta a dat 1. In concluzie, nu stiu cine este mai important in jocul echipei.

dj-cata
26-05-2004, 04:31 PM
si ce vroiai sa il ia sa lustruiasca banca de rezerve ca si barca si alexa ?
daca aveau valorea de care zici tu erau titulari...macar unu...dar ei de fiecare data cand au fost convocati au jucat foarte putzin si in conditiile in care lipseau titularii de drept

Edy_smf
26-05-2004, 10:53 PM
Saracu' Ganea...nici nu vreau sa ma gindesc ce nervi o sa-si faca cind o sa se vada singur pe teren :o ...sa vedem totusi de ce e in stare o echipa in totalitate tinara cu germania am avut noroc..cu irlanda poate se repeta cu toate ca irlanda nu cred ca va juca chiar asa prost...Pina acum il injura lumea pe Iordanescu ca nu mai schimba si el din jucatorii vechi,acum sa vedem il mai injura lumea daca pierdem cu o echipa schimbata in TOTALITATE???

Ratonu
27-05-2004, 08:09 AM
Amicalul cu Irlanda nu e asa important, si ar trebui sa ii batem fara probleme.
Totusi, Irlanda este favorita la casele de pariuri (Romania are cota vreo 3 la victorie), asta in ciuda faptului ca la meciul Romania - Germania ambele echipe aveau aceeasi cota la victorie (in jur de 2.1).

LiviuRO
27-05-2004, 03:00 PM
Doar pt ca jucam in deplasare. Pe teren, diferenta va fi de 2 clase in favoarea nostra.

Irlanda - Romania 0-2 (Danciulescu, Radoi)

danutz_andrey
27-05-2004, 03:20 PM
Hai ca dau si eu un pronostic:
Irlanda-Romania 2-2(Robbie Keane2/Danciulescu,ganea)

dj-cata
27-05-2004, 05:09 PM
hai sa dau un pronostic mai real :)

irlanda - romania 1-4 (neaga 2 , danciu , aliuta sau radoi ...iar dumitru 3 pase de gol :))

Ady
27-05-2004, 05:52 PM
yo zic mai mult un 2-3
marcatorii nu-i pun

Tuby
27-05-2004, 07:15 PM
Originally posted by danutz_andrey@May 27 2004, 03:20 PM
Hai ca dau si eu un pronostic:
Irlanda-Romania 2-2(Robbie Keane2/Danciulescu,ganea)
In mod cert pronosticul tau nu va fi cel corect pentru ca Keane nu joaca :P
Io zic un 2-1 pentru ai nostri...si un meci mai slab decat cel cu Germania...sper sa ma insel :P

danutz_andrey
27-05-2004, 07:17 PM
Pai eu stiam ca nu joaca Roy Keane....acum nu joaca nici Robbie Keane?

Tuby
27-05-2004, 07:20 PM
Uau...am uitat ca mai are un frate...imi cer scuze.. :cuminte:

LiviuRO
27-05-2004, 07:24 PM
Nu sunt frati :P. Oricum, Irlanda este victima sigura, victima lu` D, de la N&D :P

danutz_andrey
27-05-2004, 07:25 PM
M-as dori sa fie adevarat,dar....n-o sa ife!

mns
27-05-2004, 09:44 PM
mi se pare mie sau romania jocaca foarte prost, parerea mea, paseaza haotic, joc fara cursivitate, nimic...

Edy_smf
27-05-2004, 10:42 PM
Ce meci de kkt ne-am dus la Dublin cu o echipa de anonimi si vrem sa mai si cistigam :D ,avem tupeu,dar majoritatea naivilor spera...asa-i romanu'.
Cum mama naibi sa cistigam cind ei aduc vedetele inapoi iar noi ii trimitem la plimbare si jucam cu jucatori de mina a -3a?N-am remarcat pe nimeni in afara de Ganea ,Radoi si Stelea care se luptau singuri ca prostii sa salveze niste incepatori de la o umilinta clara....daca eram in locul lor(Stelea,Ganea Radoi sau Ienci) as fi iesit de pe teren si m-as fi dus direct la avion si i-as fi lasat pe restul in frunte cu Iordanescu si cu Gasca lui de Hoti care au dus nationala in noroi sa se faca de tot kkt-ul...Unde sint Dorinel,Moldovan,Contra,Filipescu,Galca,Ilie,M Niculae(nu zic de Pancu,Mutu ,Chivu ca stiu ca sint accidentati)?Jucam cu anonimi ca sa demonstram ce?Eu personal nu am nevoie de demonstratii ci de rezultate si de fotbal profesionist in teren,m-am saturat de incrcari si probe...VREAU NATIONALA ADEVARATA A ROMANIEI INAPOI!!!...Unde sint momentele alea cind ieseam la o bere cu prietenii dupa un meci a nationalei???acum imi sta berea in git si imi pare rau ca am pierdut timpul sa ma uit la un meci cu echpa de pitici in loc sa-mi vad de alte treburi mai importante...De acum in colo pina nu revin la lot jucatorii adevarati nici nu ma mai intereseaza subiectul 'echipa nationala'!!!

Tuby
27-05-2004, 10:58 PM
Mda...meci mediocru...echipa mai decimata decat cea care a jucat contra Germaniei a avut un joc haotic..foarte mult aerian...cand se stie ca impotriva echipelor de genul asta se joaca cu pase din prima pe jos...
Jucatori pe care i-am remarcat...Radoi in primul rand...cred ca a fost singurul care intr-adevar i-a pasat de soarta echipei..si mai discret...Ganea...Plesan...Iencsi si Dumitru...
Pacat...era bine sa incepem cu moral bun campania de caificare...intr-un cuvant :Irlandezii si-au dorit clar mai mult victoria...(ehh...in fine..mai multe cuvinte:P)

Ratonu
28-05-2004, 08:19 AM
MECI DE KKT!!!
Singurul roman care a jucat cu adevarat fotbal a fost Mirel Radoi! Iencsi, Danciulescu si obsesia lu Puiu - acest Soava - au fost penibili! Fl. Dumitru n-a fost nici el in cea mai buna forma, s-a zbatut totusi ceva si a dat o centrare excelenta pentru lovitura de cap a lui Ganea, care a trecut putin pe langa poarta. L-am mai remarcat cat de cat si pe Ghionea, care mi s-a parut foarte bun in jocul aerian si s-ar putea sa fie omul de care avem nevoie in mijlocul defensivei, alaturi de Chivu. Stelica se pare ca si-a pastrat reflexele si a reusit sa scoata o minge destul de nasoala... Lobont nu a avut ce sa faca in prima repriza. Dica si Plesan au dezamagit. Dancia n-a fost rau, insa altfel ar fi stat lucrurile cu Rat pe partea stanga.
Ma rog, cititi ce zice si Uniunea Europeana de Fotbal Asociatie de meciul asta: http://www.uefa.com/competitions/WorldCup/...sId=182918.html (http://www.uefa.com/competitions/WorldCup/news/Kind=1/newsId=182918.html) .
In afara de faptul ca i-a gresit intr-un mod jalnic numele lui Ghionea, UEFA zice ceva si de niste banderole negre pe care le-ar fi purtat tricolorii aseara in amintirea celor 16 (sau 18, dupa unii :huh: ) victime de la Mihailesti... Marturisesc ca nu am vazut acele banderole.
Felicitari Matt Holland pentru o executie foarte frumoasa si Roy Keane pentru o revenire excelenta!

Gladiator
28-05-2004, 03:22 PM
Romania si-a trecut cont inca un meci slab. Au jucat ca niste cizme. Se pare ca m-am prea entuziasmat la meciul cu Germania. Romania a revenit la aceasi forma obisnuita si la acelasi joc. Asta ii doar un amical, sa vedeti ce distractie va fi in calificari, vom vedea in direct cum o luam la m**e. Romania a avut o ocazie importanta tot meciul!!!!!!!!!!!!! Ar trebui sa ne ingrijoreze soarta echipei nationale. Degeaba incearca unii sa motiveze prin absenta unor jucatori. Daca ai valoare joci oricum, oriunde si cu oricine!!!!!!!!

LiviuRO
28-05-2004, 04:30 PM
Mda, poate ca am fost naiv, sau mai bine zis, sub influenta rezultatutului din Giulesti. Totusi, nu am avut minim 6 titulari de drept (Mutu, Chivu, Pancu, Rat, Stoican, Fl. Petre), iar cei care au venit sa-i inlocuiasca au fost mult sub asteptari.

De asemenea, nu am inteles ce a cautat Aliuta la Dublin, trebuia sa stea acasa, sa-i ceara iertare sotiei, pentru escapada cu "Laura". Danciulescu cred ca se gandea la viitoarea lui destinatie, a fost complet iesit din joc. Pe stanga, Dica parca nu era acolo, Dancia nu a jucat nici pe departe ceea ce juca Rat. Micul Beckham a dat 2 centrari ca lumea intr-un meci, Plesan juca singur la mijloc, ca Soava statea prin cerc, p-acolo, astepta sa plece Irlanda pe contr-atac. Ganea s-a zbatut mult, dar nu a fost sustinut. Radoi a fost prea defensiv (cred ca e vina antrenorului aici, care s-a temut sa joace pe cat de ofensiv era primul 11). Totusi, Iencsi a jucat normal, fara prea multe scapari, iar Ghionea, pentru un debutant, s-a descurcat bine. Dupa pauza, schimbarile au fost din ce in ce mai neinspirate. Neaga si Aliuta, introdusi sa faca diferenta de la mijloc in sus, au reusit sa ne pune probleme in aparare. Aliuta cu 2 pase in peste 25 de minute, iar Neaga o cursa pe dreapta, cand a iesit in aut. Atat. Alexa nu a avut ce sa faca, iar Constantin si Barcauan au intrat in teren sa bifeze o prezenta la nationala.

Cred ca acum se vede ce inseamna un Chivu, un Mutu, un Pancu, pentru echipa nationala, experienta lor, sclipirile lor (mai ales Mutu). Cu ei in teren, nu stiu daca ne bateau descultii astia in verde.

Este bine ca am pierdut categoric, se vor trezi la realitate, atat juctorii, cat si presa care s-a grabit sa spuna ca nu avem nevoie de Mutu.

Edy_smf
28-05-2004, 04:36 PM
Lobonţ * 7 - a reuşit c?teva intervenţii sigure şi una extrem de importantă, ?n minutul 20, la şutul lui Robbie Keane
Rădoi * 7 - fundaş dreapta, n-a urcat mult; a oscilat ?ntre intervenţii sigure şi altele şovăielnice
Iencsi * 6 - lent, a greşit ?n c?teva r?nduri la ieşirile la ofsaid; a fost spectator la gol
Ghionea * 5- a fost deseori depăşit de rapidul Robbie Keane; şi el spectator la gol
Dancia * 5 - temător at?t ?n apărare, c?t şi ?n fazele ofensive
Fl. Dumitru * 5 - a evoluat fără siguranţa din meciurile Stelei; a trecut rareori de Breen
Şoavă * 6 - multe pase imprecise, c?teva recuperări utile, deficitar la construcţie; l-a pierdut pe Holland la gol
Pleşan * 7 - a ?nceput bine, cu multe recuperări şi c?teva acţiuni periculoase; s-a stins pe parcurs
Dică * 6 - destul de stingher; n-a fost ajutat aproape deloc de Dancia
Dănciulescu * 5 - a ratat o ocazie mare ?n minutul 6, singur cu Given, apoi a dispărut ?n mijlocul defensivei irlandeze
Ganea * 6 - bătăios, a recuperat multe mingi; a avut o şansă bună, cap puţin pe l?ngă (min. 35) citat di Gazeta Sporturilor http://www.gazetasporturilor.ro/index.php?c=1&a=13951
Deci de kkt in afara de Ganea si Stelea NIMENI nu a aratat nimic,poate Radoi ceva,in rest Ghionea=0,Soava=o,Dica=o,Dancia=0,Fl.Dumitru=0,si restul la fel...=0

Edy_smf
28-05-2004, 05:05 PM
nu stiu cita nevoie avem de Mutu si cita de Dorinel si Moldovan.Dupa parerea mea cred catitular de drept prin zona amintita de tine D_Dogg cred ca ar fi Contra nu Stoican asta doar daca nu vrem sa luam bataie in coninuare...Autogolurile lui Contra cu care ne-am obisnuit:) cred ca sint doar niste accidente la fel ca si victoria cu 5-1 in fata Germaniei,ar trebui sa-i mai dam citev sanse la fel lui cit mai ales lui Filipescu,se pare ca Ghionea sau Iencsi nu prea il inlocuiesc cu succes...Iar pe atac daca vine iar Mutu se sterge iar ganea care ar fi incurcat prea mult de egoismul lui Mutu ..mai Bine sa revina Moldovan...ca si la irlandezi Roy a facut diferenta...'prietenii stiu de ce' :P

LiviuRO
29-05-2004, 01:00 AM
Mah, eu sunt de acord sa vina cine o veni, nici nu conteaza. Daca ne calificam, poa` sa joace oricine, Hagi, Popescu, Sabau. Important este sa nu se mai intample accidente de genul aliuta, dumitru, soava, dancia.

Edy_smf
29-05-2004, 03:38 PM
Nici Chiar Hagi,Popescu sau Sabau:)...dar Dorinel ,Moldovan,Contra,Filipescu si Galca se poate...si vorba ta:' accidente de genul aliuta, dumitru, soava, dancia' sper si eu sa nu se mai intimple...cel putin nu titulari,rezerve e bine sa avem si dintre ei ca astia incet incet or sa se retraga,,,citeam in prosport ca Filipescu la FC Zurich este titular si isi face treaba foarte bine...deci e titular de ce nu-l cheama Iordanescu?Contra la fel a revenit titular la Atletico,Galca a plecat la Zaragoza de la Villareal unde era cotat f bine din cauza neintelegerilor nu ca n-ar fi fost in forma,oare la noi de ce e ignorat?Moldovan e cel mai bun atacant din campionatul Frantei iar elvetienii l-au luat fara sa clipeasca de ce nu se face un compromis cum au facut Irlandezii cu Roy Keane? Asa sintm noi romanii pt bani darimam biserici ne impscam parintii si facem cele mai oribile lucruri..sa nu mai zicem de fotbal unde nu da nimeni 2 bani...bani sa iasa,ca restul nu conteaza...

Scouville
29-05-2004, 03:46 PM
facem cu moldovan cum am facut cu Timofte in '90
de parca belodedici sau petrescu nu au ratat in '94 intr-un moment mult mai important da poate ne-a venit mintea lacap atunic acuma ... de cand il ignora pe moldovan e clar pe unde o sa ajungem ...

Sirius
29-05-2004, 09:53 PM
In jocul Romaniei mi s-a parut ca cea mai mare lipsa a fost aceea a unui coordonator. Adica a lui Chivu care este capitanul de drept al nationalei. Cand joaca el apararea este mult mai organizata si mijlocasii parca merg mai bine. Asa, cand il pui capitan pe Stelica...
Cat despre Ganea, acum e bun numai ca sa se intoarca de unde a plecat...la FC Brasov si Nitramonia.

dj-cata
30-05-2004, 12:32 AM
eu spun in continuare ca mutu nu are ce cauta la nationala atata vreme cat e interesat de alteceva decat de fotbal...cand o sa joace la chelsea si o sa isi arate valoare...at....

eu as merge in continuare pe jucatori ashtia....pt ca daca intra chivu si poate un mitea...avem super echipa...iar la mijloc sa dispara soava ....asta e un dezastru :)

Edy_smf
30-05-2004, 11:01 PM
Daa,super echipa,luam bataie de la irlanda cu 1-0 si irlanda ia bataie pe teren propriu la numai citeva zile cu 3-0 de la Nigeria...buna echipa intr-adevar...poate numai pt cei 'care sint specialisti in fotbal' pe la baruri de mina a -2a cum am intilnit si eu aseara citiva alcoolizati sau asholizati :o care se credeau deja antrenorii Braziliei ... oricum in nationala se simte lipsa marilor jucatori chiar daca sint ei mai batrini asta e cine n-are batrini sa-i cumpere,dar oricum la noi nu e cazul ca deocamdata ar veni ei si pe gratis daca ar avea unde...nu in mizeria asta care e la nationala acum...